Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 25. juli 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: onsdag d. 25. juli 2018

DR1

00:10  

Strømerne fra Liverpool (1:12)
Strømerne fra Liverpool (1:12) Liverpool er andet end fodbold og The Beatles. Det opdager den unge kriminalbetjent Isobel de Pauli, da hun bliver overført til byens sædelighedspoliti. Kampen mod narkobagmænd, pædofile og alfonser hører til dagens orden. Men det er ikke den eneste udfordring, de Pauli står overfor. Hendes nye makker giver hende nemlig ikke ligefrem nogen hjertevarm modtagelse.

01:00  

Strømerne fra Liverpool (2:12)
Strømerne fra Liverpool (2:12) En ung kvinde med en dom for prostitution forsvinder. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan får til opgave at finde hende. Samtidig bliver makkerparret afhørt om det mislykkede forsøg på at anholde den skizofrene narkohandler Mikey Sullivan.

01:50  

Helt på plads - Avedøre (5:5)
Helt på plads - Avedøre (5:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Avedøre vil Henriette og Jesper gøre alt for at blive i deres drømme-rækkehus for altid. Men kvadratmeterne bliver konstant mindre i takt med at børnene bliver større. Og de er løbet tør for indretnings-idéer og har selv mistet boligoverblikket. Så noget må ske hvis familien skal have en fremtid i huset, som de elsker. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde "forsvundne" kvadratmeter i det lille rækkehus. For familien i Avedøre kommer det til at betyde et seriøst opgør i hjemmet som de hidtil ikke har kendt det...

02:30  

Bonderøven 2013 (18)
Bonderøven 2013 (18) Tækningen af det nye hus fortsætter. Tomat-frø fra drivhuset tages fra til næste års såning, og Frank er en tur i Vestjylland for at lære at klippe får. Sendt første gang 10.10.13

03:00  

Kender Du Typen? 2015 (11)
Kender Du Typen? 2015 (11) Vandrende pinde, overraskelser i skufferne og en gul penis er blot nogle af de ting, som livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup støder på, når de går på opdagelse i endnu en kendt danskers hjem. En oplevelse, som næsten sender Anne Glad til tælling. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Danmarks skønneste hjem - Østjylland (2:10)
Danmarks skønneste hjem - Østjylland (2:10) I konkurrencen om Danmarks Skønneste Hjem går turen til Østjylland, hvor der venter dommertrioen tre vidt forskellige bud på den ærefulde titel. Dommerne kan kun sende et hjem videre til finalen. Men er det huset på skrænten i Silkeborg, den hypermoderne lejlighed i en af Århus' ældste ejendomme eller Provence-drømmen i Brabrand, der har dét der skal til, for at løbe med æren - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

04:10  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren skal Kim Davidsen fra Sjællands Bilauktion sælge nogle yderst populære containere. I Horsens skal Heidi og Rikke Haugaard afholde en helt særlig auktion. Og i Frederiksberg auktionshus er der eftersyn, men auktionarius Hans Hedegård er lidt nervøs for vejret.

04:40  

Et glimt af Danmark II (8:8)
Et glimt af Danmark II (8:8) I denne uge befinder Sisse Fisker sig i en by med rigtig mange gamblere. De elsker at spise lam og kvinderne går op i hvordan de ser ud. Spørgsmålet er, om det er nok ledetråde til at de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup kan gætte i hvilken by de er landet.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

DR-Friland: Frilandshaven (1:3)
DR-Friland: Frilandshaven (1:3) Selvbyggerhusene står i gul halm og blå muslinger. Nu skal der plantes grøn pil til spildevandsrensning - virker det? 15 år gamle lindetræer flyttes fra en motorvej - overlever de? Udendørs brusebad i grønt lysthus - duer det? Friland fortsætter med at tænke nyt - også i det grønne. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 14.05.03

05:50  

Når orangutangen skaber sig
Når orangutangen skaber sig Fy for den lede hvor det klør på orangutangerne bag kulisserne i Zoo - eller er det mon rent skaberi? Orangutangen Charlie er ved at være mæt af dage, så hans dyrepasser er rigtig ked af det. Isbjørneungen Malik er til gengæld glad, for han skal ud at bade for allerførste gang. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 10.02.03

06:20  

Søren Ryge: Far, mor og børn (4)
Søren Ryge: Far, mor og børn (4) I endnu et program om den meget usædvanlige børnefamilie på Fyn får vi svar på det store spørgsmål: Hvad sker der, når børnene skal i skole? Svaret er naturligvis hjemmeundervisning. Vi får lov til at være med.

06:50  

Det søde liv (1:10)
Det søde liv (1:10) Mette Blomsterberg er uddannet konditor og forelsket i det søde liv. Hun vil i 10 programmer inspirere dig til, hvordan du laver desserter og søde sager helt fra bunden af. I aftenens program laver hun marengskys sammen med børnene, nougatglas med hjemmebagt grassini og en elegant appelsinsvane af vandbakkelse. Sendt første gang 30.05.12

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

De unge brugtvognsforhandlere (3:6)
De unge brugtvognsforhandlere (3:6) Under mottoet "Sønderjyder vil ikke betale for noget som helst" forsøger 26-årige Patrick fra Aabenraa at prutte om prisen på en lækker Chevrolet El Camino, han har fundet på sin tur til Californien. Og mens 28-årige Dennis fra Randers hvirvles ind i en yderst besværlig handel med kunden Lone, så laver 26-årige Jeppe - der er 3. generations brugtvognsforhandler og nyslået direktør i familievirksomheden - en af de største satsninger i bilforretningens historie.

08:40  

De unge grønlændere - Fremtidsdrømme (1:4)
De unge grønlændere - Fremtidsdrømme (1:4) I en ny reportageserie på DR følger vi en flok unge grønlændere, der bor i hovedstaden Nuuk. 19-årige Mathias arbejder hårdt på at kunne leve af at være designer, mens 22-årige Aputsiaq drømmer om at blive pilot. 26-årige Line er splittet mellem at flytte til Danmark for at studere eller blive i Grønland og arbejde som matros.

DR2

00:05  

Stumper og stykker
Stumper og stykker Den 11-årige pige Skunk bor i London sammen med sin travle far og sin storebror. En dag bliver hun vidne til et brutalt overfald på en af naboerne. Hændelsen påvirker alle kvarterets beboere og får Skunk til at betragte sine omgivelser med nye øjne. Archie: Tim Roth. Skunk: Eloise Laurence. Mike: Cillian Murphy. Instruktion: Rufus Norris.

01:30  

Horisont: En tsunami af plastik
Horisont: En tsunami af plastik Strande med groteske mængder plastik og døende skildpadder viklet ind i plastikaffald. Plastik var engang et mirakelprodukt men udgør i dag en global miljøtrussel.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:15  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen skal til møde. Først med "det offentlige," så med Familien Hansen, der på DR´s opfordring i 70´erne og igen i 80´erne prøvede at flytte fra Hedehusene til Christiania, og så skal vi følge mødet med den eneste ene. Fra ungdomsballerne over kontaktannoncer til dating via internettet. Sendt første gang 14.10.07

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Ripper Street (5)
Ripper Street (5) Politiinspektør Reid og hans team har travlt med at efterforske en række bizarre, men velorganiserede røverier. Drake er fokuseret på sit frieri til Rose, indtil hans tidligere oberst pludselig dukker op og lokker med et tilbud på den forkerte side af loven.

01:50  

Ripper Street (6)
Ripper Street (6) London 1889: En jødisk anarkist bliver dræbt under en havnestrejke. Politiinspektør Reid bliver sat til at efterforske sagen, og inden længe er Reid og hans mandskab indhyllet i regeringens kamp mod international terrorisme.

