Mariager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 21. december 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 21. december 2017

DR1

01:05  

Miss Marple: Huset ved kanalen
Miss Marple: Huset ved kanalen En ældre kvindes pludselige død og hendes venindes mystiske forsvinden fra et plejehjem leder Miss Marple på sporet af en forbrydelse. Sammen med Tuppence Beresford og et maleri, der indeholder mange nyttige fingerpeg, begiver hun sig til landsbyen Farell St. Edmund, hvor alle lader til at gemme på en hemmelighed. Og hvor en gammel forbrydelse stadig spøger. Miss Marple: Geraldine McEwan. Tuppence Beresford: Greta Scacchi. Septimus Bligh: Charles Dance. Tommy Beresford: Anthony Andrews. Instruktion: Peter Medak.

02:40  

Mord med dr. Blake (26)
Mord med dr. Blake (26) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:35  

Gintberg på kanten - Gellerupparken
Gintberg på kanten - Gellerupparken Komikeren Jan Gintberg rejser på endnu en humoristisk rejse til et sted i Danmark, som mange mener noget om, men få i virkeligheden kender. Denne gang er "Udkantsdanmark" skiftet ud med et isoleret samfund, Gellerupparken. Ghettoen tæt på Aarhus forbindes ofte med påsatte brande, stenkast mod politiet, kriminelle og belastede familier. Men vokser der måske alligevel noget glæde og livsbekræftende ud af sprækkerne på den 40 år gamle beton. I 48 timer tager Jan Gintberg den humoristiske temperatur på beboerne i Gellerupparken. Han synger begejstret med en flok unge rappere, finder Nordeuropas største udvalg af snabelsko, og møder en passioneret samler af et stort klenodie i kerne-dansk kulturhistorie, Madam Blå. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 03.11.11

04:05  

Made in Denmark (7:8)
Made in Denmark (7:8) I denne serie følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Det nærmere sig den store finale og glaspusteren Mikkel er den sidste kunsthåndværker til at vise sit håndværk frem. Han holder til midt i Silkeborg, og her kommer de øvrige deltagere virkelig på udebane. Det er ikke nemt at puste glas, og det varme, skrøbelige materiale volder store problemer for flere af kunsthåndværkerne.

04:50  

Når midnatssolen går i sort
Når midnatssolen går i sort Nu er det alvor med de fire moskusoksetyrekalve, Zoo i København skal have indfanget på de store vidder ved Søndre Strømfjord i Grønland. Tiden løber, og desperationen begynder at melde sig hos "jægerne". Vil det overhovedet lykkes at komme på skudhold af Lille Berg, Bette Røv, Willi og Jakob? Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg. Sendt første gang 08.04.99

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

De nye flyvende læger (4:13)
De nye flyvende læger (4:13) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

06:10  

Søren Ryge: Far, mor og børn (3)
Søren Ryge: Far, mor og børn (3) I februar viste vi to programmer om en meget usædvanlig børnefamilie på Fyn. De lever det enklest mulige liv på en lille gård. Nu vender vi tilbage med flere fantastiske oplevelser fra dagligdagen med far og mor og fire små børn, der aldrig har set TV eller en iPad, men kan så meget andet.

06:40  

Julen tur/retur - julemad
Julen tur/retur - julemad Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen tur/retur". 1.afsnit handler om julemad gennem tiderne. Vi skal bl.a. med ud på en gård anno 1958. Vi skal se klip fra halvfjerdserne, firserne og halvfemserne og til sidst selvfølgelig være i selskab med brødrene Price, der afslører en stor jule familie hemmelighed.

07:00  

Godsejernes Jul (1)
Godsejernes Jul (1) Hos Godsejerne står julen for døren, og de eventyrlige bygninger er pyntet op fra kælder til kvist. Det er Hannes og Malthes første jul som godsejere på Vrejlev Kloster, så det er en særlig begivenhed for dem at invitere familie og venner til årets julejagt. På Ausumgaard hos familien Lundgaard-Karlshøj forbereder Maria og Kristian en traditionsrig julekomsammen for deres ansatte i folkestuen. Imens inviterer Sanne og Svend til et stort anlagt julemarked på Gram Slot, hvor ikke mindst juleshowet med Svend og Pyrus ventes at blive et trækplaster. Velkommen til Godsejernes jul!

07:30  

Skattejægerne
Skattejægerne Skattejægeren Lasse Petersen har mange kunder, som efterspørger spændende og unikke antikviteter fra Sverige, og han har derfor taget turen over Øresund. Jesper Bo Hansen og Lisa Rasmussen mangler gode varer i deres forretning Antik, Form & Design. Derfor holder de - for første gang - åbent hus, og håber, at kunderne vil komme med deres retro-klenodier og designer-møbler. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får skarp konkurrence fra ihærdige samlere i bud-runderne på auktion i Hjørring.

08:00  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (3:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (3:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I tredje episode besøger Emma sin mands gravsted på fjeldet, for første gang siden han blev båret derop. Øens sidste skoleelev sidder tilbage i sin bedstefars barndomshjem hvor tapetet er ældre end huset. Rogví maler først den ene side, og så den anden side på den gamle skole. Og måske får Selmar og hans ven omsider en fugl i nettet.

08:30  

Madmagasinet: Juletraditioner
Madmagasinet: Juletraditioner Madmagasinet dykker i aften ned i den historiske julemad. For hvor stammer vores traditionelle julemiddag fra, og hvorfor er det netop and, flæskesteg og brunede kartofler, der stadig pryder tallerkenen hos langt de fleste af os? Tina Müller ser på, hvad vi spiste til jul før i tiden, og i køkkenet forsøger Adam Aamann at genoplive nogle af de gamle historiske juleretter for at give dem et comeback på nutidens julebord.

DR2

00:05  

Den katolske ballademager
Den katolske ballademager Fra september 2008 til september 2009 var fader Miguel D'Escoto Brockmann (1933-2017) den mest usandsynlige formand for FN's generalforsamling. Brockmann var en nicaraguansk præst og befrielsesteolog, der blev ekskommunikeret af pave Johannes Paul II, men taget til nåde af den nye pave Frans.

01:00  

Min elskede, kryds ikke floden!
Min elskede, kryds ikke floden! E koreansk ægtepar står ved livets sidste stoppested. De er hinandens bedste venner og er uadskillelige efter 76 års ægteskab. Som en flue på væggen følger vi dem over 15 måneder i deres lille hjem ved floden. Her bærer de traditionelle koreanske dragter, shopper på det lokale marked, holder picnics med naboerne og falder i søvn hånd i hånd - lidt endnu.

01:50  

Mafiaens kvinder
Mafiaens kvinder Fransk dokumentar fra 2014 (Women of the 'Ndrangheta) 'Ndrangheta er Italiens største og mest frygtede mafia. En patriarkalsk kultur med familie og blodets bånd i højsædet har skabt en tavshedskultur. I de senere år har adskillige hustruer til mafiafolk imidlertid samarbejdet med politiet med frygtelige følger. Lea Garofalo blev myrdet af sin mand, mens Maria Cacciola blev tvunget til at drikke syre. Men disse modige kvinder har måske skabt en farlig præcedens.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:10  

So ein Ding
So ein Ding

07:25  

Enkeltbillet til Mars
Enkeltbillet til Mars 'Mars One' er en mission om inden for ti år at sende fire astronauter på en enkeltbillet til Mars, og ansøgere fra hele verden står i kø. Vi følger her grundlæggeren af 'Mars One', den hollandske entreprenør Bas Lansdorp, på en rejse til USA for at finde leverandører af udstyr. Det samlede budget for 'Mars One' er på seks milliarder, og det skal finansieres ved, at hele missionen udsendes live i hele verden.

