Mariager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 22. februar 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 22. februar 2018

DR1

00:50  

I farezonen (14:61)
I farezonen (14:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (15:61)
I farezonen (15:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Store forretninger IV (5:10)
Store forretninger IV (5:10) Stueetagen i Selfridge's er blevet forvandlet til et filmstudio. Harry har spyttet penge i en ny stumfilm med søstrene Dolly i hovedrollerne, og nu er optagelserne i gang. Det koster Harry kassen, for søstrenes divanykker får optagelserne til at trække i langdrag.

03:15  

Store forretninger IV (6:10)
Store forretninger IV (6:10) Lånehajen D'Ancona har sendt Harry Selfridge en håndfast besked. Og nu skærer D'Ancona sit budskab ud i pap. Hvis ikke Harry snart betaler sin gæld, får det alvorlige følger. Harry ved ikke, hvad han skal stille op. Han er på fallittens rand. Hvordan kan han redde sit imperium?

04:00  

Hvor er vi landet?
Hvor er vi landet? Hvor godt kender vi egentlig vores europæiske naboer? Kan du gætte hvor vi er landet, alene ved at se et privat hjem indefra og få en lille smule at vide om landets befolkning? Jens Blauenfeldt fragter to af Danmarks bedste livsstilseksperter "med bind for øjnene" til et hemmeligt land. Livsstilseksperterne aner ikke, om de står i Barcelona, Berlin eller Bratislava, men hver gang Blauenfeldt åbner døren til et nyt rum bliver de lidt klogere - eller måske endnu mere forvirrede. I aften besøger vi et hjem, der bedst kan beskrives som et stort kunstværk i et land hvor man elsker øl, går meget lidt op i religion og ALDRIG serverer agurker med skræl på. www.dr.dk/hvorervilandet Sendt første gang 09.10.08

04:30  

Camilla og den sorte gryde (2)
Camilla og den sorte gryde (2) Simrekød i øl og kokosmælk: Det skønneste, mest velsmagende kød simrer i timevis sammen med masser af grønsager og spændende krydderier nede i Camilla Plums sorte gryde. Så bliver kødet smeltende mørt og fonden fuld af kraft. I andet afsnit af DR2s nye magiske madserie: Camilla Plum - og den sorte gryde tilbereder hun fire forskellige gryderetter fra 4 forskellige steder i verden, blandt andet Daube, Tagine og Rendang. Sendt første gang 14.02.10

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:00  

DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 15.01.03

05:30  

Skattejægerne (7:10)
Skattejægerne (7:10) I aften i Skattejægerne prøver Søren Sørensen at forhandle om prisen på en lidt alternativ måde, når han trykker på rouletten til sit Åbent Hus. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen fra Habengood bliver overvældet over antallet af varer i et lager på Als. Og Bettina Pedersen fra SeChloé får støv i håret, når hun går på skattejagt på loftet af et gammelt dødsbo.

06:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

06:30  

Retten indefra (3:6)
Retten indefra (3:6) Retssystemet er en hjørnesten i vores alles demokrati. Ofte hører vi dog kun om de kulørte retsdramaer, men i virkeligheden gennemfører de danske byretter hver dag sager, hvor helt almindelige borgere er havnet i en alvorlig klemme - og hvor dommen kan ændre deres liv. Igennem et år har DR fået unik adgang til Retten i Roskilde og har fulgt danskere, der møder i retten med store frustrationer, frygt for straf eller med håb om retfærdighed.

07:00  

Pyeongchang 2018: Alpint, slalom, 1. gennemløb (m)
Pyeongchang 2018: Alpint, slalom, 1. gennemløb (m)

08:25  

Pyeongchang 2018: Alpint, slalom, 2. gennemløb (m)
Pyeongchang 2018: Alpint, slalom, 2. gennemløb (m)

DR2

00:45  

Bretts utrolige historie - et liv uden arme
Bretts utrolige historie - et liv uden arme I en bevægende film skildrede filmmageren Roger Graef den 4-årige Brett, der var født uden arme på grund af sin mors brug af thalidomid. 50 år efter er Graef igen rejst til Australien for at møde Brett, der stadig lever efter mottoet, 'det er ikke, hvordan man har det, men hvordan man tar' det'. Den nu midaldrende Brett er gift, far til tre børn, en efterspurgt foredragsholder og en succesrig koncertpianist, han spiller med sine tæer, og musikproducer.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram med Louise Wolff, der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

07:25  

Imperiets høst
Imperiets høst Den store latinamerikanske befolkningsandel i USA er et direkte resultat af den amerikanske regerings interventioner i Mexico, Caribien og Mellemamerika igennem mere end hundrede år. Det har tvunget millioner til at forlade deres hjemlande og søge mod nord, mener den amerikanske journalist Juan González, der her fortæller om USA's voksende befolkning af latinamerikansk oprindelse, deres ofre og deres sejre, og hvorfor de overhoved er endt i USA.

08:55  

Kan big data redde verden?
Kan big data redde verden? Indsamlingen af data fra alle vores forskellige digitale platforme er eksploderet, så der nu hver anden dag genereres lige så mange data, som i hele menneskehedens historie fra begyndelsen til 2003! Den massive indsamling og analyse af data giver mulighed for at løse nogle af klodens største udfordringer som forurening, sultproblemer og sygdom. Men som Edward Snowdons afsløringer har vist for en høj pris. Men måske en pris, vi burde være villige til at betale?

DR3

00:50  

Alene i vildmarken (7:8)
Alene i vildmarken (7:8) En voldsom storm rammer området, og de tilbageværende deltagere kæmper nu lige så meget mod de ydre omstændigheder som deres egne indre dæmoner. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

01:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:15  

Havet omkring New Zealand (2:6)
Havet omkring New Zealand (2:6) Goat Island er New Zealands ældste havreservat, men at de her er sikret mod mennesker, betyder det ikke, at de har et sikkert liv!

03:00  

Kære Dagbog (4:8)
Kære Dagbog (4:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde dramatiske Signe, som går på efterskole i Århus, mens hendes kæreste går på Silkeborg Fodbold College. Og Signe er ikke sådan én, der har det let med adskillelse. Louise elsker Celine Dion og romantiske film og drømmer om at møde en mand som Mulder fra X-Files. Signe skælder ud på det meningsløse koncept "gymnasium", mens Sara kører den sarkastiske stil over for sin egen overvægt og kærlighedssorg.

