Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: tirsdag d. 19. december 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: tirsdag d. 19. december 2017

DR1

01:35  

Miss Marple: Hun døde ung
Miss Marple: Hun døde ung Miss Marple bliver kaldt til assistance, da et hus i Devon fremkalder foruroligende syner hos husets nye ejer, den unge Gwenda. Hun er vokset op i Indien, men finder ved Miss Marples hjælp ud af, at hun som barn overværede mordet på en kvinde i selv samme hus. Indviklede familieintriger skal udredes, og et nyt mord skal opklares, inden synerne fra fortiden kan lægges i graven. Miss Marple: Geraldine McEwan. Gwenda: Sophia Myles. Hugh Hornbeam: Aidan McArdle. Instruktion: Ed Hall.

03:10  

Mord med dr. Blake (24)
Mord med dr. Blake (24) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

04:05  

Gintberg på kanten - Mors
Gintberg på kanten - Mors Komikeren Jan Gintberg vover sig endnu engang ud i landets tyndt befolkede områder for at tage temperaturen på den yderste folkesjæl. "Udkantsdanmark" bliver ofte skældt ud for at være fattigt og underudviklet, men måske er der alligevel noget basalt livsbekræftende over indbyggerne, derude hvor alting ender? I aften går turen til Mors, hvor Jan Gintberg afprøver det nordvestjyske lune. Her tager han på sejltur med Danmarks smukkeste muslingefisker, leder efter superfossiler i en kæmpe kattebakke sammen med Mors' svar på Indiana Jones, og så hjælper han den danske svineproduktion lidt på vej, når han "giver en hånd med" på en ornestation. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille livgivende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 13.10.11

04:35  

Made in Denmark (5:8)
Made in Denmark (5:8) I "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Denne gang er det lædermanden Claus, der er ugens læremester. Han tager imod de seks andre kunsthåndværkere i sit charmerende værksted i Helsingør. Deltagerne bliver kastet ud i det nye materiale, hvor de både lærer at skære, sy og nitte.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Øl i Frilandshaven
Øl i Frilandshaven Sommerens bedste bryg bliver lavet over åben ild, og i udekøkkenet står menuen på kalvehaler i mørkt øl og jordbær i balsamico. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 16.08.06

05:55  

Søren Ryge: Far, mor og børn (1)
Søren Ryge: Far, mor og børn (1) Det er den mest utrolige og anderledes familie, vi nogen sinde har mødt. Og den smukkeste. Far, mor og fire børn i alderen 6, 4, 2 og ½ år. Far og mor passer den lille gård og er sammen med børnene altid. De har aldrig været passet af andre, aldrig set TV eller en iPad, aldrig spist slik. Man skal se det for at tro det. At den slags findes i dagens Danmark.

06:25  

De nye flyvende læger (2:13)
De nye flyvende læger (2:13) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

07:15  

Danskernes Krønike - Vores arbejde
Danskernes Krønike - Vores arbejde Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag gennem deres egne optagelser. Da Erik og Margit Brandt fra Vedbæk skabte Danmarks første modeimperium, flød deres privat- og arbejdsliv langsomt sammen til ét. For dem var deres arbejde en livsstil - alle døgnets 24 timer. Helt anderledes forholdt det sig for familien Buhl fra Roskilde. Her var et arbejde udelukkende noget, man havde for at kunne holde fri fra det - og det var i fritiden, livet skulle leves. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med et arbejde siden 60'erne og frem til i dag, hvor flextid og hjemmearbejdspladser er blevet en naturlig del af vores arbejdsliv, og hvor et arbejde helst skal være sjovt og udfordrende. Sendt første gang 12.12.06

07:45  

Auktionshuset (9:10)
Auktionshuset (9:10) I Auktionshuset skal der sælges Axel Salto vaser som aldrig før og ved denne særlige lejlighed, har den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen besluttet at overlade den prestigefyldte podieplads til sønnen, Frederik. Han skal altså vise sit værd som auktionarius og på bedste beskub styre slagets gang når de mange Axel Salto interesserede købere forhåbentligt byder. Auktionshusets ekspert i moderne design og keramik, Peter Kjeldgaard er den, der har vurderet vaserne. Hans fornemmeste opgave bliver at styre de mange internationale kunder, der vil byde pr. telefon. Så både Frederik og Peter har sommerfugle i maven inden slaget skal slås. Thomas Høiland, husets vinekspert, er kørt nordpå i jagten på dyre dråber vin. Lykkes det ham at få vinen indleveret til auktion kan flaskerne indbringe huset mange penge. I skranken er der både smil og skuffelse når danskerne får vurderet deres arvegods.

08:15  

På rejse med Riising og mor - Filippinerne
På rejse med Riising og mor - Filippinerne Det bliver festligt og rørende når Riising og mor besøger Filippinerne. Og Brita får ikke lov til at være tilskuer når der skal danses - og det skal der, både i den hektiske trafik og i fængslet. Et fængsel er netop grunden til at rejsen går til Filippinerne. For Brita må vælge en oplevelse, og hun har ønsket at besøge et fængsel i et fremmed land. Jacob sørger for, at resten af turen kommer til at byde på sjove og grænseoverskridende oplevelser for mor.

08:45  

Edderkoppernes Hus
Edderkoppernes Hus Edderkopper er en af udviklingens mest succesfulde dyregrupper. Der er mellem 200 og 400 edderkopper per m2 i enhver have og selvom du ikke lægger mærke til dem, er de også indenfor i alle huse og lejligheder. Vi mennesker har stor gavn af edderkopperne, der holder insekterne nede, og vi ville næppe kunne overleve uden edderkopper. Alligevel behandler vi dem med afsky og søger at udrydde dem. Nogle har fobier og mange er bange for edderkopper, men ingen ved rigtigt hvorfor, for der er ingen farlige edderkopper i Danmark. Ser man bort fra nytteværdien, er det en sand overraskelse og glæde at opleve dem "tæt på". De er alle dygtige specialister; dansere, malere, arkitekter, ingeniører osv. Alle disse små individer må, i filmen, der er optaget i og omkring et sommerhus, finde sig i dramatiske overgreb fra stedets beboere, inden forholdet stabiliserer sig i en form for sameksistens. Der tegner sig en helt ny holdning og æstetik til, hvordan man kan indrette sig og leve med sine vilde naboer, både inde og ude. Sameksistens med naturen er ikke kun berigende, men også nødvendig, hvis vi vil gøre os håb om at bevare vores grønne planet, - og hver m2 i Danmark tæller med.

DR2

00:35  

Fra drøm til virkelighed
Fra drøm til virkelighed I 25 år kaldte Brenda Myers-Powell sig 'Breezy' og mente, at livet som ung prostitueret narkoman var hendes eget valg. Efter et voldeligt overfald fra en kunde vågnede Brenda op på hospitalet og besluttede at ændre sit liv. Det lykkedes, og i dag arbejder hun som advokat for hundredvis af kvinder og ganske unge piger, som en ond cirkel af vanrøgt, vold og udnyttelse har tvunget ud i prostitution og stofmisbrug, men som ligesom Brenda drømmer om et andet liv.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:55  

Det sejler - Alene i Smålandsfarvandet (7:8)
Det sejler - Alene i Smålandsfarvandet (7:8) For første gang er Adam og David alene om bord på deres fiskekutter Nana. De er på vej gennem Det Fynske Øhav og Smålandsfarvandet, blandt andet for at besøge en af Danmarks sidste ålefiskere. Og så forsøger Adam og David også at sætte deres dræbergarn. Lige midt i sejlrenden. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 24.02.13

08:25  

Det sejler - Hjemme i Christianshavn (8:8)
Det sejler - Hjemme i Christianshavn (8:8) Adam og David er nået til sidste etape på deres store Danmarksrejse i kutteren Nana. De er på vej op gennem Øresund og ind i Christianshavn. Undervejs vil de for sidste gang sætte deres dræbergarn, som de købte tilbage i Thorsminde på den jyske vestkyst. Og så skal de begrave en af Adams fars venner. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 10.03.13

08:55  

Team Bachstad i Finland (2:3)
Team Bachstad i Finland (2:3) Så skal Team Bachstad på farten igen, og de to værter Øystein Bache og Rune Gokstad sætter sig til rette i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder. Nordvision fra Norge.

