Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 22. december 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 22. december 2017

DR1

01:05  

Miss Marple: En håndfuld rug
Miss Marple: En håndfuld rug Finansmanden Rex Fortescue bliver forgiftet og findes død med en håndfuld rug i lommen. Han bliver ikke den sidste i den velhavende familie, der dør en pludselig død, og snart blander en lille ældre dame ved navn miss Marple sig i kriminalkommissær Neeles efterforskning. Miss Marple: Julia McKenzie. Kriminalkommissær Neele: Matthew McFadyen. Mary Dove: Helen Baxendale. Instruktion: Charles Palmer.

02:40  

Mord med dr. Blake (27)
Mord med dr. Blake (27) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:35  

Gintberg på kanten - Nordborg
Gintberg på kanten - Nordborg Komikeren Jan Gintberg er stadig på rejse i "Udkantsdanmark", vort lands yderområder, der normalt er udskældte for at være fattige, underudviklede og øde. Men mon ikke der alligevel er både liv og smil derude, hvor alting ender? I aften går Jan Gintbergs tur til Nordborg på Als, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Han møder blandt andet en flok lokale linedansere i heftig dans, og skal selv holde tungen lige i munden, når han skal forsøge at dyrke ringridning på motorcykel. Til gengæld bliver han belønnet med et glas udsøgt rødvin fra en lokal vinbonde. Baseret på sin oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 10.11.11

04:05  

Made in Denmark (8:8)
Made in Denmark (8:8) Det er blevet tid til den store finale. Alle syv kunsthåndværkere har nu været læremester og vist deres eget materiale frem. Denne uge mødes de så på Engelsholm Slot ved Vejle, hvor de skal kæmpe om, hvem der fremstiller det bedste produkt og kan kåres som vinder af "Made in Denmark". Det bliver nogle hektiske dage med følelserne uden på tøjet og for nogens vedkommende en kamp om at blive færdig til tiden og få sit produkt så perfekt som muligt.

04:50  

Når gorillaen går i flyttetanker
Når gorillaen går i flyttetanker Pladsforholdene i Zoo i København er blevet for trange for de fire lavlandsgorillaer Samson, Salome, Nille og Effie, og da pengene strækker længere på landet, skal de flytte til Løveparken i Givskud. Men nu er gorillaer jo ikke løver, så den jyske dyrepasser er i hovedstaden for at lære den vanskelige kunst at passe sådan nogle størrelser. Førerhannen Samson accepterer nemlig ikke hvad som helst "Bag kulisserne i Zoo". Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 24.02.00

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

De nye flyvende læger (5:13)
De nye flyvende læger (5:13) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

06:10  

Søren Ryge: Far, mor og børn (4)
Søren Ryge: Far, mor og børn (4) I endnu et program om den meget usædvanlige børnefamilie på Fyn får vi svar på det store spørgsmål: Hvad sker der, når børnene skal i skole? Svaret er naturligvis hjemmeundervisning. Vi får lov til at være med.

06:40  

Julen tur/retur - juletv
Julen tur/retur - juletv Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen Tur/retur". 2.afsnit handler om juletv gennem tiderne, og er et tilbageblik på DRs mere eller mindre kærlige behandling af julen på tv. Lige fra hyldest af den traditionelle danske jul, til den sorteste julesatire og til den mere hjemmegjorte af slagsen.

07:00  

Godsejernes Jul (2)
Godsejernes Jul (2) Hos Godsejerne har julen for alvor gjort sit indtog. Sanne og Svend har inviteret til en kær familietradition i det eventyrlige slotskøkken under Gram Slot, for ingen jul uden konfekt i kreative udformninger! På Vrejlev Kloster skal Hanne og Malthe som den nye generation i hovedbygningen afholde jul for første gang. Mens Malthe sætter jagten ind på det perfekte juletræ, forbereder Hanne nye traditioner til glæde for ikke mindst husets yngste beboere. På Møllerup Gods har Anne Sophie sat sig for, at hele slægten skal lære at lave de gamle Møllerup-julekager. Gennem generationer er det kun godsets tidligere kokkepige, Betty, som har mestret at fremtrylle familiens elskede julegodter. Men nu skal de lære at gøre hende kunsten efter, for Betty er blevet en moden dame. Velkommen til Godsejernes Jul!

07:30  

Jul i det kongelige kobberkøkken
Jul i det kongelige kobberkøkken Der bliver for alvor pustet liv i det gamle kongelige Kobberkøkken under Christiansborgs riddersal, når vennerne Mette Blomsterberg og James Price rykker ind og laver traditionel dansk julemad. James viser vejen til den perfekte flæskesteg og lover 1ste klasses flæskesvær ad libitum og Mette's Ris a la mande tilberedes efter alle kunstens regler og serveres på en måde, som formegentlig aldrig er set smukkere og mere indbydende.

08:00  

Edderkoppernes Hus
Edderkoppernes Hus Edderkopper er en af udviklingens mest succesfulde dyregrupper. Der er mellem 200 og 400 edderkopper per m2 i enhver have og selvom du ikke lægger mærke til dem, er de også indenfor i alle huse og lejligheder. Vi mennesker har stor gavn af edderkopperne, der holder insekterne nede, og vi ville næppe kunne overleve uden edderkopper. Alligevel behandler vi dem med afsky og søger at udrydde dem. Nogle har fobier og mange er bange for edderkopper, men ingen ved rigtigt hvorfor, for der er ingen farlige edderkopper i Danmark. Ser man bort fra nytteværdien, er det en sand overraskelse og glæde at opleve dem "tæt på". De er alle dygtige specialister; dansere, malere, arkitekter, ingeniører osv. Alle disse små individer må, i filmen, der er optaget i og omkring et sommerhus, finde sig i dramatiske overgreb fra stedets beboere, inden forholdet stabiliserer sig i en form for sameksistens. Der tegner sig en helt ny holdning og æstetik til, hvordan man kan indrette sig og leve med sine vilde naboer, både inde og ude. Sameksistens med naturen er ikke kun berigende, men også nødvendig, hvis vi vil gøre os håb om at bevare vores grønne planet, - og hver m2 i Danmark tæller med.

DR2

00:35  

Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (2:3)
Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (2:3) Eks-strømeren Frank Brandon er fundet skudt, og narkohandleren Petrozzo er blevet dræbt af et nyt, ekstremt stærkt narkotikum, der synes at være på vej ind på det britiske marked. Kommissær Anna Travis vender søgelyset mod danske Julia Larsons eksmand. Kan han være identisk med den berygtede narkobaron Alexander Fitzpatrick - en af den vestlige verdens mest eftersøgte mænd? Anna Travis: Kelly Reilly. Langton: Ciarán Hinds. Julia Larson: Stine Stengade. Helga Nolan: Benedikte Hansen.

