Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 23. december 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 23. december 2017

DR1

01:00  

Lewis: Eunukken
Lewis: Eunukken En teenagepige bliver fundet på landet uden for Oxford, hvor hun vandrer nøgen og forvirret rundt. Pigen husker intet, men en lægeundersøgelse afslører, at hun er blevet bedøvet og seksuelt misbrugt. Skolens computerlærer kommer under mistanke, men snart vender endnu et mord op og ned på sagen. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Stuart Orme.

02:40  

Miss Marple: Mord er let
Miss Marple: Mord er let I et tog møder miss Marple den aldrende miss Pinkerton, der betror hende, at hun er på vej til Scotland Yard for at anmelde en morder, som allerede har myrdet flere personer i landsbyen Wychwood-under-Ashe. Senere læser miss Marple, at miss Pinkerton er død i en tragisk ulykke, før hun nåede at foretage sin anmeldelse. Nu er det op til miss Marple at afsløre morderen. Miss Marple: Julia McKenzie. Honoria Waynflete: Shirley Henderson. Henry Wake: Steve Pemberton. Instruktion: Hettie Macdonald.

04:15  

Made in Denmark Jul (1:3)
Made in Denmark Jul (1:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven. Hvor vi før har fulgt dem på opdagelse i hinandens håndværk, skal de nu bruge deres kreativitet og fantastiske færdigheder til at skabe nye, unikke julekreationer. I aften skal kunsthåndværkerne lave Julegaver. Først skal de lade sig inspirere af julemandens værksted og lave julegaver til børn. Derefter skal de i al hemmelighed lave julegaver til hinanden og det gælder om at kreere den mest personlige julegave. Til slut kåres dén person, der på baggrund af ide og udførsel har lavet den bedste gave.

04:40  

Når gorillaen pakker kufferten
Når gorillaen pakker kufferten Intern strid blandt gorillapigerne, det er Samson mand nok til at sætte en stopper for. Til gengæld er Samson, Abernes konge i Zoo i København, noget af en kryster, når det handler om at flytte på landet. Så skal man nemlig bedøves, for gorillaer går ikke frivilligt ind i deres rejsekuffert. Så Samson må ned at ligge for en stund "Bag kulisserne i Zoo". Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 02.03.00

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

De nye flyvende læger (6:13)
De nye flyvende læger (6:13) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

06:10  

Julen tur/retur - juletræ
Julen tur/retur - juletræ Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skatkiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen Tur/retur". 3.afsnit handler om vores juletraditioner. Hvordan kom juletræet ind i stuen og hvordan endte julegaverne under træet?

06:35  

Luksuskrejlerne (187)
Luksuskrejlerne (187) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

07:15  

Luksuskrejlerne (188)
Luksuskrejlerne (188) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

08:00  

Året der gik i kongehuset
Året der gik i kongehuset

DR2

01:10  

Mord i vildmarken (4:4)
Mord i vildmarken (4:4) Dreyer er tynget af skyldfølelse efter sin blodige fejltagelse, og nu begynder politichefen Ed at stille spørgsmålstegn ved hans forklaring. Samtidig finder Ed spor, som tyder på, at der også var noget galt med efterforskningen af de 30 år gamle drabssager.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:50  

Vice
Vice Forretningsmanden Michaels har skabt den ultimative forlystelsespark. I Vice kan de rige gæster udleve deres mest depraverede fantasier i selskab med androider, der til forveksling ligner rigtige mennesker. Ved en fejl opnår androiden Kelly selvbevidsthed. Da hun flygter, havner hun i krydsild mellem Michaels' håndlangere og politimanden Roy, der er fast besluttet på at lukke Vice én gang for alle. Roy: Thomas Jane. Michaels: Bruce Willis. Kelly: Ambyr Childers. Instruktion: Brian A Miller.

02:20  

I krig med Scientology
I krig med Scientology Tidligere højtstående Scientology-medlem Marty Rathbun fortæller om de chokerende metoder Scientology-kirken bruger til at afpresse og miskreditere Scientology-afhoppere. Marty Rathbun, som arbejdede tæt sammen med Scientology-lederen David Miscavige, hævder bl.a., at hans job var at straffe enhver, der forholdt sig kritisk til Scientologys ledelse.

03:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:40  

Anatomiens skønhed - Grey og Carter
Anatomiens skønhed - Grey og Carter Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

02:10  

Truffaut møder Hitchcock
Truffaut møder Hitchcock Dokumentaren dykker ned i det legendariske møde imellem de to skelsættende filmskabere François Truffaut (f. 1932) og Alfred Hitchcock (f. 1899). Mødet munder ud i Truffauts berømte samtalebog 'Le Cinéma selon Alfred Hitchcock' fra 1966. Her bliver bogens betydning diskuteret af anerkendte instruktører som blandt andre Martin Scorsese og Richard Linklater.

03:30  

KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film Alfred Hitchcock lavede aldrig dokumentarfilm. Bortset fra én gang, ved afslutningen af 2. verdenskrig, hvor den anerkendte instruktør blev kaldt til England for at lede arbejdet med en film, verden aldrig havde set magen til. Filmen skulle bestå af de optagelser, som chokerede fotografer fra de allierede tropper optog under befrielsen af nazisternes kz-lejre. Men Hitchcocks film blev aldrig færdig - før nu, 70 år senere. Denne dokumentar fortæller hele historien om den glemte film - og har fundet frem til både overlevende fotografer og ofre, som blev fotograferet under befrielsen fx fra Josef Mengeles forsøgslokaler.

04:45  

Gæt og grimasser (14:15)
Gæt og grimasser (14:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:25  

Gæt og grimasser (15:15)
Gæt og grimasser (15:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992.

06:05  

Dagens sang: En rose så jeg skyde
Dagens sang: En rose så jeg skyde - sunget af et af DR's kor.

06:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Thisted kirke
Gudstjeneste fra Thisted kirke Thisted kirkes Drenge-Mandskor synger motet af Bernhard Lewkovitch: Ørken og hede. Menigheden synger Blomstre som en rosengård. Sognepræst Anne Mette Grønborg Sørensen er liturg og prædikant. Evangeliet er af Lukas og handler om lyset der vil besøge dem, der sidder i mørke og i dødens skygge. Ved orglet er det organist Svend Ole Kombak og kantor Niels Granvig dirigerer Drenge-Mandskoret. Thisted kirke ligger midt i byen, hvor der har stået kirke siden middelalderen. Den nuværende kirke er bygget af flere omgange. De ældste dele tilbage i 1500 tallet. Kirkens skib og kor er tilsammen 40 meter langt. Alteret er fra kirkens katolske tid, skåret omkring 1520. Det er en fløjtavle, som i midterfeltet har 3 figurer. Hovedfiguren er jomfru Maria, fremstillet som himmeldronning med krone og trædende på måneseglet.

DR Ultra

06:00  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts Glædelig kalkundag

06:40  

Junglebanden
Junglebanden Natmonsteret

06:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:05  

Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22)
Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22) Klassen forsøger at forberede det krybbespil, som skal vises til fælles Jul. Men da fælles jul bliver aflyst, og Frederik finder ud af, at det ikke er lykkes ham at få Josefine til at blive i klassen, forsøger Bertram at samle klassen omkring en farvelgave til Josefine.

