Mariager
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 17. marts 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 17. marts 2018

DR1

01:25  

Miss Marple: Mod nulpunktet
Miss Marple: Mod nulpunktet Miss Marple besøger sin gamle skoleveninde Lady Tressilian på hendes landsted i Devon. Den berømte tennisspiller Nevile Strange og hans nye kone er blandt de mange farverige gæster, og det samme er Neviles første kone. Der er spændinger og jalousi i luften, og snart må Miss Marple opklare ikke blot ét, men to mord. Miss Marple: Geraldine McEwan. Thomas Royde: Julian Sands. Audrey Strange: Saffron Burrows. Nevile Strange: Greg Wise. Instruktion: David Grindley.

02:55  

Hjemmefronten II (3:6)
Hjemmefronten II (3:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

03:45  

Halløj på badehotellet (9:12)
Halløj på badehotellet (9:12) Et amerikansk ægtepar gæster hotellet efter normal spisetid. Det kommer de til at fortryde. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

04:15  

Halløj på badehotellet (10:12)
Halløj på badehotellet (10:12) Selv efter de er døde, plages Basil Fawlty af sine gæster. En af hotelgæsterne findes livløs i sin seng - uden at vise det mindste hensyn til Basils blodtryk. Basil har brug for værelset til de næste gæster, så han beslutter sig for at skjule liget. Det er lettere sagt end gjort. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

04:45  

Bonderøven 2009 (7)
Bonderøven 2009 (7) Bonderøven Frank har slagtet en ged. Så nu skal der for første gang laves gedepølser på den gamle kødhakker. Der hentes krydderier og hvidløg i køkkenhaven, og så er det blevet tid til at vende høet på marken. Frank laver et nyt bord til badeværelset - og bruger naturligvis sin økse. Sendt første gang 22.02.09

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

De danske skove
De danske skove Med udgangspunkt i saltsydningen og skovens udryddelse på Læsø tager vi med Helge Qvistorff til de forblæste klitplantager på Jyllands top. Vi får bl.a. historien om sandflugten og negerslaven, der var med til at plante den første plantage i Skagen. Vi ser på Råbjerg Mile og den frodige Tversted Plantage på kanten af Vesterhavet. Tilrettelæggelse: Helge Qvistorff og Svend Ovesen. Fotograf: Orla Nielsen. Produceret af Dafolo TV-Video for DR TV Sendt første gang 21.07.92

05:50  

DR Friland: Så langt så godt (5:6)
DR Friland: Så langt så godt (5:6) Dorthe og Palle kom med på et afbud i 2003, som de andre frilændere, tiltrukket af gældfriheden. Palle var så skråsikker på, at familien kom inden døre inden vinteren, at han valgte en meget interimistisk løsning med et midlertidigt hjem på byggegrunden. Til stor fortrydelse for begge; når kulden melder sig, er Dorthe nemlig dén, der er rejst. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 14.12.05

06:20  

Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8)
Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8) I dagens program er vore fem ekspertværter taget til Thy og Han Herred. Havbiolog Anders Drud studerer de gamle havbåde, der er tæt ved at forsvinde fra Danmarks kyster. Biolog og eventyrer Line Friis Frederiksen sætter livet på spil i Vesterhavet, og lader sig suge ned af et revlehul. Historiker Ulrik Langen undersøger, hvordan et skibsforlis blev startskuddet til dansk kystredning, og det kommer Anders Drud til gode, da han kaster sig i vandet og afprøver Kystredningstjenestens metoder. Botaniker Flemming Rune smager på Thy Nationalpark, og geograf Mai Maskell oplever, hvordan havet hvert år æder et stykke af Danmark ved Thyborøn Kanal. Sendt første gang 11.07.11

08:00  

Antikkrejlerne med kendisser (83)
Antikkrejlerne med kendisser (83) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:45  

Antikkrejlerne med kendisser (84)
Antikkrejlerne med kendisser (84) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

01:25  

Seriemordersken Myra Hindley (1:3)
Seriemordersken Myra Hindley (1:3) "Barndom, død og forelskelse" Britisk dokumentarserie fra 2014. (Partners in Crime: The Moors Murderers) Portræt af Myra Hindley, Storbritanniens mest berygtede seriemorder, der sammen med sin kæreste Ian Brady begik mindst fem grusomme og sadistiske barnemord. De såkaldte hedemord rystede det britiske samfund i 1960'erne. Rekonstruktioner, uddrag af Hindleys upublicerede selvbiografi og interview med Myras skolekammerater, pårørende til ofrene og politiet, tegner et billede af en kvinde, der var følelsesmæssigt skadet af en dybt voldelig barndom, og for hvem mødet med Ian Brady blev skæbnesvangert.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

Coherence
Coherence En gruppe venner samles til et middagsselskab samme aften som et mystisk himmellegeme passerer hen over dem. Kort efter begynder mærkelige ting at ske, og hvad, der skulle have været en hyggelig aften, udvikler sig til noget nær et mareridt. Emily: Emily Baldoni. Kevin: Maury Sterling. Mike: Nicholas Brendon. Instruktion: James Ward Byrkit.

02:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:40  

Red Lights
Red Lights Sammen med psykologen Margaret Matheson rejser den unge Tom Buckley rundt for at undersøge paranormale fænomener - og afsløre dem som svindelnumre. Snart står makkerparret over for deres livs største udfordring. Den karismatiske Simon Silver er verdensberømt for sine psykiske evner. Og da Margaret og Tom begynder at efterforske ham, sætter det Toms verdenssyn på en hård prøve. Tom Buckley: Cillian Murphy. Margaret Matheson: Sigourney Weaver. Simon Silver: Robert De Niro. Instruktion: Rodrigo Cortés.

04:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

04:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff om sidste århundredes begivenheder. Der er indslag med kongeparret til Sct. Olajs ophøjelse til Domkirke, nye motionsapparater mod dellerne. Kong Hussein besøger Israel for første gang. Sygeplejersker og læger aktionerer på Rigshospitalet. Nazisterne opruster i Nürnberg og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Henrik Iversen, Steen Henriksen og Per Wiking.

05:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om politikermøde på højt plan i Gudhjem, om tronfølgeren på Amazonfloden, om olieefter- forskning i Tønder, om et nyt smart luksushotel i Nord- sjælland, og om den engelske dronning, der bliver telefon- fuppet. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

05:25  

Dagens Sang: Landet
Dagens Sang: Landet - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (19:56)
Taxa (19:56) Lotte er blevet fængslet efter drabet på Claus, og de beviser, der kunne underbygge, at hun handlede i selvforsvar er tilsyneladende forsvundet - imens er Fie gået i baglås, selv om både Mike og Stine prøver at hjælpe. På Krone-Taxa er der store problemer med de nye vognmænd - og så står Verner igen ansigt til ansigt med Kirsten. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Helge Scheuer, Bent Mejding, Birthe Neumann, Torben Jensen, Claus Bue, Jens Jørn Spottag, Benny Hansen, Dorte Højsted, Henrik Larsen, Thomas Vilstrup, Ole Lemmeke, Sophie Louise Lauring og Søren Spanning. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Solen er så rød mor
Dagens Sang: Solen er så rød mor - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Christianskirken, Fredericia.
Gudstjeneste fra Christianskirken, Fredericia. Provst Børge Munk Povlsen, der også er sognepræst i kirken, er liturg og prædikant Midfaste søndag. Her handler det om troen, der er livets brød. Organist er Hans Esbjerg. Christianskirken er bl.a. kendt for sit alterparti, der er skabt af kunstneren Bjørn Nørgaard. Det består af 24 glasmosaikker. 12 med gammeltestamentlige og 12 med nytestamentlige fortællinger. Herudover består udsmykningen af et guldbelagt alterrelief med nadveren som tema og med tydelig inspiration fra Leonardo da Vincis berømte nadverbillede. Og endelig to smukke sølvkandelabre formet som to andre fortællinger fra skærtorsdag: Jesus, der vasker disciplenes fødder og Jesus i Getzemane Have kort før tilfangetagelsen.

DR Ultra

06:25  

Thunderbirds (19)
Thunderbirds (19) Udsugning

06:45  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

07:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Gumball IV (17)
Gumball IV (17)

08:45  

Gumball IV (18)
Gumball IV (18)

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (11)
Babar (11) Jeg hjerte fru Struds

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

06:05  

Chuggington IV (17)
Chuggington IV (17) Vice-fut-patruljørerne

06:15  

Morten Skildpadde (17)
Morten Skildpadde (17) Morten flyver med drage

06:40  

Sofus III (6)
Sofus III (6) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Malik Emil, der skal holde halloween. De skal lave falsk blod, klæde sig ud og for-skrække Malik Emils mormor.

06:55  

Yakari III (4)
Yakari III (4)

07:10  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) På cykeltur

07:30  

Cirkeline og verdens mindste superhelt
Cirkeline og verdens mindste superhelt Dansk tegnefilm 2004. Cirkeline er taget på ferie til Tyrkiet med sin tegner, så vennerne Ingolf, Frederik og Viktor sniger sig ombord på bedstefars skib, for at tage ned og besøge hende. På skibet møder de en anden blind passager - den barske og frygtløse mus Ali. Han lokker vores venner på nye spændende eventyr, så alle må grueligt mange prøvelser igennem for at nå helskindede igennem den farefulde færd. Instruktør: Jannik Hastrup Manuskript: Jannik Hastrup & Kit Göetz Medvirkende: Bjarke Kastberg Andersen (Viktor) Alberte Malling Skronski (Ingolf) Kristoffer Thomas Schmidt (Frederik) Tillie Emilia Bech (Özlem) Anna Gregorius (Cirkeline) Marlon Vilstrup (Ali) Joachim Boie Helvang (Tunkay) Bodil Udsen (Bedstemor) Jesper Klein (Bedstefar) Kaya Brüel (Fatima) Ole Thestrup (Mustafa)

08:45  

Min ven Marlon (1)
Min ven Marlon (1)

 
DR1

09:29  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

11:45  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

11:50  

De store katte (11)
De store katte (11) Leoparden Korthale dukker frem med sine nye unger, men de har få chancer for at overleve i det barske paradis, som Mara sletten er. Sumpløverne lever godt og trygt, men ungerne kommer pludseligt i fare ved mødet med elefanten, den afrikanske slettes sværvægter. Geoparden Amber og hendes unger går glip af et måltid og må starte forfra, men det bliver endnu værre for ungerne, da Amber pludseligt forsvinder.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Verdens største Balkanfest
Verdens største Balkanfest Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne tredje episode er Leo taget til verdens største Balkanfest, Guca i Serbien. Og her er der masser af balkanrytmer, trompetmusik og mængder af kød tilberedt på alle mulige måder. Leo er oprindelig fra Bosnien-Hercegovina, han elsker musikken og den typiske kultur her, men han er spændt på hvor velkommen, han kommer til at føle sig på denne serbiske festival. Nordvision fra Norge.

10:15  

Verdens største hindufestivaler
Verdens største hindufestivaler Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne fjerde episode er Leo taget til Kolkata i Indien, hvor en af verdens allerstørste hindufestivaler finder sted. Årligt fejres den mægtige kvindelige gud, Durga, og det sker med masser af dans, mad og besøg i flest mulige af de 4000 midlertidigt opsatte pavilloner, der sættes op. Her er guld, neonlys og hinduistiske ritualer. Leo kaster sig ud i folkefesten med alle de glade indere, men han undrer sig over, hvordan man kan fejre en mægtig gudinde så overdådigt i et land, hvor kvinder i praksis har så lidt magt og lever så udsat. Nordvison af Norge.

