Mariager
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 23. marts 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 23. marts 2018

DR1

01:40  

I farezonen (29:61)
I farezonen (29:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

I farezonen (30:61)
I farezonen (30:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:20  

I farezonen (31:61)
I farezonen (31:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

04:10  

Bonderøven 2009 (10)
Bonderøven 2009 (10) Frank gør noget ved sine drømme. På sin gamle gård på Djursland har han gang i et hav af projekter. I dag skal han og Theresa høste marken med hestebønner. Frank har også travlt med fundamentet til sit nye victorianske drivhus. Og så har han besluttet sig for at hugge et kæmpe hul i væggen til sit nye hus. Sendt første gang 15.03.09

04:35  

Kender du typen 2014 (16)
Kender du typen 2014 (16) Lidt utraditionelt besøger Kender Du Typen? i aften et sommerhus. Så hvilken kendt dansker er det mon, der kløver sit brænde med én hånd og indretter med blomstrede lysekroner? Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau bliver helt betaget af den idylliske grund og den gennemførte indretning og kommer på noget af en prøve, når de skal finde ud af, hvilken slags sko hovedpersonen altid går i. Gæt med på facebook.com/dr1 Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 13.10.14

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

DR Friland: Steen og velfærden (3:4)
DR Friland: Steen og velfærden (3:4) Frilænderen Steen Møller laver pandekagerne mens politikeren Søren Pind forsøger sig med en rabarberkompot. Sammen diskuterer de om markedet er gud eller djævel i et forsøg på at definere frihed og velfærd. Vært: Steen Møller Tilrettelæggelse: Jens Folmer Jepsen/Paseofilm Sendt første gang 31.08.05

06:20  

Søren Ryge - 17 år efter
Søren Ryge - 17 år efter I 1989 lavede Søren Ryge et mindeværdigt program om gamle Franz og Bodil i Lund - og deres vidunderlige have. Nu har han besøgt haven igen, og nu er det barnebarnet David og oldebarnet Polly, der passer den. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. www.dr.dk/ryge

06:50  

AnneMad i Spanien (7:8)
AnneMad i Spanien (7:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Anne besøger de store tørrehaller i bjergbyen Trevélez, hvor skinkerne hænger i titusindvis. Vi hører historien om skinkerne, der saltes og derefter hænger til tørre i op til 2 år. Hjemme i huset laver Anne alverdens retter med skinke. Sendt første gang 20.06.10

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Spis og spar III (5:8)
Spis og spar III (5:8) I Aarhus - smilets by bor Laura og Stefanie med deres to børn Helge og Walter. Parret har et ønske om, at Stefanie skal kunne fortætte med at gå hjemme med børnene et par år endnu. Men det betyder at de vil være tvunget til at leve af én indkomst og det har sine konsekvenser. Et stramt budget er ikke familiens eneste udfordring. På grund af barslen, så har hverdagen budt på langt flere fristelser end tidligere. Især aftensnacks er blevet hverdag hos de to. Her kan programmets kok, Jesper Vollmer komme med ny inspiration til nye opskrifter og nye vaner.

08:55  

Danmarks bedste portrætmaler (4:4)
Danmarks bedste portrætmaler (4:4) Blandt smukke og historiske statuer skal vores tre finalister portrættere en stor kendt dansker på Glyptoteket i København. Der er skruet helt op for forventningerne og på kun 4 timer, skal vores finalister, ved hjælp af olie, akryl og kul, yde deres ypperste. Det bliver en spændende finale, hvor vores dommere bringer et wildcard i spil og må votere lige til det sidste, før de kan kåre Danmarks bedste portrætmaler 2018.

DR2

00:35  

Debatten
Debatten

01:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

07:25  

Nettets halve sandhed
Nettets halve sandhed Hvad kommer internettets amatørskribenter til at betyde for journalistikken? Efter terrorbombningen af Boston maraton i 2013 begyndte brugere af især twitter og reddit at agere amatørdetektiver og hektisk arbejde på at identificere de skyldige. Den efterfølgende undersøgelse førte til en sand heksejagt, hvor ingen havde ansvar for at verificere oplysningerne, og flere uskyldige blev anklaget for forbrydelsen. Instruktøren Greg Barker mener, at denne ulykkelige hændelse ændrede journalistikkens grundlag for altid.

08:25  

Midt i naturen (6:8)
Midt i naturen (6:8) Verdens have huser mængder af dyr og vækster, men er også blevet klodens største dumpingplads. Alene i Nordsøen dumpes mere end 20.000 tons affald hvert år. Yvette Hermundstad, den ene af seriens to værter, ser med egne øjne hvordan bl.a. fugle dør på grund af det, og Martin Emtenäs vil ud og hjælpe til med at rengøre bunden af en havn. Nordvision fra Sverige.

DR3

00:10  

The Neon Demon
The Neon Demon Da den unge fotomodel Jesse flytter til Los Angeles, bliver en gruppe kvinder i modebranchen helt opslugt af hendes ungdommelighed - og de vil gøre hvad som helst for at blive som hende. Medvirkende: Elle Fanning, Keanu Reeves m.fl. Manuskript: Mary Laws, Polly Stenham, Nicholas Winding Refn. Instruktion: Nicholas Winding Refn. Fotograf: Natasha Braier. Scenograf: Elliott Hostetter. Musik: Cliff Martinez. Produktion: Space Rocket Nation i samarbejde med bl.a. DR.

02:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:40  

Speed Kills - Havet
Speed Kills - Havet At bevæge sig i og omkring havet kræver en kolossal indsats. Her møder vi så forskellige dyr, som havtaske, suler, stenfisk, delfiner og hajer, der for at overleve svømmer, dykker og synker og opfører sig som - ja, som fisk i vandet!

03:30  

Petra elsker sig selv (5:8)
Petra elsker sig selv (5:8) Petra tager en kold tyrker fra alt, hvad der minder hende om, hvordan hun ser ud. Hun dropper spejl og make up i forsøget på at se klarere ind i sig selv. Oveni tager hun til en åndedrætsterapi-session i Nordjylland i håb om at den bevidsthedsudvidende terapiform kan få de negative tanker til at forsvinde. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

04:00  

Petra elsker sig selv (6:8)
Petra elsker sig selv (6:8) Det går fremad for Petra i kampen om at slutte fred med sin krop. Hun har dog stadig svært ved at tro på komikeren Sofie Hagen, når hun siger at hun elsker sin krop, selvom den er tyk. Petra forsøger sig også med danseterapi i håbet om at få krop og hoved til at blive bedre venner. Det betyder blandt andet at hun skal være meget fuld, før hun tør nærme sig et dansegulv. Men hun har svært ved at slippe kontrollen og bryde ud i spontan dans. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:40  

De uskyldige
De uskyldige Polen, december 1945. Mathilde, en ung, fransk Røde Kors-læge, er sendt ud for at hjælpe overlevende franske soldater fra krigen. Da en polsk nonne beder hende om hjælp, bliver Mathilde bragt til et kloster, hvor flere af nonnerne er blevet gravide efter at være blevet voldtaget af sovjetiske soldater. Nonnerne kan ikke forene deres tro med deres graviditet, og Mathilde bliver deres eneste håb. Mathilde: Lou de Laâge. Maria: Agata Buzek. Abbedissen: Agata Kulesza. Instruktion: Anne Fontaine.

