Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 22. juli 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 22. juli 2018

DR1

00:05  

Idealisten
Idealisten Spændingsfilm om et af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie. Under den kolde krig i 1968 styrter et amerikansk B-52 bombefly, lastet med fire brintbomber, ned ved den amerikanske militærbase i Thule, Grønland. Både den danske og amerikanske regering meddeler, at ulykken er under kontrol, hvorefter et stort antal danske arbejdere indsættes i en gigantisk oprydningsaktion. 20 år senere opsøges den unge radio journalist, Poul Brink, af en tidligere thulearbejder, der hævder, at de mystiske og dødelige sygdomme, hans kolleger nu dør af, skyldes oprydningsarbejdet. Brink efterforsker historien, men mødes af en mur af tavshed. Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen m.fl. Manuskript: Lars K. Andersen m.fl. Instruktion: Christina Rosendahl. Fotograf: Laust Trier Mørk. Scenograf: Nikolaj Danielsen. Stills: Christian Geisnæs. Musik: Jonas Struck. Produktion: Toolbox Film i samarbejde med bl.a. DR.

01:55  

You and me forever
You and me forever Laura og Christine er begge 16 år og bedste veninder. Det har de altid været. Men da de møder den mystiske og spændene Maria, tager venskabet en intens drejning. For Laura bliver det et møde, der vender op og ned på den verden hun troede hun kendte. De tre piger fortæller os en historie om venner og fjender, om sårbarhed og vildskab og om kærlighed og sex. Filmen er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Julie Brochorst Andersen, Frederikke Dahl Hansen, Emilie Kruse, Benjamin Wandschneider m.fl. Manuskript og instruktion: Kaspar Munk. Foto: Søren Bay. Scenograf: Louise Lønborg. Musik: Sara Savery. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

03:15  

Strømerne fra Liverpool (5:12)
Strømerne fra Liverpool (5:12) En prostitueret findes myrdet. Mistanken falder på hendes kæreste, der er heroinmisbruger. Det bliver en sag for makkerparret de Pauli og Callaghan, der dog også har andre ting at slås med. Begge har nemlig bøvl med kærlighedslivet, og det kan være svært at lade være med at tage problemerne med på arbejde.

04:05  

Danmarks skønneste hjem - Sjælland (1:10)
Danmarks skønneste hjem - Sjælland (1:10) Hyggelige huler, arkitektoniske perler og fantasifulde boliger, som drømme er gjort af. Jagten på Danmarks skønneste hjem er sat ind. Hundredevis af danskere har tilmeldt deres bolig til konkurrencen, og i aften drager DR´s nye dommertrio for første gang ud i sommerlandet for at finde en kandidat til den ærefulde titel i region Sjælland. Originalt, personligt og inspirerende.. Hvor ligger hjemmet, der har dét der skal til for at løbe med hæderen - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

04:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

DR-Friland: Forår på Friland
DR-Friland: Forår på Friland Så kom solen og fornyede byggeenergien. De halvfærdige huse skal gøres klar til indflytning her i Frilands andet år. Vi følger både de gamle og nye familiers tumlen med halm, ler, sten, rundtømmer og alskens genbrugsmaterialer for at skabe hver sit gældfrie drømmehus. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 11.06.03

05:40  

Når elefantpasserne møder deres overmænd
Når elefantpasserne møder deres overmænd Elefantpasserne Kim Oliver og Jørgen Jensen fra Zoo i København har været en tur i Thailand, hvor de deltog i verdens største elefantfestival i Surin. Heldigvis havde de deres videokamera med, så vi andre kan få glæde af deres møde med 300 elefanter i festhumør. Og Kim og Jørgen indrømmer, at det nok var her, de mødte deres overmænd. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 12.06.08

06:10  

Naturtid (8:20)
Naturtid (8:20) Danmarks største spiserestaurant er Vadehavet. Her kommer mere end 12 millioner trækfugle forbi og spiser. Klaus Melbye fra Vadehavscentret tager os med rundt i området og fortæller om Vadehavets store betydning for mennesket, hvor digerne beskytter mod oversvømmelser og muslingerne har leveret kalk til domkirken i Ribe. Og så tager vi til Mandø for at høste østers i topkvalitet. Tilrettelæggelse: Anders Roholt

07:10  

Auktionssommer (8:8)
Auktionssommer (8:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

08:10  

Antikkrejlerne (309)
Antikkrejlerne (309) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:55  

Antikkrejlerne (310)
Antikkrejlerne (310) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:55  

Løftet (3:3) - 30 år bag tremmer
Løftet (3:3) - 30 år bag tremmer Den tyske diplomatsøn Jens Söring forelsker sig i den velhavende Elisabeth Haysom under deres uddannelse på University of Virginia i 1984. I 1985 bliver Haysoms forældre fundet myrdet, og Söring tilstår, men påstår efterfølgende, at han var uskyldig og gjorde det af kærlighed for at redde sin elskede fra den elektriske stol. Dokumentaren præsenterer her nye vidner og blodprøver, der er med til at sætte spørgsmålstegn ved retssagens udfald.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

X Games Minneapolis: BMX Dirt, Moto X Best Whip og Trick og
X Games Minneapolis: BMX Dirt, Moto X Best Whip og Trick og

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:45  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:05  

Henry og June
Henry og June I Paris i 1931 møder den unge Anaïs Nin den fattige og ubændige Henry Miller. Deres erotiske betagelse af hinanden får et yderligere pift, da Henrys vellystige hustru June ankommer, og det udvikler sig til en hed trekant. Henry Miller: Fred Ward. June Miller: Uma Thurman. Anaïs Nin: Maria de Medeiros. Instruktion: Philip Kaufman.

02:15  

Gensyn med Kim Larsen
Gensyn med Kim Larsen Kim Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

03:05  

Anne og Poul
Anne og Poul TV-spil af Leif Panduro fra 1975. Sagføreren Paul kan godt mærke, at hans kone Anne har funder sig en kæreste, men han siger ikke noget - ikke før hun siger noget. En ægteskabskrise som så mange andre bliver pludselig til et drama af dimensioner. Paul: Frits Helmuth Anne: Lane Lind Øvrige medvirkende: Birgit Conradi, Holger Munk, Ebbe Rode, Karen Berg, Lisbeth Lundqvist, Jørgen Buckhøj, Karen Lykkehus, Torben Jetsmark, Preben Lerdorff Rye, Berthe Qvistgaard, Inger Bagger, John Hahn-Petersen, Fritz Brun, Helle Sihm, Benny Juhlin, Hanne Jørna Jensen. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt

05:10  

Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer
Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer - sunget af et af DR's kor.

