Mariager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 27. juli 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 27. juli 2017

DR1

01:10  

Strømerne fra Liverpool (7:12)
Strømerne fra Liverpool (7:12) En meddeler hævder, at hendes ekskæreste har indrømmet, at han har myrdet en kvinde, der er meldt savnet. Men taler hun sandt, eller har hun fundet på historien for at skade sin eks? Makkerparret de Pauli og Callaghan er ikke enige om svaret.

02:00  

Spooks (31)
Spooks (31) Journalisten Gary Hicks bliver jaget vildt, da han ved et tilfælde overværer den iskolde likvidering af den pensionerede MI5-mand McTaggart. McTaggart var ved at skrive en afslørende bog om efterretningstjenesten. Det kostede ham livet, og nu står Hicks for tur. MI5 forsøger at beskytte Hicks, og Harry Pearce er fast besluttet på at nå til bunds i sagen. Hvem stod bag likvideringen af McTaggart?

02:50  

Camilla - i haven (7)
Camilla - i haven (7) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 19.08.07

03:20  

Hammerslag 2006 (13)
Hammerslag 2006 (13) Hammerslag er tilbage på dansk jord efter en sviptur til det svenske. Vi starter med en bolig i nærheden af Silkeborg i den lille by Resenbro, der nok mest er kendt for Jyllandsringen. Resenbro ligger langs med Gudenåen, så selvom aftenens første hus er et meget traditionelt 70´er hus, med en del arbejde foran sig, så er det nok ikke helt gratis. Næste bolig er en spændende tre værelses lejlighed, i to plan, i det populære Trøjborgkvarter i Århus. Lejlighedsmarkedet har i sensommeren oplevet en massiv opbremsning og prisernes himmelflugt er standset. Så skal man hurtigt af med sin lejlighed, så skal prisen ned! Sidste ejendom er et bud på fremtidens parcelhus. Huset var en del af en byggeudstilling i Horsens og alle boligerne i kvarteret er noget ud over det sædvanlige. Horsens har fart på, priserne stiger og byen har for alvor lagt sit "Klondyke-image" af sig eller Jyllands Chicago, som byen også blev kaldt. Nu er byen stedet, hvor man flytter hen og hvor verdensstjernerne kommer på besøg en gang imellem. Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 07.11.06

03:50  

Hammerslag 2006 (14)
Hammerslag 2006 (14) Hammerslag er denne gang helt ude og svømme, og der kan desværre ikke røbes alt for meget om boligerne. Men vi starter med en rigtig skøn fritidslejlighed i Juelsminde. Lejligheden har havudsigt og egen kanal lige foran terrassen. Vores mæglere kommer virkelig på en opgave af de helt store. Og dette er bare starten. Næste udfordring er bestemt ikke nemmere. Her er der tale om en klassisk patricervilla helt ned til Kolding Fjord, men der er et eller andet helt galt med ejendommen.... Sidste bolig er en tidligere opholdsbolig for læger og sygeplejersker ved en institution i Brejning. Huset har også tjent som flygtningecenter, men fremstår i dag noget anderledes. Blandt andet med et BogO-anlæg til 700.000 kr. Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 14.11.06

04:20  

I hus til halsen II (5:8)
I hus til halsen II (5:8) For seks måneder siden gik ungdomskæresterne Michelle og Peter fra hinanden. Siden har de forgæves forsøgt at få solgt deres fælles hus i Langeskov, mens de skiftevis bor i huset med deres to børn eller på en sofa hos familie og venner. Selvom de er enige om, at boligsituatio-nen ikke længere er holdbar for deres to børn, kan de ikke blive enige om, hvad huset skal sættes til salg for. Det gør det umuligt at få huset solgt. Peter har netop mistet sit job og vil ikke gå fra huset med gæld, og derfor føler Michelle sig holdt som gidsel i huset. Nu vil designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen forsøge at hjælpe familien med at få huset solgt så de begynde at leve deres nye liv hver for sig.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Vagn på vejen (9:10)
Vagn på vejen (9:10) På sin rejse gennem Danmark gør Vagn holdt i det sydvestlige hjørne af Sønderjylland - i marsklandet mellem Skærbæk og Tønder. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Dagmar Brendstrup, Anna Seeberg og Vagn Olsen Sendt første gang 24.05.98

05:45  

DR-Derude: Rejsen til Orkney (2:3)
DR-Derude: Rejsen til Orkney (2:3) Søren Ryge Petersen ankommer til Orkney-øerne om bord på "Georg Stage" og tager på opdagelse på de sagnomspundne øer. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 11.12.01

06:10  

Kongerigets Kager (4:12)
Kongerigets Kager (4:12) Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Kirke Hyllinge, hvor Anne-Mette har genskabt minderne fra sin barndom med en moccalagkage, som hendes mormor lavede den. Det bliver en nostalgisk rejse og en god snak om, hvordan man holder liv i de gode kagetraditioner. Sendt første gang 08.09.11

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Guld i Købstæderne - Holbæk (5:10)
Guld i Købstæderne - Holbæk (5:10) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Holbæk. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på et såkaldt sladrekompas fra 1700-tallet, der har hængt over kaptajnens seng. Og så håber en lille dreng, at hans arvede tinsoldater ikke er meget værd, så han kan lege med dem. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og budene bliver høje på en gammel kinesisk gudefigur, som ejeren egentlig ikke regnede for noget. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Hun får historien om, hvordan nogle holbækkere fra 1400-tallet tog sagen i egen hånd og fangede og bankede norske smuglere med stokke.

08:30  

Spise med Price egnsretter II (2:6)
Spise med Price egnsretter II (2:6) Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price igen drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal til Lolland Falster som både byder på andejagt, kalvedans, falsterske nonner og selvfølgelig bollemælk.

DR2

00:20  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp er taget til Australien, hvor der findes 44 forskellige motorcykelbander, der ifølge politiet er dybt involveret i narkohandel og anden organiseret kriminalitet.

01:05  

Sex, løgn og utroskab - sagen om Ashley Madison
Sex, løgn og utroskab - sagen om Ashley Madison I august 2015 bliver den kontroversielle datingside Ashley Madison, som opfordrer til utroskab, hacket. Der bliver offentliggjort private oplysninger på over 30 millioner brugere. Her får du historien om et af historiens største og mest omtalte hackerangreb.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

De ti mest giftige slanger i Sydafrika
De ti mest giftige slanger i Sydafrika Naturentusiasten Nigel Marven rejser denne gang til tre forskellige lande for at finde de ti mest dødbringende slanger i hvert land. Det bliver til et hjerteligt møde med nogle af verdens giftigste kræ.

DR3

01:00  

Fremtidens teknologi: Chile (10:10)
Fremtidens teknologi: Chile (10:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Chile.

01:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

02:05  

VICE: Ung og homo i Putins Rusland
VICE: Ung og homo i Putins Rusland Præsident Putin har indført en lov i Rusland, der forbyder homoseksualitet i det offentlige rum, fordi han ikke ønsker, at unge skal tro, det er normalt at være homoseksuel. Det betyder, at man opfordrer til homofobi, at homoseksuelle mister deres retssikkerhed, og at der er et stigende antal overfald og mord på homoseksuelle. VICE rejser til Rusland for at undersøge, hvordan situationen ser ud for de unge russere, nu de er blevet fjender i deres eget land.

02:35  

Kære Dagbog 2 (3:8)
Kære Dagbog 2 (3:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Mette Marie, der er håbløst forelsket i den halvandet år ældre Steffen. Mette Marie er meget meget romantisk, og Steffen tænker mest af alt som en teenage-dreng. Maria er ikke bange for at dø, elsker sin familie og vil gerne begraves i en kiste af kirsebærgrene - alt dette står i det testamente, hun skrev, da hun var 14 år og emo. Caroline elsker Tour de France og den franske cykelrytter Richard Virenque, indtil hun ser Titanic for første gang. Rikke kan ikke finde ud af, om hun skal være kærester med Frank eller Ronni.

03:05  

Kære Dagbog 2 (4:8)
Kære Dagbog 2 (4:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Lea, der er meget forelsket i Christian, og selvom det går op og ned i deres forhold, er hun overbevist om, at de to skal have børn og giftes. Stine laver lister over alt - job, hun gerne vil have, de bedste råb til demonstrationer, men mest af alt alle de drenge, der kan lide hende. Natasha er mormon, og drenge er et stort no-go, så hun giver sig hen til Harry Potter og den magiske verden indtil Danse-Mads dukker op i hendes liv. Franny elsker Prince og sin kæreste Thomsen. Og så glæder hun sig bare til, at det bliver onsdag, for så kommer Thomsen, og hun skal sprænges.