03:30  

Kære Dagbog (5:8)
Kære Dagbog (5:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Karen, der som 13-årig aldrig har kysset en dreng, men er ivrig efter at komme i gang. Lidt for ivrig. Cecilie er vokset op i et kristent hjem og er opdraget med, at man skal vente med sex til efter ægteskabet. Men det er ikke nemt at overholde, når man har en sund seksuel appetit. Niels læser op af sine rejsebreve fra Tyrkiet, hvor han svulstigt og med sans for dramatik beskriver sin 3 ugers dannelsesrejse. Christina bliver i 1.g besat af en 3.g'er, som har langt hår, drikker Lipton te i skolens vindeueskarm og ligner hendes idol Dave Gahan fra Depeche Mode. Især pga. det lille hoved.

04:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

06:00  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

07:00  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, halfpipe, finale (m)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, halfpipe, finale (m)

08:25  

Pyeongchang 2018: Ishockey, finale (k)
Pyeongchang 2018: Ishockey, finale (k)

DR K

00:10  

Arven efter William Shakespeare
Arven efter William Shakespeare I anledning af 400 året for William Shakespeares død i 1616 tager kommisær Barnaby, alias skuespilleren John Nettles, os med på en rejse gennem digteren og skuespilforfatterens liv og tid og fortæller om skjalden, der nok forvandlede teatret i London og det engelske sprog, men til sin død forblev en Stratford-mand. John Nettles forlod netop rollen som kommisær Barnaby for at hellige sig arbejdet som Shakespeare-skuespiller.

00:55  

Viva Maria!
Viva Maria! Omkring år 1900 optræder to piger, der begge hedder Maria, i et omrejsende varietéteater i Mellemamerika. Der sker noget, hvor de kommer frem. Ved en fejltagelse opfinder de to Mariaer stripteasen, til stor glæde for et medlevende publikum. De bliver også indblandet i en politisk opstand, og snart står de ligefrem i spidsen for en vaskeægte revolution, der også efterlader en hel del knuste hjerter i sit kølvand. Maria I: Jeanne Moreau. Maria II: Brigitte Bardot. Flores: George Hamilton. Instruktion: Louis Malle.

02:45  

De skabte Danmark (2:4)
De skabte Danmark (2:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det andet af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles om dengang Danmark var en nation af iværksætter, hvor vi kunne lave alt selv: Biler, motorcykler, støvsugere og fjernsyn i verdensklasse. Den tid er forbi. I dag er den lille initiativrige fabrikant stendød. Oliekrisen og globaliseringen tog livet af ham. Sendt første gang 27.05 07.

03:25  

De skabte Danmark (3:4)
De skabte Danmark (3:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det tredje af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan det var synd at sige, at danskerne var særlig kloge før industrialiseringen. Vi opfandt stort set ingenting af værdi. I dag udvikler kemikeren nye fantastiske lægemidler, miljørigtige sprøjtemidler og tilsætningsstoffer til fødevarer. Kemikeren er Danmarks redning, og historiens mest udskældte profession og det hele startede med medicin i apotekerens baglokale. Sendt første gang 3.06.07.

04:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om sørgehøjtid i Indien, de store årgange i Danmark, ølstrejken slutter, den tids hurtigste ambulance og Monte Carlo-kørere, der passerer Danmark. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

04:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. et splinternyt skatkammer på dansk grund, et russisk fyrstebryllup på lige så dansk grund. et gensyn med en af dansk cykelsports allerførste storstjerner og senere i programmet en af de nyere - og en katastrofe, der var på nippet til det totalt uoverskuelige. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

05:05  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

05:35  

Ugeavisen (50:52)
Ugeavisen (50:52) Gorm fik i sidste afsnit at vide, at han er far til Jette og måtte overbringe den chokerende nyhed til hende. Samtidig fik han tilbudt chefstillingen på Stifttidende. Gerd Holm Hansen havde nemlig degraderet Schrøder til leder af regional-tv. Michael var rasende over, at Ella havde solgt huset, og det gik ud over Arne. Jimmy vandt 1.-prisen i Chicago-konkurrencen og friede til Karen, men tror hun på hans oprigtighed? Personerne: Niels Hinrichsen. Maria Savery. Lise-Lotte Norup. Hans Henrik Krause. Henrik Jandorf. Peter Belli. Litten Hansen. Claus Strandberg. Runi Lewerissa. Berrit Kvorning. I øvrigt medvirker: Martin Sne. Manuskript: Kaj Nissen. Komponist og dirigent: James Price. Radiounderholdningsorkestret. Scenograf: Jan de Neergaard. TV-producer/instruktør: Lena Gunnløgsson. Personinstruktør/producent: Palle Wolfsberg.

06:00  

Ugeavisen (51+52:52)
Ugeavisen (51+52:52) Sidste episode. Jette besluttede i sidste afsnit at rejse fra Holby, og Gorm bakkede hendes beslutning op. Arne fik en forespørgsel fra politiet om Hugo. Også med Ella var der problemer. Hun har for store ambitioner. Bjørn var lykkelig over at have gjort sin første gode forretning, men Connie får han ikke tilbage. Karl har endelig besluttet sig for, hvad tipspengene skal bruges til, alle vennerne blev inviteret en tur til Paris. Personerne: Niels Hinrichsen. Maria Savery. Lise-Lotte Norup. Hans Henrik Krause. Henrik Jandorf. Peter Belli. Litten Hansen. Claus Strandberg. Runi Lewerissa. Berrit Kvorning. I øvrigt medvirker: Allan Garde, Philip Garde, Dorthea Herman og Martin Sne. Manuskript: Ann Mariager. Komponist og dirigent: James Price. Radiounderholdningsorkestret. Scenograf: Jan de Neergaard. TV-producer/instruktør: Lena Gunnløgsson og Jan Ulrich Pedersen. Personinstruktør/producent: Palle Wolfsberg.

06:40  

Taxa (2:56)
Taxa (2:56) Verner har igen indtaget sin plads i Krone-Taxa og bliver klar over, at Preben har lånt flere hundrede tusinde kroner på kassekreditten - men hvad er pengene brugt til? Lizzie beslutter, at huset, hvor også René og Stine bor, må sælges for at redde familiens økonomi. Samtidigt får René et fristende, men ulovligt, tilbud. Så får centralen en ny chauffør, Andreas, som beslutter at opgive jobbet igen, efter at være blevet snørret af tre kunder for til sidst at måtte slå alarm. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Judy Gringer, Hans Henrik Voetmann, Laura Christensen, Kazimierz Mazur, Robert Brzezinski og Sidse Babett Knudsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (3:56)
Taxa (3:56) Da Verner finder ud af, at Krone-Taxas revisor har ført ham bag lyset, får det voldsomme konsekvenser. Samtidig får Finn nogle informationer, der får ham til at tage skridt til at vippe Verner af pinden - men Birgit kontakter lillesøster Nina, som er advokat, og hun kommer sin far til undsætning på sin egen måde. Lotte bliver konfronteret med et ubehageligt minde fra sin fortid, mens René lader sig lokke af den polske mafia - men kan han klare sig i det selskab? Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Finn Nielsen, Robert Brzezinski, Kazimierz Mazur, Laura Christensen og Helle Ryslinge. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Sneflokke kommer vrimlende
Dagens sang: Sneflokke kommer vrimlende - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Elvis, Johnny og de andre rødder.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Johns ven.