08:45  

Dagens Sang: I østen stiger solen op
Dagens Sang: I østen stiger solen op - sunget af et af DR's kor.

08:50  

En by i provinsen (7:17)
En by i provinsen (7:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:59  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:00  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

06:25  

Dybet (6)
Dybet (6)

06:45  

Grizzy og lemmingerne (40)
Grizzy og lemmingerne (40)

06:50  

Grizzy og lemmingerne (41)
Grizzy og lemmingerne (41)

07:00  

Grizzy og lemmingerne (42)
Grizzy og lemmingerne (42)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

07:50  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (27)
Gumball IV (27)

08:45  

Gumball IV (28)
Gumball IV (28)

DR Ramasjang

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (21)
Den fortryllede karrusel (21) Haveplaner

05:10  

Babar (8)
Babar (8) Abe-papayaen

05:35  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

06:00  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

06:15  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

06:40  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

07:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (30)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (30) Marianspejlet

07:15  

Junglebogen (43)
Junglebogen (43) Den sorte skygge.

07:30  

Elias og jagten på havets guld
Elias og jagten på havets guld Elias og de andre i Lunvik har længe glædet sig til den årlige vinterfiskesæsonen, men den ny, moderne fiskeindustri med store trawlere stjæler alle fiskene fra dem og truer Lunvik med ruin. Elias får imidlertid nys om en hemmelig skat, og han er overbevist om, at denne skat kan blive Lunviks redning.

08:50  

Pyjamasheltene (46)
Pyjamasheltene (46)

 
DR1

09:40  

Komodo - den giftige ø
Komodo - den giftige ø Komodoøen er et sælsomt landskab omgivet af forrevne bjerge. Her lever mange dyr, der konkurrerer om at være mest giftige. De store frygtindgydende komodovaraner ligger øverst i fødekæden, men øerne kan også byde på adskillige arter af giftslanger, for ikke at tale om havet omkring øerne, der vrimler med giftige fisk, blæksprutter og vandmænd.

10:30  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

11:15  

Jagten på det gode liv (2:6)
Jagten på det gode liv (2:6) Dansk reportage fra 2016 Backpackerne er nået til Thailand og må hurtigt indse, at det er hårdt arbejde at rejse med tre små børn. Familien på Kreta flytter ind på et vinterlukket hotel for at følge deres husbyggeri helt tæt på. Nete og Nick har forladt et stresset liv i Odense og købt et billigt hus på Langeland for at kunne leve uden fast job. Sendt første gang 20.10.2016

11:45  

Jagten på det gode liv (3:6)
Jagten på det gode liv (3:6) Dansk reportage fra 2016 Kim rejser til New York for at starte nyt job - og for at prøve at finde en lejlighed på Manhattan, som hans kone Ditte bliver tilfreds med. På Kreta trækker det stadig ud med byggetilladelsen - og de må bo alle fire på ét hotelværelse på ubestemt tid. Nick og Nete lader kærligheden blomstre i deres budget-vinterhi på Barbados. Sendt første gang 27.10.2016

DR2

09:00  

Drømmen om landet (5:8)
Drømmen om landet (5:8) For de fire storbyfamilier, der har fået chancen for i fem uger at afprøve deres drøm om et roligt og harmonisk liv ude på landet, er den helt anderledes hverdag nu for alvor kommet i gang, og ferie er det ikke! På gården på Øland må Marcelo hjælpe bonden Kenneth med at få grisene flyttet, de skal slagtes nu, og det er noget, der oprører børnene! Familien Loverfelt tager en pause fra arbejdet på Hamngården, i dag skal de bare nyde livet i de smukke omgivelser, men sønnen Erik har ikke spor lyst til at følge med. På campingpladsen i Dalarna kæmper Pernilla med sine døtres lidt for stærke viljer, og til slut vil hun ikke mere! Nordvision fra Sverige.

10:00  

Spis Vietnam (3:6)
Spis Vietnam (3:6) Anh Lé er taget til den lille ø, Phu Qouc, hvor hun skal smage på verdens bedste fiskesauce og lave retter med øens friske fisk. Hun laver salat med marineret King Fish og grillede jomfruhummere. Fiskesauce er den væsentligste ingrediens i vietnamesisk mad, og de lokale sætter en ære i at lave saucen perfekt. Anh Lé følger processen fra ansjoserne, som bliver brugt til sovsen, kommer ind med fiskerbådene på havnen, til de bliver lagrede i kæmpe fade og sovsen ender med at blive tappet på fine flasker og sendt ud i verden. Sendt første gang 04.03.2012

10:30  

DR2 Uden penge
DR2 Uden penge Familien Preilev fra Næstved kan godt lide at leve det gode liv. Der skal ikke mangle noget - og især skal deres søn, Rasmus, der er adopteret, ikke lide nogen nød. Men hvordan ser det ud, når man ikke har nogen penge? DR2 Uden beder dem aflevere deres hævekort og sparegrise, fjerner deres lagerbeholdning og beder dem gå ud og skaffe mad, uden at kunne betale.

11:00  

DR2 Uden skærm
DR2 Uden skærm Familien Rønhoff er til dagligt afhængige af deres skærme - moren Charlotte, der er præst, tjekker sin Smartphone hvert 5. minut og sønnen Tobias spiller computer 4-5 timer om dagen. Og det er helt almindeligt. Men nu tager DR2 Uden familiens elektroniske skærme, og ser om en familie i dag kan overleve uden skærme.

DR3

10:05  

Family Guy
Family Guy Peter og Lois er med på første parket, da Lois' søster føder. Oplevelsen rører dem begge dybt. Så dybt, at de beslutter sig for selv at få et barn mere. Stewie er rystet. Hans forældres planer må forpurres, koste hvad det vil.