08:20  

Din yndlingsmad: Baked beans
Din yndlingsmad: Baked beans Gregg Wallace hjælper med at losse 27 tons hvide bønner fra Nordamerika og følger dem på en knap to og en halv kilometer lang rejse gennem verdens største baked beans fabrik, der producerer mere end tre millioner dåser bagte bønner i døgnet.

DR3

00:25  

DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet
DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet Små børn i lænker i bønnelejre, små børn, der forvises fra deres landsbyer for at blive 'healet' og 'helbredt', Andre der er tvunget til at leve på gaden, og børn der i nogle tilfælde endda er blevet dræbt. Er dette virkeligheden for mange handicappede i Ghana? Den handicappede journalist Sophie Morgan er taget på en øjenåbnende rejse for at undersøge, om Ghana er verdens værste sted at være handicappet.

01:25  

Shark Junction
Shark Junction Koralrevet omkring den lille øgruppe, Revillagigedo, ud for den mexicanske kyst vrimler med alverdens fisk. Alle disse fisk tiltrækker hundredvis af forskellige arter af hajer som silkehajer, hammerhajer, galapagoshajer og den sølvtippede haj. Men hvorfor har alle disse hajer udvalgt netop dette lille koralrev til mødested?

02:15  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Den professionelle skiløber Cam Riley er bidt af street skiing. Følg Riley og en gruppe skientusiaster, når de foretager halsbrækkende stunts i Boston og tager street skiing til nye højder.

02:40  

Billet til Kærlighed II (3:6)
Billet til Kærlighed II (3:6) Taus rejsedate Camilla ser ud til at være hans modsætning. Men måske er det lige netop sådan en kæreste Tau har brug for? Tina får svar på om hendes date, nu også hedder Thomas Jensen. For hvis ikke må hun finde sig en ny date. Imens forsøger Anders og Christian at planlægge deres date i Berlin. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:10  

Billet til Kærlighed II (4:6)
Billet til Kærlighed II (4:6) 25-årige Berta vil gerne gå langsomt frem, men det er svært, for daten Martin gør et godt indtryk på hende. Imens begynder Anders og Christian at åbne op over for hinanden og tager en bytur i det Berlinske natteliv. I Dublin hygger Tau og Camilla sig på trods af deres forskelligheder. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:50  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:40  

Anatomiens skønhed - Rembrandt og Ruysch
Anatomiens skønhed - Rembrandt og Ruysch Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

01:10  

Kobra - Enebørn revolutionerer Kinas kulturliv (9)
Kobra - Enebørn revolutionerer Kinas kulturliv (9) De hedder Balinghou eller Kinas generation Y og blev født i 80'erne under landets mærkelige et-barns eksperiment. Hvordan ser denne unikke generation på verden, og vil de ændre, hvordan verden ser Kina? Kobra rejser til Beijing og møder nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere: Chen Man, Zhuyu og Xu Bing. Vært: Parisa Amiri.

01:40  

Admiral
Admiral Admiral Koltjak er krigshelt fra 1. Verdenskrig og spiller en vigtig rolle i februarrevolutionen i 1917. Efter bolsjevikkernes magtovertagelse senere samme år udbryder der borgerkrig i Rusland, og admiral Koltjak kæmper på de hvides side mod de røde. Men hans skæbne besegles, da han forelsker sig i sin bedste vens hustru, den smukke Anna. Admiral Koltjak: Konstantin Khabenskij. Anna: Jelizaveta Bojarskaja. General Kappel: Sergej Bezrukov. Instruktion: Andrej Kravtjuk.

03:40  

Gæt og grimasser (12:15)
Gæt og grimasser (12:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

04:20  

Gæt og grimasser (13:15)
Gæt og grimasser (13:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

05:05  

Dagens sang: Lad det klinge sødt
Dagens sang: Lad det klinge sødt - sunget af et af DR's kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Solens mad
Solens mad Cimbrerne er et gammel tysk folk, der lever nord for byerne Verona og Vicenza i Italien. Deres sprog hedder tautsch og er en gammel bayersk dialekt. Cimbrernes madkultur bygger både på gamle tyske traditioner og et langt mere moderne køkken. Her bydes der på folkefest, når indbyggerne i byen Zugliano skal afgøre, hvem der tilbereder den bedste pattegris i byen og vi skal også stifte bekendtskab med deres mest berømte ost, Asiago-osten. Nordvision fra Sverige.

06:30  

Solens mad
Solens mad Giovanni Denardin er bonde og er en af de bare 38.000 ladinere, der endnu er tilbage. Det lille nærmest ukendte folkeslag lever ved Dolomitterne i Italien nær ved den østrigske grænse. Det ladinske køkken er robust, mere præget af Østrig end af Italien, og her ses en mangfoldighed af spændende retter. Nordvision fra Sverige.

07:05  

Madsen & Co. (11:32)
Madsen & Co. (11:32) 11. eps.: "Herodes". Mens det ikke lykkes Line at få rollen som Jomfru Maria, lykkes det til gengæld Mogens at få mast sig ind i rollen som Herodes i skolens kommende julespil. Hele familien frygter for, hvordan det vil forløbe - og med god grund, skal det vise sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Skolepsykolog: Lene Vasegaard Betjent: Peter Gantzler Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

07:30  

Madsen & Co. (12:32)
Madsen & Co. (12:32) Det er juleaftensdag, og familien Madsen glæder sig til at skulle fejre juleaften helt for sig selv - og så sammen med Kisser selvfølgelig. For Mogens er det vigtigste på denne dag, at alt er præcis, som det plejer at være - så han gør, hvad han kan for at sikre det, på trods af resten af familien. Men jul bliver det, og julemanden kommer - og det er der også andre, der gør. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Onkel Hans: Christoffer Bro. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Luk julefreden ind
Dagens sang: Luk julefreden ind - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en særpræget fodboldkamp, hvor selveste justitsministeren gav bolden op, som en 40-årig skuespiller-jubilar, der forsøger sig som balletdanser og om optakten til TV2. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Kapløbet om flodheste-disken

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - Den Onde Nisse vs. klassen (20)
Klassens Jul - Den Onde Nisse vs. klassen (20) Den Onde Nisse har lovet at give klassekassen tilbage, men det bliver pludselig tydeligt, at Nissen har endnu en skummel plan i ærmet. Nu forsøger klassen at stoppe Den Onde Nisse én gang for alle.

07:20  

The Next Step III (24)
The Next Step III (24) En tur på vandet

07:40  

Freaktown (12)
Freaktown (12) Udfordring!

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Wolfblood III (14)
Wolfblood III (14)

08:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Gumball IV (30)
Gumball IV (30)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Lundemåden

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Bjarne og bien

05:30  

Hjørne Bjørne IV (18)
Hjørne Bjørne IV (18) Inga Isbjørn bliver venner med to pingviner, der er kommet på afveje.