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

BaseBoys
BaseBoys

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Braceface (43)
Braceface (43) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:55  

Freaktown (7)
Freaktown (7) B-1000

08:05  

Freaktown (8)
Freaktown (8) Bumsen Hr Krammer

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Skaller og skaldyr

08:30  

Junglebanden
Junglebanden Frygtens pris

08:40  

Limbo II (11)
Limbo II (11) De fire venner Boye, Ask, Naya og Louise er uvenner. Og det virker som om alt har ændret sig til det værre. Alt sammen efter den hemmelighedsfulde og intrigante Viktoria er startet i klassen. Så Boye beslutter sig for at undersøge, hvem Viktoria egentlig er. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg, Mikkel Bak Sørensen, Lars Bang. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

08:55  

Limbo II (12)
Limbo II (12) Der udbryder brand på skolen, og Ask redder en besvimet Viktoria ud af elevatoren. Men bagefter tror alle, at det var Boye der var helten. Boye er stadig sur på Ask, fordi han tog Romeo-rollen, så da Louise og alle andre synes at Boye er en superhelt, tager han æren for Asks heltedåd. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Lars Bang, Poul Berg. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (18)
Søpapegøjernes ø II (18) Guldsmedenes forestilling

05:20  

Søpapegøjernes ø II (19)
Søpapegøjernes ø II (19) Silkis nye ven

05:30  

Hjørne Bjørne III (12)
Hjørne Bjørne III (12)

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius. Husk at se om de opklarer mysteriet!

06:05  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19) Farvet lys

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Super cirkus

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Prinsesse-pirat-hvalpen

06:25  

Grinebider (8)
Grinebider (8) Det klamme kræ

06:30  

Sikker & Søn IV (9)
Sikker & Søn IV (9) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, træner Sikker med bue og pil. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

06:43  

Kiwi & Strit (11)
Kiwi & Strit (11) Kiwi og Strit bliver vækket om natten af en ko fra skoven. Koen er vågen om natten og sover om dagen. Kiwi og Strit skal have vendt hans vaner, så de kan få deres nattesøvn....

06:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Tumult i træhulen

07:00  

Yakari III (4)
Yakari III (4)

07:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:30  

F for Får (32)
F for Får (32) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris V (12)
Gurli Gris V (12) Gurli og Gustavs have

07:50  

Mig Asta-Marie - det er mig (4)
Mig Asta-Marie - det er mig (4) Asta-Marie elsker sin røde hat

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (44) Helten Prins John

08:15  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

08:20  

Musen Tip
Musen Tip Jeg er sur for evigt!

08:30  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

08:45  

Min mosters historier (2)
Min mosters historier (2) " DEN HVIDE HVAL " Theodor vil se hvalen Moby Dick. Med hjælp fra Lola og skibskokken Pande bygger Theodor et kæmpe net med Moby Dicks livret, rejer! Men hvalfangst kræver tålmodighed og det er ikke altid der er bid.

08:55  

Minisekterne (32)
Minisekterne (32) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

10:15  

Pyeongchang 2018: Ishockey, finale (k)
Pyeongchang 2018: Ishockey, finale (k)

DR2

09:50  

En reporter går om bord (1:7)
En reporter går om bord (1:7) Reporteren Anne Lundberg rejser i denne sæson til forskellige steder i verden, og hvor hun end kommer hen, vil hun som altid gå i køkkenet og hjælpe med at lave mad. I denne episode er Anne taget til Republikken Congo for at gå om bord på verdens største civile hospitalsskib, Africa Mercy, der bringer lægehjælp til nogle af verdens allerfattigste mennesker. På det store skib møder Anne bl.a. den svenske sygeplejerske Annelie Persson, og sammen med trommeslageren Ken Hatfield giver hun sig i kast med madlavningen til de mange patienter og den store besætning. Nordvision fra Sverige.

10:20  

Naturtid
Naturtid Hvordan ser havearkitektens egen have ud? Det viser havearkitekt Kjeld Slot, som på kun tre år har omdannet en gammel landbohave til en spændende ellipsehave med mange forskellige haverum. Kjeld Slot fortæller om sine overvejelser, viser tegninger og viser hvordan haven allerede står med et blomstrende flor. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 30.08.08

11:20  

Naturtid
Naturtid Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe er taget på tur til Toftegård Gartneri, hvor de skal besøge Lene Tvedegaard, som dyrker mere end 100 forskellige slags chilifrugter. I de store, smukke gamle drivhuse taler de om chilifrugternes historie, pasning og pleje. Anne laver mad med mange forskellige chilifrugter, og Jørgen giver sig selv en udfordring: Han vil spise af verdens stærkeste chili... Tilrettelæggelse Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe Sendt første gang 11.10.08

DR3

10:10  

Pyeongchang 2018: Nordisk kombineret, hold, skihop, lang bak
Pyeongchang 2018: Nordisk kombineret, hold, skihop, lang bak

10:55  

Pyeongchang 2018: Short Track, 500 m (k), 1000 m (m) 5000 m
Pyeongchang 2018: Short Track, 500 m (k), 1000 m (m) 5000 m

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en dansk statsminister, der fortæller den engelske, hvordan Europa kan samles, om stænklapforvirring, om ny regler for Politiets Efterretningstjeneste, om billige byggegrunde i Vejle, om et nyt dansk parti, der snublede i starten, om fakkeltog i Fredensborg og om en dansk skuespillerinde, der blev gift i en brudekjole med en vidde på 36 meter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Danmark i Den Kolde Krig (7:12)
Danmark i Den Kolde Krig (7:12) En historie om en kommunistisk familie fra 1945 til murens fald. De var danskere, men familien voksede op i "fjendeland". Faderen i familien blev i 1959 sendt på partiskole i DDR. Derefter blev han på opfordring af DKP oversætter og redaktør af det kommunistiske tidsskrift DDR-revy i Dresden, og siden blev han korrespondent for Land og Folk i Østberlin. Hans gamle mor og hans børn flyttede med ham til DDR, og her boede de indtil begyndelsen af 80'erne. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