01:20  

Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (3:3)
Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (3:3) Anna Travis og James Langton jager den berygtede narkobaron Alexander Fitzpatrick, der har været eftersøgt i 20 år. Fitzpatrick ønsker at oversvømme Storbritannien med et nyt, ekstremt stærkt narkotikum - og han er parat til at myrde enhver, der står i vejen for ham. Kan Travis og Langton pågribe ham? Og hvilken rolle spiller de to danske søstre i sagen? Anna Travis: Kelly Reilly. Langton: Ciarán Hinds. Julia Larson: Stine Stengade. Helga Nolan: Benedikte Hansen.

02:10  

Leave to Remain
Leave to Remain Den afghanske teenager Omar bor sammen med en række andre uledsagede mindreårige asylansøgere i Storbritannien. Kort før det skal afgøres, om han kan få status som flygtning, ankommer en anden ung afghansk asylansøger til bostedet. Det truer Omars planer og tvinger ham til at vælge mellem at fortælle den utrolige sandhed eller finde på en god, men usand historie, der kan sikre ham en tryg tilværelse. Omar: Noof Ousellam. Abdul: Masieh Zarrien. Zizidi: Yasmin Mwanza. Instruktion: Bruce Goodison.

03:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:10  

Madmagasinet: Juletraditioner
Madmagasinet: Juletraditioner Madmagasinet dykker i aften ned i den historiske julemad. For hvor stammer vores traditionelle julemiddag fra, og hvorfor er det netop and, flæskesteg og brunede kartofler, der stadig pryder tallerkenen hos langt de fleste af os? Tina Müller ser på, hvad vi spiste til jul før i tiden, og i køkkenet forsøger Adam Aamann at genoplive nogle af de gamle historiske juleretter for at give dem et comeback på nutidens julebord.

07:40  

Når kræften rammer
Når kræften rammer Alle frygter beskeden. Og når diagnosen er stillet, melder spørgsmålet sig: Kan kræften stoppes? Kan den helbredes? Debra, Dennis og Pete er blevet diagnosticeret med henholdsvis en sjælden kræftsvulst, lymfekræft og prostatakræft, og som en sidste udvej er de blevet tilbudt en helt ny og eksperimentel behandling mod netop deres kræftform.

08:30  

I nomadernes fodspor: Nepal
I nomadernes fodspor: Nepal Tv-værten Kate Humble begiver sig ud i nogle af verdens afkroge, når hun besøger tre forskellige nomadefolk. Her møder hun raute-folket i Nepal, der lever efter tre principper: Ingen fast bopæl, ingen skolegang og intet landbrug.

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Komodo - den giftige ø
Komodo - den giftige ø Komodoøen er et sælsomt landskab omgivet af forrevne bjerge. Her lever mange dyr, der konkurrerer om at være mest giftige. De store frygtindgydende komodovaraner ligger øverst i fødekæden, men øerne kan også byde på adskillige arter af giftslanger, for ikke at tale om havet omkring øerne, der vrimler med giftige fisk, blæksprutter og vandmænd.

02:30  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:00  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:50  

Anatomiens skønhed - Hunter brødrene
Anatomiens skønhed - Hunter brødrene Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

01:20  

The Whistleblower
The Whistleblower I 1999 udstationeres den unge betjent Kathryn Bolkovac i Bosnien som en del af FN's fredsbevarende mission. Snart opdager hun, at en gruppe FN-ansatte er dybt indblandet i en trafficking-organisation, der systematisk udnytter unge kvinder. Med livet som indsats begynder Kathryn at samle beviser mod sine egne kolleger for at sætte en stopper for de forfærdelige overgreb. Kathryn Bolkovac: Rachel Weisz. Peter Ward: David Strathairn. Jan Van Der Velde: Nikolaj Lie Kaas. Instruktion: Larysa Kondracki.

03:00  

Store danskere - Dirch Passer
Store danskere - Dirch Passer I 3 årti henrykkede Dirch Passer danskerne med sin komik, mimik og sit grin i så stor grad at hans publikum ikke ville se ham i de alvorlige roller som han ellers drømte om. Han endte sine dage, som den mest kendte og elskede dansker, på scenen i sit klovnekostume. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 06.03.05

03:40  

Gæt og grimasser (13:15)
Gæt og grimasser (13:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

04:20  

Gæt og grimasser (14:15)
Gæt og grimasser (14:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:05  

Dagens sang: Luk julefreden ind
Dagens sang: Luk julefreden ind - sunget af et af DR's kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Solens mad
Solens mad Giovanni Denardin er bonde og er en af de bare 38.000 ladinere, der endnu er tilbage. Det lille nærmest ukendte folkeslag lever ved Dolomitterne i Italien nær ved den østrigske grænse. Det ladinske køkken er robust, mere præget af Østrig end af Italien, og her ses en mangfoldighed af spændende retter. Nordvision fra Sverige.

06:30  

Solens mad
Solens mad I dette sidste afsnit skal vi vidt omkring i Italien. Turen går både til verdens første smagsuniversitet, hvor 300 studerende fra hele verden uddannes til gastronomiske eksperter, videre til en vingård der er stærkt inspireret af Puccini og til sidst til byen Castelnuovo Garfagnana , hvor der ligger en lille restaurant, som både lokalbefolkningen og gourmeer fra både Milano og Rom strømmer til. Nordvision fra Sverige.

07:05  

Madsen & Co. (12:32)
Madsen & Co. (12:32) Det er juleaftensdag, og familien Madsen glæder sig til at skulle fejre juleaften helt for sig selv - og så sammen med Kisser selvfølgelig. For Mogens er det vigtigste på denne dag, at alt er præcis, som det plejer at være - så han gør, hvad han kan for at sikre det, på trods af resten af familien. Men jul bliver det, og julemanden kommer - og det er der også andre, der gør. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Onkel Hans: Christoffer Bro. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Sendt første gang 1997

07:30  

Madsen & Co. (13:32)
Madsen & Co. (13:32) Nabohjælp. Kisser har mødt den store kærlighed, selv om det kni- ber med at huske hans navn, og hun forsøger ihærdigt at sælge sit hus, så hun kan flytte ind til ham i København. Men først da Mogens tilbyd- er sin hjælp, sker der noget - og hele familien Madsen forbereder afskeden med Kisser. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: En rose så jeg skyde
Dagens sang: En rose så jeg skyde - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Dyrekraft-udfordringen

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21)
Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21) Den Onde Nisse er forsvundet fra hytten. I et sidste forsøg på at redde klassens fælles Jul deler de sig op for at lede efter Nissen. Vil det lykkes at finde Den Onde Nisse igen? Og vil det lykkes dem at redde fælles Jul.