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

01:30  

Kvindebyen
Kvindebyen I en togvogn vågner Snàporaz op efter en lur, hvorefter han forsøger at forføre en smuk kvinde. Det bliver begyndelsen på et bizart og mareridtsagtigt eventyr. Snàporaz følger efter kvinden gennem en skov til et sært hotel, hvor en gruppe feminister holder kongres. Her får han en temmelig fjendtlig modtagelse, og det er blot det første af en række urovækkende møder med kvindekønnet, der venter den aldrende skørtejæger. Snàporaz: Marcello Mastroianni. Elena: Anna Prucnal. Kvinden på toget: Bernice Stegers. Instruktion: Federico Fellini.

03:45  

Kvit eller Dobbelt (1:8)
Kvit eller Dobbelt (1:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

04:45  

Dagens sang: Sangen om Larsen
Dagens sang: Sangen om Larsen - sunget af et af DR's kor.

04:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:40  

Solens mad (4:6)
Solens mad (4:6) For sjette gang går den kulinariske rejse til Italien, der som sædvanlig byder på et væld af fantastiske råvarer, udsøgte retter og vin der fuldender oplevelsen. I dette fjerde program skal vi til den lille by, Accettura, en by der ligger i 770 meters højde, og her har man sine helt egne specialiteter. Fra skovene hentes svampe og trøffel, de lokale slagtere viser med stolthed det gule kød fra de vilde køer og byen har intet mindre end elleve barer, hvor man serverer vinen Aglianico del Vulture, også kaldet "sydens Barolo". Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 08.02.10

06:10  

Solens mad (5:6)
Solens mad (5:6) For sjette gang går den kulinariske rejse til Italien, der som sædvanlig byder på et væld af fantastiske råvarer, udsøgte retter og vin der fuldender oplevelsen. I dette femte program skal vi ned mod Sardinien for at besøge den lille ø, Sant'Antioco, hvor den sardinske kultur mødes med en kolonial stemning fra det nordlige Afrika. Her er nogle af madens helt basale råvarer i højsædet: Fisk, brød - og vin! Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 09.02.10

06:40  

Taxa (40:56)
Taxa (40:56) Da Lotte bliver klar over, at Fie står bag smårapserierne på centralen og har gang i andre ting, hun ikke har anet noget som helst om, beslutter hun at gøre noget ved det - men Fie har klaret sig uden Lottes hjælp i lang tid. Verner beder Birgit og Nina om at gå med til et møde på afvænningsklinikken, og det bliver ikke omkostningsfrit for dem. Andreas får en kunde, som ikke rigtigt ved, hvor han skal hen, mens Mike ikke kan få Cecilie ud af tankerne. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Laura Christensen, Ann Eleonora Jørgensen, Sonja Oppenhagen, Janus Bakrawi,Susanne Storm, Otte Svendsen, Charlotte T. Jacobsen, Henrik Weel, Mikkel Rosenberg, Ulrich Drechsler, Kim L. Jansson, Sofie Rasmussen, Daniel Kasim, Farzam Majihi, Ansar Yawar og Renan Macaoglu. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Rønnow-Klarlund. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch.

07:20  

Taxa (41:56)
Taxa (41:56) Lotte og hendes nye chauffør, Valid, bliver opsøgt af en kunde, hvis computer er forsvundet i Lottes taxa, mens Valid kørte. Det fyger med beskyldninger om hæleri og tyveri, men hvem har i virkeligheden mest at skjule? Mike får en henvendelse fra sin far, som han ikke har haft kontakt med i mange år, men som nu ligger alvorligt syg på hospitalet og har en bøn til ham - mens Tom får besøg af en yngre mand, som har nogle ret chokerende ting at fortælle ham. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Anne-Lise Gabold, Ole Ernst, Marianne Høgsbro, Torben Jensen, Claus Bue, Lars Brygmann, Karina Skands, Bo Carlsson, Anne-Louise Lefévre, Laura Christensen, Janus Bakrawi, Niels Hinrichsen, Daniel Kasim, Renan Macaoglu og Meliha Saglanmak. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Rønnow-Klarlund. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en amerikansk præsident, der udtaler sig om russerne, om en amerikansk masse-prædikant i København, om Osvald Helmuth i Nevørk og om Satanisk Folkeparti. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt.

06:30  

Junglebanden
Junglebanden

06:40  

Junglebanden
Junglebanden

06:50  

Verdens bedste quiz II (10)
Verdens bedste quiz II (10) Er du god til at se om folk lyver? Gæt selv med, når Joakim og quizdeltagerne Sara og Philippa får besøg af Remee, som fortæller langt ude løgnhistorier og gæt hvad hjemmehjælperne har spist til frokost.

07:05  

Klassen - Kærester eller ej - del 2 (66)
Klassen - Kærester eller ej - del 2 (66) Sofia er i tvivl om hun kan stole på Emil, efter hun har set Emma flirte med ham. Del 2 af 2.

07:20  

Klassen - Skolefesten (67)
Klassen - Skolefesten (67) Klassen skal holde skolefest, men skoleinspektøren truer med at aflyse den. Der er nogle, der har smidt stinkbomber i fysiklokalet, og han er sikker på det er én fra klassen.

07:30  

Hollywoods vildeste dyr I (3)
Hollywoods vildeste dyr I (3) En Høj Skabning Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de træne giraffen Stanley som nok bedst er kendt for Tømmermænd i Vegas hvor den brutalt mister hovedet. Se om Stanley stadig kan stå oprejst, når Joakim og Dea skal forsøge at tæmme det 5 meter høje dyr. Joakim egen film har i dag også Stanley i hovedrollen. Kan den søde giraf spille et ondskabsfuldt monster?

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:15  

Pingvinerne fra Madagascar (8)
Pingvinerne fra Madagascar (8) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

08:35  

Gumball IV (35)
Gumball IV (35)

08:45  

Gumball IV (36)
Gumball IV (36)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø De forsvundne bær

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Lys i mørket

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Hold da op, hvor kan Holger Hare løbe stærkt. Bare han ikke har så travlt, at han glemmer noget.

05:35  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Orla Ørred og hans familie skal flytte. Orla synes, det nye sted er kedeligt, indtil han får en ven.

05:45  

Musen Tip
Musen Tip Intet skræmmer modige pirater

05:50  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken? Se med i Ramasjang Mysteriet!

06:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Problemer i farvandet

06:45  

Sikker & Søn II (19)
Sikker & Søn II (19) Sikker & Søn holder øje med, hvem der er hurtig, hurtigere og hurtigst i trafikken. De finder en tennisboldeskydemaskine, så de kan se, om de kan klare at undgå at blive ramt, når det går meget hurtigt.

06:55  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

07:20  

Gurli Gris VI (17)
Gurli Gris VI (17)

07:25  

Gurli Gris VI (18)
Gurli Gris VI (18)

07:30  

Sommeren med far (7)
Sommeren med far (7) Penge.

07:35  

Sommeren med far (8)
Sommeren med far (8) Besøg.

07:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (47)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (47) Den hemmelige have

07:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (48)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (48) Heksen

08:10  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

08:30  

Brillebjørn (24)
Brillebjørn (24) Lucy er vågnet før mor og leger alene. Da hun bliver sulten, ved Lucy ikke, hvordan hun skal lave morgenmad alene.

08:35  

Paw Patrol II (24)
Paw Patrol II (24) Vovserne redder en pizza

 
DR1

09:00  

En ny begyndelse (12)
En ny begyndelse (12) George har friet til Sarah - og Sarah siger ja. Men Elizabeth billiger ikke deres beslutning, og hun rotter sig sammen med Regina for at spænde ben for parrets forhold. Samtidig beslutter James at opsøge en psykiater i håb om at blive kureret for sin homoseksualitet.

09:45  

Downton Abbey V (4:10)
Downton Abbey V (4:10) Herskabstjeneren Thomas har pådraget sig en mystisk sygdom efter at være vendt tilbage til Downton. Violet fortæller Isobel om sin fortid med den russiske prins Kuragin, mens Mary når frem til en beslutning om sit forhold til lord Gillingham. Samtidig bliver Sarah Bunting ved med at skabe uro på Downton, men denne gang går hun måske for vidt.

10:30  

Antikkrejlerne (313)
Antikkrejlerne (313) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (314)
Antikkrejlerne (314) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

USA indefra: Robotter
USA indefra: Robotter Morgan Spurlock rejser fra Japan til Californien for at undersøge de skræmmende, men også fascinerende muligheder i en verden med robotter, der er i stand til at fungere som personlig assistent, selv at tage beslutninger og tillade mennesker at være to steder på én gang.

09:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Australien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp er taget til Australien, hvor der findes 44 forskellige motorcykelbander, der ifølge politiet er dybt involveret i narkohandel og anden organiseret kriminalitet.

10:40  

Midt i naturen (2:9)
Midt i naturen (2:9) Dyrenes evner til at kunne navigere har fascineret os op gennem historien. Hvorfor bruger elgene de samme stier i dag som de gjorde i stenalderen? Anders Lundin, en af seriens værter, tager her med ud i marken for at se, hvordan en elgko får påsat en GPS-sender, måske vil det give et svar? Joakim Odelberg rejser til Malta for at opleve fuglenes migration - en migration, der præges af krybskytteri og svære strabadser. Magdalena Forsberg vil i Sydafrika kigge nærmere på biller! Nordvision fra Sverige.

11:40  

Danske Vidundere: Hammerknuden
Danske Vidundere: Hammerknuden Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er taget til Bornholms nordspids, for at se nærmere på den monumentale klippeformation, der er gjort af den unikke Hammer-granit og som rejser sig op til 82 meters højde, Hammerknuden. Granitten er urgammel. For 1,5 mia. år siden stødte to enorme plader i jordskorpen sammen og dannede en hel bjergkæde. I bjergkædens varme dyb, begyndte noget af jordskorpen at smelte, afkøle og størkne igen og blev igennem millioner af år omdannet til den granit, der siden har haft så stor indflydelse på livet på og omkring Bornholm. Klippen er for eksempel stærkt magnetisk og det har haft katastrofale konsekvenser for flere skibe, hvis kompasnål er blevet påvirket. Men Hammerknuden er også hjemsted for sjældne planter og dyr. Sendt første gang 31.03.06

DR3

10:30  

Kære Dagbog 2 (3:8)
Kære Dagbog 2 (3:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Mette Marie, der er håbløst forelsket i den halvandet år ældre Steffen. Mette Marie er meget meget romantisk, og Steffen tænker mest af alt som en teenage-dreng. Maria er ikke bange for at dø, elsker sin familie og vil gerne begraves i en kiste af kirsebærgrene - alt dette står i det testamente, hun skrev, da hun var 14 år og emo. Caroline elsker Tour de France og den franske cykelrytter Richard Virenque, indtil hun ser Titanic for første gang. Rikke kan ikke finde ud af, om hun skal være kærester med Frank eller Ronni.

11:00  

Kære Dagbog 2 (4:8)
Kære Dagbog 2 (4:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Lea, der er meget forelsket i Christian, og selvom det går op og ned i deres forhold, er hun overbevist om, at de to skal have børn og giftes. Stine laver lister over alt - job, hun gerne vil have, de bedste råb til demonstrationer, men mest af alt alle de drenge, der kan lide hende. Natasha er mormon, og drenge er et stort no-go, så hun giver sig hen til Harry Potter og den magiske verden indtil Danse-Mads dukker op i hendes liv. Franny elsker Prince og sin kæreste Thomsen. Og så glæder hun sig bare til, at det bliver onsdag, for så kommer Thomsen, og hun skal sprænges.

11:30  

Mayday: flykatastrofer XIII (6:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (6:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2013 Den 15. september 1989 bliver Fly NOAA 42 fanget i en voldsom orkan over Caribien. Flyets ene motor bryder i brand, og pilotens eneste udvej er at forsøge at foretage en nødlanding. Kig med og se, hvordan den dramatiske hændelse forløb.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en dansk scenekunstner, der skulle optræde på en af Englands fornemste scener, om kongeligt belgisk besøg i København, og om Glistrups sensationelle start som politisk figur. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

09:40  

Smag på Danmark - med Meyer (4:13)
Smag på Danmark - med Meyer (4:13) "Danser med moskusokse" Kokken Claus Meyer er taget til Grønland og fisker efter de berømte grønlandske rejer og isfjords-helleflyndere, som han tilbereder med kapers, krabbekød og kartofler. Claus Meyer danser praktisk tal med moskusoksen, før han forvandler kødet til en velsmagende tatar og til sidst, stående på indlandsisen, laver en vodka-baseret drink med grønlandsk angelika og selvfølgelig - is. Sendt første gang 29.5.07

10:10  

Smag på Danmark - med Meyer (5:13)
Smag på Danmark - med Meyer (5:13) "Grønne jordbær i Gudhjem" Kokken Claus Meyer cykler rundt på den smukke ø Bornholm. Han stiller grillen op på klipperne og tilbereder en overraskende ret med sild og en picles af grønne jordbær og sennepsfrø. Vi skal også besøge et bornholmsk røgeri, før Claus Meyer stiller op med gyldne pandekager, jordbær og en vanille parfait, der sendt vil blive glemt. Sendt første gang 5.6.07

10:40  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

11:20  

aHA!
aHA! Mød Lasse Spang Olsen, Dorte Høgh, Kamilla Gregersen og Anne Louise Hassing i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1995. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 5.10.02

DR Ultra

09:00  

Soy Luna (24)
Soy Luna (24)

09:45  

The Next Step II (24)
The Next Step II (24) Under pres.

10:05  

Backstage I (10)
Backstage I (10) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der bliver bandet alt for meget på settet. Ulrikke indfører en bandekasse, så hvert bandeord koster en tier. Max begynder at snakke som en gammel dansk film for at undgå bøder og Claydermann må forlade settet for at komme af med bandeordene. Skadestuen får besøg af Ballonklovnen Johnny, der prøver at score Lulu. For en gang skyld mander Niller sig op og sætter klovnen på plads.

10:25  

Alle sammen sammen II (1)
Alle sammen sammen II (1) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

10:45  

Pendlerkids III (9)
Pendlerkids III (9) Pendlerkids skal i radioen, men Kasper har ikke fået skrevet en sang. Før i tiden skrev han for at imponere Marie, men nu ved han ikke hvad han skal skrive om. Barbara Moleko kommer og hjælper Kasper på vej. Hun forklarer, at han skal bruge den tilstand af sårbarhed han er i nu og bare lade det komme fra hjertet - Kasper overrasker i radioen og laver en ærlig rap til Marie. Radioværten fortæller efter programmet at børnevognen skal nedlægges...

11:00  

Kampen (24)
Kampen (24) Kampen for videoaftenen.

11:10  

KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3)
KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3) Så starter jagten på nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har udvalgt 4 fingernemme deltagere, der henover tre dage skal dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen. Denne gang dystes der i kategorien FORM, og deltagerne har glædet sig meget til at vise, hvor fantastisk dygtige de er til at forme i clay.

11:40  

Store Nørd: Jetpack
Store Nørd: Jetpack Alle og enhver kan flyve. Men det er ikke alle, der kan klare at flyve, hvis man ikke må bruge vinger! Rigtige Store-nørder lader sig imidlertid ikke hæmme af den slags, og Kåre og Emil har da også et bud på en løsning. De vil bygge en jetpack! Med vilde vanddyser på ryggen og en kæmpe pumpe, der skal spule dem op i luften! Hvis de ellers kan få det hele til at virke. www.dr.dk/noerd

11:55  

Hollywoods vildeste dyr I (6)
Hollywoods vildeste dyr I (6) I Hollywood bliver der lavet cowboyfilm og der er altid masser af dyr med. Joakim besøger "wranglerne", de dyretrænere som beskæftiger sig med heste, køer, får og andre husdyr, der ofte bruges til cowboyfilm. Så hvis Joakim vil lave sin helt egen cowboyfilm, må han tage det helt rigtige tøj på, før han kam overtale wranglerne til at hjælpe ham. Men er byen overhoved stor nok til både dem og Joakim?

DR Ramasjang

09:00  

Sommer Summarum
Sommer Summarum Sommer Summarum er på Danmarksturné med Mini MGP! Se med når Silja og Isabel fyrer den af med alle Danmarks børn, finder på skøre lege, taler med spændende gæster og dyster i sjove konkurrencer. I denne uge sender vi live fra Spejdernes Lejr i Sønderborg. Det er sommer, det er sol - og det er SommerSummarum!

