Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 27. juli 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 27. juli 2018

DR1

00:10  

Strømerne fra Liverpool (5:12)
Strømerne fra Liverpool (5:12) En prostitueret findes myrdet. Mistanken falder på hendes kæreste, der er heroinmisbruger. Det bliver en sag for makkerparret de Pauli og Callaghan, der dog også har andre ting at slås med. Begge har nemlig bøvl med kærlighedslivet, og det kan være svært at lade være med at tage problemerne med på arbejde.

01:00  

Strømerne fra Liverpool (6:12)
Strømerne fra Liverpool (6:12) Isobel de Pauli er flyttet ind hos Mark Callaghans søster, men hendes kæreste bønfalder hende om at flytte tilbage til London sammen med ham. De Pauli får rigeligt med tid til at overveje sit svar. Holdet bruger nemlig al deres tid på at overvåge en lejlighed, der er hovedkvarter for en bande narkohandlere.

01:50  

Bonderøven 2013 (20)
Bonderøven 2013 (20) Frank har bygget en stor æblepresser - men æblerne skal lige samles, inden den kan tages i brug. Og så er der alle de andre opgaver, der presser sig på! Det når at blive snestorm, før der laves æblesaft. Til gengæld er den iskold! Sendt første gang 24.10.13

02:20  

Kender du typen 2013 (1)
Kender du typen 2013 (1) I aftenens udgave af Kender du typen? besøger vi en mand, som læser Ugebladet Søndag, elsker tv-serien Venner, og så har han en grøn vandkande, som han kun bruger til at kaste med. Hvem denne kendte dansker er, skal livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau forsøge at finde ud af. Gæt med på Facebook og snak om programmet med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 23.10.13

03:00  

Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10)
Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10) Dommertrioen kommer vidt omkring og når i aften helt til Limfjorden. Her skal de bedømme en kæmpe, ombygget gård med fjordudsigt, der bl.a. skal konkurrere med en fuldkommen renoveret fattiggård og et ultramoderne søhus med en overraskelse i garagen. Men hvilke af de tre hjem har, hvad der skal til for at gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem 2012 og måske vinde præmien på 100.000 kroner?

03:30  

Det søde liv (2:10)
Det søde liv (2:10) I aften i 'Det søde liv' skaber konditor Mette Blomsterberg 3 helt forskellige desserter, som kun har det til fælles, at de med garanti vil få din mund til at løbe i vand. Fra vinterhaven i Ny Carlsberg Glyptoteket vil Mette vise dig, hvordan man laver pæretærte og hindbærlagkage, og hjemme i privaten går Mette i gang med at lave Chokoladedyp med hendes to piger Laura og Maja. Sendt første gang 31.05.12

04:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren vækker en vare på Haderslev Auktion søde minder hos Mogens Broe-Andersen. På havnen i Frederikshavn spejder Finn Campen fra Campen Auktioner utålmodigt efter en helt særlig bil, der skal komme hjem fra Norge. Og til eftersyn hos Frederiksberg Auktionshus kommer der gæster langvejs fra for at se på udvalget af legetøjsbiler.

04:25  

Strømerne fra Liverpool (7:12)
Strømerne fra Liverpool (7:12) En meddeler hævder, at hendes ekskæreste har indrømmet, at han har myrdet en kvinde, der er meldt savnet. Men taler hun sandt, eller har hun fundet på historien for at skade sin eks? Makkerparret de Pauli og Callaghan er ikke enige om svaret.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

DR-Friland: Frilandshaven (3:3)
DR-Friland: Frilandshaven (3:3) Hvorfor nøjes med grillen? Hvorfor ikke flytte hele køkkenet udendørs, når man nu har en spiselig græsplæne? Og hvorfor ikke slappe af efter middagen med et ildopvarmet romersk bad i det fri? Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 28.05.03

05:50  

Sjove dyr
Sjove dyr Hvis du går og tror, at en hund er en hund, og en kronhjort er en kronhjort, - så tager du fejl. Mød hunden, der synger som Whitney Houston, kronhjorten, der tror, den er en hest, kænguruen, der kører på motorcykel og mange flere sjove og dejlige dyr. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg. Sendt første gang 29.12.02

06:20  

Søren Ryge: Gensyn med Evald
Søren Ryge: Gensyn med Evald Det var ham med hvidkålssuppen. Gamle Evald fra Tirstrup, der nu er blevet 90 år. Men som vi nåede at besøge igen, inden han kom på plejehjem, og gården blev solgt. Et fantastisk eksempel på det smukkeste forfald.

06:50  

Det søde liv (3:10)
Det søde liv (3:10) I det søde liv tager Mette Blomsterberg til Spanien for at få inspiration til nye lækre desserter, og så bliver der lavet bananachok sammen med familien. Trøffeldrømme er kransekagebunde, som er lagt sammen med creme imellem - en dansk tradition som Mette genfortolker. Se hvordan du kan lave dem i dit eget køkken. Sendt første gang 01.06.12

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

De unge brugtvognsforhandlere (5:6)
De unge brugtvognsforhandlere (5:6) Brødrene Mark og Yousef på 20 og 21 år kæmper hver dag for at få deres bilforretning til at løbe rundt. Og det bliver ikke nemmere, da de får stjålet en bil fra udstillingen. 20-årige Tobias, der er i lære som brugtvognsforhandler, får brug for sin allerbedste dømmekraft, da chefen Ole sender ham på bilauktion alene for første gang. 24-årige Andreas vil redde en gammel, rusten Morris 1000 og sælge den videre, men økonomien stikker helt af før Andreas overhovedet ved om bilen vil starte.

08:40  

Søren Ryge: Musik på Færøerne (1:2)
Søren Ryge: Musik på Færøerne (1:2) Søren Ryge har været på Færøerne igen. Denne gang har han taget "Dreamers' Circus" med, Tre unge, danske musikere, der spiller live musik, mens vi oplever Færøerne. Det er stort, smukt og meget usædvanligt.

DR2

01:30  

Mobbet på arbejdet
Mobbet på arbejdet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:35  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Arbejdsmiljøloven er blevet 30 år, og i det fejrer Tidsmaskinen. Vi ser på, hvordan arbejdsmiljøet - og ikke mindst vores krav og holdninger til det - har udviklet sig gennem tiden. Fra sikkerhed til trivsel, fra malerhjerne til stress: Hver tid sine bekymringer. Og så fortæller tidl. konvojleder, Steen Otto Nielsen, om den dag i 1993, da han blev hårdt såret mens han udførte sit arbejde: At bringe nødhjælp ud i det borgerkrigshærgede Jugoslavien. Sendt første gang 28.07.07.

08:25  

Tidsmaskinen om arbejdernes kamp
Tidsmaskinen om arbejdernes kamp Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene.

08:35  

Smag på Syditalien med Anthony Bourdain
Smag på Syditalien med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

00:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:10  

Ripper Street II (1:8)
Ripper Street II (1:8) London i slutningen af 1800-tallet: Politiinspektør Edmund Reid og kollegaen Homer Jackson efterforsker et voldsomt overfald på en politimand, der er blevet skubbet ud af et vindue. Efterforskningen leder dem til Chinatown, hvor de finder et nyt, farligt opiat. Og nu frygter Reid, at helvede bryder løs i byens gader.