07:20  

Braceface (46)
Braceface (46) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:40  

Freaktown (14)
Freaktown (14) Et farligt stævnemøde

07:50  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Pungdyr-hukommelse

08:25  

Junglebanden
Junglebanden Dalen med de hundrede farer

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Gumball IV (32)
Gumball IV (32)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (13)
Babar (13) Med lidt kreativitet

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

06:05  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19) Farvet lys

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20) Jordbær-soufflé

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Uhyret i kælderen

06:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Trillebørtræk

06:40  

Nissernes Ø (22:24)
Nissernes Ø (22:24) "Fornøje-Frederiks mor" I Julemandens Land er der glæde og bryllup. Men nu vil Pyt gerne hjem! Fígur er utryg. Han ved ikke, hvordan de får krammet på Fornøje-Frederik. Men det gør Sugar! Og det gør Günthers psykolog! Og da Miss Fornøjelse pludselig træder ind på scenen, er alting ændret! Günther håber at få Julemandens tilgivelse. Fru Fiffig-Jørgensen håber på at få sin mands tilgivelse. Men kommer Pyt, Lunte og Günther overhovedet tilbage? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mik Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (22:24)
Ramajetternes Jul (22:24) Selma, Sus og Flummer vil komme Øvst og Finn Falk til undsætning, men alle lufthavnens cykler er punkterede. De tre har ikke en chance for at nå det i tide. Med mindre drillenissen kan hjælpe!?

07:30  

Jul i Bakkekøbing
Jul i Bakkekøbing Bakkekøbing ligger i de norske fjelde, og her er en jul uden sne det samme som en jul uden gaver. Derfor har både Søren og Ludvig svært ved at komme i den rette julestemning, når det ikke kommer nogen sne, men heldigvis bor de sammen med Reodor Felgen, som kan opfinde lidt af hvert. Da byens borgmester beder Felgen om en hvid jul, kigger han straks på problemet og kaster sig over arbejdet med en snekanon. Men måske er naturen alligevel den bedste til at bestemme sin gang, og pludselig er der mere sne i Bakkekøbing, end nogen havde bedt om.

08:45  

Marie og Marias Vinter (5:6)
Marie og Marias Vinter (5:6) Det forventede brev fra fru Rosenknop ankommer endelig til Rosevej. Mens Marie og Maria er væk hjemmefra, kidnapper Amalie familien Lillesen og sælger dem til Cirkusdirektøren. Marie og Maria spørger politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella om hjælp til redningsaktionen. Brumle slipper væk fra Amalie og skynder sig hen til Summeberg og Brummeberg. Han vil have fat i trylledrikken, så han kan redde sin familie.

 
DR1

09:00  

Columbo: Selvportræt af en morder
Columbo: Selvportræt af en morder En kvinde med certifikat som livredder findes druknet, og Columbo undrer sig. Blev kvinden i virkeligheden myrdet, og er morderen hendes eksmand, en berømt maler? Columbo: Peter Falk. Max Barsini: Patrick Bauchau. Louise: Fionnula Flanagan. Instruktion: Jim Frawley.

10:30  

Brødrene Løvehjerte
Brødrene Løvehjerte Efter Astrid Lindgrens børneklassiker om Tvebak, der er syg og har hørt, at han snart skal dø. Hans storebror, Jonathan, trøster ham og siger, at det kun er hans skal, der dø. Selv kommer han til Nangijala, og Jonathan vil også komme dertil en dag. I rollerne: Jonathan: Staffan Götestam. Tvebak/Karl: Lars Söderdahl. Matthias: Allan Edwall. Sofia: Gunn Wållgren. Jossi: Folke Hjort. Tengil: Georg Årlin. Produceret af: Olle Nordeman og Olle Hellbom.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:50  

Hugh i Sverige
Hugh i Sverige Hugh starter sin skandinaviske rejse i Sverige. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Sverige har nogle af verdens mest berømte brands fra Ikea til ABBA. Absolut vodka og Volvo. Svenskerne har 16 måneders barselsorlov, og børn går i 'skovskoler' fra treårsalderen for at få et forhold til naturen.

10:40  

Lüneburg hede
Lüneburg hede Skove, marker, hede og lyng og fårehyrder og deres får er symboler på et tilsyneladende uspoleret landskab, Lüneburger heide, der ligger mellem Hamborg og Hannover og har inspireret både digtere og malere i århundreder. I virkeligheden skyldes det særegne landskab mange års træfældning i forbindelse med saltudvinding, men i hedelandskabet kan man både støde på vildsvin, rådyr, ryper, grævlinger og traner.

11:25  

Rejsen ad de hellige floder - Yangtze-floden
Rejsen ad de hellige floder - Yangtze-floden Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs Yangtze-floden i Kina og opdager undervejs en opblomstring af religiøsitet i Kina.

DR3

09:15  

Så stort: Meccanomotorcyklen
Så stort: Meccanomotorcyklen Legebarnet James May vil forsøge at bygge en motorcykel med sidevogn ud af meccano. Motorcyklen skal bruges til at køre TT-race på Isle of Man og skal kunne bære både James og hans passagerer vineksperten Oz Clarke. Kig med os se, hvordan det går.

10:15  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

11:05  

Komodo - den giftige ø
Komodo - den giftige ø Komodoøen er et sælsomt landskab omgivet af forrevne bjerge. Her lever mange dyr, der konkurrerer om at være mest giftige. De store frygtindgydende komodovaraner ligger øverst i fødekæden, men øerne kan også byde på adskillige arter af giftslanger, for ikke at tale om havet omkring øerne, der vrimler med giftige fisk, blæksprutter og vandmænd.

11:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:25  

Det var Dirchs!
Det var Dirchs! Lisbet Dahl, Ernst Trillingsgaard, Klaus Pagh, Per Pallesen og Ulf Pilgaard tegner et portræt af revy-giganten Dirch Passer.

10:05  

Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard
Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard Ulf Pilgård og Buster Larsen forsøger at bringe julestemning. Sendt første gang 1969.

10:30  

Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard
Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard Ulf Pilgård og Buster Larsen forsøger at bringe julestemning. Sendt første gang 1969.

10:55  

aHA!
aHA! Mød Allan Olsen, Hans Otto Bisgaard, Lone Kellermann og Masja Dessau i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1978. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

11:40  

Halløj på badehotellet (1:12)
Halløj på badehotellet (1:12) Det er ikke let at være Basil Fawlty. Basil er vært på et lille engelsk badehotel. Dag ud og dag ind plages han af både sine gæster og sin nævenyttige kone, Sibyl. Samt ikke mindst af den tungnemme spanske tjener Manuel, der er omtrent lige så skør som sin kronisk ubehøvlede chef. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

DR Ultra

09:00  

Farvernes kamp
Farvernes kamp Hver nat, når Ben går i seng, kommer hans farveblyanter til live. Farveblyanten Gul, der er bange for alting, indkalder ved et uheld to ufærdige tegninger, kendt som King Scrawl og hans sidekick Gnat. Farveblyanterne er tvunget til at handle hurtigt for at redde deres by, før deres farver falmer.

