Mariager
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 20. september 2017

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 20. september 2017

DR1

01:05  

Dalgliesh: Døde nattergale (4:5)
Dalgliesh: Døde nattergale (4:5) Engelsk krimiserie efter roman af P.D. James. (Shroud For a Nightingale). Dalgliesh efterforsker tre mystiske dødsfald på sygeplejeskolen "Nightingale". Alt peger på den usympatiske kirurg Stephen Courtney-Briggs, men Dalgliesh mangler de afgørende beviser. Den ellers så regelrette detektiv tager chancen og prøver at lokke kirurgen i en fælde. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Stephen Courtney-Briggs: Joss Ackland.

02:00  

Spooks (62)
Spooks (62) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:50  

Camilla - Krudt og Krydderier (7)
Camilla - Krudt og Krydderier (7) I Kina spiser de hunde og alt muligt andet. De typiske krydderier er stjerneanis, sorte gærede sojabønner, ingefær, hvidløg, sechuanpeber, cassia, lakrids, chili, fennikel, nelliker, soya og sukker. Camilla Plum laver hoisinsauce - en kinesisk barbecuesauce og krudter agurkesalaten op med chili og ingefær, og så viser hun dig, hvordan man rødkoger - en tilberedningsmetode der giver en meget flot krydring til fedtmarmoreret kød. Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter. Sendt første gang 15.05.11

03:20  

Hammerslag 2010 - i New York
Hammerslag 2010 - i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

04:20  

Kender du typen 2013 (13)
Kender du typen 2013 (13) Hvem er det, der går i Birkenstock-sandaler, drikker alkoholfri øl og har brændeovn i soveværelset? Er vi på besøg hos en gammel hippie eller en ung trendsætter ? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau finde ud af i aften i Kender du typen? Sendt første gang 27.02.13

04:55  

Havestafetten (2:12)
Havestafetten (2:12) I dette program har filminstruktør og tidligere stuntman Lasse Spang Olsen Havestafetten, der giver ham muligheden for at få hjælp til et haveprojekt. Han får besøg af entertaineren Annette Heick, der har taget sine to sønner med hjem i Lasses overdådige have i Nordsjælland. Lasse har en idé om, at de skal skyde med gulerødder ud over hans mark ved hjælp af en hængekøjekatapult. Men Annette har en anden og meget mere romantisk idé, der forhåbentlig vil gøre både Lasse og hans kæreste glade i sidste ende. Tilsidst kører Annette af sted med sine sønner, Havestafetten og retten til at få hjælp i sin have i Sydsverige.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Helges skønne haver (6:10)
Helges skønne haver (6:10) I den skønne sommerhave står mange af de 300 smukke klematis i fuldt flor, og havekonsulent Helge Petersen viser også, hvordan den perfekte, hjemmelavede tomat skal se ud - til sidst et minikursus i at kompostere haveafklip. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen og Helge Petersen Sendt første gang 15.02.01

06:00  

Søren Ryge: Bitten Clausens have
Søren Ryge: Bitten Clausens have I Nordborg på Als bor Bitten Clausen, enke efter Danfoss' grundlægger Mads Clausen. Hun er snart 98 år og har en stor og smuk have. Søren Ryge har besøgt hende. Sendt første gang 06.09.10

06:30  

Marta & Guldsaksen II (4:4)
Marta & Guldsaksen II (4:4) Guldbergsgade er på den anden ende under gadefesten Distortion. Marta og rollatorbanden vil ud og feste med de unge, men man bliver let væk i mængden, når man er 1,50 høj og hele gaden er en stor brølende fest. Det daglige pres som forretningsdrivende er hårdt for den 61-årige Marta, så hun er nødt til at stoppe op og gøre noget for sig selv og sine drømme. Det bringer hende langt væk fra Guldbergsgade. Til hest. Op og nedture går hånd i hånd i kvarteret omkring Salon Guldsaksen, hvor Marta i 30 år har drevet sin frisørsalon som et værested og samlingspunkt for hele kvarteret. Dansk dokumentarserie. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Spis og spar (5:6)
Spis og spar (5:6) Martine og Kasper bor i Brøndby med deres to små børn. Martine og Kasper har en forkærlighed for Knoor og har om nogen styr på, hvor de gode tilbud er. Men det kan være svært at spare på husholdningen, og samtidigt holde stædigt fast i sine gamle vaner. Så spørgsmålet er om Martine og i særdeleshed Kasper vil være villige til at rykke ved de gamle rutiner, så det kan give lidt luft på madbudgettet.

08:30  

Generation XL (6:7)
Generation XL (6:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og hen mod et sundere liv. 13-årige Laura stiller for første gang i 5 år op i en skøjtekonkurrence, så følelserne får frit løb, og hendes mor må stå model til lidt af hvert. Lukas på 11 år får langt om længe gode nyheder, da han skal til tjek på overvægtsklinikken i Horsens. I Vordingborg hos 12-årige Valdemar er der også sket store forandringer. Faktisk er forandringerne så store, at Valdemars mor snart ikke kan kende sin søn mere, og så skal Gudmund på 14 år igen mødes med børnelægen, Jens-Christian Holm, for at gøre status over det år, der er gået.

DR2

00:45  

Dødbringende jordskred
Dødbringende jordskred Om morgenen den 22. marts 2014 skræmte en uhyggelig rystelse beboerne i det lille bysamfund Oso i Washington. Det var den gruopvækkende lyd af det, der skulle blive det mest dødbringende jordskred i USA i årtier. På lidt mere end to minutter begravede et næsten 23 meter lag af mudder og slam 50 huse og dræbte 43 mennesker. Her sporer geologer områdets geologiske historie for at forklare, hvorfor netop dette område var så ustabilt, og hvordan man kan frygte, at noget lignende kan ske andre steder.

01:40  

Uskyldig på dødsgangen? Død, løgn og video (3:6)
Uskyldig på dødsgangen? Død, løgn og video (3:6) I 1994 blev en natklubejer og to kvinder fundet dræbt af skud. Overfaldet var imidlertid blevet fanget af overvågningskameraer, og det varede ikke længe, før politiet mente, at Seth Penalver, en gadedreng med et langt synderegister, i høj grad lignede én af de to maskerede gerningsmænd. En jury var enig i ligheden og dømte Seth til døden. Efter år på dødgangen begyndte en af Seths skolekammerater at grave i sagen og opdagede adskillige uregelmæssigheder i sagen. Års kamp endte med endnu en dramatisk retssag - også denne fanget på kamera.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:25  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

07:55  

Tyskland: Den store nabo
Tyskland: Den store nabo

08:25  

Kina, knald eller fald (4:5)
Kina, knald eller fald (4:5) "Spillereglerne på kinesisk" Christina og Frank er uenige om Danmark skal handle med Kina, så længe de ikke overholder menneskerettigheder som f.eks. ytringsfrihed. Og Frank syntes stadig ikke at de har set den grimme side af Kinas økonomiske vækst, så da de får et hul i programmet, overtaler han Christina til at opsøge Kinas fattige, for at se hvordan de lever med vækstsamfundets omkostninger.

08:55  

På tur i Norge: Hardanger
På tur i Norge: Hardanger Klatring på Norges mest barske turistløjpe og spektakulære stunts i naturen udført af verdens bedste balancekunstner er bare noget af det Kjell Fuglehaug møder før han slutter af med en helt eventyrlig fisketur inde i Hardangervidda. Nordvision fra Norge.

DR3

00:45  

Mayday: flykatastrofer XIV (2:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (2:11) Den 26. maj 1991; Lauda Air fly 004 er på vej fra Bangkok i Thailand mod Wien i Østrig, da flyet pludselig styrtdykker og smadrer mod jorden. Alle 213 passagerer og 10 besætningsmedlemmer omkommer ved styrtet. Et hold efterforskere undersøger, hvordan den tragiske ulykke kunne ske.