02:00  

Ripper Street II (2:8)
Ripper Street II (2:8) En ung kvinde bliver fundet myrdet på Whitechapel Hospital kort efter at hun har født. Det eneste tegn på kvindens identitet er, at hun har en usædvanlig deformitet - nemlig en hale. I jagten på kvindens morder dykker politiinspektør Reid ned i en dunkel underverden af vanskabninger og søger hjælp hos Joseph Merrick - bedre kendt som Elefantmanden.

02:50  

Sexmordene på Long Island (4:8)
Sexmordene på Long Island (4:8) Josh og Rachel fortsætter jagten på kvæleren fra Atlanta og kigger bl.a. på motellet, hvor ligene blev fundet. En samtale med familie til et af ofrene fører til et møde med en sexarbejder, der mener, at hun har set kvæleren, og en samtale med en anonym amatørefterforsker sender Josh og Rachel til det sted, hvor ofrene blev myrdet, og det går op for dem, at svaret på mordmysteriet måske ligger udenfor Atlanta.

03:35  

De smukke drenge (6:6)
De smukke drenge (6:6) Otto føler nærmest, han er selvskrevet til at gå Bottega Veneta-showet i Milano, men karrieren er truet af yngre modeller. Martin er tilbage i Skagen og er usikker på, om han har lyst til at fortsætte i modebranchen. Oskar bliver endelig booket til et show og er helt oppe at køre, men har det virkeligt været det hele værd? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

04:05  

De smukke piger (1:6)
De smukke piger (1:6) Fire helt almindelige piger født med et smukt ansigt står over for deres livs chance. De skal alene afsted til modeugerne i London, Paris og Milano med håbet om at slå igennem internationalt. Men vejen til succes og store shows går gennem hårdt arbejde, uendelig ventetid og benhård konkurrence mellem hundredvis af andre håbefulde piger fra hele verden, der alle kæmper om en plads på catwalken til de eksklusive modeshows. Og kun én ting er sikkert: ALT er uforudsigeligt i modebranchen. Aia plejer at hænge ud med knallertdrengene i Måløv, men nu har hendes liv taget en drejning. Hendes bureau har nemlig spået hende en stor fremtid som international model. Clara fra Bagsværd blev opdaget som model allerede som 12-årig, men kæmper stadig med sin introverte facon. Sille drømmer sig væk fra den vestjyske flække Thorsminde og håber, at hun kan gøre det ligeså godt til modeugerne denne gang, som da hun gik det prestigefyldte Valentino show i sommers.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:15  

Nowhere Boy
Nowhere Boy I 1955 er John Lennon en 15-årig knægt med en enorm appetit på livet. Men Johns liv er langt fra simpelt. Han er vokset op hos sin moster, men da han pludselig møder sin mor igen, knytter mor og søn et stærkt bånd. En bitter krig om Johns kærlighed bryder ud mellem de to søstre. Imens søger John tilflugt i musikken, og da han møder den unge Paul McCartney, har han fundet en åndsfælle. John Lennon: Aaron Johnson. Mimi: Kristin Scott Thomas. Julia: Anne-Marie Duff. Instruktion: Sam Taylor-Wood.

01:50  

Når der bliver tid til kærlighed
Når der bliver tid til kærlighed I denne dokumentar følger vi det humoristiske og gribende eventyr der udspiller sig, når tredive amerikanske seniorer, melder sig til et speed dating arrangement udelukkende for 70 til 90-årige. Fra ængstelig forventning, til de dates der bliver aftalt, følger vi de modige seniorer, når de blotlægger deres hjerter og fortæller om deres drømme, når det handler om kærlighed i en sen alder.

03:05  

Kvit eller Dobbelt (7:8)
Kvit eller Dobbelt (7:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

04:35  

Kvit eller Dobbelt (8:8)
Kvit eller Dobbelt (8:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:10  

Dagens Sang: Se dig ud en sommerdag
Dagens Sang: Se dig ud en sommerdag - sunget af et af DR's kor.

05:45  

Solens mad (6:6)
Solens mad (6:6) På en kulinarisk rejse til ukendte byer i Italien skal vi for sidste gang på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag når turen til Valgraveglia 50 km fra havnebyen Genua. Her møder vi Catia Solari, som kom til byen for 18 år siden og som nu ejer en af Liguriens ældste restauranter. I skarp konkurrence med rockmusik og motorcykler blev maden gennem årene hendes helt store passion, og har hun lært det lokale køkken så godt at kende, at hun nyder stor respekt fra alle. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 26.06.09

06:15  

Her er dit liv - Erik Clausen
Her er dit liv - Erik Clausen Gregers Dirckinck-Holmfeld kidnapper en spændende person, som bringes til studiet i TV-byen og her møder gamle skolekammerater, venner, familie og kolleger.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Hvor sødt i sommeraftenstunden
Dagens Sang: Hvor sødt i sommeraftenstunden - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Madsen & Co. (17:32)
Madsen & Co. (17:32) Polle kommer hjem. Mogens' gamle fodboldklub har 35-års jubilæum, så der er lagt op til genforeningskamp den kommende lørdag. Den eneste, der mangler på holdet er Polle, som for mange år siden flyttede til Australien - men så ringer Polle og melder sin an- komst. Mogens Madsen går igang med den helt store plan- lægning, som involverer hele familien samt Kisser og Jørgen. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Katrine.

06:15  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

06:35  

Dybet (5)
Dybet (5)

07:00  

Thunderbirds (21)
Thunderbirds (21) Kometjægerne

07:20  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

07:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Svampebob Firkant VII (24)
Svampebob Firkant VII (24)

08:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Brohave og Harding på tur
Brohave og Harding på tur

DR Ramasjang

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:25  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (26)
Den fortryllede karrusel (26) Bugges bold

05:10  

Søpapegøjernes ø (2)
Søpapegøjernes ø (2) Det mystiske æg

05:20  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

06:00  

Chuggington (12)
Chuggington (12)

06:10  

Morten Skildpadde (17)
Morten Skildpadde (17) Morten flyver med drage

06:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35) Kugleskør med kroket

07:05  

Junglebogen (48)
Junglebogen (48) De mugne træer.

07:15  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

07:30  

F for får V (20)
F for får V (20)

07:35  

Gurli Gris III (7)
Gurli Gris III (7) Kompost

07:45  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

07:55  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

08:35  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

08:45  

Pyjamasheltene (51)
Pyjamasheltene (51)

 
DR1

09:10  

Felix og vagabonden (8:8)
Felix og vagabonden (8:8) Dansk reportage fra 2016 Felix og Hennings rejse gennem Danmark er ved at være slut og der gøres status over året, der gik. I Kirke Hyllinge besøger Henning sine to bedste barndomsvenner Pede og Lars, som har haft svært ved at se på, hvordan deres ven pludselig forlod det gængse liv og valgte landevejen - men de kan også se, at det har reddet hans liv. Det er efterår og koldt, men facebookfølgeren Laila har strikket en vintertrøje til Henning, som han skal hente, inden han og Felix parkerer cyklen og anhængeren og går i vinterhi i et kælderrum i Hvidovre. Henning er vemodig, nu kommer den svære tid, indtil han om fem måneder tager cyklen frem igen. Sendt første gang 21.02.2016

09:40  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (18)
Antikkrejlerne XIV (18) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (19)
Antikkrejlerne XIV (19) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Smag på Cuba med Anthony Bourdain
Smag på Cuba med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:55  

Meningen med livet - og andre småting (10:28)
Meningen med livet - og andre småting (10:28) Forfatter og foredragsholder Sherin Khankan mødes med pianist Katrine Gislinge. Katrine Gislinge har valgt at mødet skal foregå i Rundetårn midt i København. Undersøgelsen af meningen med livet koncentrerer sig om nærvær og tilstedeværelse, og Katrine Gislinge demonstrerer på flyglet, hvordan dette tager sig ud i fortolkninger af musik.