02:40  

Sexmordene på Long Island (2:8)
Sexmordene på Long Island (2:8) Profileringseksperten Peter Brendts chokerende afsløring af, at ikke bare en, men to aktive seriemordere skulle være ansvarlig for de ti kvindelig, der er fundet ved Ocean Parkway, får dokumentaristerne, Josh Zeman og Rachel Milles, til at undersøge en serie mystiske lemlæstede lig, som er tilskrevet 'Slagteren fra Manorville', og er blevet kædet sammen med mordene på Long Island. De får et uventet gennembrud, da det lykkes dem at finde en af de døde kvinders alfons.

03:20  

De smukke drenge (2:6)
De smukke drenge (2:6) Otto siger farvel til sin nye kæreste i København og får en rigtig dårlig start på de travle casting dage i Paris. Oskar har brug for at skabe sig et navn i modebranchen og drømmer om at blive valgt til det prestigefyldte Burberry show i London. Bastian er ny som model, men kan han forene sine venstreorienterede idealer med at blive ansigt for den kapitalistiske forbrugerkultur? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

03:50  

De smukke drenge (3:6)
De smukke drenge (3:6) Jon har haft succes som international model i over tre år, men nu synes hans bureau, at han skal gå efter jobs med en mere voksen og sexet profil. Oskar bliver presset rundt til castings i London af sine agenter, men det er svært at være på egen hånd i storbyen. Martin lever det fede modelliv på første klasse, men begynder alligevel at blive træt af den overfladiske modebranche. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:20  

Rick Steins vej til Mexico (5:7)
Rick Steins vej til Mexico (5:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick tager til hovedstaden, Maxico City, der er en smeltedigel, der indkapsler et land, der til trods for sin ringe størrelse spænder over tre tidszoner. Maden i storbyen har ikke ændre sig meget siden aztekerne herskede her. Men den mest dyrebare arv fra aztekerne er de flydende grøntsagsmarker, der virker som inspiration for byens mesterkokke.

01:15  

Mod naturen
Mod naturen Martin tager på vandretur i bjergene, og undervejs strejfer hans tanker alt fra det banale til det eksistentielle. Martin beslutter, at noget må ske. I løbet af de to dage træffer han valg, som gør, at hans liv aldrig mere vil blive det samme. Mens han går gennem det smukke og barske landskab, får vi adgang til hans inderste følelser og hemmeligste fantasier - tanker, han ikke kunne finde på at dele med nogen. Martin: Ole Giæver. Helle: Rebekka Nystabakk. Sigrid: Marte Magnusdotter Solem. Instruktion: Ole Giæver og Marte Vold.

02:30  

The Net
The Net Den nordkoreanske fisker Nam Chul-woos jolle går i stå på vandet. Strømmen fører den lille båd over grænsen til Sydkorea, hvor Chul-woo anholdes og sendes til Seoul til afhøring. Det eneste, Chul-woo ønsker, er at vende tilbage til sin familie, men myndighederne på begge sider af grænsen betragter ham med mistænksomhed og beskylder ham for at være spion. Nam Chul-woo: Ryoo Seung-bum. Oh Jin-woo: Lee Won-gun. Afhøringslederen: Kim Young-min. Instruktion: Kim Ki-duk.

04:20  

Kvit eller Dobbelt (5:8)
Kvit eller Dobbelt (5:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:20  

Kvit eller Dobbelt (6:8)
Kvit eller Dobbelt (6:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

06:24  

Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs
Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs - sunget af et af DR's kor.

06:30  

Solens mad (4:6)
Solens mad (4:6) På en kulinarisk rejse til ukendte byer i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag er turen nået til Valli Tortonesi, et gammelt bondeland hvor tiden synes at være gået i stå. Dybt inde i skoven har tre kvinder, Anna Maria, hendes mor og moster, virkeliggjort en drøm om at leve helt tæt på naturen. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 24.06.09

07:00  

Her er dit liv - Margrethe Koytu
Her er dit liv - Margrethe Koytu Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker over- raskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Lykkes kidnapningen? Og hvem skal vi møde i aften?

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Solen er så rød mor
Dagens Sang: Solen er så rød mor - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Madsen & Co. (15:32)
Madsen & Co. (15:32) Kissers besøg. Susanne er bortrejst på konference i weekenden, og Kisser har meldt sig som baby- sitter. Hun vil benytte lejlig- heden til at finde ud af, hvor- dan det er at være en rigtig familie - nu hvor hun selv har tænkt sig at få en. Alle får prøvet noget nyt - og Kisser har en tilståelse. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:58  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Far, jeg vil ha' den!

06:15  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden

06:35  

Dybet (3)
Dybet (3)

06:55  

Thunderbirds (19)
Thunderbirds (19) Udsugning

07:20  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Svampebob Firkant VII (20)
Svampebob Firkant VII (20)

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14)
Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14) Kristine Sloth har mere eller mindre overtaget sommerprogrammet for Rasmus. Det er tydeligvis hende, der bestemmer og Joakim er vild med hende. Rasmus bliver derfor irriteret og forsøger derfor at komme i kontakt med Casper for at få ham tilbage. Men Casper er forsvundet og ingen ved, hvor han er...

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (24)
Den fortryllede karrusel (24) Den store Buggelini

05:10  

Søpapegøjernes ø II (39)
Søpapegøjernes ø II (39)

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Cowboyfilm

05:25  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:30  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

06:00  

Chuggington (10)
Chuggington (10)

06:10  

Morten Skildpadde (15)
Morten Skildpadde (15) Tag Henriette med

06:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (33)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (33) Prinsens vand

07:05  

Junglebogen (46)
Junglebogen (46) En ægte ulv.

07:15  

Heino fikser alt - Hammeren (18)
Heino fikser alt - Hammeren (18) Svend er kommet i problemer, fordi han har lånt sin fars hammer uden at spørge om lov, og nu er den blevet væk. Heino er klar til at hjælpe og har endda medbragt sit helt nye stykke legetøj.

07:30  

F for får V (18)
F for får V (18)

07:40  

Gurli Gris III (3)
Gurli Gris III (3)

07:50  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

07:55  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

08:35  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

08:45  

Pyjamasheltene (49)
Pyjamasheltene (49)

 
DR1

09:05  

Talentet - Hele familiens kamp (4)
Talentet - Hele familiens kamp (4) "Talentet - hele familiens kamp" er en dokumentarserie i seks afsnit hvor DR1 går tæt på 5 familier, der har det tilfælles at de har børn og unge der er født med et helt særligt talent indenfor sportens verden. DR har fulgt de unge talenter og deres familier i et år for at undersøge, hvad der skal til for at talentet kan leve drømmen ud. Hvad betyder det for familielivet - og omvendt hvad betyder familien for springet fra talent til stjerne?

09:40  

Landsbyhospitalet (20)
Landsbyhospitalet (20) Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (14)
Antikkrejlerne XIV (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (15)
Antikkrejlerne XIV (15) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:05  

Tidsmaskinen om rygning
Tidsmaskinen om rygning Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene. Denne gang ser Tidsmaskinen nærmere på, hvordan rygning har spillet en rolle i danskernes liv igennem historien.

09:15  

Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain
Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:55  

Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain
Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:35  

Meningen med livet - og andre småting (8:28)
Meningen med livet - og andre småting (8:28) Billedkunstner Hans Krull får besøg af sin gode ven Jacob Haugaard, som gerne vil lære at male et selvportræt. Mens de frembringer 3 smukke malerier taler de om lykken, og Haugaard giver et nummer på ukulele.