01:30  

Drengene på kanten (2:6)
Drengene på kanten (2:6) Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Valdemar er dog rædselsslagen for at blive voksen lidt for hurtigt, da han stadig ikke ved om ekskæresten er gravid eller ej. Hvis hun er med rogn, er det slut med BMW og booze. De andre drenge kæmper sig igennem en fængselsdom og en engelsk eksamen.

02:00  

Drengene på kanten (3:6)
Drengene på kanten (3:6) Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Men det er svært for Dennis, når musikkarrieren ikke lige kører "dauda". Ham og Karim har dog endelig fået et gig i Fredericia, men de kan kun komme derover, hvis Valdemar får fikset sin BMW. Valdemar er helt flad, og bliver nødt til at tigge om paras fra sin mama. Den mere fornuftige Filip giver til gengæld sine paras til sin mama.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:40  

Et nyt liv
Et nyt liv I 1993 ankommer 18-årige Lina til Paris fra Libanon for at studere. Hun er alene og pengeløs, men hun er også frygtløs. Med overlevelsesinstinktet som sin eneste bagage driver hun gennem Paris på jagt efter noget, hun aldrig har fundet i sit hjemland: frihed. Lina: Manal Issa. Rafaël: Vincent Lacoste. Jean-Marc: Paul Hamy. Instruktion: Danielle Arbid.

02:35  

Henrik VIII : Sex, magt og intriger
Henrik VIII : Sex, magt og intriger I 1509 overtager Henrik VIII tronen i England. Med sit idérige og energiske væsen inspirerer han hele nationen. Det varer dog ikke ved. Portræt af en af Englands mest kontroversielle konger, som også besidder egoisme, paranoia og usikkerhed, hvilket blandt andet resulterer i henrettelsen af rådgivere, venner og to af hans koner.

03:30  

aHA!
aHA! Mød Bjarne Henriksen, Alex Nyborg Madsen, Ditte Gråbøl og Ann Mariager i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1990. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

04:10  

aHA!
aHA! Mød Sussi, Leo, Thorkild Thyrring og Lars Bom i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1983. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 11.1.03

04:55  

Dagens sang: Kære farmor
Dagens sang: Kære farmor - sunget af et af DR's kor.

05:00  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Gæt og grimasser (12:15)
Gæt og grimasser (12:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

06:30  

Gæt og grimasser (13:15)
Gæt og grimasser (13:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

07:00  

Hatten på arbejde
Hatten på arbejde Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen får ideer til impro-show fra et indbudt publikum af tjenere. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay.

07:30  

Hatten på arbejde
Hatten på arbejde Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen får ideer til impro-show fra et indbudt publikum af brandmænd. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DR K ledsages den af malerier af Anita Houvenaeghel. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Den skønneste på jord
Dagens sang: Den skønneste på jord - sunget af et af DRs kor.

08:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Take That i opløsning, Prins Henrik om Sydafrikansk vin, Russerne på Bornholm, Elleman fryse, Dirch som russisk klovn og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts Tjener, der er en flagermus i min brownie

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (28)
The Next Step III (28) Drej, drej, drej

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassen - En pinlig hemmelighed (134)
Klassen - En pinlig hemmelighed (134) Mads lokker Caroline med i kælderen for at finde inspiration til skoleavisen. De gør et overraskende fund.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Hvem er hvem?

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kraftløs

07:40  

Freaktown (24)
Freaktown (24) Skolen for magi

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Scarlet.

08:15  

Nina Patalo
Nina Patalo Meningsløse Mikkel.

08:20  

Sebastian på dybt vand (8)
Sebastian på dybt vand (8) "Rokke og Barser" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de til Tivoli at for at hente en ørnerokke og 2 store barser der er vokset sig for store til Tivolis akvarium. En tung udfordring.

08:40  

Barda (3)
Barda (3) Slim under Mikkelsborg

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø De forsvundne bær

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Lys i mørket

05:30  

Musen Tip
Musen Tip Intet skræmmer modige pirater

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Hvor er Bamses honningkrukke? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (38)
Sarah og And (38)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fodbold

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fugleskræmsel

06:30  

Mumitroldene (44)
Mumitroldene (44) Myreløven

06:42  

Kiwi & Strit (7)
Kiwi & Strit (7) Strit har lavet et værre rod i lysningen. Kiwi lover Strit en kage, hvis han for ryddet sit rod op....

06:45  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

06:55  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40) Ham, der fik skylden

07:20  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

07:35  

F for Får (40)
F for Får (40) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris V (12)
Gurli Gris V (12) Gurli og Gustavs have

07:50  

Gurli Gris V (13)
Gurli Gris V (13) Den flyvende dyrelæge

07:55  

Mysteriebureauet (3)
Mysteriebureauet (3)

08:05  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

08:30  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

08:45  

Mit kæledyr - en kanin
Mit kæledyr - en kanin Emma er 8 år og drømmer om at få en kanin. I dag får hun besøg af 9-årige Esther, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Emmas mor og far kigger med og vurderer, om Emma måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (33)
Minisekterne (33) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:15  

En ny begyndelse II (5)
En ny begyndelse II (5) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:00  

Antikkrejlerne med kendisser (50)
Antikkrejlerne med kendisser (50) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (51)
Antikkrejlerne med kendisser (51) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:50  

Nordvestpassagen - i Roald Amundsens spor (2:3)
Nordvestpassagen - i Roald Amundsens spor (2:3) Roald Amundsen skabte sig et verdensnavn, da han 1903-1906 på en storslået ekspedition opdagede Nordvestpassagen, søvejen fra Atlanterhavet til Stillehavet nord for Det Nordamerikanske Kontinent. Hvordan det lykkedes netop Amundsen at nå dette mål, når så mange før ham ikke klarede det, er et spørgsmål som Vegard Ulvang, Harald Dag Jølle og Jan Fasting gerne vil finde svaret på. De tre mænd er nu på vej gennem Arktis for at genoptage norsk polarhistorie og komme nærmere de mennesker, som bærer arven efter Amundsen, men det er et ambitiøst projekt og den ekstreme kulde skaber store problemer for dem og deres udstyr. Nordvision fra Norge.

10:20  

Livet ud ad Landevejen: Manu Sareen og Sabeena Sareen
Livet ud ad Landevejen: Manu Sareen og Sabeena Sareen Dansk reportage fra 2014 Politiker for Liberal Alliance Sabeena Sareen har inviteret sin storebror, Socialminister fra Radikale Venstre Manu Sareen, med på en køretur. Undervejs får de talt om at vokse op i Danmark med indisk baggrund og om at bevare søskendekærligheden på trods af deres rygende politiske uenighed. Sendt første gang 18.08.2014

10:50  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:15  

Mød Partilederen
Mød Partilederen

11:45  

I seng med det arabiske forår
I seng med det arabiske forår Kvinder spillede en fremtrædende rolle i de revolutioner, der fejede hen over Mellemøsten. Chokerende nok resulterede de store folkelige demonstrationer, der krævede frihed og demokrati i stivnede diktatoriske regimer, også i utallige tilfælde af sexchikane og decideret seksuel vold og voldtægt.

DR3

09:30  

Drengene på kanten (2:6)
Drengene på kanten (2:6) Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Valdemar er dog rædselsslagen for at blive voksen lidt for hurtigt, da han stadig ikke ved om ekskæresten er gravid eller ej. Hvis hun er med rogn, er det slut med BMW og booze. De andre drenge kæmper sig igennem en fængselsdom og en engelsk eksamen.

10:00  

Drengene på kanten (3:6)
Drengene på kanten (3:6) Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Men det er svært for Dennis, når musikkarrieren ikke lige kører "dauda". Ham og Karim har dog endelig fået et gig i Fredericia, men de kan kun komme derover, hvis Valdemar får fikset sin BMW. Valdemar er helt flad, og bliver nødt til at tigge om paras fra sin mama. Den mere fornuftige Filip giver til gengæld sine paras til sin mama.