07:20  

The Next Step III (25)
The Next Step III (25) Når krigen er slut

07:40  

Braceface (45)
Braceface (45) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

08:05  

Freaktown (13)
Freaktown (13) Kærlighedskrise

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Syv minutter i bang

08:25  

Junglebanden
Junglebanden En umulig mission

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Gumball IV (31)
Gumball IV (31)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Find uglerne

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Mossis loppe

05:30  

Hjørne Bjørne IV (19)
Hjørne Bjørne IV (19) Emma Ørn flyver om kap med en falk og glemmer helt sine aftaler.

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

06:00  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18) Stjernekiggeri

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Spøg og skæmt

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Troldeteatret

06:30  

Grinebider (4)
Grinebider (4) Lækkeri-dag

06:40  

Nissernes Ø (21:24)
Nissernes Ø (21:24) I dag rejser Storfangeren helt ud til Iskanten og overbringer den magiske kam til Havets Moder. Günther lærer Junior at fri til Puala. Jo Jo er helt ulykkelig over alt det, han er kommet til at gøre. Men Fígur tager ind til Fornøje-Frederik og med lidt trolddomshjælp fra Jinx, er der både lys og calypso forude. Fru Fiffig-Jørgensen har en hemmelighed, som hun må fortælle sin mand. Men tør hun? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Søs Egelind og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (21:24)
Ramajetternes Jul (21:24) Selma, Sus og Flummer har virkelig knoklet og indsamlet 182 børns julegaveønsker. Men de mangler stadig mere end 2 milliarder navne og ønsker, og der er kun 3 dage til jul. De kunne virkelig godt bruge hjælp fra Finn Falk og Øvst, men de er som sunket i jorden. Da det ser allermest sort ud, får Selma en genial Idé.

07:30  

Den lille julemand
Den lille julemand Hvert 163. år er det tid til at finde en ny Julemand. Nu er tiden kommet. Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er - han er bange for at flyve! Nicholas ansættes som julemandens hjælper. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en lille forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig, og ikke mindst flyvende julemand.

08:45  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

08:55  

Albi
Albi Albi vil telefonere

 
DR1

09:00  

Hjemmefronten II (5:6)
Hjemmefronten II (5:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

09:45  

Hjemmefronten II (6:6)
Hjemmefronten II (6:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

10:30  

Ronja Røverdatter
Ronja Røverdatter Tage Danielssons film fra 1984 efter Astrid Lindgrens spændende fortælling om Ronja, der vokser op i røverborgen langt ude i skoven. Da Ronja er 11 år, møder hun Birk, som er søn af røverhøvdingen Bork. Først vil hun ikke vide af ham, men da de et par gange har frelst hinandens liv, bliver de to børn uadskillelige, selv om deres fædre er ærkefjender. For at være sammen med Birk bliver Ronja nødt til at flytte hjemmefra, og hun og Birk bor hele sommeren i en forladt bjørnegrotte. Instruktion: Tage Danielsson. Ronja: Hanna Zetterberg. Birk: Dan Håfström. Mattis: Börje Ahlstedt. Lovis: Lena Nyman. Borka: Per Oscarsson. Dansk fortæller: Anne Marie Helger.

DR2

09:20  

I nomadernes fodspor: Sibirien
I nomadernes fodspor: Sibirien Tv-værten Kate Humble begiver sig ud i nogle af verdens afkroge, når hun besøger tre forskellige nomadefolk. Her møder hun nenetserne i Sibirien, der er renhyrder. Men deres livsstil er truet. I 2013 førte temperaturstigninger til, at mange tusind rener døde. Samtidig bliver deres nomaderuter forhindret af en stadigt mere omfattende infrastruktur i form af veje og jernbaner.

10:10  

I nomadernes fodspor: Mongoliet
I nomadernes fodspor: Mongoliet Tv-værten Kate Humble begiver sig ud i nogle af verdens afkroge, når hun besøger tre forskellige nomadefolk. Her er hun nået til Gobiørkenen, hvor Mongoliets nomadefamilier har levet i århundreder. Men fortsætter nomadelivsstilen, eller bliver de unge fristet af et mere moderne liv i byerne? Se med her.

11:05  

Winnie
Winnie

DR3

09:45  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

10:15  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

10:45  

Rodløs (6:6)
Rodløs (6:6) Hadji åbner op overfor vennerne om sin flugt fra Syrien. Og Ali kæmper for at finde et arbejde, nu hvor praktiktiden nærmer sig sin afslutning. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

11:15  

Alene i vildmarken USA I (9:10)
Alene i vildmarken USA I (9:10) Efter 37 dage i vildmarken er kræfterne for alvor ved at slippe op hos de sidste deltagere. Hvor længe kan deres fighterinstinkt og drømmen om 500.000 dollars holde dem kørende?

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en dansk statsminister, der fortæller den engelske, hvordan Europa kan samles, om stænklapforvirring, om ny regler for Politiets Efterretningstjeneste, om billige byggegrunde i Vejle, om et nyt dansk parti, der snublede i starten, om fakkeltog i Fredensborg og om en dansk skuespillerinde, der blev gift i en brudekjole med en vidde på 36 meter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:45  

Store danskere - Th. Stauning
Store danskere - Th. Stauning Thorvald Stauning var cigarsortereren der endte som statsminister. Han blev født i fattigdom og endte som nationens samlingspunkt. Men karrieren kostede. Han ofrede sig selv, venskaber, og kvinderne for at ændre samfundet og for at få magten. Han havde problemer med alkohol og så gemte han på en hemmelighed, som familien først fandt ud af 60 år efter hans død. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Sendt første gang 23.05.04

10:25  

Store danskere - Knud Rasmussen
Store danskere - Knud Rasmussen Verdens længste rejse på hundeslæde fra Grønland til Stillehavet førte ham lige ind i verdensberømmelsen. Han var splittet mellem sit liv i Danmark og en dyb længsel efter Grønland. Han sørgede for at hele Grønland blev samlet under dansk flag og skrev Grønland ind i danskernes hjerte med beretninger fra sine fantastiske rejser. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.03.05.