11:05  

Meningen med livet - og andre småting (9:28)
Meningen med livet - og andre småting (9:28) Sara Al Naser spillede ghettopigen Latifa i satireserien "Det slører stadig". Privat er Sara 20 år og står midt i livets store spørgsmål. Hun har valgt at mødes med debattør og stifter af Kritiske Muslimer, Sherin Khankan, for at undersøge meningen med livet. Mødet foregår i den smukke danske natur på Møns Klint, hvor Sherin udfordrer Sara til at bade, selvom vandet kun er 12 grader varmt.

11:35  

Når livet vender (2:8)
Når livet vender (2:8) I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt, nyt og for altid anderledes liv. Inger Forsgren levede i mange år på gaden, og som narkoman og HIV-smittet har hun i rigeligt mål mødt nederlag, ringeagt, hån og fornedrelse, men så mødte hun sit livs kærlighed og bestemte sig for at ændre alt. Nordvision fra Sverige.

DR3

10:05  

Skam IV (1:10)
Skam IV (1:10) Den norske ungdomsserie Skam har taget verden med storm. I seriens afsluttende sæson følger vi Sana gennem sidste semester af 2.g på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.

10:30  

Skam IV (2:10)
Skam IV (2:10) Sana har et godt øje til sin brors ven Yousef. Men har Noora også fået kig på Yousef? Vilde og Sana er parate til at slippe 300.000 for en russebuss. Noora ruller med øjnene. Har de fået en svulst på frontallappen?

10:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:30  

De smukke drenge (2:6)
De smukke drenge (2:6) Otto siger farvel til sin nye kæreste i København og får en rigtig dårlig start på de travle casting dage i Paris. Oskar har brug for at skabe sig et navn i modebranchen og drømmer om at blive valgt til det prestigefyldte Burberry show i London. Bastian er ny som model, men kan han forene sine venstreorienterede idealer med at blive ansigt for den kapitalistiske forbrugerkultur? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

DR K

09:00  

Madsen & Co. (16:32)
Madsen & Co. (16:32) Weekend for to? Kisser er flyttet tilbage i sit hus, som nu faktisk er Jørgens hus. Men Jørgen synes, det er rart og vil invitere Kisser på en romantisk weekend til Pension Søglimt. Præcis det har Susanne ønsket sig i de sidste 10 år - men Mogens har været umulig at få med på andet end fodboldture, og nu har Susanne fået nok. Mogens<.>_Peter_Schrøder. Susanne<.>_Birgitte_Raaberg. Line<.>_Maria_Birkkjær. Max<.> <.>_Rasmus_Ogstrup_Rasmussen. Kisser<.>_Susanne_Heinrich. Jørgen<.>_Peter_Gilsfort. Manuskript:_Michael Hjort, _Johan_Kindblom og _Tomas_Tivemark. Instruktion:_Piv_Bernth. Bearbejdelse: _John_Stefan_Olsen. Scenografi:_Bettina_Sneum. Musik:_James_Price.

09:25  

Kongehuset (1:10)
Kongehuset (1:10) -Nytår med brækkede ribben- Seriens første afsnit skildrer nytårstravlheden, når Dronningen skal beværte flere tusinde gæster ved de tre nytårskure for rigets fremmeste mænd og kvinder. Det er indledningen til 12 travle måneder for de ansatte, der har deres daglige gang på Amalienborg og de øvrige slotte, hvor Dronningen opholder sig i løbet af året. Kongehusets ansatte bliver længe i deres job. Her er ofte både 30 og 40 års jubilæer, og følelsen af at være del af en meget gammel tradition betyder meget for dem. Ceremonierne, rejserne, og den megen flytten rundt mellem slottene skaber sammen med jule- og nytårsvagterne en stemning, der ikke findes lige på nogen anden arbejdsplads i Danmark. Sendt første gang 1.10.02

09:55  

Kongehuset (2:10)
Kongehuset (2:10) -Fødselsdag på slottet- I andet afsnit af DR¹s store serie om livet i det danske Kongehus er vi med til dronningens fødselsdag, hvor hele den kongelige familie er samlet bag balkonen på Amalienborg Slot. Mens slotspladsen fyldes med flag og lykønskende danskere, leger lille prins Nikolai med onkel Frederik oppe i Riddersalen. Da Nikolai senere skal med ud på balkonen, må der fire sæt kongelige hænder til at give ham jakken på. Sendt første gang 8.10.02

10:25  

Danske drømme (5:10)
Danske drømme (5:10) Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

11:25  

Danske drømme (6:10)
Danske drømme (6:10) Det går ufatteligt godt, men ikke så længe. Forbrugsboblen brister, da danskerne får en kartoffelkur og yuppierne må parkere Mercedes'en. Så er det jo godt, at Danmark kan spille fodbold. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra

09:00  

Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12)
Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Nedturen efter ble reklamen er for alvor begyndt for "Bimsefar". Hans følgere forlader ham nærmest ligeså hurtigt som de kom og han vælger derfor at opsøge Youtube stjernen Alexander Husum i håb om at han kan hjælpe. Danmarks største Youtuber er i den grad ved at gå ned med stress, men vælger i stedet bare at lægge endnu flere videoer på Youtube. Instruktør: Jacob Riising

09:10  

Sam & Cat II (18)
Sam & Cat II (18) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Det hemmelige instrument (117)
Klassen - Det hemmelige instrument (117) Josefine er startet til violin, men hun synes det er ret pinligt at gå til. For at imponere Frederik, kommer hun til at sige ja til at optræde til morgensamlingen.

09:45  

Klassen - Smykketyven (118)
Klassen - Smykketyven (118) Frida bliver misundelig på Martine, fordi Martine har købt den halskæde, som Frida har lagt et billede af på Instagram.

09:55  

Klassen - Frederiks mors bryster (119)
Klassen - Frederiks mors bryster (119) Mads er kommet til at tage et billede af Frederiks mors bryster. Billedet bliver sendt til alle fra klassen.

10:10  

Klassen - Cool eller klovn? (120)
Klassen - Cool eller klovn? (120) Caroline og Sif bliver til grin, da de klæder sig ud som farlige pelsmonstre til den årlige 'Hallo-lavn'-fest.

10:20  

Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121)
Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121) Bertram snyder sig til at blive kærester med Caroline, men Tobias er ikke helt tilfreds.

10:30  

Klassen - Kærestesorger (122)
Klassen - Kærestesorger (122) Tobias savner Victoria, men får hjælp af Bertram til at glemme hende.

10:40  

ZombieLars (6:13)
ZombieLars (6:13) Der dukker en ny levende død op i Bekkebakken. Der bliver gang i den, da Frederik bestemmer sig for at snyde fremmedhaderne på benzintanken

10:55  

Isas Stepz (43)
Isas Stepz (43) Isa skal lave skoleopgave med Marco, Juliana og Daniella fra hendes klasse. Isa kan virkelig ikke lide Daniella og det bliver ikke bedre, da Daniella involverer Isa's far i opgaven.

11:10  

Isas Stepz (44)
Isas Stepz (44) Elliot beder Isa & co. om en stor tjeneste: De skal male et billede for ham til en velgørenhedsauktion. Isa kommer til at sige ja, men det er lettere sagt end gjort.

11:25  

Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP
Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP Jannik inviterer Mille og Celina fra MGP med på en fed cykeltur. Mille vandt MGP, og dét har længe været en drøm, MEN Jannik ved, at Mille også har en anden drøm - nemlig at gå med metaldetektor! Mon de finder noget fedt? Celina laver bornholmerquiz, men der er blevet snydt, mener Jannik! Og og og, kan man knække tungen på at spise surt slik? Se med og find ud af det! Sangene: Til Næste År (Mille), Maskebal (Celina), Min Drøm (Mille), Someone Like You (Adele).