10:10  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

10:20  

Braceface (2)
Braceface (2) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

10:40  

Sam & Cat II (1)
Sam & Cat II (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:05  

Sam & Cat II (2)
Sam & Cat II (2) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:25  

Sam & Cat II (3)
Sam & Cat II (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:50  

Sam & Cat II (4)
Sam & Cat II (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:00  

Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu
Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu Dagens quizdyr er kamelen Abu. Han får chancen for at vinde en flot præmie, når Stefan quizzer ham i hans viden om dyrene på Nord- og Sydpolen. Abu er en gammel klog kamel med en meget stor viden om alt mellem himmel og jord. Han ved derfor også meget om andre dyr. Problemet er bare, at Abu er så glad for at fortælle Stefan om alt det han ved, at han tit glemmer hvad quizspørgsmålet var.

09:10  

Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe
Quizdyrene II (10) - Æslet Pépe Dagens quizdyr er æslet Pépe. Egentlig skulle Stefan have quizzet med en hest ved navn Drabant, men han sprang fra i sidste øjeblik. Heldigvis går Pépe med til at quizze i stedet for Drabant, selvom Pépe selv er lidt usikker på om han er god nok til at være med. Pépe får nu fem spørgsmål om giftige dyr og chancen for at vinde en flot præmie. Det viser sig, at han er bedre til at quizze end han selv gik og troede. Men han må alligevel bruge sin livline og ringe til sin fætter i Mexico, for at få hjælp til et af spørgsmålene.

09:20  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

09:35  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

10:00  

Ramajetternes Jul (1:24)
Ramajetternes Jul (1:24) Ramajetterne er simpelthen SÅ spændte, for lige midt i juleforberedelserne fortæller Kristian, at en meget vigtig pakke fra selveste Julemanden, er på vej til Ramasjang Lufthavn.

10:20  

Ramajetternes Jul (2:24)
Ramajetternes Jul (2:24) Katastrofe! Julemandens computer er blevet stjålet i lufthavnen og uden den, ved julemanden ikke, hvor alverdens børn bor, og hvad de ønsker sig i julegave. Julen er i fare!

10:35  

Ramajetternes Jul (3:24)
Ramajetternes Jul (3:24) Sus og Øvst følger computertyvens spor til Østrig. Vil det lykkes for dem at finde julemandens uundværlige computer, og kan Kristians niece Selma styre lufthavnen, mens Kristian er på Grønland?

10:50  

Ramajetternes Jul (4:24)
Ramajetternes Jul (4:24) Hvad i alverden er det lige Finn Falk har gang I? Han ødelægger al lufthavnens julepynt! Sus tror at det er ham, der har stjålet julemandens computer, men samtidig går en mystisk person i Flummers drillenissefælde.

11:05  

Ramajetternes Jul (5:24)
Ramajetternes Jul (5:24) Selma har taget styringen i lufthavnen og hun udtænker en listig plan, der skal afsløre, hvem det er, der ødelægger tingene for Ramajetterne. Imens kæmper Øvst en hård kamp for at finde frem til adressen på den mystiske K. Rampus.

11:20  

Ramajetternes Jul (6:24)
Ramajetternes Jul (6:24) Er der virkelig drillenisser på spil i lufthavnen eller er det bare Finn Falk, der er på spil? Øvst vender langt om længe tilbage med en overraskende adresse på den mystiske K. Rampus.

11:35  

Ramajetternes Jul (7:24)
Ramajetternes Jul (7:24) Sus og Flummer vil tvinge Finn Falk til at fortælle, hvorfor han ødelægger julepynten, og hvor han har gemt julemandens computer. Men Selma sender Sus og Øvst på endnu en lang rejse i jagten på den mystiske K. Rampus.

11:50  

Ramajetternes Jul (8:24)
Ramajetternes Jul (8:24) Øvst er blevet narret af K. Rampus. Sporet i Tjekkiet endte blindt, så Selma sender Øvst tilbage til navnekontoret. Imens bygger Sus en snedig maskine, der skal afsløre, om det er Finn Falk, der er tyven.

DR1

12:10  

Julehilsen til Grønland 2017
Julehilsen til Grønland 2017 I år er det 85 år siden DR for første gang sendte Julehilsen til Grønland. I år fejrer vi fællesskabet. Fællesskabet mellem danskere og grønlændere, fællesskabet med naturen, fællesskabet i musikken. På scenen står Nive Nielsen and the Deer Children, Da Bartali Crew, strygere fra Aalborg symfoniorkester og det grønlandske kor Ikinngutigiit. Værterne er Maria Motzfeldt og Timm Vladimir.

13:10  

Jul i det kongelige kobberkøkken
Jul i det kongelige kobberkøkken Der bliver for alvor pustet liv i det gamle kongelige Kobberkøkken under Christiansborgs riddersal, når vennerne Mette Blomsterberg og James Price rykker ind og laver traditionel dansk julemad. James viser vejen til den perfekte flæskesteg og lover 1ste klasses flæskesvær ad libitum og Mette's Ris a la mande tilberedes efter alle kunstens regler og serveres på en måde, som formegentlig aldrig er set smukkere og mere indbydende.

13:40  

Guld på Godset, Jul (1)
Guld på Godset, Jul (1) Et maleri til 150.000 kroner, julepynt med mere end 150 år på bagen og sjældne designermøbler kommer frem fra gemmerne, når danskerne strømmer til herregården Nørre Vosborg i Vestjylland for at få vurderet deres antikviteter, kunst og retroting. En række af landets skarpeste vurderingseksperter står klar med viden og historie om tingene, og så snart vurderingen er på plads, er der mulighed for at gøre en god handel med tre professionelle antikhandlere. F.eks. kan ejerne af en skænk, der skulle have været kørt på lossepladsen, forlade herregården mange tusinde kroner rigere. Programmets vært Mette Rieck tager seerne med ind bag de gamle borgmure, hvis historie strækker sig 700 år tilbage i tiden. Og hun må både i fangekælderen og på toilettet for at fortælle de fascinerende historier, der knytter sig til Nørre Vosborg. Sendt første gang 11.12.13

14:40  

Mr. Beans ferie
Mr. Beans ferie Mr. Bean er træt af det våde engelske vejr, så det langlemmede gummimenneske sætter kurs mod Sydfrankrig for at holde sig en velfortjent ferie. Men turen kommer ikke til at gå helt så glat, som Bean forestiller sig, og snart bliver han både beskyldt for kidnapning og tiljublet som filminstruktør. Mr. Bean: Rowan Atkinson. Sabine: Emma de Caunes. Carson Clay: Willem Dafoe. Instruktion: Steve Bendelack.

DR2

12:15  

Koraltrekanten (1:3)
Koraltrekanten (1:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Første del fortæller om, hvordan denne del af Stillehavet blev så rig på arter på grund af vulkansk aktivitet, og vi møder den forbløffende mangfoldighed af fisk og andre sære væsner, der kan findes i dybhavet.

13:05  

Koraltrekanten (2:3)
Koraltrekanten (2:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Området er en veritabel hovedvej for store havdyr som kæmpeskildpadder, hvalhajer og blåhvaler. Ved at studere de store vandrende havpattedyr forsøger Benjamin Kahn at finde ud af, hvad der drager dem til stedet, og hvorfor det er et kritisk tidspunkt på rejsen.

13:55  

Koraltrekanten (3:3)
Koraltrekanten (3:3) Det er en af naturens største hemmeligheder. Dybt nede i den vulkanske del af Stillehavet finder man koral-trekanten, der er uovertruffen i sin artsrigdom og skønhed, og meget vel kan rumme nøglen til overlevelse for mange andre havlevende arter, der er afhængig af korallernes eksistens. Forfatteren og antropologen Lawrence Blair fortæller om, hvordan områdets forskellige folkeslag som hvalfangerne fra Lamaleras og krokodillefolket på Weta lever af havets rigdomme, og hvad det vil betyde for befolkningen, hvis koral-trekanten skulle bryde sammen under det stigende miljømæssige pres.