10:25  

Meningen med livet - og andre småting (11:28)
Meningen med livet - og andre småting (11:28) Teaterinstruktør Katrine Wiedemann har valgt at placere samtalen om meningen med livet i en hotelsuite på D'Angleterre. Her mødes hun med pianist Katrine Gislinge, og store emner som kærligheden, døden og ensomheden reflekteres af de to veninder.

10:55  

Når livet vender (4:8)
Når livet vender (4:8) I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt, nyt og for altid anderledes liv. Forfatteren Börge Hellström fortæller om natten, hvor den hemmelighed og skam, han har båret på i 31 år, næsten kostede ham livet. Nordvision fra Sverige.

11:25  

Kimberley i Kabul
Kimberley i Kabul Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2016 Kimberley Motley er den eneste kvinde og udlænding med licens til at arbejde i Afghanistans retssystem. Hun var oprindeligt drevet af penge, men manglen på kvinde- og menneskerettigheder tændte en passion for retfærdighed i hende. Da de internationale tropper trækker sig ud af landet, eskalerer volden i landet samt de personlige trusler mod Kimberly. Hvor længe tør hun blive, før risikoen er for stor til, at hun kan udføre sit arbejde? Instruktion: Nicole N. Horanyi

DR3

09:35  

Skam IV (5:10)
Skam IV (5:10) Sana er faldet for Yousef. Men har de overhovedet en chance?

10:05  

Skam IV (6:10)
Skam IV (6:10) Sana oplever modgang på alle fronter. Hvordan skal hun tackle det?

10:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:15  

De smukke drenge (6:6)
De smukke drenge (6:6) Otto føler nærmest, han er selvskrevet til at gå Bottega Veneta-showet i Milano, men karrieren er truet af yngre modeller. Martin er tilbage i Skagen og er usikker på, om han har lyst til at fortsætte i modebranchen. Oskar bliver endelig booket til et show og er helt oppe at køre, men har det virkeligt været det hele værd? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

11:45  

De smukke piger (1:6)
De smukke piger (1:6) Fire helt almindelige piger født med et smukt ansigt står over for deres livs chance. De skal alene afsted til modeugerne i London, Paris og Milano med håbet om at slå igennem internationalt. Men vejen til succes og store shows går gennem hårdt arbejde, uendelig ventetid og benhård konkurrence mellem hundredvis af andre håbefulde piger fra hele verden, der alle kæmper om en plads på catwalken til de eksklusive modeshows. Og kun én ting er sikkert: ALT er uforudsigeligt i modebranchen. Aia plejer at hænge ud med knallertdrengene i Måløv, men nu har hendes liv taget en drejning. Hendes bureau har nemlig spået hende en stor fremtid som international model. Clara fra Bagsværd blev opdaget som model allerede som 12-årig, men kæmper stadig med sin introverte facon. Sille drømmer sig væk fra den vestjyske flække Thorsminde og håber, at hun kan gøre det ligeså godt til modeugerne denne gang, som da hun gik det prestigefyldte Valentino show i sommers.

DR K

09:00  

Madsen & Co. (18:32)
Madsen & Co. (18:32) Stor ståhej for ingenting. Mens Mogens glæder sig til den fodboldrejse, han har bestilt til London, er Susanne bekymret og ked af det. Der skal skæres ned i banken, og hun må se i øjnene, at hun, som chef, skal i gang med fyringer. Men det bliver endnu værre, end hun havde frygtet. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:25  

Kongehuset (3:10)
Kongehuset (3:10) -Staldmesterens Statsbesøg- Den tyske forbundspræsident er på officielt statsbesøg i Danmark og bliver modtaget på festligste vis. Kongehusets nye staldmester skal stå for et storstilet hesteshow og for karetturen gennem byen, og der må ikke gå noget galt på hans første store job for dronningen. Tilrettelæggelse: Joachim Majholm og Karsten Kjær. Produktion: Karsten Kjær Sendt første gang 15.10.02

09:55  

Kongehuset (4:10)
Kongehuset (4:10) - Med salonvogn til Belgien - Adjudanterne er sammen med hofdamerne de ansatte i Kongehuset, som er tættest på regentparret ­ også når dronningen og prins Henrik tager den nye salonvogn i brug for at køre til Belgien på officielt statsbesøg. Til den danske returmiddag i Bruxelles skal adjudant Per Jensen læse alle gæsternes navne og titler op for dronningen, og det volder kvaler, da præsentationen skal foregå på fransk. Sendt første gang 22.10.02

10:25  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

11:25  

Danske drømme (10:10)
Danske drømme (10:10) Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra

09:05  

Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12)
Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Niels bliver udskrevet fra hospitalet og beslutter sig langt om længe for at slette sin konto på Youtube. Kasper er derfor lettet over at det nu er slut med en kikset far på internettet. Forholdet til Maja fra 7. klasse er dog stadig dårligt, men så kommer Niels i tanke om et brev. Instruktør: Jacob Riising

09:15  

Sam & Cat II (20)
Sam & Cat II (20) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Din far er en nar (129)
Klassen - Din far er en nar (129) Frederik overtaler Mads til at starte til fodbold. Mads bliver hurtigt uenig med træneren, som uheldigvis er Frederiks far.

09:50  

Klassen - Torsken i tasken (130)
Klassen - Torsken i tasken (130) Martine finder en torsk i sin taske og beskylder Frida for at have lagt den der. Men hvem lagde den der i virkeligheden?

10:00  

Klassen - Vild med den samme (131)
Klassen - Vild med den samme (131) Frederik og Mads er vild med den samme pige. Men er hun overhovedet vild med en af dem?

10:10  

Klassen - Martines private billede - del 1 (132)
Klassen - Martines private billede - del 1 (132) Frida er jaloux på Martine over at Frederik viser hende interesse. Hun lægger en snedig plan.

10:20  

Klassen - Martines private billede - del 2 (133)
Klassen - Martines private billede - del 2 (133) Fridas plan får alvorlige konsekvenser for hende selv.

10:35  

Klassen - En pinlig hemmelighed (134)
Klassen - En pinlig hemmelighed (134) Mads lokker Caroline med i kælderen for at finde inspiration til skoleavisen. De gør et overraskende fund.