11:40  

KreaKampen - maleri
KreaKampen - maleri Nu skal der kæmpes i at være bedst til at male i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (18)
Sommer i Ramasjang (18)

10:00  

Junglebogen (12)
Junglebogen (12) Den modigste.

10:10  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

10:25  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

10:45  

Kaj og Andrea og Pinocchio
Kaj og Andrea og Pinocchio Hvor lang næse får en frø, der fortæller eventyr? Fjernsyn for dig med Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.. Producer: Mogens Vemmer.

11:15  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

11:25  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Hvor er Skoleinspektørens maltbolsjer? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse har en fløjte. Kylling har en kælk - måske kunne de bytte? Medvirkende: Morten Eisner, Brian Patterson og Alberte Winding. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (19)
Bonderøven 2013 (19) Denne gang skal der mures imellem bindingsværket på Kastaniegården, men der bliver også tid til at lave en uglekvist. Sendt første gang 17.10.13

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (12)
Kender Du Typen? 2015 (12) Hvilken kendt dansker er vild med hajer og elsker at klæde sig ud under madlavningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor en manipulationsekspert også kigger forbi for at læse livsstilseksperternes tanker. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10)
Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10) Dommertrioen kommer vidt omkring og når i aften helt til Limfjorden. Her skal de bedømme en kæmpe, ombygget gård med fjordudsigt, der bl.a. skal konkurrere med en fuldkommen renoveret fattiggård og et ultramoderne søhus med en overraskelse i garagen. Men hvilke af de tre hjem har, hvad der skal til for at gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem 2012 og måske vinde præmien på 100.000 kroner?

13:55  

Hun så et mord (264)
Hun så et mord (264) Jessica skal være dommer i en skrivekonkurrence og bliver installeret på et hotel i Atlanta. Men konvolutten med besvarelserne bliver forbyttet med en konvolut, der viser sig at indeholde en række billeder fra et overvågningskamera. Og pludselig står Jessica midt i en dødsensfarlig sag om mord, spioner og bakteriologiske våben.

14:40  

Hun så et mord (265)
Hun så et mord (265) Jessica medvirker i et bogprogram i radioen, men snart må hun også opklare et mord. Stationens ejer er desperat efter at få flere lyttere, så han planlægger en række drastiske ændringer. Men ikke alle de ansatte er lige begejstrede for planerne...

DR2

12:05  

Et liv som sumobryder
Et liv som sumobryder 18-årige Takuya giver efter for sin fars ønske og lader sig indskrive på en professionel sumoskole i Tokyo. Her må han skifte sit trendy tøj ud med en traditionel japansk kimono og dele alt med ti andre sumobrydere: hverdag, uddannelse, socialt liv og turneringer. Vi følger Takuyas første ni måneder på skolen og er vidner til både de drømme og skuffelser, der for den unge mand er forbundet med den traditionsbundne sportsgren.

13:00  

Dage i haven (1:3)
Dage i haven (1:3) Vært Pernilla Månsson Colt, hendes venner, gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og indretningsarkitekt Malin Persson er alle tilbage i haven efter en lang sommer. Her er der en del at tage fat på, men hvorfor ikke starte blødt med en lynhurtig "snapse-opskrift"! Hvad handler Johns snak om en 'Container garden' egentlig om? Og så skal der arbejdes på noget, der absolut ikke er kedeligt: indretningen af en bryllupssuite. Nordvision fra Sverige.

14:00  

Dage i haven (2:3)
Dage i haven (2:3) Vært Pernilla Månsson Colt, hendes venner, gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og indretningsarkitekt Malin Persson er alle tilbage i haven efter en lang sommer. Den store bryllupsdag nærmer sig, og brudeparret hjælper til med forberedelserne i haven. I dag er det også tid til at John høster, som han har sået, og Tareq skal indvie sin nye lerovn. Nordvision fra Sverige.

DR3

12:00  

De smukke drenge (3:6)
De smukke drenge (3:6) Jon har haft succes som international model i over tre år, men nu synes hans bureau, at han skal gå efter jobs med en mere voksen og sexet profil. Oskar bliver presset rundt til castings i London af sine agenter, men det er svært at være på egen hånd i storbyen. Martin lever det fede modelliv på første klasse, men begynder alligevel at blive træt af den overfladiske modebranche. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

12:30  

Skide homo (4:5)
Skide homo (4:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Gisle får her både sat folk i bås og knald på musikken, danset for vildt - og får i den grad smidt virkeligheden lige i hovedet, da han bevæger sig langt væk fra storbyen. Hvor hører han hjemme? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

12:55  

Speed Kills - Jungle
Speed Kills - Jungle I den tætte jungle er opskriften på overlevelse, at man er i stand til at holde sig skjult, og kunsten at kamouflere sig er i høj kurs. Det gælder adskillige hurtigt angribende slanger og kamæleoner på jagt, men junglen rummer også andre dyr som for eksempel flagermus og flyvende krybdyr, der har udviklet usædvanlige jagtmetoder.

13:45  

Speed Kills - Havet
Speed Kills - Havet At bevæge sig i og omkring havet kræver en kolossal indsats. Her møder vi så forskellige dyr, som havtaske, suler, stenfisk, delfiner og hajer, der for at overleve svømmer, dykker og synker og opfører sig som - ja, som fisk i vandet!

14:40  

Gaycation: Jamaica
Gaycation: Jamaica Skuespilleren Ellen Page rejser sammen med sin bedste ven, journalisten og filmmageren Ian Daniel, rundt i verden for at opleve LGBTQ-kulturen i forskellige lande. Jamaica er berygtet for sin homofobi. Ellen og Ian undersøger, hvordan queer-samfundet bliver opfattet af landets lige så berygtede dancehall-scene til landets rastafari-tilhængere.

DR K

12:25  

Guldkorn - Danmark i 1968
Guldkorn - Danmark i 1968 I 1968 begynder effekten af den nye p-pille at vise sig. På Københavns universitet protesterer de studerende, men det er langtfra alle unge der går på universitetet. I 1967 er det stadig helt almindeligt at forlade skolen efter 7. eller 8. klasse.

12:45  

Monopolets Helte - Preben Heide
Monopolets Helte - Preben Heide Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Preben Heide er monopol-helten, der lærte tv-seerne, at jyder også er mennesker. I 1970´erne er han verdensberømt i Danmark, både fordi han er vært på seer-magneten Landet Rundt, der laver programmer om ganske almindelige danskere - og fordi han er yndlingsoffer i Danmarks Radios satireprogrammer. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 26.10.08

13:35  

Monopolets Helte - Poul Thomsen
Monopolets Helte - Poul Thomsen Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Aftenens helt er Poul Thomsen. Han var "Dus med dyrene", og danskerne blev dus med Poul Thomsen. I hans programmer var samtidens emner som kold krig, atomkapløb og frygt for fremtiden bandlyst. Vi skulle hygge os og snakke om vores søde kæledyr. Men engang imellem viste hyggeonklen kløer. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 12.10.08

14:25  

Danske Mad Men: Cowey
Danske Mad Men: Cowey Selv de bedste intentioner og de mægtigste strategier har svære vilkår mod uheld og tilfældigheder. Det må reklamebureauet Nørgård Mikkelsen sande, da de skal lave kampagnen for mejeriernes nye guldkalv, juice/mælkeproduktet Cowey. MD Foods har nærmest ubegrænsede markedsføringsmidler til deres rådighed - selv fodboldlandsholdet har Cowey på trøjen. Alligevel går én lille ting galt... Tilrettelæggelse: Janus Køster-Ra smussen.

