Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. november 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 19. november 2017

DR1

00:35  

Den fjerde protokol
Den fjerde protokol For at ødelægge NATO-alliancen planlægger KGB at bringe en atombombe til sprængning nær en amerikansk flybase i England. Således skal der skabes splid mellem England og USA. Kontraspionageeksperten John Preston kommer på sagen og indleder en intens jagt på sit russiske alter ego, major Petrofsky. John Preston: Michael Caine. Major Petrofsky: Pierce Brosnan. Irina Vassilieva: Joanna Cassidy. Instruktion: John MacKenzie.

02:30  

Hercule Poirot: Den tredje pige
Hercule Poirot: Den tredje pige Den unge Norma Restarick fortæller Poirot, at hun tror, at hun er kommet til at slå nogen ihjel. Snart findes hendes gamle barnepige da også død, men er det virkelig Norma, der har dræbt hende? Sammen forsøger Poirot og hans veninde, krimiforfatteren Ariadne Oliver, at finde svaret. Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Norma Restarick: Jemima Rooper. Instruktion: Dan Reed.

04:05  

Sådan er kærligheden (5:10)
Sådan er kærligheden (5:10) Hvad sker der med kærligheden, når nattesøvnen ryger? Og hvordan tackler man den andens børns dårlige vaner? En række kendte danskere fortæller om at få børn og leve i sammenbragte familier. Hør bl.a. Laust Sonne, Niels Gråbøl, Morten Sabroe, Cutfather og Ditte Hansen sammen med deres partner fortælle åbent og ærligt om kærligheden, der udfordres af små børns gråd.

04:30  

Når flamingo-morderen slår til
Når flamingo-morderen slår til Der er en ubuden gæst på spil hos flamingoerne. Foreløbig har tre af dem måttet lade livet - og det er noget af et mysterium, hvad det er for en morder, der ved nattetid arbejder "bag kulisserne i Zoo". DR-Derude's kamerahold har fulgt sagen - og de har også været på besøg hos løverne. Hvordan undgår man, at løverne bliver for mange - og hvordan finder løverne ud af, hvor deres plads i rangordenen er? Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg. Sendt første gang 19.02.98

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (1:6)
DR Friland: Så langt så godt (1:6) For 4 år siden startede Friland som en drøm om et liv uden gæld, med mere tid til familien og eget firma. Og hvordan er det så gået? Berit Wheler er taget på Friland for at få familiernes personlige beretninger. Vi møder Erik og Adriana, som for første gang skal etablere et familieliv med Adrianas to teenage-døtre. Noget af et vovestykke, når man skal bo i skurvogn og være nybygger i et eksperiment med halmhuse. Tilrettelæggelse: Berit Wheler Sendt første gang 16.11.05

05:55  

80'erne tur/retur: 1983
80'erne tur/retur: 1983 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på et tidligt år i firserne: 1983. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, Janni og Simons Spies' kostelige bryllup, BZ'ere i Allotria og på årets tv med Dollars og Dallas.

06:20  

Mig og Klassen - Johnny Madsen
Mig og Klassen - Johnny Madsen I Mig og Klassen tager Mark Stokholm sanger og kunstmaler Johnny Madsen på en rejse tilbage til barndommens skole for at finde svar på, hvordan skolelivet, klassen, lærerne og ikke mindst klassekammeraterne har været med til at forme Johnny Madsen til det menneske, han er i dag. I en gammel Ford Popular vender Johnny Madsen tilbage til barndomsbyen Thyborøn og sit skoleliv som doven lømmel. Det var ikke altid Johnny havde sin skoletaske med i skole, til gengæld trak han pigerne til som fluer, når han med håret fuldt af lockvoks spillede Tom Dooley på sin guitar, og der er fnis i luften, da han genser nogle af dem. Johnny mødes også med klassens slagsbror, Niels, som fik så mange tæsk af lærerne, at det sidenhen har haft store omkostninger for ham, hvilket chokerer den ellers hærdede Johnny.

07:05  

Hittegods og dødsboer (4:4)
Hittegods og dødsboer (4:4) Nogle mennesker lever af at videresælge hittegods, rester fra fogedforretninger og dødsboer. På auktioner rundt omkring i Storbritannien møder vi en række snu og charmerende auktionsledere og sælgere, der nok konkurrerer med hinanden, men har en gensidig interesse i, at alle skal have noget at leve af!

08:05  

De britiske antikskatte (16:25)
De britiske antikskatte (16:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:15  

En sand løgn
En sand løgn I 1971 gør forfatteren Clifford Irving et kæmpe scoop. Det lykkes ham at overtale den berømte, men ekstremt menneskesky milliardær Howard Hughes til at blotlægge sine mest intime minder og hemmeligheder i en interviewbog. Snart redder Irving sig en lukrativ aftale med et forlag. Der er bare ét problem. Det hele er noget, Irving har fundet på. Hvor længe kan han holde løgnen kørende? Clifford Irving: Richard Gere. Dick Suskind: Alfred Molina. Edith Irving: Marcia Gay Harden. Instruktion: Lasse Hallström.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

DR3

00:25  

Lord of War
Lord of War Yuri Orlov er købmand - dødens købmand. Yuri handler med våben, og han har ingen skrupler over sin metier. Yuri grundlægger sin lukrative gesjæft i starten af 80'erne. Snart har den ukrainskfødte amerikaner solgt våben til hver eneste hær i verden - undtagen Frelsens Hær. Og da Sovjetunionen går i opløsning, øjner han nye muligheder. Pludselig er der våben i overflod, og Yuri har ikke problemer med at finde aftagere. Yuri Orlov: Nicolas Cage. Vitaly Orlov: Jared Leto. Valentine: Ethan Hawke. Instruktion: Andrew Niccol.

02:15  

UFO konspirationen
UFO konspirationen E.T. på besøg, nedstyrtede UFOer og hemmelighedskræmmeri fra regeringen. Det er en mytologi, der har tryllebundet adskillige i mange generationer. Men hvad nu hvis det amerikanske militær har fremstillet myterne og konspirationerne som en del af deres koldkrigsspionage? For første gang står nogle af disse personer frem og afslører en surrealistisk, foruroligende og til tider tragisk historie om en skyggeverden, hvor hver løgn indeholder elementer af sandheden - men hvor sandheden er langt mærkeligere, end man skulle tro.

