Mariager
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 19. august 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 19. august 2017

DR1

00:50  

Kriminalinspektør Banks: Kold er graven
Kriminalinspektør Banks: Kold er graven Et tilsyneladende banalt biltyveri ender som en drabssag, da tyven senere findes skudt. Det bliver en opgave for Annie Cabbot, for Alan Banks får andet at se til. Politichefen Rydells rebelske teenagedatter, Emily, er stukket af til London. Rydell vil have Banks til at hente hende hjem til Yorkshire. Men Emily er kommet i uheldigt selskab, og sagen udvikler sig særdeles dramatisk. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Gerry Rydell: Colin Tierney. Instruktion: Marek Losey.

02:20  

Sebastian Bergman (3:4): Minen
Sebastian Bergman (3:4): Minen Psykologen Sebastian Bergman, der arbejder for rigspolitiet, har opdaget, at hans kollega Vanja er hans datter. Vanja ved ikke, at Sebastian er hendes far. Da tre unge kvinder findes døde i en mine, bliver Sebastian nysgerrig efter at finde ud af, hvad der er sket med dem. Ikke mindst fordi han samtidig øjner en chance for at få skovlen under en gammel kollega og fjende. Sebastian Bergman: Rolf Lassgård. Vanja Lithner: Moa Silén. Torkel Höglund: Tomas Laustiola. Instruktion: Jörgen Bergmark.

03:50  

Camilla - Mad der holder (6)
Camilla - Mad der holder (6) Auberginer og kantareller bliver dyppet i eddike og gemt i fornem olivenolie, så de bliver den fineste spise. Gås og gris bliver henkogt og konserveret i eget fedt. Camilla Plum disker op med lækkerier uden ende i det sjette program i serien: Mad der holder. Hun salter også citroner og andre lækre råvarer. Sendt første gang 13.09.09

04:20  

Hammerslag 2008 (12)
Hammerslag 2008 (12) Først skal prisen på en bindingsværksidyl på Tåsinge gættes. En bolig der nærmest solgte sig selv. Næste udfordring er et lille moderniseret hus på landet i nærheden af Tranekær Slot på Langeland. Og hvad koster så en super velholdt patriciervilla midt i Langelands hovedstad, Rudkøbing? Mindre end man tror. Sendt første gang 18.11.08

04:50  

Timm og gryderne (6:6)
Timm og gryderne (6:6) Kokken Timm Vladimir er som de fleste danskere vild med mad fra alle verdenshjørner. Men det gælder ikke hele hans familie! I aftenens program har Timm besluttet sig for at udfordre sin søns smagsløg - og det skal en mexicansk familiefar hjælpe ham med! Se om det lykkedes at få de mexicanske lækkerier i sønnen.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Vagn i Indien (6:7)
Vagn i Indien (6:7) En rejse gennem det mystiske og mytiske land med 1 milliard indbyggere. Mand, kone, barn, forældre, onkler, tanter, fætre, kusiner - 25 medlemmer af en indisk storfamilie i Rajasthan inviterer Vagn indenfor. Og da han kommer til Varanasi åbner en verden af silke sig for ham. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 12.02.04

05:50  

Kyst til kyst - Østjyllands kyst (3:8)
Kyst til kyst - Østjyllands kyst (3:8) Dansk programserie om eventyr, hemmeligheder og glemte historier langs de danske kyster. Hver episode viser Danmark til lands, til vands og i luften som det aldrig før er set på dansk tv. I dagens program er vores ekspertværter taget til området omkring Århus og Djursland. Biolog Anders Drud kommer helt tæt på havets kæmper, containerskibene, og deres betydning, når de anløber en af verdens vigtigste havne - Århus Havn. Botaniker Flemming Rune stifter nærmere bekendtskab med den livsfarlige tjære, lokale fiskere brugte til garn. Biolog og eventyrer Line Friis Frederiksen sejler på krebsejagt med dansk stjernekok. Og geograf Mai Maskell måler Danmarks dybeste sted, som har stor indflydelse på skibstrafikken. Sendt første gang 27.06.11

06:50  

Havestafetten (9:12)
Havestafetten (9:12) Havestafetten er denne gang hos håndboldspiller Bo Spellerberg, som trænger til flere farver og blomster på sin store betonaltan i Vanløse. Tv-værten Mette Bluhme kommer forbi og ved fælles hjælp får de lagt en plan så altanen kan blive hyggelig. Bo drømmer om at altanen kan blive som et ekstra rum til ham og hans datter. Mette og Bo får fat på både trægulv, pynteting og ikke mindst masser af blomster. Undervejs kommer Bos datter hjem, så hun er med til at plante blomster og gøre fint. Tilsidst får Mette Havestafetten så hun kan få hjælp til et planteprojekt.

07:20  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Margit og Mads har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. I aften skal deltagerne blandt meget andet gætte prisen på et eksemplar af det første Anders And blad. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

07:50  

Afrikas dyr - rovdyr (4:5)
Afrikas dyr - rovdyr (4:5) Siden rovdyrene dukkede op for omkring 60 millioner år siden, har de været afhængige af planteæderne for at overleve. Det har medført et evigt våbenkapløb mellem rovdyr og byttedyr, hvor bundlinjen er, at hver enkelts liv er afhængigt af andres overlevelse. Det er en sårbar balance, hvor de mindst specialiserede rovdyr har de bedste betingelser. Men intet rovdyr - end ikke gribbe, har råde til kun at satse på kød!

08:40  

Spise med Price egnsretter II (5:6)
Spise med Price egnsretter II (5:6) Brødrene Price er nået til Midtjylland, og når man siger Midtjylland siger man selvfølgelig også Samsø og verdens bedste kartoffelmad! Samsø byder også på masser af æbler, og James og Adam bager en ægte Samsøæblekage inden turen går til Mols Bjerge, hvor aftensmaden står på en rigtig egnsret: Varmt svinehoved.