02:30  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (2:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Viktoria og kongens søster, prinsesse Christina, fortæller om hvordan det er at leve her på dette imponerende barokslot, omgivet af de smukt anlagte haver og idylliske skovarealer, beliggende lige ned til Sveriges tredjestørste sø, Mäleren. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

03:25  

Store danskere - Tove Ditlevsen
Store danskere - Tove Ditlevsen Hun voksede op i Hedebygade på Vesterbro og erindringerne fra barndommen prægede hele Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Hun levede et intenst liv med fire ægteskaber, pillemisbrug og utallige indlæggelser. I 1976 begik Tove Ditlevsen selvmord og blev fulgt til graven af tusinder af trofaste læsere. Tilrettelæggelse: Marian Midé. Sendt første gang 03.04.05

04:05  

Store danskere: Mogens Glistrup
Store danskere: Mogens Glistrup Mange husker ham i dag som den larmende og lettere tossede anarkist, der afskyede skatter og muslimske indvandrere. Men i begyndelsen af sin karriere var Mogens Glistrup faktisk en mand med en mission: Han ville med provokationen som våben ændre den danske skattelovgivning radikalt. Undervejs mistede han næsten alt. Og spørgsmålet er, om han gik for vidt i sine provokationer - eller om han blev kanøflet af systemet. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 27.12.12

04:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det for-gange århundrede. Se eller gense en guldvinder vende hjem, diktator hos Dronningen, Kongen fylde rundt, Lehfelt og Sprogøe i kanalhelvede, Dirch med de talende pegefingre og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

05:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Take That i opløsning, Prins Henrik om Sydafrikansk vin, Russerne på Bornholm, Elleman fryse, Dirch som russisk klovn og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

05:35  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

05:40  

Drømmeferien: Koldt og vådt (9:14)
Drømmeferien: Koldt og vådt (9:14) Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne niende episode går turen til Island, hvor Tom i et af verdens bedste dykkerområder skal prøve fridykning for første gang. Hvis man er heldig, kan man oven i købet dykke med hvaler. Nordvision fra Finland.

06:10  

Drømmeferien: Koldt og vådt (10:14)
Drømmeferien: Koldt og vådt (10:14) Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne 10. episode skal Tom intet mindre end ind mod jordens midte, han er inspireret af Jules Vernes klassiker og skal nu ned i grotterne på Island. Et dyp i de varme kilder og en tur til et ægte vulkankrater bliver der også tid til. Nordvision fra Finland.

06:40  

Taxa (23:56)
Taxa (23:56) Finn er fuldstændig panikslagen over, at han er blevet anmeldt for voldtægt og forsøger, med alle midler, at få fat på Louise. Da Lotte opsøger Mike, forløber det ikke helt så harmonisk, som hun havde tænkt. Verner er ved at gøre et interessant nyt bekendtskab, og Nina får et flatterende tilbud. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Vibeke Ankjær, Ann Eleonora Jørgensen, Solbjørg Højfeldt, Helene Egelund, Peter Steen, Jens Jørn Spottag, Caroline Drasbæk, Torben Jensen, Henrik Trendskow, Morten Hilbert og Pernille Pettersson. Manuskript: Sveinbjörn Baldvinsson og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (24:56)
Taxa (24:56) Mike har købt en enkelt-billet ud af landet, pakket sine ting og er ved at tage afsked med alle - så dukker en person fra hans fortid op. Mens Tom får problemer, da fremmedpolitiet skal have fat i Mai, står Louise, som Finn har haft en affære med, pludselig overfor Birgit på centralen. Herman har sikret sig en kraftig klemme på ejeren af de Krone-Taxa-aktier, han mangler for at lykkes med sit projekt. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Bjarne Henriksen, Vibeke Ankjær, Ann Eleonora Jørgensen, Helene Egelund, Solbjørg Højfeldt, Tammi Øst, Nis Bank-Mikkelsen, Laura Christensen, Peter Steen, Caroline Drasbæk, Torben Jensen, Peter Aude og Erik Holmey. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Fald min engel
Dagens Sang: Fald min engel Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Fald min engel'. Musik & tekst: Steffen Brandt

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. politikontrol af bildæk, Vivi Bak på vej til en stor film-rolle i udlandet, monumental kirkeindvielse i Danmark, spareopfindelse til vandkedler, Fy og Bi, kongeligt bryllup i Holmens Kirke, Tjæreborgpræsten om sine planer og en kæmpebrand i København. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

05:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:05  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Vi' bare bjørne II (4)
Vi' bare bjørne II (4)

07:20  

Thunderbirds II (15)
Thunderbirds II (15) Inferno

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Freaktown (49)
Freaktown (49) Vindheksen

08:05  

Freaktown (50)
Freaktown (50) Tandninjaer

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:40  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

08:50  

Kolonien - Kraniets mysterium (22)
Kolonien - Kraniets mysterium (22) Viktoria og Sille vil stoppe Milans plan om at sejle fra øen, men det mislykkedes. De må finde en måde at sætte efter dem og deres sidste chance er træjollen i havnen, men kan den overhovedet sejle?

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (21)
Søpapegøjernes ø II (21)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (22)
Søpapegøjernes ø II (22)

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Hvor er Rosa og Lottes lyskæde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Chuggington IV (23)
Chuggington IV (23) Koko slår sin egen rekord

06:10  

Morten Skildpadde (23)
Morten Skildpadde (23) Supersnusernes store lille sag

06:35  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

06:48  

Kiwi & Strit (6)
Kiwi & Strit (6) Kiwi vil male et smukt portræt af Strit. Men Strit har svært ved at sidde stille længe nok....

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Op, op og afsted

07:00  

Yakari III (11)
Yakari III (11)

07:15  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

07:30  

F for Får (13)
F for Får (13) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris III (3)
Gurli Gris III (3)

07:50  

Regnbuefamilien (10)
Regnbuefamilien (10) Veton har boet hos regnbuefamilien et stykke tid. Men det er svært at lege med Veton, som ikke taler samme sprog. Da Veton viser et billede af sig selv i farens frisørsalon, forstår Aske og Fie, at han savner sin familie. Acke og Fie på 5 år har to mødre, to fædre, otte bedsteforældre, og så deres forvirrede gammelfarmor Gullie, som er mere som en lillesøster.