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

06:00  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17) Farvebåndssøstrene

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Dansefeber

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ged i græsset

06:30  

Grinebider (3)
Grinebider (3) Stjerner

06:40  

Nissernes Ø (20:24)
Nissernes Ø (20:24) Endelig er der mad i den lille grønlandske bygd - og Junior er den store helt. Sugar og Fígur prøver at redde øen fra Fornøje-Frederiks forfærdelige aktiviteter. Men hvad nytter det, når den unge calypsonisse spiller en formue væk i krabbevæddeløb. Vel at mærke - en formue han ikke har! Sådan en gæld - til Fornøje-Frederik - slipper man ikke ud af, hvis man ikke kan sælge for eksempel en hemmelig sukkermølle. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (20:24)
Ramajetternes Jul (20:24) Situationen bliver mere og mere desperat. Selma, Sus og Flummer forsøger selv at indsamle adresser og ønsker fra alle børn i hele verden, for de har intet hørt fra Finn Falk og Øvst. Er alt håb ude?

07:30  

Kasper og Sofie bliver bedste venner
Kasper og Sofie bliver bedste venner Sofie fylder snart 5 år. Hendes største ønske er en hund. Men Sofies mor, der er dyrlæge, siger, hun skal være lidt ældre for at kunne tage sig af en hund. Men Sofie synes, 5 år er gammel nok. Kasper frygter lidt sin første dag i den nye børnehave. Men da han kommer derhen, møder han Sofie. Og ligesom Kasper har sin bamse Løveungen med, har hun også sin bamse Frøken Kanin med, som konstant bliver levende, og fra den dag er Kasper og Sofie bedste venner.

08:45  

Quizdyrene II (4) - Hunden Evora
Quizdyrene II (4) - Hunden Evora Dagens quizdyr er collien Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad". Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie.

 
DR1

09:00  

Hjemmefronten II (3:6)
Hjemmefronten II (3:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

09:45  

Hjemmefronten II (4:6)
Hjemmefronten II (4:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:20  

Smag på Charleston
Smag på Charleston Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:00  

George Obama - bror til Barack
George Obama - bror til Barack Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? George Obama bor i et slumkvarter i Nairobi i Kenya. Siden hans bror Barack blev præsident i USA, har der hvilet en tung byrde på hans skuldre.

10:45  

USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8)
USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. De færreste tænker på, at det faktisk kun er knap 30 år siden, at opfindelsen af World Wide Web, WWW, i 1989 gjorde internettet tilgængeligt for alle og for alvor bragte os ind i informationsalderen.

11:25  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Nordirland
Ekstrem verden - Ross Kemp i Nordirland Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Kemp rejser til Nordirland for at prøve at forstå, hvorfor landet mere end femten år efter fredsaftalen stadig er dybt splittet, og hvorfor det er så svært for nordirerne på begge sider i konflikten at lade fortid være fortid.

DR3

09:05  

Billet til Kærlighed II (3:6)
Billet til Kærlighed II (3:6) Taus rejsedate Camilla ser ud til at være hans modsætning. Men måske er det lige netop sådan en kæreste Tau har brug for? Tina får svar på om hendes date, nu også hedder Thomas Jensen. For hvis ikke må hun finde sig en ny date. Imens forsøger Anders og Christian at planlægge deres date i Berlin. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

09:35  

Billet til Kærlighed II (4:6)
Billet til Kærlighed II (4:6) 25-årige Berta vil gerne gå langsomt frem, men det er svært, for daten Martin gør et godt indtryk på hende. Imens begynder Anders og Christian at åbne op over for hinanden og tager en bytur i det Berlinske natteliv. I Dublin hygger Tau og Camilla sig på trods af deres forskelligheder. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

10:05  

Hemmeligheder fra Nuuk (6:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (6:6) Paninnguaq kæmper med at acceptere en løgn i barndommen, som førte mange dramatiske begivenheder og hemmeligheder med sig. Og så afslører vi en række små og store hemmeligheder på falderebet. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

10:35  

Alene i vildmarken USA I (7:10)
Alene i vildmarken USA I (7:10) Det bliver sværere og sværere for de tilbageværende deltagere at finde føde, i takt med at kulden sætter ind. Særligt én deltager har problemer med at få noget i fælden, og det tærer på motivationen.

11:20  

Alene i vildmarken USA I (8:10)
Alene i vildmarken USA I (8:10) Temperaturerne styrtdykker i Vancouver Island, og deltagerne er for alvor pressede. De kæmper alle med eftervirkningerne af isolation og isnende kulde, og en deltager sætter alt på spil med et risikabelt træk.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om malerier, der sælges som mad, om en mand, der siger, han venter på at slå en politibetjent oven i hovedet, om en dansk kulmine i idylliske omgivelser, om linie Buh, om en speciel sovjetisk skat: giv en fridag - og om indvandrere, der holder fast ved deres nationale skikke, men det gør ikke noget, for de er danske. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:45  

Store danskere - Dirch Passer
Store danskere - Dirch Passer I 3 årti henrykkede Dirch Passer danskerne med sin komik, mimik og sit grin i så stor grad at hans publikum ikke ville se ham i de alvorlige roller som han ellers drømte om. Han endte sine dage, som den mest kendte og elskede dansker, på scenen i sit klovnekostume. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 06.03.05

10:25  

Store danskere - Th. Stauning
Store danskere - Th. Stauning Thorvald Stauning var cigarsortereren der endte som statsminister. Han blev født i fattigdom og endte som nationens samlingspunkt. Men karrieren kostede. Han ofrede sig selv, venskaber, og kvinderne for at ændre samfundet og for at få magten. Han havde problemer med alkohol og så gemte han på en hemmelighed, som familien først fandt ud af 60 år efter hans død. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Sendt første gang 23.05.04

11:05  

Alle tiders underholdning (3:8)
Alle tiders underholdning (3:8) - en krønike om dansk populærkultur, 1930-1945. Sang, solskin og sødme. Under krisen drømmer vi om uskyld og tabte tider. Marguerite Viby er hele Danmarks kæledægge. Radioen bliver også hver mands eje. Gunnar Nu og Lille henrivende Inge er danskernes nye helte. Under besættelsen blomster opfindsomheden op. Vi driller tyskerne med morgenrevyer, humørviser og alsang. I krigens sidste år sniger der sig mørkere toner ind i underholdningen. Dystre kriminalfilm og uhyggelige historier er populære. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt først gang 5.05.02

11:45  

Alle tiders underholdning (4:8)
Alle tiders underholdning (4:8) - en krønike om dansk populærkultur,1945-1960. Amerikanerne kommer til Danmark. Efter befrielsen invaderes landet af amerikanske film, musik og musicals. Nina og Frederik og Gustav Winckler er inspireret af de amerikanske toner. Poul Reichhardt er til gengæld den store danske operette- og filmhelt. Han synger sig lige ind i radioens populære ønskeprogram giro 413. Andre store stjerner er børnene fra Far til Fire filmene og Gitte Hænning, der vil giftes med farmand. De første tv-apparater dukker op. I 1957 kåres seer nr. 100.000. Samme år skaber et dansk kys enorm opmærksomhed ved det internationale Melodi Grand Prix. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

DR Ultra

09:00  

Den sande historie om den bestøvlede kat
Den sande historie om den bestøvlede kat Den unge møller er faldet pladask for landets smukke prinsesse, og sammen med sin talende kat forsøger han at erobre hendes hjerte. Han har nemlig syet et par af de sejeste røde støvler til katten, som til gengæld lover at hjælpe ham med at vinde hendes hjerte ved hjælp af sine ganske særlige tricks. Kongen og dronningen vil naturligvis ikke acceptere at gifte deres datter bort til en fattig møller, så der skal et et væld af snedige planer og et godt drys af humor til, hvis planen skal lykkes. Der er dog en flok af modbydelige væsener, som selv ønsker at gifte sig med prinsessen - og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at forhindre brylluppet. .