10:30  

Blowdown (7:8)
Blowdown (7:8) Et nedrivningshold skal sænke det gamle spionskib Hoyt S. Vandenberg ud fra Floridas kyst, som skal omdannes til verdens næststørste kunstige rev. Men det 17.000 tons tunge skib er bygget, så det ikke kan synke, så det er en vanskelig opgave nedrivningsholdet står over for. Se om de formår at give skibet nyt liv, eller om forsøget ender i en katastrofe.

11:20  

Blowdown (8:8)
Blowdown (8:8) Et nedrivningsfirma har fået til opgave at jævne det enorme sportsstadion 'Fonte Nova' i Brasilien med jorden. Men det er en super vanskelig og farlig opgave. For stadionet er nemlig så faldefærdigt, at det er i fare for at styrte sammen, mens nedbrydningen står på. Se hvordan de modige nedrivningsfolk tackler den dødsensfarlige opgave.

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Krag og Virkner gifte sig, 'Mifune' vinde bjørn, Miss Danmark blive kåret, WAAF'er marchere, Lehfelt på Skoda, Dirch som parodist og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

09:50  

En by i provinsen (11:17)
En by i provinsen (11:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

10:40  

En by i provinsen (12:17)
En by i provinsen (12:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

11:30  

Med politiets øjne: Bødler i Statens Tjeneste (1:3)
Med politiets øjne: Bødler i Statens Tjeneste (1:3) Efter fem års tysk besættelse kræver politikere og befolkning retfærdighed for de danske landsforrædere. De idømmes den hårdeste straf, dødsstraf. Politiet bliver beordret til at gøre det beskidte job. I årene 1946 til 1950 henretter politiet 46 danskere for landsforræderi. For den enkelte politimand bliver det en oplevelse, der mærker ham for livet. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour og Niels Birkemose. Sendt første gang 24.01.10

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Hundelorte
Store Nørd: Hundelorte Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Karl Emil fra Herning er super træt af at skulle samle hundelorte op i haven hver eneste dag, når hans to hunde har været derude. Nørderne bygger derfor hans mors støvsuger om til en hundelortesuger, som han kan have på ryggen. Og så tager de alle tre en tur ud til nogle helt specielle køer, som har hul i maven. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Karl Emil Grand www.dr.dk/noerd

09:35  

Danmarks vildeste maskine (12)
Danmarks vildeste maskine (12) Så er det endelig blevet tid til finalen i Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken af de 11 vildeste maskiner Rune Tolsgaard giver titlen som Danmarks Vildeste Maskine. Og se hvilken placering de andre 10 får, her er der kun plads til de vildeste af de vildeste.

09:55  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Mr. Know. Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

10:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

10:25  

Fiskemissionen (2)
Fiskemissionen (2) På Bornholm Flere af Danmarks allerbedste kokke er samlet under sommersolen på Bornholm. Her dyster de i kogekunsten til den populære kokke-konkurrence Sol Over Gudhjem. Lystfiskeren Gordon skal sammen med vennerne Laurits og Elias hjælpe arrangørerne med at skaffe friske bornholmske torsk til råvarebordet. Og drengene har en masse på spil. Hvis de klarer missionen venter Danmarks største isvaffel. Men lykkedes det ikke, skal de samle skræl en hel dag på gaden i Gudhjem. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

10:50  

Kvit eller dobbelt II (10)
Kvit eller dobbelt II (10) Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I denne omgang skal Emilia på 12 år quizze i sin store viden om Harry Potter, mens Victor på 9 år skal testes i emnet hajer.

11:30  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvis du længe har spekuleret over, hvordan du klarer håbløse forelskelser, hvilke fritidsjob der er rigtig fede, og hvordan du skal opføre dig på Facebook - så er det i dag, du skal kigge med.

11:50  

Isas Stepz (22)
Isas Stepz (22) Isa vil lave en test, så hun kan finde ud af, om en dreng er ok, inden hun bliver vild med ham. Isas far Christian, vil være med til en dansetime. Det synes Isa er for pinligt, så hun lyver og siger timen er aflyst. Christian afslører Isa, så hun må droppe testen for at gøre sin far glad igen, men Ronja insisterer på at få testen afprøvet. Hun ved også, hvem de skal teste - og resultatet er højst mærkværdigt.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver Afsnit U I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant U, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et ur i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med U. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

10:00  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om de forbavsende søstre.

10:30  

Kaj og Andrea leger læge
Kaj og Andrea leger læge Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

DR1

12:00  

Bonderøven 2015 (11)
Bonderøven 2015 (11) Sæson 15. På Kastaniegården har Frank valgt, at de nye gæslinger skal gå i det flytbare voliere, så de kan spise græsset under frugttræerne. Det nye stuehus kalkes med det hjemmelavede kalk, men der bliver ikke kalket over stok og sten, kun på stenene. Et nyt projekt sættes i gang, når der skal sys jernaldersandaler af Hermans skind, og i køkkenhaven smager Frank og Johan på store, røde boysenbær.

12:30  

Kender du typen 2014 (1)
Kender du typen 2014 (1) Aftenens hovedperson i Kender Du Typen? har ofte tv'et tændt, men ser det ikke rigtigt; han lytter fjernsyn, mens han laver noget andet. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, om hovedpersonen lægger kabale eller læser avis, mens der er tændt for skærmen. Måske kan de bruge den viden til at gennemskue, hvad vedkommende gør ved havens dræbersnegle. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.01.14

13:10  

Hammerslag 2011 (1)
Hammerslag 2011 (1) I aftenens udsendelse skal der først sættes pris på et lille byhus, som trods det danske boligmarked er solgt meget hurtigt og til prisen - og den er høj! Næste ejendom er et lille bindingsværks hus, lidt udenfor Århus i et af Danmarks mest velhavende områder. Sidste bolig er en fantastisk villa i liebhaverkvarteret Risskov. Sendt første gang 19.04.11

13:40  

Hammerslag 2011 (2)
Hammerslag 2011 (2) En attraktiv lejlighed i en meget populær gade i en rigtig dyr by. Det er aftenens første udfordring. Og hvad er prisen så i Aarhus? Mæglernes næste "hovedpine" er et smukt byhus i centrum af Aarhus. Sidste udfordring er et meget spændende og verdensberømt byggeri lidt udenfor Aarhus. Vi skal have sat pris på en penthouselejlighed indrettet i en tidligere kornsilo. Sendt første gang 26.04.11

14:10  

Et glimt af Danmark (3:6)
Et glimt af Danmark (3:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. Sisse Fisker er taget til en by, der har en særlig tradition for navere, og hvor man spiser 60 procent mere æg til morgenmad i forhold til resten af landet. Lykkes det livsstilseksperterne Julia Lahme og Mikkel Heideby - ud fra udvalgte glimt og besøg - at gætte, hvor i landet de befinder sig i?

14:45  

Hun så et mord (24)
Hun så et mord (24) Under falsk navn bestiller Jessica en ferie på et hotel i Caribien for at hjælpe en veninde, der har sendt hende et desperat brev. Men da Jessica når frem, er det for sent - hendes veninde er død. Nu går Jessica på jagt efter morderen med sit eget liv som indsats.

DR2

12:40  

Et nyt Ground Zero
Et nyt Ground Zero I 2004 vandt tegnestuen Snøhetta konkurrencen om at tegne et museum til minde om ofrene for terrorangrebet i New York den 11. september 2001. Her følger vi arbejdsprocessen for de norske arkitekter og et nyt Ground Zero.

13:40  

Fra jord til bord: Kartofler
Fra jord til bord: Kartofler Stjernekokken Filip Langhoff vil ikke bare vise, hvordan man enkelt kan tilberede nogle udsøgte retter, han vil også tage os med væk fra køkkenet og ud til de steder, hvor de rigtig gode råvarer findes. Han vil tale med producenterne, mærke deres begejstring og omhu for det, de dyrker - det, der ender med at blive serveret ved vores spiseborde. Filip Langhoff vil vise os råvarernes vej fra jord til bord. I dag skal det handle om kartofler i en masse spændende variationer! Nordvision fra Finland.