14:45  

Jul i højhuset (1:3)
Jul i højhuset (1:3) På Amager i et sytten etagers højhus med internt telefonsystem, fælles køkken, eget værtshus, minimarked og 240 boliger, lever socialt belastede, arbejdere og unge studerende side om side i et unikt fællesskab. I morgencafeen arbejder 2 af højhusets faste beboere Glenn og Connie på at gøre klar til dagens ryk ind. Imens tusser husets vicevært, Rene, rundt på kontoret og tænder for julehyggen. Men da en af morgencafeens stamgæster ikke dukker op som han plejer, bliver der panik i gangene.

DR3

12:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

13:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

13:55  

Krigens skjulte ansigt (5:5)
Krigens skjulte ansigt (5:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier fra nogle af verdens brændpunkter. Martin rejser ind i et oprørskontrolleret område i det borgerkrigshærgede Sydsudan for at møde militsen The White Army. Militsen består af folk fra Nuer stammen, der kæmper mod regeringen.

14:25  

Hemmeligheder fra Nuuk (6:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (6:6) Paninnguaq kæmper med at acceptere en løgn i barndommen, som førte mange dramatiske begivenheder og hemmeligheder med sig. Og så afslører vi en række små og store hemmeligheder på falderebet. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

14:55  

Rodløs (6:6)
Rodløs (6:6) Hadji åbner op overfor vennerne om sin flugt fra Syrien. Og Ali kæmper for at finde et arbejde, nu hvor praktiktiden nærmer sig sin afslutning. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

DR K

12:10  

Halløj på badehotellet (2:12)
Halløj på badehotellet (2:12) Badehotellet Fawlty Towers skal moderniseres. Sybil foretrækker professionelle håndværkere, men Basil vil gerne spare penge, så han hyrer en lokal klamphugger i stedet. Det kommer han til at fortryde. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

12:40  

Halløj på badehotellet (3:12)
Halløj på badehotellet (3:12) Basil er i oprør over sine gæsters udsvævende opførsel. Han ser sex alle vegne og beslutter sig for at højne moralen på badehotellet. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

13:15  

Halløj på badehotellet (4:12)
Halløj på badehotellet (4:12) Basil er skrækslagen, da han opdager, at der måske er en hotelanmelder blandt gæsterne. For hvem af dem er det? Måske den excentriske lille mand, som Basil lige har svinet til på det groveste? Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

13:45  

Halløj på badehotellet (5:12)
Halløj på badehotellet (5:12) Det er gourmetaften på Fawlty Towers, og det ser ud til, at Basils store drøm om at skabe et førsteklasses hotel er ved at gå i opfyldelse. Men Basils drøm er tæt på at briste, da han finder kokken døddrukken på køkkengulvet. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

14:15  

Halløj på badehotellet (6:12)
Halløj på badehotellet (6:12) Sybil er på hospitalet, og Basil står selv for hotellets drift. Den hårdt prøvede hotelejer må både kæmpe med en brandøvelse og et udstoppet elghoved. Senere tager han sig kærligt af et tysk rejseselskab. Ikke et ord om krigen! Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

14:50  

Halløj på badehotellet (7:12)
Halløj på badehotellet (7:12) Basil må trækkes med en stokdøv og mildt sagt besværlig ny gæst. Til gengæld vinder han en formue på galopbanen - nu skal han bare sørge for, at Sybil ikke opdager det... Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

DR Ultra

12:10  

Sam & Cat II (5)
Sam & Cat II (5) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:35  

Sam & Cat II (6)
Sam & Cat II (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:55  

Sam & Cat II (7)
Sam & Cat II (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:20  

Sam & Cat II (8)
Sam & Cat II (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:40  

Sam & Cat II (9)
Sam & Cat II (9) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:05  

Sam & Cat II (10)
Sam & Cat II (10) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:30  

Ultra tæt på: Marcus og Martinus
Ultra tæt på: Marcus og Martinus Ultra er med helt tæt på, når Marcus & Martinus giver deres første koncert nogensinde i Danmark. Drengene svarer på jeres spørgsmål, og giver et unikt indblik i livet bag scenen.

14:35  

Vi elsker Marcus og Martinus - en Ultra Nyt Special
Vi elsker Marcus og Martinus - en Ultra Nyt Special Lørdag d. 18 marts gav den norske teen sensation Marcus og Martinus koncert foran tusindvis af skrigende fans i København. Ultra Nyt har fulgt to M&M'ers på dagen op til koncerten for at undersøge, hvad det er der gør, at det norske tvillingepar kan gøre SÅ mange danske børn og unge helt elektriske!

14:45  

Cykel-karaoke - Marcus & Martinus
Cykel-karaoke - Marcus & Martinus

DR Ramasjang

12:05  

Ramajetternes Jul (9:24)
Ramajetternes Jul (9:24) Øvst vender tilbage fra navnekontoret med et nyt spor i jagten på computertyven, og endelig er der fangst i Flummers drillenissefælde.

12:20  

Ramajetternes Jul (10:24)
Ramajetternes Jul (10:24) Det lykkes for Ramajetterne at finde frem til Finn Falks hemmelighed, og vennerne må endnu en gang ud på en lang rejse. Denne gang til Italien. Mens Finn Falk og Øvst går på tyvejagt, går Sus på jagt efter sin drømmefyr.

12:35  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

12:50  

Ramajetternes Jul (12:24)
Ramajetternes Jul (12:24) Er det virkelig en vaskeægte drillenisse som Flummer har fanget? Mens Flummer undersøger sagen, sender Selma de andre Ramajetter til Depot X i Ungarn, på jagt efter et nøglehul der passer til den mystiske nøgle.

13:05  

Ramajetternes Jul (13:24)
Ramajetternes Jul (13:24) Øvst og Finn Falk finder et helt rum fyldt med mystiske ting. Sammen med Sus skynder de sig hjem til lufthavnen med sporene. Heldigvis ved Selma lige præcis, hvad der skal være Ramajetternes næste træk i jagten på computertyven.

13:20  

Ramajetternes Jul (14:24)
Ramajetternes Jul (14:24) Jagten på tyven fører Ramajetterne til Sunset Casino i Kroatien, og denne gang tager Selma selv med. De eneste der bliver tilbage i lufthavnen er Flummer og drillenissen Mib. Men måske er de to alligevel ikke alene. Der er stadig noget, der er helt galt i lufthavnen.

13:35  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Ungarn får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

13:50  

Ramajetternes Jul (16:24)
Ramajetternes Jul (16:24) Det lykkes den mystiske vvs-mand at reparere vandrøret i kontroltårnet med bankoplader og tape, og i Ungarn ser missionen også ud til at lykkes for Selma og de andre. Men pludselig er Finn Falk forsvundet!

14:05  

Ramajetternes Jul (17:24)
Ramajetternes Jul (17:24) Selma og de andre vender hjem til lufthavnen med en overvågningsvideo af K. Rampus, men da de viser videoen til Flummer, får de sig noget af en overraskelse.