14:55  

Hvornår var det nu det var ?
Hvornår var det nu det var ? Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. hvordan man satte arbejdsløse i sving "den gang", om provokation i møbelkunsten, om da Flemming Madsen skulle lære politikerne at tale, og om en populær aprilsnar i TV-Avisen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

DR Ultra

12:10  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Braceface (35)
Braceface (35) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Braceface (36)
Braceface (36) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Freaktown (35)
Freaktown (35) Puppen Lenny

13:30  

Freaktown (36)
Freaktown (36) Freakfontænen

13:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Lil Rahbek fra Kl Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Talentfulde Nana, Emma og Kaya konkurrerer i dag om at lave det bedste tv-outfit til Lil Rahbek, som spiller Signe i Ultra-serien Klassen. Hvem får et outfit med i Klassen?

14:00  

Kolonien - Den sorte mand (4)
Kolonien - Den sorte mand (4) Carl og Milan tager Albert og Niklas med til købmanden hvor de tvinger dem til at stjæle mad til dem. Carl og Milan stikker af da de ser den høje sorte mand. Bagefter vil Carl banke Albert og Niklas, men Viktoria redder dem.

14:10  

Kolonien - Båden (5)
Kolonien - Båden (5) Alle er vrede på Viktoria fordi hun har løjet om båden, men Milan finder en gammel jolle på land. Albert advare om at den vil synke, men Carl og Milan er ligeglade og sætter båden i vandet.

14:20  

Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3)
Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3) Hjalte og Tjelle kæmper i dette program om at undgå at skulle drikke varm mælk - helt frisk fra yveret. Det gør de i dueller, hvor præcision og hurtighed er en stor fordel. De skal nemlig dyste i disciplinerne Havetraktorringridning og Kopatte-ræs.

14:30  

Zorro (24)
Zorro (24) Svindleren

14:50  

Thunderbirds II (21)
Thunderbirds II (21) Hjemme på ranchen

DR Ramasjang

12:20  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Landsbytosserne køre imod Pensionisterne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på en bilkirkegård og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:50  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

13:20  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

13:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit ringer Fnuller, fordi han er i tvivl om, hvor meget slik, man egentlig kan spise uden at få ondt i maven. Snehvid ringer også. Han har brug for tips til at bygge en rigtig god hule.

13:55  

Sikker & Søn II (9)
Sikker & Søn II (9) Sikker & Søn holder øje med spændende ting, der kan lokke dig ud på vejen. Far og Søn ender på en bakke, hvor de leger at ting kan trille ud på vejen. Men det er vigtigt, at man ikke bliver lokket til at løbe ud på vejen uden at se sig godt for efter biler først.

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På sin 16-års fødselsdag får Den lille Havfrue endelig lov at komme op på land. Men da hun forelsker sig i en prins, må hun vælge: vil hun blive hos ham og til gengæld miste sin smukke stemme? Eller forlade ham for altid?

14:55  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

DR1

15:25  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

17:00  

Landsbyhospitalet (21)
Landsbyhospitalet (21) Spåkonen fra det lokale tivoli bliver indlagt på det lille hospital The Royal i 60ernes Nordengland, og staben benytter lejligheden til at høre lidt om deres fremtid. Samtidig får en karruselulykke alvorlige følger, mens psykologen dr. Klein forsøger at komme til bunds i en usædvanlig voldssag.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Tidsmaskinen om alternativ behandling
Tidsmaskinen om alternativ behandling Tidsmaskinen tager os denne gang tilbage til den gang hvor alternative behandlingsformer blev mødt med stor mistillid af tidens autoriteter og frem til i dag, hvor alternativ behandling er mere accepteret.

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Engang hed det drengestreger og bestod primært af rapserier fra grønthandleren. I dag er brutal vold knyttet sammen med ungdomskriminalitet. Vi skruer tiden tilbage til den gang, hvor man begynder med alternative metoder end fængsler til at få de unge på rette kurs. Og så kigger vi på danskerens ynglings nationalsport gennem tiden: sort arbejde. Sendt første gang 25.11.07

16:00  

Smag på Okinawa med Anthony Bourdain
Smag på Okinawa med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

16:40  

Smag på Bay Area med Anthony Bourdain
Smag på Bay Area med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:20  

Alaska - guldfeber
Alaska - guldfeber Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alaskas frosne undergrund rummer nogle af jordens største guld- og kobberforekomster, som driftige mineejere gerne vil have fingre i. Problemet er, at skatten er begravet nord for verdens sidste store lakseløb, d.v.s. når laksen kommer fra havet for at gyde i ferskvand, og minedrift vil ifølge lokale fiskere forstyrre både laksen og fiskeriet.

DR3

15:25  

Ripper Street (5)
Ripper Street (5) Politiinspektør Reid og hans team har travlt med at efterforske en række bizarre, men velorganiserede røverier. Drake er fokuseret på sit frieri til Rose, indtil hans tidligere oberst pludselig dukker op og lokker med et tilbud på den forkerte side af loven.

16:20  

Ripper Street (6)
Ripper Street (6) London 1889: En jødisk anarkist bliver dræbt under en havnestrejke. Politiinspektør Reid bliver sat til at efterforske sagen, og inden længe er Reid og hans mandskab indhyllet i regeringens kamp mod international terrorisme.

17:15  

Sexmordene på Long Island (2:8)
Sexmordene på Long Island (2:8) Profileringseksperten Peter Brendts chokerende afsløring af, at ikke bare en, men to aktive seriemordere skulle være ansvarlig for de ti kvindelig, der er fundet ved Ocean Parkway, får dokumentaristerne, Josh Zeman og Rachel Milles, til at undersøge en serie mystiske lemlæstede lig, som er tilskrevet 'Slagteren fra Manorville', og er blevet kædet sammen med mordene på Long Island. De får et uventet gennembrud, da det lykkes dem at finde en af de døde kvinders alfons.

17:55  

Gør ikke dette hjemme (5:6)
Gør ikke dette hjemme (5:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. I dag fylder de en vejrballon med svejsegas, og de får en gæst der fyrer sin egen nitroglycerin af. Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

DR K

15:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en minister, der må gå af, om en djævelsk finansminister, med dr. Lieberkind, en kongelig dåb og et kort kursus i, hvad man ikke får svar på, hvis man skal til pressemøde med en dronning. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

15:55  

Dronning Ingrids børnebørn (3:5)
Dronning Ingrids børnebørn (3:5) I det tredje afsnit fortæller Prinsesse Alexandra af Berleburg og Kronprins Pavlos af Grækenland om Dronning Ingrids nære forhold til alle sine børnebørn. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:25  

Dronning Ingrids børnebørn (4:5)
Dronning Ingrids børnebørn (4:5) I det fjerde afsnit genkalder Prins Gustav af Berleburg og Prins Nicholaos af Grækenland deres barndoms- oplevelser med Dronning Ingrid. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:55  

Kongeriget Norden - den unge generation
Kongeriget Norden - den unge generation De er unge og smukke men bortset fra det, så ligner de næsten almindelige mennesker. Men det er de ikke. De er arvinger til tronen i Danmark, Norge og Sverige, og deres dilemma er næsten uløseligt: De unge prinser og prinsesser vil nemlig også leve et almindeligt liv - men hvor almindeligt må det blive? Spørgsmålet drøftes meget i de nordiske lande op til det norske bryllup mellem kron- prins Haakons og den "helt almindelige" Mette-Marit.