14:10  

Det kribler og krabler (3:4)
Det kribler og krabler (3:4) Der er og har været mange trusler mod menneskehedens fremtid, nogle mere usynlige end andre. Bakterier, plantesygdomme, skadedyr og alvorlige sygdomsepidemier har ramt verden før og vil kunne gøre det igen. Biologen Dawn Bazely unddersøger de invasive arter, der truer vore skove. Både den asiatiske træbuk og den asiatiske askepragtbille har fx været årsag til en omfattende trædød i det amerikanske midvesten ligesom den lille bjergfyrretræsbille har dræbt op mod af 50 procent af træerne i British Columbia.

DR3

12:05  

På vinger over - Asien og Australien
På vinger over - Asien og Australien Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Mens jomfrutranerne smutter en farlig vej ind og ud mellem bjergpassene i Himalaya på vej til Indien, foretrækker gæssene den direkte rute adskillige kilometer over dem. I Rajastan holder gribbene øje med jagende tigre i håb om et hurtigt måltid. Dværgpapegøjer kigger ind til Sydney, og i Japan danser janpanske traner yndefuldt i sneen.

13:00  

Med livet som indsats - Brændt levende
Med livet som indsats - Brændt levende Sigurd og Snake stoler på videnskaben. På fakta. Men tror de så meget på naturlovene, at de er villige til at lægge livet i hænderne på dem? Hvad skal der for eksempel til, for at overleve at blive brændt levende? Det finder de forhåbentlig snart ud af. For ellers dør de, inden programmet er slut.

13:30  

Geden flytter ind (2:4)
Geden flytter ind (2:4) I dette afsnit flytter geden ind i kollek-tivet på Nørrebro, hvor de fire unge beboere har proble-mer med den indbyrdes kommunikation - alt er rod, kaos og sure sokker. Mon geden kan fremprovokere en løs-ning? Beboerne får i hvert fald kam til deres hår.

13:45  

Homeland IV (8:12)
Homeland IV (8:12) Saul er blevet taget til fange af Taleban, der vil bruge ham i en fangeudveksling. På en videoforbindelse fremsætter talebanlederen Haqqani sine krav - krav, som amerikanerne meget nødigt vil opfylde. Samtidig går det op for Carrie, at hendes psykotiske anfald skyldes, at nogen på ambassaden har pillet ved hendes medicin.

14:35  

Sunshine
Sunshine Året er 2057: Solen er ved at dø, og menneskeheden står over for at blive tilintetgjort. I et sidste forsøg på at redde Jorden sendes rumskibet Icarus II med en besætning på otte mænd og kvinder ud i rummet. Deres mission: at få Solen til at blusse op igen! Mace: Chris Evans. Robert Capa: Cillian Murphy. Cassie: Rose Byrne. Instruktion: Danny Boyle.

DR K

12:10  

Med politiets øjne: Fra betjent til kriger (2:3)
Med politiets øjne: Fra betjent til kriger (2:3) Fra slutningen af 1960erne frem til i dag finder en militarisering af politiet sted. Det starter med Vietnamdemonstrationen i '68, hvor demonstranter og betjente ender i et overraskende hadefuldt og politisk ladet masseslagsmål. I voldens kølvand følger Verdensbankdemonstrationen i 1970 og BZ bevægelsens utallige sammenstød med politiet frem til valgnatten 18. maj 1993, hvor politiets forældede taktik definitivt spiller fallit. Konsekvensen bliver en total omlægning af politiets udstyr og taktikker frem til de tungt bevæbnede betjente i kampuniform, der rydder Ungdomshuset i 2007, og senest politiets nye magtmiddel, den til klimatopmødet indkøbte vandkanon. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour og Niels Birkemose. Sendt første gang 31.01.10

12:50  

Monopolets Helte - Svend Gehrs
Monopolets Helte - Svend Gehrs Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Vores monopolhelt denne gang er Svend Gehrs. Han var på DR Sporten, dengang alt fra synkronsvømning til miniputkampe i fodbold kunne ses i fjernsynet. Svend Gehrs ser tilbage på små og store sportsbegivenheder fra monopolets tid. Tilrettelæggelse: Lone Bodholdt Sendt første gang 23.11.08

13:40  

Monopolets Helte - Erling Bundgaard
Monopolets Helte - Erling Bundgaard Dengang Danmarks Radio bestemte hvad du skulle se i fjernsynet var Erling Bundgaard en af dem tv-anmelderne elskede at hade. Han fik som vært på Lørdagshjørnet eller i Gæt og Grimasser, klø for at være slesk, og stille dårlige spørgsmål, men han formåede hver gang at rette ryggen, og kæmpe endnu hårdere for sin plads på fjernsynsskærmen. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 30.11.08

14:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester deltagernes hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Se eller gense vor første fodboldsejr over Sverige siden 1937, Thomas Eje som kortbølgeradio, statsminister i atomprotest med hjelm, belgisk kongepar på Hovedbanegården og Søren Østergaard som Michael Jackson. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

DR Ultra

12:05  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Danni (2:4)
Danni (2:4) Sebbe og nabopigen Danni begynder langsomt at lære hinanden at kende. De bliver venner, og Danni fortæller Sebbe en stor hemmelighed... Spørgsmålet er, om Sebbe kan holde på hemmeligheden overfor hans bedste ven Kevin, der også er forelsket i Danni? På hjemmefronten er der andre problemer i kærlighedslivet. Sebbe opdager, at hans mor har en affære. Sebbes far finder ud af det og smider Sebbes mor ud. Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

12:45  

Skråt op på 3. (8)
Skråt op på 3. (8) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af Nancy. Svenning og Magnus tjener penge som musikanter, men bliver desværre uvenner over pengene. Haggis slikker på en hummer med vanter. Og Steif skal ind og besøge selveste Nordisk Film hvor bl.a. Natholdet bliver lavet.

13:10  

Ultras bedste idé (13)
Ultras bedste idé (13) I dag får Joakim og Bubber make-up på af to piger, der har bind for øjnene, og der bliver testet flere pigeting i Der er så meget, drenge ikke forstår.

13:25  

Dagens ret: Pastasalat
Dagens ret: Pastasalat Pastasalat Er du også træt af kedelige madpakker, så se med når Jose og Chris laver lækker pastasalat fyldt med sprøde grønsager og saftig kylling. Den kan laves aftenen før og så kan du jo også overraske mor og far med aftensmad, måske kan det give lidt ekstra lommepenge!

13:35  

Klassen - Skal de skilles? : Del 2 (88)
Klassen - Skal de skilles? : Del 2 (88) Fridas forældre skændes meget, og hun ved ikke hvorfor. Sofia, Astrid og Cille prøver at hjælpe hende.

13:45  

Klassen - Skolens smukkeste pige (89)
Klassen - Skolens smukkeste pige (89) Tobias har meldt sig til årets musical, men finder ud af at drengene synes det er mega åndsvagt. Han prøver at holde det hemmeligt.

14:00  

Riisings flotte talkshow I (7)
Riisings flotte talkshow I (7) Jacob Riising har fået sit helt eget talkshow med flotte gæster, vilde konkurrencer og et stort flot børnepublikum. Denne uges to gæster er komikerne Brian Lykke og Thomas Warberg, der ud over at være et par flotte mandfolk kender hinanden fra deres faste medvirken i TV 2's Live fra Bremen. Brian Lykke afslører sin hollandske fortid og giver en demonstration på, hvor godt hollandsk og fodbold passer sammen. Thomas Warberg genoplever en knap så flot optræden i Ringe statsfængsel. Og så er det tid til "Rul en kendt".