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17) Baghold giver bagslag

08:15  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

08:20  

Mashas eventyr (17)
Mashas eventyr (17) Kalifstorken

08:30  

Rod i Historien (1)
Rod i Historien (1) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en håndkile til sin udstilling om istiden og stenalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Mit kæledyr - en chinchilla
Mit kæledyr - en chinchilla Josephine er 7 år og drømmer om at få en chinchilla. I dag får hun besøg af 10-årige Cecilia, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Josephines mor og far kigger med og vurderer, om Josephine måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (14)
Minisekterne (14) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Elephants In the Room
Elephants In the Room

10:30  

Antikkrejlerne (268)
Antikkrejlerne (268) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (269)
Antikkrejlerne (269) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:25  

Midt i naturen (7:8)
Midt i naturen (7:8) Rundt omkring i Europa forsøger man at genskabe de åbne landskaber til gavn for vækster og dyr, der er i stor fare for at uddø. Den ene af seriens to værter, Martin Emtenäs, er rejst til Bulgarien for at se på de tiltag, der er gjort der, og Yvette Hermundstad har taget turen til Uppsala, hvor man tester Gotlandsponyer for at se, om de ligesom europæiske bisonokser i fremtiden kan kan være med til at beskytte miljøet. Nordvision fra Sverige.

10:25  

Midt i naturen (8:8)
Midt i naturen (8:8) Naturen er bestandig i forandring, og i sidste episode i denne serie ser de to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad tilbage på sæsonen, der er gået og de emner, der har været i centrum og som vigtigst har handlet om hvordan dyr og vækster påvirkes af det, vi mennesker gør i og med naturen. Nordvision fra Sverige.

11:25  

Ændernes verden
Ændernes verden Ænder er virkelig originale. Der findes mere end 120 arter med fantastiske navne som hvinand, vildand, spidand, skeand, pibeand og mange andre. Deres fjer skinner om kap, glitrer som perlemor i alle regnbuens farver. De vralter, glider, dykker og snadrer. Og de er født med alt den viden, der er nødvendigt for at overleve. Hvordan man svømmer. hvad man kan spise, og hvor man kan finde det, og hvor man flyver hen om vinteren.

DR3

09:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:20  

På besøg hos mellemøstens største talkshow
På besøg hos mellemøstens største talkshow Gina Dirawi rejser ud i verden for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, hun har til livet. I dag går turen til både Hollywood og Beirut, og begge steder venter der hende store udfordringer. I Hollywood vil hun gerne møde nogle af de store stjerner fra sin yndlingsserie "Days of our lives", og i Beirut bliver hun indbudt til at være gæst i et af den arabiske verdens mest populære talkshow med omkring 200 millioner seere! Nordvision fra Sverige.

10:50  

Petra elsker sig selv (5:8)
Petra elsker sig selv (5:8) Petra tager en kold tyrker fra alt, hvad der minder hende om, hvordan hun ser ud. Hun dropper spejl og make up i forsøget på at se klarere ind i sig selv. Oveni tager hun til en åndedrætsterapi-session i Nordjylland i håb om at den bevidsthedsudvidende terapiform kan få de negative tanker til at forsvinde. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

11:20  

Petra elsker sig selv (6:8)
Petra elsker sig selv (6:8) Det går fremad for Petra i kampen om at slutte fred med sin krop. Hun har dog stadig svært ved at tro på komikeren Sofie Hagen, når hun siger at hun elsker sin krop, selvom den er tyk. Petra forsøger sig også med danseterapi i håbet om at få krop og hoved til at blive bedre venner. Det betyder blandt andet at hun skal være meget fuld, før hun tør nærme sig et dansegulv. Men hun har svært ved at slippe kontrollen og bryde ud i spontan dans. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

11:45  

Sex på recept II (6:6)
Sex på recept II (6:6) I sidste og sjette afsnit er vi med til gruppeterapi, hvor en række kvinder fortæller om deres oplevelser med den smertefulde sygdom lichen. Der udveksles gode råd i forhold til, hvordan man opretholder intimitet med kæresten eller manden, hvis et samleje ikke længere er en mulighed. Vi er med den transkønnede Celina til en snak om, hvordan et kønsskifte vil påvirke hendes liv.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Bodil-uddeling, om verdens største stud, om Dario Fo, der spiser sig selv, om det københavnske rensningsanlæg Lynettens svære start, om da loftet faldt ned i Det kongelige Teater og om en gravhøj fra vor egen tid. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henirk Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

09:30  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (7:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (7:8) No future og nå! Det er 80'er-generationens slagord. Punkpoeter som Michael Strunge har kun hån tilovers overfor "tåbelig tresserromantik". Væk er de politiske paroler og slagord, ind kommer dommedagsstem- ning og depression. Natten er sort som Poul Borums læderjakke, Sort Guld og Sort Sol. Ligesom punker- ne hænger guld-flipperne ud på storbyens cafeer. Ud af højtalerne strømmer bandet TV2s sange om tiden. Ovre i hjørnet sidder tegneren Nikoline Werdelin, og spidder café-typerne. Ingen tror rigtigt på noget mere. Carsten Jensen langer ud efter både højre- og venstrefløjens kultu- relle dovenskab. I midten af 80'erne taler alle pludselig om postmodernis- men. Alt er sagt før, nu siges det igen på nye måder. Lars Hug og Peter Langdal går på strandhugst i historien. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

10:10  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (8:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (8:8) I 90'erne er alt tilladt. Vi forbruger kultur som aldrig før. Vi hører opera og Aqua, ser Shakespeare og soaps. Der er bogmesser, teater- festivaler og kultur-uger. Dogmebrødre som Thomas Vinterberg trækker hele Danmark i biografen til "Festen". Dr. Dante laver tilgengæld teater til og om en samling nav- lebeskuende, (selv)ironiske unge. Udstoppede hundehval- pe og døde grise rydder for- siderne, og Ekstra Bladet indle- der en hadekampagne mod Statens Klike for Kunst. Samtidig sætter Per Kirkeby, Lars Von Trier og Peter Høeg Danmark på verdenskortet. Kultur er en vigtig indtægtskil- de i dansk samfundsøkonomi. Spørgsmålet er bare, hvad kunsten har at sige fremover, når alt ligesom er sagt før, eller er det?... Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

10:50  

Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4)
Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4) Med hjælp fra venner, familie og hidtil ukendte optagelser tegner instruktøren Alex Gibney et portræt af den legendariske, amerikanske crooner og jazzsanger, Frank Sinatras, liv og karriere. I 1971 holdt Frank Sinatra et brag af en afskedskoncert - og det blev han stort set ved med indtil kort før sin død som 82-årig i 1998.

11:50  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

DR Ultra

09:00  

Kolonien - Venner for altid (23)
Kolonien - Venner for altid (23) Viktoria, Sille og Albert kommer til fastlandshavnen, men der er helt øde. De opdager at Carl har lagt spor ud og følger efter, men noget mystisk er under optræk og hvor er alle mennesker forsvundet hen?

