Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 29. september 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 29. september 2018

DR1

01:00  

Inspector Morse: Sidst hun blev set
Inspector Morse: Sidst hun blev set En elev fra en eksklusiv pigekostskole har været forsvundet i et halvt år, da Morse og Lewis omsider får sagen overdraget. Morse er overbevist om, at den unge kvinde er død, mens Lewis er sikker på, at hun stadig er i live. En ting er makkerparret dog enige om - ikke alt på den fornemme skole er, som det synes at være. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Julia: Elizabeth Hurley. Instruktion: Edward Bennett.

02:40  

Shetland II (1:3)
Shetland II (1:3) En ung mand forsvinder fra færgen til Shetlandsøerne. Samtidig havner en lille dreng på intensivafdelingen efter at have spist en ecstasypille i den tro, at det var slik. Kommissær Jimmy Perez efterforsker de to sager, og den sympatiske politimand får hurtigt mistanke om, at de er forbundne.

04:35  

Kender du typen? 2016 (11)
Kender du typen? 2016 (11) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Frilandshaven (1:8)
Frilandshaven (1:8) I udekøkkenet laver Anne Hjernøe både salte og søde pandekager. Udover at dyrke grøntsager i pandekagebedet viser Jørgen Skouboe et genialt skab til at tørre havens frugter i. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 31.08.08

06:00  

AnneMad i Spanien (5:8)
AnneMad i Spanien (5:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Spanien er om nogen kendt for deres kød og charcuteri. Anne tager en tur forbi slagteafdelingen på markedet, hvor man kan få grisetæer, vildt, tyrehaler og alverdens indvolde. Hjemme i huset laver Anne klassiske spanske retter med kød. Sendt første gang 06.06.10

06:30  

Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8)
Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Sejerø ud for Odsherred i Nordvestsjælland. Herman smager den specielle egnsret "fuldskager" og bliver inspireret til en alternativ fortolkning af retten. Puk møder øens meget aktive foreningsfolk og får en tur i en offroader. Og sammen møder Puk og Herman nogle unge københavnere der eksperimenterer med kunst, musik og grøntsagsavl.

07:25  

Drømmeturen (1:6)
Drømmeturen (1:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Da Line var fem år, mistede hun sin far og bror, der pga. dårligt vejr omkom på fjeldet, og siden har hun været rædselsslagen for at gå i ukendt terræn. Lines drøm er at lære at navigere og blive tryg, når hun færdes i fjeldet. Nordvision fra Norge.

08:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

08:25  

Auktionssommer (4:8)
Auktionssommer (4:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

DR2

01:35  

Soundbreaking - At male med lyd
Soundbreaking - At male med lyd Det blev en milepæl i musikhistorien, da pladestudiet blev et instrument i sig selv, og man begyndte at lave lyd, der ikke kunne reproduceres live. Det begyndte med magnetbåndet og flersporsteknologien, der udviklede sig fra de fire og otte spor, som Beatles og Beach Boys brugte til de seksten og fireogtyve spor, som skabte lyden hos Pink Floyd og Fleetwood Mac og til den digitale udvikling, der kan høres hos kunstnere som Beck, Bon Iver og Radiohead.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

The Zero Theorem
The Zero Theorem Computergeniet Qohen Leth bor alene i en udbrændt kirke og plages af eksistentiel angst. Qohen har fået en opgave. Han skal finde meningen med livet - eller én gang for alle slå fast, at der ikke er nogen mening med livet. Det er ikke let, ikke mindst fordi Qohen konstant forstyrres af folk, han ikke rigtig stoler på - deriblandt hans uforudsigelige kollega Job og en flirtende ung kvinde ved navn Bainsley. Qohen Leth: Christoph Waltz. Job: David Thewlis. Bainsley: Mélanie Thierry. Instruktion: Terry Gilliam.

03:20  

Hypnodating (5:6)
Hypnodating (5:6) Kan hypnose hjælpe til et bedre dating-liv? Anton taler meget om sin ekskæreste og penge. Så det forsøger Jan Hellesøe at ændre på en campingplads med en skjult overraskelse, og Alina som ikke kan holde sit eget spejlbillede ud, bliver sat på en kæmpe udfordring, da hun pludselig skal lave model-fotos. Og spørgsmålet er, om hun kan gennemføre i forsøget på at blive den bedste version af sig selv.

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:10  

En perfekt mand
En perfekt mand Forfatteren Mathieu Vasseur kæmper for at bryde igennem. Da han får fingre i et manuskript, som er skrevet en afdød mand, vælger den desperate forfatterspire at få det trykt i sit eget navn. Det bliver hans genvej til berømmelse og succes. Men nu venter alle på Vasseurs næste roman, hvilket bare roder ham endnu længere ind i løgnens spiral. Mathieu Vasseur: Pierre Niney. Alice Fursac: Ana Girardot. Alain Fursac: André Marcon. Instruktion: Yann Gozlan.

01:45  

Star 80
Star 80 Dorothy Stratten er ung, naiv og meget smuk. Hun har noget ganske særligt, mener Paul Snider, der straks ser et potentiale i den underskønne pige. Han kan gøre hende berømt, og hun kan gøre ham rig, hvis blot hun bliver månedens Playmate i Playboy. Men efterhånden som hendes karriere tager fart, bliver Paul Sniders jalousi forvandlet til en livsfarlig besættelse. Dorothy Stratten: Mariel Hemingway. Paul Snider: Eric Roberts. Hugh Hefner: Cliff Robertson. Instruktion: Bob Fosse.

03:25  

Gamle Danmark (5)
Gamle Danmark (5) Med H.C. Hansen som statsminister styrede samfundet mod større velfærd. Men regeringen blev sat på hårde prøver, da overenskomstforhandlingerne brød sammen i 1956. H.C. Hansen regerede på Christiansborg, men kommunistlederen Aksel Larsen på gaden. Oprørske arbejdere proklamerede "situationens generalstab" og udløste den hidtil eneste generalstrejke efter krigen. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 18. februar 1984.

04:50  

Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige
Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige - sunget af et af DRs kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg
Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg, 17. se Trinitatis. Sognepræst Ole Buhl Nielsen er liturg og prædikant, ved orglet Ian Heilmann. Brahetrolleborg kirke har vikingeborgen Ravnsborg som nærmeste nabo. Det er den kendte designer og iværksætter Jim Lyngvild, der har bygget den. Dermed mødes kristendommen og asatroen helt fysisk i det sydfynske landskab. Jim Lyngvild og sognepræst Ole Buhl Nielsen fortæller om det at leve side om side på trods af forskellige ståsteder. I gudstjenesten synges salmerne, Lovsynger Herren, min mund og mit indre (DDS 3), Den Mægtige finder vi ikke (DDS 414), Tænk, at livet koster livet (DDS 14), Min Jesus, lad mit hjerte få (DDS 217).