10:15  

Danmark i Den Kolde Krig (8:12)
Danmark i Den Kolde Krig (8:12) DDR var vores nære nabo mod syd under den kolde krig. Og deres efterretningstjeneste - Stasi - interesserede sig levende for det danske samfund. Mød to kvinder som arbejdede på universitet i Greifsvald, hvor man underviste kommende stasiagenter. Den ene var dansker, gift med en østtysker, den anden øst- tysker og loyal DDR-borger, som i årevis samarbejdede med Stasi. Begge oplevede de murens fald på nært hold. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

10:50  

Joanna Lumleys rejse mod nordlyset
Joanna Lumleys rejse mod nordlyset Joanna er vokset op I Malaysia og har som barn aldrig oplevet sne og kulde. Derfor har hun altid drømt om at rejse til det kolde nord. Og det gør hun her med en rejse, der fører hende gennem Norge til nord for polarcirklen og helt til Svalbard, det nordligste permanent beboede sted på jorden, hvor temperaturen nærmer sig minus 30 grader. Til gengæld kan hun bo på et hotel, der er bygget af is.

11:50  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Toiletrensning
Store Nørd: Toiletrensning Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Luca fra Frederiksberg er super træt af at skulle skure toilettet, når han har siddet der om morgenen. Nørderne bygger derfor en mekanisk toiletbørste, så han slipper for at få toiletvand på fingrene. Og så tager de alle tre på en spændende tur ned i kloakken under København, hvor alt det, vi skyller ud i toilettet, ender. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Luca Campagner www.dr.dk/noerd

09:30  

Danmarks vildeste maskine (7)
Danmarks vildeste maskine (7) I Danmarks Vildeste Maskine, skal Rune i dag finde ud af hvilken maskine der går videre til finalen når han først skal prøve en vanvittig maskine, der kan tage roer op af jorden, når han også skal ud og bore ned i jorden med en maskine der hedder en Hydromill og se med til slut når han prøver en maskiner der kan fælde over 600 træer om dagen.

09:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:35  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

10:50  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

11:05  

Byt familien (8)
Byt familien (8) Robin bor i Ryslinge med sin familie, der alle dyrker cykelsport på højt plan. Robin drømmer om at blive professionel cykelrytter og køre de største løb i verden. Lucas bor i Virum. De er tre søskende i familien, der alle danser ballet på den Kongelige Balletskole. Lucas håber ligesom Robin, at han bliver professionel og kommer til at leve af at danse ballet. Robin og Lucas bytter familie. Selvom de begge er stærke, er det svært at danse ballet og kører mountainbike, når man ikke er vant til det. Drengene kæmper med udfordringen og klarer det på trods af, at det er nyt og krævende.

11:35  

Danni (1:4)
Danni (1:4) 12-årige Sebbe og hans ven Kevin har ikke det store held med piger. Men, da den seje og meget smukke pige, 12-årige Danni, flytter ind sammen med sin lillebror, på opholdsstedet Lindely, der er nabo til Sebbe, sker der noget... Sebbe bliver hemmeligt forelsket i hende. Problemet er bare, at Kevin også er blevet forelsket i Danni... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være stuntmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7". Heldigvis er der fødselsdag på restauranten, så de servere en stor kagemand. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

09:55  

Vilde venner III (9)
Vilde venner III (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal reparere et bæverhegn, bygge advarselsskilte, som kan give ro til nogle babysæler og finde en kongesnog, som er stukket af hjemmefra.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Lille spejl på væggen...

10:30  

Hit med Kaj og Andrea
Hit med Kaj og Andrea Fjernsyn for dig. Ole præsenterer et helt nyt TV-show, hvor Kaj og Andrea skal gætte hinandens grimas- ser, når de mimer en sang. Hvem vinder kampen om de store medaljer? Vi andre får en hel kavalkade af Kaj og Andreas bedste sange og musikvideoer. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard og Christine Skou. Manuskript og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll og Kjeld Nørgaard. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (4)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (4) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Hvor er Bjørnen Bjørn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog "Luna er et andet sted". Luna drømmer om at rejse til landet med vandfald, sne og vilde kongeørne. Hvad skal Bamse gøre for at beholde Luna herhjemme? Manuskript: Elin Bing. Medvirkende: Søren Hauch-Fausbøll, Brian Patterson og Aske Bentzon. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll. Sendt første gang 14. oktober 1990.

DR1

12:05  

Pyeongchang 2018: Skiskydning, stafet (k), direkte
Pyeongchang 2018: Skiskydning, stafet (k), direkte

13:45  

Pyeongchang 2018: Alpint, slalom, 2. gennemløb (m)
Pyeongchang 2018: Alpint, slalom, 2. gennemløb (m)

DR2

12:20  

Dyrenes underverden - manguster
Dyrenes underverden - manguster Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. Mangusterne lever i tætte, sammensvejsede familiegrupper, hvor alle vil give deres liv for fællesskabet. Deres evne til at jage sammen er så stor, at de kan vinde over både sjakaler og pytonslanger.

13:40  

Den sidste skov ved Middelhavet
Den sidste skov ved Middelhavet Ved et af det europæiske kontinents vigtigste vildtreservater, Sierra Morena, der er en bjergkæde i det sydlige Spanien, er både natur og dyreliv under pres. Området er hjemsted for sjældne dyr som den spanske los, den iberiske ulv, vildsvin og den spanske kejserørn. Men en træsygdom truer skoven, og økosystemet kæmper for at komme sig over menneskets altødelæggende indblanding.

14:35  

Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3)
Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3) I det nordlige Australien fortæller de indfødte folk legender om de steder, hvor der findes uran, at en stor skabende ånd sover under jorden, og at en forstyrrelse af denne ånd vil udløse en katastrofe. Men fra asken fra de dødbringende atombomber over Hiroshima og Nagasaki i 1945, blev uran til en del af den fagre nye verden. Det samme stof, der havde ødelagt hele byer kunne nu udnyttes til at skabe grænseløs energi og behandling af kræft.