09:10  

Store Nørd: Golfboldkanon
Store Nørd: Golfboldkanon Golf-kanonen (11:15) Minigolf er sjov. Rigtig golf er meget sjov. En super voldsom golf-kanon er verdens sjoveste! Så sådan en bygger Kåre og Emil. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

09:30  

Ultra Nas (6)
Ultra Nas (6) Hvorfor har vi ørevoks, og hvorfor er der nogle lyde bedstefar ikke kan høre? Kåre og Emil undersøger øret, og så skal vi med Anna på skadestuen. Hun har måske brækker armen og årets skiferie er i fare.

09:55  

Bidt, brændt og stukket - Fjæsing (9)
Bidt, brændt og stukket - Fjæsing (9) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Fjæsing er en giftig fisk! Vi ser hvad der sker, når Sebastian rammer ind i fjæsingen.

10:10  

Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10)
Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vortebideren er den mest fascinerende fra græshoppefamilien. Sebastian lægger krop til vortebideren.

10:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:45  

Wild Kratts
Wild Kratts

11:10  

Hollywoods vildeste dyr II (4)
Hollywoods vildeste dyr II (4) Dumpet af en Orangutang Dagens program handler om aber. Vi møder de sødeste chimpanse unger og så skal vi også på den berømte orangutang Joe. Joakim vil lave en rigtig kærlighedsfilm, og da de først har trænet orangutangen har Joakim en plan klar. Dea skal på en romatisk abe-date.

11:25  

Voksenfælden I (9)
Voksenfælden I (9)

11:55  

Ultras bedste (15)
Ultras bedste (15) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette program kan du blandt andet møde en heldig dreng, får et minut til - iført dykkerudstyr - at tømme en butik, og så konkurrerer to drenge om, hvem der hurtigst kan spise et løg.

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi bruger vores hår på kroppen til at holde varmen med? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en zebra og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det virkelig lykkes Frisør Knold&Tot at farve zebraens striber lyserøde. www.dr.dk/Oline

09:55  

Vilde venner (12)
Vilde venner (12) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Anna og Frida, der har vagten i klubhuset. De skal give sutteflaske til flagermusen Snuske, redde nogle stakkels mågeunger, der er faldet ned fra et tag og slippe en flok ænder ud i naturen.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Dejlige minder

10:30  

Kaj og Andrea føler sig frem
Kaj og Andrea føler sig frem Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

11:15  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til! Husk at se med om de klarer det!

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse nyder sin magt og herser med Kylling. men der er en, som får et bolche i den gale hals, og det er ikke Kylling. Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven 2009 (11)
Bonderøven 2009 (11) Høsten skal i hus på Kastaniegården. Frank får besøg af Niels, der er ekspert i at høste med le på den gammeldags måde. Theresa er højgravid, så Frank har nok at se til, inden barnet kommer. Sendt første gang 22.03.10

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (1)
Kender Du Typen? 2015 (1) Hvilken type er det, der har 30 jakker i brug - og som gerne sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet? Flemming Møldrup debuterer som programmets nye livsstilsekspert og tager sammen med den garvede Anne Glad på opdagelse i en kendt danskers villa i Rungsted. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Hun så et mord (116)
Hun så et mord (116) Jessicas tanker sender hende tilbage til dengang, hendes gamle ven, privatdetektiven Bill, blev indblandet i en sag om et attentatforsøg mod en latinamerikansk præsident. Det hele startede, da Bill blev bedt om at passe en puddelhund i et par timer...

14:00  

Hun så et mord (117)
Hun så et mord (117) Bud Fricksey, frivillig brandmand og indehaver af en møbelforretning, findes død i sin nedbrændte butik. Alt tyder på, at Bud blev myrdet, men af hvem og hvorfor? Jessica Fletcher går på jagt efter svarene.

14:45  

Mord med miss Fisher (5)
Mord med miss Fisher (5) Hovedingredienserne er alkymi, gift og jødisk politik, da den glamourøse detektiv Phryne Fisher må opklare en ny mordsag. Det hele starter, da en ung mand findes død i en boghandel.

DR2

12:35  

Napoli - en by uden skrald
Napoli - en by uden skrald Napoli og dens smukke omegn er ved at kvæles i mafiaens giftdepoter og drukne i affald. Men i 2011 valgte byens borgere til alles overraskelse den uafhængige og politisk uerfarne Luigi De Magistri til borgmester, fordi han lovede at løse affaldsproblemet og bekæmpe mafiaen. Han allierede sig med den amerikanske kemiprofessor Paul Connett, der er ekspert i affaldshåndtering og guru for zero waste-bevægelsen. Vil det lykkes Napoli at gå fra at være klassens slemme dreng til den dygtigste på affaldsområdet?

13:30  

Krisen i den katolske kirke
Krisen i den katolske kirke I 1959 indkaldte den nyvalgte pave Johannes 23. til Det andet Vatikankoncil, Det kirkelige topmøde skulle forsøge at finde nye veje for kirken i en situation, hvor tiden så ud til nærmest at være løbet fra kirken. Der var forholdet til andre religioner, forholdet til det omgivende samfund og dets magtstrukturer, kirkens åndelige rolle og magtdelingen inden for de kirkelige institutioner, kvinders status inden for kirken, problemet med de unge, med videnskaben og med seksualmoralen. Problemer der ikke er blevet mindre aktuelle i de mere end halvtreds år, der er gået siden.

14:25  

Mellemamerika: en livsfarlig ekspedition (4:4)
Mellemamerika: en livsfarlig ekspedition (4:4) Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. Sidste del af turen går til Panama og gennem den farligste jungle i verden, Darien Gap. En urskov fuld af narkosmuglere og militser, og et sted uden officielle kort og meget begrænset GPS.

DR3

12:20  

Verdens vildeste TV: Israel
Verdens vildeste TV: Israel Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste og sjoveste tv-shows. Her er Carvalli nået til Israel, som er en af de største producenter af originalt tv. Deres reality-tv er desuden kendt for at være noget af det mest nyskabende, der findes.

14:20  

Hemmeligheder fra Nuuk (5:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (5:6) Najannguaq og Josef har begge problemer med deres etniske herkomst, og føler sig forkerte. Det gør de på hver deres måde, som de nu vil have frem i lyset. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

DR K

12:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:55  

Vores verden gennem 500 år (5:6)
Vores verden gennem 500 år (5:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1900-tallet oplever europæerne enorme teknologiske fremskridt, men rystes også i sin grundvold af to grusomme verdenskrige. Og både psykoanalysen og den digitale revolution i sidste halvdel af århundredet fører til spørgsmål om, hvad der er det enkelte menneskes kerne. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

14:50  

Vores verden gennem 500 år (6:6)
Vores verden gennem 500 år (6:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. Det 21. århundrede er først og fremmest præget af de mange muligheder og udfordringer ved globaliseringen og den digitale revolution. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

DR Ultra

12:10  

Nicolines Quiz - Drenge og piger
Nicolines Quiz - Drenge og piger I Nicolines Quiz om drenge og piger skal Sebastian og Caroline dyste mod Victoria og Malou i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på forskellen mellem drenge og piger. Kan drenge og piger lide at lave de samme ting og hvem er egentlig mest følsomme?