10:15  

Sam & Cat I (1)
Sam & Cat I (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

10:40  

Sam & Cat I (2)
Sam & Cat I (2) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:00  

Sam & Cat I (3)
Sam & Cat I (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:25  

Sam & Cat I (4)
Sam & Cat I (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:45  

Sam & Cat I (5)
Sam & Cat I (5) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:00  

Motor Mille på maskintur - Brandbil (1)
Motor Mille på maskintur - Brandbil (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

09:15  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Mødes igen

09:30  

Cirkus Summarum 2017
Cirkus Summarum 2017 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkusshow for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindst sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Onkel Reje med flere. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkusorkester bestående af DR Big Band.

11:05  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

11:15  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (8)
Ramasjang Mysteriet V (8) Det er rart altid at vide, hvad klokken er. Men det er svært at vide, når ens armbåndsur er blevet stjålet! Og det er lige præcis, hvad der er sket for Rasmus. Det er ikke til at regne ud, hvem der har taget uret! Heldigvis får Kristian hjælp af Birk til at løse mysteriet. Men er det nok? Og får Rasmus sit ur tilbage? Husk at se med!

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (11)
Skattejægerne 2011 (11) I dag bringer skattejagten os ind i et helt nyt univers. Vi besøger Lykkegaard i Nordjylland, hvor Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen bor og samler på antikviteter. Gården danner både ramme om deres hjem og en marskandiserforretning. Derudover driver de en café, hvor det ikke kun er maden, men også inventaret der er til salg. Parret er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson og er altid på udkig efter gamle effekter til deres forretning. De andre skattejægere har også travlt. For eksempel skal Jonna Wildau fra butikken Madame Butterfly pakke bilen for at tage på marked i Horsens. Sendt første gang 15.03.11

12:30  

Made in Denmark (8:8)
Made in Denmark (8:8) Det er blevet tid til den store finale. Alle syv kunsthåndværkere har nu været læremester og vist deres eget materiale frem. Denne uge mødes de så på Engelsholm Slot ved Vejle, hvor de skal kæmpe om, hvem der fremstiller det bedste produkt og kan kåres som vinder af "Made in Denmark". Det bliver nogle hektiske dage med følelserne uden på tøjet og for nogens vedkommende en kamp om at blive færdig til tiden og få sit produkt så perfekt som muligt.

13:15  

Gintberg på kanten - Nordborg
Gintberg på kanten - Nordborg Komikeren Jan Gintberg er stadig på rejse i "Udkantsdanmark", vort lands yderområder, der normalt er udskældte for at være fattige, underudviklede og øde. Men mon ikke der alligevel er både liv og smil derude, hvor alting ender? I aften går Jan Gintbergs tur til Nordborg på Als, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Han møder blandt andet en flok lokale linedansere i heftig dans, og skal selv holde tungen lige i munden, når han skal forsøge at dyrke ringridning på motorcykel. Til gengæld bliver han belønnet med et glas udsøgt rødvin fra en lokal vinbonde. Baseret på sin oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 10.11.11

13:55  

Columbo: Hvil i fred, mrs. Columbo
Columbo: Hvil i fred, mrs. Columbo Vivian Dimitri vil hævne sig på de to mænd, som stod bag hendes mands død i fængslet. Uden at vide eller ville det bliver Columbo deltager i den desperate kvindes plan. Columbo: Peter Falk. Vivian Dimitri: Helen Shaver. Leland St. John: Ian McShane. Instruktion: Vincent McEveety.

DR2

12:10  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Las Vegas
Ekstrem verden - Ross Kemp i Las Vegas Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. I Las Vegas, hvor besøgende hvert år lægger omkring 150 milliarder kroner om året, møder Ross nogle af dem, der i forbindelse med finanskrisen mistede både arbejde og formue.

12:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Libanon
Ekstrem verden - Ross Kemp i Libanon Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp besøger Libanon, hvor en truende borgerkrig mellem shia- og sunni-muslimer er en afspejling af krigen i nabolandet Syrien, mens fronten går ned gennem en hovedgade i byen Tripoli.

13:40  

I nomadernes fodspor: Nepal
I nomadernes fodspor: Nepal Tv-værten Kate Humble begiver sig ud i nogle af verdens afkroge, når hun besøger tre forskellige nomadefolk. Her møder hun raute-folket i Nepal, der lever efter tre principper: Ingen fast bopæl, ingen skolegang og intet landbrug.

14:30  

I nomadernes fodspor: Sibirien
I nomadernes fodspor: Sibirien Tv-værten Kate Humble begiver sig ud i nogle af verdens afkroge, når hun besøger tre forskellige nomadefolk. Her møder hun nenetserne i Sibirien, der er renhyrder. Men deres livsstil er truet. I 2013 førte temperaturstigninger til, at mange tusind rener døde. Samtidig bliver deres nomaderuter forhindret af en stadigt mere omfattende infrastruktur i form af veje og jernbaner.

DR3

12:05  

DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet
DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet Små børn i lænker i bønnelejre, små børn, der forvises fra deres landsbyer for at blive 'healet' og 'helbredt', Andre der er tvunget til at leve på gaden, og børn der i nogle tilfælde endda er blevet dræbt. Er dette virkeligheden for mange handicappede i Ghana? Den handicappede journalist Sophie Morgan er taget på en øjenåbnende rejse for at undersøge, om Ghana er verdens værste sted at være handicappet.

13:05  

Mord på film: Die Hard
Mord på film: Die Hard Yippiee-kai-yay, motherfucker. Kan du skyde skurken gennem din egen krop? Er det muligt at slippe ud af cockpittet i tide, hvis du får besøg af 10 armeret håndgranater? Og kan du futte et fly af ved hjælp af en lighter? DR3 mythbuster mordene fra Die Hard-filmene.

13:35  

Født til succes (5:5)
Født til succes (5:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise over for sig selv, at de kan stå på egne ben. I dag er en stor dag, hvor Kasper finder ud af, om han bliver udråbt til "Årets unge håb" og kan gøre sin far stolt. Far har dog ikke fået lov til at komme med ind til festen, men må stå ude i foyeren og se prisuddelingen på en storskærm. Kristoffer er godt på vej til at finde sin egen lille niche som agent for en tysk kunstner. Han skal til München og være med til at styre et stort event, men spørgsmålet er, hvad far siger til det valg og om Kristoffer nu har fundet sin egen vej. Frederik står også ved en skillevej. Han har gang i lidt for mange ting og skal til at vælge. Lige nu tyder alt på, at den app, som han er medejer af, kan gå hen og få et gennembrud til Danish Music Award, så skal han satse på den, skolen eller vinen?

14:05  

Doctor Who IX (11:12)
Doctor Who IX (11:12) Doktoren bliver teleporteret til et mystisk slot, hvor et grusomt væsen forsøger at gøre det af med ham.