10:45  

Smag på Etiopien
Smag på Etiopien Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:25  

Smag på Borneo
Smag på Borneo Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

10:15  

Det mørke net: Rewire
Det mørke net: Rewire Internettet giver os hurtig og let adgang til uanede mængder af tekst, lyd, billeder og videooptagelser. Men hvad gør de mange klik, tasteanslag og søgeresultater ved vores hjerner? Programmet kigger nærmere på, hvordan internettet påvirker vores sind.

10:40  

Det mørke net: Provokation
Det mørke net: Provokation sociale medier giver alle en stemme - på godt og ondt. Dokumentaren zoomer ind på chikane og trolling via sociale medier.

11:05  

Det mørke net: Revolution
Det mørke net: Revolution Internettet har forandret alt; givet de stemmeløse en stemme og givet masserne nye muligheder for at udøve modstand mod autoriteter. Programmet kigger nærmere på revolutioner, der begynder på internettet og møder bl.a. en misbrugsaktivist, der bruger teknologien til at dokumentere og rapportere om politimisbrug og en iværksætter, hvis 3D-printning gør det muligt at producere våben, som ikke kan spores.

11:35  

Shark Kill Zone
Shark Kill Zone Shark Kill Zone) De er muligvis øverst i havets fødekæde, men selv hajer står over for udfordringer ved hvert måltid. Her følger vi ti forskellige hajarter på deres jagt efter bytte. Hvordan har de udviklet deres enestående og snedige jagtteknikker? Hvad er hemmeligheden bag deres succes?

DR K

09:30  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

10:10  

aHA!
aHA! Mød Lasse Spang Olsen, Dorte Høgh, Kamilla Gregersen og Anne Louise Hassing i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1995. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 5.10.02

10:55  

Huset på Christianshavn (21)
Huset på Christianshavn (21) "Gode vibrationer" Slumstormere overtager nabohuset, og det giver anledning til mangt og meget, bl.a. også en fantastisk forsoningsfest. Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling, Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Anja Miehe-Renard, Ulla Gottlieb. Birger Jensen, Niels Hinrichsen og Hans-Henrik Krause. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 5. februar 1972

11:30  

Huset på Christianshavn (22)
Huset på Christianshavn (22) "En tolver" Olsen får en tolver, og endnu engang bekræftes det, at forventningens glæde er den største. Manuskript: Knud Poulsen. Instruktion: Erik Balling, Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Tue: Finn Storgaard. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 12. februar 1972.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Atlantis: Milo vender tilbage
Atlantis: Milo vender tilbage

11:15  

Ultra Factor
Ultra Factor

11:40  

Ultra Factor
Ultra Factor

DR Ramasjang

09:00  

Min ven Marlon (2)
Min ven Marlon (2)

09:15  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

09:40  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:05  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

10:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus skal sove i telt - Alene! Det tør han alligevel ikke. Tegnefilm

10:40  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og Alfred har fanget en hel balje fuld af krebs, og Emil er spændt på at se, hvor glad hans far vil blive.

11:10  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (1)
Ramasjang Mysteriet IV (1) Så er det blevet tid til en ny sæson af Kristian og Ramasjang Mysteriet. I dagens program er der virkelig ballade i Ramasjang. Hr. Skæg har nemlig fået stjålet sin bogstavpasta! Heldigvis får Kristian hjælp af Misja til at opklare tyveriet. Mon de fanger skurken?

11:55  

Smølferne
Smølferne

DR1

12:46  

Løvens hule III (4:8)
Løvens hule III (4:8) En tidligere deltager får en ny chance for at imponere løverne med sine opfindelser lavet af skum. To jagtkammerater har lavet en skydeholder, som de mener er konkurrenterne langt overlegen. Og et ungt iværksætterhold imponere løverne så meget med deres personlighed og kunnen, at flere løver får lyst til at arbejde sammen med dem, investering eller ej.

13:30  

Modehuset (3:8)
Modehuset (3:8) Paris, 1947. Modehuset Sabine drives af to brødre, der ikke kunne være mere forskellige. Forretningsdelen styres af den charmerende, men hensynsløse Paul, mens livsnyderen Claude er manden med visionerne. Men der er sprækker i den glamourøse overflade. Dystre hemmeligheder truer med at splitte familien. Paul og Claude overlevede krigen, men nu er der en ny under opsejling. Denne gang er det bror mod bror, ægtemand mod hustru, protege mod mentor.

13:45  

Kommissær Janine Lewis (9:19)
Kommissær Janine Lewis (9:19) En lille dreng findes død i et kloakrør. Beskrivelsen passer på den tre-årige Sammy, der forsvandt fra en legeplads i en park. Janine må overbringe den tragiske nyhed til Sammys forældre. Nu begynder jagten på den lille drengs morder, men ikke alt er, som det først ser ud til at være. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Instruktion: Menhaj Huda.

DR2

12:25  

USA´s hemmelige overvågning
USA´s hemmelige overvågning Da Edward Snowdon, som ansat i den amerikanske overvågningstjeneste NSA, downloadede titusinder af hemmelige dokumenter fra et meget sikkert regeringsnetværk, førte det til den største lækage af klassificerede oplysninget i historien og til en ophedet debat om privatlivets fred, teknologi og demokrati i tiden efter angrebet på World Trade i 2001. Her oprulles, hvordan det gik det til, at den amerikanske regering kom til at overvåge og indsamle kommunikation fra millioner af mennesker over hele verden, samt selvfølgelig egne borgere - og ikke mindst, hvor langt den samme regering var villig til at gå for at skjule det massive overvågningsprogram for offentligheden.