10:45  

ZombieLars (8:13)
ZombieLars (8:13) Koncerten går ikke helt som planlagt, og Robert må tage et opgør med sin far

11:00  

Isas Stepz (47)
Isas Stepz (47) Det er Isas fars store dag. Isas hår bliver ødelagt og hun kan ikke vise sig offentligt. Samtidig har hun travlt med at arrangere en gave og Marco vil meget gerne vil tale med hende om noget vigtigt.

11:15  

Isas Stepz (1)
Isas Stepz (1) Isabella på 13 år og hendes far Christian flytter ind på den gamle nedslidte danseskole Zwimmels Danseinstitut. Isabella vil meget gerne bo på danseskolen, selvom den er både nedslidt og gammel. For så kan hun være tæt på sin store kærlighed; Isas danselærer Lucas Lee. Men kan det gå?.

11:30  

Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor
Cykel Karaoke - Sigmund fra X Factor Sigmund gæster cyklen i dette afsnit og det kan kun blive sjovt! Sigmund er en vild sanger, performer, youtuber og danser. Men men men, kan han lære Jannik at danse? Argh den bliver nok svær. Hvordan smager tørret gammel fisk fra færøerne? Ikke specielt godt, hvis man spørger Jannik og Sigmund. Tag med os på cykeltur! Sangene: Side to Side (Ariana Grande), Just Dance (Lady Gaga), Feeling Good (Nina Simone).

11:40  

KreaKampen - LEGO
KreaKampen - LEGO Nu skal der kæmpes i at være bedst til at bygge med LEGO i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (20)
Sommer i Ramasjang (20)

10:00  

Junglebogen (14)
Junglebogen (14) Darzi og vandfaldet.

10:10  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

10:25  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

10:45  

Kaj og Andrea og Robin Hood
Kaj og Andrea og Robin Hood Fjernsyn for dig med bue og pil og Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

11:20  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

11:35  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (1)
Bonderøven 2014 (1) Frank byder velkommen til endnu en sæson. I første udsendelse bliver æbletræet beskåret, Theresa hjælper Frank med at tærske rød, nøgen byg. Byggen kan spises som ris, og det skal prøves - og så gøres et par høns klar til suppegryden. Sendt første gang 16.01.14

12:30  

Kender du typen 2014 (1)
Kender du typen 2014 (1) Aftenens hovedperson i Kender Du Typen? har ofte tv'et tændt, men ser det ikke rigtigt; han lytter fjernsyn, mens han laver noget andet. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, om hovedpersonen lægger kabale eller læser avis, mens der er tændt for skærmen. Måske kan de bruge den viden til at gennemskue, hvad vedkommende gør ved havens dræbersnegle. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.01.14

13:10  

Danmarks skønneste hjem - Sydlige Jylland (6:10)
Danmarks skønneste hjem - Sydlige Jylland (6:10) På deres vej rundt i landet er dommertrioen i aften nået til det Sydlige Jylland, hvor tre meget forskellige huse venter dem. De skal bl.a. besøge et hjem på 750 m2 med riddersal og egen sø og en ombygget lade. Se med, når dommerne beslutter hvilket hjem der har det, der skal til for at gå videre til finalen om at vinde Danmarks Skønneste Hjem 2012?

13:35  

Bergerac: Pæne folk dør i sengen
Bergerac: Pæne folk dør i sengen Sir Edward Lister, direktør for en stor velgørenhedsorganisation, findes død i sin hotelseng. Liget er blevet flyttet, efter døden indtraf, og kriminalassistent Bergerac begynder at stille spørgsmål. Blev sir Edward myrdet? Eller døde han en naturlig død i armene på en hemmelig elskerinde, som flyttede liget for ikke at blive afsløret?

14:30  

Bergerac: Ubelejlig indblanding
Bergerac: Ubelejlig indblanding Bergerac skygger narkosmugleren Dumoiter fra Paris til Jersey, men da Dumoiter bliver arresteret, har han ingen narko på sig. Det har lommetyven Simon nemlig fået fingre i, da han neglede Dumoiters tegnebog umiddelbart før han blev arresteret. Da Simon begynder at sælge narkoen, går der imidlertid ikke længe, før Dumoiters bagmænd lægger to og to sammen. Og pludselig er Simons liv i fare.

DR2

12:50  

Dage i haven (3:3)
Dage i haven (3:3) Vært Pernilla Månsson Colt, hendes venner, gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og indretningsarkitekt Malin Persson er alle tilbage i haven efter en lang sommer. I dag skal der lægges allersidste hånd på bryllupsforberedelserne og der skal nu være styr på alt lige fra brudebuket til ringe og menu, for om lidt kommer brudeparret! Nordvision fra Sverige.

13:50  

Dage i haven (1:6)
Dage i haven (1:6) Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning, både ude og inde. Nordvision fra Sverige.

14:45  

Tidsmaskinen om bryllupper
Tidsmaskinen om bryllupper I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Nogle gifter sig i kirken. Nogle på rådhuset. Og andre slet ikke. I dette program skal vi se nærmere på bryllupper! Sendt første gang 28.08.12

DR3

12:15  

Når vejr går viralt - uden varsel!
Når vejr går viralt - uden varsel! Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Nogle gange går det helt galt uden varsel. Som når is tvinger et fly til nødlanding, en voldsom storm vælter en 30 tons tung anhænger, og en tornado fejer gennem en gymnastilsal.

12:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Madagascar
Ekstrem verden - Ross Kemp i Madagascar Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Østaten Madagascar er berømt for sit eksotiske dyreliv og en hastigt stigende økoturisme. Men langt fra turiststederne og lemursafarierne er landet plaget af bevæbnede bander og kvægtyve samtidig med, at det ludfattige land kæmper med en tre år lang tørke og en hungersnød, der har skabt en humanitær krise.

13:40  

Den fjernstyrede kattehelikopter ...og andre udstoppede dyr
Den fjernstyrede kattehelikopter ...og andre udstoppede dyr En kat omdannet til en helikopter, en frysetørret hund og en flyvende haj! Jo den er god nok - udstopning af dyr er mere populært end nogensinde før. Kig med og mød en række personer, der lever af at udstoppe og forvandle dyr til nye bizarre objekter og dyreejere, der nægter at give slip på deres afdøde kæledyr.

14:30  

Ripper Street II (1:8)
Ripper Street II (1:8) London i slutningen af 1800-tallet: Politiinspektør Edmund Reid og kollegaen Homer Jackson efterforsker et voldsomt overfald på en politimand, der er blevet skubbet ud af et vindue. Efterforskningen leder dem til Chinatown, hvor de finder et nyt, farligt opiat. Og nu frygter Reid, at helvede bryder løs i byens gader.