14:35  

Braceface (16)
Braceface (16) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:55  

The Next Step III (28)
The Next Step III (28) Drej, drej, drej

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse nyder sin magt og herser med Kylling. men der er en, som får et bolche i den gale hals, og det er ikke Kylling. Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Skæg med matematik (7)
Skæg med matematik (7) Hr. Skæg holder indianerfest, synger en sang om minus, konkurrerer i vægtløftning og besøger etagerne for Sko & Sand samt Pærer & Pærer i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

13:30  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Rablende rekorder

13:55  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Hvorfor må Skarnbassen ikke få guldsko på ligesom de kongelige heste? Meget fornærmet beslutter skarnbassen at forlade de kongelige stalde og bevise, at han bestemt er lige så meget værd som en kongelig hest!

DR1

15:35  

Fader Brown (31)
Fader Brown (31) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:20  

Fader Brown (32)
Fader Brown (32) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:05  

En ny begyndelse II (6)
En ny begyndelse II (6) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

So ein Ding
So ein Ding

15:25  

Hjem for mange millioner (2:4)
Hjem for mange millioner (2:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser. Du kan vælge mellem et 14-værelses palæ i West Lothian eller en 1-værelses studio-lejlighed i London til cirka samme pris.

16:15  

Nak & Æd - en vildged på Mallorca
Nak & Æd - en vildged på Mallorca Det er januar. Jørgen og Nikolaj er draget til ferieøen Mallorca i Spanien. Men det er ikke for at slappe af. De vil nakke en vildged. Men jagt på vildgeder er en svær jagt. Vildgederne holder til i bjergene på Formentor på Mallorca. Og her er kraftanstrengelse og udholdenhed en nødvendighed for at komme tæt på de sky dyr. Lykkes jagten ikke, skal Nikolaj derimod prøve sine kokkeevner af på en muræne. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 04.10.2015

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:15  

Verdens vildeste vulkaner (1:2)
Verdens vildeste vulkaner (1:2) Et hold frygtløse forskere vil vove sig ind i hjertet af to af verdens mest eksplosive vulkaner i øgruppen Vanuatu i det sydlige Stillehav. Forskerne skal indsamle stenprøver og undersøge de vulkanske gasser, der udsendes fra kraterne for at vurdere, hvor stor en trussel, vulkanerne udgør for samfundene i nærheden. Tag med på en nervepirrende ekspedition til verdens mest seismiske område.

17:00  

Mayday: flykatastrofer XIV (2:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (2:11) Den 26. maj 1991; Lauda Air fly 004 er på vej fra Bangkok i Thailand mod Wien i Østrig, da flyet pludselig styrtdykker og smadrer mod jorden. Alle 213 passagerer og 10 besætningsmedlemmer omkommer ved styrtet. Et hold efterforskere undersøger, hvordan den tragiske ulykke kunne ske.

17:45  

Pranksters Paradise (12)
Pranksters Paradise (12) I tolvte og sidste afsnit af Pranksters Paradise, giver Mahmoud og Lasse sig tid til at snakke om hvorfor de pranker, og hvor meget det betyder for dem at give folk et smil på læben. Men de lommefilosofiske betragtninger viger hurtigt, for gruppen har en "sindssyg" idé. Ved hjælp af en hårtrimmer og noget fake hår skal de pranke folk på strøget. Ofrene skal tro at de bliver klippet mens de går, men i virkeligheden bliver de pranket. Trimmeren er nemlig udstyret med tape for enden, og håret de fremviser ofrene, er taget fra en gammel paryk.

DR K

15:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester dans kernes hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Se eller gense Greta Andersen over Kanalen, Liller og Gustav Winckler sammen, Jesse Owens ydmyge Hitler, Arne Weel som bokser og Keld Heick som Presley. Redaktion: Marianne Kemp, Henrik Iversen, Steen Henriksen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

15:30  

Hemmeligheder set fra oven (2:3)
Hemmeligheder set fra oven (2:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Denne gang går turen til Stonehenge i Wiltshire i England, hvor makkerparret håber på at kaste nyt lys over de veltilhuggede sten med tilhørende overlægger.

16:15  

Hemmeligheder set fra oven (3:3)
Hemmeligheder set fra oven (3:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Denne gang gælder det De Britiske Øers svar på Kongernes dal, en gravplads for en slægt af angelsaksiske krigere på en fredelig mark i Suffolk.

16:55  

Historiequizzen: Tiggere, tænkere og trækkerdrenge (6:10)
Historiequizzen: Tiggere, tænkere og trækkerdrenge (6:10) Det er alle byens originaler, der lusker omkring i dagens program. Få at vide præcis hvad en bondefanger er. Og hvem der bliver fanget i den. Se med, når Ulrik Langen er vært for to hold af historikere på Københavns Museum.

17:25  

Historiequizzen: Dus med Dyrene
Historiequizzen: Dus med Dyrene Hvad hed Hitlers hund? Hvilken konge red til sejr på hesten Perle, og hvorfor var det ikke godt have pels og poter i Hundedagene i 1700-tallet? Ulrik Langen er vært for Historiequizzen, der sender fra Frilandsmuseet.

17:55  

Huset på Christianshavn (56)
Huset på Christianshavn (56) "En stakket glæde" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Bo: Claus Ryskjær. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Susse Wold, Bertel Lauring, Jørgen Beck og Poul Glargaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 12. april 1975.

DR Ultra

15:20  

Mission: Eftersidning I (2)
Mission: Eftersidning I (2) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

15:45  

Freaktown (49)
Freaktown (49) Vindheksen

15:55  

Freaktown (50)
Freaktown (50) Tandninjaer

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:30  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Junglebanden
Junglebanden

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne II (12)
Vi' bare bjørne II (12)

17:25  

Vi' bare bjørne II (13)
Vi' bare bjørne II (13)

17:40  

Klassen - En pinlig hemmelighed (134)
Klassen - En pinlig hemmelighed (134) Mads lokker Caroline med i kælderen for at finde inspiration til skoleavisen. De gør et overraskende fund.

17:50  

Klassen - Makeup or Not (135)
Klassen - Makeup or Not (135) Caroline vil være voksen og Aida hjælper hende med at lægge makeup. Martine er ikke tilfreds med den nye Caroline.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (34)
Mumitroldene (34) En frygtelig storm

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Bjarnes sneglehus

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Den store idékasse

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Glædelig Mim-dag

15:40  

Gurli Gris VI (3)
Gurli Gris VI (3) Parfume

15:45  

Gurli Gris VI (4)
Gurli Gris VI (4) Børnenes bazar

15:50  

Chuggington
Chuggington Bruno viser vejen

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson på parkpatrulje

16:10  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

16:15  

Mashas eventyr (5)
Mashas eventyr (5) Fader Frost

16:20  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31) Varulven i Sherwood

17:00  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Hvor er Georgs badekar? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

17:30  

Rod i Historien (3)
Rod i Historien (3) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig et vikingesværd til sin udstilling om vikingetiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

17:45  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

17:55  

Hos mormor (6)
Hos mormor (6) Et uheld.

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Søren Falk må grave sig igennem bunker af skrammel i et overfyldt hus, for at finde genbrugsegnet guld. Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen har fyldt deres varebil med arkitekttegnede møbler og eftertragtede retro-lamper. De vil forsøge at sælge sagerne til et hotel i København, som har indrettet sig med danske design-klassikere. Og Katrine Martensen-Larsen får en indretningsopgave - på et meget skrabet budget.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (3:4)
Skru tiden tilbage - til 70'erne II (3:4) Skal man smide bh-en for at være en ægte rødstrømpe, og hvad ved en kørende sælger om hønsestrik? Kan man nedlægge en feminist med en gør-det-selv opgave, eller er det bare nemmere når far laver det færdigt? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det familien La Cour Kostending fra Frederikshavn, der skal prøve kræfter med livet som ung børnefamilie anno 1970'erne, når de flytter ind på 12. sal i datidens hotte og helt moderne boligkompleks i Brøndby Strand. Mor Trine mener selv hun har en glødende feminist gemt i sig, men er den stærkere end hendes kvindelige blufærdighed anno 2017? Og, hvordan klarer far Rasmus livet som 1970'ernes svar på den bløde og hjemmegående husfar, der i ligestillingens navn tager sig af børnene, mens mor er til kvindemøde. Vi tjekker om kønskampen får brug for endnu en tur på barrikaderne, når vi sammen med familien La Cour Kostending skruer tiden tilbage til 1970'erne!