12:25  

Braceface (49)
Braceface (49) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:45  

Braceface (50)
Braceface (50) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:10  

Isas Stepz (43)
Isas Stepz (43) Isa skal lave skoleopgave med Marco, Juliana og Daniella fra hendes klasse. Isa kan virkelig ikke lide Daniella og det bliver ikke bedre, da Daniella involverer Isa's far i opgaven.

13:25  

Isas Stepz (44)
Isas Stepz (44) Elliot beder Isa & co. om en stor tjeneste: De skal male et billede for ham til en velgørenhedsauktion. Isa kommer til at sige ja, men det er lettere sagt end gjort.

13:40  

Klassen - Tobias stjæler (155)
Klassen - Tobias stjæler (155) Der skal holdes klassefest på skolen, og Tobias har fået til opgave at stå for slik og chips til festen. Men det har han glemt alt om, og derfor bliver han presset af de andre drenge til at skaffe lækkerierne på en alternativ måde - en måde, der ikke er helt lovlig. Så Tobias er rystet, da politiet ringer ham op midt under festen, hvor alle er i fuld gang med at spise det forbudte slik. Skal han nu i fængsel?

13:50  

Klassen - En dum idé (156)
Klassen - En dum idé (156) Josefine er begyndt på 5:2 slankekur. Det betyder, at hun skal faste to gange om ugen, hvilket er rigtig hårdt. Mathilde mener ikke, at det kan være så slemt, så hun beslutter sig for at tage kuren sammen med Josefine for at bevise hvor nemt, det er. Mathilde klarer kuren uden de mindste problemer, men måske er der en god forklaring. Det tyder nemlig på, at hun ikke holder sig helt til spillereglerne.

14:00  

Sofie Linde Show I (5) - Sofie Linde
Sofie Linde Show I (5) - Sofie Linde I aftenens Sofie Linde Show har Jacob Riising og Nikolaj Stokholm en overraskelse i ærmet til Sofie. Hun skal nemlig være gæst i sit eget show! Nikolaj Stokholm har været i Odder, for at se nærmere på Sofies barndom - og så skal hun dyste med Jacob Riising om, hvem der er Danmarks bedste TV-vært. Bubber kigger også forbi, sammen med sin personlige assistent Jacob, der har stillet Bubber en udfordring. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

14:30  

Cykel Karaoke - Salomon & Nicoline fra Klassen
Cykel Karaoke - Salomon & Nicoline fra Klassen I dette afsnit af Cykel Karaoke tager Salomon og Nicoline over. De er kendt fra TV-serien "Klassen" på DR Ultra, hvor de spiller Frederik og Josefine. Hvad mon de to unge stjerner kan lide at synge med på? Se med og find ud af det. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

14:45  

Braceface (25)
Braceface (25) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

13:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

13:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Dukke Nanna forklarer, hvordan man binder sine sko. De hjælper også Tytte og Fnuller - for Fnuller har spist insekterne i vindueskarmen og kaster op.

13:55  

Sikker & Søn II (13)
Sikker & Søn II (13) Sikker & Søn holder øje med trafikskiltene. De ender på en fodboldbane, hvor Far forklarer reglerne for fodbold med hjemmelavede skilte.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Dansk tegnefilm. Trommeslagerens kone ønskede sig så inderligt et barn - og en dag fødte hun en dreng: Peter blev han døbt, men alle kaldte ham Guldskat. Hans store drøm var at blive en berømt trommeslager, men se, hvad der så skete .............

DR1

15:40  

Mord med miss Fisher (6)
Mord med miss Fisher (6) Før en operettepremiere hilser Phryne Fisher på en flot kineser, der har reddet stykkets hovedrolleindehaver fra en flok bøller i Chinatown. Aftenen fortsætter på dramatisk vis, da en af sangerne falder død om på scenen. Pludselig står Phryne midt i en gådefuld sag, hvor hun må opklare et gammelt mord, finde en ny morder og jage et teaterspøgelse på flugt.

16:40  

Victoria (1:8)
Victoria (1:8) I 1837 bliver den blot 18-årige Alexandrina dronning af Storbritannien og Irland. Den unge regent vælger at kalde sig Victoria og havner øjeblikkeligt i en magtkamp med sin mor, hertuginden af Kent, og dennes rådgiver, Conroy. Landets karismatiske premierminister, lord Melbourne, er heldigvis på Victorias side, men trods hans støtte og rådgivning roder den impulsive teenagedronning sig snart ud i en skandale.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Brasiliens fantastiske dyr (4:5)
Brasiliens fantastiske dyr (4:5) Brasilien er bjerge, hav, ørken, regnskov og floder på én og samme gang. Den modsætningsfyldte natur danner ramme om et mangfoldigt dyreliv. Brasiliens kyst strækker sig over 7500 kilometer. Ud for kysten ligger et stort antal øer. En af dem er den såkaldte Snake Island. Her følger vi de cirka 4000 øboere - nemlig slangerne. Alt imens er pukkelhvalerne på vej fra Antarktis til den brasilianske kyst for at yngle.

16:05  

Brasiliens fantastiske dyr (5:5)
Brasiliens fantastiske dyr (5:5) Brasilien er bjerge, hav, ørken, regnskov og floder på én og samme gang. Den modsætningsfyldte natur danner ramme om et mangfoldigt dyreliv. Her i verdens største regnskov, Amazonas, bor harpy-ørnen. Den er en af verdens største og stærkeste rovfugle og er i stand til at fange aber og flyve afsted med dem, selvom de vejer helt op til dens egen vægt. Et andet sted i regnskoven bor et mindre faretruende dyr, nemlig dovendyret.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:20  

Miss Perfect (4:6)
Miss Perfect (4:6) Velgørenhedsarbejde er en vigtig del af Miss Danmark. Pigerne skal vælge et projekt, som de brænder for og promoverer det gennem deltagelsen i konkurrencen. For Anna var det en af hovedårsagerne til, hun meldte sig til konkurrencen. Hun vil gerne gøre noget godt for andre, men både hun og Amanda møder en del modstand og fordomme i forbindelse med velgørenhedsarbejdet. Konkurrencen spidser til og for Cecilie ender det hele med at koge over.

15:55  

According to Greta
According to Greta Den rebelske teenager Greta sendes på sommerferie hos sine bedsteforældre. Her møder hun en fyr, som hun indleder en sommerflirt med. Problemet er, at han tidligere kriminel og lige præcis den type, som bedsteforældrene vil holde Greta væk fra. Greta: Hilary Duff. Julie: Evan Ross. Joseph: Michael Murphy. Instruktion: Nancy Bardawil.