DR K

12:25  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

13:00  

Monopolets Helte - Hanne Willumsen og Iben Wurbs
Monopolets Helte - Hanne Willumsen og Iben Wurbs Selvom medlemmerne af DR's Børne og Ungdomsredaktion ofte blev beskyldt for at være røde lejesvende i 1970'erne, så virkeligheden ganske anderledes ud for monopol heltene Hanne Willumsen og Iben Wurbs. De har stået bag et hav af børnetv's populære figurer- fra Andrea, Filuren, Syvsoveren til Anna og Lotte. Dukker man skulle tro altid havde været populære, men i monopoldagene ofte udskældte af voksne meningsdannere - især dem fra venstrefløjen. Tilrettelæggelse. Christina Ramsø Thomsen Sendt første gang 02.11.08

13:50  

Monopolets Helte - Jørgen De Mylius og Claus Hagen Petersen
Monopolets Helte - Jørgen De Mylius og Claus Hagen Petersen Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt.  Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 09.11.08

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. to dronninger, der mødes i Danmark, om den ene af de to dronninger, der får en ny regeringschef, om fortidens herremoder, om det første berømte kønsskifte og om en munter overraskelse ved de olympiske lege. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen.

DR Ultra

12:10  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:25  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:40  

Braceface (39)
Braceface (39) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Braceface (40)
Braceface (40) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Freaktown (39)
Freaktown (39) Fugleskræmsel

13:30  

Freaktown (40)
Freaktown (40) Bi-stads

13:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Finale (10)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Finale (10) Det er finaledag, og Designeren Nico og stylisten Andres stiller de tre børn en sidste udfordring. De skal hver lave det bedste outfit til sig selv som afspejler et minde, der har været med til at forme dem. Andres må i dag kun give gode råd til Nana. Resten af tiden er hans mund tapet til.

14:00  

Kolonien - Den mystiske mand (8)
Kolonien - Den mystiske mand (8) Sille vil have Viktoria og Albert til at hjælpe med at skaffe mad fra dyrene på gården. Viktoria vil hverken malke geden eller slagte hønen og så dukker Carl og Milan pludselig op.

14:10  

Kolonien - Alberts kniv (9)
Kolonien - Alberts kniv (9) Viktoria og Sille plukker hønen mens Albert og Niklas går ned til havnen for at dykke efter Alberts kniv. De tager stylterne med, men opdager for sent at Carl og Milan har opdaget hemmeligheden omkring den høje mand.

14:20  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

14:30  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

14:55  

Thunderbirds II (23)
Thunderbirds II (23) Lyn fra en klar himmel

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Om dengang Bamse "blit giftet". Medvirkende: Søren Hauch-Fausbøll, Brian Patterson, Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing Instruktør og producer: Katrine Hauch-Fausbøll

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

13:00  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

13:25  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

13:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit er bamsen Sofus ved at miste modet. Han er væltet på rulleskøjter og har lyst til at give op. Gossig ringer også. Han er meget fristet af en fastelavnsbolle, der tilhører Fnuller. Hvad stiller han op?

13:55  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På vej hjem fra krig, møder den trætte soldat en heks. Hun forærer ham et fyrtøj, men det er ikke noget helt almindeligt fyrtøj .... og nu havner soldaten i den mest eventyrlige historie, man kan forestille sig!

DR1

15:25  

Miss Marple: Invitation til mord
Miss Marple: Invitation til mord I lokalavisen i Chipping Cleghorn annonceres tid og sted for et mord. En flok naboer tropper op hos den intetanende Letitia i håbet om en god spøg, men på det annoncerede tidspunkt slukkes lyset, Letitia rammes at et skud, og en ung mand findes død. Miss Marple beslutter sig for at besøge sin veninde Amy, der overværede den mystiske skudepisode, for at hjælpe med opklaringsarbejdet. Miss Marple: Geraldine McEwan. Letitia Blacklock: Zoë Wanamaker. Amy Murgatroyd: Claire Skinner. Dora Bunner: Elaine Paige. Instruktion: John Strickland.

17:00  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Hvordan vi kom fra finspritten til vodkanissen, hvordan har synet på de ældre og ældreplejens udvikling ændret sig igennem årene og hvad skete der egentlig med den tidligere buschauffør Per Brandt, som tog kampen op med fagbevægelsen i 1984 med storstrejke til følge. DR's arkivredaktion har konstrueret en tidsmaskine, dykker ned i DR's arkiver og undersøger, hvordan vores holdninger og adfærd har ændret sig gennem årene. Nogle gange med et overraskende resultat. Sendt første gang 24.09.06

16:00  

Smag på Etiopien med Anthony Bourdain
Smag på Etiopien med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

16:40  

Smag på Borneo med Anthony Bourdain
Smag på Borneo med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:20  

New Zealand - jagt på rovdyr
New Zealand - jagt på rovdyr Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Før øerne, der nu udgør New Zealand, blev beboet, var fuglene konger. Polyneserne kom med hunde, fulgt af europæere med skibe lastet med uvelkomne rovdyr. Men nu vil man i New Zealand rulle tiden tilbage og har besluttet at beskytte øernes enestående økosystem ved at udrydde alle rovdyr inden 2050.

DR3

15:20  

Ripper Street II (2:8)
Ripper Street II (2:8) En ung kvinde bliver fundet myrdet på Whitechapel Hospital kort efter at hun har født. Det eneste tegn på kvindens identitet er, at hun har en usædvanlig deformitet - nemlig en hale. I jagten på kvindens morder dykker politiinspektør Reid ned i en dunkel underverden af vanskabninger og søger hjælp hos Joseph Merrick - bedre kendt som Elefantmanden.

16:10  

The Oranges
The Oranges David og Paige Walling og Terry og Cathy Ostroff er naboer og hinandens bedste venner. Men der går skår i venskabet, da Terry og Cathys datter Nina vender hjem efter fem års fravær. Nina indleder nemlig en affære med David Walling - hendes forældres gode ven. Det kommer til at vende op og ned på begge familiers liv. Nina: Leighton Meester. David: Hugh Laurie. Paige: Catherine Keener. Instruktion: Julian Farino.

17:35  

Sexmordene på Long Island (4:8)
Sexmordene på Long Island (4:8) Josh og Rachel fortsætter jagten på kvæleren fra Atlanta og kigger bl.a. på motellet, hvor ligene blev fundet. En samtale med familie til et af ofrene fører til et møde med en sexarbejder, der mener, at hun har set kvæleren, og en samtale med en anonym amatørefterforsker sender Josh og Rachel til det sted, hvor ofrene blev myrdet, og det går op for dem, at svaret på mordmysteriet måske ligger udenfor Atlanta.

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. politikontrol af bildæk, Vivi Bak på vej til en stor film-rolle i udlandet, monumental kirkeindvielse i Danmark, spareopfindelse til vandkedler, Fy og Bi, kongeligt bryllup i Holmens Kirke, Tjæreborgpræsten om sine planer og en kæmpebrand i København. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

15:40  

Dronning Ingrids blomstrende Gråsten
Dronning Ingrids blomstrende Gråsten Om vinteren køber Dronning Ingrid frø i England, og om aftenen sidder hun og studer- er kataloger og frøposer - og lægger så planer for, hvordan der skal sås om foråret. Her fortæller Dronning Ingrid bl.a. om, hvordan den særlige Marguerit kom til Gråsten. Tilrettelæggelse: Bertil Svensson. Nordvision fra Sverige.