14:20  

Ramajetternes Jul (18:24)
Ramajetternes Jul (18:24) Øvst og Finn Falk er lige i hælene på den mystiske K. Rampus. Jagten fører dem ud til et faldefærdigt hus i en skov, og da vores to modige venner forsigtigt kigger ind af vinduet, får de sig noget af et chok.

14:35  

Ramajetternes Jul (19:24)
Ramajetternes Jul (19:24) Øvst og Finn Falk lægger en snedig plan for at narre K. Rampus væk fra huset, så de kan få fingre i julemandens computer. Men det begynder virkelig at haste, for der er kun 5 dage til jul og julen er for alvor i fare.

14:50  

Ramajetternes Jul (20:24)
Ramajetternes Jul (20:24) Situationen bliver mere og mere desperat. Selma, Sus og Flummer forsøger selv at indsamle adresser og ønsker fra alle børn i hele verden, for de har intet hørt fra Finn Falk og Øvst. Er alt håb ude?

DR1

16:05  

Familien Jul
Familien Jul Hugo bliver gode venner med nissen Pixy, som ikke nåede at komme hjem med de andre nisser. Hugo går langt for at skjule Pixy fra sin julefjendske far, men et år er lang tid at skjule en nisse, der ikke ligner mennesker, taler et mærkeligt sprog, udøver magi og som ikke kan tåle den danske sommervarme. Hugo er derfor nødt til at dele hemmeligheden med sine søskende og sammen kæmper de for, at Pixy ikke bliver opdaget. Medvirkende: Pelle F. Krusbæk, Herman Knop, Paw Henriksen, Marie Askehave, Dar Salim m.fl. Manuskript og instruktion: Carsten Rudolf. Fotograf: Bastian Schiøtt. Scenograf: M. Wan Sputnick. Musik: Niklas Schmidt. Produktion: Pixy Film ApS i samarbejde med bl. a. DR.

17:30  

Cirkusrevyen 2016 (2:2)
Cirkusrevyen 2016 (2:2) Velkommen til anden del af Cirkusrevyen 2016. Glæd dig til at se Ulf Pilgaard tilbage som Hendes Majestæt Dronningen, der ikke er helt tilfreds med prinsgemalens pensionsaftale, Lise Baastrup som småbitter og fordrukken singlekvinde, Niels Ellegaard som træt ægtemand til tre, og oplev samtidig holdet i en rørende hyldest til revykongen Dirch Passer, som i 2016 ville have fyldt 90. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

DR2

15:15  

Jul i højhuset (2:3)
Jul i højhuset (2:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. På den årlige generalforsamling er der kampvalg til bestyrelsen, og julefrokosten skal også forberedes og afholdes, så der er fuld gang i højhuset.

15:45  

Jul i højhuset (3:3)
Jul i højhuset (3:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. Det er blevet Juleaften og alt fra mad til salmesang skal forberedes og sættes i værk, for ingen skal sidde alene juleaften.

16:15  

Nak & Æd en and - 1. forsøg
Nak & Æd en and - 1. forsøg Hvad sker der, hvis man slipper naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk løs i den danske natur, udstyret med skydevåben, køkkenknive og kogegrej? Det får vi svaret på i denne helt nye programserie, hvor de to tager på jagt og laver mad i den danske natur. Deres mission er klar: Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede det over åben ild med tilbehør fra den danske fauna. Målet er til sidst at sætte tænderne i og æde det bedste måltid. Men, de to har lavet en regel: Hvis ikke Jørgen får ram på dyret - skal Nikolaj i stedet tilberede et andet og mindre appetitvækkende dyr, som Jørgen har med. I første program tager drengene på andejagt på Randers Fjord et par dage i oktober. Sendt første gang 24.10.10

16:45  

Nak & Æd en and - 2. forsøg
Nak & Æd en and - 2. forsøg Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager. Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr? Sendt første gang 13.11.11

17:15  

Nak & Æd en and - 3. forsøg
Nak & Æd en and - 3. forsøg Det er blevet oktober, og andejagten er gået ind. To gange tidligere er det gået galt for Jørgen og Nikolaj, når de har forsøgt at få en and med hjem til gryderne. Derfor er de taget til Aarø i Sønderjylland, hvor himlen siges at blive sort af fugle. Og denne gang skal det bare lykkes, for hvis Jørgen rammer forbi, står der nemlig muldvarp på menuen. Sendt første gang 11.12.11

17:44  

Nak & Æd en and - 4. forsøg
Nak & Æd en and - 4. forsøg Det er november og det er koldt, men det stopper ikke ægte naturmænd. Derfor er Jørgen og Nikolaj taget til Nordjylland på jagt efter Danmarks mindste and, nemlig krikanden. Men trods sin lille størrelse er krikanden en hurtig flyver, så det er ikke en helt nem opgave, de to herrer har sat sig for. Se med om det lykkedes dem, eller om kokken i stedet skal svinge kniven over en måge... Sendt første gang 16.10.13

DR3

15:25  

Født til succes (5:5)
Født til succes (5:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise over for sig selv, at de kan stå på egne ben. I dag er en stor dag, hvor Kasper finder ud af, om han bliver udråbt til "Årets unge håb" og kan gøre sin far stolt. Far har dog ikke fået lov til at komme med ind til festen, men må stå ude i foyeren og se prisuddelingen på en storskærm. Kristoffer er godt på vej til at finde sin egen lille niche som agent for en tysk kunstner. Han skal til München og være med til at styre et stort event, men spørgsmålet er, hvad far siger til det valg og om Kristoffer nu har fundet sin egen vej. Frederik står også ved en skillevej. Han har gang i lidt for mange ting og skal til at vælge. Lige nu tyder alt på, at den app, som han er medejer af, kan gå hen og få et gennembrud til Danish Music Award, så skal han satse på den, skolen eller vinen?

15:55  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

16:25  

Beowulf
Beowulf Danmark, år 507. Kong Hrodgars hof plages af uhyret Grendel. Kongen udlover halvdelen af rigets guld til den, der slår uhyret ihjel. Den heltemodige Beowulf melder sig til opgaven, og snart drager han i kamp mod Grendel. Men der findes et væsen, der er endnu farligere end Grendel - nemlig hans vidunderligt smukke mor. Beowulf: Ray Winstone. Kong Hrodgar: Anthony Hopkins. Grendels mor: Angelina Jolie. Unferd: John Malkovich. Instruktion: Robert Zemeckis.