DR Ultra

00:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

04:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet

06:25  

Dybet (37)
Dybet (37)

06:45  

Dybet (38)
Dybet (38)

07:05  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Wild Kratts (21)
Wild Kratts (21)

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball I (13)
Gumball I (13) Selv om de har de bedste hensigter, ender det altid i ballade, når Gumball og vennen Darwin er på spil! I Gumballs fantastiske verden er der både fjollede bananer, en sød jordnøddepige og en led dinosaur - og så er der ALDRIG kedeligt!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (38)
Den fortryllede karrusel (38) Gulerodsbeds-udfordringen

05:15  

Babar (1)
Babar (1) En kattepine

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

06:05  

Chuggington (24)
Chuggington (24)

06:15  

Den lille prinsesse (24)
Den lille prinsesse (24) Den lille prinsesse vil så gerne spille fodbold, men det øser ned udenfor, og hun må ikke spille bold inde på slottet. Men det kan jo være svært at overholde den slags regler.

06:25  

Den lille prinsesse (25)
Den lille prinsesse (25) Den lille prinsesse elsker regnvejr, især fordi det er sjovt at hoppe i vandpytter. Men der er ingen, der vil med ud. I hvert fald ikke før prinsessen er blevet så våd og træt, at hun er gået ind igen.

06:40  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

07:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Den hemmelige have

07:15  

Junglebogen (8)
Junglebogen (8) Beretningen om Kæmpeklo.

07:30  

Kirikou og de vilde dyr
Kirikou og de vilde dyr Fransk tegnefilm fra 2005. Fire nye historier om den vakse afrikanske dreng Kirikou og hans landsby: En glubende sulten hyæne er på rov og ude efter byens vigtige afgrøder. Kirikou sælger lertøj på markedet og skaffer mad til landsbyen. Han kommer også ud på en lang og eventyrlig tur på hovedet af en giraf, og til sidst må Kirikou bruge sit vakse hoved, sine hurtige ben og al sin fornuft og snilde på at få løst problemerne, da alle kvinderne i byen er blevet forgiftede af en mystisk plante.

08:40  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger syr Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

 
DR1

09:25  

De britiske antikskatte (3:25)
De britiske antikskatte (3:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

10:25  

Landsbyhospitalet (68)
Landsbyhospitalet (68) Dr. Burnett når frem til en beslutning om sin fremtid. Lizzie brænder varm på håndværkeren Nev. Dr. Ormerod og mr. Rose havner midt i dramatisk opgør i en is-café. Og søster Brigid havner i et voldsomt dilemma, da hendes gravide søster dukker op efter at være blevet smidt ud hjemmefra.

11:10  

Dyrenes planet (9:10)
Dyrenes planet (9:10) "Mønsterbryderne" Mennesket er ikke alene om at kunne lære af sine erfaringer og give dem videre til næste generation. I Costa Rica lever kapucineraber af skaldyr i sumpe, der er fulde af insekter. Men aberne har opfundet deres egen myggebalsam. Klimaændringer har tvunget en gruppe afrikanske bavianer ned fra træerne til den åbne slette. For at beskytte sig mod rovdyr lever de nu i større grupper, der kræver flere sociale færdigheder, men som også har givet helt nye fødemuligheder. Nemlig jagt!

DR2

09:00  

Tidens tegn
Tidens tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Lægen, der holdt op med at give medicin (2:2)
Lægen, der holdt op med at give medicin (2:2) Kan man give et helt land en kold tyrker? I 2015 udskrev britiske læger mere end en milliard recepter. Det var en stigning på 50 procent i løbet af ti år. Lægen Chris van Tulleken har overtaget en del af en lægeklinik, men patienterne er ikke meget for hans tilbud om medicinfri behandling. Susan har svært ved at undvære sin antidepressiv-medicin, som hun har fået i otte år, og en gruppe patienter med hjerteproblemer er noget skeptiske ved tanken om en gåtur i stedet for hjertemedicin.

10:45  

En fransk landsby (1:2)
En fransk landsby (1:2) En legesyg og underholdende skildring af dyrelivet i en fransk landsby fra de mindste væsner til de største. Vi følger bl.a. egern, syvsovere, gedehamse, skovmus, pindsvin, tudser, mårer og vildsvin og deres liv gennem alle årstider.

11:25  

En fransk landsby (2:2)
En fransk landsby (2:2) En legesyg og underholdende skildring af dyrelivet i en fransk landsby fra de mindste væsner til de største. Vi følger bl.a. egern, syvsovere, gedehamse, skovmus, pindsvin, tudser, mårer og vildsvin og deres liv gennem alle årstider.

DR3

10:55  

Den frosne planet (3:6)
Den frosne planet (3:6) Når det er sommer ved polerne, går solen aldrig ned, men nogle af dyrene i polaregnene får det svært, når isen forsvinder. Også isbjørnefamilien må tilpasse sig de store forandringer. Det er en hel ny verden for ungerne, og mens deres mor har det som en fisk i vandet, foretrækker ungerne stadig at have fast is under poterne. Det værste er, at det er svært at fange føde i det åbne vand, og isbjørnene skal måske vente helt til sidst på sommeren for at få noget at æde.

11:45  

Den frosne planet (4:6)
Den frosne planet (4:6) Solen lyser varmt ned over Arktis. Det har den gjort uafbrudt i tre måneder nu, og det er svært at forestille sig den kommende kulde. Isbjørnene samles for at vente på isen og viser sig fra en helt ny social side. Hannerne, der plejer at gå alene, slår ventetiden ihjel ved at spise bær og slås for sjov. For andre er det tid at komme syd på. Det gælder rensdyrene, der på deres vej over den allerede frosne overflade viser sig ikke at være helt skridsikre.

DR K

09:20  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

09:40  

Guldkorn 1970'erne: 1974
Guldkorn 1970'erne: 1974 I 1974 kommer der nye fartgrænser på vejene, som ikke engang politiet kan gennemskue. Der er mangel på præster og så sætter en ny lov om, at man kun må opholde sig 6 uger om året på den samme campingplads, sindene i kog.