10:00  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

10:05  

Mashas eventyr (24)
Mashas eventyr (24) Tag hen hvor peberet gror

10:10  

Morten Skildpadde (24)
Morten Skildpadde (24) Morten og superovernatningen

10:35  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

11:05  

Ramajetterne (2)
Ramajetterne (2) Ramajetterne - En kasse fuld af guld Så er der ballade i Ramasjangs Lufthavn! Flummer arver sin rige onkel og vender ryggen til sit arbejde og sine venner, lige da et fly fra Japan skal lande. Der skal virkelig tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

11:25  

Mit kæledyr - en fisk
Mit kæledyr - en fisk Iben er 7 år og drømmer om at få akvarie-fisk. I dag får hun besøg af 8-årige Frederik, der ved alt om, hvordan man passer sådan nogle størrelser. Ibens mor og far kigger med og vurderer, om Iben måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

11:35  

MikroMakkerne (2)
MikroMakkerne (2) MikroMakkerne har pakket deres trækvogn og er rullet ud i naturen for at gå på krible krable-jagt. I dag er det den seje rygsvømmer, de to søskende skal på jagt efter. Se med og find ud af, hvad sådan en lille rygsvømmer kan.

11:40  

Minisekterne (5)
Minisekterne (5) Fransk animationsserie om insekternes verden.

11:50  

Kaj og Andrea leger med vand
Kaj og Andrea leger med vand Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (14)
Bonderøven 2013 (14) Rejsegildet for stuehusprojektet på Kastaniegården venter forude. Der slagtes gris til gildet, mens siderne på det nye hus rejses. Frank har en overraskelse til sine byggevenner, som kan få tårerne frem i selv den mest garvede bygningshåndværker. Gæsterne begynder at ankomme, mens de sidste tagspær-samlinger falder i hak, og med blomsterkransen vejende over stuehuset, kan rejsegildet begynde. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 12.09.13

12:30  

I hus til halsen II (6:8)
I hus til halsen II (6:8) Karina og Brian og deres to børn sidder i en håbløs boligsituation med et hus, de betaler til, men ikke bor i. Familien har boet i Svinninge på Sjælland i seks år, men for et halvt år siden flyttede de til Jylland for at komme tættere på Brians familie. Parret har begge fundet nyt job, men så længe deres hus i Svinninge står til salg, kan de ikke købe en ny bolig. De bor nu hos Brians far i en lille 2 værelses lejlighed, mens Brians far selv er flyttet tilbage til sin x-kone. Hvis huset i Svinninge ikke snart bliver solgt, er Karina og Brian nød til at sige deres nye jobs op og flytte tilbage til Sjælland. Derfor er designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen taget til Svinninge for at hjælpe familien med at komme af med huset og lægge deres liv på Sjælland bag sig.

13:05  

Hammerslag 2006 (15)
Hammerslag 2006 (15) Hammerslag er trods den kolde sæson taget ud for at se nærmere på fritidshusmarkedet langs den jyske vestkyst. Vi starter med en lækker nybygget ferielejlighed på Rømø. Med i handlen får man adgang til en af landets bedste golfbaner der ligger lige op af bebyggelsen. Og desuden er der to styk VIP-medlemskab til et enormt Wellness-center. Næste bolig er et gammelt sommerhus i Blåvand. Huset er ekstremt lille og noget af det billigste man kan opdrive i Blåvand....men det skal man ikke lade sig narre af. Sidste bolig er til gengæld noget af det dyreste man kan købe for penge i Blåvand. Sommerhuset er luksus fra kælder til kvist, og så kan det lejes ud for rigtig, rigtig mange penge...... Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 21.11.06

13:35  

Hammerslag 2006 (16)
Hammerslag 2006 (16) Hammerslag starter i udkanten af Odense med et bud på et moderne parcelhus. Huset er lækkert fra bund til top, men naboen er en motorvej og en højspændingsmast. Næste bolig ligger i centrum af Odense, det er en klassisk murermester-villa, som er helt nybygget pga en brand. Sidste bolig er en gigantisk penthouse lejlighed i Nyborg. Lejligheden er på 170 kvm + 180 kvm tagterrasse og den er ikke billig..... Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted Vestholdet: Ejendomsmægler Thomas Risager og ejendomsmægler Inge Ørtoft Sendt første gang 28.11.06

14:05  

Taggart: Skarpe knive
Taggart: Skarpe knive En lastbilchauffør finder et afsavet kvindeben på en rasteplads. Senere får en lystfisker kvindens andet ben på krogen. Det bliver en sag for Jim Taggart, der for alvor får brug for sine evner som detektiv. For han ved hverken, hvem morderen eller hvem ofret er. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. George Bryce: Alex Norton. Instruktion: Haldane Duncan.

DR2

12:00  

En reporter på tur (6:6) - Sydaustralien
En reporter på tur (6:6) - Sydaustralien Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. I dag tager Anne til Sydaustralien og det myteomspundne "the outback", hvor hun skal på et roadtrip i det tørre og månelignende landskab. Hun skal til Cooper Pedy, hvor mennesker lever under jorden, hun skal møde en svensk opfinder, der har en olivenlund med 4000 træer og ikke mindst skal hun lave fantastisk mad. Nordvision fra Sverige.

13:00  

En reporter går i køkkenet - på Svalbard (1:5)
En reporter går i køkkenet - på Svalbard (1:5) Reporteren Anne Lundberg skal for alvor til at lave mad - og hvorfor ikke på verdens nordligste forskningsstation Ny-Ålesund på Svalbard! I dag er Anne i køkkenet med kokken Catarina Holmqvist, og sammen finder de råvarerne frem, der blev leveret for fem måneder siden! Uden for køkkenvinduet ligger sælerne og soler sig, men før Anne får lov at begive sig udenfor, skal hun lære at forsvare sig - mod isbjørne. Nordvision fra Sverige.

14:00  

Quizzen med Signe Molde - året der gik
Quizzen med Signe Molde - året der gik Årets hyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde. Gæster: Lars Løkke Rasmussen & Anders Lund Madsen Sendt første gang 22.12.2016

DR3

12:15  

Mayday: flykatastrofer XIII (7:10)
Mayday: flykatastrofer XIII (7:10) Den 27. juni 1980: Aerolinee Itavia fly 870 letter fra Bologna med kurs mod Palermo. Efter 51 minutter i luften styrter flyet ned i det Tyrrhenske hav ved den lille ø Ustica. Alle 81 personer om bord bliver dræbt. Flystyrtet ledte til en lang række undersøgelser, men er aldrig officielt blevet opklaret. Styrtet er i dag fortsat omgærdet af mystik, men flere teorier har været fremme bl.a., at der skulle have været en bombe ombord på flyet, eller at en missil skulle have ramt det.

13:00  

Ice Road Truckers X (6:10)
Ice Road Truckers X (6:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

13:45  

Fuckr med dn hjrne - de 7 dødssynder (6:10)
Fuckr med dn hjrne - de 7 dødssynder (6:10) Tiden er det værste at frådse med. Se med når Jan Hellesøe får en ung kvinde til at gennemleve sin egen ligbrænding på et krematorie, for at få livet til at passere revy. Kan Jan Hellesøe fornemme, hvad det vigtigste er i hendes liv? Se også hvordan musikerne Simon Kvamm og Lina Rafn påvirkes af frådseri i Fuckr Med Dn Hjrne - de 7 dødssynder

14:15  

Joe Tech - Scooter (4:8)
Joe Tech - Scooter (4:8) Joe vil gerne gøre et godt indtryk på sin nye forretningsforbindelse Ali. Et godt samarbejde med Ali vil kunne give økonomisk stabilitet til Joes kommende familie. Opgaven er umiddelbart simpel, Ali skal bare have flyttet fem scootere fra Sydhavnen til Nørrebro, men desværre for Joe virker varevognen ikke i dag.

14:35  

Ripper Street II (7:8)
Ripper Street II (7:8) Homer Jacksons hensynsløse og upålidelige storebror, Daniel Judge, ankommer til Whitechapel med en værdifuld usleben diamant. Reid og Flight er på jagt efter storsvindleren Werner, der har bedraget den lokale guldsmed, Nathaniel Hinchcliffe. Og Long Susan står magtesløs over for den påtrængende Silas Duggan, som er fast besluttet på at overtage hendes fraværende mands plads.