10:25  

Family Guy
Family Guy Chris vidner mod en røver, men uheldigvis kommer Peter til at afsløre Chris' identitet. Røveren truer med at myrde Chris, så FBI udstyrer familien Griffin med en ny identitet og installerer dem i den dybeste, dybeste sydstat.

10:50  

Family Guy
Family Guy Peter bliver slæbt med på besøg hos sine overklasse-svigerforældre. Han bliver en uventet succes hos svigerfars indflydelsesrige venner, Bill Gates, Ted Turner og Disney-bossen Michael Eisner, men til gengæld skaber Brian skandale med svigerfars fornemme racehund.

11:10  

Family Guy
Family Guy Chris er blevet vandbærer for skolens basketballhold, og snart begynder han at tale som en sort knægt. Hans far mener, at det er på tide, at Chris lærer lidt om sine irske aner, men da Peter begynder at grave i slægtens historie viser det sig, at en af hans egne forfædre var sort. En oplysning, der giver Peter et helt nyt perspektiv på tilværelsen.

11:35  

Family Guy
Family Guy Joe ryger ud i en depression, da han ikke kan indhente en tyv i sin kørestol. For at give ham selvtilliden tilbage overtaler Peter ham til at stille op til byens handicap-lege. Her bliver Joe en stor succes - måske lidt for stor. Samtidig finder Stewie, Meg og Chris 26 dollars på gaden. Det hvirvler de tre søskende ind i en spiral af mistro, bedrag og vold, for hvad skal de stille op med pengene?

11:55  

Blank (1)
Blank (1) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

DR K

09:45  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

10:35  

Gamle Danmark (7)
Gamle Danmark (7) Overflodssamfundet fik nye statussymboler. Bilen blev boligens tredje rum, og i bilismens spor fulgte parcelhusfolket. Lønnen steg, arbejdstiden faldt, og femdagesugen og længere ferie gjorde fritiden til efterkrigstidens største industri. I præstegården i Tjæreborg grundlagdes en ny global feriekultur: charter. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

DR Ultra

09:00  

Asterix og vikingerne
Asterix og vikingerne Vikingerne mod nord, der ikke kender til frygt, planlægger et togt til Gallien for at kidnappe en galler, der kan vise dem hvad frygt er. De gæve gallere må drage mod nord for at befri ham.

10:10  

Junglebanden
Junglebanden

10:20  

Junglebanden
Junglebanden

10:30  

Junglebanden
Junglebanden

10:45  

Store Nørd: Ninjakrog
Store Nørd: Ninjakrog Ninjakrogen og klatrerebet (13:15) Hvis man skal lynhurtigt op af en husmur eller en høj væg så skal man bruge en Ninjakrog, en kraftig trykluftskanon og et reb. Så det kombinerer Kåre og Emil og tar' på klatretur. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:05  

Store Nørd: Voldgrav
Store Nørd: Voldgrav Voldgraven (14:15) For at holde ubudne gæster væk fra togvognen, graver NØRDerne en voldgrav. Og så fylder de den med en hemmelig væske, så man, måske, kan gå på vandet! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:20  

Brohave og Harding på tur - Casper slår Rasmus ihjel?! (5)
Brohave og Harding på tur - Casper slår Rasmus ihjel?! (5) Joakim er rasende over, at Casper har brugt 12.000 kroner på souvenirs, og derfor er Casper og Rasmus presset til at lave nogle gode indslag i dagens afsnit, hvor de skal besøge Zoologisk Have og blandt andet undersøge, hvor farlig ulven egentlig er. Programmet går efter planen, men da optagelserne er ved at være overstået begår Casper en fatal fejltagelse, som kan koste ham hans bedste ven.

11:30  

Brohave og Harding på tur - Casper skal på date (6)
Brohave og Harding på tur - Casper skal på date (6) Casper får en besked fra en pige, som har set ham på Tv og synes, han ser sød ud. Casper får straks arrangeret en date, og hans nyforelskelse spreder sig til dagens sommerprogram, hvor drengene skal ud og besøge en vandski klub. Casper får sin egen kærlighedsbrevkasse, mens Rasmus skal se nærmere på, hvordan man egentlig står på vandski. Da optagelserne er veloverstået skal Casper så endelig på sin date, men daten bliver bestemt ikke som Casper havde regnet med.

11:45  

Brohave og Harding på tur - Vil du have likes eller venner?
Brohave og Harding på tur - Vil du have likes eller venner? Casper har til sin store glæde fået et beskedent antal nye følgere på kort tid. Han er lykkelig og er sikker på, at 'Brohave og Harding på tur' for alvor vil gøre ham lige så populær som Rasmus. Berømmelsen forvandler ham til en kæmpe krukke backstage, og den dårlige stemning spreder sig til dagens program, hvor drengene skal på havnen for at kigge nærmere på nogle af de sjove aktiviteter, som man kan finde der.

11:55  

Brohave og Harding på tur - Casper er en stor idiot (8)
Brohave og Harding på tur - Casper er en stor idiot (8) Casper er stadig forblændet af at få flere følgere og likes og har derfor opfundet en ny fitness karakter til sig selv, for i dag skal han og Rasmus se nærmere på de aktiviteter, som man kan lave i en svømmehal. Efter optagelserne trygler Casper om at få hjælp af Rasmus i jagten på likes. For at få fred beslutter Rasmus sig for at støtte sin ven Casper, men det ender med at få alvorlige konsekvenser for Rasmus' egen popularitet.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

09:15  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

09:25  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

09:40  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

09:55  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Cirkeline
Cirkeline Sofus på flyvetur. I dag er det dragevejr! Men da Sofus holder fast i dragesnoren, flyver han væk! Pludselig havner han nede i vandet, hvor han mø- der én, der synger: "Bim, Bam, Busse, jeg er en haletudse!" , og det er en rigtig god sang!

10:20  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

10:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

11:15  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

11:25  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Hvor er Rosa og Lottes lyskæde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:55  

Junglebogen (8)
Junglebogen (8) Beretningen om Kæmpeklo.

DR1

12:15  

Kyst til kyst III - Nordvestsjælland (5:8)
Kyst til kyst III - Nordvestsjælland (5:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program får Line en helt ekstraordinær tilladelse til at fiske efter ål på stenaldermanér på den fredede Eskilsø. Kåre ser på kystforandringer fra et svævefly. Og Christian undersøger hvor brændstoffet til vores moderne travle samfund kommer fra.