DR3

00:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:30  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

02:15  

Mord på film: Batman
Mord på film: Batman DR3 kigger nærmere på Batmans stunts, når de sender værterne Sigurd og Snake ud for at teste, om man kan sprænge et glas med stemmen - som Batman og Robin har held med i den gamle Batman serie fra 60'erne. De undersøger om man kan slukke ild i en vandpyt og om man i bedste Catwoman-stil kan skabe en eksplosion med en micro-bølgeovn og spraydåser.

02:45  

Mord på film: Pirates of the Caribbean
Mord på film: Pirates of the Caribbean Sigurd og Snake er trukket I pirattøjet, for nu skal der smadres filmmyter. For kan man skyde med vådt krudt? Og kan man gå med en båd over hovedet - under vand altså? I samme ombæring kigger vi nærmere på Danmarks svar på Jack Sparrow - nemlig Jolly Roger og undersøger, om man kan lave en brandbombe med en cykelpumpe.

03:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:25  

Jussi - alting afhænger af øjnene der ser
Jussi - alting afhænger af øjnene der ser Dokumentarfilm om forfatteren Jussi Adler-Olsen, der beskriver hans opvækst på diverse sindssygehospitaler, hvor faderen var overlæge i psykiatri, bl.a. på Brønderslev Sygehus. Rejsen tilbage til sindssygen beskriver rammen om Jussi Adler-Olsens forfatterskab, og den bagage og arv, som faderen videregav i kraft af viden, rummelighed og medmenneskelighed. Filmen er instrueret af Helle Retbøll Carl.

01:25  

Anatomiens skønhed - Galen og Leonardo
Anatomiens skønhed - Galen og Leonardo Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

01:55  

Et minuts stilhed
Et minuts stilhed På gymnasiet i Hirtshafen holder man et minuts stilhed for at mindes den unge lærer Stella, der er omkommet efter en ulykke. Blandt de sørgende står Christian på 18. For ham var Stella mere end blot en lærer - hun var hans første kærlighed. I al hemmelighed har de haft en lidenskabelig kærlighedsaffære. En magisk sommeraffære, som sluttede alt for brat, men som altid vil følge Christian. Stella Petersen: Julia Koschitz. Christian Voigt: Jonas Nay. Wilhelm Voigt: Uwe Preuss. Instruktion: Thorsten M. Schmidt.

03:25  

Gæt og grimasser (10:15)
Gæt og grimasser (10:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Holger Juul Hansen. Sendt første gang 1992

04:00  

Gæt og grimasser (11:15)
Gæt og grimasser (11:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

04:45  

Dagens sang: Det kimer nu til julefest
Dagens sang: Det kimer nu til julefest - sunget af et af DR's kor.

04:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Solens mad
Solens mad Denne gang går turen til Tera Brigasca og til de godt 3000 indbyggere, der lever her på begge sider af den fransk-italienske grænse. I middelalderen var brigaskerne selvstyrende, i dag kender næsten ingen til dem. Programvært Bo Hagström møder Giuliana, der stadig laver mad som sine forfædre. Til hverdag er maden enkel, baseret på mælkeprodukter, bønner og korn - til fest bliver der samlet snegle, og duften af Provence breder sig! Nordvision fra Sverige.

06:30  

Solens mad
Solens mad Occitanien var i middelalderen godt på vej til at blive en stormagt, men i dag består det lille folkeslag af bare 180.000 indbyggere. Madkulturen er en blanding af det italienske og det sydfranske køkken, og her serverer kokken Charlie Zuchuat nogle af egnens berømte specialiteter. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 24.01.06

07:05  

Madsen & Co. (9:32)
Madsen & Co. (9:32) 9. eps: Vildmarken kalder. Familien Madsen skal til Sverige i weekenden. Men da børnene - til Mogens' store fortørnelse - har præsenteret hver sin kæreste, er det kun ham og Susanne, der skal af sted. Mens Mogens forbereder en rigtig vildmarkstur, får Kisser pålagt at holde øje med børnene. Men de og hun er dårligt begyndt at hygge sig, før de får uventet selskab. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line:Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Markus: Robert Hansen Sofie: Sandie Bach Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

07:30  

Madsen & Co. (10:32)
Madsen & Co. (10:32) Dansk komedieserie fra 1997 10. eps: "Farlig forbindelse". Susanne undrer sig over, hvorfor Mogens ikke får en kollega til at overtage den årlige praktikant, som han er så træt af - lige indtil hun ser den nye praktikant. Mens Mogens føler sig smigret og dummer sig med den ene søforklaring efter den anden, vokser Susannes jalousi åbenlyst, indtil hun gør et modtræk. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Mette: Trine Dyrholm Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Kimer i klokker
Dagens sang: Kimer i klokker - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om luftangreb på Århus, om kongeord fra slots-balkonen, om svenskekamp i den gamle Idrætspark, om violin-troldmanden Wandy Tworek, om en konge, der må give op, om en regering, der vælter på et utroligt grundlag - og om Glistrups råd til dronningen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - D.O.N's fælde (18)
Klassens Jul - D.O.N's fælde (18) Josefine, Bertram og Martin forsøger desperat at finde ud af hvorfor, Den Onde Nisse har stjålet pengene fra klassekassen. Den Onde Nisse vil fortælle dem hvorfor på én betingelse; hvis alle kommer med på hytteturen. Der er bare et problem: Frederik er rasende på alle i klassen og nægter at tage med.

07:20  

Gumball IV (28)
Gumball IV (28)

07:30  

The Next Step III (22)
The Next Step III (22) Surpriseparty

07:55  

Freaktown (35)
Freaktown (35) Puppen Lenny

08:05  

Wolfblood III (12)
Wolfblood III (12)

08:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:40  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (19:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (19:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag får Nørderne besøg af en gæst, som skal julequizze sammen med dem i togvognen. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:50  

Store Nørd: Luftballon
Store Nørd: Luftballon Store Nørd er tilbage! Og det kommer ikke til at gå stille af sig. Kåre og Emils hemmelige hule skal nemlig være det sejeste hovedkvarter, og så skal der opfindes nye, vilde maskiner og laves mange flere fede eksperimenter. I dag forsøger nørderne for eksempel at lave deres egen luftballon, så de kan oplyse pladsen foran hulen med en kæmpemæssig ildsøjle-eksplosion. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Silki og blæksprutten

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Laksespringet

05:30  

Hjørne Bjørne IV (16)
Hjørne Bjørne IV (16) Ernst Elg vil gerne fare vild. Han finder en gammel bus, der vist også er faret vild. Hvor mon den kom fra?