17:25  

Speed Kills - Havet
Speed Kills - Havet At bevæge sig i og omkring havet kræver en kolossal indsats. Her møder vi så forskellige dyr, som havtaske, suler, stenfisk, delfiner og hajer, der for at overleve svømmer, dykker og synker og opfører sig som - ja, som fisk i vandet!

DR K

15:45  

Uopklarede mord (5:6)
Uopklarede mord (5:6) I sommeren 1994 findes en ung pige myrdet på en af byens kirkegårde. Spørgsmålene er mange: Hvordan kom hun dertil, fulgtes hun med nogen, hvorfor smed morderen hendes ting langs flugtvejen? Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, vender tilbage til denne sag, som han aldrig har kunnet glemme. Han begiver sig ud på en rejse i tid og rum, og vil nu se nærmere på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen - og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Nordvision fra Sverige.

16:15  

Uopklarede mord (6:6)
Uopklarede mord (6:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Efter at have været forsvundet i en uge bliver den 24-årige Anneli fundet død. Hun er brutalt stukket ihjel med en kniv, og en del af det tøj, hun havde på, mangler. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, beslutter sig til at se nærmere på den sag, der nu er 23 år gammel. Hvor skete mordet, hvornår skete det og først og fremmest, hvem kan have begået det? Leif GW Persson begiver sig ud på en rejse i tid og rum og forsøger herved at få et billede af, hvad der dengang skete. Nordvision fra Sverige.

16:45  

Danske mord - Bødlen der huggede forkert
Danske mord - Bødlen der huggede forkert En bidende kold novembermorgen i 1882 er op imod 3000 mennesker samlet for at overvære henrettelsen af rovmorderen Anders Sjællænder. Skarpretteren løfter sin økse. Første hug rammer forkert og hugger skulderen af den dødsdømte. Skriget skærer igennem luften. Skarpretteren løfter igen sin økse. Folk er forfærdede, da det andet hug også rammer ved siden af. Først i tredje hug lykkes det bødlen at skille Anders Sjællænders hoved fra kroppen. Hvem var denne Anders Sjællænder? Hvordan kunne henrettelsen gå galt? Og hvilken betydning fik denne henrettelse for eftertidens straffelovgivning i Danmark?

17:25  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

DR Ultra

15:05  

Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4) Skywalkernes opgør

15:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Insekter eller aber?

15:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Edderkoppespindets hemmelighed

16:10  

Junglebanden
Junglebanden

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Soy Luna (24)
Soy Luna (24)

17:45  

Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10)
Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vortebideren er den mest fascinerende fra græshoppefamilien. Sebastian lægger krop til vortebideren.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19) Farvet lys

15:05  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

15:15  

Morten Skildpadde (6)
Morten Skildpadde (6) Morten og mysteriet om bær-bussemanden

15:40  

Gurli Gris VI (4)
Gurli Gris VI (4) Børnenes bazar

15:50  

Chuggington IV (7)
Chuggington IV (7) Backup-Bruno

16:00  

Chuggington IV (8)
Chuggington IV (8) Bruno lægger skinner

16:10  

Dora udforskeren (17)
Dora udforskeren (17)

16:35  

Paw Patrol (13)
Paw Patrol (13) Vovserne redder bugten

17:00  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Bruno og Anders får besøg af Katrine og Emilie på 11 år, og de står overfor en vanskelig opgave: At lære Bruno at sjippe!

17:01  

F for Får (8)
F for Får (8) Fårrygende animation fra Aardman

17:10  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. Bruno vil gerne have malet sit portræt - ligesom Dronningen og statsministeren - så derfor har han inviteret Theo på 6 år, som er super god til at tegne.

17:15  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

17:25  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:35  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

17:50  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Rikke Fog og Frede Rasmussen har fået en bestillingsliste fra nogle faste kunder med til Egeskov marked på Sydfyn. Men det er ikke helt ligetil at finde de ønskede sager. Den nye skattejæger Sussie Vig er rekvisitør på Det Kongelige Teater. Hun er på jagt efter 50´er keramik til en opsætning af en moderne opera. Og så håber Søren Falk at kunne fylde sin varebil med gode skatte fra et svensk loppemarked.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

X Factor
X Factor Vi er nået til årets femte liveshow, hvor seerne og dommerne skal afgøre, hvem der skal videre til dette års semifinaler i X Factor. Sofie Linde Ingversen holder snor i Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen, når de indbyrdes kæmper om at få netop deres deltagere med videre. Fem deltagere bliver til fire, inden aftenen er omme. Hvem klarer sig bedst, når der skal leveres en sang med et godt budskab under temaet "Noget på hjertet"?

DR2

18:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

19:00  

Husker du... - Highlights fra 70'erne
Husker du... - Highlights fra 70'erne 1970'erne var et turbulent politisk årti. Jordskredsvalg, mindretalsregeringer, statsministre som går i utide og umage regeringssammensætninger er dagligdagskost for danskerne. Vi er dog forskånet for et fænomen som præger andre europæiske lande - den politiske terror. De røde brigader, Rote Armé Fraktion og sorte september kommer på alles læber i de år for deres brutale gidseltagninger og henrettelser af prominente politikere. Det politiske årti forplanter sig også i Danmarks Radios udsendelser, og diskussioner er en fast bestanddel i og om udsendelserne. Sendt første gang 25.05.05

20:00  

Baader Meinhof-komplekset
Baader Meinhof-komplekset I 1967 chokeres den vesttyske journalist Ulrike Meinhof, da en studerende bliver dræbt af en politimand under en demonstration. Meinhof bliver en del af et stadig mere radikaliseret venstreorienteret miljø, og sammen med Andreas Baader og Gudrun Ensslin danner hun terrorgruppen Rote Armee Fraction. Nu begynder en voldelig og blodig kamp for at omstyrte den tyske stat. Ulrike Meinhof: Martina Gedeck. Andreas Baader: Moritz Bleibtreu. Gudrun Ensslin: Johanna Wokalek. Instruktion: Uli Edel.

DR3

18:20  

De perfekte piger (1:6)
De perfekte piger (1:6) For første gang nogensinde møder de fire piger Anna, Amalie, Julie og Fie hinanden. Selvom det er grænseoverskridende at åbne op overfor fremmede, får de alligevel sat sig selv et mål, som de vil arbejde med i den kommende uge. Hver især går de i gang med den hårde proces at bryde deres vante mønstre. Og især for Fie kommer ugens mål til at trække tårerne frem.