13:00  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Det bliver ved. Søren Ryge har sendt direkte fra sin have i 27 år, men haven er der stadig og lever sit både nye og velkendte liv forfra hvert år.

13:30  

Doktor Zivago (1:2)
Doktor Zivago (1:2) Lille Jurij Zivago bliver forældreløs, da hans far bliver drevet til selvmord af sin forretningsrådgiver. Jurij vokser op hos sin onkel og tante og bliver uddannet som læge kort før den russiske revolution. Hans kusine Tonja forelsker sig i ham, mens Jurij fascineres af en smuk ung kvinde, som han kun ser i et kort glimt gennem et vindue - men som han snart skal gense under dramatiske omstændigheder. Jurij Zivago: Hans Matheson. Lara: Keira Knightley. Kamarovskij: Sam Neill. Instruktion: Giacomo Campiotti.

DR2

12:00  

I den bedste mening - Grønlandsbørnene
I den bedste mening - Grønlandsbørnene Dansk program fra 2011 I sommeren 1950 udtænker danske embedsmænd en visionær plan for det grønlandske folk. En plan der indebærer at 22 grønlandske børn skal være spydspids i den nye udvikling af Grønland, derfor sendes de til Danmark uden deres familie. Hvad ingen var klar over, var, at børnene ikke ville komme tilbage til deres familier efter endt ophold, men blive installeret på et børnehjem i Grønland - det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds Sendt første gang 27.02.2011

12:40  

Far og søn
Far og søn Forholdet mellem fædre og sønner er lige så komplekst som det er problematisk. Men hvorfor er det sådan? Og hvordan kan det være, at mænd har så svært ved at kommunikere med hinanden? Det undersøger vi i denne temalørdag, hvor vi skal møde tre sønner, som har det til fælles, at de vil blive klogere på forholdet til deres fædre - og i sidste ende måske også komme tættere på dem.

13:40  

Deres livs sommer (1:3)
Deres livs sommer (1:3) Året er 1986. Sommerferien står for døren, og de to søstre Catrin og Maja drømmer om et liv med frihed og eventyr langt væk fra det strikse DDR. Med en rejsetilladelse i hånden sætter de kurs mod Balatonsøen i Ungarn, der er et ferieparadis for øst- såvel som vesttyskere, men lige om hjørnet lurer Stasi...

DR3

12:40  

Blank (2)
Blank (2) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

13:10  

Blank (3)
Blank (3) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

13:40  

Blank (4)
Blank (4) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

14:15  

Blank (5)
Blank (5) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

14:35  

Blank (6)
Blank (6) Norsk dramaserie fra 2018 Glad for, at vi ikke argumenterer. Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

14:50  

Blank (7)
Blank (7) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

DR K

12:15  

Gamle Danmark (8)
Gamle Danmark (8) Velstanden fik finkulturelle udtryk: Lousiana, Sonning-prisen, Det danske Akademi og Kulturministeriet. Den brede befolkning så med skepsis på kulturelle krumspring for skattemillioner. Det kom til en kulturkrig, da de lavestlønnede jyske arbejdere rejste sig i protest mod den uforståelige abstrakte kunst. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 13. marts 1984.

13:30  

1968 - en ny verden? (3:4)
1968 - en ny verden? (3:4) I 2018 fejrer vi 50 året for en af de mest omdiskuterede historiske begivenheder i det 20. århundrede, den kulturelle og politiske revolution i 1968. Rammen for dette oprør falder sammen med USA's indtræden i Vietnamkrigen i 1965, der gav chokbølger fra Japan til Europa og fra Mexico til Congo, til nederlaget og tilbagetrækningen af de amerikanske tropper í 1975. Her fortæller både deltagere i datidens protestkultur, og børn og børnebørn af 1968'erne.

14:25  

De vilde 60'ere: Fra s/h til farvetv 1960-69
De vilde 60'ere: Fra s/h til farvetv 1960-69 "Fra s/h til farvetv 1960-69" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Fjernsynet blev voksent i 1960'erne og blev den dominerende faktor i amerikansk kultur. Hvad enten amerikanerne ønskede at blive underholdt, informeret eller bare følge deres yndlingssport tyede de til tv - og brugte mere tid foran skærmen end til nogen anden aktivitet.

DR Ultra

12:05  

Livredderne II - Feje Tricks (4)
Livredderne II - Feje Tricks (4) Et af holdene bruger feje tricks I den hidtil hårdeste dyst i Livredderne. Konsekvensen er hård og ubarmhjertig.

12:15  

Livredderne II - Hun Drukner - Hjælp! (5)
Livredderne II - Hun Drukner - Hjælp! (5) Nu er det alvor. En person er kommet I fare på vandet og opgaven er at redde hende inden hun drukner.

12:25  

Livredderne II - Ballade på Bommen (6)
Livredderne II - Ballade på Bommen (6) Begge hold står ansigt til ansigt på den svære balance-bom. Hvem er den mest udholdende deltager?

12:35  

Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3)
Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3) Til skolens årlige bazar forsøger Louis at genskabe stemningen fra sin mors og fars bryllupsrejse til Paris. Louis har nemlig fået den geniale idé - synes han selv - at han vil føre sine forældre sammen, så de kan blive gift igen. Men det går ikke helt som planlagt og samtidig får Louis skarp konkurrence fra Storm, der også viser sig at være vild med Maja.

12:50  

Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4)
Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4) Alles øjne er rettet mod Louis, da han gør alt for at få modet til at invitere Maja med sig hjem. Kærlighedseksperten Victor er straks klar med gode råd til Louis, men det viser sig, at Victors eget kærlighedsliv ikke ligefrem kører på skinner. Louis har endda købt et armbånd til Maja, men tør han give hende den?

13:05  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Benjamin Lasnier
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Benjamin Lasnier Nana, Emma og Kaya er de tre nye designtalenter, der bliver udfordret af dommerne Nico og Andres på kreativitet og stil. Og de kommer straks i ilden, da de får til opgave at lave det bedste outfit til sangeren Benjamin Lasnier, som skal have noget lækkert tøj med til Los Angeles.