DR K

12:05  

Danske Mad Men: Kims
Danske Mad Men: Kims Han er fed, han er grim og så er han usympatisk. KiMs storebror Jørgen er en ret aparte reklamepersonlighed - med succes. Han bliver opfundet i en kreativitetsrus, men da ideen skal præsenteres for KiMs ejere i Norge, kan de overhovedet ikke lide det de ser. I Danske Mad Men får du historien om, hvordan en modig dansk chipsdirektør, trods pres fra fabrikkens ejere, kommer til at være skyld i at reklamestjernen Henrik Juul, og filminstruktøren Søren Fauli kan skabe en reklameføljeton, der har kørt i 16 år. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 12.09.12

12:35  

Danske Mad Men: Jysk
Danske Mad Men: Jysk I 80´erne er det ikke længere pinligt at lave reklamefilm. Det er smart. Og det kan koste op imod en halv million kroner at få produceret en film der virker. Det gider dynesælgeren Lars Larsen ikke betale. Han lægger 10.000 kroner på bordet, får stillet et kamera op, og siger: Godaw, Jeg hedder Lars Larsen, Jeg har et godt tilbud til dig... Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 03.10.12

13:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i sidste århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om færgeflytning i Østersøen, sur svensk reaktion på dansk "krigserklæring", debat mellem Erhard Jakobsen og Jesper Klein, Nina og Frederik, og reklamefilm med Ib Schønberg. Sendt første gang 2000

13:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V.Bischoff som vært og indslag om demonstration mod tysk deltagelse i NATO-øvelse i Randers, om kongelig åbning af TV-byen, og om noget så splintermoderne som en drive-in-bank i Frederikshavn. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

14:05  

Store danskere - Poul Reumert
Store danskere - Poul Reumert Poul Reumert var "kongen" af det Kongelige Teater i det 20. århundrede. Han var ven med landets regent, og kendt af alle danskere. Men han havde måttet kæmpe for sit gennembrud. Han arbejdede altid, og ligegyldig hvad der var sket privat, så stod han på scenen. Poul Reumert stillede strenge krav både til sig selv og alle andre. Men i sit tredje og sidste ægteskab med den unge og smukke islænding Anna Borg, viste han en anderledes kærlig side. Poul Reumert havde mange titler, men mest stolt var han når han blev kaldt Islands svigersøn. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 21.10.07

14:45  

Store danskere - Thit Jensen
Store danskere - Thit Jensen "Hun var en flamme" står der på Thit Jensens gravsten. Hun brændte inderligt hele sit liv for kvindens ligestilling. Og hun vakte stor forargelse da hun satte begrebet prævention på dagsordenen i 20ernes Danmark. Senere i livet blev Thit Jensen med sine historiske romaner det mest læste forfatter i Danmark. Men kampen for kvinden og karrieren kom til at koste hende privat. Hun fik aldrig den familie hun drømte om, og hun mistede venskabet med sin elskede bror Johannes V Jensen. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 04.11.07

DR Ultra

12:15  

Unik (5)
Unik (5) Sofie Linde besøger vinderen af MGP 2013 Kristian Mikkelsen. Kristian skal spille koncert i den lokale biograf, men først skal Sofie og Kristian på arbejde i Kristians fars grisestald, hvor Linde skal lære at inseminere en gris. For selvom Kristian er blevet en sangstjerne holder det ham ikke fra at være en rigtig bonderøv fra Nykøbing Mors.

12:40  

Hank Zipzer III (4)
Hank Zipzer III (4) Zipzer i oplæring.

13:05  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

13:15  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

13:30  

Nina Patalo
Nina Patalo

13:35  

Nina Patalo
Nina Patalo

13:45  

Isas Stepz (16)
Isas Stepz (16) Isa bliver inviteret til fest af Georg, men hun vil ikke svare før hun har fundet ud af, hvorfor han har inviteret hende. Er det som venner? Er det som tak, fordi hun har lært ham at danse - eller er det fordi han måske er lidt forelsket i hende? Ronja og Zac forsøger at hjælpe med at finde svaret og hendes far vil have hun skal blive hjemme og spille spil med ham hele aftenen.

14:00  

Isas Stepz (17)
Isas Stepz (17) Isa bliver overtalt af Ronja til, at hun og Georg skal på dobbeltdate med Ronja og Zac. Men Isa ombestemmer sig, da Ronja afslører, at det hele går ud på at kysse. Ronja er slet ikke til at stoppe. Hun arrangerer, og får endda også Elliot til at lave en surprise til daten. Heldigvis for Isa er hun ikke den eneste, der har svært ved, at Ronja vil styre alting.

14:15  

The Next Step II (24)
The Next Step II (24) Under pres.

14:35  

Designpigerne - Outfit of the Day (3)
Designpigerne - Outfit of the Day (3) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at give en skuespillers gamle tøj nyt liv.

14:50  

Braceface (30)
Braceface (30) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:15  

Ring til Ramasjang II (14)
Ring til Ramasjang II (14) Skal man altid holde på en hemmelighed? Eller er det okay nogle gange at sige den videre? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

12:30  

Lille NØRD
Lille NØRD Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

12:58  

Kiwi & Strit (24)
Kiwi & Strit (24) Det er tid til, at Strit skal have et bad, men han vil gøre hvad som helst for at undgå det...

13:00  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Hvor er Rosa og Lottes lyskæde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:30  

Det mindste kongerige i verden (5)
Det mindste kongerige i verden (5) Hulen I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline flytter ud i skoven, og møder en hulemand, sker der endelig noget spændende.

13:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

14:15  

Monster Buster
Monster Buster Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På vej hjem fra krig, møder den trætte soldat en heks. Hun forærer ham et fyrtøj, men det er ikke noget helt almindeligt fyrtøj .... og nu havner soldaten i den mest eventyrlige historie, man kan forestille sig!

DR1

16:15  

Mord i forstæderne (1:12)
Mord i forstæderne (1:12) Gaderne er brede og haverne velplejede, men bag de nytrimmede hække ulmer lidenskaberne og kriminaliteten. Det opdager det unge kvindelige politimakkerpar Kate Ashurst og Emma Scribbins, der jager forbrydere i de velbeslåede forstæder. I deres første sag sammen efterforsker duoen mordet på en ung kvinde, der var medlem af en klub for singler.

17:00  

Downton Abbey V (5:10)
Downton Abbey V (5:10) Branson træffer en svær beslutning om sit venskab med Sarah Bunting. Violet forsøger at få Isobel til at afvise lord Mertons frieri. Anna og Mary afhøres i sagen om mr. Greens død. Og Simon Bricker vender tilbage til Downton, men går hans flirteri med Cora for vidt denne gang?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Moderne mirakler (6:6)
Moderne mirakler (6:6) Dansk reportage fra 2017 Kom tæt på den videnskab og teknologi, der hjælper os mennesker, når vi har allermest brug for det. Jason Watt opsøger moderne mirakler og ser bl.a. nærmere på fæcal transplantation, hvor man bruger menneskelig afføring som en slags medicin. Jason møder også Brian, der skal have behandlet sin hjernetumor med en avanceret partikelkanon - en ny teknologi, som kan få en afgørende betydning for patienters fremtid. Sendt første gang 01.05.2017

15:30  

Teknologi som forandrer (1:4)
Teknologi som forandrer (1:4) Vil det i fremtiden være muligt at bevæge sig fra by til by med lydens hastighed? Vil traditionel transport med bil, tog eller fly være gammeldags teknologi? Nordvision fra Norge.

16:00  

Manden med de tre koner (3:4)
Manden med de tre koner (3:4) Midt i ørkenen i Utah i Usa bor 14 mormonske familier, hvor halvdelen af mændene er polygamister og dermed går ind for flerkoneri. Her møder vi Abel, der har tre hustruer. Hans bror Jim er netop gået bort, men har efterladt sig et ønske om, at Abel skal gifte sig med Jims hustruer. Abel vil gerne efterkomme sin afdøde brors ønske, men kæmper samtidig med at holde sammen på sin egen familie, der lider under jalousi og skænderier.

16:50  

Dubais væddeløbsbane
Dubais væddeløbsbane Midt ude i ørkenen lyser en grøn plet op, der viser sig både at være kæmpestor og verdens mest luksuriøse væddeløbsbane. Seksstjernet luksus for både mennesker og heste. Ved siden af ligger det 5-stjernede luksushotel The Meydan, hvis bemærkelsesværdige arkitektur og design er i en liga for sig selv.

17:35  

Shanghais super tårn
Shanghais super tårn Hvad får man, hvis man tager 60.000 tons stål, 260.000 kubikmeter beton, 2.000 erfarne kinesiske bygningsarbejdere og nogle af verdens bedste arkitekter og designere? Det 101 etages høje Shanghai World Financial Centre, der blev indviet i 2008, er den højeste bygning på det kinesiske fastland og bygget til at modstå både vejr og vind, men også mere dødbringende menneskelige trusler.