DR2

01:20  

De sidste gladiatorer
De sidste gladiatorer Den oscarvindende dokumentarist Alex Gibney har lavet et portræt af en af sportens største legender, ishockeystjernen Chris 'Knuckles' Nilan. Nilan var frygtet som en af ishockeysportens hårdeste hunde, en såkaldt enforcer i The National Hockey League, der har som sin fornemste opgave at beskytte sine kammerater på banen uanset omkostningerne. For Chris Nilan betød slagsmålene på banen 26 besøg på skadestuen og en smadret krop. Da karrieren sluttede, havde han svært ved at tilpasse sig et almindeligt liv. Han blev narkoman og sjoflede sin familie. Men uanset hvad, har denne hårde fyr fra Boston indlagt sig evig ære og tilbedelse i hockeyens hellige by, Montreal, ved at hjælpe sit hold med at vinde Stanley Cup.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:55  

Enemy
Enemy Den stilfærdige universitetslærer Adam bor sammen med sin kæreste Mary. En aften ser Adam en film, da han bemærker en birolleskuespiller, der ligner ham på en prik. Da han beslutter sig for at opspore sin dobbeltgænger, får det uventede følger. Adam/Anthony: Jake Gyllenhaal. Mary: Mélanie Laurent. Helen: Sarah Gadon. Instruktion: Denis Villeneuve.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:40  

The Mule
The Mule Journalisten Sofie Talbert er kendt for at gå i kødet på de politikere, som taler de illegale immigranters sag. Men Sofies standpunkt bliver sat på en prøve, da hendes bror forsvinder i Mexico. Der er ikke den store hjælp at hente fra politiet, så Sofie påbegynder sin egen efterforskning i en dyster og livsfarlig underverden af flygtninge, menneskesmuglere og koldblodige mordere. Sofie: Sharon Stone. Aaron: Billy Zane. Javier Guerrero: Miguel Rodarte. Instruktion: Gabriela Tagliavini.

02:10  

Uopklarede mord (5:6)
Uopklarede mord (5:6) I sommeren 1994 findes en ung pige myrdet på en af byens kirkegårde. Spørgsmålene er mange: Hvordan kom hun dertil, fulgtes hun med nogen, hvorfor smed morderen hendes ting langs flugtvejen? Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, vender tilbage til denne sag, som han aldrig har kunnet glemme. Han begiver sig ud på en rejse i tid og rum, og vil nu se nærmere på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen - og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Nordvision fra Sverige.

02:40  

Uopklarede mord (6:6)
Uopklarede mord (6:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Efter at have været forsvundet i en uge bliver den 24-årige Anneli fundet død. Hun er brutalt stukket ihjel med en kniv, og en del af det tøj, hun havde på, mangler. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, beslutter sig til at se nærmere på den sag, der nu er 23 år gammel. Hvor skete mordet, hvornår skete det og først og fremmest, hvem kan have begået det? Leif GW Persson begiver sig ud på en rejse i tid og rum og forsøger herved at få et billede af, hvad der dengang skete. Nordvision fra Sverige.

03:10  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

04:10  

Danske drømme (5:10)
Danske drømme (5:10) Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

05:10  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

05:15  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Sangen om Larsen
Dagens sang: Sangen om Larsen - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Antikkens vidundere (2:3)
Antikkens vidundere (2:3) I antikken blev en række fantastiske bygningsværker opført, som har fascineret mennesket gennem hundrede af generationer. Her rejser vi cirka 3000 år tilbage i tiden, da de første sten blev lagt til de berømte pyramider. Vi besøger også Kongernes dal, som er en gravplads for nogle af de mest betydningsfulde faraoer i historien.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Glædelig kalkundag

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Over hals og hoved

06:45  

Thunderbirds (1)
Thunderbirds (1) Ildringen del 1

07:10  

Thunderbirds (2)
Thunderbirds (2) Ildringen del 2

07:30  

Zorro (13)
Zorro (13) Tornadoen.

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Freaktown (52)
Freaktown (52) Ekstremt!

08:45  

Freaktown (51)
Freaktown (51) Tåsnask-balladen

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (3)
Babar (3) Ret og rimeligt

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

06:05  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Super cirkus

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Prinsesse-pirat-hvalpen

06:30  

Mumitroldene (13)
Mumitroldene (13) Hunden Cedric

06:45  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

06:55  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

07:10  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

07:30  

Thomas og vennerne: Jernbanens store helt
Thomas og vennerne: Jernbanens store helt Thomas og alle hans venner, et gammelt lokomotiv der hedder Hiro. Hiro er meget langt væk hjemmefra og ikke i særlig god stand, og han kommer i store problemer, da han blandt andet prøver at følge med Spencer, som er det hurtigste lokomotiv på øen Sodor. Thomas og Hiro bliver rigtig gode venner, og mon ikke Thomas får hjulpet ham ud af kniben?

08:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (8) Kongernes sværd

08:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10) Lubins hest

08:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (11)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (11) Menneskejagt

 
DR1

09:10  

I kano på Shannonfloden i Irland
I kano på Shannonfloden i Irland Shannonfloden er Irland og de britiske øers længste flod. Den har sit udspring i Ciulaghbjergene i Nordirland og løber efter omkring 340 kilometer ud i havet i nærheden af byen Limerick. På en rolig kanotur guider Colin Stafford-Johnson os gennem et år fra sommer til forår rundt i dyrelivet i og omkring floden, der også emmer af historie og legender.

10:10  

Det vilde Spanien - vinter
Det vilde Spanien - vinter Kun de færreste kender Spanien om vinteren, når sne, regn og tæt skydække lægger sin klamme hånd på landet. Stenbukkene trækker ned i dalene, og ulve går på jagt i bjergene, mens gribbene opmærksomt svæver højt oppe på himlen.

11:00  

Abernes rige - gorillaer
Abernes rige - gorillaer Titus er en gammel sølvryg, en bjerggorillahan, med en imponerende brystkasse og en vægt på 180 kilo. Han har styr på sin flok, men har et problem. Som 35-årig er han ved enden af sin regeringstid, og alle de unge hanner, selv hans egen søn Rano, vil gøre alt for at vippe ham af pinden.

11:45  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

11:50  

Livet på koralrevet (2:3)
Livet på koralrevet (2:3) Great Barrier Reef ud for den australske østkyst er verdens største levende struktur og en af de rigeste og mest komplekse økosystemer på Jorden. Vi følger livet her gennem et år. Med regntidens komme eksploderer livet på revet, når korallerne gyder, havfugle ruger på deres æg, og skildpaddeunger i tusindvis forsøger at nå havet.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Smag på Toronto
Smag på Toronto Alle kender det, når man skal fra et sted til et andet og pludselig har et 24 til 48 timers stopover i en eller anden by. For nogle er det irriterende, men Anthony Bourdain ser det at have et stopover som en fantastisk mulighed for at møde de lokale, feste, smage det lokale køkken og opleve den kulturelle mangfoldighed. Og han har selvfølgelig en masse gode råd og tip til alle byer.

10:40  

Smag på Philly
Smag på Philly Alle kender det, når man skal fra et sted til et andet og pludselig har et 24 til 48 timers stopover i en eller anden by. For nogle er det irriterende, men Anthony Bourdain ser det at have et stopover som en fantastisk mulighed for at møde de lokale, feste, smage det lokale køkken og opleve den kulturelle mangfoldighed. Og han har selvfølgelig en masse gode råd og tip til alle byer.