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Hvor er Bendix' bazooka? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15) Forlystelsespark

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Vildfaren walkie talkie

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Tryllestaven

06:30  

Grinebider (1)
Grinebider (1) Langbrættet

06:40  

Nissernes Ø (18:24)
Nissernes Ø (18:24) Af sted med Mette Wuns - Günther, Pyt og Lunte om bord. Og så på hr. Mortensens fød- selsdag! I Julemandens Land er åndemaneren vendt tilbage fra sin rejse til Havets Moder med mærkelige tidender. Og hvis Junior vidste, hvad sådan noget var, så ville han vide, at han nu er lige på nippet til at blive forelsket. Men på Nissernes Ø burde Fígur og Sugar se lidt bedre efter den unge calypsonisse! Er Fornøje-Frederik ved at få Jo Jo i sit net? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (18:24)
Ramajetternes Jul (18:24) Øvst og Finn Falk er lige i hælene på den mystiske K. Rampus. Jagten fører dem ud til et faldefærdigt hus i en skov, og da vores to modige venner forsigtigt kigger ind af vinduet, får de sig noget af et chok.

07:25  

Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie
Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie Denne gang besøger Stefan rotten Ellie, som bor sammen med en masse andre hunrotter. De elsker at sladre om andre dyr, så da Ellie bliver quizzet i sin viden om dyreunger, mener hun bestemt, at hun kan svare på det meste. Men spørgsmålet er bare, om Ellie altid kan stole på det sladder, som hun har hørt om de andre dyr?

07:40  

F for Får (1)
F for Får (1) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (2)
Gurli Gris VI (2) Den øde ø

07:50  

Gurli Gris VI (3)
Gurli Gris VI (3) Parfume

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

08:30  

Rod i Historien (9)
Rod i Historien (9) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en vindmølle til sin udstilling om 70'erne og 80'erne. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

 
DR1

09:45  

Store forretninger IV (5:10)
Store forretninger IV (5:10) Stueetagen i Selfridge's er blevet forvandlet til et filmstudio. Harry har spyttet penge i en ny stumfilm med søstrene Dolly i hovedrollerne, og nu er optagelserne i gang. Det koster Harry kassen, for søstrenes divanykker får optagelserne til at trække i langdrag.

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:35  

Smag på Okinawa
Smag på Okinawa Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:15  

Smag på Bay Area
Smag på Bay Area Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:55  

Vanessa Branson - søster til Richard
Vanessa Branson - søster til Richard Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Fordi Richardt altid har overskygget sine søskende, har Vanessa Branson prøvet at finde en niche og har fundet den i kunsten. I dag er hun en ledende skikkelse på den blomstrende kunstscene i Marrakech.

11:40  

USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8)
USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Bill Clinton var den første amerikanske præsident, der var født efter 2. Verdenskrig, og trods den massive modstand han mødte i det politiske liv, var det en tid kendetegnet af fred, velstand - og en rigsretssag!

DR3

09:05  

Mord på film: Batman
Mord på film: Batman DR3 kigger nærmere på Batmans stunts, når de sender værterne Sigurd og Snake ud for at teste, om man kan sprænge et glas med stemmen - som Batman og Robin har held med i den gamle Batman serie fra 60'erne. De undersøger om man kan slukke ild i en vandpyt og om man i bedste Catwoman-stil kan skabe en eksplosion med en micro-bølgeovn og spraydåser.

09:35  

Mord på film: Pirates of the Caribbean
Mord på film: Pirates of the Caribbean Sigurd og Snake er trukket I pirattøjet, for nu skal der smadres filmmyter. For kan man skyde med vådt krudt? Og kan man gå med en båd over hovedet - under vand altså? I samme ombæring kigger vi nærmere på Danmarks svar på Jack Sparrow - nemlig Jolly Roger og undersøger, om man kan lave en brandbombe med en cykelpumpe.

10:05  

Alene i vildmarken USA I (3:10)
Alene i vildmarken USA I (3:10) 10 mænd har meldt sig til en ekstrem udfordring. De skal se, hvem der kan klare sig længst i Vancover Islands natur alene. Vinderen modtager en præmie på 500.000 dollars. Men allerede efter fire dage i vildmarken hober problemerne sig op. Flere af mændene føler sig ekstremt isolerede, én deltager mister sit vigtigste redskab og en anden kommer skræmmende tæt på et rovdyr.

10:50  

Alene i vildmarken USA I (4:10)
Alene i vildmarken USA I (4:10) 10 mænd har meldt sig til en vild konkurrence. De skal se, hvem der kan klare sig længst i Vancover Islands barske natur, og vinderen modtager en præmie på 500.000 dollars. Men allerede efter fem dage, er fire mænd bukket under, og de seks tilbageværende deltagere støder på både psykiske og fysiske udfordringer.

11:35  

Når vejr går viralt - Hårdt arbejde?
Når vejr går viralt - Hårdt arbejde? Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Et arbejde kan være hårdt, men tænk på hvis man samtidig skal kæmpe mod voldsomme snefald, skybrud og tornadoer.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om hvornår Buster Larsen lavede sin berømte "Spørg bare"-parodi, hvornår BZ'erne var i storkonflikt med politiet, hvornår Konrad Adenauer besøgte præsident Eisenhower og hvornår "Guldhornene" blev rekonstrueret. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:45  

Store danskere - Leif Panduro
Store danskere - Leif Panduro Hans mor var sindssyg og hans far var nazist. Forfatteren Leif Panduro fik en barsk start på livet. En hård barndom gjorde Panduro til en skarp iagttager af mennesker - en evne han brugte flittigt, både når han skrev sine populære romaner og ikke mindst de TV-spil, der lagde gaderne øde i 60'erne og 70'erne. I en tid hvor velfærden voksede med eksplosiv hast, undrede Leif Panduro sig i sine værker over, hvorfor danskernes tilfredshed ikke voksede tilsvarende. Tilrettelæggelse: Lone Krüger Bodholdt. Sendt første gang 25.04.04.

10:25  

Store danskere - Erik Scavenius
Store danskere - Erik Scavenius Danmarks mest forhadte politiker gennem tiderne er Erik Scavenius. Han var politikeren der trykkede hånd med Hitler og udtalte sig beundrende om nazi-tysklands sejre under Anden Verdenskrig. Alligevel er historikerne i dag ikke i tvivl. Han var en statsmand af internationalt format, der skånede Danmark for krigens rædsler under både Første og Anden Verdenskrig. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Sendt første gang 09.05.04.

11:05  

Dirch og de andre (3:4)
Dirch og de andre (3:4) Daimi fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

11:45  

Dirch og de andre (4:4)
Dirch og de andre (4:4) Poul Bundgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

DR Ultra

09:10  

Sebastian på dybt vand (8)
Sebastian på dybt vand (8) "Rokke og Barser" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de til Tivoli at for at hente en ørnerokke og 2 store barser der er vokset sig for store til Tivolis akvarium. En tung udfordring.

09:30  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

09:50  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

10:15  

Drengerøv (3)
Drengerøv (3) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim møder den 15-årige Ville, der er en af Danmarks sejeste skatere, og som ved alt om tricks, håndtegn og den rette street attitude. Joakim prøver desperat at følge med Ville, når han laver svedige tricks på brættet og suser rundt på ramperne, men Joakim er ikke på hjemmebane i denne disciplin.

10:35  

Drengerøv (4)
Drengerøv (4) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim er taget en tur til Jylland for at møde motocrosskøreren Rasmus, der kan lave de vildeste tricks og hop med en motorcykel. Det er med adrenalin i hele kroppen og svedige hænder, når Joakim slutter af med at kaste sig ud i sit første "backflip".