DR K

15:25  

Halløj på badehotellet (8:12)
Halløj på badehotellet (8:12) Basil er begejstret, da han opdager, at to af gæsterne er læger. I hvert fald indtil han finder ud af, at den ene nærmere bestemt er psykiater. Basil går fluks i forsvarsposition. Han ved nemlig, at psykiatere ser sex alle vegne... Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

16:05  

Halløj på badehotellet (9:12)
Halløj på badehotellet (9:12) Et amerikansk ægtepar gæster hotellet efter normal spisetid. Det kommer de til at fortryde. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

16:40  

Halløj på badehotellet (10:12)
Halløj på badehotellet (10:12) Selv efter de er døde, plages Basil Fawlty af sine gæster. En af hotelgæsterne findes livløs i sin seng - uden at vise det mindste hensyn til Basils blodtryk. Basil har brug for værelset til de næste gæster, så han beslutter sig for at skjule liget. Det er lettere sagt end gjort. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

17:15  

Halløj på badehotellet (11:12)
Halløj på badehotellet (11:12) Basil har glemt sin og Sybils bryllupsdag. Det tror Sybil i hvert fald, så hun stormer ud af døren i raseri. Basil har dog ikke glemt noget som helst. For en gangs skyld er det faktisk lykkedes ham at huske dagen. Tilmed har han planlagt et stort surprise-party. Hvad skal han nu sige til sine gæster? Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

17:45  

Halløj på badehotellet (12:12)
Halløj på badehotellet (12:12) Basil Fawltys badehotel får besøg af en inspektør fra sundhedsvæsenet. Hotellet kan kun blive renere, og Basil får 24 timer til at bringe tingene i orden. Men hvad skal han stille op med Manuels 'sibirske hamster'? Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

DR Ultra

15:00  

Marcus & Martinus - Sammen om drømmen
Marcus & Martinus - Sammen om drømmen Tvillingebrødrene Marcus og Martinus er 15 år og begyndte allerede som 4-årige at synge i kor. Karrieren tog fart efter en optræden i et familieshow under en ferie i Thailand, og i 2012 vandt de alles hjerter, da de sejrede med sangen " To dråber vann" ved MGP junior i Norge. Deres største hit "Elektrisk" er set over 85 millioner gange på YouTube og drengene har over 1,2 millioner følgere på Instagram. Dokumentarfilmen følger drengene fra deres karriere for alvor tog fart i starten af 2015 og frem til efteråret 2016, hvor de udgiver deres første album på engelsk, som er dedikeret til deres fans, og spiller to udsolgte koncerter i Oslos største koncerthal, Spektrum.

16:25  

Braceface (18)
Braceface (18) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

16:45  

Junglebanden
Junglebanden

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:10  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22)
Klassens Jul - Et kikset krybbespil (22) Klassen forsøger at forberede det krybbespil, som skal vises til fælles Jul. Men da fælles jul bliver aflyst, og Frederik finder ud af, at det ikke er lykkes ham at få Josefine til at blive i klassen, forsøger Bertram at samle klassen omkring en farvelgave til Josefine.

17:50  

Klassens Jul - Hemmeligt møde (23)
Klassens Jul - Hemmeligt møde (23) Frederik har planlagt en mini fælles Jul for ham og Josefine, men Josefine møder ikke op alene, og Frederiks overraskelse går i vasken. Da han endelig får Josefine for sig selv, bliver de forstyrret, og Josefine er pludselig væk.

DR Ramasjang

15:05  

Ramajetternes Jul (21:24)
Ramajetternes Jul (21:24) Selma, Sus og Flummer har virkelig knoklet og indsamlet 182 børns julegaveønsker. Men de mangler stadig mere end 2 milliarder navne og ønsker, og der er kun 3 dage til jul. De kunne virkelig godt bruge hjælp fra Finn Falk og Øvst, men de er som sunket i jorden. Da det ser allermest sort ud, får Selma en genial Idé.

15:20  

Ramajetternes Jul (22:24)
Ramajetternes Jul (22:24) Selma, Sus og Flummer vil komme Øvst og Finn Falk til undsætning, men alle lufthavnens cykler er punkterede. De tre har ikke en chance for at nå det i tide. Med mindre drillenissen kan hjælpe!?

15:40  

Gurli Gris V (9)
Gurli Gris V (9) Regnvejrsdag-legen

15:50  

Chuggington
Chuggington Sne på sporet

16:00  

Chuggington
Chuggington Specialredningsholdet

16:10  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

16:15  

Albi
Albi Albi vil have en hund

16:20  

Yakari III (26)
Yakari III (26)

16:35  

Paw Patrol II (23)
Paw Patrol II (23) Vovserne redder en snowboardkonkurrence

17:00  

Ramajetternes Jul (23:24)
Ramajetternes Jul (23:24) Ramajetterne kaster alt ind i kampen mod K. Rampus. Det er sidste chance hvis julen skal reddes.

17:15  

Nissernes Ø (23:24)
Nissernes Ø (23:24) "Kærlighed og kroket" Det er en stor dag for Fornøje-Frederik - endelig skal han møde sin mor.... og senere sin bror. Mette Wuns får en hård landing, da hun på uheldig vis styrter ned i junglen med de 3 i næbbet. Nu skal Fortnisserne hjælpe med at lede; men hvad hjælper det, når de selv farer vild og bliver væk? Men Nissebanden er samlet igen - og det er godt. Og nu er de ikke længere 5 - men 6! Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mik Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:45  

Motor Mille på maskintur - Gravko (9)
Motor Mille på maskintur - Gravko (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Kæledyrenes hemmelige liv (4:8)
Kæledyrenes hemmelige liv (4:8) Vi elsker vores kæledyr. Vi bor sammen med dem, tager os af dem og beskytter dem, men vi regner også med, at de beskytter os og trøster os, når vi har behov for det. Her følger vi hunden Gypsi og hendes tre hvalpe, katten Pandy og hendes kuld af fire killinger og et helt kuld smågrise fra de bliver født, til nogle af dem skal ud til nye hjem.

19:30  

Snefald (23:24)
Snefald (23:24) Julius er tilbage! Men kan de nå at læse alle brevene og få blæst alle julekuglerne, så vejen til VU åbner sig? Sendes med synstolkning på DR1Syn

20:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Kan man gætte et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende stykker spillet bagfra? Og kan man spille kendte værker på udtjente slagtøjsinstrumenter? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. DR SymfoniOrkestret står for musikken, mens Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

20:30  

Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2)
Den store jule- og nytårsbagedyst (1:2) Så er der julebagedyst! Igennem et jule- og et nytårsprogram kan du møde nogle af de skønne deltagere fra årets bagedyst, når de dyster i julebag, konfekt og andre lækkerier. I julehyggens navn har de alle fået lov at invitere en gæst med i køkkenet, som skal hjælpe dem i udfordringerne. Se med når årets bagedystdeltagere skal samarbejde med deres: datter, søster, faster, ven eller veninde. Hvem kan få makkerskabet til at fungere? Og hvem imponerer dommerne med det bedste julebag og sikrer sig en plads i finalen i Den store jule- og nytårsbagedyst.

DR2

18:25  

Life of Crime
Life of Crime Mickey er gift med den korrupte ejendomsmægler Frank. En dag bliver hun bortført af småforbryderne Louis og Ordell, der håber på at lænse Frank for en million dollars i løsepenge. Desværre er Frank bedøvende ligeglad med Mickey. Han lever det søde liv på Bahamas med sin elskerinde og er faktisk bare sluppet af med et problem. En holdning, der skaber en del nye problemer for alle sagens parter. Mickey: Jennifer Aniston. Frank: Tim Robbins. Ordell: Yasiin Bey. Instruktion: Daniel Schechter.

20:00  

Temalørdag: Fra alle os til alle jer
Temalørdag: Fra alle os til alle jer

DR3

18:10  

DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet
DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet Små børn i lænker i bønnelejre, små børn, der forvises fra deres landsbyer for at blive 'healet' og 'helbredt', Andre der er tvunget til at leve på gaden, og børn der i nogle tilfælde endda er blevet dræbt. Er dette virkeligheden for mange handicappede i Ghana? Den handicappede journalist Sophie Morgan er taget på en øjenåbnende rejse for at undersøge, om Ghana er verdens værste sted at være handicappet.

