Mariager
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 30. maj 2019

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 30. maj 2019

DR1

00:10  

Taggart: Bortførelsen
Taggart: Bortførelsen Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Adrian McDowall.

00:55  

Kriminalkommissær Barnaby X (6)
Kriminalkommissær Barnaby X (6) "Kameraet lyver aldrig". Landsbyen Luxton Deepings fotografiske selskab nægter at lade digitale billeder deltage i den årlige fotokonkurrence. Det skaber splid i den lille by, og Barnaby bliver trukket ind i konflikten, da en af fotograferne findes myrdet. Sporene synes tilmed at antyde, at det er Barnaby, der er morderen! Den garvede kommissær bliver suspenderet, og nu er det op til ham selv at bevise sin uskyld. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Headley Madrigal: Peter Eyre. Instruktion: Richard Holthouse.

02:30  

Hun så et mord (223)
Hun så et mord (223) Hvert år genopfører borgerne i Cabot Cove et berømt slag fra den amerikanske uafhængighedskrig for at fejre bysbarnet Joshua Peabodys heltemodige indsats i krigen. I år skal optrinnet optages af et filmhold, men der bliver ballade, da et nyopdaget dokument tilsyneladende beviser, at Peabody ikke var en helt - men tværtimod en forræder. Og snart må Jessica opklare et mord...

03:15  

Hun så et mord (224)
Hun så et mord (224) Jessica er gæst på hotelkongen Matt Kinkaids hotel i Honolulu. Matts ene søn, Jeff, stiller op som senator, mens den anden, Danny, er vicestatsadvokat og ansat af Jeffs politiske modstander. Det skaber splid mellem brødrene, og da en mand findes myrdet, havner den ene af dem i politiets søgelys. Men er han skyldig? Jessica går på jagt efter svaret.

04:00  

Kender du typen? 2017 (4)
Kender du typen? 2017 (4) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der nægter at bruge penge på plasticposer - men til gengæld nyder 180 graders havudsigt med en stor skål slik ved sin side. De to livsstilsdetektiver har en imponerende udsigt over Havneholmen i København, mens de forsøger at regne ud, hvem de mon er på besøg hos... Vært: Mads Steffensen.

04:45  

Hammerslag 2014 ( 3)
Hammerslag 2014 ( 3) I aften rider Hammerslag mod vest. Første stop er Herning - her venter en klassisk bolig på en af byens bedste adresser. Næste stop er den lille by Abildaa ved Ørnhøj. En bolig på 222 m2, en fin hestestald og en ridebane - hvad mon alt det koster? Vi slutter rideturen langt ude mod vest i en gennemført bolig i Ringkøbing. Se Hammerslag og gæt med! www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 22.04.14

05:20  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

Haven i Hune (10:10)
Haven i Hune (10:10) I Nordjylland - få kilometer fra Vesterhavet - har Anne Just på få år forvandlet en sandklit til en sprudlende og fascinerende oplevelse for alle sanser. Annes private haveparadis er som et levende væsen, der konstant forandrer udseende og karakter. Det er blevet efterår i Hune. De stedsegrønne buske kommer rigtig til deres ret. Vi får tips til efterårets blomsterkrukker, og Anne begynder at forberede haven på vinterens komme. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen. Sendt første gang 10.04.03

06:00  

Camilla - Krudt og Krydderier (8)
Camilla - Krudt og Krydderier (8) Hvis Camilla Plum kun måtte spise én slags mad, så ville det være vietnamesisk. Vietnamesisk mad er vidunderlig frisk, rå, krydret, nogle gange hyperstærk men ikke altid. Hvis man har været der, er det en længsel, de duftende sprøde bundter af mynte og vandsnerler, sprøde struttende kål og sennepsplanter med smukke former og skarpe blade, duften af nuoc mam, den søde stærke fishsauce, der hviler over ethvert kvarter, hvor der serveres mad. Camilla Plum serverer nudelsalat med rosa andebryst, krydret andesuppe og marinerede laks. Sendt første gang 22.05.11

06:30  

Ude i naturen: Wildlife (4:4)
Ude i naturen: Wildlife (4:4) Det andet af to programmer fra den lille ø Langli i Vadehavet, hvor de berømte danske naturfotografer Jan Petersen og John Sandberg atter går tættere på fuglene end nogen anden. Tekst og indtaling: Søren Ryge Petersen. Tilrettelæggelse: John Sandberg og Jan Petersen.

07:00  

FV19: Mød partierne - Venstre
FV19: Mød partierne - Venstre Hvor skal jeg sætte mit kryds? Lars Løkke Rasmussen sidder i den varme stol hos Kåre Quist, som tryktester partiets mærkesager, blandt andet med hjælp fra danskerne.  Vært: Kåre Quist.