10:55  

Backstage I (3)
Backstage I (3) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der er krise på skadestuen. En anmelder har kaldt Claydermann for Danmarks dårligste skuespiller, og nu vil han ikke spille skuespil længere. Han ligger bare i sengen og piver. Sky er også blevet ramt af sceneskræk, netop som hun har fået en stor reklame casting. Kan Ulrikke, Noah og Max få Claydermann og Sky på ret køl igen?

11:10  

Backstage I (4)
Backstage I (4) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke skal være med i "Hvem vil være millionær", men Noah er den eneste, der tror på at hun vinder millionen. Alligevel vil alle have en bid af kagen, da hun vinder en masse penge. Samtidig får skadestuen en ny sponsor: et vaskepulver, der muligvis har givet Claydermann pest. Og Gaffa Torben beviser, hvor stærkt gaffa tape egentlig er.

11:25  

KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3)
KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3) Så sættes jagten igen ind efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har i dag inviteret fire dygtige super-tegnere i studiet for at dyste om at blive vinder af Kreakampen i kategorien TEGN. Deltagerne skal henover tre dage tegne det bedste, de kan, og de har alle glædet sig vildt meget til dag 1 og til at vise, hvor brandgode de er til at sætte streger og farver på papir.

11:55  

Verdens bedste quiz II (8)
Verdens bedste quiz II (8) Det er godt, at quizdeltagerne Marie og Signe har verdens bedste hjemmehjælpere, til at klare sig igennem dagens afsnit af Verdens Bedste Quiz. Se med når de dyster om 350 kroner og flot vægkalender, hvor Joakim er model som de 12 stjernetegn.

DR Ramasjang

09:00  

Smølferne - julen er en smølfetid
Smølferne - julen er en smølfetid

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

10:00  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

10:20  

Kiwi & Strit (1)
Kiwi & Strit (1) Kiwi & Strit er glade for at køre på deres cykler i det gode vejr, indtil Strit ødelægger sin cykel. Han låner Kiwis cykel uden at spørge om lov og ødelægger den også. Strit prøver at lave den, men ender med at gøre det meget værre...

10:25  

Kiwi & Strit (2)
Kiwi & Strit (2) Kiwi & Strit spiller fodbold. Kiwi kender alle reglerne, og Strit synes, reglerne er svære at følge - indtil han begynder at lave sine egne regler...

10:30  

Kaj og Andrea slukker en brand
Kaj og Andrea slukker en brand Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

11:15  

Det kongelige spektakel (2:10)
Det kongelige spektakel (2:10) Det Kongelige Spektakel er gået i stå på skrotpladsen - og det er hedebølge! Habibi og Dyt vil lege skattejagt, men Kong Villy, Månekvinden Luni og Kokken Leo vil bare svede i fred. Habibi og Dyt må selv lede efter skatten, og det fører dem lige i armene på til Verdens største Nullermand, som viser sig at være i besiddelse af den kosteligste skat!

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (9)
Skattejægerne 2011 (9) Det er ikke altid høns, som man finder i et hønsehus. Det finder vi ud af, når Jan Helmer svinger hammeren til højest bydende. Der er nemlig indboauktion hos Svendborg Auktionerne. Og nogle af de solgte ting skal hjem og stå i et hønsehus. Jonna Wildau tager ud af huset på udkig efter nye finurlige fund til sin butik Madame Butterfly i Århus, mens Lasse Petersen søger de sønderjyske skatte i Aabenraa. Sendt første gang 01.03.11

12:30  

Made in Denmark (6:8)
Made in Denmark (6:8) I serien "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Turen er kommet til ler, og det er keramikeren Nina, der er ugens læremester. De seks andre kunsthåndværkere besøger hende i værksted i Ejstrupholm i Jylland. Nina arbejder med drejeteknikken, og det bliver også den, deltagerne kaster sig ud i.

13:15  

Gintberg på kanten - Bogense
Gintberg på kanten - Bogense Jan Gintberg fortsætter i aften sin antropologisk-komiske rejse i "Udkantsdanmark" - denne gang på Nordfyn. Et område, der normalt er udskældt for at være fattigt og underudviklet, men er der trods alt et solstrejf af smil i mørket? I aften tager Jan Gintberg den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen i Bogense, der byder på mange uventede førstegangs-oplevelser. Han bliver bl.a. jagtet af en stor flok bison-okser, mærker følelsen af at stå i vand og mudder til knæene, og så får Gintberg sat krøller og farvet hår hos byens Europamester. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 20.10.11

14:00  

Columbo: Mord uden lig
Columbo: Mord uden lig Columbo står over for en af sin glorværdige karrieres sværeste sager, da den kvindelige hovedaktionær bag et glitret mandeblad forsvinder. Den, der drager fordel af det, er bladets grundlægger, Sean Brantley, men sagen er en del mere kompliceret, end Columbo først antager. Columbo: Peter Falk. Brantley: Ian Buchanan. Tina: Rebecca Staab. Instruktion: Daryl Duke.

DR2

12:20  

USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8)
USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Der var spændinger mellem mennesker med forskellig hudfarve i USA. I 1992 eksploderede Los Angeles i optøjer efter, at fire politifolk blev frikendt for at tæve den sorte Rodney King, og retssagen mod O.J. Simpson i 1995 vakte enormt interesse. Samtidig voksede de sorte amerikaneres indflydelse på den amerikanske kultur.

13:05  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Østafrika
Ekstrem verden - Ross Kemp i Østafrika Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Østafrika har en af verdens hurtigst voksende økonomier, men troen på hekseri er så stærk som nogen sinde. Hvert år krænkes tusinder af mennesker i hekseriets navn, og ofrene hører indiskutabelt til samfundets fattigste og mest sårbare mennesker.

13:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Brasilien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Brasilien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Brasilien er verdens syvende største økonomi, men trods den nyfundne velstand, har landet verdens højeste forbrug af crack kokain. Kemp møder de bevæbnede forhandlere og ikke mindst krisens menneskelige tragedie i form af junkier, der er afhængige af et stof, der ødelægger både deres liv og forholdet til arbejdet og familien.

14:35  

Nedtælling til katastrofe - jordskælv (2:3)
Nedtælling til katastrofe - jordskælv (2:3) Hvert år udgør vulkanudbrud, jordskælv og orkaner en trussel for millioner af mennesker over hele kloden. Forskerne har tidligere anset disse kræfter for at være uafhængige af hinanden, men er nu begyndt at fokusere på det indbyrdes forhold mellem disse naturkatastrofer, en indsigt der måske en gang vil give forskerne mulighed for at forudsige og dermed beskytte os mod de store ødelæggende naturkræfter. I nogle egne af verden er små jordskælv så almindelige, at folk dårligt lægger mærke til dem. Men større jodskælv kan være altødelæggende, ikke mindst hvis der tilfældigvis skulle ligge et atomkraftværk ikke langt fra epicentret!

DR3

12:15  

Mord på film: Game of Thrones
Mord på film: Game of Thrones Værterne Sigurd og Snake mythbuster i dag mord fra Game of Thrones. De prøver blandt andet at lave deres egen wildfire - grøn eksplosiv ild. Og så genskaber de kampen mellem Prins Oberyn og The Mountain, for at undersøge, hvem der virkelig ville have vundet - og om det er værst at være fuld eller tung i en tvekamp?

12:45  

Krigens skjulte ansigt (4:5)
Krigens skjulte ansigt (4:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier fra nogle af verdens brændpunkter. I Mosul ser Martin krigens brutalitet på nært hold og i en flygtningelejr møder Martin børn, der er flygtet fra byen, hvor Islamisk Stat har forsøgt at hjernevaske dem i deres skoler. Martin rejser videre til Kirkuk området for at møde en kurdisk snigskytte.