DR K

12:25  

Alle tiders underholdning (5:8)
Alle tiders underholdning (5:8) Truslen fra tv. Dirch Passer er den eneste der trækker folk i biografen. Dansk revy og film lider nød, for danskerne vil hellere blive hjemme og se fjernsyn. TV-underholdningsværten over dem alle er Otto Leisner. Han styrer blandt andet Pladeparaden. Her kan man opleve tidens store idoler Dario Campeotto og Otto Brandenburg. I midten af tresserne dukker der dog mere rå toner op. Den langhårede Peter Belli synger f.eks. Bob Dylan på dansk. En række TV-satireprogrammer tager pulsen på de nye tider. Buster Larsen er kendt og elsket fra cirkus Buster. Nu dukker han op i Hov-Hov med sit "Lorteland"! Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

13:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

14:55  

Stephen Fry i Mellemamerika - Belize og Guatemala
Stephen Fry i Mellemamerika - Belize og Guatemala Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. I det engelsktalende Belize besøger han et dyreinternat og møder garifuna-folket, før han fortsætter til Guatemala, hvor han deltager i et maya-ritual og møder nogle af ofrene for folkemordet under borgerkrigen i 1980'erne.

DR Ultra

12:10  

Sam & Cat I (6)
Sam & Cat I (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:30  

Sam & Cat I (7)
Sam & Cat I (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:50  

Sam & Cat I (8)
Sam & Cat I (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:15  

The Next Step III (24)
The Next Step III (24) En tur på vandet

13:40  

Braceface (16)
Braceface (16) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:00  

Freaktown (10)
Freaktown (10) Bens knogler

14:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:25  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

14:50  

Thunderbirds (6)
Thunderbirds (6) Mørklagt

DR Ramasjang

12:00  

Tree Fu Tom (1)
Tree Fu Tom (1)

12:20  

Tree Fu Tom (2)
Tree Fu Tom (2)

12:45  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (27)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (27) Prinsens fest

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (28)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (28) Brevet

13:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (29)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (29) De fem dukker

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Eventyret om den stakkels grimme ælling, der bliver moppet ud af andegården, og må gennem den hårdeste, ensomme vinter, inden den bliver til den smukkeste svane.

DR1

15:25  

Sherlock Holmes (19)
Sherlock Holmes (19) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Tiggeren med det vansirede ansigt". Endnu engang drager Holmes og Watson på landet - denne gang for at undersøge en respektabel bedsteborgers mærkelige dobbeltliv.

16:20  

Store forretninger IV (8:10)
Store forretninger IV (8:10) Harry har købt endnu et stormagasin. Nu arbejder han hårdt for at blive klar, inden købet bliver offentliggjort. Indsatsen er høj. Hvis Harrys nye satsning slår fejl, kan det koste ham alt.

17:05  

Store forretninger IV (9:10)
Store forretninger IV (9:10) Selfridge's kan fejre 20-årsjubilæum, og Harry har fået tilladelse til en stor parade langs Londons Oxford Street. Men midt under forberedelserne har den farverige amerikaner fået nye bekymringer. Hans seneste investering, stormagasinet Whiteley's, er ramt af en leverandørembargo. Hvis ikke det lykkes Harry at omgå den, kan det koste ham dyrt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:20  

I nomadernes fodspor: Mongoliet
I nomadernes fodspor: Mongoliet Tv-værten Kate Humble begiver sig ud i nogle af verdens afkroge, når hun besøger tre forskellige nomadefolk. Her er hun nået til Gobiørkenen, hvor Mongoliets nomadefamilier har levet i århundreder. Men fortsætter nomadelivsstilen, eller bliver de unge fristet af et mere moderne liv i byerne? Se med her.

16:15  

Smag på Thailand
Smag på Thailand Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

The Good Lie
The Good Lie En gruppe unge flygtninge fra den brutale borgerkrig i Sudan får mulighed for at starte et nyt liv i USA. I lufthavnen i Kansas City modtages de af socialrådgiveren Carrie, der har fået til opgave at hjælpe dem med at finde arbejde. Det er lettere sagt end gjort, for de unge sudanesere kender intet til den moderne verden. Men samtidig bliver det begyndelsen på et usædvanligt venskab, der ændrer både Carries og de unge flygtninges liv. Carrie: Reese Witherspoon. Mamere: Arnold Oceng. Jeremiah: Ger Duany. Instruktion: Philippe Falardeau.

16:45  

Shark Junction
Shark Junction Koralrevet omkring den lille øgruppe, Revillagigedo, ud for den mexicanske kyst vrimler med alverdens fisk. Alle disse fisk tiltrækker hundredvis af forskellige arter af hajer som silkehajer, hammerhajer, galapagoshajer og den sølvtippede haj. Men hvorfor har alle disse hajer udvalgt netop dette lille koralrev til mødested?

17:35  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

DR K

15:45  

Stephen Fry i Mellemamerika - Fra El Salvador til Nicaragua
Stephen Fry i Mellemamerika - Fra El Salvador til Nicaragua Den britiske skuespiller og forfatter Stephen Fry er på en fascinerende rejse fra Mexico til Panama, der bringer ham gennem nogle af verdens farligste, men også bjergtagende, smukke lande og til nogle af verdens ældste civilisationer som mayaerne, aztekerne og olmekerne. El Salvador og Honduras er to af de farligste lande i regionen, mens Nicaragua hører til mere 'sikre'. Fry surfer, møder vore dages Sweeney Todd, smager en ny banansort og møder sandinistiske revolutionære, der er multimillionærer.

16:35  

Da FBI blev hængt til tørre
Da FBI blev hængt til tørre Samme aften, som titelkampen mellem Muhammad Ali og Joe Frazier i marts 1971 fik millioner af amerikanere til at sidde klinet til skærmen, brød fem almindelige borgere ind på et FBI-kontor i Philidelphia og stjal hundredvis af sagsakter, der anonymt blev sendt videre til udvalgte journalister og politikere. Akterne beviste, at FBI målbevidst forsøgte at skræmme og true borgerrettighedsaktivister og krigsmodstandere. Sammen med Watergate var afsløringerne med til at få nedsat en kongreskommite, der endte med at begrænse efterretningstjenesternes ret til at overvåge borgerne. Ingen af de fem aktivister er nogesinde før stået frem, men det gør de her, hvor de fortæller deres historie.

17:50  

Uopklarede mord (4:6)
Uopklarede mord (4:6) I slutningen af maj 1986 bliver et kurdisk ægtepar brutalt myrdet, og umiddelbart retter politiet mistanken mod den irakiske sikkerhedstjeneste, som de mener måske kan have noget med dobbeltmordet at gøre. Efterhånden peger flere og flere ting dog i en helt anden retning, og søgelyset rettes mod kvindens familie. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, begiver sig nu ud på en rejse i tid og rum for at se nærmere på sagen og for at se, om det skulle kunne lykkes at løse gåden 25 år efter den voldsomme forbrydelse. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

15:10  

Star Wars: Yodas nye beretninger (1:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (1:4) Flugten fra Jeditemplet

15:35  

Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4) Jagten på holokronerne

15:55  

Star Wars: Yodas nye beretninger (3:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (3:4) Angrebet på Coruscant

16:20  

Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4) Skywalkernes opgør

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Vandfrø

17:05  

Junglebanden
Junglebanden Natmonsteret

17:15  

Junglebanden
Junglebanden Pungdyr-hukommelse

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassens Jul - Den Onde Nisse vs. klassen (20)
Klassens Jul - Den Onde Nisse vs. klassen (20) Den Onde Nisse har lovet at give klassekassen tilbage, men det bliver pludselig tydeligt, at Nissen har endnu en skummel plan i ærmet. Nu forsøger klassen at stoppe Den Onde Nisse én gang for alle.