11:20  

Smag på New Orleans
Smag på New Orleans Alle kender det, når man skal fra et sted til et andet og pludselig har et 24 til 48 timers stopover i en eller anden by. For nogle er det irriterende, men Anthony Bourdain ser det at have et stopover som en fantastisk mulighed for at møde de lokale, feste, smage det lokale køkken og opleve den kulturelle mangfoldighed. Og han har selvfølgelig en masse gode råd og tip til alle byer.

DR3

10:00  

Verdens hårdeste job (4:6)
Verdens hårdeste job (4:6) De tre unge briter, Daisy, Laurence og Sian er økonomisk på spanden. Derfor har de sagt ja til et job, hvor de kan score kassen. Men det er et af verdens hårdeste jobs - nemlig som kvægdrivere i Australien. Kan de unge mennesker håndtere de lange arbejdsdage i bagende sol blandt vrede køer og store sværme af fluer? Eller må de kaste håndklædet i ringen?

11:00  

Verdens hårdeste job (5:6)
Verdens hårdeste job (5:6) De tre briter Tomi, Jack og Gemma er økonomisk på spanden. Derfor har de takket ja til et job, hvor de har mulighed for at score kassen. Der er bare lige det aber dabei, at jobbet er et af de hårdeste i verden - de skal nemlig arbejde som fåreklippere i New Zealand. Kan de unge briter mon håndtere det opslidende arbejde og de 80 kg tunge får?

DR K

09:30  

Antikkens vidundere (3:3)
Antikkens vidundere (3:3) I antikken blev en række fantastiske bygningsværker opført, som har fascineret mennesket gennem hundrede af generationer. Her rejser vi tilbage i tiden til opførelsen af det antikke Grækenlands vidundere. Få historien om et utroligt palads i byen Knossos på Kreta. Yderligere går turen forbi Parthenon-templet, der blev opført til ære for Athena, Athens skytsgudinde.

10:20  

Guldkorn 1980'erne: 1980
Guldkorn 1980'erne: 1980 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1980? I 1980 er det er næsten umuligt at få en lejlighed og hvis man får en, er den højst sandsynligt både dyr og dårlig. De gamle fryser, men så tager de unge sagen i egen hånd. På gymnasierne er pladsen også træng, flere vil have en studentereksamen end nogensinde før, og konkurrencen er hård, for de videregående uddannelser har indført adgangs krav, så nu er det slut med at hjælpe hinanden med opgaverne.

10:40  

Madsen & Co. (3:32)
Madsen & Co. (3:32) 3. eps: En kylling ved navn Poul-Erik. Mens Susanne går og længes efter, at der var lidt mere liv i Mogens, som bare sover hele tiden, ønsker naboen Kisser sig, efter utallige underlige kærester, en ganske almindelig mand ligesom Mogens. Det er lige præcis, hvad Mogens kan forstå - så han er straks på banen med gode råd og sørger for, at Kisser bliver koblet med den helt rigtige. Men tingene kommer til at gå helt anderledes, end Mogens Madsen havde tænkt sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Line: Maria Birkkjær Kisser: Susanne Heinrich Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

11:05  

Madsen & Co. (4:32)
Madsen & Co. (4:32) Dansk komedieserie fra 1997 4. eps: Hvad koster kærlighed? Susanne har lige fejret 40-års fødselsdag - festen var en katastrofe, fordi Mogens blev fuld og dansede mavedans. Susanne ryger lige ind i en midtvejskrise - og fortryder alt det, hun ikke har fået gjort i sit liv. Mogens er klar over, at han må gøre noget særligt for at genoprette idyllen - og han bestikker børnene til at samarbejde. Alligevel går det som sædvanlig ikke, som han har tænkt sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Line: Maria Birkkjær Kisser: Susanne Heinrich Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

11:30  

De kongelige juveler (1:2)
De kongelige juveler (1:2) Til officielle kongelige begivenheder bærer Kronprinsesse Mary et historisk sjældent rubinsæt, som er med til at fortælle Europahistorie. Rubinerne og diamanterne blev båret første gang af Napoleons tidligere forlovede, Désirée, til netop Napoleons storslåede kroning i 1804. Désirée tager rubinsættet med til Sverige og da hendes velhavende oldebarn, Louisa, i 1869 gifter sig med Frederik 8. skal "de danske farver" med til Danmark.

DR Ultra

09:00  

Space Dogs 2
Space Dogs 2 Hold på hat og rum-briller, for rumrejsen med vores yndlingsastronauter fra Space Dogs fortsætter her! Hundene Belka, Strelka, Kazbek og deres venner skydes afsted til månens mørke bagside, hvor de opdager årsagen til en række sære og mystiske hændelser på Jorden. Space Dogs 2 er et højtflyvende rumeventyr for hele familien!

10:10  

Hjerteløst (1:8)
Hjerteløst (1:8)

10:30  

Hjerteløst (2:8)
Hjerteløst (2:8)

10:55  

Hjerteløst (3:8)
Hjerteløst (3:8)

11:20  

Hjerteløst (4:8)
Hjerteløst (4:8)

11:45  

Hjerteløst (5:8)
Hjerteløst (5:8)

DR Ramasjang

09:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12) Tiderne skifter

09:25  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Der skal være fest på Katholt, og Emil hejser lille Ida op i flagstangen, for at hun kan se helt til Mariannelund.

09:50  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

10:05  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) De gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

10:20  

Pax' jordiske eventyr II (10:10)
Pax' jordiske eventyr II (10:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Rumdragten bliver på land, da Pax tilfældigvis tager til søs med Den sure dames store færge. Der opstår strømnedbrud, uventede rejer og en usædvanlig vild jagt. Men kan Pax vende tilbage til rumskibet uden sin rumdragt?

10:35  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:00  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (13)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (13) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Hvor er Rosa og Lottes lyskæde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:45  

Generation XL (1:7)
Generation XL (1:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og mod et sundere liv. I programmet møder vi børnene Valdemar, Lukas og Kristine, som alle tre er overvægtige, og drømmer om at få et slankere og bedre liv uden mobning og følelsen af at være anderledes. Derfor søger de og deres forældre hjælp hos en af landets dygtigste eksperter i overvægt blandt børn, Jens-Christian Holm, fra Holbæk Sygehus. Børnelægens kur er unik, men hans metoder er også meget kontante. Så livet tager en drejning for de tre børn. Og ikke mindst for deres forældre!