09:55  

aHA!
aHA! Mød Keld Heick, Peter Belli, Dorthe Kollo og Daimi i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1968. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 16.11.02

10:35  

Hund og hund imellem
Hund og hund imellem Den vov'ede hundequiz med Poul Thomsen som lun vært, Elin Reimer som overdommer og Monrad og Rislund som kommentatorer. Sendt første gang 1995

11:05  

Reklamer til Tiden (7:8)
Reklamer til Tiden (7:8) Der er sket intet mindre end en revolution. For 100 år siden var telegrammet og telefonen omgærdet af ærefrygt og forundring. I dag benytter ethvert barn sig hele tiden af sms og e-mail. For 100 år var radioen knapt opfundet. I dag har vi adsl, digital- tv og kameratelefoner. Oplev udviklingen som den er skildret i et væld af reklamefilm. Se reklamer for de første radio- og tv-apparater, se hvordan aviserne har solgt sig selv op igennem tiderne, og hvordan de kulørte blade afslører mere og mere. Vært: Liv Thomsen.

11:45  

Reklamer til tiden (8:8)
Reklamer til tiden (8:8) - om vore reklamer, fra plankeværk til Polle Dette afsluttende program kigger vi på reklamerne gennem reklamerne. Vi skruer tiden tilbage til de aller første reklamefilm i starten af 1900-tallet. Nyd de meget simple og ofte komiske forsøg på at sælge øl, cykler og bøger. Fra 20'erne udvikler reklamefilmene sig voldsomt. De bliver små underholdende fortællinger med iørefaldende slogans og sange. Kendte skuespillere som Dirch Passer sælger et hav af varer, ligesom en række populære reklamefigurer dukker op, f.eks. Vitalius Sørensen. Vitalius er i dag afløst af DSB Harry og Polle fra Snave, og ironi sælger virkelig godt! Vært: Liv Thomsen.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Stormy 2
Stormy 2 Det er sommerferie, og Mika vender tilbage til Kaltenbach og sin elskede hest Stormy. Alt er dog ikke fryd og gammen da Kaltenbach er på randen af konkurs. For at redde skolen melder Mika sig til en ridekonkurrence, hvor vinderpræmien er en stor sum penge. Men under forberedelserne virker Stormy fraværende og galoperer endda væk fra Mika. Mika følger efter Stormy dybt ind i en nærliggende skov, og der får hun en stor og magisk overraskelse. En overraskelse som bliver til et mysterie, som Mika bare må løse, samtidig med, at hun skal forsøge at genvinde Stormys opmærksomhed, så hun kan vinde ridekonkurrencen og redde Kaltenbach hestestalden.

11:40  

Sam & Cat I (1)
Sam & Cat I (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Kasper og Sofie holder brandøvelse

09:15  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Kasper og Sofie skal til karneval

09:25  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

09:40  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

09:55  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (13)
Flaskepost fra Stillehavet II (13) Rejsen slutter Et nyt land med nyt mennesker. Vi møder magikere i junglen, og rejser op til en elv. Rejsen er slut. Farvel.

10:20  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

10:35  

Sofia Flux (7)
Sofia Flux (7) Iben og Albert opdager, at deres nabo Albert, som bruger høreapparat, har taget deres ved en fejl. Men Sofia Flux's onde niecer ved også, at han har det. Hvem vil det lykkes at få det tilbage?

10:55  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:25  

F for Får (25)
F for Får (25) Fårrygende animation fra Aardman

11:40  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

11:50  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie. Husk at se med!

DR1

12:00  

Dyrene i Zoo (6:6)
Dyrene i Zoo (6:6) Kom bag kulisserne med helt unikke optagelser af dyrene i Chester Zoo nær Liverpool i England. Her er døgnet fyldt med bevægende øjeblikke af alle livets store overgange: fødsel, opvækst, sygdom og død. Næsehornshunnen Kitani bliver introduceret til hannen Magadi. Hun mistede sin unge, og har været nedtrykt siden. Dyrepasserne håber, at hvis Kitani bliver drægtig igen, så får hun det bedre. En ny unge hos orangutangerne overrasker alle, og flagermusene oplever en befolkningseksplosion.

12:45  

Sygeplejerskerne II (1:10)
Sygeplejerskerne II (1:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

13:30  

Sygeplejerskerne II (2:10)
Sygeplejerskerne II (2:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:10  

Gift ved første blik V (4)
Gift ved første blik V (4) De fire ægtepar er på bryllupsrejse fire forskellige steder i Europa. De har nu været intenst sammen i tre-fire dage og begynder for alvor at finde ud af, hvem det er de er blevet gift med og hvilke styrker og svagheder de står overfor som par.

14:55  

Gift ved første blik V (5)
Gift ved første blik V (5) Bryllupsrejserne er ved at være slut og ægteparrene står nu overfor at skulle flytte sammen. De har været gift i en uge og skal nu indrette sig under samme tag. Men hvordan vil det gå dem, når virkeligheden melder sig og de er tilbage i hverdagen - nu med en partner de også skal tage hensyn til og en drøm om tosomhed inde for rækkevidde?

DR2

12:15  

New Zealand - eventyrets øer (1:3)
New Zealand - eventyrets øer (1:3) Efter at have været isoleret fra resten af verden i over 80 millioner år har livet på New Zealand gået sine egne bizarre veje. Her spiller livet efter et andet regelsæt end resten af verden i form af pingviner i skoven, papegøjer i sneen og forhistoriske rovdyr. Deres liv er underlagt nogle af jordens mest voldsomme naturkræfter med hundredvis af kogende gejsere, syreholdige søer og sneklædte bjerge.

13:05  

Virkelighedens Arvinger: Ancotrans
Virkelighedens Arvinger: Ancotrans Dansk reportage fra 2015 Virkelighedens Arvinger giver et sjældent indblik bag kulisserne, når erhvervsmatadorer som Karsten Ree og Flügger, skal lade familiefirmaet gå i arv. Hvordan vil de fordele formuen og firmaet blandt deres børn , hvem skal arve, og hvem bliver valgt fra? Og hvordan giver man slip og lader den næste generation komme til? I dette program følger vi arveskiftet fra far til datter i et af landets største vognmandsfirmaer, Anders Nielsen og Co. Sendt første gang 09.02.2015

13:35  

Temalørdag: Christianias børn
Temalørdag: Christianias børn For første gang fortæller de første børn, der voksede på Christiania i hjertet af København i de glade hippiedage, hvordan virkeligheden så ud i børnehøjde. Og de forsøger at konfrontere deres forældre med de ubehaglige oplevelser og tabuer, som der er blevet lagt låg på gennem hele Christianias historie.

14:35  

Temalørdag: Sådan overlever du en lorte barndom
Temalørdag: Sådan overlever du en lorte barndom Når du er opvokset med tæsk, svigt og dårlig indflydelse fra forældrerne, hvad skal der så til for at vende det til et godt og succesrigt voksenliv, når alle odds er imod en? Forretningskvinde og blogger Sarah Louise lader sig både personlighedsteste og genteste for at komme nærmere svaret på, hvorfor hun overlevede en dårlig barndom i stedet for at gå til grunde. Ligger svaret i vores gener eller i de mennesker vi møder på vores vej i vores barndom? Markante danskere som Ole Henriksen og Pia Ohlsen Dyhr fortæller hudløst om, hvordan de har vendt en lortebarndom til en succes. Desuden møder vi en gruppe omsorgsvigtede unge, der på et skib kæmper med at vende barndommens nederlag til noget godt. For nogle er det sidste chance.