11:05  

Alle tiders underholdning (6.8)
Alle tiders underholdning (6.8) Ungdomsoprør og underholdning. 68'erne kommer for alvor på banen i 70'erne. De rykker sågar ind i Huset På Christianshavn. Erik Balling instruerer flere af de i alt 84 afsnit af serien. Balling står også bag dansk films største succes Olsen-banden. I kølvandet på 68'erne følger den seksuelle frigørelse. Sengekantsfilmene sælger et hav af biografbilletter. Kvinde-frigørelsen slår også igennem i underholdningsbranchen. Lisbet Dahl laver one-woman show på tv. John Mogensen forener protestsang og folkelighed. Men ellers er fronterne hårdt trukket op. Brede underholdere som Ib Henrik Cavling og Volmer Sørensen lægges for had. Lise Nørgårds og Erik Ballings Matador formår dog at samle alle danskere foran TV-skærmen. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

11:45  

Alle tiders underholdning (7:8)
Alle tiders underholdning (7:8) Øbberbøv, Fru Christoff og tjener Frandsen. Det er nogle af de populære TV-figurer i 80erne. Århus rykker, og pluselig går vi alle rundt og siger.. ja dak. Nye professionelle entertainere som Linie 3 og Pallesen og Pilmark trækker publikum til landets mange nye koncertsteder og kulturhuse. Walther og Carlo og Jydekompagniet trækker til gengæld folk i biografen. En ny generation af TV-underholdnings-værter som Jarl Friis-Mikkelsen og Hans Otto Bisgaard fornyer lørdagsunderholdningen. Men Danmarks Radio rystes i sin grundvold. TV2 er en succes fra starten med programmer som Lykkehjulet og Eleva2eren. Fagre nye TV-verden banker på. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

DR Ultra

09:00  

De Tre Brødre
De Tre Brødre Musikalsk genfortælling af det klassiske eventyr af Brødrene Grimm fra 2014.

10:30  

Sam & Cat I (9)
Sam & Cat I (9) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

10:50  

Sam & Cat I (10)
Sam & Cat I (10) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:15  

Sam & Cat I (11)
Sam & Cat I (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:35  

Sam & Cat I (12)
Sam & Cat I (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:00  

Motor Mille på maskintur - Monster truck (2)
Motor Mille på maskintur - Monster truck (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

09:15  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

09:30  

Cirkus Summarum 2016
Cirkus Summarum 2016 Der er fest og magi i manegen når årets store cirkus show går i luften.

11:15  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok? Husk at se med!

DR1

12:30  

Skattejægerne 2011 (12)
Skattejægerne 2011 (12) Hos Jonna Wildau fra Madame Butterfly i Århus har en kvinde udset sig et særligt smykke. Men hvordan får hun sin mand til at betale for det? Ægteparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen fra Lykkegaard er på rov i det nordjyske, mens Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne er på udkig efter effekter til den kommende auktion. Sendt første gang 22.03.11

13:00  

Made in Denmark Jul (1:3)
Made in Denmark Jul (1:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven. Hvor vi før har fulgt dem på opdagelse i hinandens håndværk, skal de nu bruge deres kreativitet og fantastiske færdigheder til at skabe nye, unikke julekreationer. I aften skal kunsthåndværkerne lave Julegaver. Først skal de lade sig inspirere af julemandens værksted og lave julegaver til børn. Derefter skal de i al hemmelighed lave julegaver til hinanden og det gælder om at kreere den mest personlige julegave. Til slut kåres dén person, der på baggrund af ide og udførsel har lavet den bedste gave.

13:30  

Gintberg på kanten - Thorshavn
Gintberg på kanten - Thorshavn Jan Gintberg slutter denne omgang af sine antropologiske rejser i "Udkantsdanmark" i rigets mest tågede udkant, Færøerne. En del af rigsfællesskabet, der er udskældt for at være fordomsfuld, tilbagestående og humorforladt. Her undersøger Gintberg, om der mon også findes noget af den gode gamle selvironi derude på de vulkanske udkantsklipper? Målet for Jan Gintbergs opdagelsesrejse er Thorshavn, hvor han tager den humoristiske temperatur på indbyggerne. Han møder bla. "Fuglesamleren", der har Europas største samling af lus. Han bliver indviet i et af færingernes særlige fodbold-fan-ritualer. Og endelig skal Jan Gintberg finde en passende grimasse, når han smager veltilberedte fåretestikler. Baseret på sine oplevelser slutter han med at optræde for de mennesker, han har mødt i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 17.11.11

14:00  

Columbo: Utrygt hviler et kronet hoved
Columbo: Utrygt hviler et kronet hoved En populær skuespiller omkommer ved en bilulykke efter besøg i stolen hos tandlægen Wesley Corman - og i sengen hos tandlægens kone, Lydia. Columbo efterforsker dødsfaldet og får mistanke om, at "ulykken" i virkeligheden er et mord. Columbo: Peter Falk. Wesley Corman: James Read. Lydia Corman: Jo Anderson. Instruktion: Alan Levi.

DR2

12:30  

Indusflodens skatte (1:3)
Indusflodens skatte (1:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

13:15  

Indusflodens skatte (2:3)
Indusflodens skatte (2:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

14:00  

Indusflodens skatte (3:3)
Indusflodens skatte (3:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

14:45  

Verdens smukkeste ginfabrik (1:3)
Verdens smukkeste ginfabrik (1:3) Ginfirmaet Bombay Sapphires ombygning af en smuk, men forfalden 300 år gammel victoriansk papirmølle til et topmoderne destilleri, bliver under ledelse af den britiske designer Thomas Heatherwick til et banebrydende byggeri. Gennem mere end to år følger vi en farverig samling af krævende arkitekter, stressede ingeniører, kobbersmede, murere og havearkitekter, mens de takler udfordringerne ved et af Europas mest ambitiøse restaureringsprojekter.

DR3

12:00  

Alene i vildmarken USA I (10:10)
Alene i vildmarken USA I (10:10) Sult, udmattelse og hjemve har fået et så fast tag i den ene af de to sidste deltagere, at han må kaste håndklædet i ringen. Og det betyder, at vi har en vinder af det vilde overlevelseseksperiment.

12:45  

Mord på julefilm
Mord på julefilm For sidder tungen egentlig fast, hvis man sætter den på en decemberkold flagstang? Ville tyvene fra Alene Hjemme egentlig have overlevet alle fælderne? Og kan man virkelig lave en gigabombe af en kontorstol, noget sprængstof og en computerskærm, som John McClain gør i Die Hard?

13:15  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

13:45  

Doctor Who IX (12:12)
Doctor Who IX (12:12) Doktoren vender tilbage til Gallifrey og må stå ansigt til ansigt med sit eget folk The Time Lords. Men hvor langt vil han gå for at få hævn? Og har han mere at tilstå?

14:50  

The Art of Getting By
The Art of Getting By Det er lykkedes den sortsynede, ensomme teenager George at nå næsten hele vejen gennem gymnasiet uden at have rørt en finger. George har ikke mange venner, men da han møder den smukke, komplicerede Sally, er de to straks på bølgelængde. George: Freddie Highmore. Sally: Emma Roberts. Zoe: Sasha Spielberg. Instruktion: Gavin Wiesen.