14:20  

Husker du ... 1970'ernes kvinder
Husker du ... 1970'ernes kvinder I de gode gamle dage var en mand en mand, og en kvinde var en, der gjorde hvad der blev sagt. I 1970'erne er det slut, rødstrømperne går på barrikaderne, de smider bh-en, går som mændene rundt i bar overkrop, kvinderne er socialister og kræver ligeløn og kønskvo-tering. Imens ser mændene undrende til, mens kvindebevægelsen ændrede sig fra en gangart til en politisk manifestation. Sendt første gang 07.02.2009

DR3

12:20  

Shark Junction
Shark Junction Koralrevet omkring den lille øgruppe, Revillagigedo, ud for den mexicanske kyst vrimler med alverdens fisk. Alle disse fisk tiltrækker hundredvis af forskellige arter af hajer som silkehajer, hammerhajer, galapagoshajer og den sølvtippede haj. Men hvorfor har alle disse hajer udvalgt netop dette lille koralrev til mødested?

13:10  

Verdens vildeste TV: Israel
Verdens vildeste TV: Israel Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste og sjoveste tv-shows. Her er Carvalli nået til Israel, som er en af de største producenter af originalt tv. Deres reality-tv er desuden kendt for at være noget af det mest nyskabende, der findes.

14:40  

Sex på recept II (6:6)
Sex på recept II (6:6) I sidste og sjette afsnit er vi med til gruppeterapi, hvor en række kvinder fortæller om deres oplevelser med den smertefulde sygdom lichen. Der udveksles gode råd i forhold til, hvordan man opretholder intimitet med kæresten eller manden, hvis et samleje ikke længere er en mulighed. Vi er med den transkønnede Celina til en snak om, hvordan et kønsskifte vil påvirke hendes liv.

DR K

12:00  

Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K
Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K - fællessang fra den blå på DR K DR K sender live fra Højskolesangbogen 12 timer i træk fra tre forskellige steder i landet i dag, hvor fællessange fra "den blå" foldes ud. Vi starter på kulturinstitutionen Dokk1 i Aarhus, hvor vi sammen åbner op for danske sangskat. Den blå Højskolesangbog er den mest udbredte sangbog i Danmark, og den bugner af kendte, nostalgiske og historiske sange, som har berørt mange af os gennem generationer. Phillip Faber og Mathias er værter, og sammen med flere lokale kor og DR Koncertkoret synger de for, når DR K sætter fokus på de kendte sange. Det er kulturarv og det er live! Vi synger sammen - og alle er velkomne til at stemme i og synge med - enten på Dokk1 eller foran skærmen.

DR Ultra

12:00  

Klassen - Kys med bøjle (72)
Klassen - Kys med bøjle (72) Liam overbeviser Tilde om, at hun ikke kan kysse en anden der også har bøjle. Liam foreslår hun tester det med Alexander.

12:15  

Klassen - Stjerne på youtube (73)
Klassen - Stjerne på youtube (73) Bertram er træt af at ingen lægger mærke til ham, så nu vil han være youtubestjerne. Sami og Chili prøver at hjælpe, men det går ikke helt efter planen.

12:25  

Klassen - Upopulær (74)
Klassen - Upopulær (74) Den nye dreng Tobias starter på skolen og han er allerede blevet venner med Max. Men Max er ikke nær så populær som Tobias troede.

12:40  

Klassen - Signes dagbog (75)
Klassen - Signes dagbog (75) Signe har det svært i klassen og hendes bedste veninde Fie ved ikke, hvad hun skal gøre. Men så finder Fie Signes dagbog.

12:50  

Klassen - Sofias fødselsdag (76)
Klassen - Sofias fødselsdag (76) Det er Sofias fødselsdag og Emma og Sofia skal på café med veninderne. Men pigerne ender i en fremmed mands bil.

13:00  

Klassen - Pisse pinligt (77)
Klassen - Pisse pinligt (77) Klassen skal på lejrskole og Cornelius vil gerne sove alene. For det går ikke altid så godt, når han sover ude om natten.

13:15  

Klassen - Rødvin (78)
Klassen - Rødvin (78) Naja og Sara keder sig på lejrskolen og beslutter sig for at stjæle lærernes vin.

13:25  

Klassen - Forsvundet (79)
Klassen - Forsvundet (79) Klassen skal på orienteringsløb og Emil vil bestemme det hele. Et hold farer vild i skoven.

13:40  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80) Tilde er vild med Liam, men det er der også en anden der er.

13:50  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 2 (81)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 2 (81) Klassen er tilbage på skolen. Ender Liam og Emma sammen? Liam får hjælp af Astrid.

14:00  

Klassen - Skal du se X Factor? (82)
Klassen - Skal du se X Factor? (82) Der er X-factor semifinale og Naja holder fest. Men hvem er inviteret?

14:15  

Klassen - De seje piger (83)
Klassen - De seje piger (83) Fie og Signe er bedste veninder og går til ridning sammen. Men Fie er træt af at blive set på som barnlig og prøver at finde nogle mere voksne veninder.

14:25  

Klassen - Klassens klogeste (84)
Klassen - Klassens klogeste (84) Klassen skal prøve at få karakterer, og det skaber problemer. Det går ikke så godt som Aminah havde regnet med - og meget bedre end Emma havde håbet på

14:40  

Klassen - Det sorte squad (85)
Klassen - Det sorte squad (85) Signe overvejer om hun skal være med i Fridas nye squad.

14:50  

Klassen - Seksualundervisning (86)
Klassen - Seksualundervisning (86) Klassen skal have seksualundervisning og Emil og Sofia kommer for sent. Der går rygter om, at de har sovet i samme seng.

DR Ramasjang

12:20  

Smølferne
Smølferne

12:45  

F for Får (37)
F for Får (37) Fårrygende animation fra Aardman

12:50  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

13:20  

Tree Fu Tom (1)
Tree Fu Tom (1)

13:45  

Tree Fu Tom (2)
Tree Fu Tom (2)

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... I dag skal vi se to eventyr: Snemanden. En vintermorgen bygger to kærester den fineste snemand. Desværre bliver snemanden frygtelig forelsket i en lille buttet kakkelovn - og den vil for alt i verden ind og røre ved hende. Springfyrene. Loppen og græshoppen vil altid konkurrere, om hvem der kan hoppe højest, men da de bliver udfordret af en tredje springfyr, bliver det alvor! Så alvorligt at kongen udlover sin datter til den, der vinder!