17:55  

Huset på Christianshavn (57)
Huset på Christianshavn (57) "Børn af sol og sommer" Manuskript: Lise Sandager og Henning Bahs. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Jes Holtsø og Lisbet Lundquist. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1975

DR Ultra

15:15  

Dybet (22)
Dybet (22)

15:35  

Junglebanden
Junglebanden

15:45  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13) At tale delfinesisk

16:20  

Grizzy og lemmingerne (74)
Grizzy og lemmingerne (74)

16:25  

Grizzy og lemmingerne (75)
Grizzy og lemmingerne (75)

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Svampebob Firkant VII (21)
Svampebob Firkant VII (21)

17:30  

Brohave og Harding på tur
Brohave og Harding på tur Youtuberen Kristine Sloth har sagt op på sommerprogrammet, da hun ikke følte sig velkommen. Rasmus indrømmer langt om længe over for Joakim, at det faktisk var ham der lavede den manipulerede video, der fik Casper fyret. Det er Joakim rystet over, og han føler sig nødsaget til at tænker over om Rasmus overhovedet er den rigtige til jobbet.

17:40  

Bidt, brændt og stukket II - Hund efter Sebastian (8)
Bidt, brændt og stukket II - Hund efter Sebastian (8)

DR Ramasjang

15:05  

Chuggington (20)
Chuggington (20)

15:15  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

15:25  

Gurli Gris II (31)
Gurli Gris II (31) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (18)
Morten Skildpadde (18) Morten som lokomotivfører

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34) På jagt efter Flynn

16:10  

Junglebogen (12)
Junglebogen (12) Den modigste.

16:25  

Pyjamasheltene (50)
Pyjamasheltene (50)

16:35  

Paw Patrol III (26)
Paw Patrol III (26)

17:00  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

17:15  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

17:30  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren afholder Johannes Jensen fra Dansk Maskinbørs auktion, og det tegner til at blive en god en af slagsen. Liselotte Toxværd Møller fra Bruun Rasmussen passer telefonen under dagens auktion, men et teknisk uheld sætter det hele i stå. Og i Frederiksberg Auktionshus har Hans Hedegaard arrangeret en lille overraskelse til dagens gæster.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Den blå planet II (5:7)
Den blå planet II (5:7) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Det såkaldte 'grønne hav' er en fortryllende verden med magiske havvæsner i tårnhøje skove og sletter af søgræs. Men hvordan klarer disse skabninger sig i en verden, der hele tiden forandrer sig efter årstid og havstrømme?

DR2

18:00  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

18:40  

Nak & Æd - et rensdyr i Island (7:10)
Nak & Æd - et rensdyr i Island (7:10) Det er august, og Jørgen og Nikolaj er taget til det østlige Island med drømmen om at skyde et rensdyr. De får kyndig hjælp fra deres helt egen rensdyrhvisker og fra en særlig lille mand, som har fulgt med i kufferten hele vejen fra Danmark... Men det er noget af en udfordring, for Island er stor, rensdyrene er gode til at gemme sig, og Jørgen og Nikolaj skal igennem lange køreture og sågar en manddomsprøve, inden de overhovedet nærmer sig lejren... Og selv derfra er der lang vej mod et rensdyr. Se med om det lykkedes, eller om de to vikinger må gå i krig med et fårehoved i stedet for rensdyr. Sendt første gang 27.11.13

19:20  

Nak & Æd - en blishøne på Langeland (8:10)
Nak & Æd - en blishøne på Langeland (8:10) Det er september, og Jørgen og Nikolaj er taget til Langeland i jagten på en plørkok... Ja, det kalder man en blishøne på Langeland. Og Jørgen gør sit bedste for at skaffe føde til Nikolajs kødgryder, for kokken har nemlig høstet årets hjemmedyrkede afgrøder, så han kræver et pragteksemplar af en blishøne for at kunne fremtrylle den fuldendte menu. Alternativet er denne gang til den lidt mere specielle side - nemlig en sumpbæver, og sådan én har kokken aldrig leget med før. Sendt første gang 04.12.13

20:00  

Familien Krupp - i krigens skygge (2:3)
Familien Krupp - i krigens skygge (2:3) Matriarken Bertha har udset sin søn Alfried til at være den, der en dag skal føre familien Krupps stål- og våbenimperium videre. Men Alfrieds strikse opvækst sætter dybe spor, og han længes efter at være sammen med "normale" børn. Under Gustav Krupps ledelse har stålfirmaet svært ved at tilpasse sig fredstid. Og da nazisterne kommer til magten, ser Gustav Hitlers ønske om at opruste som en chance for at skabe fremgang for Kruppkoncernen.

DR3

18:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Skam IV (3:10)
Skam IV (3:10) Gulerødder fører til flirt i Sanas køkken. Samtidig har pigerne scoret en russebuss. Næste problem: Hvor skal de få 300.000 fra?

19:40  

Skam IV (4:10)
Skam IV (4:10) Vilde snaver hjernen ud, Sana har hjertekvaler, og Noora betror sig til Sana.

20:10  

Når vejr går viralt - uden varsel!
Når vejr går viralt - uden varsel! Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Nogle gange går det helt galt uden varsel. Som når is tvinger et fly til nødlanding, en voldsom storm vælter en 30 tons tung anhænger, og en tornado fejer gennem en gymnastilsal.

20:50  

Når kemien passer (5:6) - Den gode tone
Når kemien passer (5:6) - Den gode tone Norsk videnskabsserie fra 2017 (Når kjemien stemmer) Er du træt af at være alene, men vælger som Jenny tit den forkerte kæreste, kan videnskaben måske hjælpe dig på vej. Jenny skal blandt syv mænd teste, om det kan lade sig gøre at lugte, smage, se og høre sig frem til kærligheden - hvis du tør stole på dine instinkter. Din næste kæreste kan blive perfekt, i hvert fald biologisk set. Kroppen lyver ikke, og den afslører om vi virkelig er tiltrukket af nogen eller ej. I dag skulle det gerne slå gnister mellem Jenny og nogle af de syv mænd - når de skal synge duet!

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (58)
Huset på Christianshavn (58) "Kærlighedens pris" Manuskript: Vibeke Steinthal og Henning Bahs. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karen Lykkehus, Ole Monty og Ejner Federspiel. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 26. april 1975.

18:55  

Flådens historie (5:7)
Flådens historie (5:7) Med Galathea-ekspeditionen til Antarktis og til Thule med Tulugaq. Den danske flåde har et århundrede langt og stolt samarbejde med forskningen og videnskaben, og er dermed en del af dansk ekspeditionshistorie. Troels Kløvedal er med Galathea 3-ekspeditionen i Antarktis og på fiskeriinspektion på Grønlands vestkyst. Vi hører om de store danske ekspeditioner gennem tiderne og om Knud Rasmussen og Peter Freuchen. Tæt på Nordpolen oplever vi en fascinerende solformørkelse.

19:56  

Dagens Sang: Solen er så rød mor
Dagens Sang: Solen er så rød mor - sunget af et af DR's kor.

20:00  

De fantastiske fire: Preben Kaas
De fantastiske fire: Preben Kaas Preben Kaas er en stjerne på scenen, men han vil allerhelst stå bag den. Det er her hans hjerte virkelig banker. Og han har hvad der skal til for at skabe en revy fra bunden og få succes - ikke mindst stor charme, en voldsom energi og is i maven. Han er en mand der satser alt, og lever livet - hårdt.

DR Ultra

18:00  

Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12)
Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper og hans far er blevet kontaktet af firmaet "Uploaderz" som tilbyder "Bimsefar" at hjælpe ham med en større sponsoraftale. Dette får straks Niller til at sige sit gode job op på biblioteket. Det lykkedes også Niller at skrive under på en større kontrakt med morgenmads producenten "Chokogryn" og endda uden at han skal betale så meget som en krone i skat. Instruktør: Jacob Riising

18:10  

Quarx (5)
Quarx (5)

18:20  

Quarx (6)
Quarx (6)

18:30  

Bella and the Bulldogs I (8)
Bella and the Bulldogs I (8)

18:55  

Kampen (1)
Kampen (1) Kampen mod uret.