DR3

13:45  

Pyeongchang 2018: Nordisk kombineret, hold, langrend (m)
Pyeongchang 2018: Nordisk kombineret, hold, langrend (m)

14:35  

Pyeongchang 2018: Snowboard, storslalom, kvalifikation (m/k)
Pyeongchang 2018: Snowboard, storslalom, kvalifikation (m/k)

DR K

12:25  

Hvis vægge kunne tale (3:8)
Hvis vægge kunne tale (3:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Stedet Ljusbacken var tidligere et berygtet hjem for fattige, syge og gamle mennesker, men i dag er det omdannet til et kollektiv, hvor alt ånder fred og ro. Husets beboere vil gerne have Christopher til at undersøge, om rygterne fra husets tid som institution taler sandt. Sammen med kollektivet går Erika i gang med at renovere hele facaden, den skal skrabes i bund og males med linoliefarve. Nordvision fra Sverige.

13:25  

Hvis vægge kunne tale (4:8)
Hvis vægge kunne tale (4:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Lige ved siden af Storkyrkan i Stockholms historiske kerne, Gamla Stan, ligger en beboelsesejendom med aner tilbage fra 1500-tallet. I en af lejlighederne bor en familie, og Christopher vil hjælpe dem med at afdække nogle overordentlig dramatiske historier fra netop dette kvarter: Blodbad, kongemord og ekstrem fattigdom. Erika viser familien hvordan de bedst kan være med til at vedligeholde lejligheden. Nordvision fra Sverige.

14:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

12:05  

Ultra tæt på: Kristine Sloth
Ultra tæt på: Kristine Sloth Ultra er med helt tæt på Kristine Sloth til awardshowet Guldtuben. Hun svarer på jeres spørgsmål, og giver et unikt indblik i livet som YouTuber på årets vigtigste aften.

12:15  

Braceface (7)
Braceface (7) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:35  

Braceface (8)
Braceface (8) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Dagens ret: Wraps med spicy tun
Dagens ret: Wraps med spicy tun Spicy tun Wraps I dag vil Jose og Chris vise os deres helt egen udgave af en tunsandwich. I stedet for en bolle kommer tunsalaten i en wrap, for så er den nemmere at have med på madpakken, synes de. Ud over tun er der også æbler og stærk chili i, så stærk at pigerne lige må sunde sig efter en lille smagsprøve.

13:10  

Isas Stepz (1)
Isas Stepz (1) Isabella på 13 år og hendes far Christian flytter ind på den gamle nedslidte danseskole Zwimmels Danseinstitut. Isabella vil meget gerne bo på danseskolen, selvom den er både nedslidt og gammel. For så kan hun være tæt på sin store kærlighed; Isas danselærer Lucas Lee. Men kan det gå?.

13:20  

Isas Stepz (2)
Isas Stepz (2) Det går dårligt med økonomien på Zwimmels danseinstitut. Isabella og Bedstefar Eliot beslutter sig for at skaffe flere danseskole-elever og holde intro-aften på danseskolen. Isa benytter lejligheden til at få lavet en papfigur af sin elskede danselærer Lucas. Og så kan man jo træne sin kysseteknik..

13:35  

Klassen - DUMT (113)
Klassen - DUMT (113) Max laver ballade og Karl får skylden. Max er nødt til at bevise, at han er en god ven.

13:50  

Klassen - BFF (114)
Klassen - BFF (114) Tilde og Karl er begge hemmeligt forelskede i hinanden, men ingen af dem tør sige noget.

14:00  

Riisings flotte talkshow I (9)
Riisings flotte talkshow I (9) Jacob Riising slår endnu engang dørene op til sit flotte studie, når han inviterer de tyndhårede, men flotte herrer, dj'en Kato og skuespilleren Jonas Schmidt, indenfor til snak og fjol sit talkshow. Jonas Schmidt kan fortælle om sin store passion for skydevåben, og Jacob udfordrer ham til duel. Kato har taget sin lærling, Simon på 13 år, med, og Simon spiller et sæt og pumper stemningen op. Cecilie fra MGP giver nummeret Ingen som dig, og én af gæsterne må risikere liv og lemmer i "Rul en kendt".

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (6)
Skæg med matematik (6) Hr. Skæg holder julefest, synger historien om 1 krone, konkurrerer i hækkeløb og besøger etagerne for Kaktus og Balloner samt Fodbolde og Glas i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

13:20  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Blind passager. Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

13:40  

Ring til Ramasjang II (17)
Ring til Ramasjang II (17) Hvordan ved man, om man er bedste venner? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (12)
Sikker & Søn IV (12) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en curlingbane. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Hvorfor må Skarnbassen ikke få guldsko på ligesom de kongelige heste? Meget fornærmet beslutter skarnbassen at forlade de kongelige stalde og bevise, at han bestemt er lige så meget værd som en kongelig hest!

DR1

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby (92)
Kriminalkommissær Barnaby (92) "Døden og divaerne". Livet - og døden - efterligner kunsten, da Midsomer rammes af en række bizarre mord. Mordene er kopier af mordene i en række gyserfilm fra 60'erne. Alle filmene havde de to rivaliserende søstre Stella Harris og Diana Davenport i hovedrollerne. Efter mere end 40 år er de to søstre stadig bitre rivaler. Men har de noget med mordene at gøre? John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

17:05  

Jordemoderen V (2:10)
Jordemoderen V (2:10) Julen står for døren, men for beboerne i nonneklostret Nonnatus er det svært at komme i stemning. Søster Monica Joan er forsvundet, og de andre nonner frygter det værste. Samtidig bliver kirkens julekor satte i karantæne efter et udbrud af mæslinger. Kan Shelagh nå at stable et nyt kor på benene, inden BBC tænder for kameraerne?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

En kongefamilie i krig (2:3)
En kongefamilie i krig (2:3) Siden grundlæggelsen af Saudi Arabien i 1932 har en uudtømmelig rigdom sikret de saudiske prinser enevældig magt hjemme og frihed til ustraffet at skeje ud i udlandet, men i november 2017 lod den 32-årige kronprins, Mohammed bin Salman, mere end 40 prinser og højtstående embedsmænd arrestere for korruption og bestikkelse. Salman har lovet at omdanne landet og reformere Saudis olieafhængige økonomi, men kritikere hævder, at kampen mod korruption mere handler om at sikre hans vej til tronen.

16:20  

Alaska - guldfeber
Alaska - guldfeber Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alaskas frosne undergrund rummer nogle af jordens største guld- og kobberforekomster, som driftige mineejere gerne vil have fingre i. Problemet er, at skatten er begravet nord for verdens sidste store lakseløb, d.v.s. når laksen kommer fra havet for at gyde i ferskvand, og minedrift vil ifølge lokale fiskere forstyrre både laksen og fiskeriet.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:10  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, halfpipe, finale (m)
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, halfpipe, finale (m)

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

15:55  

Hemmeligheder set fra oven (3:3)
Hemmeligheder set fra oven (3:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Denne gang gælder det De Britiske Øers svar på Kongernes dal, en gravplads for en slægt af angelsaksiske krigere på en fredelig mark i Suffolk.