DR3

12:35  

Den frosne planet (5:6)
Den frosne planet (5:6) Solens forsvinden fra polerne indvarsler den længste og hårdeste af årstiderne. Mange dyr og fugle er trukket syd på, men enkelte forsøger at klare sig igennem den kolde tid. En isbjørnehun graver et lille hul på en sneklædt skrænt og den arktiske storm gør resten af arbejdet med at skabe en hule, hvor hun kan føde sine unger. Hannen går ikke i hi og strejfer om på isen i håb om at finde noget spiseligt. Også bisonokserne kan overleve i den dybfrosne taiga. Og jærven og ravnen har indgået et særegent samarbejde som henholdsvis middagsklokke og dåseåbner. På Antarktis spiller sydlyset i alle farver, men bringer ikke varme til de mange tusind frysende pingviner, der prøver at overleve ved at varme sig ved hinanden.

13:20  

Den frosne planet (6:6)
Den frosne planet (6:6) Polaregnene er det sted i verden, hvor det er sværest at overleve. Mennesker er ikke særlig godt beskyttet mod kulde fra naturens side, så hvorfor har nogle valgt at leve under så barske forhold? Ingen mennesker bor fast på Sydpolen, men nær Nordpolen findes endog flere store byer. Verdens nordligste by, Longyearbyen på Svalbard, blev bygget i forbindelse med minedrift, og også i Sibirien er der vokset store byer op omkring mineralminer. Det gælder verdens koldeste by, Norilsk, der trods temperaturer på ned til minus halvtreds grader har en vinterbaderklub. De første mennesker kom til den sibiriske tundra for mange tusind år siden. Dolganerne er rensdyravlere og lever stadig næsten som de første mennesker, der kom til Arktis.

14:10  

Så hurtigt: Action Man med lydens hastighed
Så hurtigt: Action Man med lydens hastighed Legetøjshelten Action Man er efterhånden gået i glemmebogen. Men nu vil legebarnet James May give Action Man en chance for at komme tilbage i rampelyset ved at teste, om Action Man kan rejse hurtigere end lydens hastighed. Kig med, det kommer ikke til at gå stille for sig.

DR K

12:25  

24 timer vi aldrig glemmer - Tsunamien (5:13)
24 timer vi aldrig glemmer - Tsunamien (5:13) Der er dage vi aldrig glemmer. Dage hvor vi husker, hvor vi var, og hvad vi lavede. En af dem er 26. december 2004. Den 26. december 2004 indtræffer det største jordskælv i 40 år vest for Sumatra. Det forårsager en flodbølge der ikke er set magen til i nyere tid. En flodbølge der rejser med op til 900 km i timen og vælter ind over kysterne i Indonesien, Sri Lanka, Afrika, Indien, Malaysia og Thailand. Hele verden lærer den dag et helt nyt ord - tsunami. Hvordan oplevede man katastrofedøgnet hos Startour Rejser, hos Røde Kors, på TV Avisen, i Udenrigsministeriet og for en dansk familie der var på ferie i Thailand. Vi følger katastrofedøgnet time for time både i Thailand og herhjemme. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 25.10.09

13:15  

24 timer vi aldrig glemmer - Murens fald 1989
24 timer vi aldrig glemmer - Murens fald 1989 Der er dage vi aldrig glemmer. Dage hvor vi husker, hvor vi var og hvad vi lavede. Dage hvor verden bogstavelig talt vælter om ørerne på os. En af dem er 9. november 1989. Den dag Berlinmuren faldt. Hør en række journalister, fotografer, helt almindelige danskere og en tysker med dansk baggrund fortælle om døgnet, hvor Europa ændrede sig og den jerntæppet mellem øst og vest smuldrede. Et døgn, der kun blev som det blev på grund af en tilfældig fejlkommunikation mellem nogle Østtyske politikere. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick. Sendt første gang 08.11.09

14:05  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6) Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. Sendt første gang 11.01.12

14:45  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12) Samfundet blev til Om tiden indtil år 900. Der fortælles om et land, der lå nyfødt efter istiden, om de første jægere - om dyrene og skovene. Beretningen slutter på et tidspunkt, da bønderne anlagde deres landsbyer, da landet efter titusinde år var bebygget. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:05  

Sam & Cat I (2)
Sam & Cat I (2) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:25  

Sam & Cat I (3)
Sam & Cat I (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:50  

Sam & Cat I (4)
Sam & Cat I (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:10  

Sam & Cat I (5)
Sam & Cat I (5) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:30  

Sam & Cat I (6)
Sam & Cat I (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:55  

Sam & Cat I (7)
Sam & Cat I (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:15  

Sam & Cat I (8)
Sam & Cat I (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:35  

Backstage II (1)
Backstage II (1) En sky for solen. Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian.

14:50  

Backstage II (2)
Backstage II (2) Velkommen til backstage: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I andet afsnit møder psykologen Bitten op på Ulrikkes fars arbejde på Skadestuen for at indkræve de 177.438 kr. Niller skylder hende. Dog finder de sammen en kreativ og overraskende løsning på problemet, som for store konsekvenser for Bittens søn Adrian.

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Hulen (1)
Heino fikser alt - Hulen (1) Valdemar har ringet til Heino, fordi han skal have hjælp til at bygge en hule. Det er en smal smag for byggemesteren Heino, og sammen bygger de den vildeste hule.

12:30  

Heino fikser alt - Fletningen (2)
Heino fikser alt - Fletningen (2) Frisøren Heino rykker ud til Alberte, der skal være fin og vil have en fletning. Heinos resultat bliver dog lidt anderledes end forventet.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

13:25  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:45  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Johan og Gerda har været gift i mange år og elsker hinanden højt. Men da Johan kommer hjem fra markedet og har byttet deres gode hest væk for en pose rådne æbler - hvad siger Gerda så?

DR1

15:40  

Beethovens Anden
Beethovens Anden Sanktbernhardshunden Beethoven er vokset op hos familien Newton og stifter nu sin egen familie. Desværre er hans udkårne indblandet i en grim skilsmisse, og hun bortføres af sin flinke ejers onde kone. Newton-børnene redder hvalpene, men på en ferietur bliver de også bortført. Og så må hele familien Newton komme til undsætning. George Newton: Charles Grodin. Alice Newton: Bonnie Hunt. Regina: Debi Mazar. Instruktion: Rod Daniel.