20:45  

Hvem passer på Michael? (1:2)
Hvem passer på Michael? (1:2) Michael bliver fjernet fra sin psykisk syge mor, da han er kun 19 dage gammel, men kommer i pleje hos Else og Charles på deres gård i Vestjylland. Han bliver deres fjerde barn og trives i sin nye familie, men da han bliver større og får en diagnose, starter problemerne. Kommunen og familien er nemlig ikke enige om, hvordan man passer på Michael, og han kommer nu i klemme mellem familie og system.

DR2

18:30  

1000 dage for verdens natur 2 (2)
1000 dage for verdens natur 2 (2) I 2012 satte et hold forskere ud på en 1000 dage lang jordomrejse med det oceangående sejlskib Sedna IV for at undersøge og afdække skønheden og skrøbeligheden i en natur under pres. Følg med på en betagende odysse over verdenshavene til akkompagnement af pukkelhvalernes sang, til ekspeditioner ind i de frodige regnskove i Costa Rica og Panama fyldt med dovendyr, frøer, leguaner og jaguarer, til Galapagos-øerne og verdens truede koralrev. Undervejs forsøger forskerne overalt at gøre en indsats for at bevare truede arter og hjælpe de mennesker, der skal leve i og af naturen.

19:15  

Nak & Æd - et vildsvin i Polen
Nak & Æd - et vildsvin i Polen Det er februar og vinter i Europa. Jørgen og Nikolaj er rejst til Polen for at få ram på et vildsvin. Jagten foregår i hochsitz og i tusmørke. Herudover skal man sidde stille. Så udfordringerne er, om Nikolaj kan være stille nok. Og om Jørgen overhovedet kan se et vildsvin, hvis det kommer på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 11.10.2015

20:00  

Brændpunkt Berlin (3:3)
Brændpunkt Berlin (3:3) I Vestberlin har den østtyske agent Lars Weber fået til opgave at forføre dataanalytikeren Sabine. Hans charmeoffensiv giver pote, men missionen bliver kompliceret, da den unge "Romeo-agent" selv begynder at falde for Sabine. I DDR afslører Conrads datter Juliane, hvad hendes lillesøster må gennemgå for at komme på landets OL-svømmehold. Nu må Conrad træffe en svær beslutning. Lars Weber: Tom Schilling. Sabine Cutter: Friederike Becht. Instruktion: Oliver Hirschbiegel.

DR3

18:00  

Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6)
Gamerne - Danmarks nye sportsstjerner (2:6) Michaela "mimi" Lintrup spiller på verdens bedste kvindelige Counter-Strike-hold. Efter at have vundet deres seneste syv turneringer, er holdet storfavoritter til Copenhagen Games. Det samme er Patricks hold Tricked, men måske er holdet med to nye spillere overvurderet? Niels Christian har givet sig selv to år til at blive professionel, og han er på prøve hos eFuture, så der skal præsteres. Desværre får Niels Christian den værst tænkelige start, da han er kommet hjemmefra uden et strømkabel.

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den halvskøre Peter Griffin og hans besynderlige familie; Lois er Peters rare kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Parret har tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger, samt 1-årige Stewie, der er overintelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den halvskøre Peter Griffin og hans besynderlige familie; Lois er Peters rare kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Parret har tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

Sådan lever du for evigt
Sådan lever du for evigt Den 32-årige russiske mangemillionær Dmitry Itskov ønsker at leve for evigt. Derfor er han gået sammen med nogle af verdens førende hjerneforskere samt forskere i robotteknologi og kunstig intelligens for at forsøge at udtænke et system, der kan give ham evigt liv. Holdet arbejder på at udvikle en metode, der kan koble en menneskehjerne med en robot og dermed give evigt liv.

20:50  

I Forreste Række (6:7)
I Forreste Række (6:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (57)
Huset på Christianshavn (57) "Børn af sol og sommer" Manuskript: Lise Sandager og Henning Bahs. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Jes Holtsø og Lisbet Lundquist. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1975

18:55  

Arven fra kongerne (4:6)
Arven fra kongerne (4:6) Når Hubertusjagten hvert efterår skydes i gang i Jægersborg Dyrehave, så er det ikke bare en konkurrence, men også en hyldest til en ældgammel jagtform. Og midt i det hele står Eremitageslottet, hvor den enevældige konge kunne indtage sine pragtfrokoster, når byttet var slagtet og tilberedt. I udsendelsen fortælles historien om den såkaldte parforcejagt, og man får demonstreret, hvordan Eremitageslottets interiør understreger jagten som tema.

19:25  

Min yndlingsferie: Camping
Min yndlingsferie: Camping Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem, der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. Det begynder i 1920'erne med nogle bambusstænger og et par sække halm at sove på, og udvikler sig med store campingmesser, villatelte og campingvogne. For sangeren Dario Campeotto bliver campingvognen et hyggeligt og praktisk hjem på mange års sommerturneer. Han har stadig en drøm om måske en dag at rulle en tur igen, men det bliver uden hustruen Gertrud, der føler, hun har aftjent sin værnepligt som husmor på stærkt begrænset plads. Sammen med Campeotto fortæller vi Campingferiens Danmarkshistorie.

19:55  

Dagens sang: Den skønneste på jord
Dagens sang: Den skønneste på jord - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Arven fra kongerne (5:6)
Arven fra kongerne (5:6) Majestætens mester Johannes Wiedewelt var 1700-tallets store danske billedhugger, og kongerne var vilde med hans kunst. I udsendelsen følger vi i Wiedewelts fodspor og besøger bl.a. Italiens hovedstad Rom, hvor han boede i nogle år og fandt vigtige inspirationskilder. Hjemme i Danmark gennemførte Wiedewelt omfattende skulpturprojekter ved f.eks. Fredensborg Slot og Jægerspris Slot. Alligevel er han i dag en relativt ukendt kunstner, og det ærgrer blandt andre billedhuggeren Bjørn Nørgaard.

20:30  

Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6)
Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6) Grønlænderne vil have magten i deres eget land og ejerskab til undergrunden, mens Danmarks statsminister er ubøjelig: "Der er ikke noget at rafle om". På Færøerne bygger NATO militære anlæg, mens færingerne protesterer forgæves. De må kæmpe for deres fiskeri og vinder ny selvtillid på den internationale arena. Grønlænderne får hjemmestyre, men må dele råstofferne med Danmark.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (28)
The Next Step III (28) Drej, drej, drej

18:30  

Ultras Sorte Kageshow II (6)
Ultras Sorte Kageshow II (6) I Ultras Sorte Kageshow er vi nu nået til den anden semifinale. Nikolaj Stokholm inviterer de fire semifinalister i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage de allerbedste og flotteste studenterbrød. I dette program skal Severin og Naja dyste mod Rosa og Olivia. Der følger masser af overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

19:00  

Alien surfer girls (23)
Alien surfer girls (23) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:25  

Isas Stepz (19)
Isas Stepz (19) Isas far vender hjem fra vandretur med en ny kæreste, Molly. Isa vil utrolig gerne kunne lide Molly, men det viser sig hurtigt, at det ikke bliver så nemt. Molly behandler hende nemlig, som om hun er fem år gammel i stedet for 14. Isa indser, hun må tage drastiske metoder i brug for at komme af med Molly!

19:40  

Isas Stepz (20)
Isas Stepz (20) Isa er nervøs for om niveauet er for svært på Lucas´ nye dansehold. Ronja er nervøs for, om Zac måske ikke vil være kærester igen. Ronja bruger ventetiden på at finde drenge til Isa for at tænke på noget andet. Det virker. Isa får nemlig overbevist sig selv om, at det slet ikke bliver svært, men sikkert alt for let på Lucas' hold. Det bliver det ikke - og Isa som plejer at være den bedste, får pludselig seriøse problemer til dansetimen.