03:20  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:20  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:20  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:55  

La ignorancia de la sangre
La ignorancia de la sangre Russiske mafiosoer og islamistiske terrorister. To forskellige sager giver kommissær Javier Falcón fra politiets drabsafdeling i Sevilla farlige fjender. En bilulykke sætter Falcón på sporet af en russisk gangsterbande. Samtidig kontaktes han af sin gamle ven Yacub, der har infiltreret en islamistisk terrorcelle. Yacub frygter, at cellen har radikaliseret hans søn og planlægger at gøre ham til selvmordsbombemand. Falcón: Juan Diego Botto. Consuelo: Paz Vega. Yacub: Alberto San Juan. Instruktion: Manuel Gómez Pereira.

03:45  

Scoop
Scoop Under et show med den middelmådige tryllekunstner Sid "Splendini" Waterman bliver den unge Sondra kontaktet af den afdøde journalist Joe Strombels ånd. Joe fortæller, at aristokraten Peter Lyman måske står bag en række opsigtsvækkende mord. Med Sid i snor begynder Sondra at efterforske sagen, der ikke bliver mindre snørklet, da hun går hen og falder for den flotte Peter. Sondra: Scarlett Johansson. Sid: Woody Allen. Peter Lyman: Hugh Jackman. Instruktion: Woody Allen.

05:15  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

05:20  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:45  

Dagens sang: Sænk kun dit hoved
Dagens sang: Sænk kun dit hoved - sunget af et af DR's kor.

08:50  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Naziguldet
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Naziguldet I de sidste uger af krigen forsøgte nazispidserne hektisk at skjule deres enorme rigdomme i de østrigske alper. De planlagde en sidste tilbagetrækning i området inklusive gigantiske underjordiske bygningsprojekter og fabrikker. Men var denne alpine fæstning et kunstfærdigt blufnummer, eller var det en seriøs plan? Den dag i dag vrimler området med håbefulde skattejægere. Leder de forgæves?

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (24)
Zorro (24) Svindleren

06:25  

Thunderbirds (21)
Thunderbirds (21) Kometjægerne

06:45  

Freaktown (40)
Freaktown (40) Bi-stads

06:55  

Freaktown (39)
Freaktown (39) Fugleskræmsel

07:10  

Braceface (20)
Braceface (20) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Søhesterodeo

07:55  

Wild Kratts
Wild Kratts At tale delfinesisk

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (17)
Pingvinerne fra Madagascar (17) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (4)
Babar (4) Skrammelsamleren

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

06:05  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19) Farvet lys

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Kapsejladset

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En regnvejrsdag

06:30  

Mumitroldene (39)
Mumitroldene (39) Vampyrjagt

06:45  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

06:55  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

07:10  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

07:30  

Miffys helt egen film
Miffys helt egen film Tegnefilm med danske stemmer. Mor og Far Kanin tager Miffy og hendes sjov-elskende venner med i Zoo til en overraskelses-skattejagt, hvor de møder en masse dyr, får øver tal og farver, og synger sjove sange.

08:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42) Den gode, den onde og den grusomme

 
DR1

09:05  

Columbo på universitetet
Columbo på universitetet En myrdet professor vidste for meget om mafiaen. Men hvorfor er to studerende så ivrige efter at hjælpe Columbo? Og hvem har optaget mordet på video? Columbo: Peter Falk. Justin Rowe: Stephen Caffrey. Cooper Redman: Gary Hershberger. Instruktion: E.W. Swackhamer.

10:35  

Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (1:2)
Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (1:2) Jan Gintberg er taget til kommunalvalg rundt om i Danmark. Her finder han frem til landets største valgblyant, overværer et dramatisk byrådsmøde i Vejle, og så opdager han, at de på Mandø afholder valget på en helt speciel måde. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

11:00  

Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (2:2)
Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (2:2) Jan Gintberg fortsætter sin tur rundt i det kommunale valglandskab. Her tager han til Samsø og møder Danmarks eneste hollandske borgmester, besøger et nervepirrende konservativt, sideordnet opstillingsmøde, og så følger Jan lige i hælene på Sunshine Partiets spidskandidat i kampen for mindre kalk i drikkevandet. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

11:30  

Spise med Price : "Streetfood" (2:6)
Spise med Price : "Streetfood" (2:6) Hvis man vil tjene hurtige penge skal man bare købe sig en foodtruck og sælge genial mad fra verdenskøkkenet. Det mener Brdr.Price i hvert fald!! Menuen står på kinesisk morgenmad, taiwanesisk frokost, ungarsk middagsret og selvfølgelig spanske "Churros m.softice og nutellasauce" til dessert. Alt sælges på gaden og ifølge brødrene er priserne virkelig rimelige....især hvis man tænker over hvor lang tid det faktisk tager at lave maden.

DR2

09:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

09:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:15  

Ingenmandsland (3:6)
Ingenmandsland (3:6) Den belgiske journalist Rudi Vranckx er på en rejse fra Mogadishu i øst til Timbuktu i Mali på jagt efter historier i håb om at give de mennesker et ansigt, som vi ikke kender, som vi ofte ikke ønsker at kende, og som kun interesserer os, når de falder over bord fra både i Middelhavet. I Etiopien blomstrer økonomien. Rudi møder den berømte atlet, Haile Gebreselassie, et girlband og ser på vandkraftværket ved Nilen, før han krydser grænsen til Sydsudan, verdens yngste stat, der allerede virker dødsdømt.