13:15  

Doctor Who IX (7:12)
Doctor Who IX (7:12) Doktorens værste mareridt bliver til virkelighed, da zygonerne invaderer Jorden. Mistro og fortvivlelse hersker overalt - for selv det bedste menneske kan forvandle sig til en zygon, uden at nogen opdager det. Ingen kan vide sig sikker, så Clara og doktoren må nu kæmpe deres livs kamp for at redde menneskeheden, men heller ikke de er i sikkerhed.

14:00  

Doctor Who IX (8:12)
Doctor Who IX (8:12) Zygonerne har invaderet Jorden, og Clara og doktoren må kæmpe deres livs kamp for at redde menneskeheden.

14:45  

If Only
If Only Samantha er en ung amerikaner, der studerer musik i London. Hun elsker sin engelske kæreste, Ian, dybt, men Ian er så optaget af sit arbejde, at han har en tendens til at forsømme hende. Først da tingene tager en tragisk drejning, indser Ian, at han ikke kan bære at miste Samantha. Men som ved et mirakel får Ian en chance til, og nu må han udnytte den til at vise Samantha, hvor meget hun betyder for ham. Samantha: Jennifer Love Hewitt. Ian: Paul Nicholls. Taxachaufføren: Tom Wilkinson. Instruktion: Gil Junger.

DR K

12:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:00  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12) Mens stormskyerne samlede sig, lagde regeringen Stauning-Munch fundamentet til et velfærdssamfund. I 1940 kunne man frygte, at dets levetid skulle blive kort. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:10  

Danni (4:4)
Danni (4:4) Sebbe og Danni er stukket af hjemmefra og har "kidnappet" Dannis lillebror Dennis. De tre børn skjuler sig på et forladt husmandssted langt ude på landet, som Danni og hendes lillebror har arvet efter deres fars familie. De tre børn forsøger at klare sig selv og overleve på egen hånd, men spørgsmålet er, hvor længe de kan klare sig uden at blive opdaget... og blive kærester... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

12:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day (12)
Designtalenterne - Outfit of the Day (12)

12:55  

Designtalenterne - Outfit of the Day (13)
Designtalenterne - Outfit of the Day (13)

13:15  

Ultra Jam - Wafande
Ultra Jam - Wafande I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

13:35  

JULTRA: Bubbers Juleshow (19:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (19:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:40  

Klassen - Fodbold i nederdel (47)
Klassen - Fodbold i nederdel (47) Sally er forelsket i Alexander, men han lægger slet ikke mærke til hende. Sally prøver for første gang at gå i nederdel og høje hæle.

13:50  

Klassen - Onde veninder (48)
Klassen - Onde veninder (48) Astrid og tre andre piger vil lave en prank med billedkunstlæreren. Det bliver mere alvorligt end de havde regnet med.

14:05  

Riisings flotte talkshow I (6)
Riisings flotte talkshow I (6) Jacob Riising har fået sit helt eget talkshow med flotte gæster, vilde konkurrencer og et stort flot børnepublikum. Flotte Andreas Bo og superflotte Barbara Moleko er Riisings gæster denne fredag. Andreas Bo er ikke mindst kendt for sit talent for at parodiere, og han får lejlighed til at lære Barabara Moleko, Jacob Riising og hele publikum, hvordan man laver en parodi. Barbara Moleko er mest kendt for at synge, og hun optræder med sit hit "Klar til kærlighed". Til sidst skal en af gæsterne en tur ikke på, men i tønden, når det atter er tid til "Rul En Kendt".

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (22)
The Next Step III (22) Surpriseparty

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling er på udflugt ved en stor sø. De fanger en lille fisk, men vil de spise den? Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det finaletid i verdens bedste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! Det endelig slag står imellem de halmtyggende sønderjyder fra Aabenraaske Bonderøvene og de levende døde midtjyder, Splatterne fra Hinnerup. Det kommer til at koste både blod, sved og tårer når de to hold gi'r den ALT hvad den kan trække på dagens baner, der byder på overraskelser fra ende til anden. Når dagens løb er omme, kender vi vinderen af dette års Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

13:30  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) En hård nød Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

13:45  

Minisekterne (14)
Minisekterne (14) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (15)
Minisekterne (15) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (7)
Sikker & Søn II (7) Sikker & Søn holder øje med bilernes blinklys. De ender i en håndboldhal, hvor de skyder på mål. Far snyder og lader som om, at han skyder til den ene side, men skyder så til den anden side. Far og Søn opdager, at i trafikken kan man se på bilernes blinklys, men biler kan godt finde på at dreje uden at blinke først, så man skal holde godt øje.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Fjernsyn for dig. Dansk tegnefilm. Det er professorens drøm at købe en flyvende luftballon, men sådan en er dyr! Det er først, da han en dag møder den talentfulde Loppe, at professoren drøm kan gå i opfyldelse - måske ..........

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (50): Døden synger med
Kriminalkommissær Barnaby (50): Døden synger med "Døden synger med". Midsomers kirkekor, der tæller fru Barnaby og dr. Bullard blandt sine medlemmer, øver flittigt forud for den traditionsrige konkurrence mod tre andre kor. Men da kunstmaleren Connor Simpson findes myrdet, har koret samtidig mistet deres førstetenor. Korets dirigent befinder sig midt i en bitter strid med en af de andre korledere. Er det mon derfor, Simpson blev slået ihjel? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Lawrence Baker: Peter Capaldi. Instruktion: Sarah Hellings.

17:00  

Store forretninger IV (6:10)
Store forretninger IV (6:10) Lånehajen D'Ancona har sendt Harry Selfridge en håndfast besked. Og nu skærer D'Ancona sit budskab ud i pap. Hvis ikke Harry snart betaler sin gæld, får det alvorlige følger. Harry ved ikke, hvad han skal stille op. Han er på fallittens rand. Hvordan kan han redde sit imperium?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Smag på Lyon
Smag på Lyon Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

16:15  

Smag på Mexico
Smag på Mexico Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:15  

Alene i vildmarken USA III (12:12)
Alene i vildmarken USA III (12:12) Patagoniens barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

16:55  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

17:45  

Født til succes (4:5)
Født til succes (4:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer arbejder på at finde sin egen vej, så han kan vise sin far, at han selv kan. I dag har han sat sin far i stævne for at præsentere ham for et spændende projekt og høre hans mening. Sebastian stræber efter at skabe et behageligt liv for sig selv. Han er godt på vej, men drømmer om at få lukket en kontrakt med en stor kunde i Danmark, så han kan udvide forretningen og flytte firmaet ud af sin lejlighed til nye lokaler i Hamborg. Kasper vil gerne gøre sin far stolt og er på vej hjem for at fortælle ham en rigtig god nyhed. Frederik er den fødte sælger og går altid efter guldet. Det gælder både i salgsøjemed og når der skal sejles DM i ynglinge. Selv er han ikke i tvivl og laver kækt et vinderopslag på instagram om morgenen før den sidste og afgørende sejlads.

DR K

15:15  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12) I den sidste udsendelse stiller Erik Kjersgaard spørgsmål til historien og trækker nogle mulige linier for fremtiden op. Linier som nu er blevet historie, og som seerne i dag kan checke efter. Sendt første gang i 1983.