16:40  

Smag på Danmark - med Meyer (3:13)
Smag på Danmark - med Meyer (3:13) "Fynsk forår" Syrenerne blomstrer i Fåborg, og kokken Claus Meyer besøger Steensgaard Herregård, hvor han laver en uforglemmelig rabarbertærte. Ved en nærliggende strand står folk og stryger rejer med fiskenet. Foruden rabarbertærte består menuen af grillet bøf og tarteletter med asparges, ærter og spidskål. Sendt første gang 22.5.07

17:10  

Smag på Danmark - med Meyer (4:13)
Smag på Danmark - med Meyer (4:13) "Danser med moskusokse" Kokken Claus Meyer er taget til Grønland og fisker efter de berømte grønlandske rejer og isfjords-helleflyndere, som han tilbereder med kapers, krabbekød og kartofler. Claus Meyer danser praktisk tal med moskusoksen, før han forvandler kødet til en velsmagende tatar og til sidst, stående på indlandsisen, laver en vodka-baseret drink med grønlandsk angelika og selvfølgelig - is. Sendt første gang 29.5.07

17:40  

Rick Stein i København
Rick Stein i København Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I første program rejser han til København for at udforske det nye nordiske køkken. Og hjemme igen laver han Danmarks nationalret: stegt flæsk med persillesovs.

DR Ultra

15:00  

Pinocchio
Pinocchio Animationsfilm fra 2012 Tømreren Gepetto er ensom og ønsker sig brændende en søn. Til at holde sig selskab udskærer han en marionetdukke, som han døber Pinocchio. Ved et mirakel vækkes dukken til live, og for en stund ser Gepettos største ønske ud til at være gået i opfyldelse. Pinocchios nysgerrige natur skaber dog også problemer for parret.

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

16:55  

Soy Luna (3)
Soy Luna (3)

17:40  

BaseBoys
BaseBoys

17:50  

BaseBoys
BaseBoys

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29) Damprinsesse

15:05  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

15:15  

Morten Skildpadde (4)
Morten Skildpadde (4) Morten hjælper til

15:40  

Gurli Gris V (25)
Gurli Gris V (25) Frøken Gazelles afskedsfest

15:50  

Chuggington IV (3)
Chuggington IV (3) Stop, Koko, stop!

16:00  

Chuggington IV (4)
Chuggington IV (4) Koko stikker af

16:10  

Dora udforskeren (14)
Dora udforskeren (14)

16:35  

Paw Patrol III (20)
Paw Patrol III (20)

17:00  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

17:20  

Tre venner (7)
Tre venner (7) De tre venner er på vej til legepladsen. På vejen møder de en skummel hund.

17:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

17:45  

Vi er Pelle og Maise - Mor (15)
Vi er Pelle og Maise - Mor (15) I dag skal Pelle og mor have en alene-dag sammen. Det er sjældent, for mor skal tit hjælpe Maise. Pelle og mor skal ud at klatre i træer. Der er langt ned, og det er ikke helt nemt, men svævebanen er rigtig sjov og Pelle kommer flot igennem banen.

17:50  

Vi er Pelle og Maise - Mor (16)
Vi er Pelle og Maise - Mor (16) Maise skal ikke i skole i dag, for hun skal på hospitalet med mor og undersøges. Det skal de tit, og mor er altid med, fordi Maise har brug for mors hjælp. Mor er god til at gøre det til en hyggelig og rar dag, og Maise får lov til at vælge en ting fra butikken på hospitalet.

17:55  

Astrid bliver storesøster (8)
Astrid bliver storesøster (8) 8:10

DR1

18:00  

Pyeongchang 2018: OL magasin
Pyeongchang 2018: OL magasin

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Spis og spar III (1:8)
Spis og spar III (1:8) I Horsens bor Peter og Louise sammen med deres tre børn, samt deres store Grand Danios Ozzy. Hos familien er hverdagen travl, og familiens mange fritidsaktiviteter har indflydelse på deres madvaner. Familien spiser ingen af deres måltider sammen og den store tavle med familiens madplaner, har alle i familien redigeringsret til. Det gør det svært for Peter, som har påtaget sig opgaven som familiens kok. Og så må Jesper tale et alvorsord med mor Louise, der med sin kræsenhed ikke er den bedste rollemodel for familiens børn. Der er nok at tage fat på når Sofie og Jesper kigger familiens vaner godt efter i sømmene.

20:45  

Alene i vildmarken (8:8)
Alene i vildmarken (8:8) Det er eksperimentets sidste dage, og det er de helt små forskelle, der adskiller vindere fra tabere. Men hvem har i sidste ende den største mentale og fysiske styrke? Hvem trodser sulten og ensomheden og vinder Alene i Vildmarken? Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

DR2

18:30  

Dyrenes underverden - bøfler
Dyrenes underverden - bøfler Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. På den afrikanske savanne jagter løver bøfler og dræber dem nådesløst. Men bøflerne kan godt gå hen og få nok, og så skal løverne tage sig i agt. Det er ikke nogen god ide at tirre en rasende bøffelflok.

19:20  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Brians gode næse skaffer ham job som narkohund. Men Brian stikker snuden lidt for dybt i varerne, og snart må han sendes på afvænning.

19:35  

Family Guy
Family Guy Brian er taget til Hollywood, hvor han prøver at slå igennem som manuskriptforfatter. Det er lettere sagt end gjort, men til gengæld bliver han tilbudt en tjans som instruktør. Ganske vist inden for en knapt så respekteret genre...

19:55  

Vild videnskab: Kampen mod dødbringende virus
Vild videnskab: Kampen mod dødbringende virus Dødbringende epidemier som ebola-udbruddet i dele af Afrika i 2014 har tvunget lægevidenskaben til udvikle sig lige så hurtigt som de virus, de bekæmper. Mareridtet har skabt en revolution inden for sygdomsbekæmpelse, hvor alt fra antibiotika til computer programmer, der forudser virusets udbredelse, i fremtiden vil blive brugt i kampen mod en lang række dødbringende virus.

20:35  

Fryden ved data - big data!
Fryden ved data - big data! Big data er det nye sort. Alle vil have dem, alle ved bruge dem - og rigtig mange er bekymret over det. Den britiske matematiker, Hannah Fry, mener tvætimod, at data er vejen til information, indsigt og visdom. Fry fortæller om, hvad de mange data kan bruges til, og om pionererne bag big data, mænd som matematikeren Claude Shannon, som ingen af os har hørt om, men som egenhændigt lancerede informationsalderen!