DR1

15:10  

Modehuset (4:8)
Modehuset (4:8) Paris, 1947. Modehuset Sabine drives af to brødre, der ikke kunne være mere forskellige. Forretningsdelen styres af den charmerende, men hensynsløse Paul, mens livsnyderen Claude er manden med visionerne. Men der er sprækker i den glamourøse overflade. Dystre hemmeligheder truer med at splitte familien. Paul og Claude overlevede krigen, men nu er der en ny under opsejling. Denne gang er det bror mod bror, ægtemand mod hustru, protege mod mentor.

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby (96)
Kriminalkommissær Barnaby (96) "Spøgelsesjagt". John Barnaby får en ny højre hånd, kriminalassistent Charlie Nelson. Nelson kastes direkte ind i en gådefuld sag. En mand bliver dræbt med et antikt sværd under en spøgelsesjagt på et gammelt gods. Heldigvis tror hverken Barnaby eller Nelson på spøgelser, og snart går jagten på morderen ind. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nick Laughland.

17:05  

X Factor
X Factor Velkommen til årets fjerde liveshow. Konkurrencen spidser til, når deltagerne i aften skal gå fra seks til fem. Hvem synger for sidste gang i aften, og hvem får chancen for at gå videre til næste uges show. Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen ligger i åben fight om at få deres deltagere til at performe bedst muligt - og dermed få stemmer nok til at overleve endnu et show.

DR2

15:20  

Temalørdag: Fri os fra kernefamilien
Temalørdag: Fri os fra kernefamilien

15:21  

Temalørdag: Fri os fra kernefamilien
Temalørdag: Fri os fra kernefamilien Vi har kernefamilien som ideal - men mange af os lever i alternative familieformer. Så i sit mobilehome besøger Anni Pape fraskilte der bor i bofællesskab sammen, singler der får børn med bøsser, ægtepar der ikke vil bo sammen med hinandens børn fra tidligere ægteskaber - og en single der som den første nogensinde bliver gift med sig selv i en kirke. Opgøret med kernefamilien begyndte i 70`erne, så vi er også med filminstruktøren Thomas Vinterberg og chefen fra DR Drama, Nadia Kløvedal Reich på besøg i deres barndoms kollektiver for at høre, hvordan forældrenes frie kærlighedsliv har påvirket dem.

16:50  

Temalørdag: Fri os fra kernefamilien
Temalørdag: Fri os fra kernefamilien

16:51  

Temalørdag: Kaos i den sammenbragte familie
Temalørdag: Kaos i den sammenbragte familie Dansk dokumentar fra 2016 Der er mange forbudte følelser i sammenbragte familier med dine, mine og vores børn. Men vi elsker ikke hinandens børn, de elsker ikke deres stedforældre og 75 pct af de sammenbragte familier går i opløsning igen. Tilrettelægger Anni Papes egen sammenbragte familie gik også i stykker og den høje skilsmisseprocent får hende til at opsøge familier der sidder midt i konflikten men også familier der går helt nye veje for ikke at blive skilt. Anni Pape konfronterer sig også med sin nu voksne steddatter for at høre hvordan det var at være hendes stedbarn - og den voldsomme kritik får hende til at opsøge et netværk af "onde stedmødre", der fortæller om deres svære rolle i den sammenbragte familie.

DR3

15:10  

Miss Perfect (3:6)
Miss Perfect (3:6) Shania har været på en måneds ferie og er bange for, at hun er kommet bagud i Miss Danmark konkurrencen i forhold til de andre piger. Amanda og Simone tackler reglen om, at man helst ikke skal skilte med det, hvis man har en kæreste, på hver sin måde mens Pernille generelt har svært ved at finde sig til rette under de mange skrevne - og uskrevne regler i konkurrencen. For Cecilie er den store dag kommet, hvor hun endelig kan fortælle hele verden, at hun er med i Miss Danmark.

15:40  

Hugo og Helmig (2:4)
Hugo og Helmig (2:4) Hugo skal spille sin allerførste koncert. For første gang står han på scenen med sit band, som han ikke kender særlig godt endnu. Det er helt nyt og går hurtigt for Hugo, der drømmer om at blive popstjerne, men stadig helst vil imponere sine forældre. DR3 har fulgt Hugo Helmig det første år af hans karriere.

16:10  

Amira & Sam
Amira & Sam I New York møder ekssoldaten Sam irakiske Amira. Amira stoler ikke på soldater, men da hun får problemer med sin opholdstilladelse, tilbyder Sam, at hun kan skjule sig i hans lejlighed. Efter en skæv start begynder deres uventede venskab at udvikle sig til mere. Sam: Martin Starr. Amira: Dina Shihabi. Charlie: Paul Wesley. Instruktion: Sean Mullin.

17:30  

Fremtidens teknologi: Israel (3:10)
Fremtidens teknologi: Israel (3:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Israel.

17:55  

Livet fra vugge til grav
Livet fra vugge til grav Historien om den menneskelige krops enestående historie. Indeni og udenpå, mens den bliver født, vokser og dør på den forudbestemte rejse, som vi kalder livet. Sammen med den 90-årige Adam går vi fra vrælende spædbarn til ældre mand og afslører de utrolige forandringer og de kræfter, som hele menneskeheden oplever fra vugge til grav.

DR K

15:00  

Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K
Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K - fællessang fra den blå på DR K DR K sender stadig live fra den blå Højskolesangbog, og nu rykker vi fra Aarhus til Ryslinge Højskole på Fyn, hvor elever og andre sangglade mennesker synger for, når den danske sangskat foldes ud på ægte højskolemanér. Forvent fællessange for fulde sejl - med et par overraskelser undervejs.