DR K

12:25  

Alle tiders underholdning (8:8)
Alle tiders underholdning (8:8) Ironi, kult og realityshows. 90'er generationen dyrker både Sussi og Leo, Det brune punktum og Biker Jens. Stand up komikere bliver TV-stjerner. Casper Christensen brager igennem med Husk lige tandbørsten, Tæskeholdet og Mandrilaftalen. På DR 2 fornyer Jan Gintberg og Bertelsen TV-satiren. Nye kvindelige komikere som Søs og Kirsten, Paprika Steen og Emmas Dilemma dropper det pæne look og bider sig fast. Teenagepigerne drømmer omvendt om at ligne dem fra Eye Q. Realityshows som Big Brother rykker grænserne for TV-underholdning. Vi har et hav af TV-kanaler at vælge i mellem. Alligevel går flere og flere af os igen i biografen. Cirkus lever også i bedste velgående. Her får Benneweis selskab af Zirkus Nemo.

13:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:50  

Stephen Fry i Mellemamerika - Fra El Salvador til Nicaragua
Stephen Fry i Mellemamerika - Fra El Salvador til Nicaragua Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. El Salvador og Honduras er to af de farligste lande i regionen, mens Nicaragua hører til mere 'sikre'. Fry surfer, møder vore dages Sweeney Todd, smager en ny banansort og møder sandinistiske revolutionære, der er multimillionærer.

DR Ultra

12:00  

Sam & Cat I (13)
Sam & Cat I (13) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:20  

Sam & Cat I (14)
Sam & Cat I (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:40  

Sam & Cat I (15)
Sam & Cat I (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:05  

Sam & Cat I (16)
Sam & Cat I (16) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:30  

The Next Step III (25)
The Next Step III (25) Når krigen er slut

13:50  

Braceface (17)
Braceface (17) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:15  

Freaktown (11)
Freaktown (11) Bens pumpede krop

14:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:40  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

DR Ramasjang

12:00  

Tree Fu Tom (3)
Tree Fu Tom (3)

12:20  

Tree Fu Tom (4)
Tree Fu Tom (4)

12:45  

Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2)
Hemmelige dyr: Hullet i Lunden (2) Emilie på 7 år har fundet et underligt og meget dybt hul i en park lige hvor hun bor. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Horsens for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr der bor lige i nærheden.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (30)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (30) Marianspejlet

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31) Varulven i Sherwood

13:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32) Prinsens vindmølle

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang ... Grantræet
Der var engang ... Grantræet Grantræet.

DR1

15:30  

Mickey Blue Eyes
Mickey Blue Eyes

17:05  

Store forretninger IV (10:10)
Store forretninger IV (10:10) Jimmy har taget en desperat beslutning, og Harry er helt ude i tovene. Sladderpressen kaster sig frådende over Harry og Mae. Situationen udvikler sig, og for første gang er Selfridge's i fare for at måtte lukke.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Verdens smukkeste ginfabrik (2:3)
Verdens smukkeste ginfabrik (2:3) Ginfirmaet Bombay Sapphires ombygning af en smuk, men forfalden 300 år gammel victoriansk papirmølle til et topmoderne destilleri, bliver under ledelse af den britiske designer Thomas Heatherwick til et banebrydende byggeri. Gennem mere end to år følger vi en farverig samling af krævende arkitekter, stressede ingeniører, kobbersmede, murere og havearkitekter, mens de takler udfordringerne ved et af Europas mest ambitiøse restaureringsprojekter.

16:15  

Verdens smukkeste ginfabrik (3:3)
Verdens smukkeste ginfabrik (3:3) Ginfirmaet Bombay Sapphires ombygning af en smuk, men forfalden 300 år gammel victoriansk papirmølle til et topmoderne destilleri, bliver under ledelse af den britiske designer Thomas Heatherwick til et banebrydende byggeri. Gennem mere end to år følger vi en farverig samling af krævende arkitekter, stressede ingeniører, kobbersmede, murere og havearkitekter, mens de takler udfordringerne ved et af Europas mest ambitiøse restaureringsprojekter.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:10  

Menneskets utrolige univers (2:5)
Menneskets utrolige univers (2:5) "Hvorfor er vi her?" Videnskabsprogram fra BBC fra 2014. (Human Universe) Er mangfoldigheden i naturen og menneskelivet simpelthen en konsekvens af tilfældigheder, begrænset af de fysiske love, der styrer universet? Men hvorfor ser vores univers ud til at være blevet skabt med netop de egenskaber, der skulle til for at skabe mennesket? I en svimlende konklusion redegøres for den nyeste forståelse af, hvordan universet er blevet til, og giver et radikalt anderledes svar på spørgsmålet om, hvorfor vi er her.

17:00  

Komodo - den giftige ø
Komodo - den giftige ø Komodoøen er et sælsomt landskab omgivet af forrevne bjerge. Her lever mange dyr, der konkurrerer om at være mest giftige. De store frygtindgydende komodovaraner ligger øverst i fødekæden, men øerne kan også byde på adskillige arter af giftslanger, for ikke at tale om havet omkring øerne, der vrimler med giftige fisk, blæksprutter og vandmænd.

17:50  

Internettets vidunderdreng
Internettets vidunderdreng Aaron Swartz var aktivist og samtidig fuldstændig banebrydende i sin udvikling af internettet. Som hyperintelligent barn kunne han læse som tre-årig og begyndte at programmere, allerede inden han kom i skole. Han udviklede forløberen for Wikipedia; alene på sit værelse, kun 12 år gammel. Som 13-årig udviklede han RSS feeds, der er korte opsummeringer af netsider. Han døde i 2013, kun 26 år gammel. Og selvom der er spekulationer om hans død, er den officielle forklaring, at han begik selvmord på grund af alvorlige anklager om computer misbrug.

DR K

15:40  

Stephen Fry i Mellemamerika - Costa Rica og Panama
Stephen Fry i Mellemamerika - Costa Rica og Panama Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. Costa Rica er noget så sjældent på disse kanter som et stabilt demokrati uden borgerkrig - og uden hær. Men med et betagende dyreliv. I Panama oplever han kæmpeskildpadderne lægge æg, før han slutter turen i Panama City.

16:25  

Italien og mafiaen - en blodig pagt
Italien og mafiaen - en blodig pagt Mordene på dommerne Falcone og Borsellino på Sicilien i 1992 er blevet tolket som hævnmord, beordret af lederen af den sicilianske Cosa Nostra,Toto Riina, mod de to mænd, der havde dedikeret deres liv til at komme mafiaen til livs. Men nu tyder meget på, at nogle i den italienske stats hjerte havde en finger med i spillet. Det kunne være historien om de farlige relationer, der har været mellem den italienske stat og mafiaen siden 2. Verdenskrig.