13:25  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7) Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag skal talenterne Nana, Emma og Kaya konkurrere om at lave det bedste outfit til youtuberen Astrid Olsen, som skal til konfirmationsfest. Men Nana har en stor fordel.

13:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Talentfulde Nana, Emma og Kaya konkurrerer i dag om at lave det bedste tv-outfit til Lil Rahbek, som spiller Signe i Ultra-serien Klassen. Hvem får et outfit med i Klassen?

14:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Rasmus Brohave (9
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Rasmus Brohave (9 Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag kommer selveste Rasmus Brohave på besøg, og Nana, Emma og Kaya skal se, hvem der kan lave det bedste festoutfit til ham. For Nana og Kaya bliver det dog en noget speciel dag.

14:15  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Finale (10)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Finale (10) Det er finaledag, og Designeren Nico og stylisten Andres stiller de tre børn en sidste udfordring. De skal hver lave det bedste outfit til sig selv som afspejler et minde, der har været med til at forme dem. Andres må i dag kun give gode råd til Nana. Resten af tiden er hans mund tapet til.

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:55  

Anne elsker Jørgen
Anne elsker Jørgen Anne forelsker sig hovedkuls i den nye dreng i klassen, Jørgen. Hun er fast besluttet på, at de skal blive kærester. Men, ak, klassens flotteste pige Ellen har også fået et godt øje til Jørgen, og hun er svær at hamle op med. Ikke bare har hun langt blondt hår, smart tøj og jobs i reklamefilm, hun forstår også at navigere i det minefelt af ustabile alliancer, der gør femte klasse til en regulær romantisk krigszone. Chancerne ser ikke gode ud, men Anne tager alligevel kampen op.

DR Ramasjang

12:10  

Junglebogen (9)
Junglebogen (9) Helt i fisk.

12:20  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

12:30  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

13:25  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:45  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Tænk hvis man kunne få sine ønsker opfyldt? Det kan man med de magiske Lykkens Galocher! Men se så hvad der sker - det er ikke alle ønsker, der kommer uden problemer!

14:55  

Chuggington (13)
Chuggington (13)

DR1

15:25  

Vera: Tidevandet vender
Vera: Tidevandet vender En ung kvinde omkommer, da en ferielejr ved kysten raseres af en voldsom brand. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hvem var den unge kvinde? Var branden en ulykke - eller mord? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

16:55  

Kriminalkommissær Barnaby XII (4)
Kriminalkommissær Barnaby XII (4) "Bristen". Midsomers sportsvognsentusiaster og medlemmerne af den lokale cykelklub er ikke de bedste venner. Cyklisterne mener, at bilisterne kører hensynsløst. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand er begyndt at overhælde områdets sportsvogne med lim og maling? Mens Barnaby leder efter den skyldige, bliver en cyklist dræbt af en flugtbilist. Skyldes det den verserende strid? Eller er der et helt andet motiv for forbrydelsen? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce: Jane Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

DR2

15:10  

Deres livs sommer (2:3)
Deres livs sommer (2:3) Året er 1986. Sommerferien står for døren, og de to søstre Catrin og Maja drømmer om et liv med frihed og eventyr langt væk fra det strikse DDR. Med en rejsetilladelse i hånden sætter de kurs mod Balatonsøen i Ungarn, der er et ferieparadis for øst- såvel som vesttyskere, men lige om hjørnet lurer Stasi...

16:40  

Deres livs sommer (3:3)
Deres livs sommer (3:3) Året er 1986. Sommerferien står for døren, og de to søstre Catrin og Maja drømmer om et liv med frihed og eventyr langt væk fra det strikse DDR. Med en rejsetilladelse i hånden sætter de kurs mod Balatonsøen i Ungarn, der er et ferieparadis for øst- såvel som vesttyskere, men lige om hjørnet lurer Stasi...

DR3

15:20  

Blank (8)
Blank (8) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

15:45  

Blank (9)
Blank (9) Ella er 19 år og tilbringer første år efter gymnasiet i Oslo med veninden Susanne og kæresten Mats.

16:15  

Kampen om livet - kan bakterier helbrede os?
Kampen om livet - kan bakterier helbrede os? Bakterier er alle vegne rundt om os - og inden i os lever mange milliarder. Så måske ville det være en god ide at lytte til dem? Biostatistiker og vært Jo Røislien går på en lortetur til Stockholm og kortlægger New York Subways DNA!

16:45  

Paul Blart: Mall Cop
Paul Blart: Mall Cop Den fredsommelige Paul Blart drømmer om at blive politimand, men foreløbig må han nøjes med en tjans som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter. Blart tager sit job meget alvorligt, og det er måske meget heldigt. Da en røverbande begynder at plyndre centret og tilmed tager gidsler, er det nemlig op til Blart at rage kastanjerne ud af ilden. Paul Blart: Kevin James. Veck Simms: Keir O'Donnell. Amy: Jayma Mays. Instruktion: Steve Carr.

DR K

15:05  

De vilde 60'ere: Vietnam 1964-1969
De vilde 60'ere: Vietnam 1964-1969 "Vietnam 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Vietnamkrigen ændrede USA på en måde, der giver efterdønninger den dag i dag. Mange mener, at det var tv-billederne fra en grusom og beskidt krig, der blev sendt direkte ind i de amerikanske stuer, der afgjorde krigens udfald.

15:50  

Anthonsen I - Den store sag
Anthonsen I - Den store sag Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Et indbrud i et kendt diamantfirma og en mystisk forsvinden leder Anthonsen på sporet af en veltilrettelagt forbrydelse. Sendt første gang 1984

17:00  

Flådens historie (5:7)
Flådens historie (5:7) Med Galathea-ekspeditionen til Antarktis og til Thule med Tulugaq. Den danske flåde har et århundrede langt og stolt samarbejde med forskningen og videnskaben, og er dermed en del af dansk ekspeditionshistorie. Troels Kløvedal er med Galathea 3-ekspeditionen i Antarktis og på fiskeriinspektion på Grønlands vestkyst. Vi hører om de store danske ekspeditioner gennem tiderne og om Knud Rasmussen og Peter Freuchen. Tæt på Nordpolen oplever vi en fascinerende solformørkelse.