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5) En tur i den grønlandske tidsmaskine. Nikolaj har nu fået følgeskab af sin kone Nukâka og sammen rejser de til Uummannaq. Det var her Nukâka voksede op og selvom Nikolaj har hørt tonsvis af historier fra den lille og meget smukke grønlandske by, har han aldrig været her. Nu tager Nukâka og hendes lillebror Peter, Nikolaj på en tur gennem barndommens land og levendegør deres traditionelle grønlandske opvækst med slædehunde, snescootere, fiskeri og masser af røverhistorier.

DR2

00:45  

Drabet på sønnerne
Drabet på sønnerne I 1996 bliver to brødre brutalt myrdet i Dallas. Drengenes mor, der også er blevet stukket i halsen, hævder, at det er en ubuden gæst, der har begået forbrydelsen. Ifølge politiet peger indicier dog på moren selv. Hun bliver derfor anholdt og sendt på dødsgangen for de to mord. Advokat Stephen Cooper rejser dog spørgsmål ved sagens grundighed. I dette afsnit fortæller morens eneste overlevende søn for første gang historien om hendes uskyld. Sendt første gang 04.08.2016

01:25  

USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8)
USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Den 11. februar 1990 blev den sydafrikanske ANC-leder Nelson Mandela løsladt efter 27 års fangenskab. Den 2. august 1990 ledte USA en international koalition i den første Golfkrig rettet mod Irak, der havde invaderet Kuwait, og valget af den kun 46 år gamle Bill Clinton til præsident i 1992 indvarslede et generationsskifte i Det Hvide Hus.

02:05  

USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8)
USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Bill Clinton var den første amerikanske præsident, der var født efter 2. Verdenskrig, og trods den massive modstand han mødte i det politiske liv, var det en tid kendetegnet af fred, velstand - og en rigsretssag!

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:45  

Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10)
Nak & Æd - en bæver i Canada (7:10) Det er begyndelsen af juni måned, og Jørgen og Nikolaj befinder sig i Canada. Dybt inde i de store skove, har de besluttet sig for at gøre endnu et forsøg på at nakke et dyr, som tidligere har taget dem ved næsen. Endda ad to omgange. Om tredje gang bliver lykkens gang, vil tiden vise, når de to kammerater sætter alt ind på at nakke og æde en bæver. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

DR3

00:10  

Cold Case: Mordene ved juletid
Cold Case: Mordene ved juletid Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1985 blev det ældre ægtepar Maurin skudt i en skov i staten Washington. To årtier senere dukker et skræmt vidne op, som kan hjælpe med at fange morderne.

00:50  

Ekstremt vejr: Ingen vej ud
Ekstremt vejr: Ingen vej ud Laviner, oversvømmelser og orkaner - ekstremt vejr kan omdanne menneskers liv til mareridt på nul komma fem. Hør hvordan en ung mands liv kommer i fare under en vandretur i den glohede Gobi-ørken, hvordan et lynnedslag under en jetski-tur i Cancun ændrer en ung mands liv, og hvordan en vandreferie på Madeira bliver forvandlet til et helvede, da et voldsomt regnvejr får øens bjergskråninger til at skride.

01:40  

Længe leve udkanten!
Længe leve udkanten! De bor på landet. To unge mænd, som begge har oplevet modgang, men tackler det på hver deres måde. En hverdag som indimellem er stille, men også overraskende og underholdende - og fyldt med alkohol, høj musik, pizza og motorer. En rå fortælling om sorg, vrede, tro og trøst.

02:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:15  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:55  

Hjertets vej
Hjertets vej Tre unge surfere rider på de brusende bølger ud for den franske vestkyst. Et par timer senere, på vej hjem fra stranden, sker der en ulykke. Simon på 17 erklæres hjernedød og må trække vejret gennem en respirator. I Paris sidder musikeren Marianne, mor til to, klar til at modtage det hjerte, der kan give hende håbet om livet tilbage. Medvirkende: Tahar Rahim, Emmanuelle Seigner, Anne Dorval m.fl. Instruktion: Katell Quillévéré.

02:35  

Landsbyen (16:44)
Landsbyen (16:44) Astrid tager til København til en jobsamtale med Jørgen, en af Evas gamle venner, som Astrid, i London, gav gode råd i forbindelse med indkøb af ungdomstøj til det stormagasin, hvor Jørgen har en ledende stilling. I København møder Astrid også tilfældigt Thomas, Mikaels advokat, som fortæller, at han har talt med Eva forud for Mikaels retssag. Astrid begynder at få mistanke om, at både Eva og Aksel har ført hende bag lyset. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Matisen: Peter Schrøder. Gerhard: Henning Jensen. Thomas: Lars Simonsen. Knud-Erik: Aksel Erhardtsen. Karl: Preben Ravn. Desuden medvirker: Lotte Olsen, Sofie Larsen, Michelle Bjørn-Andersen, Ulver Skuli Abildgaard og Tommy Frederiksen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten.