16:15  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:00  

Stephen Fry i Mellemamerika - Mexico
Stephen Fry i Mellemamerika - Mexico Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. Han begynder rejsen ved grænsen mellem USA og Mexico, og med bil, tog og varmluftballon oplever han både præaztekiske ruiner, kæmpedemonstrationer i Mexico City og det betagende syn af millioner af monark sommerfugle, der overvintrer her efter en mere end 5.000 kilometer lang flyvetur.

17:50  

Uopklarede mord (2:6)
Uopklarede mord (2:6) Ulla Höglund, mor til tre børn, blev i sommeren 1970 fundet brutalt myrdet og groft seksuelt misbrugt. Mistanken blev rettet mod hendes mand, men efter en skandaløs retssag blev han frikendt. I dag graver Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, sagens akter frem. Han læser de gamle forhør og ser kritisk på hele efterforskningsmaterialet, han besøger gerningsstedet og rekonstruerer forbrydelsen for metodisk at prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Det bliver en rejse i tid og rum - i virkelighedens verden. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

15:10  

Braceface (14)
Braceface (14) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (8)
Freaktown (8) Bumsen Hr Krammer

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:05  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist

16:30  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

16:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Søhesterodeo

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Junglebanden
Junglebanden

17:40  

Klassens Jul - D.O.N's fælde (18)
Klassens Jul - D.O.N's fælde (18) Josefine, Bertram og Martin forsøger desperat at finde ud af hvorfor, Den Onde Nisse har stjålet pengene fra klassekassen. Den Onde Nisse vil fortælle dem hvorfor på én betingelse; hvis alle kommer med på hytteturen. Der er bare et problem: Frederik er rasende på alle i klassen og nægter at tage med.

17:50  

Klassens Jul - Julen brænder (19)
Klassens Jul - Julen brænder (19) Bertram, Josefine, Frederik og Martine forsøger at få klassekassen tilbage og på den måde forsøge at redde fælles Jul. Det er dog ikke en nem opgave, da Den Onde Nisse hele tiden forsøger at skræmme dem og kommer med nye krav.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35) Teaterstykket

15:05  

Sarah og And (36)
Sarah og And (36) Brødcykel

15:15  

Morten Skildpadde (20)
Morten Skildpadde (20) Morten og julestemningen

15:40  

Gurli Gris V (1)
Gurli Gris V (1) Kartoffelby

15:50  

Chuggington
Chuggington Backup-Bruno

16:00  

Chuggington
Chuggington Bruno lægger skinner

16:10  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

16:15  

Albi
Albi Albi vil bygge

16:20  

Yakari III (22)
Yakari III (22)

16:35  

Paw Patrol II (19)
Paw Patrol II (19) Vovse-fu

17:00  

Ramajetternes Jul (19:24)
Ramajetternes Jul (19:24) Øvst og Finn Falk lægger en snedig plan for at narre K. Rampus væk fra huset, så de kan få fingre i julemandens computer. Men det begynder virkelig at haste, for der er kun 5 dage til jul og julen er for alvor i fare.

17:15  

Nissernes Ø (19:24)
Nissernes Ø (19:24) "Hr. Mortensens frakke". Sugar kæmper for at få Jo Jo ud af Fornøje-Fredericks og Juhupigernes kløer. Hævnen er sød for Fiffig-Jørgensen - og Brugsuddeleren bliver helt medgørlig igen. Günther vil bare så utrætteligt gerne ha' lov til at sige undskyld til Julemanden. Det er godt, at der ligger varmt skindtøj til vore nisser. Og det er godt og glædeligt for Lunte at vise Pyt, at han stadig kan huske, hvordan man kører hundeslæde. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

DR1

18:00  

Auktionshuset III (8)
Auktionshuset III (8) I dag er det sidste auktionsdag og mulig arving, Frederik Bruun Rasmussen, skal stå på podiet, når to Viggo Boesen stole kaldet "Petra" skal under hammeren. Afdelingsleder i moderne design, Peter Kjeldgaard, har arbejdet hårdt i mange måneder og det er nu al arbejdet skal stå sin prøve. Han venter især spændt på et opkald fra en amerikansk kunde, der har vist interesse for stolene vurderet til mellem 150- og 200.000 kr. pr. stol. Og det skal vise sig om kunden ringer og stolene bliver solgt til vurderingspris. På Frederiksberg er ekspert i russisk kunst, Martin Borg, på vej hjem til en kunde, der har et olielærred med russisk motiv. Værket var i sin tid købt af en dansk kulturpersonlighed, Jurij Moskvitin, og det er hans enke, der nu overvejer at sælge billedet, såfremt Martin Borg vurderer billedet på tilfredsstillende vis. Men meget russisk kunst er kopiværker og Martin Borg må derfor først og fremmest sikre sig dets ægthed. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (19:24)
Snefald (19:24) De har fået kanen på plads på torvet, men Winter siger, det er en kane, han har lavet, for at glæde dem alle sammen. Det virker som om, ingen tror på det børnene siger. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Gintberg på Kanten - DR
Gintberg på Kanten - DR I anledning af statsradiofoniens 90års fødselsdag kigger Jan Gintberg ind bag kulisserne hos DR. Her kigger han rundt i medieinstitutionens mørke afkroge, hvor han blandt andre møder brandmænd uden vand, en sortseer med tømmermænd, en piberygende tv-kendis og en generaldirektør med privat parkering. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for dem, han har mødt, i jagten på den licensbetalte selvironi og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

20:45  

Hammerslag på De Vestindiske Øer (2:2)
Hammerslag på De Vestindiske Øer (2:2) Glæd dig! I 2017 er det 100 år siden, Danmark solgte De Vestindiske Øer, og det fejrer Hammerslag med et besøg i det caribiske ø-paradis. Og hvilke boliger, der venter! I det andet af to programmer besøger vi de eksklusive øer St. Thomas og St. John. Her starter vi med at gætte prisen på en af de historiske, danske boliger midt i Kongens Kvarter i byen Charlotte Amalie. Herefter venter en bolig ved samme strand, som de amerikanske stjerner vælger, når de skal på ferie. Og endelig slutter vi af med en liebhaverbolig i verdensklasse, der ganske enkelt får mæglerne til at tabe kæben. Dyk med ned i Danmarkshistorien, solskin og et sandt tropeparadis og gæt priser i den gamle, danske koloni. Vært: Christian Degn

DR2

18:30  

USA i 1990'erne - Isn't It Ironic (8:8)
USA i 1990'erne - Isn't It Ironic (8:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Blandt årtiets store musikalske oplevelser møder vi Nirvana, Oasis, Notorious B.I.G., Tupac Shakur, Dr Dre, Alanis Morisette, Sheryl Crow and Lauren Hill.

19:15  

Verdens smukkeste ginfabrik (2:3)
Verdens smukkeste ginfabrik (2:3) Ginfirmaet Bombay Sapphires ombygning af en smuk, men forfalden 300 år gammel victoriansk papirmølle til et topmoderne destilleri, bliver under ledelse af den britiske designer Thomas Heatherwick til et banebrydende byggeri. Gennem mere end to år følger vi en farverig samling af krævende arkitekter, stressede ingeniører, kobbersmede, murere og havearkitekter, mens de takler udfordringerne ved et af Europas mest ambitiøse restaureringsprojekter.

20:00  

Mordet i natklubben
Mordet i natklubben I 1994 blev en natklubejer og to kvinder fundet dræbt af skud. Overfaldet var imidlertid blevet fanget af overvågningskameraer, og det varede ikke længe, før politiet mente, at Seth Penalver, en gadedreng med et langt synderegister, i høj grad lignede én af de to maskerede gerningsmænd. En jury var enig i ligheden og dømte Seth til døden. Efter år på dødgangen begyndte en af Seths skolekammerater at grave i sagen og opdagede adskillige uregelmæssigheder i sagen. Års kamp endte med endnu en dramatisk retssag - også denne fanget på kamera.