18:50  

Gift ved første blik USA IV (10:16)
Gift ved første blik USA IV (10:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det er næsten fire uger siden, at seks singler blev til tre ægtepar. De har allerede festet sammen, rejst sammen og boet sammen. De er ikke helt fremmede for hiananden, men har stadig meget at lære om hinanden. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

19:45  

Crazy Ex-Girlfriend III (5:13)
Crazy Ex-Girlfriend III (5:13) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

20:25  

Crazy Ex-Girlfriend III (6:13)
Crazy Ex-Girlfriend III (6:13) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

DR K

18:05  

Jødernes flugt - Vidnernes historie
Jødernes flugt - Vidnernes historie For 73 år siden lykkedes det for over 7000 danske jøder at flygte til Sverige og dermed undgå at blive arresteret af Gestapo og deporteret til koncentrationslejren Theresienstadt. I dokumentarfilmen fortæller de overlevende danskere, hvis liv for altid blev forandret, om de dramatiske begivenheder, som fandt sted i det tyskbesatte Danmark i oktober 1943. Filmen beretter om angsten, om de smertelige tab og den uendelige lettelse ved ankomsten til friheden i det neutrale Sverige. Instruktion: Jonatan Jerichow & Carl Otto Dethlefsen

19:05  

Den klassiske musikquiz (3)
Den klassiske musikquiz (3) Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Er det overhovedet muligt at bestemme et stykke efter bare en enkelt tone? Og kan man spille orkestermusik på udtjente slagtøjsinstrumenter? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. Med sig har de Isabella Hübener, Peter Ettrup Larsen, Maria Frej og Søren Rastogi. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken, mens Phillip Faber er den oplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

19:56  

Dagens Sang: Fald min engel
Dagens Sang: Fald min engel Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Fald min engel'. Musik & tekst: Steffen Brandt

20:00  

Bombningen af Den Franske Skole
Bombningen af Den Franske Skole Seks uger før 2. verdenskrig sluttede, blev den Den Franske Skole i Købehavn og det nærliggende kvarter ved en tragisk fejltagelse sønderbombet, da det engelske luftvåben angreb Shellhuset. Mere end 100 mennesker blev dræbt. Filmen er en dybdegående erindring fra børnene, som overlevede bombningen og samtidig en beretning om hvordan storpolitik på uventet vis kom til at påvirke dem resten af livet. Dokumentaren indeholder unikke optagelser fra de kameraer, som var monteret på de angribende engelske jagerfly. Instruktør: Katia Forbert Petersen Sendt første gang 21.12.10

DR Ultra

18:00  

The Next Step II (5)
The Next Step II (5) Pigen er min.

18:20  

Designpigerne - Outfit of the Day (5)
Designpigerne - Outfit of the Day (5) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et helt anderledes look, end de er vant til.

18:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:00  

Soy Luna (25)
Soy Luna (25)

19:45  

Hollywoods vildeste dyr I (4)
Hollywoods vildeste dyr I (4) Billy, den vilde chimpanse Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. Dagen i dag byder på et gensyn med en af Deas bedste dyrevenner, nemlig chimpansen Billy, som har været med i et hav af Hollywoodfilm. Joakim og Billy bliver hurtigt venner og det udnytter Joakim til at få Billy med i en hovedrolle som bankrøver i hans helt egen film!

20:05  

Braceface (34)
Braceface (34) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:25  

Braceface (35)
Braceface (35) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

18:05  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

18:20  

Yakari III (12)
Yakari III (12)

18:30  

Yakari III (13)
Yakari III (13)

18:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:00  

Gurli Gris VI (26)
Gurli Gris VI (26) Snebjerget

19:05  

F for Får (6)
F for Får (6) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø (20)
Søpapegøjernes ø (20) Silkis rutsjebane

19:20  

Hjørne Bjørne III (10)
Hjørne Bjørne III (10)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Kragen beslutter at gøre rent i Mor Muhs hus. Men Kragen har en sjov måde at gøre rent på...

19:35  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Haveplaner

19:45  

Minisekterne (37)
Minisekterne (37) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren fejrer fødselsdag for klatretræet.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Årets semifinalister i X Factor 2018 skal findes. Det er nu, deltagerne skal gøre sig forhåbninger om en plads videre, hvis de stadig vil være med i kapløbet om at vinde den sidste sæson af X Factor på DR.

21:45  

Divergent
Divergent Teenageren Tris vokser op i fremtidens Chicago, hvor alle gennemgår en personlighedstest og derefter placeres i grupper med andre, der har samme grundliggende karaktertræk. Da Tris bliver testet, viser det sig, at hun er 'divergent' - en afviger, der har træk fra flere af de fem grupperinger. Det viser sig at være et farligt testresultat, for stærke kræfter er ude på at udrydde alle afvigerne. Tris: Shailene Woodley. Four: Theo James. Jeanine: Kate Winslet. Instruktion: Neil Burger.

23:55  

Edge of Darkness
Edge of Darkness Politimanden Thomas Cravens verden styrter i grus, da hans voksne datter, Emma, bliver skudt lige uden for hans hoveddør. Alle går ud fra, at morderen var ude efter Craven, men snart får han mistanke om, at det faktisk var Emma, der var morderens mål. Med sit eget liv som indsats går Craven på jagt efter sandheden om Emmas død. Og snart støder han på en hemmelighed, der kan være nøglen til mordet. Craven: Mel Gibson. Jedburgh: Ray Winstone. Jack Bennett: Danny Huston. Instruktion: Martin Campbell.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Dokumania: Fodboldmassakren
Dokumania: Fodboldmassakren Om aftenen den 18. juni 1994 var pubben i den nordirske by, Loughinisland, fyldt med gæster, der var samlet for at se verdensmesteropgøret i fodbold mellem Irland og Italien. Pludselig trådte to maskerede mænd ind og åbnede ild og dræbte seks mennesker. Det blev hurtigt fastslået, at drabsmændene kom fra det loyalistiske modstykke til IRA, Ulster Volunteer Force. Men her tyve år efter ved de pårørende stadig ikke, hvem der dræbte deres kære. I jagten på sandheden afslører dokumentaristen Alex Gibney et væv af hemmeligholdelse, løgne og korruption, som tit bliver resultatet, når de magtfulde tror og mener, at de handler for det fælles bedste.

DR3

21:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

21:45  

Hugo og Helmig (3:4)
Hugo og Helmig (3:4) Der er gået et halvt år siden Hugo debuterede, og han har stadig kun udsendt én sang. Interessen for ham er stor fra presse og prisshows, mens han arbejder på at udgive sin anden single og bevise, at han er mere end sin fars søn med et enkelt hit. DR3 har fulgt Hugo Helmig det første år af hans karriere.

22:10  

Ted
Ted John på otte ville ønske, at hans elskede bamse var levende. Hans ønske bliver opfyldt, og 25 år senere er John og Ted stadig hinandens bedste venner. De deler lejlighed og dårlige vaner, men måske er det på tide, at John bliver voksen og ansvarlig? Og sparker den potrygende, storbandende bamse ud af vagten? Det synes i hvert fald Johns kæreste, Lori. John: Mark Wahlberg. Lori: Mila Kunis. Ted (stemme): Seth MacFarlane. Instruktion: Seth MacFarlane.