19:00  

Dybet (29)
Dybet (29)

19:25  

Monica Chef - Monica finder ud af sandheden (39)
Monica Chef - Monica finder ud af sandheden (39)

19:45  

Sam & Cat II (15)
Sam & Cat II (15) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:10  

Backstage II (11)
Backstage II (11) Maximalt morsomt: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I elvte afsnit beslutter Max sig for at være stand-up komiker og tager imod Claydermanns råd om at lave grove jokes om de andre. Det er sjovt lige indtil det går udover Claydermann selv.

20:25  

Trio - Keplerdiamanterne (9:10)
Trio - Keplerdiamanterne (9:10) Trio tager til det sidste punkt, Nordstjernepunktet, som viser sig at være St. Nicholas kirke. De pejler sig ind på skatten, men 400 års forskel på stjernepositionerne fra da skattekortet blev lavet, kan sætte en stopper for skattejagten...

20:50  

Limbo II (15)
Limbo II (15) Der er generalprøve på Romeo og Julie. Boye dropper sin rolle som Romeo, fordi Louise opfører sig ligeså ubehageligt som Viktoria. Han beslutter sig til at finde ud af, hvad Viktoria skjuler. Ask og Naya hjælper ham, så de kan bevise for Louise, at Viktoria er falsk. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (18)
Sommer i Ramasjang (18)

19:00  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

19:20  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

19:45  

Yakari III (20)
Yakari III (20)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

AftenTour 2018: 17. etape. Bagnéres-de-Luchon - Saint-Lary-S
AftenTour 2018: 17. etape. Bagnéres-de-Luchon - Saint-Lary-S Dagens etape i Pyrenæerne byder på en sjældenhed i Tour de France-regi, nemlig en ganske kort bjergetape på blot 65 km. Det er den korteste normale etape i de seneste 30 år. Men 38 af de 65 km går opad. Stejlt opad. Heriblandt de sidste 16 km med en gennemsnits-stigning på 8,7 % til mere end 2200 meters højde op ad Col de Portet, der kan blive en af løbets helt afgørende stigninger for favoritter og "bjerggeder". Når starten går, er det tilmed med de bedst placerede ryttere forrest, så kampen om sejren, samt sekunder og minutter i den samlede stilling kan skydes i gang fra første meter. AftenTour samler op på det, der kan blive en eksplosiv affære fra start til mål. Vært: Søren Reedtz

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Beck: Ved vejs ende
Beck: Ved vejs ende Tre mennesker findes skudt i deres hjem. Ofrene er en tidligere politimand og hans kone og søn. I huset finder politiet stjålne våben og fingeraftryk fra en mand, som var indblandet i et millionrøveri for fire år siden. Efter røveriet skød han sine kumpaner og forsvandt sporløst med byttet. Hvilken forbindelse er der mellem røverne og den myrdede politimand? Martin Beck går på jagt efter svaret.

23:25  

Taggart: Tillidsbrud
Taggart: Tillidsbrud Fagforeningslederen Will Ramsay bliver skudt, da han forlader et møde. Hans chef beskylder deres arbejdsgiver for at stå bag mordet. Parterne befinder sig midt i en bitter strid, og arbejderne er gået i strejke. Men kan en arbejdskamp ligefrem føre til mord? Taggart-holdet går på jagt efter svaret.

DR2

21:30  

Fanget - en morder iblandt os (2:10)
Fanget - en morder iblandt os (2:10) I en lille islandsk by står politichefen Andri og hans to kolleger midt i en indviklet drabssag. Et parteret lig er blevet fisket op af fjorden. Politiet har anholdt en mistænkt, litaueren Jonas Malakauskas. Men samtidig er der nogen, der lægger uhyggelige billeder af det lemlæstede lig ud på de sociale medier.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Løftet (2:3) - Tilståelse og bedrag
Løftet (2:3) - Tilståelse og bedrag Den tyske diplomatsøn Jens Söring forelsker sig i den velhavende Elisabeth Haysom under deres uddannelse på University of Virginia i 1984. I 1990 bliver Söring dømt for dobbeltmordet på sin kærestes forældre fem år tidligere. Haysom selv bliver dømt for medvirken. Söring tilstår først, men forklarer efterfølgende, at han handlede af kærlighed til sin elskede og troede, at han var beskyttet af sin fars diplomatstatus. Men hvad skete der i virkeligheden den aften?

DR3

21:30  

Divatvillingerne (5:7)
Divatvillingerne (5:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita og Wanda planlægger en fødselsdagsfejring, men de er bange for, at ingen dukker op.

21:50  

What's Your Number?
What's Your Number? I løbet af sit forholdsvis korte liv har Ally datet næsten 20 forskellige mænd. Nu er det på tide at forsøge sig med et mere seriøst forhold, så Ally går i gang med at opsøge alle sine gamle flammer. Kunne én af dem mon være den eneste ene? Ally: Anna Faris. Colin: Chris Evans. Daisy: Ari Graynor. Instruktion: Mark Mylod.

23:30  

Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug.

DR K

21:00  

Historiequizzen: Mosede Fort
Historiequizzen: Mosede Fort Den nye historiequiz med Adrian Hughes er taget til Mosede Fort syd for Køge hvor det nye museum har åbnet det gamle fort for historier om Danmark under 1. Verdenskrig. Kåre Johannesen og Mads Thernøe dyster mod Jakob Danneskiold Samsøe og Kitt Boding-Jensen om både krudt, gullasch og soldaterliv.

21:30  

Flådens historie (6:7)
Flådens historie (6:7) Dansk Ekspeditionshistorie på Grønlands Østkyst og Slædepatruljens historie. Troels Kløvedal sejler med Vædderen, så langt det er muligt rundt om Grønland, hvor søværnet gør suverænitetshåndhævelse og støtter Slædepatruljen Sirius. Kløvedal taler med forskere, han møder på sin vej. Vi hører om Lauge Kochs enestående ekspeditioner, om Danmark Ekspeditionen 1906-08 og om nazisternes indtrængen på Nordøstgrønland under 2. Verdenskrig. Med helikopter besøger vi de sagnomspundne Tobias Øer, der hele tiden dukker op og forsvinder igen.

22:30  

Gåden om de hovedløse lig fra York
Gåden om de hovedløse lig fra York Fundet af firs 2000 år gamle hovedløse lig i en udgravning i den historiske by, York, i England har givet arkæologerne hovedbrud. Det var unge mænd i deres bedste alder, men var det romerske soldater eller barbarer fra nord? Tandanalyser viste, at de kom fra hele det romerske rige, at de havde haft en fattig barndom, men som voksne havde fået en proteinrig diæt. Gravpladsen var unik for Storbritannien, men 2000 kilometer væk i byen Efesos i Tyrkiet fandtes verdens eneste kendte gladiatorkirkegård. Kunne de unge mænd fra York være gladiatorer?

23:15  

Ægypten (5:6)
Ægypten (5:6) Dramadokumentarserie fra BBC fra 2005) (Egypt) "Rosette-stenens mysterium" Da Napoleon Bonaparte invaderede Ægypten i 1798, besejrede han ikke alene et land. Han genopdagede en tabt civilisation. Men alt hvad der var tilbage af oldtidens Ægypten var de storslåede monumenter. Hvorfor de blev bygget og af hvem, var fortsat en gåde. Svaret lå i det oldægyptiske skriftsprog, hieroglyfferne, som ingen forstod. Indtil Napoleons soldater opdagede Rosette-stenen, med den samme tekst på tre sprog. Hieroglyffer, et ukendt sprog og oldgræsk. Græsk var et velkendt sprog, så nu havde forskerne noget at arbejde ud fra. De fremmeste forskere i England og Frankrig tog fat, men det var den fattige, franske bondedreng Jean-Francois Champollion, som skulle blive den, der løste hieroglyffernes gåde.