20:45  

Smerter til salg - min kamp mod pillerne
Smerter til salg - min kamp mod pillerne Dansk dokumentar fra 2017 168.000 danskere er langtidsbrugere af morfinpiller, men forskning peger på, at pillerne samlet set har en negativ effekt på dem. Programmet undersøger, hvordan medicinalfirmaerne forsøger at sælge pillerne og følger to, der forsøger at komme ud af deres misbrug.

DR3

18:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

18:55  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Pandaerne (3:7)
Pandaerne (3:7) Tommys kyniske chef, Svend, har brug for en politiker, der er i hans lomme. Valget falder på Tommy, der køres i stilling som borgmesterkandidat. I denne forbindelse forsømmer Tommy sit ægteskab og for at få opmærksomhed gør Debbie noget drastisk - hun stiller også op til valget. Nu slås de to ægtefæller mod hinanden i en benhård politisk fejde.

20:00  

Family Guy - jul
Family Guy - jul Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:25  

Family Guy - jul
Family Guy - jul Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:45  

X Factor UK 2017 - Finalen
X Factor UK 2017 - Finalen Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Og i aften finder de Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

18:20  

Ondskabens ansigter - Josef Stalin
Ondskabens ansigter - Josef Stalin Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Josef Stalin (1878-1953) regerede gennem 30 år Sovjetunionen med hård hånd. Han var født i fattigdom i udkanten af det russiske rige og begyndte sin karriere som gangster, før han blev revolutionær. Han udsatte brutalt sin befolkning for hungersnød, slavearbejde og massehenrettelser. Så mange mennesker døde i Stalins forsøg på at sikre sin magt, at man kan beskylde ham for folkemord.

19:10  

Danske mord: Den tvekønnede morder
Danske mord: Den tvekønnede morder I februar 1893 findes 15-årige Volmer Sjögren død i en seng på børnehjemmet Kana i København. Den tilkaldte læge skriver blodprop på dødsattesten, men snart kommer det frem, at børnehjemmets plejemoder Vilhelmine Møller har haft et forhold til den unge dreng. Og det er ikke den eneste mørke hemmelighed, som børnehjemmet og Vilhelmine gemmer på...

19:50  

Dagens sang: Kimer i klokker
Dagens sang: Kimer i klokker - sunget af et af DR's kor.

19:55  

DR K Filmfestival: Made in France
DR K Filmfestival: Made in France

20:00  

Made in France
Made in France Journalisten Sam har set flere af sine muslimske venner blive draget af det fundamentalistiske miljø. Han beslutter at skrive en bog om udviklingen, og det lykkes ham at infiltrere en terrorcelle, der planlægger et attentat i Paris. Snart havner Sam i et mareridt, hvor han må fungere som muldvarp for efterretningstjenesten og samtidig undgå at blive afsløret. Imens rykker katastrofen tættere og tættere på. Sam: Malik Zidi. Hassan: Dimitri Storoge. Christophe: François Civil. Instruktion: Nicolas Boukhrief.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (22)
The Next Step III (22) Surpriseparty

18:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget smukke og mystiske kamæleon. På sin jagt støder han på et kæmpestort tusindben med en helt særlig overlevelsesteknik. Han finder også en lille skildpadde og smager på naturens egen snack i form af en levende termit.

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (18:24)
Snefald (18:24) Selma, Frida og Pil vågner hos Trixter, og han viser dem, at Julius' kane står hos ham. I Antikvariatet begynder Ruth at føle sig fuldstændig kukkuk, og hun bliver glad, da der ringer en dame, som gerne vil købe Antikvariatet. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (5:10)
Trio (5:10) Stenpladerne er forsvundet efter indbrud på basen. TRIO vil have pladerne tilbage og trodser farlige ex-soldater, men bliver fanget. TRIO er ved at knække.

19:55  

Klassens Jul - Julen brænder (19)
Klassens Jul - Julen brænder (19) Bertram, Josefine, Frederik og Martine forsøger at få klassekassen tilbage og på den måde forsøge at redde fælles Jul. Det er dog ikke en nem opgave, da Den Onde Nisse hele tiden forsøger at skræmme dem og kommer med nye krav.

20:10  

Håndboldmissionen (15) Sidste test inden finalen!
Håndboldmissionen (15) Sidste test inden finalen! Det er sidste træning inden den store finale, og i dag vil trænerne have tal på spillernes udvikling. For tre måneder siden fik drengene noteret hvor langt og hurtigt de kunne kaste, samt hvor gode de var til at drible og gribe. I dag finder trænerne du af, hvor meget spillerne har forbedret sig på tre måneder med intensiv håndboldtræning.

20:20  

Håndboldmissionen (16) Finaledag: Tyskerne kommer!
Håndboldmissionen (16) Finaledag: Tyskerne kommer! Dagen er kommet, hvor drengene skal spille en håndboldkamp mod et hold fra en af verdens bedste klubber, tyske Flensburg-Handevitt. Nu skal drengene vise deres venner, klassekammerater og familier alle de håndboldtricks, de har lært. Hundredvis af tilskuere sidder klar på tribunerne, og modstandernes holdbus er lige ankommet til hallen. Vil drengene blive ydmyget for øjnene af alle dem, de kender?

20:30  

Voksenfælden II (1)
Voksenfælden II (1) Voksenfælden er tilbage med en helt ny sæson - flere vilde pranks med endnu vildere børn! Reglerne er de samme; to hold af børn konkurrerer om at teste de voksne med skjult kamera, og taberholdet får en (klam) straf. Børnene fra Voksenfælden undersøger i dag, hvor mange billeder man kan tage af en voksen med en frossen kylling i favnen. I "Mobilnasseren" skal børnene ringe til "Mor" for at teste, hvor længe man kan få lov at låne en voksens mobiltelefon, men det bliver svært, for modstanderholdet bestemmer gennem en øresnegl, hvad der skal siges!

20:50  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (31)
F for Får (31) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (32)
F for Får (32) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie
Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie Denne gang besøger Stefan rotten Ellie, som bor sammen med en masse andre hunrotter. De elsker at sladre om andre dyr, så da Ellie bliver quizzet i sin viden om dyreunger, mener hun bestemt, at hun kan svare på det meste. Men spørgsmålet er bare, om Ellie altid kan stole på det sladder, som hun har hørt om de andre dyr?

18:30  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42) Den gode, den onde og den grusomme

19:05  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

19:30  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Silkis nye ven

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet: Ensomhed
Sundhedsmagasinet: Ensomhed

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Savnet (2:2)
Savnet (2:2) En ung kvinde er fundet død, og en anden er meldt savnet. Hvem står bag? Og hvor er den forsvundne pige? Politiinspektør Maja Silver graver i sine bysbørns liv for at finde svaret. Samtidig forsøger hun desperat at blive forsonet med sin egen datter. Maja Silver: Helena Bergström. Instruktion: Colin Nutley.

DR2

21:30  

So ein Ding Award
So ein Ding Award

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Putins hævn (2:2)
Putins hævn (2:2) Mens USA kæmper for at konfrontere Vladimir Putin med Ruslands indblanding i det amerikanske præsidentvalg i 2016 undersøger journalisten Michael Kirk, om det eventuelt skulle være et ønske om hævn, der har motiveret præsident Putin til at angribe det amerikanske demokrati, og hvordan USA har svaret igen under præsidenterne Obama og Trump.