DR3

15:30  

En enkelt til Korsør
En enkelt til Korsør Dansk film fra 2008. Rasmus står pludselig arbejdsløs efter forsvaret af sin Ph.D "Den romantiske idiot". Med en kæmpe studiegæld forude takker han nødtvunget "ja" til stillingen som dansklærer på VUC i Korsør. Her møder han en broget forsamling voksne, hvis drømme han træder ind i. Rasmus forelsker sig voldsomt og aldeles ukorrekt i sin elev Signe, som viser sig at have en kæreste, der hedder Camilla! Men Signe drømmer om at få et barn, så livet som romantisk idiot i Korsør er ikke helt enkelt. Medvirkende: Rasmus: Carsten Bjørnlund. Signe: Lærke Winther Andersen. Wilhelm: Kurt Ravn. Ole: Bjarne Henriksen. Bettina: Lisbeth Wulff. Danny: Joen Højerslev. Camilla: Signe Skov. John: Benjamin Boe Rasmussen. Ulla: Susan A. Olsen. Damgaard: Elith Nulle Nykjær Jørgensen. Instruktør: Gert Fredholm. Manuskript: Gert Duve Skovlund og Mikael Olsen. Fotograf: Bo Tengberg. Scenograf: Søren Skjær. Musik: Ole Arnfred og Jon Bruland. Stillfotograf: Per Arnesen. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl. DR.

17:10  

Verdens værste fænglser: Mexico
Verdens værste fænglser: Mexico Journalisten Paul Connolly rejser her til El Hongo-fængslet i Mexico. Har skal han mærke på egen krop, hvordan det er at sidde bag tremmer i et af verdens hårdeste fængsler, når han deler celle med kidnappere, mordere og pushere.

17:55  

VICE: Ung og homo i Putins Rusland
VICE: Ung og homo i Putins Rusland Præsident Putin har indført en lov i Rusland, der forbyder homoseksualitet i det offentlige rum, fordi han ikke ønsker, at unge skal tro, det er normalt at være homoseksuel. Det betyder, at man opfordrer til homofobi, at homoseksuelle mister deres retssikkerhed, og at der er et stigende antal overfald og mord på homoseksuelle. VICE rejser til Rusland for at undersøge, hvordan situationen ser ud for de unge russere, nu de er blevet fjender i deres eget land.

DR K

15:20  

Af nød og lyst - om kongebryllupper gennem tiden (3:5)
Af nød og lyst - om kongebryllupper gennem tiden (3:5) Kong Gustav III af Sverige lovede sin mor evig troskab og en livslang kærlighed, men hans hustru Sofia Magdalena skulle aldrig få samme plads i hans hjerte. Ægteskabet, der blev indgået i 1766, var arrangeret af nød mere end af lyst, og Sofia Magdalena længtes hele livet tilbage til sit Danmark. I denne serie ser Linda Nyberg sammen med historikeren Christopher O'Regan og andre eksperter på kongelige bryllupper gennem tiden - bryllupper, der ofte har handlet om magt og politiske alliancer, sjældent om kærlighed. Nordvision fra Sverige.

15:50  

Dronning Ingrids børnebørn (2:5)
Dronning Ingrids børnebørn (2:5) I det andet afsnit af serien møder vi Dronning Ingrids ældste barnebarn Prinsesse Alexia af Grækenland og Prins Joachim. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:20  

Dronning Ingrids børnebørn (3:5)
Dronning Ingrids børnebørn (3:5) I det tredje afsnit fortæller Prinsesse Alexandra af Berleburg og Kronprins Pavlos af Grækenland om Dronning Ingrids nære forhold til alle sine børnebørn. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:50  

70'erne: 70'ernes kriminalitet
70'erne: 70'ernes kriminalitet "70'ernes kriminalitet" Amerikansk dokumentarserie fra 2014. (The Seventies) USA oplevede i 1970'erne en bølge af rå og voldsom kriminalitet uden fortilfælde. Det begyndte med retssagen mod Manson-familien. Så kom de ualmindelig ækle seriemordere Ted Bundy, John Wayne Gacy og 'Son of Sam'. En hel busfuld børn blev kidnappet, det samme gjaldt John Paul Getty og Patty Hearst, mens fagforeningsformanden Jimmy Hoffa forsvandt, og borgmesteren i San Francisco, Harvey Milk, blev skudt ned.

17:30  

Danske mord: Smukke Carola
Danske mord: Smukke Carola Mere end 90 år efter mordet fandt sted er det stadig uopklaret. Hun var en af de mange prostituerede som ved århundredeskiftet trak i Nyhavn i København. Smukke Carola, som hun blev kaldt, fik skåret halsen over og politiet var overbevist om, at det var hendes kæreste, der også var hendes alfons, som stod bag drabet. Men meget tyder på, at den skyldige var en helt anden. Sendt første gang 16.03.2008

DR Ultra

15:15  

Freaktown (47)
Freaktown (47) Svend og Kenny

15:25  

Freaktown (48)
Freaktown (48) Knoglerytterne

15:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:00  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Ultras Sorte Kageshow I (7)
Ultras Sorte Kageshow I (7) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den store finale og her skal deltagerne bage en kransekage. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Se hvem, der vinder Ultras Sorte Kageshow og får lov til at tømme en bagerbutik, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

16:50  

Soy Luna (24)
Soy Luna (24)

17:35  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

17:45  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

DR Ramasjang

15:00  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Løb, bask, flyv

15:05  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Følg søpapegøjen

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Boble-ublen

15:25  

Sikker & Søn II (16)
Sikker & Søn II (16) Sikker & Søn holder øje med legetøj i trafikken. Må man køre på rulleskøjter eller løbehjul på vejen eller cykelstien? Nej, men man må godt på fortovet. De ender på en losseplads, hvor de finder ud af, hvad man må køre med hvor.

15:40  

Gurli Gris VI (21)
Gurli Gris VI (21)

15:45  

Gurli Gris VI (22)
Gurli Gris VI (22)

15:50  

Mumitroldene (12)
Mumitroldene (12) Augustfesten

16:00  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

16:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe De grønne hvaler

16:30  

Chuggington
Chuggington Tootington tunnelen

16:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44) Helten Prins John

16:57  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Fælden. Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Et eller andet dyr, har bidt lampe ledningen i stykker, og bidt hul på hønsefoderet. Se med om Jacinta og Sebastian finder ud af, hvem det er og får fanget dyret?

17:00  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

17:20  

Op og Hop II (4)
Op og Hop II (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der laver safarigymnastik.

17:35  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. På Fyn skal Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum indrette sit kontor med genbrugsmaterialer. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået et godt tilbud, der involverer nogle gamle bøger. Og i Skave går indehaver af Nedbrydningspladsen, Lisbeth Madsen, på skattejagt efter nogle flotte støbejernsvinduer.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Søren Ryge præsenterer: Uldgrise, jordskokker - og Danmarks
Søren Ryge præsenterer: Uldgrise, jordskokker - og Danmarks Søren Ryge har besøgt to usædvanlige jyder. Den ene dyrker Danmarks fineste og dyreste jordskokker og har uldgrise til at holde jorden ren for ukrudt. Den anden har lavet en kæmpestor, cirkelformet have, der passes af en maskine, som ville gøre Georg Gearløs grøn af misundelse.

20:30  

Skattejægerne
Skattejægerne I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

DR2

18:25  

Husker du ... 1994
Husker du ... 1994 I 1994 elsker vi 70'erne og den trygge duft af gamle dage. Ironi og kitsch er modeord, og Poul Kjøller er kult. Imens lurer cyberspace lige om hjørnet sammen med dansk films gennembrud. De nye tider indvarsles af Ole Bornedals "Nattevagten" og Lars Von Triers "Riget". 1994 er også året hvor Nelson Mandela vinder Sydafrikas første frie valg, samtidig med at århundredets mest effektive folkemord finder sted i Rwanda. Sendt første gang 19.03.06

19:10  

Manden med de tre koner (4:4)
Manden med de tre koner (4:4) Midt i ørkenen i Utah i Usa bor 14 mormonske familier, hvor halvdelen af mændene er polygamister og dermed går ind for flerkoneri. Her får vi et indblik i deres livsstil og familiernes kamp mod staten Utah, som forsøger at forbyde dette atypiske familieliv.

20:00  

Din yndlingsmad: Chokoladefabrikken
Din yndlingsmad: Chokoladefabrikken Kom med ind på en af verdens største chokoladefabrikker, der ligger i engelske York. Her bliver der hver dag produceret syv millioner chokoladebarer om dagen. Følg hele rejsen fra kakaobønne til chokoladebar.