13:30  

Hun så et mord (27)
Hun så et mord (27) Jessica skal modtage en æresgrad på et universitet i New England. Men der bliver vendt op og ned på alle planer, da universitet bliver skueplads for et mord.

14:15  

Hun så et mord (28)
Hun så et mord (28) Jessicas kusine er en berømt teaterskuespiller i London. Nu trues hun på livet, og Jessica tager til England for at hjælpe hende.

DR2

12:05  

Skandale - 13 nætter der væltede en minister
Skandale - 13 nætter der væltede en minister Dansk dokumentarserie fra 2011 Historien om Ritt Bjerregårds ophold på det fine Hotel Ritz i Paris med privatchauffør og gode middage startede i Ekstra Bladet, men bredte sig som en tsunami til de andre aviser i december 1978. Statsminister Anker Jørgensen krævede hun selv skulle betale 20.000 kr. for rejsen. Da hun nægtede blev hun fyret som undervisningsminister efter den mest massive aviskampagne mod en politiker, som Danmark endnu havde set. Hotel Ritz - sagen var den første store personskandale i dansk politik. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo Sendt første gang 27.03.2011

12:45  

Deres livs sommer (1:3)
Deres livs sommer (1:3) Året er 1986, sommerferien står for døren, og de to tyske søstre Catrin og Maja drømmer om et liv med frihed og eventyr langt væk fra det strikse DDR. Med en rejsetilladelse i hånden sætter de kursen mod Balatonsøen i Ungarn, der er et ferieparadis for øst- såvel som vesttyskere, men lige om hjørnet lurer Stasi... Catrin Streesemann: Cornelia Gröschel Maja Streesemann: Sonja Gerhardt Kirsten Streesemann: Anja King Instruktion: Ben Verbong

14:15  

Badehoteller - Kandestederne
Badehoteller - Kandestederne Dansk reportage fra 2010 I mere end hundrede år har badehotellerne haft en næsten magisk tiltrækning på os. I første række ligger de og lokker med løfter om forkælelse, nydelse og romantik. Anne Hjernø og Anders Agger besøger fire fantastiske badehoteller og fortæller historierne om dengang, nu og håbet for fremtiden. Og så laver Anne og badehotellernes passionerede kokke mad, der smager af dansk sommer, når den er bedst. Kandestederne blev et udflugtsmål omkring århundredskiftet på grund af Råbjerg Mile. Sindige bonde-familier fandt på at supplere landbruget med hoteldrift, og snart lå 3 badehoteller side om side i Kandestederne. Mens malerne slog sig ned i Skagen så flokkedes forfattere, digtere og bohemer fra teaterverdenen i Kandestederne. I 1990 var alle 3 badehoteller lukkede, men nu er de renoverede og genopbyggede og badeferien i Kandestederne har fået en revival. Sendt første gang 24.07.10

DR3

12:00  

Verdens hårdeste job (6:6)
Verdens hårdeste job (6:6) Tre unge briter, som har desperat brug for penge, har sagt ja til at arbejde med skovdrift i den canadiske vildmark. Arbejdet er benhårdt - faktisk forventes de unge at kunne plante et træ hvert fjerde sekund! Og så skal de også lige håndtere de ekstreme omgivelser med insekter, bjørne og store temperaturudsving. Klarer de unge briter strabadserne?

13:00  

Verdens bedste fly - SOFIA og Novospace ZeroG
Verdens bedste fly - SOFIA og Novospace ZeroG Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. NASAs flyvende klasseværelse, the Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy, også kaldet SOFIA, og Novospace ZeroG er begge enestående fly. Det sidste giver almindelige mennesker mulighed for at opleve vægtløshed.

13:55  

Verdens bedste fly - Antonov 225
Verdens bedste fly - Antonov 225 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Ruslands mægtige Antonov 225 har som verdens største fly det største vingefang af alle fly i operationel tjeneste.

14:50  

Alene i vildmarken USA I (5:10)
Alene i vildmarken USA I (5:10) En gruppe mænd konkurrerer om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands natur. Vinderen får 500.000 dollars. Men livet i vildmarken er barskt, og allerede efter seks dage er hele fem mænd faldet fra. Se hvordan de sidste fem deltagere tackler sult, kulde og stormvejr.

DR K

12:30  

De kongelige juveler (2:2)
De kongelige juveler (2:2) Juvelerne er de største, de sjældneste og de mest uovertrufne, man kender. Zar Nikolaj II's tante, Storfyrstinde Vladimir, er den absolut førende hvad angår juvelindkøb i hele Europa. Under revolutionen smugles hendes juveler ud af Rusland af en brav ven og det er kun på grund af ham, at dronning Elizabeth II i dag kan bære det kendte Vladimir diadem.

13:30  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove
Den gode, den onde og den Virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kirsten Lehfeldt, Lise Ringheim, Peter Hesse Overgaard, Ulf Pilgaard og Peter Schrøder. Sendt første gang 1990.

14:05  

Den Gode, Den Onde og Den Virk'li Sjove
Den Gode, Den Onde og Den Virk'li Sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kirsten Lehfeldt, Lise Ringheim, Peter Hesse Overgaard, Ulf Pilgaard og Peter Schrøder. Sendt første gang 1990.

14:40  

Mig og Elvis (1:2)
Mig og Elvis (1:2) Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 9. april 1998

DR Ultra

12:10  

Hjerteløst (6:8)
Hjerteløst (6:8)

12:30  

Hjerteløst (7:8)
Hjerteløst (7:8)

12:55  

Hjerteløst (8:8)
Hjerteløst (8:8)

13:20  

Wild Kratts
Wild Kratts Glædelig kalkundag

13:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

14:05  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden.

14:25  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør.

14:45  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:50  

Jeg vil være fodboldstjerne (7)
Jeg vil være fodboldstjerne (7) Benjamin kommer ud fra hospitalet og har fået skinnen af sit skadede ben. Han håber stadig på, at han kan komme til at spille landskamp mod Holland. Benjamin og Christian mødes i Århus, og Benjamin bliver muntret op, da vennerne går tur i Magasin og laver sjov med hinanden. Anton og Mads træner sammen på banerne i Brøndby. Mads skal nemlig skifte klub fra Næsby til Brøndby. Mads skal også sove hjemme hos Anton, for de skal rejse afsted til en vigtig kamp dagen efter. De spiller Fifa og spiser middag med Antons forældre, og næste morgen tager de til Tyrkiet med resten af holdet fra Brøndby.

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om fru Snadreands æg.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den lykkebringende firkløver.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den ubevogtede have.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det store radisekup.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om morsdagstærten.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19) Fyrstelig flyvetur

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (20)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (20) Den gode, gamle sherif

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (21)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (21) Spisekammeret

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang ... Grantræet
Der var engang ... Grantræet Grantræet.