17:20  

Uopklarede mord (5:6)
Uopklarede mord (5:6) I sommeren 1994 findes en ung pige myrdet på en af byens kirkegårde. Spørgsmålene er mange: Hvordan kom hun dertil, fulgtes hun med nogen, hvorfor smed morderen hendes ting langs flugtvejen? Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, vender tilbage til denne sag, som han aldrig har kunnet glemme. Han begiver sig ud på en rejse i tid og rum, og vil nu se nærmere på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen - og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Nordvision fra Sverige.

17:50  

Uopklarede mord (6:6)
Uopklarede mord (6:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Efter at have været forsvundet i en uge bliver den 24-årige Anneli fundet død. Hun er brutalt stukket ihjel med en kniv, og en del af det tøj, hun havde på, mangler. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, beslutter sig til at se nærmere på den sag, der nu er 23 år gammel. Hvor skete mordet, hvornår skete det og først og fremmest, hvem kan have begået det? Leif GW Persson begiver sig ud på en rejse i tid og rum og forsøger herved at få et billede af, hvad der dengang skete. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

15:00  

Thunderbirds (7)
Thunderbirds (7) Afsporet

15:25  

Star Wars - Yodas beretninger (1)
Star Wars - Yodas beretninger (1) Fantom-klonen

15:45  

Star Wars - Yodas beretninger (2)
Star Wars - Yodas beretninger (2) Sith'erne truer

16:10  

Star Wars - Yodas beretninger (3)
Star Wars - Yodas beretninger (3) Jedierne angriber

16:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Tortuga-opgradering

16:55  

Junglebanden
Junglebanden Dalen med de hundrede farer

17:05  

Junglebanden
Junglebanden Dragemissionen

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21)
Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21) Den Onde Nisse er forsvundet fra hytten. I et sidste forsøg på at redde klassens fælles Jul deler de sig op for at lede efter Nissen. Vil det lykkes at finde Den Onde Nisse igen? Og vil det lykkes dem at redde fælles Jul.

17:50  

Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22)
Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22) Klassen forsøger at forberede det krybbespil, som skal vises til fælles Jul. Men da fælles jul bliver aflyst, og Frederik finder ud af, at det ikke er lykkes ham at få Josefine til at blive i klassen, forsøger Bertram at samle klassen omkring en farvelgave til Josefine.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2) Sarah, And og pingvinerne

15:05  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3) Op med humøret, Æsel

15:15  

Morten Skildpadde (23)
Morten Skildpadde (23) Supersnusernes store lille sag

15:40  

Gurli Gris V (7)
Gurli Gris V (7) Skygger

15:50  

Chuggington
Chuggington Redningsaktion på højderne

16:00  

Chuggington
Chuggington Frygtløse Wilson

16:10  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

16:15  

Albi
Albi Albi vil så

16:20  

Yakari III (25)
Yakari III (25)

16:35  

Paw Patrol II (22)
Paw Patrol II (22) Vovserne redder en sprællende Francois

17:00  

Ramajetternes Jul (22:24)
Ramajetternes Jul (22:24) Selma, Sus og Flummer vil komme Øvst og Finn Falk til undsætning, men alle lufthavnens cykler er punkterede. De tre har ikke en chance for at nå det i tide. Med mindre drillenissen kan hjælpe!?

17:15  

Nissernes Ø (22:24)
Nissernes Ø (22:24) "Fornøje-Frederiks mor" I Julemandens Land er der glæde og bryllup. Men nu vil Pyt gerne hjem! Fígur er utryg. Han ved ikke, hvordan de får krammet på Fornøje-Frederik. Men det gør Sugar! Og det gør Günthers psykolog! Og da Miss Fornøjelse pludselig træder ind på scenen, er alting ændret! Günther håber at få Julemandens tilgivelse. Fru Fiffig-Jørgensen håber på at få sin mands tilgivelse. Men kommer Pyt, Lunte og Günther overhovedet tilbage? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mik Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

DR1

18:00  

Auktionshuset III (11)
Auktionshuset III (11) Verdenskunst under hammeren I dag skal Jesper Bruun Rasmussen have et stykke ægte verdenskunst under hammeren, når han skal forsøge at sælge et oliemaleri af selveste Paul Gauguin. Vurderingen er sat til 2-2,5 millioner kroner, og hvis alt går vel kan maleriet ende med at blive det dyrest solgte Gauguinværk i Danmark. Frederik Bruun Rasmussen og Auktionshusets vinekspert, Morten Stenør Larsen, er taget til Gavnø Slot i Næstved. I slottets gamle vinkælder er de to vurderingsmænd på jagt efter sjældne vine egnet til auktion.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

19:30  

Snefald (22:24)
Snefald (22:24) Selma, Pil og Frida går ud i mørket. Skyggehulen og Julius må befinde sig derude. Winter bliver gal, da han finder ud af, at forbuddet mod boller ikke respekteres, at han lukker Gertruds bageri. Sendes med synstolkning på DR1Syn

20:00  

Ørkenens Sønner - Et skud i tågen (2:2)
Ørkenens Sønner - Et skud i tågen (2:2) Omar-Papa, Yassirfir Dosirfem, Ali Bubbas Barkhar og Khamel Ull-Zuut er tilbage! Det overordnede tema i Et Skud i Tågen er det vilde vesten. Hvad dette kan udarte sig til, kan man kun gisne om, men at det bliver i den vante frække, elegante, grove og ikke mindst charmerende stil er sikkert. Sendt første gang 23.09.05

DR2

18:30  

Nak & Æd en and - 3. forsøg
Nak & Æd en and - 3. forsøg Det er blevet oktober, og andejagten er gået ind. To gange tidligere er det gået galt for Jørgen og Nikolaj, når de har forsøgt at få en and med hjem til gryderne. Derfor er de taget til Aarø i Sønderjylland, hvor himlen siges at blive sort af fugle. Og denne gang skal det bare lykkes, for hvis Jørgen rammer forbi, står der nemlig muldvarp på menuen. Sendt første gang 11.12.11

19:00  

Husker du ... Julespecial
Husker du ... Julespecial Nissepiger og julemænd, flæskesteg og rødkål, gaver og grantræer, julesure og juleglade. Nogle vil ønske at den varede helt til påske, andre rejser hellere væk. Lige meget hvad, så har alle en mening om julen og dens betydning. Som det meste af landet har Danmarks Radio holdt jul år efter år. I aften er der gensyn med de bedste øjeblikke. Mød en gnaven Dan Turèll, en veloplagt Magnus Tagmus og en masse andre danskere, der alle har noget at sige om julen gennem de sidste 50 år. Sendt første gang 26.12.06

20:00  

Arven
Arven Da Christoffers far begår selvmord, kræver hans mor, at Christoffer overtager ledelsen af familiens stålvalseværk. Modvilligt forlader Christoffer sin restaurant i Stockholm for at opfylde sin mors ønske. Det kommer bag på både hans kone, hans søster og hendes mand, der ellers var den mest oplagte kandidat til posten. For at redde firmaet fra en truende konkurs tvinges Christoffer til at gå drastisk til værks. Det bringer ham på kant med både familien og konen. Christoffer: Ulrich Thomsen. Maria: Lisa Werlinder. Annelise: Ghita Nørby. Instruktion: Per Fly.