DR3

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:00  

Ice Road Truckers X (7:10)
Ice Road Truckers X (7:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

20:40  

UEFA EM i kvindefodbold: gruppespil, direkte
UEFA EM i kvindefodbold: gruppespil, direkte

DR K

18:05  

Roms usynlige by
Roms usynlige by Roms spektakulære skyline med Colosseum, Pantheon, Cirkus Maximus og Forum er lige så bjergtagende i dag, som da de blev bygget. Men Roms undergrund er mindst lige så spændende. Under byen finder man alt fra enorme underjordiske stenbrud, underjordiske akvadukter og store vandcisterner til udsmykkede templer og grave og den mest kunstfærdige mekanik under Colosseum, der fortæller historien om de geniale romere, og hvordan de planlagde, skabte og levede i denne fascinerende og fortryllende by for mere end to årtusinder siden.

19:00  

Barcelonas hemmeligheder
Barcelonas hemmeligheder Turister i millionvis valfarter hvert år til de smukke byer Barcelona , Amsterdam og Sankt Petersborgs mangfoldighed af spændende arkitektur og berømte kunstmuseer. Men kunsthistorikeren Janina Ramirez og kunstkritikeren Alastair Sooke bevæger sig væk fra den slagne vej for at fortælle om deres egne yndlingsseværdigheder, der kendetegner hver by. Barcelona er især præget af kampen for selvstændighed.

19:55  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Amsterdams hemmeligheder
Amsterdams hemmeligheder Turister i millionvis valfarter hvert år til de smukke byer Barcelona , Amsterdam og Sankt Petersborgs mangfoldighed af spændende arkitektur og berømte kunstmuseer. Men kunsthistorikeren Janina Ramirez og kunstkritikeren Alastair Sooke bevæger sig væk fra den slagne vej for at fortælle om deres egne yndlingsseværdigheder, der kendetegner hver by. I Amsterdam undersøger de modsætningen mellem livet i byens centrum og de gamle mestrer som Rembrandt og Vermeer.

DR Ultra

18:00  

The Next Step II (24)
The Next Step II (24) Under pres.

18:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:55  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

19:10  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

19:30  

Sofie Linde Show II (17) - Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm
Sofie Linde Show II (17) - Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af komikerne Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm. De sjove drenge bliver udfordret, når de skal forsøge at lade være med at grine af hinanden. Og til sidst i programmet leverer de et særpræget sangshow. Bubber er naturligvis også med, og han har i denne uge skabt boligprogrammet "Pep dit skrot op!". Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

Livredderne - Hoved mod hoved (4)
Livredderne - Hoved mod hoved (4) Efter en nervepirrende optagelsesprøve med de 20 største svømmetalenter er der nu bare 12 tilbage, fordelt på to hold, men kun 1 hold kan vinde! Hold Gul er bagud efter en overbevisende indsats i gårdsdagens puslespils-øvelse. Så de skal anstrenge sig i dagens livredder-stafet hvis de vil tilbage i kampen som Danmarks Bedste Livredder.

20:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden Dagens dyr er en af nattens dræbere på den afrikanske savanne. Derfor er det svært at finde dyret om dagen. Så Sebastian skal lede godt efter, hvis det skal lykkes ham at finde en leopard.

20:35  

Sleepover - Københavns Rådhus
Sleepover - Københavns Rådhus Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Københavns Rådhus, og her handler det blandt andet om, om man bliver for stor til at lege, om kærlighed og om drenge.

20:50  

Trio - Keplerdiamanterne (10:10)
Trio - Keplerdiamanterne (10:10) Endelig finder de selve punktet for skatten, og snart finder de også Keplerdiamanterne. Hvad de ikke ved er, at Schwartz bare har ventet på, at de skulle finde dem for ham. Schwartz truer med at gøre faren ondt, hvis ikke Nora giver ham de diamanter, hun har i sækken...

DR Ramasjang

18:05  

Sommer Summarum
Sommer Summarum Sommer Summarum er på Danmarksturné med Mini MGP! Se med når Silja og Isabel fyrer den af med alle Danmarks børn, finder på skøre lege, taler med spændende gæster og dyster i sjove konkurrencer. I denne uge sender vi live fra Spejdernes Lejr i Sønderborg. Det er sommer, det er sol - og det er SommerSummarum!

19:05  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

19:25  

F for får
F for får Et hundeskræmsel

19:35  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Blæsevejret

19:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om stormen der kom nærmere

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Marta & Guldsaksen (1:4)
Marta & Guldsaksen (1:4) I en denne dokumentarserie følger vi livet i og omkring Salon Guldsaksen på Nørrebro i København. Marta's salon er omdrejningspunkt for livet i gaden, og et værested for folk i området. Glæder og sorger går gennem den lille butik, hvor der er plads til alle, der trænger til et kram, et godt grin - eller en koldpermanent.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sporten
Sporten

22:00  

Kriminalkommissær Foyle (19)
Kriminalkommissær Foyle (19) . "Maj 1945". Krigen nærmer sig sin afslutning, og for Foyle betyder det, at pensionen venter. Men før han kan sige farvel til politiarbejdet, må han opklare en sidste sag. Foyle er en del af komiteen, der skal forberede festlighederne i anledning af krigens afslutning. Da et af medlemmerne af komiteen bliver myrdet, kommer Foyle på sporet af en af krigens mest beskidte hemmeligheder. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Tristram Powell.

23:35  

Sagen genåbnet (44): Solidaritet
Sagen genåbnet (44): Solidaritet Resterne af et lig bliver fundet i en tunnel under det britiske forsvarsministerium. Liget bliver identificeret som den kontroversielle fredsaktivist Piers Kennedy, der tilsyneladende er blevet dræbt af knivstik. Kennedy blev meldt savnet helt tilbage i 1983, og dermed er det op til Peter Boyds team at efterforske den opsigtsvækkende drabssag, der synes at have tråde langt ind i forsvarsministeriet. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Eve Lockhart: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Hay.

DR2

21:00  

Lægen flytter ind (6)
Lægen flytter ind (6) Dansk reportage fra 2016 42 årige Thomas Ring er ikke et særligt godt forbillede for sine børn. Han er colaafhængig, storryger og rører aldrig grøntsager. Hverken en hudlidelse der plager hænder og fødder eller en stressramt hverdag, kan få Thomas til lægen. Så læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Thomas til at indse, at han skal ændre på sit liv. Sendt første gang 21.03.2016

21:45  

Alternativ behandling - Ind i varmen eller ud i kulden?
Alternativ behandling - Ind i varmen eller ud i kulden? Dansk reportage fra 2015 Birgitte og Diana lider af henholdsvis kroniske smerter i underlivet og irritabel tyktarm. På forsøgsbasis vil Aalborg Universitetshospital prøve med alternativ behandling i form af akupunktur og hypnose. Men hvad sker der, når vi senere foreslår en tredje kontroversiel behandlingsform? I London er en læge inspireret af akupunktur og har opfundet en metode hvor man helt selv kan fjerne kvalme med elektrisk stimulation i øret! Lasse Spang Olsen udfordrer Professor Asbjørn Mohr Drewes og Overlæge Jannik Helweg-Larsen på hvor langt sundhedssystemet tør gå i den alternative retning, og hvor der er noget de to kan lære af hinanden? Sendt første gang 11.05.2015

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Legepladsmordet
Legepladsmordet I en lille by i Indiana i USA hjalp den 12-årige Paul i april 2010 sin ven, den 15-årige Colt, med at myrde Colts stedfar, Phillip Danner. Det chokerende mord var begået af to middelklassedrenge uden kriminel fortid. Efter at have planlgt mordet på den lokale legeplads skød de Phillip adskillige gange med hans egne våben. Bagefter stjal de hans bil og flygtede og blev pågrebet af politiet mange hundrede kilometer væk. Til dato kender ingen motivet.

23:55  

Quizzen med Signe Molde - året der gik
Quizzen med Signe Molde - året der gik Årets hyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde. Gæster: Lars Løkke Rasmussen & Anders Lund Madsen Sendt første gang 22.12.2016

DR3

22:50  

Pranksters Paradise (5)
Pranksters Paradise (5) Vi følger Mahmoud til boksetræning, hvilket er hårdt at gennemføre på grund af ramadanen. Uden mad og drikke bliver boksebolden en svær modstander for den fastende Mahmoud, der også må sande, at hans idé til en prank, får en hård start. Hans plan er at samle holdet i Herlev ved et stort indkøbscenter. Her skal de ved hjælp af en stor spånplade, nogle tunge indkøbsposer og en fake-gravid mave, forsøge at pranke tilfældige handlende. Men det hele går galt fra start. Der er ingen styring på tropperne. Folk laller rundt, og glemmer det ene og det andet i et virvar af forvirring og kaos. Mahmoud mister hurtigt modet i takt med at blodsukkeret falder, og spørgsmålet er, hvor længe Mahmouds idé kan holde vand inden gruppen må tænke i alternativer.