17:05  

LIVE
LIVE I aften stiller de to coaches Sanne Salomonsen og Lina Rafn med fem artister hver. Sidste fredag måtte de hver især sige farvel til en artist og det skal de også i aften. Det er igen seerne, der i første omgang har indflydelse på, hvem der risikerer at skulle forlade showet i aften. Programmets faste og upartiske musikekspert, P3-værten Pelle Peter Jensen, vil, sammen med en kendt dansk musiker, bruge deres musikfaglige ekspertviden til at klæde seerne godt på til at træffe deres valg. Kristian Gintberg er vært, når de to coaches skal træffe de svære valg.

DR2

15:35  

Temalørdag: Drengehjemmet Godhavn
Temalørdag: Drengehjemmet Godhavn Følg to voksne mænd på deres rejse tilbage til deres barndoms sorteste år. Begge mænd var i løbet af 60´erne anbragt på drengehjemmet Godhavn ved Tisvildeleje i Nordsjælland. I dag 40 år efter er "drengene" stadig hårdt mærkede af opholdet hvor psykiske ydmygelser og bank var hverdagen for mange. Under optagelserne til programmet dukker flere interessante og chokerende informationer frem fra arkiverne. Tilrettelæggelse: Rikke Skov Sendt første gang 1.2.05

16:05  

Indefra med Anders Agger - Fixerum
Indefra med Anders Agger - Fixerum Anders Agger kommer helt tæt på narkomanerne i fixerummet i Aarhus. Blandt andre Tristan, der har domme for drabsforsøg og millionrøverier, men er endt som hjemløs og på sprøjten. Kirkens Korshær, der driver stedet for kommunen, har helt undtagelsesvist givet Anders Agger adgang til at sætte ansigt og ord på skæbnerne i fixerummet. Mens brugerne indtager deres heroin, kokain og Ritalin, får Anders Agger deres historier. Det bliver et møde med overraskelser, dybe dilemmaer og brudte aftaler - og et møde som bringer tv-værten ud på kanten af sin egen rolle som journalist.

16:50  

De skøre samlere (3:8)
De skøre samlere (3:8) Her møder vi ekstreme samlere i Storbritannien. Først går turen forbi 36-årige Jena, der samler på eksklusive teddybjørne, som han ofte tager med på udflugter. Som barn blev hans forældre skilt, og siden har teddybjørnene fulgt ham i tykt og tyndt. Men hvor meget er samlingen mon værd? Senere møder vi den tidligere trommeslager Allan, der har samlet på trommer fra hele verden i over 30 år. Trommerne i samlingen bliver dog aldrig brugt til at spille på.

17:50  

Din yndlingsmad: Mælkefabrikken
Din yndlingsmad: Mælkefabrikken Kom med ind på et stort britisk mejeri og få et indblik i mælkens 24-timers rejse fra ko til karton. Her bliver der behandlet 2000 liter mælk på under et minut. Yderligere går turen forbi de højteknologiske gårde, hvor køerne udelukkende malkes af robotter.

DR3

15:10  

Høj på strip (5:5)
Høj på strip (5:5) Martin er på benene igen og skal i træning, så han kan brillere til sin debut i Århus. Niels er blevet arbejdsløs, fordi den bar, han arbejdede på, ikke kunne acceptere, at han ville være stripper. Men strip-bookingerne vælter ind, og selv om Niels er på dagpenge, gør den intense opmærksomhed og kvindeskrigene ham høj og lykkelig på strip. Kims liv har taget en kæmpe udvikling, og han har fundet ro i sit liv, uden at have behov for at dulme sine følelser med kicket fra strip. Der er på tide at skabe nye muligheder i livet, så han søger ind i søværnet. Hvis han kommer ind, er det et endeligt og vemodigt farvel til stripbranchen.

15:40  

Hypnodating (5:6)
Hypnodating (5:6) Kan hypnose hjælpe til et bedre dating-liv? Anton taler meget om sin ekskæreste og penge. Så det forsøger Jan Hellesøe at ændre på en campingplads med en skjult overraskelse, og Alina som ikke kan holde sit eget spejlbillede ud, bliver sat på en kæmpe udfordring, da hun pludselig skal lave model-fotos. Og spørgsmålet er, om hun kan gennemføre i forsøget på at blive den bedste version af sig selv.

16:10  

Ku' godt må godt - fortælling fra et åbent forhold (5:5)
Ku' godt må godt - fortælling fra et åbent forhold (5:5) Alex fik ikke det gennemsnit, der skulle til for at kunne fortsætte sammen med Malou på universitetet, så deres drøm, om at kunne fortsætte studierne sammen, er sat på pause. Malou skal til dimission og er desuden blevet udvalgt til at holde tale. Alex bakker selvfølgelig op om Malous store dag, mens han målrettet arbejder på at få styr på sit liv. Imens udvikler deres åbne forhold sig.

16:45  

Mona Lisa Smile
Mona Lisa Smile I 1953 bliver Katherine Watson ansat som lærer ved et af USA's mest prestigefulde, men også mest konservative universiteter. De kvindelige studerende er dygtige, men i en tid, hvor det er vigtigere for en kvinde at blive gift end at få en uddannelse, er de ikke vant til at tænke selv. Katherine begynder at udfordre de unge kvinders forventninger til livet, og det skaffer hende både beundrere og fjender. Katherine Watson: Julia Roberts. Betty: Kirsten Dunst. Joan: Julia Stiles. Instruktion: Mike Newell.

DR K

15:45  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12) Om årene 900-1120. Det er vikingetiden der fortælles om i denne udsendelse - om vikingesamfundets opbygning. Det er beretningen om den danske stat, der i sin oprindelse er et vikingerige, knyttet sammen af skibenes færd over havet. Sendt første gang i 1982.

16:45  

DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (1:2)
DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (1:2) Skuespillere er vidunderlige, legende, levende mennesker, der er lidt tossede i hovedet, siger skuespilleren Erik Wedersøe. Mød nogle af dem i Per Wennicks portrætserie om livet og skæbnerne i Skuespillerforeningens Hus på Bispebjerg i København. Med humor, selvironi og megen alvor fortæller de om livet på scenen og det virkelige liv udenfor med glæder, sorger, frygt, sygdom og ensomhed. Medvirkende: Gerda Gilboe, Lene Maimu, Ole Hedegaard, Birthe Backhausen og Erik Wedersøe m.fl. Sendt første gang 05.01.06.