16:25  

Dronning Ingrids børnebørn (5:5)
Dronning Ingrids børnebørn (5:5) I det sidste afsnit besøger vi Prinsesse Nathalie af Berle- burg og Kronprins Frederik, som begge fortæller om Dronning Ingrids fantastiske måde at bringe alle sine børnebørn sammen på. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:55  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

17:55  

Rick Steins vej til Mexico (5:7)
Rick Steins vej til Mexico (5:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick tager til hovedstaden, Maxico City, der er en smeltedigel, der indkapsler et land, der til trods for sin ringe størrelse spænder over tre tidszoner. Maden i storbyen har ikke ændre sig meget siden aztekerne herskede her. Men den mest dyrebare arv fra aztekerne er de flydende grøntsagsmarker, der virker som inspiration for byens mesterkokke.

DR Ultra

15:15  

Dybet (24)
Dybet (24)

15:35  

Junglebanden
Junglebanden

15:50  

Junglebanden
Junglebanden

16:00  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

16:20  

Grizzy og lemmingerne (78)
Grizzy og lemmingerne (78)

16:30  

Grizzy og lemmingerne (18)
Grizzy og lemmingerne (18)

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Svampebob Firkant VII (25)
Svampebob Firkant VII (25)

17:30  

Ultra tæt på Isabella & Filippa
Ultra tæt på Isabella & Filippa Kom med helt ind bag facaden, når vi går ultratæt på Isabella & Filippa. Vi følger pigerne en hel arbejdsdag, hvor seernes spørgsmål om livet som Musica.ly stjerne bliver omdrejningspunktet i dokumentaren.

17:45  

Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)
Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (23)
Chuggington (23)

15:10  

Chuggington (24)
Chuggington (24)

15:20  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

15:25  

Gurli Gris II (35)
Gurli Gris II (35) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (20)
Morten Skildpadde (20) Morten og julestemningen

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36) Samarbejde

16:15  

Junglebogen (14)
Junglebogen (14) Darzi og vandfaldet.

16:25  

Pyjamasheltene (1)
Pyjamasheltene (1)

16:35  

Paw Patrol III (2)
Paw Patrol III (2)

17:00  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

17:20  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

17:35  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren spejder Kim Davidsen fra Sjællands Bilauktion langt efter kunderne til dagens auktion. Hos Bruun Rasmussen er der sørget for underholdning til gæsterne, når Liselotte Møller tager haven i brug ved et vurderingsarrangement. Og i Frederiksberg Auktionshus sætter et hemmeligt lot gang i en budkrig.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Bare det ikke regner - med Degn og Lindy på Himmelstorm Fest
Bare det ikke regner - med Degn og Lindy på Himmelstorm Fest Når sommeren rammer landet, vågner foreningsdanmark op til dåd. Christian Degn og hans makker Lindy Aldahl, som de fleste kender fra programserien "Rigtige Mænd", tager på tur i sommerlandet for at finde ind til sjælen bag tre meget forskellige arrangementer, som ikke ville kunne blive til virkelighed uden tusindvis af frivillige, der dropper ferien, så vi andre kan nyde markeder, festivaler og byfester. I aftenens program er drengene taget til Himmelstorm Festival, der bliver afholdt i Økosamfundet i Torup. Det bliver en aften med gøgl, alternativ livsstil og musik fra både velkendte og nye navne. Det bliver en god aften i det bedste selskab. Bare det ikke regner...

DR2

18:00  

Egypten - den sunkne by
Egypten - den sunkne by Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. I 1999 lykkedes det den franske undervandsarkæolog at lokalisere den sunkne by, Heraklion, ud for kysten ved Alexandria. Det forbløffende fund har også været en advarsel til de fem millioner mennesker, der bor ved den egyptiske middelhavskyst. Hvis en hel by kunne synke i havet på grund af stigende vandstand, kunne det måske ske igen?

18:40  

Nak & Æd - en elg i Sverige (9:10)
Nak & Æd - en elg i Sverige (9:10) Efteråret er over os, og Jørgen og Nikolaj er taget nordpå til et svensk skovområde. Her er masser af fred og ro, og det er faktisk helt essentielt, når man er på jagt efter så stort et dyr som elgen. At skyde sådan én, kræver koncentration, præcision og frem for alt ro i kroppen og ikke mindst fra kokken... En ro man måske kan opnå gennem yoga!! Sendt første gang 11.12.13

19:20  

Nak & Æd - en højlandshjort i Skotland (10:10)
Nak & Æd - en højlandshjort i Skotland (10:10) Det er oktober, og Jørgen og Nikolaj har pakket riflen og kokkekniven og er draget til Skotland på jagt efter en højlandshjort. De indlogerer sig på et spektakulært gammelt gods - eller rettere i gartnerens gamle skur i haven! Men udsigten over den skotske natur er stadig ikke til at tage fejl af. Her er smukt og fredeligt, kartoflerne er lige udenfor døren, og livet er dejligt. Faktisk så dejligt at man kunne blive i tvivl om, hvorvidt de to venner overhovedet gider drage hjem til Danmark igen... Sendt første gang 18.12.13

20:00  

Peitersen og Nordvestpassagen (3:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (3:4) I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen". I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem den sagnomspundne passage. I tredje program følger vi de tre venners kamp for at blive forenet igen langs den øde og isfyldte canadiske nordkyst, hvor den mægtige arktiske natur for alvor viser sine tænder og udfordrer den lille båd.

20:30  

Peitersen og Nordvestpassagen (4:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (4:4) I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen". I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem den sagnomspundne passage. I fjerde program følger vi de tre venners sejlads nord om Alaska og ud gennem Beringsstrædet, hvor de farlige (arktiske) vinde for alvor sætter både sømandskab og kammeratskab på prøve.

DR3

18:20  

Divatvillingerne (5:7)
Divatvillingerne (5:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita og Wanda planlægger en fødselsdagsfejring, men de er bange for, at ingen dukker op.

18:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:20  

Gift ved første blik USA III (9:15)
Gift ved første blik USA III (9:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? De tre sammensatte par er nu halvvejs gennem eksperimentet. Om bare tre uger skal de endeligt beslutte sig for, om de vil forblive gift. Psykologen Joseph Cilona besøger her parrene for hjælpe dem med at kommunikere konstruktivt med hinanden. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

20:00  

Verdens mærkeligste skabninger (7:8)
Verdens mærkeligste skabninger (7:8) Vores verden kan virkelig være underlig. Den er fuld af mærkværdige skabninger og uforudsigeligheder. Programmet her afdækker nogle af verdens sære mysterier så som; hvad får en rotte til at udsætte sig selv for stor fare? Og hvordan slukker man ild med en usynlig kraft?

DR K

18:55  

Rolling Stones i eksil
Rolling Stones i eksil I 1969 rejste The Rolling Stones til Frankrig. De havde problemer med skattevæsenet i England og var blevet uvenner med deres manager, Alan Klein. Bandet lejede sig ind i en kæmpe villa nær Antibes, og blev hurtigt omdrejningspunkt for områdets bohemer, smukke kvinder, musikere og narkohandlere. Under det kaotiske ophold blev Mick Jagger viet til Bianca og bandet havde flere konfrontationer med det franske politi. Alligevel lykkedes det dem at producere et helt album, der blev udgivet i USA under navnet "Exile on Main Street". Filmen viser hidtil usete klip fra bandets boheme-tid i Frankrig.