11:10  

På roadtrip i Indokina (7:7)
På roadtrip i Indokina (7:7) Endnu engang pakkes masser af grej, overskud, tålmodighed og højt humør ned i bagagen, nu skal Team Bachstad, seriens to værter Øystein Bache og Rune Gokstad, på tur til Indokina. Deres bil, en noget udrangeret Toyota Land Cruiser fra Forsvaret, skal tilbagelægge 8000 km på tværs af flere lande og på veje, der mildest talt kan blive udfordrende. Efter planen skal bilen afleveres i byen Siem Reap i Cambodia, hvor Norsk Folkehjelp arbejder på et stort minerydningsprojekt, men inden da skal Øystein og Rune opleve både Thailand, Myanmar, Laos og Vietnam. Nordvision fra Norge.

11:40  

Team Bachstad i Indien (1:4)
Team Bachstad i Indien (1:4) Så er Team Bachstad klar til at tage af sted, deres køretøj er smukt opmalet og klar til turen, der går tværs over Indien i en autorickshaw. De kører ikke mange kilometer før de stifter bekendtskab med i hvert fald to af den kommende rejses store udfordringer, dårlige veje og en temmelig alternativ kørekultur! Nordvision fra Norge.

DR3

09:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

09:30  

Family Guy
Family Guy Amerikansk kulttegnefilm fra 2008.. Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

09:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:50  

X Factor UK 2017 (9)
X Factor UK 2017 (9) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

09:40  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller Under krigen foregik der hemmelige operationer bag fjendens linjer, dumdristige og farlige missioner og efterretningsopgaver med meget høje indsatser. Det gælder fx befrielsen af Benito Mussolini i 1943, britiske specialstyrkers bortførelse af en højtstående tysk officer på Kreta, snigmordet på Reinhard Heydrich i Prag, og den koldblodige henrettelse af den amerikansk udpegede borgmester i Aachen i krigens sidste måneder.

10:30  

Galskab - Dårekisten
Galskab - Dårekisten Madam Aagaard dør i dårekiste i 1799 efter at have været indlagt i 20 år. Hendes knæ er låst fast under hagen og kan derfor ikke længere rettes ud. Det er hendes mand, en respekteret og formuende tehandler fra St. Kongensgade, som har fået hende indlagt fordi han mener hun er gal og aggressiv. Dårekisten var det sted man placerede den slags. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

11:10  

Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen
Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen I 1828 forsøger overlægen på Sankt Hans Hospital, at banke galskaben ud af patienterne. De var selv skyld i deres galskab, mente han. De var jo blot usle onde dyr, der havde levet et moralsk forkert liv. Frydendahl, en jurastudent og indlagt på grund af melankoli gør oprør. Det får den betydning at behandlingen af sindslidende ændrer sig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

11:50  

Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste
Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste En kvinde bliver i 1882 indlagt på et sindssygehospital. Hun er skizofren. I journalen står der at hendes vanvid skyldes kærlighed til en fritænker. Fritænkeren er den store forfatter J.P. Jacobsen. De kunne aldrig få hinanden, fordi hun er dybt religiøs og han er ateist med andre planer. De delte de samme drømme, men hun bliver gal, og han en stor forfatter. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

DR Ultra

09:00  

Det levende slot
Det levende slot Prisbelønnet japansk animations-eventyr fra 2004 med dansk tale. Den kønne hattemager Sophie forelsker sig i den charmerende unge troldmand Hauru, men bliver forvandlet til en gammel rynket morlille af den skinsyge Ødeheks. Nedtrykt finder Sophie frem til Haurus mystiske vandrende slot, hvor hun påtager sig jobbet som tjenestepige. Hun afslører ikke, hvem hun i virkeligheden er, men opdager, at Hauru er kommet i klemme i en frygtelig krig mellem to kongeriger. Den japanske tegnefilmmester Hayao Miyazakis fantasifulde eventyr blev nomineret til en Oscar og kan nydes af både børn og voksne. Sophie: Sofie Gråbøl. Hauru: Lars Mikkelsen. Calcifer: Preben Kristensen. Ødeheksen: Susse Wold. Manuskript: Hayao Miyazaki efter roman af Diana Wynne Jones. Instruktion: Hayao Miyazaki.

10:55  

Store Nørd: Pizzamaskine
Store Nørd: Pizzamaskine Pizzamaskinen Kåre og Emil er trætte af de kedelige håndmadder, de har med i madpakken, når de opfinder ting og sager i hulen. De vil hellere ha' pizza. Men den gider de så heller ikke lige lave selv. Og hvorfor skulle man da også det, når man bare kan opfinde en vaskeægte fuldautomatisk pizzamaskine, der laver den for dig!? I ved, sådan en med automatiske tomat-, ost- og kød-dispensere og en oreganokanon i enden! www.dr.dk/noerd

11:10  

Store Nørd: Overvågningsraket
Store Nørd: Overvågningsraket Nørdernes hemmelige hule er efterhånden godt dækket ind, når det kommer til forsvar og våben. Men måske er der stadig mekanismer, der mangler at blive bygget og smutveje, der mangler at blive overvåget? Det er der kun én måde at finde ud af på. Nørderne skal ha' taget et overbliksbillede af pladsen omkring togvognen, så de bygger deres egen faldskærms-vandraket, der kan flyve højt op i luften og tage billeder, mens den daler stille og roligt ned igen. Det vil sige - helt stille daler den måske ikke. www.dr.dk/noerd

11:30  

Store Nørd: Vortex-kanon
Store Nørd: Vortex-kanon Man kan skyde med luft! Men hvor langt og hvor hårdt? Det undersøger NØRDerne, når de bygger en vortex-kanon, der med lufttryk skal vælte 80 glas saftevand. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:50  

KreaKampen - Minecraft Special - Rummet
KreaKampen - Minecraft Special - Rummet Sofie har rykket Minecraft studiet ud i det ydre rum, så fire dygtige Minecraft-byggere kan bygge de vildeste rum-mesterværker. Vercinger har også taget turen ud i rummet for at være dommer i denne episode

DR Ramasjang

09:00  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

09:15  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Bruno er sur på Anders, fordi han ikke må spille stangtennis på sin helt egen måde, men hans humør stiger en smule, da han får besøg af Marie på 8 år, som lige har fået sit eget værelse.