17:50  

Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21)
Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21) Den Onde Nisse er forsvundet fra hytten. I et sidste forsøg på at redde klassens fælles Jul deler de sig op for at lede efter Nissen. Vil det lykkes at finde Den Onde Nisse igen? Og vil det lykkes dem at redde fælles Jul.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (39)
Sarah og And (39) Ottekants-klubben

15:05  

Sarah og And (1)
Sarah og And (1) Masser af skalotteløg

15:15  

Morten Skildpadde (22)
Morten Skildpadde (22) Det er Halloween, Morten

15:40  

Gurli Gris V (5)
Gurli Gris V (5) Slemme Skildpadde

15:50  

Chuggington
Chuggington Bruno viser vejen

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson på parkpatrulje

16:10  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

16:15  

Albi
Albi Albi vil stå på ski

16:20  

Yakari III (24)
Yakari III (24)

16:35  

Paw Patrol II (21)
Paw Patrol II (21) Vovserne redder Walinda

17:00  

Ramajetternes Jul (21:24)
Ramajetternes Jul (21:24) Selma, Sus og Flummer har virkelig knoklet og indsamlet 182 børns julegaveønsker. Men de mangler stadig mere end 2 milliarder navne og ønsker, og der er kun 3 dage til jul. De kunne virkelig godt bruge hjælp fra Finn Falk og Øvst, men de er som sunket i jorden. Da det ser allermest sort ud, får Selma en genial Idé.

17:15  

Nissernes Ø (21:24)
Nissernes Ø (21:24) I dag rejser Storfangeren helt ud til Iskanten og overbringer den magiske kam til Havets Moder. Günther lærer Junior at fri til Puala. Jo Jo er helt ulykkelig over alt det, han er kommet til at gøre. Men Fígur tager ind til Fornøje-Frederik og med lidt trolddomshjælp fra Jinx, er der både lys og calypso forude. Fru Fiffig-Jørgensen har en hemmelighed, som hun må fortælle sin mand. Men tør hun? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Søs Egelind og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

DR1

18:00  

Auktionshuset III (10)
Auktionshuset III (10) Malerier for millioner: I dag står Jesper Bruun Rasmussen klar til at modtage to længe ventede malerier af den berømte skagensmaler, Krøyer. Malerierne kan indbringe op mod 3 millioner kroner på den kommende auktion, men vel at mærke kun hvis standen er i top. Så det er en spændt Jesper Bruun Rasmussen, der har allieret sig med vurderingsekspert, Birte Stokholm, for at undersøge standen på de to mulige skatte. I Paris er ekspert i moderne kunst, Niels Raben, på en yderst vigtig mission. Auktionshuset har som noget helt ekseptionelt fået indleveret et oliemaleri som formodes at være af den verdenskendte impressionist, Paul Gauguin. Hvis maleriet er et ægte Gauguin kan Niels Raben fastsætte en vurderingspris i millionklassen. Men først skal maleriets ægthed afgøres på det højt specialiserede franske institut Wildenstein. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (21:24)
Snefald (21:24) De prøver at finde ud af alt det mærkelige, Oraklet sagde. Hvor kan Skyggehulen være? De må have alle børnene med for at kunne løse mysteriet. Hugo overtaler Ruth til at skrive et brev til Selma, og Ruth går med til at sidde vagt ved postkassen sammen med Hugo og Svendsen. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Jul i det kongelige kobberkøkken
Jul i det kongelige kobberkøkken Der bliver for alvor pustet liv i det gamle kongelige Kobberkøkken under Christiansborgs riddersal, når vennerne Mette Blomsterberg og James Price rykker ind og laver traditionel dansk julemad. James viser vejen til den perfekte flæskesteg og lover 1ste klasses flæskesvær ad libitum og Mette's Ris a la mande tilberedes efter alle kunstens regler og serveres på en måde, som formegentlig aldrig er set smukkere og mere indbydende.

20:30  

Året der gik i kongehuset
Året der gik i kongehuset

DR2

18:30  

Hugh i Sverige
Hugh i Sverige Hugh starter sin skandinaviske rejse i Sverige. I de sidste år er Storbritannien nærmest gået amok over alt skandinavisk, det være sig drama, møbeldesign, mode og endog mad. Hugh Fearnley-Whittingstall går på opdagelse i Danmark, Norge og Sverige for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at vi er de lykkeligste mennesker på jorden. Sverige har nogle af verdens mest berømte brands fra Ikea til ABBA. Absolut vodka og Volvo. Svenskerne har 16 måneders barselsorlov, og børn går i 'skovskoler' fra treårsalderen for at få et forhold til naturen.

19:15  

Nak & Æd - et krondyr på Sjælland
Nak & Æd - et krondyr på Sjælland Det er januar. Jørgen og Nikolaj har slået lejr ved Danmarks største lavmose i det vestlige Sjælland. Denne gang er det Nikolaj, der svinger taktstokken. Han er nemlig på hjemmebane, men Jørgen er i tvivl om, hvorvidt der overhovedet findes krondyr i netop dette område, eller om Nikolaj har forvekslet stedet med Dyrehaven. Nikolaj er fast i troen, og skal denne gang bevise, hvad den sjællandske natur har at byde på. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 16.10.2016

20:00  

Virkelighedens arvinger: Vipp
Virkelighedens arvinger: Vipp Dansk reportage fra 2016 Jette Egelund arver i en sen alder sin fars firma, der fremstiller den ikoniske Vipp skraldespand. Et glidende generationsskifte har betydet, at Jette og hendes to børn, Kasper og Sofie i dag hver ejer en trediedel af firmaet. Nu er tiden kommet til at Jette skal beslutte, hvad der skal ske med hendes andel, når hun ikke er her mere. Tilrettelæggelse Keld Klüwer, Cecilie Kubert og Nanna Nielsen. Sendt første gang 02.05.2016

20:30  

Hvem skal vi nu invadere?
Hvem skal vi nu invadere? Amerikansk dokumentar fra 2015

DR3

18:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

18:45  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Pandaerne (5:7)
Pandaerne (5:7) "Den barmhjertige Tommy" Tommy opfører sig ofte egoistisk. Det ændrer sig da han i forbindelse med en nærdødsoplevelse får en åbenbaring - fra nu af skal han vie sit liv til at hjælpe andre og skabe lykke. Dette viser sig at være sværere end han lige havde regnet med da han påtager sig at få den evigt pessimistiske doktor John-Erik til at indse, at livet er værd at leve. Hurtig bringer Tommys storsind ham i en situation præget af personlig ydmygelse.

20:00  

Menneskets utrolige univers (2:5)
Menneskets utrolige univers (2:5) "Hvorfor er vi her?" Videnskabsprogram fra BBC fra 2014. (Human Universe) Er mangfoldigheden i naturen og menneskelivet simpelthen en konsekvens af tilfældigheder, begrænset af de fysiske love, der styrer universet? Men hvorfor ser vores univers ud til at være blevet skabt med netop de egenskaber, der skulle til for at skabe mennesket? I en svimlende konklusion redegøres for den nyeste forståelse af, hvordan universet er blevet til, og giver et radikalt anderledes svar på spørgsmålet om, hvorfor vi er her.