DR Ultra

16:20  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Junglebanden
Junglebanden

16:45  

Dybet (13)
Dybet (13)

17:05  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

17:25  

Wild Kratts (16)
Wild Kratts (16) Pindsvinefisk-eksplosion

17:50  

Grizzy og lemmingerne (2)
Grizzy og lemmingerne (2)

17:55  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

15:05  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

15:20  

Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest
Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest Det er Boris fødselsdag. Opfør dig ordentligt, Krokodille. Husk i dag handler det ikke kun om dig. Det handler om Boris. Selv gaven er til ham. Den er bare næsten lidt for god til at give væk.

15:25  

Gurli Gris II (25)
Gurli Gris II (25) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31) Varulven i Sherwood

15:45  

Junglebogen (9)
Junglebogen (9) Helt i fisk.

15:55  

Pyjamasheltene (47)
Pyjamasheltene (47)

16:10  

Dora udforskeren (25)
Dora udforskeren (25)

16:35  

Paw Patrol III (23)
Paw Patrol III (23)

17:00  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

17:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (6)
Flaskepost fra Stillehavet II (6) Den perfekte strand Vi er kommet til Salomon øerne, og finder en helt uberørt strand. Eller er den måske ikke uberørt? Hvad sker der med plast, når det havner i havet?

17:15  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Store bølger Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

17:30  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6) En fantastisk have

17:45  

Marie og Maria (5:6)
Marie og Maria (5:6) En tyv på fri fod

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Dyrenes planet (1:10)
Dyrenes planet (1:10) "Et smart design" Pattedyrene er klodens mest succerige art og den mest komplicerede og forskelligartede dyregruppe, der nogen sinde har levet på jorden. Fra den mindste, den fem centimeter lange dværgspidsmus til den største, blåhvalen. Fra det langsomme dovendyr til den hurtige gepard. Fra den grimme hårløse blindmus til det mest uimodståelige i denne verden, et spædbarn.

20:00  

Guld i Købstæderne - Holbæk (6)
Guld i Købstæderne - Holbæk (6) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Holbæk. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på en bronzekanon fra 1733, som har stået på Dragsholm Slot. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Blandt andet byder de på en narrehvalstand og et kranie fra en isbjørn, som ejeren selv har spist. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byen historiske steder. Blandt andet får hun historien om, at man før i tiden ikke skulle stjæle om onsdagen og om lørdagen, for så kunne det straffes med døden.

DR2

18:10  

Convoy
Convoy 16 gear, 18 hjul og tusindvis af hestekræfter. Rubber Duck kører lastbil, og han og kollegerne tager ikke Arizonas hastighedsgrænser alt for alvorligt. Snart er sherif "Dirty" Lyle efter dem, og en hidsig jagt går i gang. Ledet af Rubber Duck og skarpt forfulgt af politiet og medierne kører truckerne mod grænsen til New Mexico, mens flere og flere lastbiler slutter sig til konvojen. Rubber Duck: Kris Kristofferson. Melissa: Ali MacGraw. "Dirty" Lyle: Ernest Borgnine. Instruktion: Sam Peckinpah.

20:00  

Caribien rundt med Simon Reeve (1:3)
Caribien rundt med Simon Reeve (1:3) Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. Simon Reeve begynder sin rundrejse på øen Hispaniola med de to vidt forskellige stater, Den Dominikanske Republik, der tiltrækker tusindvis af turister hvert år, og et af verdens fattigste lande, Haiti.

DR3

18:05  

Den blå planet II (4:7)
Den blå planet II (4:7) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Det åbne hav er verdens største vildmark. Det dækker halvdelen af jordens overflade. Her er ingen steder at gemme sig og kun meget lidt at spise. For at overleve her må dyrene anstrenge sig til det yderste og udvise både udholdenhed og intelligens.

19:00  

X Games Minneapolis: Skateboard Park, Street, BMX Park final
X Games Minneapolis: Skateboard Park, Street, BMX Park final

DR K

18:00  

Rejseholdet (13)
Rejseholdet (13) Et hus er brændt ned til grunden i en lille nordsjællandsk by. En kvinde er brændt ihjel, og hendes 8-årige datter svæver i overhængende livsfare. Er der tale om en forfærdelig ulykke - eller er det mordbrand? Mistanken samles om ægtemanden, men hvad er baggrunden? Ingrid, la Cour, Fischer og IP kommer på en hård og sindsoprivende efterforskning. Gaby tager en vigtig beslutning udenom Johnny, selv om den vedrører dem begge - mens Ingrid gør et overraskende nyt bekendtskab. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Karen-Lise Mynster, Kristian Halken, Michael Falch, Lisbet Lundquist, Torbjörn Lindström, Emma Mørk Leth m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Kirsten Koch og Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn." Sendt første gang 1.4.01

19:00  

Rejseholdet (14)
Rejseholdet (14) Da nogle lokale betjente er ude på en rutineopgave, i et område med mange indvandrerfamilier, bliver de opsøgt af en skrækslagen ung pige. I pigens lejlighed venter en tragedie, og en rystende tilståelse. Det ligner et opgør i forbindelse med et tvangsægteskab - men er det hele sandheden? For Fischer byder opgaven på et fristende gensyn, mens en overraskelse venter Ingrid derhjemme. Gaby og Johnny værner om deres hemmelighed, og han har held til at hjælpe med efterforskningen. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Christine la Cour, Ole Ernst, Benedikte Hansen, Lisbet Lundquist, Lotte Bergstrøm, Arman Mehakovic, Yüksel Isik, Elife Ceper, Samy Andersen, Malene Melsen, Tine Miehe-Renard, Lykke Sand Michelsen, Sebastian V. Ottensten m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm, Iben Gylling og Peter Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 08.04.01

19:56  

Dagens Sang: I østen stiger solen op
Dagens Sang: I østen stiger solen op - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Rick Steins vej til Mexico (5:7)
Rick Steins vej til Mexico (5:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick tager til hovedstaden, Maxico City, der er en smeltedigel, der indkapsler et land, der til trods for sin ringe størrelse spænder over tre tidszoner. Maden i storbyen har ikke ændre sig meget siden aztekerne herskede her. Men den mest dyrebare arv fra aztekerne er de flydende grøntsagsmarker, der virker som inspiration for byens mesterkokke.