17:45  

DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (2:2)
DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (2:2) "I det virkelige liv fik jeg en dramatisk rolle, da min mand blev ramt af sygdom", fortæller skuespilleren Lene Maimu. I 2.del af Per Wennicks portrætserie om livet og skæbnerne i Skuespillerforeningens Hus fortæller de medvirkende med humor, selvironi og stor alvor om livet i og uden for rampelyset. Erik Wedersøe flytter ind, Gerda Gilboe mindes Eliza og fortæller om ensomhed, Ole Hedegaard gør sig klar til at synge fra "graven" og Lene Maimu besøger sin mand Hans Chr. Ægidius på plejehjemmet. Birthe Backhausen, som døde for kort tid siden, fortæller om sin tro og sit møde med Paven. Sendt første gang 12.1.06

DR Ultra

15:10  

Backstage II (3)
Backstage II (3) Magnetisme schmagnetisme: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tredje afsnit kæmper Ulrikke med et fysikforsøg til skolen, og ønsker ikke hjælp fra Adrian der overlegent ser til. Spørgsmålet er om hun kan klare sig uden en håndsrækning fra en mand? Max kæmper med Skys manglende timing og øver jokes, da hun skal til casting på Klovn 3.

15:25  

Backstage II (4)
Backstage II (4) KO - PEG - NIKUS: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I fjerde afsnit får Skadestuen besøg af filmstjernen Nicolaj Kopernikus. Bitten påstår, der foregår mobning backstage og tager derfor initiativ til at lave et mobbeseminar med tillidsøvelser for børnene.

15:40  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

15:55  

Backstage II (6)
Backstage II (6) The Danish patient: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I sjette afsnit annoncerer Niller at Skadestuen får besøg fra det store udland og at dagens afsnit derfor skal foregå på engelsk. Max og Adrian ser snittet til at tjene nogle hurtige penge og prøver at sælge de voksne en app, som skal hjælpe dem med det engelske - men det går ikke helt efter planen.

16:10  

Vi' bare bjørne (22)
Vi' bare bjørne (22)

16:25  

Vi' bare bjørne (23)
Vi' bare bjørne (23)

16:35  

Vi' bare bjørne (24)
Vi' bare bjørne (24)

16:45  

Vi' bare bjørne (25)
Vi' bare bjørne (25)

16:55  

Vi' bare bjørne (26)
Vi' bare bjørne (26)

17:05  

Klassen - Rich kid? (224)
Klassen - Rich kid? (224)

17:15  

Klassen - Krise i klassen, del 1 (225)
Klassen - Krise i klassen, del 1 (225)

17:25  

Klassen - Krise i klassen, del 2 (226)
Klassen - Krise i klassen, del 2 (226)

17:35  

Klassen - Et vådt uheld (227)
Klassen - Et vådt uheld (227)

17:45  

Klassen - Albertes wannabes (228)
Klassen - Albertes wannabes (228)

17:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (12)
Chuggington (12)

15:10  

Chuggington (13)
Chuggington (13)

15:20  

Rita og Krokodille - Blåbær
Rita og Krokodille - Blåbær Rita og Krokodille plukker blåbær. Rita holder godt øje med alt hvad Krokodille gør. Hvis han spiser blåbær bliver hans tunge blå! Men der i buskene ligger en bamse. Rita elsker den ved første øjekast. Hun elsker den, som var den hendes egen. En lille pige leder i blåbærbuskene efter noget hun har mistet. Men det var Rita som fandt bamsen. Hvis bamse er det nu?

15:25  

Gurli Gris II (34)
Gurli Gris II (34) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Heksen

15:45  

Junglebogen (51)
Junglebogen (51) Lærerens kæledægge.

15:55  

Pyjamasheltene (14)
Pyjamasheltene (14)

16:10  

Dora udforskeren (18)
Dora udforskeren (18)

16:35  

Paw Patrol III (20)
Paw Patrol III (20)

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

17:30  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

17:45  

Mini MGP 2017 - Værkstedet (1)
Mini MGP 2017 - Værkstedet (1) Så skal der ellers dimses, bygges og limes løs, når Silja byder indenfor i sit Værksted til hygge og masser af inspiration til, hvordan man bygger fantastiske rullinger. Og heldigvis skal hun ikke gøre det alene - hun får nemlig besøg af et par skønne børn, der vil vise dig, hvordan du kan lave lækkert hår til dine seje rullinger.

17:55  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

DR1

18:05  

LIVE - afgørelsen
LIVE - afgørelsen I LIVE-showet giver seerne den enkelte artist point på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er det bedste. I LIVE-afgørelsen afsløres seernes point og de to coaches skal vælge mellem de to af deres artister, der har fået færrest point. Hvem skal have chancen næste fredag og hvem, skal vi sige farvel til?

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Dyrenes verden (1:6)
Dyrenes verden (1:6) Alle dyr kæmper for livet, fra det sekund de bliver født. De kæmper for deres familie og mod deres fjender. De kæmper for at finde mad og sikkerhed i et barskt miljø, og de er tvunget til at overleve i den vilde natur, der kan være lige så smuk og farlig som livet selv. Kom helt tæt på verdens mange dyr og følg dem fra de første dage i livet, hvor det gælder om at lære hurtigt, hvis man vil overleve.

20:00  

Rejseholdet (24)
Rejseholdet (24) Da et yngre par, som er inviteret til middag hos en god ven, ankommer til huset, bliver de mødt af et yderst makabert syn. Rejseholdet kommer på hårdt arbejde i et miljø, med en speciel seksuel orientering, hvor kun de færreste er villige til at give sig til kende. Ingrids mor, den livskraftige Bibi, er vendt tilbage fra det spanske og bliver straks blandet ind i Ingrids og børnenes liv. Fischer er både rasende på Ingrid og hårdt trængt i sit privatliv, men får en opmuntrende besked fra Johnny. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Maria Wilton, Hanne Hedelund Nielsen, Ghita Nørby, Jimmy Jørgensen, Morten Suurballe, Michael Falch, Benedikte Hansen, Anne Birgitte Lind m.fl. Manuskript: Kari Vidø og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. 'Indeholder scener som kan virke anstødelige.' Sendt første gang 17.2.02

DR2

18:50  

Torben Chris rydder op i porno
Torben Chris rydder op i porno Torben Chris har som mangeårig superbruger af pornografi lidt svært ved at forstå, hvorfor der er folk, der mener, at porno er skadelig. Det er jo gået så godt for ham selv. Argumentet med at unge ikke kan kende forskel på pornoens virkelighed og den virkelige virkelighed, køber han i hvert fald ikke. Men okay - hvis de unge skal have realistisk porno, så vil han med udgangspunkt i sit eget liv gerne give et bud på, hvordan porno holdes tæt til virkeligheden. Torben laver sin egen pornofilm.