DR1

15:05  

Sygeplejerskerne (1)
Sygeplejerskerne (1) De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen. Iris, der er ny på afdelingen, får en hård modtagelse af en af lægerne. Carina, der netop er tilbage fra barsel, skal hente et hjerte i Nordnorge, men på vej tilbage bliver piloten dårlig.

15:50  

Extraordinary Measures
Extraordinary Measures John og Aileen Crowleys to yngste børn lider af en uhelbredelig sygdom. John og Aileen får at vide, at børnene har mindre end et år at leve i, men parret vil ikke opgive håbet. John er direktør i en biotekvirksomhed, og i samarbejde med forskeren dr. Stonehill forsøger han at finde en kur, der kan redde hans børns liv. John Crowley: Brendan Fraser. Dr. Stonehill: Harrison Ford. Aileen Crowley: Keri Russell. Instruktion: Tom Vaughan.

17:30  

Hvem var det nu vi var - 1978
Hvem var det nu vi var - 1978 Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en quiz med højt humør om et år, der var engang. Aftenens gæster er Niels Olsen, Søs Egelind, Pernille Højmark og Søren Østergaard. 1978 er på mange måder et farverigt år. En helt ung Allan Olsen dukker op som københavnersnude i filmen Mig og Charly, og i den legendariske musikquiz Popnøglen vækker en fløjtespillende dommer opsigt . Det er også året, hvor DR beslutter, at TV Avisen godt kan være seriøs, selv om nyhederne er i farver. Og så afslører Niels Olsen, at han er en habil håndboldspiller og Søren Østergaard, at han har en god hånd i stangtennis. Men hvor seriøse er de fire flippere Søs, Niels, Søren og Pernille i 1978?

DR2

16:20  

De sidste helte
De sidste helte Under 2. verdenskrig får en britisk patrulje til opgave at indtage en japansk base på en stillehavsø. Målet er at transmittere en falsk meddelelse fra basen for at forhindre et japansk angreb på USA's flåde. Derfor får den japansktalende amerikanske løjtnant Sam Lawson ordre på at tage med patruljen. Men hverken han eller sygepasseren Tosh Hearne har særlig meget lyst til at begive sig ud på den livsfarlige mission. Tosh Hearne: Michael Caine. Sam Lawson: Cliff Robertson. Jock Thornton: Ian Bannen. Instruktion: Robert Aldrich.

DR3

15:30  

Ice Road Truckers X (9:10)
Ice Road Truckers X (9:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

16:40  

Pranksters Paradise (8)
Pranksters Paradise (8) Kasper, der engang har gået på Valby kokkeskole, bliver sendt i byen for at skaffe en kokkehue. Turen vækker gamle minder i Glostrup-drengen, der dog aldrig kunne se sig selv skrælle kartofler resten af sit liv. Derfor droppede han ud af uddannelsen, for at forfølge drømmen om at blive selvstændig programmør. Med kokkehuen i hus, er gruppen klar til deres næste store prank. I fuld mundering skal Lasse spille kok, Mahmoud tjener og Ziad ejer. Mahmoud skal servere kundernes ordre i miniature format. Mini burgere, mini vandpibe og fadøl. Kunderne er naturligvis ikke imponeret over de små anretninger, og forlanger at få det mad de har bestilt. Ziad bliver tilkaldt og kan godt forstå kundernes reaktion. Han kalder på Kokken Lasse, der har stået for tilberedningen. Lasse bliver fyret på stedet. Spørgsmålet er, hvordan kunderne reagerer på hele optrinnet, og hvordan tager Lasse mon fyringen?

16:55  

Joe Tech - Færdigretten (7:8)
Joe Tech - Færdigretten (7:8) Joe får en sidste chance af Ali til at bevise hvad han dur til. Men endnu engang fejler varevognen når han har allermest brug for den.

17:15  

I Forreste Række (1:7)
I Forreste Række (1:7) Hun drømmer om at stå i forreste række, men hun er usikker på, om hun er ligeså dygtig som de andre. Benjamin har danset ballet, siden han var barn, og det er hele hans verden. Men nu er han blevet skadet, og han mærker, hvad det betyder at ryge udenfor fællesskabet. Emma Riis er 18 år og et lysende talent. Hun drømmer om at nå hele vejen til tops, og indtil videre tegner det godt. Men det er ikke altid nemt at være den bedste, når ens nærmeste konkurrenter også er ens bedste venner. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

17:45  

My Blueberry Nights
My Blueberry Nights Elizabeth er blevet droppet af kæresten og søger trøst på en café, hvor ejeren Jeremy serverer blåbærtærte og opmuntrende ord. Aften efter aften vender hun tilbage for at snakke og spise tærte. Men en dag tager hun en pludselig beslutning og drager ud på en lang rejse gennem USA. Her møder hun en række mennesker, hvis oplevelser med kærligheden sætter hendes egne i relief, og langsomt begynder hun at give slip på fortiden. Elizabeth: Norah Jones. Jeremy: Jude Law. Leslie: Natalie Portman. Instruktion: Wong Kar-Wai.

DR K

15:40  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

16:20  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

17:05  

En by i provinsen (11:17)
En by i provinsen (11:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

17:55  

En by i provinsen (12:17)
En by i provinsen (12:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

DR Ultra

15:05  

Jeg vil være fodboldstjerne (8)
Jeg vil være fodboldstjerne (8) Benjamin vågner på sit værelse om morgenen, og han er ret nervøs for fremtiden. Han taler med sin mor om turen til Holland, hvor U16 landsholdet skal spille landskamp. Benjamin tror ikke, at han kommer med på holdet på grund af sin skadede fod, der stadig ikke er helt i orden. Landstræner Per Holm fortæller hvilke drenge han vil have med til kampen i Holland, men lige inden rejsen går det både galt for Rasmus og Anton. Anton får en slem influenza, der bringer turen i fare, og Rasmus får en skade i lysken, der viser sig at være alvorlig.

15:20  

Jeg vil være fodboldstjerne (9)
Jeg vil være fodboldstjerne (9) Drengene ankommer til hotellet i Holland, hvor de skal spille landskamp. Vi følger Christian og hans værelseskammerat, der prøver at finde vej i den fremmede by - de skal nemlig selv cykle til den første træning. Under træningen får Christian en blodtud, og om aftenen hænger drengene ud på hotelværelserne, og ser Paradise Hotel. Næste morgen er det Christians fødselsdag, og hjælpetræneren Henry har samlet alle drengene for at fejre ham. Drengene spiller en vigtig landskamp mod Frankrig. hvor der sker noget helt særligt for Christian. Han får den bedste fødselsdag nogensinde!