19:56  

Dagens Sang: Hvor sødt i sommeraftenstunden
Dagens Sang: Hvor sødt i sommeraftenstunden - sunget af et af DR's kor.

20:00  

1968 - en ny verden? (4:4)
1968 - en ny verden? (4:4) I 2018 fejrer vi 50 året for en af de mest omdiskuterede historiske begivenheder i det 20. århundrede, den kulturelle og politiske revolution i 1968. Rammen for dette oprør falder sammen med USA's indtræden i Vietnamkrigen i 1965, der gav chokbølger fra Japan til Europa og fra Mexico til Congo, til nederlaget og tilbagetrækningen af de amerikanske tropper í 1975. Her fortæller både deltagere i datidens protestkultur, og børn og børnebørn af 1968'erne.

20:50  

Michael Caine - Velkommen til 60'erne
Michael Caine - Velkommen til 60'erne Det britiske filmikon, den nu 85-årige Michael Caine, fortæller levende om tiden og sine egne oplevelser i 1960'ernes swinging London, hvor han tager os med på en tidsrejse tilbage i tiden og undervejs taler med nogle af tidens store stjerner som The Beatles, Twiggy, David Bailey, Mary Quant, Rolling Stone og David Hockney.

DR Ultra

18:00  

Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12)
Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper har fødselsdag, men det har hans far glemt alt om. Han foreslår derfor at de inviterer klassen til "pop up fødselsdag" samme eftermiddag. En ide som Kasper hurtigt fortryder da han opdager at "Bimsefar" kun er med for at få flere følgere og sponsoraftaler. Instruktør: Jacob Riising

18:10  

Quarx (9)
Quarx (9)

18:20  

Quarx (10)
Quarx (10)

18:30  

Bella and the Bulldogs I (10)
Bella and the Bulldogs I (10)

18:55  

Grizzy og lemmingerne (61)
Grizzy og lemmingerne (61)

19:00  

Dybet (31)
Dybet (31)

19:20  

Grizzy og lemmingerne (7)
Grizzy og lemmingerne (7)

19:30  

Riisings flotte talkshow II (7)
Riisings flotte talkshow II (7) Jacob får besøg af hele tre flotte fyre, nemlig komiker og skuespiller Jonatan Spang og Søren og Nicolaj fra Hej Matematik. Jonatan og Jacob mener selv, at de er meget mere street end duksedrengene fra Hej Matematik og udfordrer dem derfor til en freestyle rap battle. Jonatan får desuden chancen for at få hovedrollen i en helt ny film, når han skal til casting på den meget sørgelige og alvorlige ¿Pippis nedtur¿ hos Jacob. Sidst, men ikke mindst, tager Jacob med sangeren Christopher hjem til en af Danmarks største Christopher-fans for at give hende en kæmpe overraskelse.

20:00  

Tad Stones: Den fortabte eventyrer
Tad Stones: Den fortabte eventyrer Tad drømmer om at udskifte sit kedelige job som bygningsarbejder og blive en berømt eventyrer og arkæolog, ligesom sit forbillede Max Mordon. En dag bliver hans drømme til virkelighed, da Tad forveksles med en professor og sendes af sted til Peru for at finde den forsvundne by Paititi. I Sydamerika venter Professor Lavrof, og hans underskønne datter Sara, på geniet, og Tad bliver for alvor sat på prøve. Men problemerne stopper ikke her. Selveste Max Mordon viser sig at lægge onde planer og være Saras forlovede på én og samme tid.

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (20)
Sommer i Ramasjang (20)

19:00  

Gurli Gris III (16)
Gurli Gris III (16)

19:05  

F for Får (22)
F for Får (22) Fårrygende animation fra Aardman

19:15  

Søpapegøjernes ø (36)
Søpapegøjernes ø (36) Vent på mig!

19:20  

Hjørne Bjørne III (26)
Hjørne Bjørne III (26)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Bondemandens kone giver Kragen en pandekage, og Kragen beslutter sig for at flytte ind hos dem.

19:35  

Den fortryllede karrusel (37)
Den fortryllede karrusel (37) Er du der, hr Grimdah?!

19:45  

Minisekterne (53)
Minisekterne (53) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger inviterer Myren på marmelade henne på havebordet.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

AftenTour 2018: 19. etape. Lourdes - Laruns, 200 km
AftenTour 2018: 19. etape. Lourdes - Laruns, 200 km Det er en af de dage, hvor man virkelig skal elske at være cykelrytter, for pinslerne kommer til at stå i kø, når Tour de France-feltet på årets sidste bjergetape skal over Col d'Aspin og Col du Tourmalêt. For derefter at skulle over både Col des Bordères og Col d'Aubisque. Det er langt og udmattende, men spørgsmålet er, om benene stadig har noget at skyde med frem mod den lange nedkørsel til målstregen i Laruns. I AftenTour er der et fyldigt sammendrag af etapen med masser af reaktioner og reportager. Vært: Søren Reedtz

21:55  

Dødbringende våben 3
Dødbringende våben 3 Riggs og Murtaugh er sporet af den tidligere politimand Jack Travis i en sag om stjålne våben, mens de forsøger at ryste den stadig lige utålelige Leo Getz af sig. Mens Murtaugh ser frem til sin snarlige pension, forsøger Riggs at holde op med at ryge, skyde fumlegængere og gøre indtryk på en kvindelig betjent, som er umulig at imponere. Dertil skal han bruge en pakke hundekiks og en lille håndfuld skudsår. Martin Riggs: Mel Gibson. Roger Murtaugh: Danny Glover. Leo Getz: Leo Pesci. Instruktion: Richard Donner.

23:45  

A Time to Kill
A Time to Kill En 10-årig sort pige bliver voldtaget af to racister. De bliver anholdt kort efter, men da de er på vej ind til retssagen, dukker pigens far, Carl Lee Hailey, op med et gevær og dræber de to mænd. Den unge Jake Brigance påtager sig at blive hans forsvarer, men der skal helt ekstraordinære midler til at vinde sagen, og i kulissen lurer Ku Klux Klan. Jake Brigance: Matthew McConaughey. Carl Lee Hailey: Samuel L. Jackson. Ellen Roark: Sandra Bullock. Rufus Buckley: Kevin Spacey. Freddie Cobb: Kiefer Sutherland. Instruktion: Joel Schumacher.

DR2

21:00  

Sommer i Grønland - Live fra verdens største ø (2:3)
Sommer i Grønland - Live fra verdens største ø (2:3)

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Slette omstændigheder
Slette omstændigheder Filmen tager afsæt i den mytiske Danmark-Ekspedition til Nordøstgrønland 1906-08, der kostede Mylius-Erichsen, Høgh Hagen og Jørgen Brønlund livet. Filmens omdrejningspunkt er den ukuelige Steffen Holberg, der vil afdække sandheden bag den officielle forklaring, at ekspeditionens eftersøgningshold alene fandt den døde Brønlund og slet ikke ledte efter de to andre. Fast besluttet på at finde svar på de spørgsmål, der fortsat forfølger ekspeditionen, tager Holberg på sin egen detektiviske rejse i Statens arkiver. Han opsøger hjælp fra videnspersoner og faglige eksperter, og bevæger sig stadigt dybere ind i et uvejsomt terræn mellem sandhed og myte, digt og virkelighed. Filmen bliver en almengyldig fortælling om menneskets iver efter at kortlægge nyt land og en poetisk hyldest til den fantasi, der kræves, for at se forbi vores tilvante forestillinger om virkelighedens beskaffenhed for derigennem at indvinde nye indsigter.