DR K

18:40  

Superhjerner - med Peter Lund Madsen 1:3: Søvnløshed
Superhjerner - med Peter Lund Madsen 1:3: Søvnløshed Anna Sofie er en af de mange danskere, der lider af søvnløshed. Hun har svært ved at falde i søvn og vågner flere gange om natten. Hjerneeksperten og tv-manden Peter Lund Madsen besøger Anna Sofie for at finde ud af, hvorfor hun ikke kan sove, og hvordan hun bliver bedre til det. I serien Superhjerner møder han tre danskere, der har betalt prisen for at presse deres hjerne for hårdt. Hans budskab er klart: Husk at give hjernen nogle pauser.

19:10  

Min hjerne og mig
Min hjerne og mig Den britiske tv-vært Andrew Marr blev for nogle år siden ramt af et livstruende slagtilfælde. Han overlevede og genvandt hurtigt evnen til at tale og var i stand til at genoptage sit arbejde, men lider stadig under manglende førlighed i højre side. Her forsøger han at forstå, hvordan hjernen arbejder, og om det er muligt for ham at genvinde sin fulde førlighed.

19:56  

Dagens sang: Sneflokke kommer vrimlende
Dagens sang: Sneflokke kommer vrimlende - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Fantastiske Forvandlinger II - Italien (5:6)
Fantastiske Forvandlinger II - Italien (5:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Italien er FIATs gamle bilfabrik i Torino forvandlet til en 5 etagers miniby, Venedigs 300 år gamle toldhus har fået nyt liv som kunstmuseum, og Veronas byslot er nu et verdenskendt restaureringseksempel. Byernes historier er bevaret i murene.

20:30  

Smagen af Danmark - I lære som røgmester (5:6)
Smagen af Danmark - I lære som røgmester (5:6) Tag med Morten Lindberg ud på en kulinarisk rejse, når han vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø og i stedet går i lære i traditionel dansk madhåndværk. Morten skal blandt andet lære at bage, sylte, røge og lave spegepølser. Programmet er med fra koen malkes til osten lagres, fra kornet høstes, til brødet bager og Morten lærer både om kulturhistorien og biologien bag det danske madhåndværk og besøger små lokale madproducenter landet rundt. I dag skal Morten lære hvordan man ryger laks hos røgmesteren Per Knuppert i Hindsholm på Fyn.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs II (4)
Bella and the Bulldogs II (4)

18:30  

KreaKampen - smykker
KreaKampen - smykker Nu skal der kæmpes i at være bedst til at lave smykker i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

19:00  

Soy Luna (4)
Soy Luna (4)

19:45  

The Next Step II (32)
The Next Step II (32) Du elsker mig.

20:05  

Hjerteløst (4:8)
Hjerteløst (4:8)

20:30  

Limbo I (4)
Limbo I (4) Ask skal spille kamp på det nye hold, men han har ingen fodboldstøvler. Han må starte på bænken til Marks store fryd. Louises mormor er i gang med at forberede sin dødsfest. Louises mor synes at det er noget pjat og vil ikke med. Louise inviterer Boye med til festen. Naya har en skadet fod og løber kun lige hurtigt nok til at blive kvalificeret til mesterskabet, men hendes træner opdager at hun løb på en skadet fod. Asks far kommer med et par nye fodboldstøvler til Ask, så Ask kan spille med. Men Mark bliver jaloux og låser Ask inde i halvlegen. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger, Ali Kazim Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45) Barneleg

18:10  

Yakari III (5)
Yakari III (5)

18:25  

F for Får (12)
F for Får (12) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

18:45  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

18:58  

P.I.P
P.I.P Klæder skaber folk (og fugle)

19:00  

Tree Fu Tom (17)
Tree Fu Tom (17)

19:25  

Zorro (11)
Zorro (11) Kvægdriverne

19:45  

Mumitroldene (9)
Mumitroldene (9) Den forsvundne håndtaske

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (93)
Kriminalkommissær Barnaby (93) "Skrevet i stjernerne". Beboerne i landsbyen Midsomer Stanton er samlet for at opleve en total solformørkelse. Langsomt glider månen ind foran solen. Et kort øjeblik er det bælgravende mørkt. Da solen kommer frem igen, findes amatørastromen Jeremy Harper død. Dræbt af et slag i hovedet. En ny sag for John Barnaby. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

En kongefamilie i krig (3:3)
En kongefamilie i krig (3:3) På intet tidspunkt siden grundlæggelsen af Saudi Arabien i 1932, har landet oplevet en lignende ustabilitet som nu. Det gælder også for selve kongefamilien. Den 32-årige kronprins, Mohammed bin Salman, har indledt en række sociale og økonomiske reformer, som bl.a. kommer landets kvinder til gode, og har tilsyneladende slået stærkt ned på korruption. Men han har samtidig indledt en voldsom undertrykkelse af systemkritikere, der har ført til en bølge af anholdelser, tortur og henrettelser.

23:55  

Debatten
Debatten

DR3

21:35  

Det mørke net: min familie
Det mørke net: min familie Familien er vores stærkeste forbindelse til fortiden, og den vi ved altid vil stå ved vores side, også i strenge tider. Men hvad sker der, hvis de følelsesmæssige bånd, der holder en familie sammen, trues af kræfter, vi ikke kan se og røre, eller endnu værre fuldstændigt bliver erstattet af upersonlige netværk?

22:00  

Hybridmanden
Hybridmanden Steven er flyttet ind i en ny lejlighed og skal have installeret hybridnet. Normalt stikker man bare installatøren nogle penge for at få fri adgang til alle kanaler. Men Chip vil ikke have penge. Han vil have venskab. For enhver pris! Chip: Jim Carrey. Steven: Matthew Broderick. Robin: Leslie Mann. Sam: Ben Stiller. Instruktion: Ben Stiller.