09:20  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow

09:35  

F for Får (18)
F for Får (18) Fårrygende animation fra Aardman

09:42  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. I dag skal Bruno besvare et brev fra en pige, som synes, hun skal alt for tidligt i seng, og han får hjælp af Milo på 8 år.

09:45  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Brandøvelse

10:00  

Peter Plys
Peter Plys

10:20  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

10:30  

Den lille havfrue
Den lille havfrue

10:50  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

11:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:15  

Det kongelige spektakel (8:10)
Det kongelige spektakel (8:10) Det er nat i Det Kongelige Spektakel - alle går til ro, men Habibi kan ikke sove. Månen er fuld - og det vrimler med natte lyde! Habibi må vække Kong Villy - og det bliver til både bål, pølser og en røverhistorie! Se om det lykkes, at gøre Habibi rigtig træt.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Hvor er Rosa og Lottes lyskæde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Guld på godset (5:8)
Guld på godset (5:8) Guld på Godset besøger i denne uge Harrislevgaard Slot på Fyn. Her inviterer vi danskerne og deres antikviteter indenfor i slottets sale, hvor nogle af Danmarks dygtigste eksperter sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Datteren på slottet Francesca Schimko viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt i de gamle bygninger, hvor de adelige havde deres gang for generationer siden. Og så stiger spændingen, når fire internationale antikopkøbere skal byde - og måske købe - nogle særligt udvalgte antikviteter. Spørgsmålet er, om opkøberne vil byde nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Denne gang er det Hans J. Wegners karakteristiske bamsestol og to meget velholdte danske tinlysestager fra 1820'erne, der skal kæmpes om. Sendt første gang 24.07.13

13:00  

Familien Löwander (3:5)
Familien Löwander (3:5) Peter tager over som restaurantchef, mens Gustaf sidder bag tremmer. Gangsteren Ragnarsson afpresser Peter ved at true Suzanne. Restaurantens fremtid sættes på spil. Calle træffer en dårlig beslutning vedrørende Nina. Samtidig viser køkkenchefen Backe en ukendt side af sig selv.

DR2

12:10  

Hackernes hemmelige våben
Hackernes hemmelige våben For første gang får vi den komplette historie om Stuxnet, en selvreplikerende computervirus fra 2010. Virussen, der angiveligt blev sluppet løs af USA og Israel for at sabotere Irans atomprogram, endte med at sprede sig langt ud over det oprindelige mål, men hverken USA eller Israel har erkendt, at de stod bag. Dermed blev Stuxnet det nyeste våben i en hemmelig krig, hvor computerprogrammer afløser bomber.

14:00  

Big Business og Borgerservice
Big Business og Borgerservice

DR3

14:30  

The Sessions
The Sessions Digteren Mark er 38 år gammel og jomfru. Nu har han besluttet at miste sin mødom og opleve, hvordan det føles at være sammen med en kvinde. Det er en stor udfordring, for Mark er lam i det meste af kroppen. Mark giver dog ikke op så let, og med hjælp fra sexterapeuten Cheryl går han i gang med at gøre sin drøm til virkelighed. Mark: John Hawkes. Cheryl: Helen Hunt. Fader Brendan: William H. Macy. Instruktion: Ben Lewin.

DR K

12:30  

Ulvene fra Berlin (2:3)
Ulvene fra Berlin (2:3) Berlin 1961. Umiddelbart efter krigen svor seks teenagere hinanden evigt venskab. Men både Bernd og Jakob elsker Lotte, og det driver en kile ind mellem vennerne. Snart bliver vennerne også adskilt fysisk, for på ingen tid og ganske uden varsel opfører den østtyske regering Berlin-muren, der deler byen i to.

14:00  

Gudstjeneste fra Gershøj Kirke
Gudstjeneste fra Gershøj Kirke Sognepræst Helene W. Rasmussen, Gershøj og Sæby sogne, er liturg og prædikant i gudstjenesten 23. søndag efter Trinitatis fra Gershøj kirke 10 km nordvest for Roskilde. I gudstjenesten vil der være tekster profeten Amos om mennesker, hvor magten og overtaget er steget dem til hovedet, og som primært er optaget af én ting: Størst muligt overskud til sig selv. Evangelisten Matthæus fortæller om farisæernes forsøg på at stille Jesus overfor valget mellem at lægge loyaliteten hos Gud eller hos kejseren, den himmelske eller den jordiske magt og myndighed I Gudstjenesten, der har JORD som tema, medvirker også lokale kor og menigheder.

14:45  

Antikkens store tænkere - Buddha
Antikkens store tænkere - Buddha Tre af antikkens store filosoffer, Buddha, Konfutse og Sokrates levede alle mellem det 5. og det 6. århundrede før vor tid, og legemliggjorde skiftet fra en afhængighed af det overnaturlige som en forklaringsramme for verden til en ny rationel forståelse. Da Buddha (ca. 450-370 f.v.t) var i tyverne forlod han sin familie og sit hjemland for foden af Himalayabjergene for at indlede en livslang ambitiøs filosofisk søgen efter en løsning på al menneskelige lidelse.

DR Ultra

12:05  

KreaKampen - Minecraft Special - Tidsaldre
KreaKampen - Minecraft Special - Tidsaldre I denne episode af Kreakampen - Minecraft Special er der dømt tidsrejser. Fire dygtige Minecraft-byggere skal hver især bygge et mesterværk, der repræsenterer en af fire tidsaldre. Til at bedømme de noget særlige bygninger er Brian from Denmark kommet på besøg hos Sofie.

12:25  

Kolonien - Den giftige fisk (16)
Kolonien - Den giftige fisk (16) Carl og Milan tager Sille med tilbage til lejrskolen. I autocamperen prøver Viktoria at lave middagsmad af tang mens Albert lægger planer for hvordan de befri Sille fra Carl og Milan.