19:20  

Champions League Håndbold: Sporting Lissabon - BSV (m)
Champions League Håndbold: Sporting Lissabon - BSV (m)

DR3

18:40  

Ekstreme tatoveringer (3:6) - Los Angeles
Ekstreme tatoveringer (3:6) - Los Angeles Grace Neutral møder tatovører verden over i en branche, der er gået fra subkultur til mainstream og som er blevet en global milliardindustri. I Los Angeles undersøger hun de berømte sort-grå Chicano-tatoveringer, lige fra dem lavet i fængslerne med hjemmelavede maskiner til Hollywood-stjernernes. Men flere mennesker får også fjernet almindelige eller banderelaterede tatoveringer for at gøre det nemmere at få job og starte forfra på et nyt liv.

19:30  

Cold Case: Nattevagt på tankstationen
Cold Case: Nattevagt på tankstationen Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1984 blev 22-årige Brad Perry brutalt dræbt på en tankstation i Utah. 16 år senere afdækker hans bror, der er blevet politibetjent, de hemmeligheder, der førte til mordet.

20:10  

Jagten - The Hunt (3:7)
Jagten - The Hunt (3:7) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. En tredjedel af klodens landmasse er dækket af skov, og her lever halvdelen af alle arter på jorden. Her følger vi så forskellige dyr som tigre, de mægtige harpyørne, chimpanzer og hærmyrer i deres søgen efter egnede byttedyr. Det kan være rasende svært at finde noget spiseligt i den tætte skov, men belønningen for denne livets store gemmeleg er stor.

DR K

18:45  

Huset på Christianshavn (77)
Huset på Christianshavn (77) "Kammertonen". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Claus Loof og Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. Fru Hammerstedt: Karen Berg. I øvrigt medvirker: Pouel Kern og Olaf Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 2.okt.1976.

19:10  

Huset på Christianshavn (78)
Huset på Christianshavn (78) "Når naturen kalder". Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Claus Loof og Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. William: Jes Holtsø. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil udsen. I øvrigt medvirker: Elin Reimer, Bjørn Puggaard Müller og Jørgen Buckhøj. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 31.dec.1976.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Far, verden, farvel".

19:56  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Remember
Remember Holocaust-overleveren Zev forlader sit plejehjem og begiver sig af sted for at finde den nazivagt, der myrdede hans familie under 2. verdenskrig. Der venter den gamle mand lidt af en rejse. Zev ved, hvad morderen hedder, men spredt ud over USA og Canada findes der fire personer med samme navn. At Zev lider af fremskreden demens gør ikke missionen lettere. Zev: Christopher Plummer. Max: Martin Landau. Rudy Kurlander nr. 1: Bruno Ganz. Instruktion: Atom Egoyan.

DR Ultra

18:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:30  

Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter
Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter I Sofie Linde Show får Sofie i aften besøg af Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen og Søren Malling, der spiller sammen i filmen Skammerens Datter. Rebecca og Emilie har været på crash-kursus i at skabe sig som ægte film-divaer. Søren Malling skal dyste med Sofie i en afslørende omgang "Jeg har aldrig", hvor taberen ender i skammekrogen! Og sammen med sin personlige børne-assistent Jakob, tager reporteren Bubber ud for at råde bod på en stor skam, der har hjemsøgt ham i 23 år... Det er lørdag - det er familietid - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

19:00  

KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3)
KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3) Så starter jagten på nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har udvalgt 4 fingernemme deltagere, der henover tre dage skal dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen. Denne gang dystes der i kategorien FORM, og deltagerne har glædet sig meget til at vise, hvor fantastisk dygtige de er til at forme i clay.

19:30  

Riisings flotte talkshow II (1)
Riisings flotte talkshow II (1) Den altid flotte og generøse Jacob Riising er tilbage med et overflødighedshorn af spas og løjer for børn og andre mennesker, når den nye sæson af Riisings flotte talkshow går i luften. Flothedsskalaen er i fare for at blive sprængt, når flotte Riising veloplagt og velklædt får besøg af Christianerne Fuhlendorf og Schaumburg-Müller. Det bliver til en spændende dyst på maskinsyning og rollespil, og både Jacob og Christianerne får rig lejlighed til at vise nye sjove og ikke mindst flotte sider af sig selv.

20:00  

Kidnappet
Kidnappet 12-årige Simon rejser med sin mor til Kenya, hvor han er adopteret fra. Simon har ikke den store interesse for sit fødeland og ville hellere være blevet i Danmark og spille fodbold. Allerede på rejsens første dag forsvinder Simon, da han i jagten på sin elskede fodbold havner midt i Kibera - Østafrikas største slumby! Da Simons mor beslutter at gå til medierne og udlove en dusør til den, der finder ham bliver Simon pludselig et jaget trofæ i et af verdens fattigste lande og han får brug for hjælp fra sine nye fodboldvenner i slummen. Medvirkende: Simon: Simon Lougue Larsen. Mor: Connie Nielsen. Far: Lars Mikkelsen. m.fl. Manuskript og instruktion: Vibeke Muasya. Foto: Alexander Gruszynski. Klip: Morten Højbjerg. Scenograf: Anna Asp. Musik: Kristian Eidnes Andersen. Stills: Rolf Konow. Produktion: SF Film Production ApS i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ramasjang

18:15  

Pyjamasheltene (39)
Pyjamasheltene (39)

18:30  

Alma flytter på landet (6)
Alma flytter på landet (6) Hesten Tarzan Alma synes at nabo hesten Tarzan er vildt sød, men også lidt farlig. Kan hun lære at ridde på den?

18:40  

Elsa (6)
Elsa (6) Pandekager.

18:45  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

19:00  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

19:20  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

19:45  

Yakari III (23)
Yakari III (23)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7) "Samtale med de døde". Barnaby og Jones bliver hvirvlet ind i en særpræget sag om overtro og antikviteter, da to ægtepar forsvinder sporløst fra deres huse på et stort gods. Den nærliggende skov siges at være hjemsøgt af en gruppe munke, der blev massakreret for mange år siden. Men da den clairvoyante Cyrus LeVanu finder liget af en ukendt mand i skoven, viser det sig at være af nyere dato... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Cyrus LeVanu: Jeroen Krabbé. Instruktion: Sarah Hellings.