DR K

18:20  

Ondskabens ansigter - Osama bin Laden
Ondskabens ansigter - Osama bin Laden Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Osama bin Laden (1957-2011) havde en privilegeret opvækst i en yderst velhavende saudisk familie. Alligevel blev han grundlægger og leder af terrororganisationen al-Qaeda og idol for militante muslimer i resten af verden.

19:10  

Danske mord - Bødlen der huggede forkert
Danske mord - Bødlen der huggede forkert En bidende kold novembermorgen i 1882 er op imod 3000 mennesker samlet for at overvære henrettelsen af rovmorderen Anders Sjællænder. Skarpretteren løfter sin økse. Første hug rammer forkert og hugger skulderen af den dødsdømte. Skriget skærer igennem luften. Skarpretteren løfter igen sin økse. Folk er forfærdede, da det andet hug også rammer ved siden af. Først i tredje hug lykkes det bødlen at skille Anders Sjællænders hoved fra kroppen. Hvem var denne Anders Sjællænder? Hvordan kunne henrettelsen gå galt? Og hvilken betydning fik denne henrettelse for eftertidens straffelovgivning i Danmark?

19:50  

Dagens sang: Luk julefreden ind
Dagens sang: Luk julefreden ind - sunget af et af DR's kor.

19:55  

DR K Filmfestival: Den gode, den onde og den grusomme
DR K Filmfestival: Den gode, den onde og den grusomme

20:00  

Den gode, den onde og den grusomme
Den gode, den onde og den grusomme Dusørjægeren Joe og den eftersøgte Tuco har slået sig sammen. Joe indkasserer sin dusør, men sikrer, at Tuco når at flygte igen. Det indbringende partnerskab ophører, da Joe forlader sin makker i ørkenen, men de tvinges til at arbejde sammen igen i jagten på en begravet skat. Desværre har også den onde Setenza fået færten af pengene. Filmen vises i den nyrestaurerede udgave fra 2003 med 14 minutters ekstra spilletid. Joe: Clint Eastwood. Setenza: Lee Van Cleef. Tuco: Eli Wallach. Instruktion: Sergio Leone.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (24)
The Next Step III (24) En tur på vandet

18:30  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10)
Bidt, brændt og stukket - Vortebider (10) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vortebideren er den mest fascinerende fra græshoppefamilien. Sebastian lægger krop til vortebideren.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (21:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (21:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (20:24)
Snefald (20:24) Et mærkeligt lys opsøger Selma hele dagen. Pil og Frida får ikke længere lov til at være sammen med Selma, så hun må følge efter det mærkelige lys alene. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (7:10)
Trio (7:10) Lars indser, at slaget er tabt og opgiver skattejagten. Nora vil heller ikke have noget med skatten at gøre. For at bevare venskabet, bryder Simon ind hos den farligste skattejæger for at skaffe skatteplader og medaljon tilbage.

19:55  

Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21)
Klassens Jul - Forsvundet i skoven (21) Den Onde Nisse er forsvundet fra hytten. I et sidste forsøg på at redde klassens fælles Jul deler de sig op for at lede efter Nissen. Vil det lykkes at finde Den Onde Nisse igen? Og vil det lykkes dem at redde fælles Jul.

20:10  

Voksenfælden II (3)
Voksenfælden II (3) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange gange man kan slå en voksen med et sværd, bare fordi man skal have afgjort en rollespils-duel. Og så tester børnene, hvor villige de voksne er til at oversætte ubehagelige engelske sætninger til en stakkels udvekslingsstudent - hvornår siger de voksne fra?

20:30  

Shrek 3
Shrek 3 Lige før Fionas far, Kong Harald, dør, fortæller han, at Shrek og Fiona skal overtage tronen. Shrek ønsker ikke at få det store ansvar, og kongen bruger sine sidste åndedrag på at fortælle dem, at der er en anden, som også er arving til tronen, hans nevø Arthur. Shrek, Den Bestøvlede Kat og Æslet tager ud for at finde ham. Imellem tiden har Prins Charming kaldt de onde skurke sammen, og de planlægger at overtage kongeriget og gøre Prins Charming til konge. De angriber slottet, og tager Fiona, dronningen, Tornerose og Snehvide til fange, fordi Rapunzel forråder dem til fordel for Prins Charming.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (35)
F for Får (35) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (36)
F for Får (36) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Quizdyrene II (4) - Hunden Evora
Quizdyrene II (4) - Hunden Evora Dagens quizdyr er collien Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad". Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie.

18:30  

Fuchsia den lille heks
Fuchsia den lille heks Store eventyr kan udklækkes fra selv små æg. Det finder troldmanden Quark ud af, da han finder et æg i heksenes skov. Ud af dette æg kommer nemlig ikke en fugl, men en lille pige. En meget speciel pige. En mini-heks, som han kalder Fuchsia.

19:55  

Minisekterne (26)
Minisekterne (26) Fransk animationsserie om insekternes verden.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sporten
Sporten

22:00  

Mordene i Brokenwood III (4:4)
Mordene i Brokenwood III (4:4) December står for døren, men snart går der skår i julestemningen. Nogen har nemlig myrdet Julemanden - eller snarere byens borgmester iklædt julemandskostume. Der skal snart være lokalvalg, så Mike Shepherd vender søgelyset mod borgmesterens politiske rivaler.

23:30  

Kriminalkommissær Barnaby (51): Sidste års model
Kriminalkommissær Barnaby (51): Sidste års model "Sidste års model". Kriminalkommissær Barnaby anholder Annie Woodrow for mordet på hendes bedste veninde. Sagen synes klokkeklar, men da den kommer for retten ti måneder senere, er Barnaby alligevel i tvivl. Selv om alle beviser synes at pege på Annie Woodrow, er der noget, som ikke stemmer. Og mens retssagen ruller, går den garvede politimand på jagt efter nye spor. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Annie Woodrow: Saskia Wickham. Instruktion: Richard Holthouse.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (3:3)
Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (3:3) Den store kamp. Klar, parat, start. Familiefaren Glenn tror på, at færdiggørelsen af fodboldbanen vil gøre en stor forskel for børnene Willum og Albertes trivsel i deres nye hjem i Nicaragua. De to børn savner stadig vennerne derhjemme, men nu får de mulighed for at invitere deres nye klasse til en stor fodboldkamp på deres grund. Men kan Glenn nå at få fodboldbanen klar, samtidig med deres nye hus også skal bygges færdigt, og hvordan skal Willum og Alberte invitere klassekammeraterne, når sproget stadig er en stor udfordring?

23:50  

Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (1:3)
Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (1:3) En mand findes skudt i en narkohandlers lejlighed. Den ambitiøse Anna Travis sættes på sagen, der genforener hende med hendes gamle chef, kommissær James Langton. Drabsofret viser sig at være Langtons ven og ekskollega Frank Brandon. Brandon havde for nyligt giftet sig med Julia Larson - en glamourøs og velhavende dansk kvinde, der ikke ligefrem virker sønderknust over tabet af sin mand. Anna Travis: Kelly Reilly. Langton: Ciarán Hinds. Julia Larson: Stine Stengade.