12:35  

Kolonien - Tyveriet (17)
Kolonien - Tyveriet (17) Niklas vil tilbage til lejrskolen efter mad selvom Viktoria, Sille og Albert advarer ham. Men Niklas tager afsted og Carl og Milan lugter lunten og følger efter ham og stjæler Silles autocamper

12:45  

Kolonien - Niklas' svigt (18)
Kolonien - Niklas' svigt (18) Viktoria, Sille, Albert og Niklas vil have autocamperen tilbage. Sille og Albert sniger sig ind på lejrskolen for at stjæle bilnøglerne. Men Niklas forråder Sille og kalder på Carl og Milan, imens opdager Albert og Viktoria en gummibåd.

12:55  

Kolonien - Milans opgør (19)
Kolonien - Milans opgør (19) Viktoria og Albert kan ikke blive enige om de skal stjæle båden eller befri Sille først, imens tager Milan magten over kolonien og vil slagte geden, men Carl og Sille laver planer.

13:05  

Kolonien (20)
Kolonien (20) Albert og Viktoria sætter båden i vandet og vil ikke sejle uden de andre. Sille er fanget på lejrskolen, men Sille narrer Niklas og stjæler kraniet og ender med køre galt i autocamperen.

13:15  

Designtalenterne - Outfit of the Day (11)
Designtalenterne - Outfit of the Day (11)

13:30  

Braceface (21)
Braceface (21) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:55  

Braceface (22)
Braceface (22) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:15  

Junglebanden
Junglebanden Syv minutter i bang

14:25  

Junglebanden
Junglebanden En umulig mission

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Joakim Fiskers musikalske eventyr

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det pibende legetøj

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om en uønsket grævling

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om stormen der kom nærmere

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om de flyvende kaniner

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22) Løsesummen

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23) Fanget i landsbyen

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24) Det hjemsøgte slot

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

DR1

15:00  

HåndboldSøndag: NFH Nykøbing Falster Håndbold-RK Krim Mercat
HåndboldSøndag: NFH Nykøbing Falster Håndbold-RK Krim Mercat

16:35  

HåndboldSøndag: Skjern Håndbold-Elverum Handball (m), direkt
HåndboldSøndag: Skjern Håndbold-Elverum Handball (m), direkt

DR2

15:30  

Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (2:2)
Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (2:2) Jan Gintberg fortsætter sin tur rundt i det kommunale valglandskab. Her tager han til Samsø og møder Danmarks eneste hollandske borgmester, besøger et nervepirrende konservativt, sideordnet opstillingsmøde, og så følger Jan lige i hælene på Sunshine Partiets spidskandidat i kampen for mindre kalk i drikkevandet. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

16:00  

Husker du ...1977
Husker du ...1977 Bombemanden fra Gladsaxe spreder rædsel i Hovedstadsområdet i 1977. Gennem flere måneder placerer han bomber i telefonbokse, busser og indkøbscentre i Storkøbenhavn. Typograferne i det Berlingske Hus nedlægger arbejdet. Strejken udvikler sig til en af Danmarkshistoriens hårdeste arbejdskonflikter og i 141 dage udkommer hverken BT eller Berlingske Tidende. I Spanien går borgerne til det første frie valg i 41 år og i Sydafrika bliver borgerrettighedsforkæmperen Steve Biko dræbt i fængslet. En ung ukendt amerikansk skuespiller - John Travolta - introducerer en ny dansedille - discodansen. Filmen Saturday Night Fever har verdenspremiere i 1977 og i løbet af få måneder danser hele verden discodans. Og så er 1977 året, hvor verden må sige farvel til The King of Rock'n Roll. Elvis Presley dør af et hjertetilfælde den 16. august 1977. Sendt første gang 13.04.05

17:00  

Lige på kornet
Lige på kornet I Dallas i 1963 kunne livvagten Frank Horrigan ikke redde John F. Kennedys liv, og det har plaget ham lige siden. 30 år senere vil den professionelle lejemorder Mitch Leary likvidere den siddende præsident. Han ringer tilmed til Horrigan for at fortælle om sine planer. Igen må Horrigan beskytte USA's præsident, men kan han hamle op med den snu og selvsikre Leary? Frank Horrigan: Clint Eastwood. Mitch Leary: John Malkovich. Lilly Raines: Rene Russo. Instruktion: Wolfgang Petersen.

DR3

16:00  

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them Engang var Conor og Eleanor lykkelige sammen, men efter en tragisk hændelse er det unge par blevet som fremmede. Fra to forskellige perspektiver udforsker filmen parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed, de engang delte. Conor Ludlow: James McAvoy. Eleanor Rigby: Jessica Chastain. Alexis: Nina Arianda. Instruktion: Ned Benson.

DR K

15:45  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

16:30  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

17:00  

Ørnen I (3:8)
Ørnen I (3:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet i baggården til det hotel, hvor Hallgrim bor fast. Kvinden viser sig at være en meget velhavende norsk direktør for et stort finansselskab - og Frandsen og Michael konstaterer hurtigt, at hun stod bag bedrageri i milliardklassen og nu var på vej i skattely. Er mordet bestilt for at hindre hendes flugt - har det noget at gøre med rockeren Arly, som hun skændtes med på hotellet tidligere på aftenen - eller skal gerningsmanden findes et helt tredje sted? Hallgrim må afsted til Norge. Og så giver Sergej livstegn fra sig igen. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Bjørn Floberg, Henrik Lykkegaard, Nastja Arcel, Morten Suurballe, Anne Ryg, Bjørn Sundquist, Hanne Hedelund Nielsen, Anne Marie Ottesen, Johannes Fürst Roaldsen, Morten Lützhøft, Niels Anders Thorn, Christian Mosbæk, Peder Pedersen, Per Linderoth, Carsten Kressner og Jakob Cedergren. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

DR Ultra

15:00  

Vildbassen
Vildbassen Fjortenårige Torben er til stor fortrydelse for sin far en rigtig ballademager. I et desperat forsøg på at få lidt fred laver Torbens far en aftale med bondemanden Jacob - Jacob får en gearkasse og går til gengæld med til at lade Torben arbejde på hans gård resten af sommeren. Det, der ligner en godt udtænkt plan, bliver forvandlet til den mest uhyrlige sommer!

16:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Junglebanden
Junglebanden

17:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14) Tennis

15:05  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15) Forlystelsespark

15:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Et ordentligt uvejr

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Tutankh-ninus' skat

15:40  

Gurli Gris VI (18)
Gurli Gris VI (18) Hr. Tyr i en porcelænsbutik

15:45  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

15:50  

Chuggington
Chuggington Jern lokoerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson, den store redningsmand

16:10  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

16:15  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil får sin egen lille gris, men det gælder om at holde den tynd, for far taler hele tiden om juleskinke.

16:40  

Paw Patrol II (20)
Paw Patrol II (20) Vovserne redder borgmester-ræset

17:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:30  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

17:45  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

På nat med dyrene i zoologisk have
På nat med dyrene i zoologisk have Hvordan falder dyr i søvn, hvor sover de, og hvorfor sover dyr egentlig? Hvor lang tid sover dyr, og drømmer de? Ved hjælp af infrarødt kamere følger vi alle dyrene fra dag til nat og lige til daggry i Bristol zoologiske have, der er en af verdens ældste.

20:00  

Herrens Veje (9:10)
Herrens Veje (9:10) Ovenpå en succesfuld bogudgivelse flytter Christian ind i sin nye lejlighed. Hans ungdomskærlighed, Nanna, dukker pludseligt op i hans liv igen - og det sætter forholdet til Amira på spil. Alt kulminerer for Elisabeth, der for alvor er splittet mellem Johannes og Liv, som vil have hende med til Berlin. Augusts følelsesmæssige engagement i sagen med de to illegale asylansøgere tager til, hvilket blot skaber mere afstand mellem ham og Emilie. Endelig fortæller han Emilie sandheden om drabet på den uskyldige kvinde under sin udsendelse. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: May el-Toukhy Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

DR2

19:00  

Husk at leve, mens du gør det
Husk at leve, mens du gør det Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at du havde en terminal sygdom og kun havde få måneder tilbage at leve i? Tolv mennesker i alderen fra tyverne til tresserne fortæller her inspirerende om at finde det positive i diagnosen, som har hjulpet dem til at opdage, hvad der virkelig betyder noget i livet. De smiler og griner og forsøger ikke at græde, fordi de siger, at gråd og tristhed er spild af den dyrebare tid, de har tilbage.

20:00  

Skofabrikken
Skofabrikken Gregg Wallace følger en produktionslinje i Storbritanniens største sportsskofabrik, som producerer 3.500 par løbesko i døgnet ved at sy 32 millioner sting i hånden med 225 kilometer tråd.

DR3

18:00  

Hemmeligheder fra Nuuk (1:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (1:6) Pilunnguaq har holdt på sin hemmelighed I 10 år, og hun kan ikke holde det ud længere. Derfor samler hun sine bedste veninder, og får lettet hjertet. Amaasa vil gerne til Norge og studere, men han har brug for at få afklaring omkring sin hemmelighed, inden han ved om han tør tage afsted.

18:30  

Rejsen til Mars (5:6)
Rejsen til Mars (5:6) De barske omgivelser på Mars øger det mentale pres på mandskabet. I nutiden studerer forskerne betydningen af ekstrem isolation som forberedelse til en fremtidig ekspedition til Mars.

19:20  

Zoo III (12:13)
Zoo III (12:13) Holdets fly rammes af en katastrofal ulykke i hybridzonen. Dariela og Tessa begiver sig af sted for at redde dem.

20:00  

Verdens mærkeligste skabninger II (4:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (4:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor var en australsk by plaget af kæmpeflagermus? Hvorfor strandede så mange kaskelothvaler i Vesterhavet i 2015? Og kan en robot være med til at redde the Great Barrier Reef?

DR K

18:00  

Ørnen I (4:8)
Ørnen I (4:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Efter at have fundet liget af det danske vidne, Berit, i Norge, er Hallgrim og Frandsen tilbage i landet - det er Sergej også, og han sikrer sig at kunne følge Hallgrim og dermed opklaringsarbejdet. Berit var, som kronvidne i en rockerrelateret mordsag, under vidnebeskyttelse - hvordan er hendes identitet og opholdssted blevet afsløret? Afdelingen har 24 timer til at opklare sagen, før justitsministeren må rykke ud med en forklaring. Og så får det voldsomme konsekvenser, helt ind midt i gruppen, at Sergej er et skridt foran. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Jakob Cedergren, Nastja Arcel, Lotte Munk Fure, Morten Lützhøft, Henrik Lykkegaard, Niels Anders Thorn, Hans Henrik Clemensen, Ann Hjort, Malou Reymann og Josephine Thorup Arnfred. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

18:55  

Herrens Veje (8:10)
Herrens Veje (8:10) August er begyndt at arbejde som gadepræst. Hurtigt bliver han involveret i en sag med to brødre, der som afviste asylansøgere opholder sig illegalt i Danmark. August bliver dybt involveret i brødrenes skæbne og sætter alt ind for at hjælpe dem. Emilie bliver også trukket ind i sagen, og der går ikke længe, før politiet begynder at vise interesse. Elisabeth tager en pause fra Johannes og tilbringer mere tid hos Liv. Men den nye fælles hverdag får tvivlen til at melde sig hos Elisabeth. Christian har travlt med arbejdet omkring sin bog, der endelig udkommer og tages godt imod af alle - undtagen Johannes. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Søren Balle Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

Dagens sang: Sænk kun dit hoved
Dagens sang: Sænk kun dit hoved - sunget af et af DR's kor.

20:00  

DR K Klassisk: Mahlers 8. symfoni
DR K Klassisk: Mahlers 8. symfoni Årets største koncert. Det er sjældent, det lader sig gøre at opføre Mahlers symfoni nr. 8, 'Sinfonie der Tausend' - 'De tusindes symfoni', der lovpriser Gud og evigheden. Op mod 400 medvirkende er på scenen i DR Koncertsal, otte sangsolister og to store kor. Chefdirigenten Fabio Luisi løfter det store værk.