DR3

22:50  

Roller Girl
Roller Girl Den 17-årige provinspige Bliss bliver bidt af kontaktsporten roller derby, da hun møder en gruppe seje rulleskøjtetøser. Og Bliss er bestemt ikke uden evner på banen. Bliss' mor, der er tidligere skønhedsdronning, har dog helt andre ambitioner på vegne af sin datter. Bliss Cavendar: Ellen Page. Brooke Cavendar: Marcia Gay Harden. Maggie Mayhem: Kristen Wiig. Instruktion: Drew Barrymore.

DR K

21:30  

Svinene
Svinene Kaptajnen Marco kaldes hjem til Paris. Hans søster Sandra er desperat. Hendes mand har begået selvmord, familiens virksomhed er gået fallit, og hendes datter er blevet overfaldet. Sandra anklager den magtfulde forretningsmand Laporte for at være skyld i miseren. Marco flytter ind i bygningen, hvor Laporte har installeret sin elskerinde og hendes søn. Men også Sandra har hemmeligheder, og det forplumrer tingene. Marco: Vincent Lindon. Raphaëlle: Chiara Mastroianni. Sandra: Julie Bataille. Instruktion: Claire Denis.

23:05  

Dyret skal dø
Dyret skal dø Forfatteren Charles Theniers søn bliver kørt ihjel af en flugtbilist. Nu koncentrerer Charles hele sin tilværelse om at finde bilisten og hævne sig på ham. Det lykkes ham at finde frem til en ung kvinde, der var passager i bilen. Charles indleder et forhold til hende med det formål at komme i kontakt med flugtbilisten. Den Hitchcock-inspirerede Claude Chabrol udgjorde sammen med bl.a. Godard og Truffaut den 'nye bølge', som i 60'erne gjorde oprør mod den herskende tendens i fransk film. Charles Thenier: Michel Duchaussoy. Helene Lanson: Caroline Cellier. Paul Decourt: Jean Yanne. Instruktion: Claude Chabrol.

DR Ultra

21:10  

KreaKampen - smykker
KreaKampen - smykker Nu skal der kæmpes i at være bedst til at lave smykker i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

21:43  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Kriminalkommissær Barnaby (49): Landsbyaffærer
Kriminalkommissær Barnaby (49): Landsbyaffærer "Landsbyaffærer". En supermarkedskæde har søgt om tilladelse til at opføre en stor filial i den idylliske landsby Elverton. Den lille bys indbyggere er delt i to uforsonlige lejre - for og imod. Snart findes kædens miljøkonsulent knivdræbt i en lade. Har mordet forbindelse til striden om supermarkedet? Eller er der tale om et godt, gammeldags jalousidrab? Kriminalkommissær Barnaby går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Ginny Lamington: Juliet Aubrey. Instruktion: Richard Holthouse.

01:35  

Miss Marple: Døden kommer med posten
Miss Marple: Døden kommer med posten Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jerry Burton: James D'Arcy. Joanne Burton: Emilia Fox. Richard Symmington: Harry Enfield. Instruktion: Kevin Elyot.

03:10  

Mord med dr. Blake (25)
Mord med dr. Blake (25) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

00:00  

Mit liv med vold
Mit liv med vold Felicia er 16 år og ønsker bare at leve et helt almindeligt teenageliv, men det er svært, når man er vokset op med vold. Hun mistede tidligt sin far og er vokset op med en stedfar, som jævnligt har mishandlet hendes mor. På den ene side drømmer Felicia om, at stedfaren får styr på sit liv og mod alle odds begynder at opføre sig som en god far for Felicia og hendes små søskende. På den anden side tvinger begivenhederne hende snart til at tage en svær beslutning.

01:00  

Kampen mod aids
Kampen mod aids Den komplicerede historie om lægemidler, monopol og profit begynder i årene efter 1996, da vestlige medicinalvirksomheder og deres regeringer blokerer for, at fattige lande får adgang til billig aids-medicin, og på den baggrund menes at have forvoldt mindst ti millioners unødvendige død. Men i starten af 2000-tallet beslutter en usandsynlig koalition af kopiproducenter, aktivister, politikere og journalister at sætte medicialfirmaerne stolen for døren.

02:00  

Kærlighed og teknologi
Kærlighed og teknologi Kan kærlighed sættes på en formel? Det mener matematikeren, Atanas, der sender sine studerende på dates og rådgiver dem bagefter. Erfaringerne bruger han til at forsøge at formulere en generel teori og omsætte den til en app til mobilen, så alle mennesker i hele verden kan lære at finde kærligheden.

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:15  

Karl skal redde sin far - Tværs på DR3
Karl skal redde sin far - Tværs på DR3 20-årige Karl er vokset op med en alkoholisk far og har netop genoptaget kontakten til ham efter to et halvt år. Karl drømmer om, at hans far vil holde op med at drikke, så han prøver at holde kontakten ved lige med sin far for at hjælpe ham. Men kan det lade sig gøre, uden Karl selv går i stykker?

01:45  

Tattoos
Tattoos Engang var tatoveringer mest for sømænd og rockere, men nu er de permanente kropsudsmykninger nærmest blevet allemandseje. Så hvordan er tatoveringer gået fra undergrund til mainstream? På en rejse fra Los Angeles til Tokyo og fra Paris til Amsterdam møder vi tatoveringskunstnere som Lyle Tuttle, Mark Mahoney, Jack Rudy, Paul Booth, Horiyoshi 3, Shige og Tin-Tin - og får nogle af svarene på, hvorfor tatoveringer storhitter.

02:40  

Billet til Kærlighed II (1:6)
Billet til Kærlighed II (1:6) Singlen Tina havde hele pakken - forlovelse, hus og stationcar. Nu er hun klar til at finde kærligheden igen. Berta har ikke et særlig stort netværk, hvilket gør det svært at finde en kæreste. Og så er der Anders, som har været single i 4 år, måske fordi han stiller meget høje krav både til omverdenen og sig selv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:10  

Billet til Kærlighed II (2:6)
Billet til Kærlighed II (2:6) Anders møder sin rejsedate Christian Nielsen i lufthavnen. Tina intensiverer jagten på sin rejsedate, mens Tau fra Nørrebro spørger sin bror til råds. For hvilke fejl plejer han mon at begå i jagten på en kæreste? I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:00  

Anatomiens skønhed - Andreas Vesalius
Anatomiens skønhed - Andreas Vesalius Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

01:30  

En kærlighedshistorie - Frederico Fellini & Giulietta Ma
En kærlighedshistorie - Frederico Fellini & Giulietta Ma Den italienske filminstruktør Federico Fellini (1920-93) og den italienske skuespiller Giulietta Masina (1921-94) mødte hinanden i begyndelsen af 1940'erne, blev gift i 1943 og forblev sammen til Fellinis død i 1993.

02:15  

Twixt
Twixt Den afdankede gyserforfatter Hall Baltimore ruller ind i en lille by i håb om at sælge nogle af sine bøger. Samme nat møder han et mystisk spøgelse i en drøm. Da det bliver klart for Hall, at den sære lille flække bærer på en dyster, blodig hemmelighed, har han måske fundet inspiration til sin næste bog. Hall Baltimore: Val Kilmer. Sherif LaGrange: Bruce Dern. V.: Elle Fanning. Instruktion: Francis Ford Coppola.

03:40  

Gæt og grimasser (11:15)
Gæt og grimasser (11:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1217104448