15:35  

Jeg vil være fodboldstjerne (10)
Jeg vil være fodboldstjerne (10) Drengene fra U16 landsholdet er på tur til landskamp i Holland, og dagen starter på Christians værelse, hvor ham og hans værelseskammerat er ved at komme for sent til sightseeing. Drengene skal nemlig på kanalrundfart og Mads, Jacob og Christian sidder sammen. Per Holm fortæller dem, hvem af drengene han vil tage med til landskampen mod Holland, og alle er meget spændte! Både Christian og Jacobs forældre kommer for at se dem spille, og derfor betyder det ekstra meget for drengene at få lov at komme på holdet. Men kun for den ene af drengene bliver dagen en succes - den anden ender med at ærgre sig.

15:50  

Jeg vil være fodboldstjerne (11)
Jeg vil være fodboldstjerne (11) De seks drenge taler om året der er gået, og om alle de vilde ting, de har prøvet med U16 landsholdet. De tænker tilbage på alt det, der er sket og de snakker om fremtiden. De træner sammen alle seks på fodboldbanerne om aftenen, hvor de taler om drømme og håb - for de vil alle gerne leve af at spille fodbold. Bagefter ser vi hvad der sker med dem: Rasmus får en aftale med en stor sponsor. Jacob er til træning, der skal hjælpe på hans skade. Anton er lige begyndt at spille for U19 landsholdet. Benjamin skal træne med superligaen, og er meget stolt. Og Christian skal muligvis til en stor klub i udlandet.

16:05  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

16:20  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

16:35  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden Dagens dyr er en af nattens dræbere på den afrikanske savanne. Derfor er det svært at finde dyret om dagen. Så Sebastian skal lede godt efter, hvis det skal lykkes ham at finde en leopard.

16:50  

Junglebanden
Junglebanden

17:00  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:35  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (1:2) Tintin får nys om narkotikasmugling. Han efterforsker sagen, men bli'r taget til fange på et stort skib. Her møder han for første gang Kaptajn Haddock, og de to flygter sammen.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (35)
Mumitroldene (35) Usynligt barn

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Kapløbet

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Rent bord

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Prinsesse Kate

15:40  

Gurli Gris (15)
Gurli Gris (15) Kaptajn Far Hund

15:45  

Gurli Gris (16)
Gurli Gris (16) Bedste Kanins Dinosaurpark

15:50  

Chuggington
Chuggington Jern lokoerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson, den store redningsmand

16:10  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

16:15  

Dora udforskeren (24)
Dora udforskeren (24)

16:40  

Paw Patrol (13)
Paw Patrol (13) Vovserne redder bugten

17:05  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

17:15  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:45  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Umage dyrevenner (1:2)
Umage dyrevenner (1:2) Mennesker har altid været fascineret af dyr, der opførte sig på de mest uventede måder. Men alligevel! Hvad får en elefant til at lede en flok bøfler og en sjakal til at passe en ældre hund? For ikke at tale om en gorilla, der genkender en mand efter otte år eller venskabet mellem den 5-årige Malan og en voksen gepard.

20:00  

Matador - Komme fremmede
Matador - Komme fremmede "Komme fremmede - 1934" Den internationalt kendte maler Ernst Nyborg kommer til Korsbæk i forbindelse med sin udstilling i byen. Maude Varnæs møder sin fortid, og Mads Skjern opdager, at kunsten - og byrådssekretær Lund - kan fremme hans planer om et nyt byggeri. Jørgen Varnæs har nu så store økonomiske problemer, at han pantsætter sin grund på Fedet. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Jørgen Varnæs: Bent Mejding. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard og Karen Smith. Instruktion: Erik Balling.

DR2

18:30  

The Trip to Italy (1:6)
The Trip to Italy (1:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

19:00  

The Trip to Italy (2:6)
The Trip to Italy (2:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

19:30  

The Trip to Italy (3:6)
The Trip to Italy (3:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

20:00  

Badehoteller - Melsted
Badehoteller - Melsted Dansk reportage fra 2010 I mere end hundrede år har badehotellerne haft en næsten magisk tiltrækning på os. I første række ligger de og lokker med løfter om forkælelse, nydelse og romantik. Anne Hjernø og Anders Agger besøger fire fantastiske badehoteller og fortæller historierne om dengang, nu og håbet for fremtiden. Og så laver Anne og badehotellernes passionerede kokke mad, der smager af dansk sommer, når den er bedst. Melsted Badehotel ligger på en klippekant - helt ud til Østersøen. Selv i strålende solskin hviler en skygge over det smukke, totalt renoverede hotel, for lokalbefolkningen finder hotellet for fint og for dyrt. Hotellets ejer er tæt på at opgive sin livsdrøm, men gør et sidste ihærdigt forsøg på at forsone sig med de lokale. Sendt første gang 14.08.10

DR3

19:15  

DR3 Dok: Flugten fra det lette liv
DR3 Dok: Flugten fra det lette liv 26-årige Villads har et godt job og en hyggelig lejlighed. Men han savner eventyret i sin hverdag og er træt af at føle sig privilegeret og forkælet. Han vil gerne udfordre sig selv og mærke livet, også når det er hårdt og besværligt. Derfor beslutter han sig for at flytte ud af sin lejlighed og overvintre på en gammel husbåd i en lille alternativ havn. Båden har hverken vand, varme, seng eller dør, og planen er at sætte den i stand over vinteren og bo i harmoni med naturen og de ligesindede unge fra nabo bådene. Men det viser sig hurtigt at være en større udfordring, end han havde regnet med.

20:00  

Ekstremt vejr: I farezonen
Ekstremt vejr: I farezonen Dødelige tyfoner, skovbrande, oversvømmelser og orkaner - ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på nul komma fem. Her fortæller to briter om, hvordan deres drømmerejse til Filippinerne udviklede sig til noget nær helvede, da de blev fanget i en monstertyfon.

DR K

18:45  

Huset på Christianshavn (48)
Huset på Christianshavn (48) "Nu stiger kunsten" Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Edvin Thiemroth og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1974

19:15  

Huset på Christianshavn (49)
Huset på Christianshavn (49) "Man ved, hvad man har" Manuskript: Jens Louis Petersen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Pouel Kern, Ernst Meyer, Finn Nielsen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 19. okt.1974.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen 10. søndag efter trinitatis fortæller Johannes Møllehave om salmen "Skriv dig, Jesus, på mit hjerte", og om Jerusalems ødelæggelse. Cæciliakoret synger i Vor Frue Kirke i Århus, dirigeret af Michael Deltchev.