23:10  

The Grey
The Grey Et hold borebisser er på vej hjem på to ugers velfortjent ferie, da deres fly styrter ned i Alaskas iskolde ødemark. Kun otte af dem overlever - deriblandt jægeren John Ottway. Nu starter en desperat kamp for at slippe levende gennem vildmarken og tilbage til civilisationen. En kamp, der ikke bliver lettere, da en flok glubske ulve udser sig mændene som bytte. John Ottway: Liam Neeson. Talget: Dermot Mulroney. Diaz: Frank Grillo. Instruktion: Joe Carnahan.

DR K

21:00  

Kærlighed og kaos i kollektivet (5:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (5:5) Det svære fællesskab Mek Pek og hans familie boede i landsbykollektivet Toustrup Mark og her skulle de realisere socialismen og yde efter evne og nyde efter behov. Men modsætningerne voksede, nogle slappede af og andre knoklede - og kollektivet blev delt i to fjendtlige grupper. I Felicia betød fællesøkonomien at 3-årige Skafte skulle have det samme i lommepenge som de voksne. Thomas Vinterberg oplevede fællesskabet som givende men sender i sin kommende spillefilm Kollektivet en kærlig hilsen til de kollektivister der brændte hans ting, når de lå og flød.

21:30  

Filmperler: The Big Lebowski
Filmperler: The Big Lebowski Jeff "The Dude" Lebowski tilbringer dagen med at ryge hash og bowle, men to pengeinddrivere, der har forvekslet ham med en anden Lebowski, ødelægger hans fine tæppe. The Dude opsøger rigmanden Lebowski for at få tæppet erstattet. Millionærens kone er blevet kidnappet, og han engagerer The Dude til at aflevere løsepenge til kidnapperne. En nem opgave, men ikke for The Dude. The Dude: Jeff Bridges. Walter Sobchak: John Goodman. Maude Lebowski: Julianne Moore. Donny: Steve Buscemi. Jesus: John Turturro. Instruktion: Joel Coen.

23:20  

TV-Quizzen (7:8)
TV-Quizzen (7:8) Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV. Gæster: Viggo Sommer, Flemming Jensen. Holdkaptajner: Palle Strøm og Jakob Stegelmann. I aften skal det handle om en af de fineste traditioner, vi har på skærmen- nemlig TV-julekalenderen.

DR Ultra

21:15  

Roy
Roy Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

21:45  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:20  

Strømerne fra Liverpool (8:12)
Strømerne fra Liverpool (8:12) Kriminalbetjent de Pauli kommer i kontakt med en 12-årig pige, der beskyldes for at have stjålet et par dyre tennissko. Da de Pauli presser pigen, fortæller hun, at hun har fået skoene af sin musiklærer, der har misbrugt hende seksuelt. En sag, der viser sig at være mere kompliceret, end det først ser ud til.

02:10  

Spooks (32)
Spooks (32) MI5 har opfanget en e-mail, der antyder, at den terrormistænkte Nazim Malek er hjernen bag et forestående attentat et sted i London. Malek har siddet i fængsel i to år, uden der er blevet rejst tiltale mod ham. Nu bliver han sat på fri fod i håb om, at han vil lede MI5 på sporet af cellen, der skal udføre angrebet. Men måske er Malek ikke den, som MI5 tror, han er.

03:00  

Camilla - i haven (8)
Camilla - i haven (8) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Sendt første gang 26.08.07

03:30  

Hammerslag 2006 (15)
Hammerslag 2006 (15) Hammerslag er trods den kolde sæson taget ud for at se nærmere på fritidshusmarkedet langs den jyske vestkyst. Vi starter med en lækker nybygget ferielejlighed på Rømø. Med i handlen får man adgang til en af landets bedste golfbaner der ligger lige op af bebyggelsen. Og desuden er der to styk VIP-medlemskab til et enormt Wellness-center. Næste bolig er et gammelt sommerhus i Blåvand. Huset er ekstremt lille og noget af det billigste man kan opdrive i Blåvand....men det skal man ikke lade sig narre af. Sidste bolig er til gengæld noget af det dyreste man kan købe for penge i Blåvand. Sommerhuset er luksus fra kælder til kvist, og så kan det lejes ud for rigtig, rigtig mange penge...... Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Ninna Hansen Vestholdet: Ejendomsmægler Peter Sørensen og ejendomsmægler Susanne Pallestoft Sendt første gang 21.11.06

03:55  

Hammerslag 2006 (16)
Hammerslag 2006 (16) Hammerslag starter i udkanten af Odense med et bud på et moderne parcelhus. Huset er lækkert fra bund til top, men naboen er en motorvej og en højspændingsmast. Næste bolig ligger i centrum af Odense, det er en klassisk murermester-villa, som er helt nybygget pga en brand. Sidste bolig er en gigantisk penthouse lejlighed i Nyborg. Lejligheden er på 170 kvm + 180 kvm tagterrasse og den er ikke billig..... Østholdet: Ejendomsmægler Anders Frost og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted Vestholdet: Ejendomsmægler Thomas Risager og ejendomsmægler Inge Ørtoft Sendt første gang 28.11.06

DR2

00:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Storbritannien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Storbritannien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Briternes mulighed for billige ferier i udlandet har fået de legendariske britiske badebyer til at synke ned i en tilstand af social armod, kriminalitet og arbejdsløshed.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:40  

Maratondrengen
Maratondrengen Som treårig bliver indiske Budhia Singh solgt til en gadesælger af sin fattige mor. Kort efter bliver Budhia reddet af judotræneren Biranchi, der driver et børnehjem. Inden længe demonstrerer Budhia, at han har et kæmpe talent for at løbe, og Biranchi beslutter, at han vil gøre Budhia til Indiens største løber. Inden for et år og en alder af blot fire år har Budhia gennemført 48 maraton. Men i takt med at Budhias berømmelse stiger, tager problemerne til.

02:45  

Kære Dagbog 2 (5:8)
Kære Dagbog 2 (5:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Rikke, der bare gerne vil have en g-streng og et ekstra hul i øret som alle de andre. Regitze hænger ud med sine seje venner nede i ungdomsklubben, ryger bag containerne og er vilde med alle drengene. Molly har svært med det med drengene, men måske er det i virkeligheden fordi Molly er forvirret over sin seksualitet. Og så kan du møde den gammelkloge Kathrine på sin studietur til Firenze.

03:15  

Kære Dagbog 2 (6:8)
Kære Dagbog 2 (6:8) I dagens afsnit af Kære Dagbog 2 kan du møde Emil, der både synes, hans arme er for tynde og hans krop for spinkel, men som samtidig er ved at koge over af selvtillid. Signe er kun forelsket i fyre fra basket - som hun ikke kender og aldrig har talt med. Pernille vil gerne rigtig være sej og for at holde styr på det hele, skriver hun en masse nytårsfortsætter ned, som hun ikke altid har lige stor succes med at overholde. Og så er der rebelske Rey, der bruger hele sine børneopsparing bag sine forældres ryg og laver sin egen navlepiercing.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:05  

Kvinden der drømte om en mand
Kvinden der drømte om en mand En gift kvinde, K, har en tilbagevendende drøm om en mand. På en arbejdsrejse til Paris møder hun manden fra sine drømme i virkeligheden. De udlever en kort, men heftig forelskelse. Da hun senere rejser til Warszawa med sin ægtemand, møder hun igen manden fra drømmen og denne gang udvikler forholdet sig til en besættelse, der får fatale konsekvenser. Medvirkende: K: Sonja Richter. Johan: Michael Nyqvist. Maciek: Marcin Dorocinski. m.fl. manuskript: Per Fly og Dorte Warnøe Høgh. Instruktion: Per Fly. Fotograf: Harald Paalgard. Scenograf: Søren Schwartzberg. Musik: Stefan Nilsson. Stills: Signe Vilstrup. produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

01:40  

På pension i stilletter og pels
På pension i stilletter og pels Intimt og farverigt portræt af syv mageløse kvinder fra New York, hvis udsøgte personlige stil og legesyge ånd udfordrer alle konventionelle forestillinger om kvinder og alder. Kvinderne, der er mellem 62 og 95 år gør op med alle traditionelle ideer om skønhed, alderdom og ikke mindst den vestlige kulturs voksende besættelse af ungdom. Dokumentaren er baseret på Ari Seth Cohens berømte blog og bog Advanced Style.

02:45  

Kvit eller Dobbelt (1:8)
Kvit eller Dobbelt (1:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

03:45  

Kvit eller Dobbelt (2:8)
Kvit eller Dobbelt (2:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0727042805