DR Ultra

18:00  

Vidunderbørn (2:5)
Vidunderbørn (2:5) Det store familieunderholdningsshow Vidunderbørn står i denne uge i den moderne musiks tegn. De seks talentfulde vidunderbørn optræder med klassiske fortolkninger af populært moderne musik, som vi alle kender. I samarbejde med de dygtige og engagerede læremestre vil børnene på den måde kaste sig ud i uvant territorie, når de bevæger sig væk fra det rent klassiske univers, de normalt er vant til. For kampen om de kyndige dommeres gunst og om at komme et skridt nærmere titlen som Årets Vidunderbarn og præmien på 50.000kr i fuld gang. De seks vidunderbørn er Lilli på cello, Valdemar på klarinet, balletpigen Vilda, Stefan på violin, Erik på klaver og den klassiske sanger, Nicolas.

19:00  

Ultras sorte kageshow III (7)
Ultras sorte kageshow III (7) Så er det finaletid i verdens bedste bageprogram - Ultras Sorte Kageshow, hvor Joakim Ingversen og Micki Cheng har inviteret de mega seje finalister i studiet for i bælgravende mørke at bage den flotteste og allerlækreste finalekage.

19:30  

Pigen og Ræven
Pigen og Ræven En tiårig pige bor i et afsidesliggende hus i det østlige Frankrig. En efterårsdag på vej hjem fra skole, ser hun en ræv i skoven. Den flygter, men hun føler en stor trang til at møde den igen. Herefter bruger hun det meste af sin tid på at udforske livet i skoven. Næste forår er opsporer hun ræven. Langsomt begynder de at udvikle et fortroligt forhold. De har meget at give hinanden, men de kommer også fra to vidt forskellige verdener.

DR Ramasjang

18:00  

Miles fra Morgendagen
Miles fra Morgendagen

18:30  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Snurre-kage-dag

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Toms bamse

19:30  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kåre Quist.

21:15  

Demokratiets aften
Demokratiets aften

22:30  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

23:00  

Irene Huss: Tavshedens cirkel
Irene Huss: Tavshedens cirkel En ung mand findes død i en container - nøgen, slået til blods og med euforiserende stoffer i blodet. Alt tyder på, at han er blevet kidnappet, torteret og udsat for seksuelle overgreb. Sporene fører til en natklub, som Irenes egen datter også besøger - uvidende om den lurende fare. Irene Huss: Angela Kovacs. Sven Andersson: Lars Brandeby. Krister Huss: Reuben Sallmander. Instruktion: Emiliano Goessens.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

23:15  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde Ugens nyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde.

23:45  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

21:00  

Management
Management Den ensomme Mike arbejder og bor på et motel ejet af hans forældre. Den tilknappede Sue er sælger og rejser fra by til by. Da Sue tjekker ind på Mikes motel, gør Mike et kejtet forsøg på at forføre hende. Det fører til et akavet engangsknald i vaskerummet. Snart er Sue på farten igen, men Mike kan ikke glemme hende. For første gang i sit liv tager han skæbnen i egen hånd og begiver sig af sted for at gøre kur til Sue. Sue: Jennifer Aniston. Mike: Steve Zahn. Jango: Woody Harrelson. Instruktion: Stephen Belber.

22:30  

American Dreamz
American Dreamz Præsident Staton er ikke den skarpeste kniv i skuffen. For første gang i fire år åbner han en avis, og snart er han så opslugt, at han ikke viser sig offentligt i ugevis. Statons stabschef vil have ham tilbage i spotlyset, så han skaffer præsidenten en tjans som dommer i det enormt populære talentshow American Dreamz. Ingen af dem ved, at en af deltagerne er en terrorist, der venter på at blive sendt i aktion... Martin Tweed: Hugh Grant. Præsident Staton: Dennis Quaid. Sally Kendoo: Mandy Moore. Stabschefen: Willem Dafoe. Instruktion: Paul Weitz.

DR K

21:30  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

22:30  

Historiequizzen: Horsens Statsfængsel
Historiequizzen: Horsens Statsfængsel Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen rykker bag tremmer i det tidligere Horsens Statsfængsel. Hvem blev henrettet i fængslet, hvorfor blev de indsatte vanvittige i 1800-tallet og hvilke berømte fanger, har afsonet i Horsens? Få svarene og gæt selv med, når Trine Halle og Jakob Danneskiold-Samsøe, dyster mod Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

22:55  

Danske katastrofer - Togkatastrofen i Sorø (6:6)
Danske katastrofer - Togkatastrofen i Sorø (6:6) Mandag den 25. april 1988 afsporer et Intercitytog med 250 passagerer kort før Sorø station. For høj fart er skyld i en ulykke, der på tragisk vis udvikler sig til en katastrofe. Da den 400 ton tunge vognstamme ryger af sporerne, skrælles hele siden af en af togvognene. En stor kampesten ligger i grøften, lige præcis dér hvor vognen vælter. Passagererne er prisgivet. 8 mennesker omkommer. Over 70 bliver kvæstet. Med øjenvidneberetninger fra en Falck-redder og en overlevende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om den største togkatastrofe i nyere tid. En ulykke, der har betydning for alle togpassagerer i dag.

23:30  

Slavenation Danmark (1:3)
Slavenation Danmark (1:3) Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan danskernes hang til sukker var med til at skabe et dystert kapitel i Danmarkshistorien. Nemlig, hvordan vi blev en nation med slaver.

23:55  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson været i biografen med 'Herrens veje'-aktuelle Fanny Louise Bernth. De har set filmatiseringen af bogen 'Glasslottet' med bl.a. Woody Harrelson og Brie Larson. Derudover skal det også handle om den danske tidsrejsefilm 'QEDA' og DC's superheltebrag 'Justice League'.