DR3

19:35  

Pandaerne (6:7)
Pandaerne (6:7) "Vanessa bliver gravid" Vanessa er en pige, der godt kan lide at feste og snave med en masse lækre fyre. En dag får hun kvalme og en læge konstaterer at den unge pige er gravid. Stærkt imod sine forældres ønske, beslutter hun sig for at beholde barnet. Nu skal hun bare finde ud af hvem faren er. Imens føler Conrad sig ekstremt overset og drømmer om at få en helt ny familie.

20:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

18:20  

Ondskabens ansigter - Adolf Hitler
Ondskabens ansigter - Adolf Hitler Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Den tyske diktator Adolf Hitler (1889-1945) står som billedet på den skindbarlige ondskab. Under hans ledelse myrdede Nazityskland seks millioner jøder og seks millioner russere, polakker, romaer, homoseksuelle, politiske modstandere og mennesker med et mentalt eller fysisk handikap.

19:10  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

19:50  

Dagens sang: En rose så jeg skyde
Dagens sang: En rose så jeg skyde - sunget af et af DR's kor.

19:55  

DR K Filmfestival: Hvad med Kevin
DR K Filmfestival: Hvad med Kevin

20:00  

Hvad med Kevin?
Hvad med Kevin? Eva lader sine ambitioner og sin karriere komme i anden række, da hun bliver mor til Kevin. Allerede i de tidlige år er forholdet mellem mor og søn anstrengt. Som 15-årig begår Kevin en frygtelig ugerning. Efterfølgende kæmper Eva med både sorg og skyldfølelse. Har hun nogensinde elsket sin søn? Og i hvor høj grad er hun skyld i Kevins handlinger? Eva: Tilda Swinton. Franklin: John C. Reilly. Kevin som teenager: Ezra Miller. Instruktion: Lynne Ramsay.

DR Ultra

18:00  

The Next Step III (25)
The Next Step III (25) Når krigen er slut

18:25  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (22:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (22:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (21:24)
Snefald (21:24) De prøver at finde ud af alt det mærkelige, Oraklet sagde. Hvor kan Skyggehulen være? De må have alle børnene med for at kunne løse mysteriet. Hugo overtaler Ruth til at skrive et brev til Selma, og Ruth går med til at sidde vagt ved postkassen sammen med Hugo og Svendsen. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (8:10)
Trio (8:10) Skattejægerne overvåger TRIO, mens de venter på at få skatten serveret. I kredsmesterskaberne i boksning bliver Nora forgiftet før kampen. Vil TRIO klare at aflede skattejægerne og finde skatten?

19:55  

Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22)
Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22) Klassen forsøger at forberede det krybbespil, som skal vises til fælles Jul. Men da fælles jul bliver aflyst, og Frederik finder ud af, at det ikke er lykkes ham at få Josefine til at blive i klassen, forsøger Bertram at samle klassen omkring en farvelgave til Josefine.

20:10  

Voksenfælden II (4)
Voksenfælden II (4) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange stykker tøj de kan få de voksne til at prøve, når de beder dem om hjælp til at finde en gave til "mor og far" i en tøjforretning. De undersøger også, hvor mange skridt de kan få de voksne til at tage mens de indgår en klam snak om fordøjelse, prutter og pølser. Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera.

20:30  

Spøgelsesjægerne
Spøgelsesjægerne Tom er en dreng, der nemt bliver forskrækket. Hetty er en professionel spøgelsesjæger, og Hugo er et elskeligt, men meget slimet spøgelse. Trods deres forskelligheder går den umage trekløver sammen om at bekæmpe det onde og redde verden fra en livstruende fremtid.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (37)
F for Får (37) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (38)
F for Får (38) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

18:30  

Alpha og Omega - De store ulvelege
Alpha og Omega - De store ulvelege Nogle af ulvene hører om De Store Ulvelege, og de beslutter sig for at lave et hold. Kate er udenbys, så Humphrey bliver deres træner. Mon de taber eller vinder?

19:15  

Alpha og Omega - Legenden om hugtandshulen
Alpha og Omega - Legenden om hugtandshulen En af ulvene sniger sig væk, for at udforske de hjemsøgte grotter. Der finder han en ensom ulv der er blevet væk fra sin flok, og nu gør han alt hvad han kan for at hjælpe hende.

19:58  

Hunden Ib
Hunden Ib

20:02  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Julevejr
Vores Julevejr

21:25  

No Escape
No Escape Et spændende nyt liv i eksotiske omgivelser forvandles til en mareridtsagtig kamp for overlevelse, da Jack får job i Sydøstasien. Blot få timer efter han og hans kone og to små døtre er stået af flyet, udbryder der voldeligt oprør i landet. I gaderne er der dødelige kampe, og alle udlændige henrettes på stedet. Nu må Jack og hans lille familie forsøge at komme ud af landet, inden det er for sent. Jack: Owen Wilson. Annie: Lake Bell. Hammond: Pierce Brosnan. Instruktion: John Erick Dowdle.

23:00  

Tombstone
Tombstone Wyatt Earp slår sig ned i Tombstone med sine brødre og familien, men byen regeres af en vild bande med Ike Clanton i spidsen, og snart må brødrene igen spænde pistolbælterne for at tage opgøret med banditterne ved OK Corral. Wyatt Earp: Kurt Russell. Doc Holliday: Val Kilmer. Virgil Earp: Sam Elliott. Instruktion: George P. Cosmatos.

DR2

21:50  

Nak & Æd en and - 4. forsøg
Nak & Æd en and - 4. forsøg Det er november og det er koldt, men det stopper ikke ægte naturmænd. Derfor er Jørgen og Nikolaj taget til Nordjylland på jagt efter Danmarks mindste and, nemlig krikanden. Men trods sin lille størrelse er krikanden en hurtig flyver, så det er ikke en helt nem opgave, de to herrer har sat sig for. Se med om det lykkedes dem, eller om kokken i stedet skal svinge kniven over en måge... Sendt første gang 16.10.13

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Fortæl det ikke til nogen
Fortæl det ikke til nogen Ægteparret Alex og Margot tager en svømmetur i en skovsø. Margot svømmer alene i land. Kort efter hører Alex et skrig. Han svømmer tilbage til bredden, hvor nogen slår ham ud. Da han kommer til sig selv, er Margot væk. Otte år senere længes Alex stadig frygteligt efter Margot. Da to lig findes i skoven, hvor hun formodes at være blevet dræbt, genåbner politiet sagen. Pludselig er Alex efterlyst for mord. Alex: François Cluzet. Margot: Marie-Josée Croze. Hélène: Kristin Scott Thomas. Instruktion: Guillaume Canet.