DR3

21:00  

Krigens skjulte ansigt (5:5)
Krigens skjulte ansigt (5:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier fra nogle af verdens brændpunkter. Martin rejser ind i et oprørskontrolleret område i det borgerkrigshærgede Sydsudan for at møde militsen The White Army. Militsen består af folk fra Nuer stammen, der kæmper mod regeringen.

21:30  

Oblivion
Oblivion Størstedelen af Jorden er blevet ubebolig efter en voldsom krig mod rumvæsner. Teknikeren Jack er en af de få overlevende, der endnu ikke er blevet evakueret fra den ødelagte klode. Snart skal også han evakueres, men da et rumfartøj styrter ned på Jorden, fører det til et møde, der vender op og ned på Jacks verdensbillede. Jack: Tom Cruise. Julia: Olga Kurylenko. Beech: Morgan Freeman. Instruktion: Joseph Kosinski.

23:30  

The Dead Girl
The Dead Girl Fundet af det mishandlede, nøgne lig af en ung kvinde ryster beboerne i et lille samfund. En hustru afdækker sin mands dystre hemmelighed, en ung kvinde lider under savnet af sin forsvundne søster, og en mor søger svar om sin datters liv. Og de er ikke de eneste, der påvirkes af den myrdede unge kvindes grumme skæbne. Arden: Toni Collette. Krista: Brittany Murphy. Melora: Marcia Gay Harden. Instruktion: Karen Moncrieff.

DR K

22:55  

De forsvundne fra Juárez
De forsvundne fra Juárez Over en årrække forsvinder en lang række unge kvinder i industribyen Juárez på grænsen mellem Mexico og USA - mange findes siden myrdet. Mens det korrupte retssystem vender det blinde øje til, forsøger den idealistiske politikvinde Blanca Bravo at opklare de mange mord. Det bringer hende ind i en uhyggelig og brutal verden af narkosmugling, menneskehandel og sadisme. Blanca Bravo: Ana de la Reguera. Peralta: Joaquín Cosio. Mickey Santos: Jimmy Smits. Instruktion: Carlos Carrera.

DR Ultra

21:55  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:05  

Miss Marple: En håndfuld rug
Miss Marple: En håndfuld rug Finansmanden Rex Fortescue bliver forgiftet og findes død med en håndfuld rug i lommen. Han bliver ikke den sidste i den velhavende familie, der dør en pludselig død, og snart blander en lille ældre dame ved navn miss Marple sig i kriminalkommissær Neeles efterforskning. Miss Marple: Julia McKenzie. Kriminalkommissær Neele: Matthew McFadyen. Mary Dove: Helen Baxendale. Instruktion: Charles Palmer.

02:40  

Mord med dr. Blake (27)
Mord med dr. Blake (27) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:35  

Gintberg på kanten - Nordborg
Gintberg på kanten - Nordborg Komikeren Jan Gintberg er stadig på rejse i "Udkantsdanmark", vort lands yderområder, der normalt er udskældte for at være fattige, underudviklede og øde. Men mon ikke der alligevel er både liv og smil derude, hvor alting ender? I aften går Jan Gintbergs tur til Nordborg på Als, hvor han tager den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Han møder blandt andet en flok lokale linedansere i heftig dans, og skal selv holde tungen lige i munden, når han skal forsøge at dyrke ringridning på motorcykel. Til gengæld bliver han belønnet med et glas udsøgt rødvin fra en lokal vinbonde. Baseret på sin oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 10.11.11

DR2

00:35  

Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (2:3)
Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (2:3) Eks-strømeren Frank Brandon er fundet skudt, og narkohandleren Petrozzo er blevet dræbt af et nyt, ekstremt stærkt narkotikum, der synes at være på vej ind på det britiske marked. Kommissær Anna Travis vender søgelyset mod danske Julia Larsons eksmand. Kan han være identisk med den berygtede narkobaron Alexander Fitzpatrick - en af den vestlige verdens mest eftersøgte mænd? Anna Travis: Kelly Reilly. Langton: Ciarán Hinds. Julia Larson: Stine Stengade. Helga Nolan: Benedikte Hansen.

01:20  

Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (3:3)
Hævet over mistanke: Morderiske hensigter (3:3) Anna Travis og James Langton jager den berygtede narkobaron Alexander Fitzpatrick, der har været eftersøgt i 20 år. Fitzpatrick ønsker at oversvømme Storbritannien med et nyt, ekstremt stærkt narkotikum - og han er parat til at myrde enhver, der står i vejen for ham. Kan Travis og Langton pågribe ham? Og hvilken rolle spiller de to danske søstre i sagen? Anna Travis: Kelly Reilly. Langton: Ciarán Hinds. Julia Larson: Stine Stengade. Helga Nolan: Benedikte Hansen.

02:10  

Leave to Remain
Leave to Remain Den afghanske teenager Omar bor sammen med en række andre uledsagede mindreårige asylansøgere i Storbritannien. Kort før det skal afgøres, om han kan få status som flygtning, ankommer en anden ung afghansk asylansøger til bostedet. Det truer Omars planer og tvinger ham til at vælge mellem at fortælle den utrolige sandhed eller finde på en god, men usand historie, der kan sikre ham en tryg tilværelse. Omar: Noof Ousellam. Abdul: Masieh Zarrien. Zizidi: Yasmin Mwanza. Instruktion: Bruce Goodison.

03:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Komodo - den giftige ø
Komodo - den giftige ø Komodoøen er et sælsomt landskab omgivet af forrevne bjerge. Her lever mange dyr, der konkurrerer om at være mest giftige. De store frygtindgydende komodovaraner ligger øverst i fødekæden, men øerne kan også byde på adskillige arter af giftslanger, for ikke at tale om havet omkring øerne, der vrimler med giftige fisk, blæksprutter og vandmænd.

02:30  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:00  

Billet til Kærlighed II (6:6)
Billet til Kærlighed II (6:6) Tina inviterer sin rejsedate Jack Thomas hjem til sine forældre, på trods af, at de kun har kendt hinanden i få dage. Berta har inviteret Martin på besøg hjemme hos hende i Aalborg, og Anders tager på date med Christian på hans gård i Viborg. Taus rejse med Camilla har givet ham helt nye indsigter i sit datingliv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:50  

Anatomiens skønhed - Hunter brødrene
Anatomiens skønhed - Hunter brødrene Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

01:20  

The Whistleblower
The Whistleblower I 1999 udstationeres den unge betjent Kathryn Bolkovac i Bosnien som en del af FN's fredsbevarende mission. Snart opdager hun, at en gruppe FN-ansatte er dybt indblandet i en trafficking-organisation, der systematisk udnytter unge kvinder. Med livet som indsats begynder Kathryn at samle beviser mod sine egne kolleger for at sætte en stopper for de forfærdelige overgreb. Kathryn Bolkovac: Rachel Weisz. Peter Ward: David Strathairn. Jan Van Der Velde: Nikolaj Lie Kaas. Instruktion: Larysa Kondracki.

03:00  

Store danskere - Dirch Passer
Store danskere - Dirch Passer I 3 årti henrykkede Dirch Passer danskerne med sin komik, mimik og sit grin i så stor grad at hans publikum ikke ville se ham i de alvorlige roller som han ellers drømte om. Han endte sine dage, som den mest kendte og elskede dansker, på scenen i sit klovnekostume. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 06.03.05

03:40  

Gæt og grimasser (13:15)
Gæt og grimasser (13:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Lotte Tarp, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1217104533