23:05  

Vera: Brudte løfter
Vera: Brudte løfter En ung, lovende journaliststuderende styrter i døden fra toppen af en forladt bygning på universitetsområdet. Er det mord eller selvmord? Uden øjenvidner og oplagte spor må kriminalinspektør Vera Stanhope og hendes team grave dybt blandt venner og familie for at afsløre, hvem der kunne ønske ham død. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:30  

Temalørdag: Cool cash og kæledyr
Temalørdag: Cool cash og kæledyr

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

Iskoldt mord
Iskoldt mord Hvordan begår man det perfekte mord? Det er et spørgsmål, der optager de højtbegavede gymnasieelever Richard og Justin. Snart kaldes Cassie Mayweather fra politiets drabsafdeling og hendes unge, nye makker Sam ud til et gerningssted. En kvinde er fundet myrdet. Det bliver en sag, der drager Cassie ind i en duel på intelligens med de to unge mordere. Cassie: Sandra Bullock. Sam: Ben Chaplin. Richard: Ryan Gosling. Instruktion: Barbet Schroeder.

22:55  

The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions Neo, Morpheus og Trinity kæmper for at redde Zion, den sidste by på Jorden, fra Maskinerne. Men Neo er fanget et sted mellem den virkelige verden og Maskinernes verden - og han har brug for hjælp. Neo: Keanu Reeves. Morpheus: Laurence Fishburne. Trinity: Carrie-Anne Moss. Agent Smith: Hugo Weaving. Instruktion: Brødrene Wachowski.

DR K

21:30  

Spies/Glistrup
Spies/Glistrup Historien om to af Danmarks mest farverige personligheder i nyere tid. Vi kender Glistrup fra hans kamp mod skatten og rejsekongen Spies med morgenbolledamer og et udsvævende liv, men få kender historien om deres tætte venskab og idealismen som prægede deres livs op- og nedture. Med virkelige og uvirkelige hændelser lader Christoffer Boes os komme ind bag facaden på disse to karismatiske og top-begavede excentrikere, der satte deres tydelige spor i danskernes hverdag i flere årtier. Sammen og hver for sig brød Spies og Glistrup om nogen med janteloven og vi elskede dem for det! Filmen foregår i perioden fra 1965-1984. Medvirkende: Pilou Asbæk, Nicolas Bro, Trine Pallesen m.fl. Manuskript: Simon Pasternak og Christoffer Boe. Instruktion: Christoffer Boe. Fotograf: Manuel A. Claro. Scenograf: Thomas Greve. Stills: Christian Geisnæs. Musik: Jonas Struck. Produktion: Alphaville Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

23:25  

Jeg, Daniel Blake
Jeg, Daniel Blake Den 59-årige Daniel har arbejdet som snedker i Newcastle hele sit liv, men er blevet arbejdsløs på grund af sygdom. Nu har han for første gang brug for hjælp af staten. Han møder den enlige mor Katie, der for at slippe ud af hjemløshed har takket ja til en lejlighed i en by, hun ikke kender. Sammen oplever de et koldt, ufleksibelt velfærdsbureaukrati, men deres venskab varmer. Filmen vandt Guldpalmen ved Cannesfestivalen 2016. Daniel: Dave Johns. Katie: Hayley Squires. Instruktion: Ken Loach.

DR Ultra

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Forfulgt af fortiden
Forfulgt af fortiden Chris har altid syntes, at hans far var lidt af en tørvetriller. Men der kommer andre boller på suppen, da Chris' mor bliver bortført i Paris. Far og søn sætter kurs mod byernes by, og pludselig begynder Walter at vise nye sider af sig selv. Han er nemlig tidligere CIA-agent, og nu må han finde alle sine gamle talenter frem for at redde sig selv og sin lille familie. Walter: Gene Hackman. Chris: Matt Dillon. Donna: Gayle Hunnicutt. Instruktion: Arthur Penn.

02:25  

Shetland II (2:3)
Shetland II (2:3) Sagen om drabet på pusheren Robbie tager en uventet drejning, da den hovedmistænkte findes skudt. Efterforskningen fører Perez og Tosh til Glasgow, men stærke kræfter gør deres bedste for at forhindre dem i at finde frem til sandheden.

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Den forsvundne turist
Den forsvundne turist I oktober 2014 rejste Atsumi Yoshikubo fra sit hjem i det sydlige Japan til Yellowknife i det nordlige Canada for at opleve nordlys. Fem dage efter ankomsten blev hun set på vej vej ud af byen og forsvandt sporløst. Hun efterlod al sin bagage samt en del souvenirs, hun havde købt. Kort tid efter afsluttede det canadiske politi eftersøgningen og konkluderede, at den japanske turist 'var taget til Yellowknife for at gå ud i vildmarken og blive en savnet person'. Men var det hele historien?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:55  

Danmark
Danmark Norge på 22 har ikke de store forventninger til fremtiden. Dagene går i en tåge af røg og tømmermænd, mens han skater med vennerne. Et mønster, der brydes, da Josephine på 16 fortæller, at han har gjort hende gravid. Hun håber, at Norge kan hjælpe hende med at få en abort - men hun fortæller ikke hele historien om sin graviditet. Norge forelsker sig i Josephine og ser en fremtid som far foran sig. Det gør det ikke nemmere for Josephine at fortælle sandheden. Josephine: Frederikke Dahl Hansen. Norge: Jonas Lindegaard Jacobsen. Myre: Jacob Skyggebjerg. Instruktion: Kasper Rune Larsen.

02:25  

Stenrige festaber
Stenrige festaber I det eksklusive Mayfair i London skaber natklubsejeren, Joe Fournier, luksuriøse festoplevelser til Londons superrige jetset. Men med ti andre lignende VIP-klubber i Mayfair er konkurrencen om det superrige festpublikum stor.

03:10  

Ultimate Rush IV (7)
Ultimate Rush IV (7) BMX-rytteren Danny MacAskill indtager ruinbyen Epecuen i Argentina og demonstrerer sine fænomenale evner på en BMX.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:00  

Flokken
Flokken I en lille, idyllisk svensk by anklager den 15-årige Jennifer sin klassekammerat Alexander for voldtægt, men ingen vil tro på, at skolens mest populære fyr er skyldig. Jennifer derimod bliver mistænkeliggjort, chikaneret og udsat for trusler. Jennifer: Fatime Azemi. Alexander: John Risto. Instruktion: Beata Gårdeler.

02:40  

The Master
The Master Rodløs og rastløs vender matrosen Freddie hjem efter krigen. Han har svært ved at finde et holdepunkt i tilværelsen, men da han møder den karismatiske Lancaster Dodd, grundlægger af en åndelig bevægelse kaldet Sagen, tager Dodd ham under sine vinger. Freddie bliver Dodds protege, men venskabet mellem mester og elev udvikler sig til en voldsom og inderlig kamp på viljestyrke. Freddie Quell: Joaquin Phoenix. Lancaster Dodd: Philip Seymour Hoffman. Peggy Dodd: Amy Adams. Instruktion: Paul Thomas Anderson.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0923105242