DR Ultra

17:15  

BaseBoys - Ofrer sig for bandet (13)
BaseBoys - Ofrer sig for bandet (13) Drengene ankommer til Ricco La Cours studie, hvor han beder dem om at indspille det næste store hit, som de har lovet ham. Drengene går i panik, fordi de ikke har forberedt noget. Emil tager en masse astma-medicin, så de har en undskyldning for at stikke af. Hjemme i morfars kælder afslører A.J, at Oliver har skrevet en ny sang, som BaseBoys kan bruge. Oliver vil dog kun gå med til at dele sangen med drengene, hvis han selv må synge den.

17:30  

BaseBoys - Svigter sin bedste ven (14)
BaseBoys - Svigter sin bedste ven (14) BaseBoys skal i Aftenshowet og optræde med deres nye hit. Der er dårlig stemning mellem drengene, fordi Oliver er ked af, at han ikke må være forsanger. Da de ankommer til Aftenshowet, får Emil det dårligt på grund af sin astma, og uheldigvis har han glemt sin astmaspray. Derfor må Matilde tage hjem efter den. Matilde kommer tilbage med medicinen, men da live-programmet skal til at begynde, er inhalatoren væk.

17:45  

BaseBoys - Går amok på tv! (15)
BaseBoys - Går amok på tv! (15) Drengene spiller i Aftenshowet uden Emil. I al hemmelighed har Oliver gemt Emils astmaspray, så han selv kan synge den nye sang til Matilde. Emil får sin medicin og bliver frisk igen, men da han finder ud af, at bandet allerede har optrådt, bliver han skuffet og vred. Emils vrede giver det efterfølgende interview en uventet drejning. Men Ricco La Cour er henrykt, for den nye sang er et kæmpe hit, og nu skal drengene spille koncerter.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12) Den store butik

15:05  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

15:15  

Morten Skildpadde (26)
Morten Skildpadde (26) Dinojægeren Morten

15:40  

Gurli Gris III (18)
Gurli Gris III (18) Togturen

15:50  

Chuggington IV (21)
Chuggington IV (21) Vi er futtenørerne

16:00  

Chuggington IV (22)
Chuggington IV (22) Fut-elev-holdet

16:10  

Dora udforskeren (11)
Dora udforskeren (11)

16:35  

Paw Patrol II (20)
Paw Patrol II (20) Vovserne redder borgmester-ræset

17:00  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil får sin egen lille gris, men det gælder om at holde den tynd, for far taler hele tiden om juleskinke.

17:25  

Kurt - En ukendt helt (1)
Kurt - En ukendt helt (1) 7-årige Kurt vil gerne være en helt, så Kamille måske vil synes at han er sej. Kurts problem er bare, at der ikke er nogen der er bekendt med, eller tror på hans heltegerninger.

17:30  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

17:40  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Flummer driller. Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

DR1

18:05  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Der er fire deltagere, der går sikkert videre - og to deltagere, der ryger i farezonen og skal synge på ny. Hvem går videre, og hvem falder fra? Vi er nået til afgørelsens time.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

En kongepingvins liv - bag kameraet
En kongepingvins liv - bag kameraet I det enorme Sydlige Ishav, som er klodens koldeste hav, ligger der et fristed, South Georgia. Det er det sted tættest på Sydpolen, som har isfri kyster året rundt. Derfor rejser Antarktis' dyr tusindvis af kilometer for at yngle på øens bjergsider og strande. Et filmhold vil lave en film om en kongepingvin i 3D. De har det nyeste udstyr, men det er uhåndterligt og skrøbeligt, og her fortæller de om både strabadserne og skønheden i at arbejde i Antarktis.

20:00  

Matador - Lauras store dag
Matador - Lauras store dag "Lauras store dag - forår 1940" Mens Agnes har sagt op og startet egen virksomhed, får Laura medalje for lang og tro tjeneste. Tyskerne invaderer Danmark, og Herbert må atter flygte. Viggo Skjold Hansen lejer sit garageanlæg ud til tyskerne, men også Mads Skjern forbereder sig med Jørgen Varnæs som mellemmand på de nye tider. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR2

18:20  

Sandheden om kød
Sandheden om kød Hver uge bringer nye alarmerende overskrifter om faren ved at spise kød. Pølser giver kræft. At spise bacon er lige så slemt som at ryge. I det hele taget skal man holde sig fra forarbejdet kød! Men er der belæg for de saftige overskrifter? Her afkræfter førende industrieksperter nogle af de almindelige myter om kød, mens videnskabelige studier påviser køds gavnlige virkning på helbreddet. Så dæmp frygten og få appetitten igen!

19:10  

Min sydamerikanske rejse (3:4)
Min sydamerikanske rejse (3:4) Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. De to venner vandrer gennem det vestlige Nicaragua, hvor der ligger 21 vulkaner omgivet af et fantastisk landskab og nogle af Nicaraguas smukke kolonibyer, før de når til det naturskønne Costa Rica.

20:00  

Temalørdag: Bag om den internationale våbenhandel
Temalørdag: Bag om den internationale våbenhandel Dansk/amerikansk dokumentar fra 2016 Ny dansk dokumentarfilm afslører virkeligheden bag den globale våbenhandel - en branche, som tæller sin profit i milliarder og sine tab i menneskeliv. Gennem interviews med whistleblowers, efterforskere, anklagere samt insidere fra både militæret og militærindustrien, viser filmen hvordan våbenhandlen, med vores politiske ledere som villige mellemmænd, er drivkraften bag krig.

DR3

19:20  

Sexmordene på Long Island (3:8)
Sexmordene på Long Island (3:8) I kølvandet på Shannans begravelse hører Josh og Rachel om en lokal læges mulige forbindelse til en escortpiges død. Men er Shannons død forbundet til mordene på de fire escortpiger ved Gilgo Beach? Der går rygter om, at mordene i Gilgo Beach har forbindelse til en seriemordersag i Atlantic City, der fandt sted fem år før, og har uhyggelige ligheder. Da Josh og Rachel opdager, at et af ofrene fra Atlantic kort før mordet på hende havde besøgt Long Island, beslutter de at tage til Atlantic City.