23:55  

Lockout
Lockout Året er 2079. Verdens farligste kriminelle befinder sig i et fængsel, der cirkulerer omkring jorden. Præsidentens datter, Emilie Warnock, er på besøg i fængslet for at evaluere forholdene. Men situationen kommer ud af kontrol og Emilie tages som gidsel af fangerne. Nu får Agent Snow en chance for at rense sit eget navn ved at redde datteren. Agent Snow: Guy Pearce Emilie Warnock: Maggie Grace Alex: Vincent Regan Instruktion: James Mather, Stephen St. Leger

DR K

21:00  

Forbrydelsen II (3:10)
Forbrydelsen II (3:10) - Lund gennemtrumfer sin vilje, på trods af Brix' ordre. Imens tårner problemerne sig op for Buch på Christiansborg, da oppositionen får kendskab til et hidtil hemmeligholdt notat i forbindelse med det første drab. Raben får brug for hjælp og opsøger en gammel ven fra Hold Ægir - lidt senere står han overfor endnu én fra holdet. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

22:00  

Forbrydelsen II (4:10)
Forbrydelsen II (4:10) Raben har en aftale om at mødes med en af vennerne fra Hold Ægir - men han når frem for sent. Da politiet står med endnu et offer, tyder alt på, at gerningsmanden er den samme som ved de tidligere drab - mens PET ikke længere er overbeviste om, at politiet har fat i den rette mistænkte. Thomas Buch bliver presset hårdt af både oppositionen og statsministeren i forhold til de aktuelle politiske forhandlinger - og så får han nogle informationer om sin forgænger, der kommer fuldstændigt bag på ham. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Søren Pilmark, Lotte Andersen, Kurt Ravn, Lars Sidenius, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Ramadan Huseini, Benedikte Hansen, Jens Jacob Tychsen, Ole Lemmeke, Anne Marie Helger, Asger Reher, Nynne Bjerre Christensen, Lotte Munk, Hans Peter Edh og Peder Holm. Manuskript: Torleif Hoppe, Michael W. Horsten og Søren Sveistrup. Instruktion: Hans Fabian Wullenweber. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. "Uegnet for børn."

23:00  

Django
Django Django kommer trækkende med en ligkiste efter sig. Han har noget at hævne, og han er hurtig på aftrækkeren. Da han dukker op, bliver fejden mellem major Jacksons lejesvende og general Rodriquez' banditter for alvor blodig, men hvad har han egentlig i kisten? Django: Franco Nero. Rodriguez: José Bódalo. Maria: Loredana Nusciak. Instruktion: Sergio Corbucci.

DR Ultra

21:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

21:25  

Freaktown (30)
Freaktown (30) Snalleren

21:35  

Freaktown (31)
Freaktown (31) Sengemonsteret

21:45  

Ultra Factor
Ultra Factor

22:05  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:40  

Miss Marple: Bertrams Hotel
Miss Marple: Bertrams Hotel Miss Marple tager ophold på det glamourøse Bertrams Hotel i London, hvor hun boede, da hun var en lille pige. Til hendes glæde ser hotellet ud præcist som dengang, men snart fornemmer hun, at der skjuler sig dystre hemmeligheder bag den smukke facade. Og da en af hotellets stuepiger findes myrdet, påtager Miss Marple sig at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jane Cooper: Martine McCutcheon. Hubert Curtain: Peter Davison. Instruktion: Dan Zeff.

03:15  

Dalgliesh: Med kniven i hjertet
Dalgliesh: Med kniven i hjertet Engelsk krimi fra 1995 efter roman af P.D. James. (A Mind to Murder) Scotland Yard-detektiven Adam Dalgliesh plages af skyldfølelse over en ung kvindelig kollegas død. Kun modstræbende lader han sig overtale til at trække i arbejdstøjet igen, da han fra højeste sted bliver bedt om at efterforske mordet på bestyreren af en psykiatrisk klinik. En yderst følsom sag, da flere af klinikkens patienter er kendte ansigter i den politiske sfære. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kim Horrocks: Susannah Corbett.

DR2

01:40  

Kvindemorderne Fred og Rose West (1:3)
Kvindemorderne Fred og Rose West (1:3) Fred og Rose West er det største massemorderpar i britisk kriminalhistorie. De mødtes tilfældigt ved et busstoppested, da hun var femten, han 27, og begge havde et mord på samvittigheden, inden de fandt sammen og myrdede mindst tolv unge kvinder, heriblandt deres egen datter, inden de i 1994 blev stoppet. Rose's forældre var psykisk syge, og hendes far misbrugte hende som barn. Frank hævder også at have haft en voldelig barndom, men det benægtes af familien.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:05  

Plush
Plush Den unge sangerinde Hayley indleder en affære med sin nye guitarist. Men guitaristen har en mørk fortid, som kan bringe både Hayley og hendes nærmeste i fare. Hayley: Emily Browning. Enzo: Xavier Samuel. Carter: Cam Gigandet. Instruktion: Catherine Hardwicke.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:30  

Bornholmer Strasse - Den dag Muren faldt
Bornholmer Strasse - Den dag Muren faldt 9. november 1989. På tv meddeler en embedsmand, at DDR's borgere nu frit kan krydse grænsen. En nyhed, der er så sær, at den kunne være sand. Nysgerrige østberlinere samles ved grænseovergangen Bornholmer Strasse. Det stiller grænsevagten Harald i et dilemma. Han har nemlig ingen ordrer fået, og nu må han prøve noget nyt - nemlig selv at træffe en beslutning! Skal han lade den voksende menneskemængde krydse grænsen til Vestberlin? Harald Schäfer: Charly Hübner. Ulrich Rotermund: Milan Peschel. Instruktion: Christian Schwochow.

01:55  

Joe
Joe Joe har en kriminel fortid og et heftigt temperament. Han gør sit bedste for at holde sig i skindet og undgå problemer - indtil han møder den 15-årige Gary. Gary kæmper for at forsørge sin ludfattige familie og beskytte sin mor og søster, når hans ondskabsfulde, fordrukne far går amok. Joe tager Gary under sine vinger, selv om han ved, at det kan koste ham - og andre - dyrt, hvis han tvinges til at lade næverne tale. Joe: Nicolas Cage. Gary: Tye Sheridan. Wade: Gary Poulter. Instruktion: David Gordon Green.

03:45  

Store danskere: Mogens Glistrup
Store danskere: Mogens Glistrup Mange husker ham i dag som den larmende og lettere tossede anarkist, der afskyede skatter og muslimske indvandrere. Men i begyndelsen af sin karriere var Mogens Glistrup faktisk en mand med en mission: Han ville med provokationen som våben ændre den danske skattelovgivning radikalt. Undervejs mistede han næsten alt. Og spørgsmålet er, om han gik for vidt i sine provokationer - eller om han blev kanøflet af systemet. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 27.12.12

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0317225850