19:55  

Dagens sang: Sangen om Larsen
Dagens sang: Sangen om Larsen - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Indokina
Indokina I Fransk Indokina i 50'erne forelsker den velhavende Eliane sig i en yngre officer. Da han vælger hendes asiatiske steddatter, forsøger hun med alle midler at skille de to. Imens vokser frihedsbevægelsen, kolonismen står for fald. Eliane: Catherine Deneuve. Camille: Linh Dan Pham. Jean-Baptiste: Vincent Perez. Instruktion: Régis Wargnier.

DR Ultra

18:00  

Tintin
Tintin Krabben med de gyldne kløer (2:2) Tintin og Kaptajn Haddock bliver jaget af narkosmuglere, og de er ved at omkomme i ørkenen. Men som altid redder de sig selv!

18:20  

Riisings flotte talkshow I (8)
Riisings flotte talkshow I (8) Der findes næppe noget flottere end en fredag aften i selskab med et flot stykke mandfolk som Jacob Riising. I sit helt eget flotte talkshow tager han og et stort flot børnepublikum imod kendte, flotte gæster til løs snak, underlødige konkurrencer og højtråbende adfærd. Denne uge taler han med musiker og skuespiller Martin Brygmann samt tv-vært Sofie Linde om de voldsomme fobier, de begge lider af. Og Jacob har besluttet sig for at hjælpe dem i deres nød. Men også et storslået musikalsk øjeblik bliver det til, når Martin og Sofie sammen giver den gas i "Gæt et hit".

19:00  

Den store bagedyst (8:9)
Den store bagedyst (8:9) Det er semifinale i Den store bagedyst, og de fire tilbageværende amatørbagere har alle det samme mål: De vil nå finalen. Men vejen dertil er belagt med tre udfordringer, som alle sætter deltagernes tekniske færdigheder på en hård prøve. De skal både lave kager, som er dækket af en perfekt og skinnende glace og i mesterværksudfordringen skabe små, spiselige kunstværker. I den hemmelige udfordring venter der en overraskelse, som i mere end én forstand er et teknisk udstyrsstykke.

20:00  

Space Chimps
Space Chimps Chimpansen Ham III er barnebarn til den allerførste chimpanse i rummet. Men han er ikke interesseret i at videreføre familiens traditioner som astronaut og vil hellere lave narrestreger i vægtløs tilstand. Men da en værdifuld NASA-rumstation på mystisk vis forsvinder ind i et ormehul, bliver Ham hyret som frontfigur til en farefuld mission i rummet. Med sig har han to astronautchimpanser; den frygtløse løjtnant Luna og den selvglade Kaptajn Titan.

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:30  

Paphoved (1:8)
Paphoved (1:8) Ballonen Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være med til at få fat i en ballon?

18:35  

Paphoved (2:8)
Paphoved (2:8) Bang, du er død Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Lena vil sende en død bille til de evige jagtmarker og Papper ved ikke hvor det er.

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom En rutsjetur i hulen

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Træmider

19:30  

Thunderbirds (22)
Thunderbirds (22) Parkers køreskole

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren vil bygge et hus til sig selv. Lillefinger hjælper ham.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:15  

Lewis: Vild retfærdighed
Lewis: Vild retfærdighed Et glas forgiftet vin tager livet af en kvindelig biskop, som er til konference på et af Oxfords universitetskollegier. Blev hun myrdet, fordi hendes frisindede holdninger var i modstrid med kollegiets religiøse konservatisme? Det er i hvert fald Lewis og Hathaways første teori. Men billedet bliver mere broget, da kollegiet rammes af flere mord - det ene mere makabert end det andet. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Hettie Macdonald.

22:45  

Kriminalkommissær Barnaby (21): Budding-klubben
Kriminalkommissær Barnaby (21): Budding-klubben "Budding-klubben". Daniel Talbot vinder den fornemme Devington Skoles traditionsrige årlige kapløb. Hvorpå han falder død om, blødende fra et dybt knivstik i maven. Barnaby går på jagt efter morderen, men der venter ham en vanskelig sag, for skolen summer af intriger, og ingen synes at have lyst til at hjælpe ham.

DR2

22:00  

Rejsen til de øde danske øer - Æbelø
Rejsen til de øde danske øer - Æbelø På Æbelø beder Christina, Lasse om i rollen som land- og vand-postbud, at aflevere 3 vigtige breve til nogle af øens beboere gennem det sidste århundrede. Samtidig kommer Thomas på sin hidtil hårdeste opgave med at skaffe mad. Lasse Spang Olsen og kokken Thomas Rode driver i land på en øde ø i Danmark. Her møder de forfatteren Christina Vorre, forfatter til bogen "forladt" om danske ubeboede øer. Mens Lasse og Christina går på jagt efter øens gode historier forsøger Thomas at flække et måltid sammen baseret på hvad der kan findes på øen - noget som altid viser sig at blive en udfordring.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:35  

Public Enemies
Public Enemies Under depressionen i 1930'ernes USA bliver gangsteren John Dillinger lidt af en folkehelt, da han og hans bande røver den ene bank efter den anden. Men myndighederne er knap så glade for den skydegale bankrøver. FBI-chefen J. Edgar Hoover udnævner Dillinger til 'samfundets fjende nummer 1', og agent Melvin Purvis får til opgave at stoppe ham. Det fører til 14 måneders intens og blodig menneskejagt. John Dillinger: Johnny Depp. Melvin Purvis: Christian Bale. Billie Frechette: Marion Cotillard. Instruktion: Michael Mann.

DR3

21:00  

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorio
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorio Den kazakhiske journalist Borat Sagdiyev - alias satirikeren Sacha Baron Cohen - tager til USA for at lave en dokumentar. På sin rejse gennem landet møder han virkelige mennesker i virkelige situationer - med hysterisk morsomme følger. Borats interviewofre gennemskuer ikke, at den bøvede tv-reporter er skuespiller. Han sætter i høj grad deres tolerance på en prøve, når de da ikke ligefrem erklærer sig enige i hans uhyrlige syn på emner som race og køn. Instruktion: Larry Charles.

22:20  

3 Days to Kill
3 Days to Kill CIA-agenten Ethan Renner får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. Ethan beslutter at opsøge sin datter, som han ikke har set i årevis. CIA giver ham en sidste opgave til gengæld for en medicin, der kan redde hans liv, men det er svært at koncentrere sig om at bekæmpe terrorister, når man samtidig har ansvaret for en rebelsk teenagepige. Ethan Renner: Kevin Costner. Zooey Renner: Hailee Steinfeld. Christine Renner: Connie Nielsen. Instruktion: McG.