19:55  

Sam & Cat II (1)
Sam & Cat II (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:20  

Alle sammen sammen II (3)
Alle sammen sammen II (3) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:40  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

20:55  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (13)
F for Får (13) Hundeshow

18:05  

F for Får (14)
F for Får (14) En brik der mangler

18:15  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

18:30  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

18:45  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

19:00  

Nana (3:6)
Nana (3:6) Kunne Nanas far have fået arbejde, hvis ikke hendes viskelæder havde lugtet af appelsin? Hvor kommer de fire æggemadder fra? Hvem skal udstoppe fisken, og hvorfor er det lige meget, hvad mælken koster i Farum, når den ene appelsin er rådden, og Nanas far blev kattekonge, men ikke populær? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Christians mor: Litten Hansen. Inspektør: Arne Hansen. Orlas far: Claus Nissen. Hr.Jørgensen: Geert Vindahl. En anden far: Jarl Forsman. m.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark.

19:30  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Sorgfuglen
Wallander: Sorgfuglen Kurt Wallander bliver mere og mere glemsom, efterhånden som hans sygdom skrider frem. Han har ikke fortalt sine kolleger om sygdommen, men snart kan han ikke længere holde den skjult. Og da en restaurationsejer bortføres, bliver det samtidig begyndelsen på Wallanders sidste sag. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

DR2

21:30  

Cilla (3:3)
Cilla (3:3) Den unge sangerinde Cilla Black har fået et gigantisk hit med balladen Anyone Who Had a Heart', og hendes næste single bliver også nummer et. Men succesen trues både af Cillas tumultariske forhold til Bobby og af et fejlslagent forsøg på at bryde igennem i USA. Cilla Black: Sheridan Smith.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:01  

De superrige kinesere
De superrige kinesere Her får vi et indblik i en gruppe af superrige kinesere, der er besatte af Storbritannien. Se hvorfor denne gruppe af kinesere elsker alt fra skræddergaden Savile Row i London til de glamourøse Debutante Balls.

23:50  

Verdens brændpunkter: Tyskland 1977
Verdens brændpunkter: Tyskland 1977 I efteråret 1977 bliver formanden for den tyske arbejdsgiversforening Hanns Martin Schleyer bortført af terrogruppen Rote Arme Fraktion DR's nye korrespondent Svend Erik Tychsen vil gerne gøre op med danskernes gamle fordomme om tyskland, men han er kommet på det værst tænkelige tidspunkt. For efter Schleyers bortførelse sætter den tyske stat hårdt mod hårdt. Det fører til en omfattende menneskejagt og skrappe antiterrorlove, der indskrænker borgerlige rettigheder.

DR3

21:20  

Monrad - I seernes tjeneste (4:6)
Monrad - I seernes tjeneste (4:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 4: At være afhængig. Niels Monrad styrter sig i afhængighedens mørke afgrund. Snart styrer stofferne Niels liv og hans kone Sara må gribe ind for at stoppe hans misbrug. Men spiralen fortsætter mod dybet. For Niels kan ikke slippe sin afhængighed, og da han møder en kendt tv-personlighed med samme grusomme last, går det for alvor galt.

21:50  

Lonely Hearts
Lonely Hearts Via kontaktannoncer og under dække af at være bror og søster charmerer kæresteparret Martha og Raymond sig kynisk ind hos ensomme krigsenker. Han forfører dem, og hun bestjæler dem. Men en dag går det galt. Nu er de mordere på flugt med et par hårdkogte kriminalbetjente i hælene. Desperation og vanvid når skræmmende højder, mens de efterlader et spor af blodige lig i deres kølvand. Elmer: John Travolta. Martha: Salma Hayek. Raymond: Jared Leto. Instruktion: Todd Robinson.

23:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:00  

Kunstquiz (6:8)
Kunstquiz (6:8) Efterårets Kunstquiz besøger denne gang Fuglsang Kunstmuseum. Adrian Hughes er vært, når to hold dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte de berømte kunstværker, når værten klæder sig ud i de mest vanvittige kostumer? Kan de to malere tegne, så man kan gætte hvad det er? Hvad siger børnene i år? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Bente Scavenius, maleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou. Hold 2: Kunstkritikeren Trine Ross, maleren Martin Bigum og museumsleder Anne-Mette Villumsen.

21:45  

Min yndlingsferie: Eventyr
Min yndlingsferie: Eventyr Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. Programmet her handler om mennesker, der kan lide at tage på eventyr. Dem, der rejser let, tager langt væk og altid er på jagt efter det unikke. Sådan én er entertainer Jacob Haugaard. Han har rejst i hele verden og elsker at fortælle om sine ture. For ham er det en livsnødvendighed at tage ud og opleve andre steder og kulturer. Det har det også været for mange andre danskere gennem tiden, og vi møder mange af dem i udsendelsen, som giver et historisk rids over danskernes eventyrrejser.

22:15  

Genierne: Oppenheimer vs Heisenberg
Genierne: Oppenheimer vs Heisenberg Se historien om de mænd og kvinder som gennem opfindsomhed og nyskabelse ændrede den måde, vi lever på. Mens millioner kæmper og dør på slagmarkerne under 2. Verdenskrig, udkæmper de to fysikere Robert Oppenheimer (1904-67) og Werner Heisenberg (1901-76) en anden krig i hvert sit laboratorium. Den første som leder af det amerikanske Manhattanprojekt for at udvikle verdens første atombombe. Den anden i en tilsvarende position i Nazityskland. Krigens udfald afhænger af hvem, der kommer først i mål.

23:00  

Livvagterne II (7:10)
Livvagterne II (7:10) Efter at have deltaget i Tanyas begravelse i Moskva, skal Jonas sammen med Rasmus og Lille Kurt, beskytte den kontroversielle nonne, Søster Abraham, som er i København for at deltage i et meget omtalt dialogmøde om forsoning mellem de forskellige trosretninger. Søster Abraham har tidligere været udsat for et attentat, og der er netop igen fremsat dødstrusler mod hende. På trods af det forhøjede sikkerhedsniveau, bliver Rasmus nødt til at reagere drastisk, med voldsomme konsekvenser til følge. Fjordby er mærket af tabet af sin makker og ven, Nyholm - mens Jasmina kommer i nærkontakt med Rasmus' tidligere kæreste. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Jasmina: Cecilie Stenspil. Rasmus: Søren Vejby. Jonas: André Babikian. Leon: Thomas W. Gabrielsson. Diana: Ditte Gråbøl. Boas: Tommy Kenter. Lille Kurt: Rasmus Bjerg. Tønne: Ellen Hillingsø. Endvidere: Helmut Zierl, Jessica Zandén, Mellica Mehraban, Jacob Ottensten, Anette Støvelbæk, Anne-Lise Gabold, Anne-Louise Abegg, Malena Laszlo, Ida Dwinger, Kim Jansson, Michael Sand, Benjamin Boe Rasmussen, Julie Riis, Caspar Phillipson, Lene Johansen, Stinne Hedrup, Morten Hebsgaard, Elena Strøbech og Julie Agnete Vang. Manuskript: Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Instruktion: Fabian Wullenweber. Foto: Jacob Kusk, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn".

DR Ultra

21:10  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden Dagens dyr er en af nattens dræbere på den afrikanske savanne. Derfor er det svært at finde dyret om dagen. Så Sebastian skal lede godt efter, hvis det skal lykkes ham at finde en leopard.

21:30  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (8)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (8) Vincent kontaktes af Daniel Stevens, en enlig far, der terroriseres af en ukendt gerningsmand. Daniel frygter, at det vil gå ud over hans lille datter, så Vincent sender Beth undercover som pigens barnepige. Til Vincents bekymring opstår der mere end almindelig sympati mellem Daniel og Beth, men samtidig bliver det hurtigt klart, at truslen mod Daniel og hans kære skal tages særdeles alvorligt. Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Daniel: James Thornton.