DR Ultra

21:00  

Mille (1)
Mille (1) Mille bor sammen med sin mor, Leila, ovenpå den kaffebar, Leila driver i en nedslidt del af København. Leila gør, hvad hun kan for at få det hele til at hænge sammen - og Mille giver en hånd med, når hun har fri fra skole. Mille trives midt i al tumlen mellem sin mor, sin far og hans kæreste og sin farverige mormor - men hun bruger allermest tid sammen med sin bedste veninde Marie. Lige nu øver Mille og Marie ihærdigt på en fælles sang, som de håber på at optræde med ved skolens sommerkoncert. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Denise: Emilie Kadziola. Tobias: Lucas Munk Billing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, David Rousing, Asbjørn Agger, Bolette M. Drejer, Pernille Hilgart, Lene Jakobsen, Sasha Sofie Lund, Lars Simonsen, Julie Wright, Kenni Hansen, Mathias Rom og Nikolaj Groth. Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

21:30  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:30  

Sherlock Holmes (18)
Sherlock Holmes (18) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Abbey Grange". Sir Eustace Brackenstall er død, myrdet med en ildrager. Hans kone Lady Mary blev overfaldet inden den dødelige kamp, og hun kan give en klar beskrivelse af gerningsmændene. Men Holmes er ikke tilfreds.

01:20  

Sherlock Holmes (19)
Sherlock Holmes (19) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Tiggeren med det vansirede ansigt". Endnu engang drager Holmes og Watson på landet - denne gang for at undersøge en respektabel bedsteborgers mærkelige dobbeltliv.

02:15  

Herskab og tjenestefolk (55:68)
Herskab og tjenestefolk (55:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:05  

Herskab og tjenestefolk (56:68)
Herskab og tjenestefolk (56:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:55  

Når løverne kommer til byen
Når løverne kommer til byen I en løveflok er det hunnerne, der har bukserne på, og er der kun én han, bliver den kanøflet. Derfor skal der altid være mindst to hanner i en flok, så de kan hjælpe hinanden. Det handler denne udgave af Bag kulisserne i Zoo om. Odense Zoo skal have en ny løveflok, og det er ikke helt enkelt, for den nye, unge super-hanløve Congo savner simpelthen sin mor. Hos næsehornene i Aalborg savner man ikke Brutalis, men man har længe gerne villet have et nyt hannæsehorn. Nu får man drømmen opfyldt: Snoopy er på vej fra Zagreb. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 19.03.98

DR2

00:30  

Den hvide hund
Den hvide hund Midt om natten kører den unge skuespillerinde Julie en flot hvid schæferhund over. I stedet for at få hunden aflivet tager hun den med hjem for at passe og pleje den. Julie bliver rigtig glad for den omgængelige hund, indtil den en dag uden varsel angriber en af hendes kollegaer. Sammen med en dyretæmmer sætter hun sig for at finde ud af, hvad der har fået hunden til at gå amok. Julie Sawyer: Kristy McNichol. Dyretæmmeren: Paul Windfield. Dyrlæge: Vernon Weddle. Instruktion: Sam Fuller.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

00:40  

Rodløs (1:6)
Rodløs (1:6) I dette afsnit bliver Ali konfronteret med fortiden, da han skal flytte ind på et gammelt hospital. Anas kommer i voldsom kamp med en europamester. Og selvom Jacob ikke tør drømme om fremtiden, får han gang i festen til Distortion. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem drenge, som står overfor deres livs største udfordring: de skal finde sig selv og finde deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

01:10  

Superrig i nabokrig
Superrig i nabokrig Nabostrid kan skyldes alt fra høj musik til store træer, der skygger for solen. Her følger vi en række britiske stridigheder mellem yderst velhavende naboer, som er eskaleret. I velhaverkvarteret Kensington i London har Zipporah malet sit byhus stribet og har planer om at forvandle det til et luksuriøst palæ. Rigmanden Niall, som bor i huset ved siden af, og resten af nabolaget er ikke begejstrede for byggeplanerne og har af flere omgange forsøgt at stikke en kæp i hjulet. Denne strid er dog langtfra enestående.

01:55  

Tykke Ida (2:2)
Tykke Ida (2:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

02:25  

Romaerne kommer (1:4)
Romaerne kommer (1:4) De fyldte meget i medierne hen over foråret og sommeren. De er det mest udskældte, berygtede og sagnomspundne folkefærd i Europa, og det er stort set blevet tilladt at hade dem - de er minoriteternes minoritet, og de har været på en konstant rejse igennem flere hundrede år. Romaerne har levet i skyggerne og aldrig stukket hovedet frem, med mindre det var højst nødvendigt. Nu har DR3, igennem 10 måneder, helt unikt, fået indblik i en lille flok danske romaers liv - Et liv de har været vant til at holde skjult, fordi det altid har været den uskrevne regel i roma-miljøet og en absolut nødvendighed for at overleve i samfund fyldt med fordomme og had. De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. I afsnit 1 skal Lelo spille koncert i Sverige, og Suell arrangerer VM i gadefodbold, hvor han også selv stiller op og skal spille mod sidste års verdensmester.

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:30  

Blue Jasmine
Blue Jasmine Da Jasmines ægteskab med den rige forretningsmand Hal går itu, bryder hele hendes verden sammen. Pengene og den medfølgende status som overklasse-frue forsvinder, og så må Jasmine flytte ind hos sin søster i en beskeden lejlighed i San Francisco. Her forsøger hun at få styr på sit liv igen, men det er ikke let, når man er sin egen værste fjende. Cate Blanchett modtog en Oscar for sin præstation som Jasmine. Jasmine: Cate Blanchett. Ginger: Sally Hawkins. Hal: Alec Baldwin. Instruktion: Woody Allen.

02:05  

Kvinden han elskede
Kvinden han elskede Ludwig van Beethoven elskede musik, og han elskede kvinder. Men i det skjulte havde han en kærlighed så lidenskabelig, at han ved sin død efterlod et brev til sit livs elskede - uden at nævne navnet. Hans ven Anton Schindler vil opklare mysteriet og besøger kvinderne i Beethovens liv. Det bliver en rejse gennem den geniale komponists passioner, tragedier, romancer, storhed og fald. Ludwig van Beethoven. Gary Oldman. Anton Felix Schindler: Jeroen Krabbé. Anna Marie Erdödy: Isabella Rossellini. Instruktion: Bernard Rose.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1119034430