DR3

21:00  

Sherlock: Den afskyelige brud
Sherlock: Den afskyelige brud London 1895: Thomas Ricoletti er forbløffet over pludselig at se sin kone, klædt i brudekjole, eftersom hun et par timer tidligere tog sit eget liv. Nu hjemsøger fru Ricolettis genfærd Londons gader med en uslukkelig tørst efter hævn. Så Sherlock Holmes og doktor Watson må bruge al deres list, hvis de skal sætte en stopper for denne fjende, der tilsyneladende er genopstået fra de døde. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Doktor John Watson: Martin Freeman.

22:35  

Limitless
Limitless Den mislykkede forfatter Eddie Morra har ramt bunden, men alt ændrer sig, da han prøver et nyt, utestet lægemiddel. Midlet gør ham i stand til at bruge hele sin hjernekapacitet. Pludselig bliver Eddie knivskarp, og på ingen tid gør han lynkarriere i finansverdenen. Men undervejs skaffer han sig farlige fjender, og samtidig sætter præparatets bivirkninger ind med fuld kraft. Eddie Morra: Bradley Cooper. Carl Van Loon: Robert De Niro. Lindy: Abbie Cornish. Instruktion: Neil Burger.

DR K

21:45  

Star 80
Star 80 Dorothy Stratten er ung, naiv og meget smuk. Hun har noget ganske særligt, mener Paul Snider, der straks ser et potentiale i den underskønne pige. Han kan gøre hende berømt, og hun kan gøre ham rig, hvis blot hun bliver månedens Playmate i Playboy. Men efterhånden som hendes karriere tager fart, bliver Paul Sniders jalousi forvandlet til en livsfarlig besættelse. Dorothy Stratten: Mariel Hemingway. Paul Snider: Eric Roberts. Hugh Hefner: Cliff Robertson. Instruktion: Bob Fosse.

23:25  

Med koldt blod
Med koldt blod Den 15. november 1959 bliver en hel familie myrdet af de to unge småforbrydere Perry Smith og Dick Hickock langt ude på landet i den amerikanske delstat Kansas. Efter rovmordet strejfer de to drabsmænd rundt i USA og Mexico i mere end et år, før de bliver fanget. Ingen af de to mordere synes at angre deres gerninger, og samfundets straf bliver hård. Richard Brooks' Oscar-nominerede film bygger på Truman Capotes banebrydende dokumentariske roman af samme navn. Perry Smith: Robert Blake. Dick Hickock: Scott Wilson. Alvin Dewey: John Forsythe. Manuskript: Richard Brooks efter Truman Capotes bog. Instruktion: Richard Brooks.

DR Ultra

22:05  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

Lewis: Eunukken
Lewis: Eunukken En teenagepige bliver fundet på landet uden for Oxford, hvor hun vandrer nøgen og forvirret rundt. Pigen husker intet, men en lægeundersøgelse afslører, at hun er blevet bedøvet og seksuelt misbrugt. Skolens computerlærer kommer under mistanke, men snart vender endnu et mord op og ned på sagen. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Stuart Orme.

02:40  

Miss Marple: Mord er let
Miss Marple: Mord er let I et tog møder miss Marple den aldrende miss Pinkerton, der betror hende, at hun er på vej til Scotland Yard for at anmelde en morder, som allerede har myrdet flere personer i landsbyen Wychwood-under-Ashe. Senere læser miss Marple, at miss Pinkerton er død i en tragisk ulykke, før hun nåede at foretage sin anmeldelse. Nu er det op til miss Marple at afsløre morderen. Miss Marple: Julia McKenzie. Honoria Waynflete: Shirley Henderson. Henry Wake: Steve Pemberton. Instruktion: Hettie Macdonald.

DR2

01:10  

Mord i vildmarken (4:4)
Mord i vildmarken (4:4) Dreyer er tynget af skyldfølelse efter sin blodige fejltagelse, og nu begynder politichefen Ed at stille spørgsmålstegn ved hans forklaring. Samtidig finder Ed spor, som tyder på, at der også var noget galt med efterforskningen af de 30 år gamle drabssager.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:50  

Vice
Vice Forretningsmanden Michaels har skabt den ultimative forlystelsespark. I Vice kan de rige gæster udleve deres mest depraverede fantasier i selskab med androider, der til forveksling ligner rigtige mennesker. Ved en fejl opnår androiden Kelly selvbevidsthed. Da hun flygter, havner hun i krydsild mellem Michaels' håndlangere og politimanden Roy, der er fast besluttet på at lukke Vice én gang for alle. Roy: Thomas Jane. Michaels: Bruce Willis. Kelly: Ambyr Childers. Instruktion: Brian A Miller.

02:20  

I krig med Scientology
I krig med Scientology Tidligere højtstående Scientology-medlem Marty Rathbun fortæller om de chokerende metoder Scientology-kirken bruger til at afpresse og miskreditere Scientology-afhoppere. Marty Rathbun, som arbejdede tæt sammen med Scientology-lederen David Miscavige, hævder bl.a., at hans job var at straffe enhver, der forholdt sig kritisk til Scientologys ledelse.

03:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:40  

Anatomiens skønhed - Grey og Carter
Anatomiens skønhed - Grey og Carter Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

02:10  

Truffaut møder Hitchcock
Truffaut møder Hitchcock Dokumentaren dykker ned i det legendariske møde imellem de to skelsættende filmskabere François Truffaut (f. 1932) og Alfred Hitchcock (f. 1899). Mødet munder ud i Truffauts berømte samtalebog 'Le Cinéma selon Alfred Hitchcock' fra 1966. Her bliver bogens betydning diskuteret af anerkendte instruktører som blandt andre Martin Scorsese og Richard Linklater.

03:30  

KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film Alfred Hitchcock lavede aldrig dokumentarfilm. Bortset fra én gang, ved afslutningen af 2. verdenskrig, hvor den anerkendte instruktør blev kaldt til England for at lede arbejdet med en film, verden aldrig havde set magen til. Filmen skulle bestå af de optagelser, som chokerede fotografer fra de allierede tropper optog under befrielsen af nazisternes kz-lejre. Men Hitchcocks film blev aldrig færdig - før nu, 70 år senere. Denne dokumentar fortæller hele historien om den glemte film - og har fundet frem til både overlevende fotografer og ofre, som blev fotograferet under befrielsen fx fra Josef Mengeles forsøgslokaler.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1217104613