19:05  

Pandaerne (7:7)
Pandaerne (7:7) "Debbie bliver enke" Tommy beordres af sin chef, Svend, med på en rejse til Sydafrika, hvor et af Medipharms produkter har skabt en masse tvekønnede børn. Undervejs rammes flyet af et voldsomt lyn - Tommy og Svend vågner op på en eksotisk ø langt fra civilisationen. Hjemme informeres Debbie om at hendes mand formodes omkommet og hun og børnene skal forberede sig på et liv uden far og mand. Debbie begynder hurtigt at modtage tilbud fra tilbedere. Både mænd og en kvinde.

19:30  

Koncert fra Oslo - VG hitlisten 2017
Koncert fra Oslo - VG hitlisten 2017 Gigantisk musikfest med Mø, Amanda Delara, Marcus & Martinus, Gabrielle, Julie Bergan, ItaloBrothers, Nico & Vinz, Hkeem + Temur og mange flere kunstnere. Programmet er optaget fra livekoncerten på Rådhuspladsen i Oslo. Nordvision fra Norge.

20:30  

The Expendables
The Expendables Barney Ross leder en gruppe lejesoldater, der hyres til en tophemmelig, CIA-finansieret operation i et sydamerikansk land. Ross og hans mænd skal styrte den brutale diktator general Garza. Det lyder som en let tjans for de hårdkogte drenge, men snart står det klart for dem, at opgaven bliver alt andet end rutine. Barney Ross: Sylvester Stallone. Lee Christmas: Jason Statham. Yin Yang: Jet Li. Gunnar Jensen: Dolph Lundgren. Instruktion: Sylvester Stallone.

DR K

18:20  

Huset på Christianshavn (84)
Huset på Christianshavn (84) Sidste afsnit. "Hus forbi". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karls Stegger, Preben Mahrt, Helge Kjærulff-Schmidt, Edvin Tiemroth, Henning Palner, Dick Kaysø, Jørgen Beck, Pouel Kern og Olaf Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Fra 1977.

19:05  

Huset på Christianshavn - En men'skelig aften
Huset på Christianshavn - En men'skelig aften Olsens drøm om "en stille men'skelig jul uden ballade og nerver og med fem slags småkager" er lige ved ikke at gå i opfyldelse. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Gunnar Strømvad. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 23. december 1970.

19:25  

Hjem til Jul
Hjem til Jul Julen er danskernes yndlingshøjtid. Men hvad er egentlig sammenhængen mellem Jesusbarnet i krybben, flæskesteg, juletræ og julegaver? Hvorfor og hvordan fejrer vi danskere jul? Vi følger familien Abilgård i Aarhus, som kæmper for at holde den helt perfekte jul med de klassiske juletraditioner i en travl hverdag. Og så møder vi juleentusiasterne Esben Bjerre og Sisse Sejr, som fortæller, hvad de elsker ved julen. Og det muslimske par Natasha Al-Hariri og Niddal El-Jabri, som samler familien til halal-mad og hygge i julen.

19:55  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Babettes Gæstebud
Babettes Gæstebud En uvejrsnat i 1871 er den franske mesterkok Babette ankommet til den barske jyske vestkyst. Her har hun nu boet i 14 år som husholderske for to fromme præstedøtre. Babettes eneste forbindelse med hjemlandet er en lotteriseddel, som en trofast veninde fornyer hvert år. Ingen på egnen ved, hvem Babette egentlig er - eller hvilken storslået plan, hun udklækker, da hun vinder en betragtelig sum. Gabriel Axels lune Blixen-filmatisering modtog en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Babette: Stéphane Audran. Filippa: Bodil Kjer. Martine: Birgitte Federspiel. Lorens Löwenhielm: Jarl Kulle. Fortællerstemmen: Ghita Nørby. Manuskript: Gabriel Axel efter Karen Blixens fortælling. Instruktion: Gabriel Axel.

DR Ultra

18:00  

The Next Step III (26)
The Next Step III (26) En verden til forskel

18:25  

The Next Step III (27)
The Next Step III (27) Blind

18:45  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (23:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (23:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (22:24)
Snefald (22:24) Selma, Pil og Frida går ud i mørket. Skyggehulen og Julius må befinde sig derude. Winter bliver gal, da han finder ud af, at forbuddet mod boller ikke respekteres, at han lukker Gertruds bageri. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (9:10)
Trio (9:10) TRIO har narret skattejægerne til det forkerte sted. De er selv i den nye kirke, og nu har TRIO alle pladerne og medaljonen. De er fortvivlede. Det er bare sten og jern og ikke noget noget skattekort. Kan medaljonen vise skattens skjulested?

19:55  

Klassens Jul - Hemmeligt møde (23)
Klassens Jul - Hemmeligt møde (23) Frederik har planlagt en mini fælles Jul for ham og Josefine, men Josefine møder ikke op alene, og Frederiks overraskelse går i vasken. Da han endelig får Josefine for sig selv, bliver de forstyrret, og Josefine er pludselig væk.

20:10  

Voksenfælden II (5)
Voksenfælden II (5) Børnene fra Voksenfælden er sammen med to af Ultras værter ude at teste, hvor mange billeder de kan få de voksne til at tage i jagten på det perfekte billede med deres "største" idol. De tester også, hvor lang tid de fysisk kan røre ved de voksne, inden det bliver for akavet og de går deres vej.

20:30  

Sej eller ej
Sej eller ej Hver dag bliver han mobbet af de sejeste drene på skolen. Og det er helt fint. For så slipper alle de andre børn. En dag flytter en ny pige, Lise, ind i nabohuset. Hun synes, Mofulfs ideer er de dummeste, hun nogensinde har hørt, og hun skaber totalt kaos.

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:30  

Prinsessen og frøen
Prinsessen og frøen Handlingen udspiller sig i det farverige New Orleans, hvor den smukke unge pige Tiana møder en frø-prins, der er desperat for at blive til menneske igen. Et skæbnesvangert kys leder dem begge ud på et eventyr i Louisianas betagende men også berygtede sumpe.

20:03  

Hunden Ib
Hunden Ib

20:07  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

Love Actually
Love Actually Kærlighedens veje er uransagelige og ikke altid lige praktiske. Det opdager en række meget forskellige londonere i tiden op til jul. Fra skoleknægten, der brænder varm på klassens kønneste pige, til den nyudnævnte premierminister, der falder pladask for sin unge assistent. Premierministeren: Hugh Grant. Daniel: Liam Neeson. Karen: Emma Thompson. Sarah: Laura Linney. Juliet: Keira Knightley. Natalie: Martine McCutcheon. Billy Mack: Bill Nighy. Rufus: Rowan Atkinson. Jamie: Colin Firth. Præsidenten: Billy Bob Thornton. Harry: Alan Rickman. Instruktion: Richard Curtis.

23:40  

Lewis: Hinsides godt og ondt
Lewis: Hinsides godt og ondt For 13 år siden blev Graham Lawrie dømt for mordet på tre politifolk. Nu rejses der tvivl om bevismaterialet. Det er dårlige nyheder for Lewis, for det var ham, der efterforskede sagen. Snart tager sagen en dramatisk drejning. En ung betjent myrdes - med det samme våben, som blev brugt for 13 år siden. Har Lewis spærret den forkerte mand inde? Eller har Lawrie en medskyldig uden for fængslet? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: David Drury.