DR Ultra

21:05  

Sofie Linde Show II (5) - Page Four
Sofie Linde Show II (5) - Page Four I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af de fire popdrenge fra Page Four. Hun har overtalt dem til at tage dametøj på og hoppe ud i en Spice Girls-genindspilning - nå ja, og så skal alle drengene også gætte musik under bruseren i fællesbadet. Og stjernereporter Bubber kommer forbi i en helt særlig uniform. Han har været ude og se, hvad der sker, når man rører ved folk. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Strømerne fra Liverpool (3:12)
Strømerne fra Liverpool (3:12) En 10-årig dreng forsvinder. Mistanken falder på en pædofil mand. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan henter ham ind til afhøring, men det er sin sag at få fornuftige svar ud af den mistænkte.

01:00  

Strømerne fra Liverpool (4:12)
Strømerne fra Liverpool (4:12) En bandekrig truer med at bryde ud i Liverpool. Bandelederen Johnny Boateng har kig på en klub, der tilhører gangsteren John Sullivan. Og da en dørmand bliver stukket ned foran klubben, må makkerparret de Pauli og Callaghan træde i aktion for at forhindre, at situationen kommer ud af kontrol.

01:50  

Bonderøven 2013 (19)
Bonderøven 2013 (19) Denne gang skal der mures imellem bindingsværket på Kastaniegården, men der bliver også tid til at lave en uglekvist. Sendt første gang 17.10.13

02:20  

Kender Du Typen? 2015 (12)
Kender Du Typen? 2015 (12) Hvilken kendt dansker er vild med hajer og elsker at klæde sig ud under madlavningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor en manipulationsekspert også kigger forbi for at læse livsstilseksperternes tanker. Vært: Mads Steffensen

03:05  

Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10)
Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10) Dommertrioen er nået til øen midt i Danmark; Fyn. I konkurrencen om Danmarks Skønneste Hjem skal de i aften besøge en farveglad lejlighed med 60'er indretning, en gammel ombygget vandmølle og en arkitekttegnet villa næsten uden vægge. Kun et hjem kan gå videre til finalen. Men hvor ligger hjemmet, der har dét, der skal til for at løbe med hæderen - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

03:35  

Det søde liv (1:10)
Det søde liv (1:10) Mette Blomsterberg er uddannet konditor og forelsket i det søde liv. Hun vil i 10 programmer inspirere dig til, hvordan du laver desserter og søde sager helt fra bunden af. I aftenens program laver hun marengskys sammen med børnene, nougatglas med hjemmebagt grassini og en elegant appelsinsvane af vandbakkelse. Sendt første gang 30.05.12

DR2

00:00  

Perfect Mothers
Perfect Mothers Lil og Roz har været bedste veninder, siden de var små, og som voksne bor de dør om dør ved en paradisisk kyst. Deres næsten voksne sønner, Ian og Tom, surfer sammen, mens mødrene betragter dem med fascination. Balancen forstyrres, da Ian forfører Roz, og Tom siden forfører Lil. De to forhold synes næsten incestuøse, men alligevel fortsætter kvinderne affærerne, indtil det uundgåelige sker. Lil: Naomi Watts. Roz: Robin Wright. Ian: Xavier Samuel. Instruktion: Anne Fontaine.

01:45  

Mobbet i skolen
Mobbet i skolen Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Ripper Street (7)
Ripper Street (7) Den rige amerikanske skibsreder, Theodore Swift, ankommer til London med et følge af Pinkerton-agenter for at købe det skrantende rederi 'Argentine Marine'. I mellemtiden bliver ingeniøren, Samuel Fanthorpe, fundet myrdet i havnen. Fanthorpe arbejdede for 'Argentine Marine' og havde netop udviklet en revolutionerende motor, som ville kunne redde rederiet. Politiinspektør Reid har en fornemmelse af, at der er grusom sammenhæng mellem Swifts ankomst til byen og Fanthorpes pludselig død.

01:50  

Ripper Street (8)
Ripper Street (8) En kidnapningssag giver politiinspektør Reid mulighed for at samle sit splittede mandskab og stoppe en bande, der tilsyneladende driver hvid slavehandel i Whitechapel. Efterhånden som Reid finder flere og flere spor, får han mistanke om, at en af de mænd, han jagter, kan have kendskab til en forfærdelig hemmelighed fra Reids egen fortid.

02:45  

Sexmordene på Long Island (3:8)
Sexmordene på Long Island (3:8) I kølvandet på Shannans begravelse hører Josh og Rachel om en lokal læges mulige forbindelse til en escortpiges død. Men er Shannons død forbundet til mordene på de fire escortpiger ved Gilgo Beach? Der går rygter om, at mordene i Gilgo Beach har forbindelse til en seriemordersag i Atlantic City, der fandt sted fem år før, og har uhyggelige ligheder. Da Josh og Rachel opdager, at et af ofrene fra Atlantic kort før mordet på hende havde besøgt Long Island, beslutter de at tage til Atlantic City.

03:25  

De smukke drenge (4:6)
De smukke drenge (4:6) Den venstreorienterede, introverte Bastian er nervøs over, om han falder helt igennem i modemekkaet Milano. Otto plejer at få jobs for de store modehuse uden at røre en finger, så modellivet er mindre sjovt, når man skal nå 10 castings på en dag i storbyen Paris. Martin har været "exclusive" for Burberry, men nu skal han til castings sammen med alle de andre modeldrenge i Paris, og det er alt andet end glamourøst. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

03:55  

De smukke drenge (5:6)
De smukke drenge (5:6) Det går rigtigt godt for Bastian i Milano, men hans idealer bliver sat på prøve, når han skal have pels på til et modeshow. Oskar er for alvor på udebane i den fremmede by, Milano, og han begynder at savne hjembyen Rønne. Jon sætter alt ind på at få det prestigefyldte Versaceshow, men branchen foretrækker nye ansigter, så der er ingen garantier. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

DR K

00:05  

An Education
An Education London, 1961. Jenny på 16 er køn, begavet og ivrig efter at blive voksen. Da den dobbelt så gamle David begynder at gøre kur til hende, griber Jenny chancen for at smage på voksenlivet. David er sød og sofistikeret, og snart står den på klassiske koncerter, kunstauktioner og restaurantbesøg. Det hele er næsten for godt til at være sandt, og det er det måske også. Jenny: Carey Mulligan. David: Peter Sarsgaard. Jack: Alfred Molina. Instruktion: Lone Scherfig.

01:40  

Gennem mørke
Gennem mørke Under en træningskamp bliver den professionelle fodboldspiller Jonathan Richter ramt af lynet. Han får hjertestop, men efter 45 minutter får lægen på mirakuløs vis en svag puls. Efter at have ligget i koma i 11 dage, vågner Jonathan. Med multiorgansvigt og den lange koma, er vejen tilbage til livet faretruende vanskelig. Den dag lynet slog ned er en dokumentar om identitet, drømme og forsøget på at finde sig selv igen efter et eksistentielt tab.

02:40  

Kvit eller Dobbelt (6:8)
Kvit eller Dobbelt (6:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

03:40  

Kvit eller Dobbelt (7:8)
Kvit eller Dobbelt (7:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0722160635