DR Ultra

18:05  

Junglebanden
Junglebanden

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:40  

Sofie Linde Show I (3) - Citybois
Sofie Linde Show I (3) - Citybois I aften i Sofie Linde Show vender Citybois tilbage til DR Byens studie 5! Sofie har arrangeret en Citybois Tour i København for en flok pensionister - og så udfordrer hun Anthon og Thor i en våd omgang vand-pong. Tyrees Tyr og DJ Isak styrer musikken og Bubber har undersøgt om tilfældige voksne finder sig i at få rettet på håret og tøjet og få pillet bussemænd - ting, som børn må finde sig i på daglig basis. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

19:10  

Den meget lange ferie (3)
Den meget lange ferie (3) Ansigt til ansigt med fjenden.

20:00  

Trækfugle
Trækfugle Trækfugle handler om 10-årige Cathy, der får et befrugtet andeæg af sin far. Da ællingen kommer ud kaster den sin kærlighed på veninden Margaux, som er bundet til en kørestol. Margaux's forældre vil ikke lade hende beholde ællingen og afleverer den på en andefarm. Sammen stikker de to piger af for at finde Fuglenes Paradis og bringe ællingen i sikkerhed.

DR Ramasjang

18:00  

Min ven Marlon (5)
Min ven Marlon (5)

18:10  

Min ven Marlon (6)
Min ven Marlon (6)

18:30  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår På et hængende hår. Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

19:00  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

19:20  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist

19:45  

Yakari III (17)
Yakari III (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

AftenTour 2018: 15. etape. Millau - Carcassonne, 181 km
AftenTour 2018: 15. etape. Millau - Carcassonne, 181 km Tour de France-feltet fortsætter denne søndag mod syd og kommer efter starten ved verdens højeste vejbro, Millau-viadukten, gennem stærkt kuperet terræn med masser af muligheder for udbrud. F.eks. i "De Sorte Bjerge" på opkørslen til storslåede Pic de Nore i 1200 meters højde, hvor de udbrudslystne kan bruge alle tilbageværende ressourcer inden mandagens hviledag til at stikke af og måske holde hjem til hæder og ære på målstregen i Carcassonne med det store fæstningsværk på toppen. AftenTour sender højdepunkter, reportager og reaktioner direkte fra studiet i Frankrig. Vært: Søren Reedtz

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

En sag for professor T: Regnskabets time
En sag for professor T: Regnskabets time Over telefonen hører Marc sin kone Johanna blive myrdet i parrets hjem. På gerningsstedet venter der politiduoen Anneliese Decker og Daniel Winter et grusomt syn. En køkkenkniv har gjort en ende på Johannas liv, men hvem kunne finde på at myrde hende? Decker og Winter har brug for hjælp til at opklare sagen, så der er ingen anden udvej end at kontakte den dygtige, men toparrogante kriminolog Jasper Thalheim.

23:10  

Dødbringende våben
Dødbringende våben Den forsigtige Murtaugh er langt fra begejstret, da han bliver makker med den chancetagende Riggs. Sammen skal de opklare mordet på en luder, men Riggs, der går med selvmordstanker efter sin kones død, sætter gang på gang makkerparret i livstruende situationer. Han viser sig dog at være den helt ideelle makker, da deres skånselsløse modstandere inddrager Murtaughs familie i opgøret. Martin Riggs: Mel Gibson. Roger Murtaugh: Danny Glover. Trish Murtaugh: Darlene Love. Instruktion: Richard Donner.

DR2

21:00  

Indefra med Anders Agger - Alkoholiker
Indefra med Anders Agger - Alkoholiker Minnesota er ikke bare en stat i det nordligste USA. Det er også en behandling imod alkoholmisbrug. På Møllen ved Tørring bor en gruppe alkoholikere, der på 5 uger forsøger at forberede sig til et nyt liv som ædru alkoholikere. Det foregår i rundkreds og tæt gruppedynamik under kyndig vejledning af en behandler, der selv har været turen (Møllen) igennem. Sendt første gang 23.10.2017

21:45  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Mord i Milwaukee
Mord i Milwaukee Louis Theroux ankommer til byen Milwaukee i det amerikanske midtvesten på et tidspunkt, hvor spændingerne mellem byens afroamerikanske samfund og politiet er på sit højeste, og antallet af drab og skudepisoder i byen er stigende. Louis følger drabsafdelingen i efterforskningen af endnu et af byens mange drab, og møder familier og lokale aktivister, som har mistet en af deres kære i en af de natlige voldsepisoder.

DR3
DR K

21:00  

Klumpfisken
Klumpfisken 45-årige Kristian, kaldet Kesse, er tredje generations fisker bosat i Nordjylland ved vindblæste Hirtshals. Nye tider i fiskeriet lægger pres på fiskerne, og Kesse kæmper en desperat kamp for at holde hovedet oven vande og kreditorerne for døren. Kesse tvinges derfor ud i mere lyssky metoder, som bl.a. fører til mødet med den kvindelige havbiolog Gerd fra København. Trods deres åbenlyse forskelligheder forelsker de sig hovedkulds i hinanden, og Kesse står pludselig overfor det svære valg om, hvorvidt han skal fortsætte med at kæmpe for det liv, han kender så godt, eller starte på en frisk. Medvirkende: Henrik Birch, Susanne Storm m.fl. Manuskript: Søren Balle og Lærke Sanderhoff. Instruktion: Søren Balle. Produktion: Film Maker ApS i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

22:35  

Kunsten at trykke - Litografi (1:3)
Kunsten at trykke - Litografi (1:3) Dansk reportage serie fra 2018 Litografi, også kendt som stentryk, er en uddøende kunstform og en særlig trykketeknik, hvor en speciel kalksten bruges som trykplade. I dette program kommer vi bag om kunsten at trykke litografi og følger samarbejdet mellem kunstner Michael Kvium og chef-litograf Rasmus Urwald i udarbejdelsen af 28 store og komplicerede tryk af værket "Asmodeus Afkom". Vi følger processen fra skitsering til det færdige tryk og får et unikt indblik i tankerne bag værket og det litografiske håndværk, og sammenarbejde imellem trykker og kunstner.