DR2

21:00  

Erik og Else - The movie
Erik og Else - The movie Dansk satire fra 2014 Se den samlede fortælling om det dysfunktionelle ægtepar Erik og Else og deres to venner John og Tulle. En historie om hustruvold, badminton, ostemadder og selvudvikling. Sendt første gang 18.01.2014

21:55  

Labans Jul - Exit Laban (4:4)
Labans Jul - Exit Laban (4:4) Julefrokosten i Rødovre Centrum er lystig og Carsten forsøger at vinde Majas kærlighed. Det går ikke helt efter planen, og det knuser Carsten. Han forsøger at drukne sorgerne, hvilket går ud over hans forhold til kollegerne - og Jette. Han bliver fyret! Det vil Carsten ikke finde sig i, så han finder på en plan, som både skal vippe Victor af pinden, skabe medlidenhed hos Maja og vise Jette, at det er ham, der har esset i ærmet. Han har planlagt en dramatisk exit - hvis han altså kan komme ind i centeret...

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Birdman
Birdman Riggan blev actionstjerne i en stribe superheltefilm om 'Birdman'. Men Riggan har behov for at bevise, at han er mere end en Hollywoodklovn i fuglekostume. Den kriseramte skuespiller kæmper for at stable et Broadwaystykke på benene med ham selv i hovedrollen. Premieredagen nærmer sig, stemningen bliver mere og mere hektisk, og Riggans indre dæmoner står i kø for at spænde ben for hans ambitioner. 'Birdman' modtog hele fire Oscars, blandt andet for årets bedste film. Riggan: Michael Keaton. Mike: Edward Norton. Sam: Emma Stone. Instruktion: Alejandro G. Iñárritu.

DR3

22:05  

Killshot
Killshot Den smukke Carmen og hendes mand Wayne er vidne til en hændelse, der gør, at de bliver nødt til at flygte for deres liv. Parret kommer under politiets beskyttelse og flytter langt hjemmefra, men netop som de tror, de er i sikkerhed, bliver de målet for en ihærdig lejemorder og hans unge psykopatiske følgesvend. Wayne: Thomas Jane. Carmen: Diane Lane. Blackbird: Mickey Rourke. Instruktion: John Madden.

23:35  

The Contract
The Contract Lænket til en døende politimand skylles lejemorderen Frank Carden ned af floden og lige i armene på Ray Keene, der er på vandretur med sin rebelske teenagesøn. Ray kender skovene godt og har aldrig sagt nej til en udfordring. Nu sætter han alt ind på at få afleveret Carden til politiet, men Cardens mænd er lige i hælene på den umage trio. Frank Carden: Morgan Freeman. Ray Keene: John Cusack. Chris Keene: Jamie Anderson. Instruktion: Bruce Beresford.

DR K

21:40  

Stayin' Alive - Grammy hylder Bee Gees
Stayin' Alive - Grammy hylder Bee Gees I år er der 40 års jubilæum for Saturday Night Fever, den legendariske film med musik af Bee Gees. Det fejres med et storslået show. Med John Travolta som vært møder vi bl.a. kunstnere som Jason Derulo, Celine Dion, Ed Sheeren, Keith Urban og Stevie Wonder med deres version af uforglemmelige evergreens som 'How Deep Is Your Love?', 'Night Fever', To Love Somebody', 'More Than a Woman', 'Lonely Days', 'Emotion' og mange andre.

23:05  

Julie og skofabrikken
Julie og skofabrikken Endelig synes lykken og arbejdsmarkedet at smile til Julie, da hun får job på en fabrik, der laver dyre sko. Der er endda en kæk, ung lastbilchauffør, der gør kur til hende. Men allerede på Julies første dag lyder der rygter om nedskæringer. Den unge kvinde forsøger at holde lav profil, men snart er hun indblandet i en livlig arbejdskamp. Julie: Pauline Etienne. Samy: Olivier Chantreau. Félicien: François Morel. Instruktion: Paul Calori og Kostia Testut.

DR Ultra

21:43  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:10  

Sherlock Holmes (28)
Sherlock Holmes (28) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Boscombe-mysteriet". En farmer af australsk oprindelse bliver fundet død i nærheden af en lille sø på sin ejendom i England. Da det kommer frem, at han og sønnen James forinden havde et forrygende skænderi, anklages James for mordet. Men så henvender en vis Alice Turner sig til Sherlock Holmes.

02:00  

Sherlock Holmes (29)
Sherlock Holmes (29) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Den fornemme klient". En ung kvinde af god familie er fast besluttet på at gifte sig med den østrigske baron Gruner på trods af hans kriminelle fortid. Sherlock Holmes og dr. Watson bliver draget ind i sagen via en mellemmand, oberst Damery.

02:50  

Miss Marple: Spil med spejle
Miss Marple: Spil med spejle For at berolige sin gamle veninde Ruth tager miss Marple til Stonygates, hvor Ruths søster Carrie-Louise bor sammen med sin tredje mand, Lewis. Huset er omdannet til opdragelsesanstalt for unge kriminelle, og volden synes at lure under overfladen. Skud bliver affyret i et mørkt rum, men ofret bliver fundet et helt andet sted. Miss Marple må igen på arbejde. Miss Marple: Julia McKenzie. Ruth Van Rydock: Joan Collins. Lewis Serrocold: Brian Cox. Instruktion: Andy Wilson.

DR2

00:55  

Gibraltar
Gibraltar Marc ejer en bar i Gibraltar, men han er i pengebekneb, så han lader sig overtale til at blive betalt meddeler for de franske toldmyndigheder. Marc skal give dem oplysninger om diverse skumle typer, der besøger hans bar, og snart er han fanget i et farligt spil mellem internationale narkosmuglere og uærlige toldembedsmænd. Marc: Gilles Lellouche. Redjani: Tahar Rahim. Mario: Riccardo Scamarcio. Instruktion: Julien Leclercq.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:05  

Passion
Passion Christine er Isabelles chef på et reklamebureau, og tilsyneladende gør hun sit bedste for at hjælpe sin unge kollega frem. Men Christines kærlige væsen dækker over iskolde ambitioner. Hun stjæler en af Isabelles kampagner og høster æren for den. Det er en ydmygelse, som Isabelle ikke vil finde sig i, og et dødeligt spil begynder. Christine: Rachel McAdams. Isabelle: Noomi Rapace. Dani: Karoline Herfurth. Instruktion: Brian De Palma.

02:40  

Et liv i sus og dus
Et liv i sus og dus For 25 år siden var der 140 milliardærer i verden. I dag er der over 1200. Her fortæller tre af dem om deres liv, og om de overvejelser de har, når det drejer sig om deres penge. De giver os svaret på, hvad et menneske, der allerede har alt, bruger sine penge på.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:30  

Rolling Stone Magazine: 50 år med sex, musik og politik (1:2
Rolling Stone Magazine: 50 år med sex, musik og politik (1:2 Den oscarvindende instruktør Alex Gibney går tæt på nogle af magasinets største historier og journalistiske scoops gennem de sidste 50 år.

02:30  

Rolling Stone Magazine: 50 år med sex, musik og politik (2:2
Rolling Stone Magazine: 50 år med sex, musik og politik (2:2 Den oscarvindende instruktør Alex Gibney går tæt på nogle af magasinets største historier og journalistiske scoops gennem de sidste 50 år.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1217104511