20:05  

Miss Perfect (3:6)
Miss Perfect (3:6) Shania har været på en måneds ferie og er bange for, at hun er kommet bagud i Miss Danmark konkurrencen i forhold til de andre piger. Amanda og Simone tackler reglen om, at man helst ikke skal skilte med det, hvis man har en kæreste, på hver sin måde mens Pernille generelt har svært ved at finde sig til rette under de mange skrevne - og uskrevne regler i konkurrencen. For Cecilie er den store dag kommet, hvor hun endelig kan fortælle hele verden, at hun er med i Miss Danmark.

20:35  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Saoirse Ronan er nomineret til en Oscar for sin præstation i komediedramaet 'Lady Bird'. I aften er hun gæst hos Graham Norton sammen med Eric McCormack og Debra Messing fra komedieserien 'Will and Grace' og komikeren Rob Beckett. Aftenens musikalske gæst er sangerinden Keala Settle, der optræder med den Oscar-nominerede sang This is Me fra filmen 'The Greatest Showman'.

DR K

18:00  

Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K
Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K - fællessang fra den blå på DR K DR K sender live fra Højskolesangbogen direkte fra DOkk1 i Aarhus, hvor værter Phillip Faber og Mathias Hammer stemmer i og synger for sammen med flere forskellige lokale kor. I løbet af aftenen vil et par kendte solister også synge deres version af nogle af de gamle danske sange, som vi alle kender så godt. Alle er velkomne til at komme og synge med - både på Dokk1 og foran skærmen. Det er bestemt også tilladt blot at læne sig tilbage, lytte og nyde de fine velkendte sange.

DR Ultra

18:00  

BaseBoys - En farlig hemmelighed (16)
BaseBoys - En farlig hemmelighed (16) BaseBoys skal indspille en musikvideo, men Emil er ikke dukket op. Han nægter at snakke med de andre bandmedlemmer, fordi han er sikker på, at det er nogen fra bandet, der har gemt hans astmaspray. Oliver tager hjem for at hente ham med en bagtanke om, at han samtidig kan invitere Matilde på date. Oliver får overbevist Emil om, at det ikke er ham, som har gemt astmasprayen.

18:15  

BaseBoys - Smidt ud af bandet? (17)
BaseBoys - Smidt ud af bandet? (17) BaseBoys skal skrive autografer for første gang, og der er mødt mange ivrige fans op til at tage imod dem. Drengene ved ikke, hvordan man gør, men de prøver sig frem. Det er ekstra svært for Oliver, som samtidig sidder og sms'er med Matilde. Emil bliver nysgerrig omkring, hvem Oliver skriver med, og han bliver ihærdigt ved med at spørge ind til sms'erne. Til sidst giver Oliver efter for plageriet. Olivers hemmelighed er ikke en hemmelighed længere.

19:00  

KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3)
KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3) Så sættes jagten igen ind efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har i dag inviteret fire dygtige super-tegnere i studiet for at dyste om at blive vinder af Kreakampen i kategorien TEGN. Deltagerne skal henover tre dage tegne det bedste, de kan, og de har alle glædet sig vildt meget til dag 1 og til at vise, hvor brandgode de er til at sætte streger og farver på papir.

19:30  

Ultras sorte kageshow III (7)
Ultras sorte kageshow III (7) Så er det finaletid i verdens bedste bageprogram - Ultras Sorte Kageshow, hvor Joakim Ingversen og Micki Cheng har inviteret de mega seje finalister i studiet for i bælgravende mørke at bage den flotteste og allerlækreste finalekage.

20:00  

Min Nabo Totoro
Min Nabo Totoro Søstrene Satsuki og Mei flytter på landet med deres familie. Ved siden af deres nye hus ligger en magisk skov befolket af de mytiske Totoroer. Pigerne bliver venner med den største af Totoroerne, O Totoro, der også er skovens konge. Da pigernes mor bliver syg og kommer på hospitalet, tager O Totoro søstrene med på en magisk rejse.

DR Ramasjang

18:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12) Tiderne skifter

18:15  

Yakari III (6)
Yakari III (6)

18:25  

F for Får (31)
F for Får (31) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

18:50  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

19:00  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

19:25  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

19:45  

Mumitroldene (28)
Mumitroldene (28) Lille klipdassen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:25  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

22:55  

Vera: Lille Lazarus
Vera: Lille Lazarus En kvinde bliver brutalt myrdet. Hendes lille søn slipper væk, men går gennem isen over en tilfrossen dam, hvor Vera finder ham. Hun redder ham op, og mod alle odds overlever han. Normalt er Vera akavet over for børn, men hun føler en art slægtskab med den lille dreng. Og efterhånden går det op for hende, at nøglen til mordgådens løsning er begravet dybt i drengens hukommelse. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Holly Lawson: Wunmi Mosaku. Instruktion: Paul Whittington.

DR2

21:25  

Temalørdag: Sådan forsvarer vi Danmark
Temalørdag: Sådan forsvarer vi Danmark Sådan forsvarer vi Danmark - Jonas Schmidt bruger 12,8 mia. på våben sammen med forsvaret. I denne temalørdag sætter våbenaficionadoen Jonas Schmidt sig for at lave en indkøbsliste til det danske forsvar. Hvilke våben har vi til at forsvare Danmark med i dag og hvilke bør vi anskaffe for de 12,8 mia. kroner som forsvaret får tilført over de næste seks år? Hvad kan de, hvordan virker de og hvad koster de? Siden Murens fald har våben og forsvaret nærmest været ligegyldigt i dansk sammenhæng, men et stigende aggressionsniveau fra russisk side, en eskalerende konflikt mellem Nordkorea og USA, samt Donald Trumps krav om øgede udgifter til militæret blandt NATO-medlemmer, har igen sat krig og våben på dagsordenen. Og med udgangspunkt i spørgsmålet: "Hvad nu hvis der var frit valg på alle hylder, hvad ville du så sætte på din indkøbsliste?", tager Jonas ud og møder militærfolk, eksperter og politikere for at blive klogere på, hvad de ville lægge i indkøbskurven - og hvorfor?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Debatten
Debatten