23:30  

Step Brothers
Step Brothers Brennan på 40 er arbejdsløs og bor stadig hos sin mor, Nancy. Dale på 39 er arbejdsløs og bor stadig hos sin far, Robert. Da Nancy og Robert gifter sig og flytter sammen, bliver Brennan og Dale stedbrødre. Det kommer ikke til at gå stille af sig, for de to granvoksne mænd er omtrent lige så modne som et par skamløst barnlige 13-årige drenge. Brennan: Will Ferrell. Dale: John C. Reilly. Nancy: Mary Steenburgen. Instruktion: Adam McKay.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet

21:30  

Filmperler: Boyhood
Filmperler: Boyhood Tidens gang spiller en hovedrolle i Richard Linklaters unikke barn- og ungdomsdrama, der er filmet over en 12 år lang periode. Ellar Coltrane spiller drengen Mason, der bogstavelig talt vokser op for øjnene af os. Vi følger Mason fra barndom til ungdom - fra han er seks til hans første dag på universitetet. 'Boyhood' modtog både en Bodil og en Robert som bedste amerikanske film. Det blev også til tre Golden Globe-priser, foruden en Oscar til Patricia Arquette. Mason: Ellar Coltrane. Mor: Patricia Arquette. Far: Ethan Hawke. Instruktion: Richard Linklater.

DR Ultra

21:00  

Hollywoods vildeste dyr II (2)
Hollywoods vildeste dyr II (2) Verdens største rovdyr Joakim får chancen for at få verdens største rovdyr med i sin egen Hollywood film. I dag står det nemlig på træning af en liger, en blanding mellem en tiger og en løve. Hvem siger at katte er bange for vand? Dea og Joakim må i poolen, der skal trænes med et af verdens farligste dyr.

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Snydt!
Snydt!

21:45  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Poplegender (3:3)
Taggart: Poplegender (3:3) Tre medlemmer af 60'er-popbandet "The Adders" er blevet myrdet, og pladesalget går bedre end nogensinde før. Taggartduoen Mike Jardine og Jackie Reid kaster sig ind i efterforskningens sidste fase. Alt peger på Marie MacDonald - overlevende keyboardspiller i det hedengangne popband. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Alan MacMillan.

00:50  

I farezonen (16:61)
I farezonen (16:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:40  

I farezonen (17:61)
I farezonen (17:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Store forretninger IV (7:10)
Store forretninger IV (7:10) Efter en periode præget af tumult er Harry fast besluttet på at få sit liv og sin forretning tilbage på sporet. Samtidig plages Jimmy af skyldfølelse efter sin ubesindige optræden. Han er gået i skjul, men slutter sig snart til Harry. Og præsenterer ham for en ide, der kan give den farverige forretningsmand en enorm fortjeneste - eller gøre ham fallit.

03:15  

Store forretninger IV (8:10)
Store forretninger IV (8:10) Harry har købt endnu et stormagasin. Nu arbejder han hårdt for at blive klar, inden købet bliver offentliggjort. Indsatsen er høj. Hvis Harrys nye satsning slår fejl, kan det koste ham alt.

DR2

00:55  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:45  

Havet omkring New Zealand (3:6)
Havet omkring New Zealand (3:6) Poor Knights-øerne, der ligger øst for New Zealand, regnes for at være et verdens bedste steder at dykke. Og med god grund, for havet vrimler med enestående væsner med en mere eller mindre aparte adfærd.

02:30  

Kære Dagbog (6:8)
Kære Dagbog (6:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Nikolaj, der som 15-årig har en selvtillid udover det normale. Stine fra Amager skriver kærestebreve til Jesper, der er på søfartsskole, mens Stine sidder derhjemme og bliver pænt vild i sit underliv. Signe Vadgaard tager til England efter gymnasiet på det, der skal være hendes livs rejse - men hun har ikke tjekket op på, hvad vandrebyen Horton-In-Ribbelsdale egentlig kan tilbyde en 18-årig pige. Signe Schmidt synes, det er hårdt at være i puberteten med menstruation, tamponer og det egoistiske svin Kurt Cobain, der tog sit eget liv.

03:00  

Kære Dagbog (7:8)
Kære Dagbog (7:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde teenage-flipperen Thea, som bor i en lille fynsk provinsby, hvor hun går til halballer og forsøger at imponere den 2 år ældre Bøje, som lige er kommet hjem fra efterskole og både har hul i øret og ved noget om jazzmusik. Fridas kæreste har slået op på sms, og hun overvejer at drukne sig, men det er lidt for koldt i november måned. Rikke er forelsket i sin nabo Peter, fordi han minder om hendes store idol, Joey fra New Kids On The Block. Og Hanne møder en fyr på skituren, der kysser godt og har hår på brystet - men hvorfor vil han ikke have sex?

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:05  

Frances Ha
Frances Ha Frances på 27 deler lejlighed med sin bedste veninde, Sophie. De to er uadskillelige - indtil Sophie beslutter at flytte. Frances er nødt til at opsige lejligheden. Hun har nået en alder, hvor hun måske burde stå på fastere grund, men ikke let at blive et rigtigt menneske, når man ikke har et fast sted at bo - og når man er bedre til at leve i nuet end til at lægge fremtidsplaner. Frances: Greta Gerwig. Sophie: Mickey Sumner. Lev: Adam Driver. Instruktion: Noah Baumbach.

01:30  

USA: Besat af skønhed
USA: Besat af skønhed Har USA en usund besættelse af skønhed? Filmskaberen Darryl Roberts fortæller om unge modeller, der vejer mindre end fyrre kilo og dør af fejlernæring og om plastikkirurgien, der en gang var et overklassefænomen, men nu er blevet et helt almindeligt middel til en hurtig forskønnelse for alle fra berømtheder som Britney Spears og Madonna til helt almindelige mennesker. Og historien om den 12-årige Gerren Taylor, der i løbet af meget kort tid gik fra ukendt barn til feteret supermodel, fortæller en grum historie om modeindustriens brug og misbrug af de unge modeller.

03:00  

De skabte Danmark (3:4)
De skabte Danmark (3:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det tredje af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan det var synd at sige, at danskerne var særlig kloge før industrialiseringen. Vi opfandt stort set ingenting af værdi. I dag udvikler kemikeren nye fantastiske lægemidler, miljørigtige sprøjtemidler og tilsætningsstoffer til fødevarer. Kemikeren er Danmarks redning, og historiens mest udskældte profession og det hele startede med medicin i apotekerens baglokale. Sendt første gang 3.06.07.

03:40  

De skabte Danmark (4:4)
De skabte Danmark (4:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det sidste af fire programmer hvor DR har sat fokus på industrialiseringen fortælles, at det ikke er arkitekter som Wegner og Børge Mogensen Danmark er kendt for i udlandet, men festligt udsmykkede spånplademøbler. Og det samme gør sig gældende for dansk tøj. Det er ikke de smarte københavnske designere der redder æren og bruttonationalproduktet. Det er de ihærdige jyske købmænd som sørger for, at selv kineserne går i dansk tøj. Sendt første gang 10.06.07.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0222015603