23:05  

Rolling Stones: Crossfire Hurricane
Rolling Stones: Crossfire Hurricane Den legendariske rockgruppes 50 år lange karriere skildres her med masser af aldrig før offentliggjorte optagelser og fotos, samt nye interviews med gruppens medlemmer. Som instruktøren Brett Morgen siger, så inviterer "Crossfire Hurricane" publikum til på første hånd at opleve Stones næsten mytiske rejse fra bluesbesatte teenagere i de tidlige 1960'ere til nutidens rock'n'roll konger. Og hvis nogen skulle være i tvivl, stammer filmens titel, Crossfire Hurricane, fra nummeret Jumping Jack Flash, der blev indspillet sammen med Beggars Banquet, men udsendt som single i maj 1968.

DR Ultra

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:55  

Murder City (4:10)
Murder City (4:10) Makkerparret Susan Alembic og Luke Stone må i arbejdstøjet, da en antikvitetshandler med speciale i islamisk kunst findes myrdet. Sporene fører til casinoejeren De Vere og hans elegante assistent Rosa, som var mordofrets elskerinde. Stone bliver hurtigt stærkt betaget af den smukke Rosa, og Alembic må minde ham om, at hun er blandt de mistænkte.

02:05  

Vikings III (4:5)
Vikings III (4:5) Vikingerne ankommer til Paris, og de skaber hurtigt rædsel og panik blandt franskmændene. Den franske kejser Charles bliver opfordret til at blive i byen af sin datter Gisla. Grev Odo er ansvarlig for at holde byens forsvar, og han lægger alle kræfter i at beskytte Paris; han håber nemlig, at en fransk sejr vil betyde, at han kan gifte sig med Gisla.

03:30  

Blindt spor II (5:6)
Blindt spor II (5:6) Fra fængslet forsøger Tommy Lee Royce at manipulere sin beundrer Frances til at skade Catherine. Samtidig tiltales Sean Balmforth for rækken af kvindemord. Det får Catherines kollega John til at tro, at han er sluppet afsted med drabet på sin elskerinde. Men så let kommer det ikke til at gå.

DR2

00:00  

Menneskesmugling i USA
Menneskesmugling i USA Det amerikanske magasin Frontline undersøger, hvordan en gruppe teenagere fra Guatemala er blevet tvunget til at arbejde mod deres vilje hos en æggeproducent i Ohio, og hvordan deres sag belyser problemet med menneskehandel i USA. Frontline afslører et kriminelt netværk, der udnytter illegale mindreårige, virksomhederne, som tjener på tvangsarbejderne - og den amerikanske regerings rolle i i at levere de unge til denne menneskehandel.

00:55  

Nultolerance
Nultolerance Hvorfor bliver børn helt ned til fem år arresteret på amerikanske skoler? I et forsøg på at undgå skoleskyderier har stater som Texas, Florida og Californien politifolk bevæbnet med pistol og peberspray til at patruljere gangarealer og legeplads, men også til at håndhæve disciplinen i klasseværelset. Resultatet er, at hundredtusinder af børn i skolealderen er blevet arresteret, idømt bøde eller fængsel for forbrydelser som at tygge tyggegummi, at komme for sent eller være næsvis. Kritikerne hævder, at almindelige børns helt almindelige adfærd er blevet kriminaliseret.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

DR3 Dok: USA's mærkeligste familie
DR3 Dok: USA's mærkeligste familie Familien Gray fra Texas har i 14 år levet isoleret fra omverdenen efter en kontrovers med myndighederne. De lever et simpelt liv uden strøm, medicin og rindende vand. Men deres ekstreme livsførelse medfører også problemer især for familiens børn, som er nysgerrige efter at stifte bekendtskab med omverdenen.

00:45  

Ripper Street (1)
Ripper Street (1) Politiinspektør Edmund Reid er plaget af, at han aldrig har formået at fange Londons værste morder, Jack the Ripper. Nu står Reid i spidsen for Østlondons hårdeste politikreds, Division H, som har til opgave at opretholde lov og orden i den fattige bydel Whitechapel. Da en kvinde pludselig bliver fundet brutalt myrdet, frygter Edmund, at den berygtede Ripper er tilbage.

01:35  

Ripper Street (2)
Ripper Street (2) I viktoriatidens London bliver legetøjsfabrikanten Ernest Manby fundet myrdet og røvet i den fattige bydel Whitechapel. Den 14-årige gadedreng Thomas Cower bliver anholdt, da han bliver fundet med Ernests pengekasse på sig. Drengen bliver dømt til døden ved hængning, men er han skyldig? Politiinspektør Edmund Reid efterforsker sagen, og det fører ham ind i en verden af nådesløse børnebander.

02:30  

På grænsen: Penge
På grænsen: Penge Skal vi indføre bitcoins som fælles valuta? Og kan vi klare os helt uden kolde kontanter? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere penge. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:00  

Leviathan
Leviathan Kolja bor i en lille by ved Barentshavet i det nordlige Rusland. Han ejer et bilværksted, der ligger ved siden af huset, hvor han bor sammen med sin kone og sin teenagesøn. Byens korrupte borgmester vil have fingre i Koljas grund, men Kolja vil ikke sælge. Snart begynder borgmesteren at bruge mere aggressive metoder, men Kolja er ikke typen, der giver sig uden kamp. Kolja: Aleksej Serebrjakov. Lilja: Jelena Ljadova. Dmitrij: Vladimir Vdovichenkov. Instruktion: Andrej Zvjagintsev.

03:15  

Dyret skal dø
Dyret skal dø Forfatteren Charles Theniers søn bliver kørt ihjel af en flugtbilist. Nu koncentrerer Charles hele sin tilværelse om at finde bilisten og hævne sig på ham. Det lykkes ham at finde frem til en ung kvinde, der var passager i bilen. Charles indleder et forhold til hende med det formål at komme i kontakt med flugtbilisten. Den Hitchcock-inspirerede Claude Chabrol udgjorde sammen med bl.a. Godard og Truffaut den 'nye bølge', som i 60'erne gjorde oprør mod den herskende tendens i fransk film. Charles Thenier: Michel Duchaussoy. Helene Lanson: Caroline Cellier. Paul Decourt: Jean Yanne. Instruktion: Claude Chabrol.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0722160939