DR K

22:35  

Adèles liv - kapitel 1 og 2
Adèles liv - kapitel 1 og 2 Gymnasiepigen Adèle længes efter noget, hun ikke kan sætte ord på. Men da hun møder den blåhårede kunststuderende Emma, vækkes hun følelsesmæssigt og seksuelt. De to unge kvinder indleder et lidenskabeligt forhold, og Adèle tager hul på et helt nyt kapitel af sit liv. 'Adèles liv' modtog Cannes-festivalens Guldpalme foruden en lang række andre priser. Emma: Léa Seydoux. Adèle: Adèle Exarchopoulos. Instruktion: Abdellatif Kechiche.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:45  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Being Julia
Being Julia Julia Lambert er en tiljublet teaterdiva, men hun er begyndt at kede sig både i sit ægteskab og på scenen. Julia er moden til et eventyr og falder med et brag for den unge amerikaner Tom. Men da hun opdager, at Tom har forelsket sig i en ung skuespillerinde, som han forsøger at promovere på Julias bekostning, planlægger hun en grusom hævn. Julia Lambert: Anette Bening. Michael Gosselyn: Jeremy Irons. Jimmie Langton: Michael Gambon. Instruktion: István Szabó.

02:05  

Whitechapel: Giftmorderen (1:2)
Whitechapel: Giftmorderen (1:2) En ræv løber gennem Østlondons gader med en arm i munden. Kort efter skyller en kvindetorso op på Themsens bred. Sådan begynder en bizar og makaber mordsag, hvor makkerparret Chandler og Miles igen får hjælp af Ed Buchan, ekspert i historiske mord.

02:50  

Whitechapel: Giftmorderen (2:2)
Whitechapel: Giftmorderen (2:2) Makkerparret Chandler og Miles står midt i en bizar og makaber mordsag. En række kropsdele er blevet fundet forskellige steder langs Themsen. De viser alle tydelige tegn på forgiftning med et stof, der blev brugt som elskovsmiddel af Marquis de Sade. Men hvilken slags morder er Chandler og Miles oppe imod?

03:35  

Camilla - Mad der holder (7)
Camilla - Mad der holder (7) Camilla Plum er sliksulten på den sunde måde og tørstig efter en god kop urtete. Men tro ikke at programmet af den grund bliver en dundertale for sundhed og simpel living. Når Camilla Plum går i køkkenet er det som altid med den dybeste respekt for råvarerne og den gode smag. I det 7. program i hendes programserie Mad der holder handler det om tørring; både af frugt, grønsager, urter og kød. Og for første gang vil blodet flyde. Sendt første gang 20.09.09

DR2

01:50  

Hotel Zimmerfrei (3:8)
Hotel Zimmerfrei (3:8) Det lille provinshotel får fint besøg af en baron. Men ikke alt er hvad det ser ud til at være. Og i disse finanskrisetider, hvor man - ligesom Grækenland - kan blive snydt af et ydre uden indhold, får personalet på "Hotel Zimmerfrei" en grum mistanke. Er baronen mon det, han udgiver sig for at være? Hvordan det hele ender ved ingen, da handlingen improviseres med hjælp fra et veloplagt livepublikum. Speciel guest star: Troels Malling

02:20  

Hotel Zimmerfrei (4:8)
Hotel Zimmerfrei (4:8) Fagforeningsbøvl og finanskrise har gjort det lille provinshotel Zimmerfrei sårbart. De udbyder nu - som noget nyt - nogle sweetdeals, hvor de lover en del mere, end de kan holde. Denne rabatordning testes af et modent venindepar, der vil tilbringe en hyggelig weekend på hotellet. Måske lidt for hyggelig? Svarene kender ingen for som altid improviseres handlingen frem med hjælp fra publikum Special Guest Stars : Bodil Jørgensen og Helle Dolleris

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

True Detective (1:4)
True Detective (1:4) De to kriminaldetektiver og tidligere partnere, Rust Cohle og Martin Hart, arbejdede i 1990'erne på at opklare et makabert mord på den prostituerede Dora Lange i Louisiana. Nu 17 år efter bliver de hentet ind til afhøring igen, da der er dukket nye informationer op i sagen. Martin Hart: Woody Harrelson. Rustin Cohle: Matthew McConaughey. Instruktion: Cary Fukunaga.

02:00  

Det bedste fra Smukfest 2017
Det bedste fra Smukfest 2017 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det bedste fra Smukfest 2017.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:30  

Ved første blik
Ved første blik Pierre er gift og har to børn. Han elsker sin kone og er tilfreds med sit liv. I hvert fald indtil den aften, han møder Elsa. De to er straks på bølgelængde, men Elsa har en regel om at holde fingrene fra gifte mænd, og Pierre har ingen planer om at være utro. De to skilles uden at udveksle telefonnumre. Men de kan ikke glemme hinanden, og snart begynder deres fantasier at blande sig med virkeligheden. Elsa: Sophie Marceau. Pierre: François Cluzet. Anne: Lisa Azuelos. Instruktion: Lisa Azuelos.

02:45  

Danske mord - Bødlen der huggede forkert
Danske mord - Bødlen der huggede forkert En bidende kold novembermorgen i 1882 er op imod 3000 mennesker samlet for at overvære henrettelsen af rovmorderen Anders Sjællænder. Skarpretteren løfter sin økse. Første hug rammer forkert og hugger skulderen af den dødsdømte. Skriget skærer igennem luften. Skarpretteren løfter igen sin økse. Folk er forfærdede, da det andet hug også rammer ved siden af. Først i tredje hug lykkes det bødlen at skille Anders Sjællænders hoved fra kroppen. Hvem var denne Anders Sjællænder? Hvordan kunne henrettelsen gå galt? Og hvilken betydning fik denne henrettelse for eftertidens straffelovgivning i Danmark?

03:25  

21 gram
21 gram Christina Peck har haft en vild ungdom, men lever nu et harmonisk liv med mand og to døtre. Paul Rivers er dødeligt syg, og hans eneste håb er at få doneret et nyt hjerte. Jack Jordan er blevet nyreligiøs i et forsøg på at overvinde sin kriminelle fortid og kæmper for at skabe en tryg hverdag for sine børn. Tre meget forskellige skæbner, der bringes sammen af en tragisk ulykke, som vender op og ned på deres liv. Paul Rivers: Sean Penn. Christina Peck: Naomi Watts. Jack Jordan: Benicio Del Toro. Instruktion: Alejandro González Iñárritu.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0818215501