DR3

21:00  

Crazy, Stupid , Love
Crazy, Stupid , Love Hvad vil Cals kone have til dessert? En skilsmisse, lyder svaret. Pludselig er Cal single. Han har ikke været på date i flere årtier, så hvordan skal det gå med kvinderne? På den lokale bar møder Cal den unge scorekonge Jacob. Jacob tilbyder Cal at hjælpe ham med at genfinde sin mandighed, og snart bliver Cal Jacobs wingman. Men er det vejen til at finde kærligheden? Cal: Steve Carell. Jacob: Ryan Gosling. Emily: Julianne Moore. Hannah: Emma Stone. Instruktion: Glenn Ficarra og John Requa.

22:50  

Bandslam
Bandslam Nørden Will Burton starter på en ny skole, men drømmer ikke om, hvad der venter ham. Inden længe bliver han bedt om at være manager for et aparte rockband, som stiler efter at vinde talentkonkurrencen 'Bandslam'. Men hvor store chancer har outsiderne egentlig for at vinde? Og har sangerinden Charlotte i virkeligheden en skjult dagsorden, der involverer hendes ekskæreste? Will: Gaelan Connell. Charlotte: Alyson Michalka. Sa5m: Vanessa Hudgens. Instruktion: Todd Graff.

DR K

22:15  

1968 - et dramatisk år
1968 - et dramatisk år 1968 var et begivenhedsrigt år. I januar fik den nordvietnamesiske tet-offensiv mange amerikanerne til at miste troen på en amerikansk sejr. I maj rasede en socoal revolution i Paris, og i Tyskland havde en studenterbevægelse under ledelse af Rudi Dutschke vind i sejlene. I USA blev to symboler på forandring, Martin Luther King og senator Robert Kennedy, brutalt myrdet. Og under olympiaden i Mexico gik billeder af to amerikanske atleter, der viste en Black Power-hilsen under sejrsceremonien, verden rundt.

23:00  

De vilde 60'ere: Sex, drugs & rock'n'roll 1960-69
De vilde 60'ere: Sex, drugs & rock'n'roll 1960-69 "Sex, drugs & rock'n'roll 1960-69" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. 1960'erne blev både kultur og samfund meget mere ungdomsrettet, og alt fra musik, film og mode til moral, sæder og skikke blev i stigende grad dikteret af ungdommen.

23:45  

De vilde 60'ere: 1968 - et monumentalt år
De vilde 60'ere: 1968 - et monumentalt år 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Snigmordene på Martin Luther King og Robert Kennedy, de voldelige begivenheder ved demokraternes partikonvent i Chicago, sydstatsracisten George Wallaces kandidatur, og Richard Nixons valgsejr ved præsidentvalget. Året 1968 var et af amerikansk histories mest begivenhedsrige år.

DR Ultra

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

02:05  

Jack Driscoll - den druknende mand
Jack Driscoll - den druknende mand En anonym opringning sender landbetjenten Jack Driscoll ud til kysten, men desværre kommer han for sent til at redde teenageren Daniel fra at drukne. Jack spørger sig selv, hvad Daniel lavede på en fjern strand midt om natten i et frygteligt uvejr. Samtidig bliver han opsøgt af en gammel flamme, der har sine egne hemmeligheder.

03:40  

Strømerne fra Liverpool (8:12)
Strømerne fra Liverpool (8:12) Kriminalbetjent de Pauli kommer i kontakt med en 12-årig pige, der beskyldes for at have stjålet et par dyre tennissko. Da de Pauli presser pigen, fortæller hun, at hun har fået skoene af sin musiklærer, der har misbrugt hende seksuelt. En sag, der viser sig at være mere kompliceret, end det først ser ud til.

DR2

00:05  

Jagten på en morder: Den dolkede boghandler
Jagten på en morder: Den dolkede boghandler På dørtrinet til sit hus i Oxford ligger antikvitetshandleren Adrian Greenwood, dræbt af mere end tredive knivstik . Ingen mistænkte, ingen vidner og ingen tegn på indbrud. For hvert minut, der går, risikerer eventuelle spor at forsvinde. Presset for en hurtig opklaring af det brutale mord ligger på skuldrene af kriminalinspektør Kevin Brown fra drabsafdelingen i Thames Valley Politi.

01:05  

Mobbet på nettet
Mobbet på nettet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

01:50  

Kemiske våben: Made in Europe
Kemiske våben: Made in Europe En amatørvideo viser, hvordan politiet i Bahrain skyder gasgranater ind i hus. En praksis, der er forbudt i forhold til folkeretten. Huset fyldes med kvælende tåregas, og de gamle og børnene dør først. Man ved, at mindst 39 mennesker er døde efter sådanne angreb. Det er et lille antal i forhold til de 1.400 mennesker i Syrien, der sidste sommer blev dræbt med gassen sarin. Men angrebene har en ting tilfælles. Efterfølgende er begge kemikalier blevet sporet til Europa.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:15  

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him Engang var Conor og Eleanor lykkelige sammen, men efter en tragisk hændelse er det unge par blevet som fremmede. Fra to forskellige perspektiver udforsker filmene 'Him' og 'Her' parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed, de engang delte. 'Him' er fortalt fra Conors synsvinkel. Conor Ludlow: James McAvoy. Eleanor Rigby: Jessica Chastain. Alexis: Nina Arianda. Instruktion: Ned Benson.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:30  

Hitchcock
Hitchcock I 1959 sætter mesterinstruktøren Alfred Hitchcock alt ind på at bevise, at han stadig kan sit kram. Hans næste film skal være gyseren 'Psycho', men filmstudiet vil ikke finansiere den makabre mordhistorie. Hitch har nu ikke tænkt sig at give op. Tværtimod sætter han alt på højkant for at få lavet sin kontroversielle film - sit ry, sit hus og ikke mindst forholdet til sin kone og samarbejdspartner, Alma. Alfred Hitchcock: Anthony Hopkins. Alma Reville: Helen Mirren. Janet Leigh: Scarlett Johansson. Instruktion: Sacha Gervasi.

02:00  

Admiral
Admiral Admiral Koltjak er krigshelt fra 1. Verdenskrig og spiller en vigtig rolle i februarrevolutionen i 1917. Efter bolsjevikkernes magtovertagelse senere samme år udbryder der borgerkrig i Rusland, og admiral Koltjak kæmper på de hvides side mod de røde. Men hans skæbne besegles, da han forelsker sig i sin bedste vens hustru, den smukke Anna. Admiral Koltjak: Konstantin Khabenskij. Anna: Jelizaveta Bojarskaja. General Kappel: Sergej Bezrukov. Instruktion: Andrej Kravtjuk.

03:55  

Kvit eller Dobbelt (8:8)
Kvit eller Dobbelt (8:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0722160516