DR3

21:25  

Hellboy
Hellboy Som spæd bliver en lille knaldrød dæmon bragt fra Helvede til vores verden af nazisterne og den gale munk Rasputin. Men den lille helvedesdreng reddes af professor Broom, og trods sin djævelske baggrund kommer Hellboy som voksen til at kæmpe på det godes side. Og den hårdtslående, cigarrygende dæmon får brug for alle sine kræfter, da Rasputin 60 år senere vender tilbage, fast besluttet på at udløse verdens undergang. Hellboy: Ron Perlman. Professor Broom: John Hurt. Liz Sherman: Selma Blair. Instruktion: Guillermo del Toro.

23:20  

Paul Blart: Mall Cop
Paul Blart: Mall Cop Den fredsommelige Paul Blart drømmer om at blive politimand, men foreløbig må han nøjes med en tjans som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter. Blart tager sit job meget alvorligt, og det er måske meget heldigt. Da en røverbande begynder at plyndre centret og tilmed tager gidsler, er det nemlig op til Blart at rage kastanjerne ud af ilden. Paul Blart: Kevin James. Veck Simms: Keir O'Donnell. Amy: Jayma Mays. Instruktion: Steve Carr.

DR K

21:00  

Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K
Live fra Højskolesangbogen - fællessang fra den blå på DR K - fællessang fra den blå på DR K DR K har dagen igennem sendt live fra Højskolesangbogen fra både Jylland og Fyn, og nu er turen og tiden kommet til København, hvor vi synger fællessange direkte fra det sted, hvor en del af bogen historie udspringer fra, nemlig på Vartov midt i København. Her var N.F.S. Grundtvig præst, og han har om nogen bidraget til den danske sangskat som sangskriver og komponist, og der findes . Han er suverænt den forfatter, der står bag flest titler i den folkelige sangbog - og flere af dem synger vi i fællesskab på Vartov. Dirigent Michael Bojesen er vært og blandt de kor, der synger for, er også DR Koncertkoret. Alt er tekstet, så vi håber, at du synger med foran skærmen!

DR Ultra

22:00  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

02:05  

Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave
Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave En 16-årig pige findes myrdet. Alle spor synes at føre til hendes dramalærer, og Banks og hans hold er sikre på, at de har en vandtæt sag. Men sagen kommer ikke til at forløbe helt så glat, som Alan Banks håber. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Mat King.

03:35  

Halløj på badehotellet (11:12)
Halløj på badehotellet (11:12) Basil har glemt sin og Sybils bryllupsdag. Det tror Sybil i hvert fald, så hun stormer ud af døren i raseri. Basil har dog ikke glemt noget som helst. For en gangs skyld er det faktisk lykkedes ham at huske dagen. Tilmed har han planlagt et stort surprise-party. Hvad skal han nu sige til sine gæster? Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:35  

Seriemordersken Myra Hindley (2:3)
Seriemordersken Myra Hindley (2:3) "Som lam til slagtebænken" Britisk dokumentarserie fra 2014. (Partners in Crime: The Moors Murderers) Portræt af Myra Hindley, Storbritanniens mest berygtede seriemorder, der sammen med sin kæreste Ian Brady begik mindst fem grusomme og sadistiske barnemord. Bortførelserne af de fem kendte ofre var omhyggelig planlagt, men enkelte slap af krogen. Det gjaldt også David Smith, Myra Hindleys dengang 17-årige svoger, der var udset til at være Bradys anden hjælper, men i stedet gik til politiet og anmeldte parret.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

My Super Ex-Girlfriend
My Super Ex-Girlfriend Det er aldrig let at slå op med kæresten, men Matt Saunders opdager, at det kan være decideret livsfarligt. Matts nye flamme viser sig nemlig at have en hemmelig identitet. Når den nørdede Jenny smider brillerne, bliver hun til den hårdtslående superhelt G-Girl, der gør livet surt for byens forbrydere. G-Girl er supersexet, men hun er også superneurotisk, og så har hun et temmelig heftigt temperament. Det får Matt at mærke, da han beslutter at gøre en ende på deres forhold. Jenny/G-Girl: Uma Thurman. Matt: Luke Wilson. Hannah: Anna Faris. Professor Bedlam/Barry: Eddie Izzard. Instruktion: Ivan Reitman.

02:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:47  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

DR K

00:00  

Dengang i maj
Dengang i maj Maj, 1940. Ligesom millionvis af deres landsmænd beslutter indbyggerne i en lille nordfransk landsby at flygte fra de tyske invasionsstyrker. Samtidig lykkes det den tyske antinazist Hans at flygte fra et nærliggende fængsel. Sammen med den skotske soldat Percy forsøger han at indhente karavanen af landsbyfolk. Byens skolelærerinde har nemlig taget Hans' lille søn under sine vinger. Hans: August Diehl. Paul: Olivier Gourmet. Mado: Mathilde Seigner. Instruktion: Christian Carion.

01:50  

Lost River
Lost River I en forfalden og næsten helt forladt by tager den enlige mor Billy arbejde i en bizar natklub for at kunne forsørge sine to sønner. Billys teenagesøn Bones er ven med pigen Rat, der bor i nabohuset. Rat fortæller ham om den myteomspundne naboby, der blev oversvømmet for at give plads til et vandreservoir. Billy og Bones må dykke ned i hvert sit mørke mysterium i et forsøg på at sikre familiens overlevelse. Billy: Christina Hendricks. Bones: Iain De Caestecker. Rat: Saoirse Ronan. Instruktion: Ryan Gosling.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0317225945