01:05  

Dalgliesh: Døde nattergale (5:5)
Dalgliesh: Døde nattergale (5:5) Engelsk krimiserie efter roman af P.D. James. (Shroud For a Nightingale). De tre mord på sygeplejeskolen "Nightingale" viser sig at være en del af en gådefuld hemmelighed, med rødder tilbage i Nazityskland. Dalgliesh strammer nettet om tre ældre sygeplejersker i håbet om, at en af dem er den morder, han søger. Efterforskningen går ind i sin sidste overrumplende fase. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Hilda Rolfe: Andrée Evans.

01:55  

Spooks (63)
Spooks (63) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Camilla - Krudt og Krydderier (8)
Camilla - Krudt og Krydderier (8) Hvis Camilla Plum kun måtte spise én slags mad, så ville det være vietnamesisk. Vietnamesisk mad er vidunderlig frisk, rå, krydret, nogle gange hyperstærk men ikke altid. Hvis man har været der, er det en længsel, de duftende sprøde bundter af mynte og vandsnerler, sprøde struttende kål og sennepsplanter med smukke former og skarpe blade, duften af nuoc mam, den søde stærke fishsauce, der hviler over ethvert kvarter, hvor der serveres mad. Camilla Plum serverer nudelsalat med rosa andebryst, krydret andesuppe og marinerede laks. Sendt første gang 22.05.11

03:15  

Hammerslag 2011 (1)
Hammerslag 2011 (1) I aftenens udsendelse skal der først sættes pris på et lille byhus, som trods det danske boligmarked er solgt meget hurtigt og til prisen - og den er høj! Næste ejendom er et lille bindingsværks hus, lidt udenfor Århus i et af Danmarks mest velhavende områder. Sidste bolig er en fantastisk villa i liebhaverkvarteret Risskov. Sendt første gang 19.04.11

03:45  

Hammerslag 2011 (2)
Hammerslag 2011 (2) En attraktiv lejlighed i en meget populær gade i en rigtig dyr by. Det er aftenens første udfordring. Og hvad er prisen så i Aarhus? Mæglernes næste "hovedpine" er et smukt byhus i centrum af Aarhus. Sidste udfordring er et meget spændende og verdensberømt byggeri lidt udenfor Aarhus. Vi skal have sat pris på en penthouselejlighed indrettet i en tidligere kornsilo. Sendt første gang 26.04.11

DR2

00:30  

Uskyldig på dødsgangen? Mord i Paris (4:6)
Uskyldig på dødsgangen? Mord i Paris (4:6) I juli 1986 blev et nygift par myrdet i deres hus i den lille by Paris i Illinois. To vidner udpegede Randy Steidl og Herb Whitlock som drabsmændene. De erklærede sig begge ikke-skyldige, men Steidl fik alligevel dødsstraf, mens Whitlock blev idømt livsvarigt fængsel. Efter nogle år tog den unge politimand, Michael Callahan, sagen op, og hans efterforskning afslørede så mange løgne og korruption i retssystemets egne rækker, at han måtte sætte sin egen karriere på spil for at redde en uskyldig mand fra dødsgangen.

01:10  

Dødbringende jordskred
Dødbringende jordskred Om morgenen den 22. marts 2014 skræmte en uhyggelig rystelse beboerne i det lille bysamfund Oso i Washington. Det var den gruopvækkende lyd af det, der skulle blive det mest dødbringende jordskred i USA i årtier. På lidt mere end to minutter begravede et næsten 23 meter lag af mudder og slam 50 huse og dræbte 43 mennesker. Her sporer geologer områdets geologiske historie for at forklare, hvorfor netop dette område var så ustabilt, og hvordan man kan frygte, at noget lignende kan ske andre steder.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget.

00:55  

Mayday: flykatastrofer XIV (3:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (3:11) Den 3. september 1989; Da Varig fly 254 er på vej fra Sao Paulo til Belem styrter flyet ned i Amazonas jungle, og 13 personer omkommer. Efterforskningen har påvist, at ulykken skyldtes en menneskefejl. Kig med, og hør mere om den tragiske fejl, der fik fatale konsekvenser.

01:40  

Drengene på kanten (4:6)
Drengene på kanten (4:6) Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! For Dennis, går det pludselig meget hurtigt med at blive voksen, for hans mor smider ham ud hjemmefra. Hans humør er helt i bund, og det bliver ikke bedre af at han brækker foden til en fodboldkamp. Valdemar vil gerne bare ud at lave damer, men skal først have sin Johnson testet for klamydia.

02:10  

Drengene på kanten (5:6)
Drengene på kanten (5:6) Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Dennis er stadig nede i kulkælderen, efter hans mama har smidt ham på porten og hans dame har slået op. Han prøver at lave noget musik for at glemme problemerne, men det går heller ikke så godt. Han savner sin faste musikmakker Karim, som han aldrig ser længere. Det ser håbløst ud for Dennis, men heldigvis begynder tingene også at lysne. Valdemar har besluttet sig for at finde en ny livets kærlighed, men denne gang skal det være en på hans egen alder. For at tiltrække en mere moden dame, begynder den gamle gangster at leve sundere og lade skægget gro. Det er slut med Red Bulls og shufta og tid til vitaminpiller og fitness.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:00  

Livvagterne II (8:10)
Livvagterne II (8:10) Fortsat fra forrige afsnit. Den lille dreng, som Rasmus uforvarende skød ned, er død af sine kvæstelser - og det afføder bl.a. uroligheder og optøjer i gaderne. I forbindelse med en gennemgang af begivenhederne på hotellet, genkender Boas en udenlandsk løsarbejder - og der viser sig en ganske særlig og tragisk grund til hans tilstedeværelse. Søster Abraham fortsætter sin indsats for fred og tilgivelse - også i forbindelse med et stort forsoningsmøde, selv om der indløber en ny konkret dødstrussel mod hende. Medvirkende: Jasmina: Cecilie Stenspil. Rasmus: Søren Vejby. Jonas: André Babikian. Leon: Thomas W. Gabrielsson. Diana: Ditte Gråbøl. Boas: Tommy Kenter. Lille Kurt: Rasmus Bjerg. Tønne: Ellen Hillingsø. Endvidere: Helmut Zierl, Jessica Zandén, Mellica Mehraban, Thomas Voss, Jacob Ottensten, Anette Støvelbæk, Natali Vallespir Sand, Marianne Van Kamp, Anne-Louise Abegg, Malena Laszlo, Kim Jansson, Michael Sand, Benjamin Boe Rasmussen, Niels Anders Thorn, Julie Riis, Caspar Phillipson, Johannes Lilleøre, Abdel Aziz Mahmoud, Mette Walsted Vestergaard, Andreas Dawe, Mathilde Falch og Flemming Sørensen. Manuskript: Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Instruktion: Fabian Wullenweber. Foto: Jacob Kusk, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn".

01:00  

Den enfoldige morder
Den enfoldige morder Sven er en ung mand med læbespalte, der gør det svært for ham at tale. Hans arbejdsgiver Höglund er et menneske, som udnytter sine omgivelser på det grusomste og derved sætter dem på en hård prøve. Hvor længe skal man vende den anden kind til? Sven: Stellan Skarsgård. Höglund: Hans Alfredson. Anna: Maria Johansson. Instruktion: Hans Alfredson.

02:40  

Subway
Subway Fred har ved et fødselsdagsselskab sprængt værtens pengeskab i luften og fjernet nogle kompromitterende papirer. Han flygter ned i Metroen, hvor han møder Rulleskøjtetyven og andre af undergrundens sælsomme beboere. Fødselaren selv, den billedskønne Helena, opsøger Fred for at få papirerne tilbage, inden hendes mand dræber ham, men Fred er blevet forelsket i hende. Fred: Christophe Lambert. Helena: Isabelle Adjani. Rulleskøjtetyven: Jean-Hugues Anglade. Instruktion: Luc Besson.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0920145822