03:05  

Landsbyen (17:44)
Landsbyen (17:44) Eva opsøger Astrid, som hun stadig ikke har hørt fra, i København - men Astrid er rasende og afviser hende. Da det kommer frem, at Evas mange penge, har fået fatale konsekvenser for Mikael, ser Aksel også sit forhold til Eva smuldre - og han må gribe ind. Frank derimod er på den grønne gren og øjner succes og rigdom i kølvandet på sit samarbejde med Matisen - men de skal lige have en borgmester og en lokalplan helt på plads. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Matisen: Peter Schrøder. Thomas: Lars Simonsen. Kjeldsen: Lars Knutzon. Desuden medvirker: Kirsten Lehfeldt, Henning Jensen, Preben Ravn og Michelle Bjørn-Andersen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1884

03:40  

Dagens Sang: Nulla in mundo pax sincere
Dagens Sang: Nulla in mundo pax sincere Sangere fra DR VokalEnsemblet synger sange fra filmskatten: Vivaldis motet er med på soundtracket fra filmen The Shine fra 1996.

07:00  

Edderkoppen (1:6)
Edderkoppen (1:6) Krimi- og kærlighedsdrama af Ole Christian Madsen fra 2000. København 1949. Da den unge, idealistiske journalist Bjarne Madsen får et tip om organiseret kriminalitet og sortbørshandel i den helt store stil, beslutter han sig for at forsøge at udrede trådene i det omfattende net og finde ind til selve edderkoppen. Avisens højt respekterede kriminalreporter H.C. Vissing prøver at bremse ham, men Bjarne er frygtløs - også selv om noget tyder på, at der er en forbindelse fra den københavnske underverden til langt op i politiets ledelse. Medvirkende: Bjarne Madsen: Jakob Cedergren. H.C. Vissing: Bent Mejding. Lisbeth Gordan: Stine Stengade. Eva Lund: Louise Mieritz. Vera Madsen: Birthe Neumann. Væsel: Claus Ryskjær. Georg Vanbjerg: Flemming Enevold. Svend Aage Hjalmar: Bjarne Henriksen. Ingvar Gordan: Peter Steen. Desuden medvirker: Steen Springborg, Preben Harris, Lars Bom, Susse Wold, Max Hansen, Henrik Koefoed, Troels Lyby, Lotte Andersen, Klaus Bondam, Peter Rygaard, Henrik Prip, Peter Flyvholm, Ole Thestrup, Trine Dyrholm m.fl. Manuskript: Lars Kjeldgaard. Instruktion: Ole Christian Madsen. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Sven Wichmann. Musik: Søren Hyldgaard. Produktion: DR TV-Drama i samarbejde med Metronome Productions A/S og SVT. "Uegnet for børn." Sendt første gang 2000

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Lascia ch'io pianga
Dagens Sang: Lascia ch'io pianga Sangere fra DR VokalEnsemblet synger sange fra filmskatten. G.F. Händels Lascia ch'io pianga kan bl.a. høres i Lars von Triers Antichrist fra 2009.

08:50  

Guldkorn - Danmark i 1967
Guldkorn - Danmark i 1967 I 1967 tager kvinderne kursus i, hvordan man kommer ud på arbejdsmarkedet. I Helsingør indvies den første gågade og så er 1967 året, hvor Danmark som det første land i verden frigiver porno i bogform.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:10  

Lucky Luke - Brødre, foren Jer! (7)
Lucky Luke - Brødre, foren Jer! (7) Brødre, foren Jer!

06:35  

Galaksekrigerne - Denne her dans er ikke for alle (4)
Galaksekrigerne - Denne her dans er ikke for alle (4)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - Vi stjæler snot! (326)
Klassen - Vi stjæler snot! (326)

07:20  

Grizzy og lemmingerne (42)
Grizzy og lemmingerne (42)

07:30  

Zorro (21)
Zorro (21) En snedig plan

08:05  

LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (1:2)
LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (1:2)

08:25  

LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (2:2)
LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (2:2)

08:45  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den lille prinsesse (10)
Den lille prinsesse (10) Den lille prinsesses grandtante er gammel og krumrygget, og så har hun hår på hagen, der stikker, når man kysser hende. Så hvordan kan prinsessen slippe for det?

05:10  

Søpapegøjernes ø II (24)
Søpapegøjernes ø II (24) En dag ude

05:20  

Inui (22)
Inui (22)

05:25  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

05:55  

Chuggington (6)
Chuggington (6)

06:05  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13) Supersnusernes sag om de forsvundne gulerødder + Morten og de syltede agurker

06:30  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

06:45  

Pingu (13)
Pingu (13)

06:55  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28) Vaffel og lopperne

07:30  

Lady og Vagabonden II: Vaks på eventyr
Lady og Vagabonden II: Vaks på eventyr Lady og Vagabonden har fået fire hvalpe, tre små søde Ladykopier og en meget fræk hvalp ved navn Vaks, som er en tro kopi af sin far. Vaks vil gerne hyle ad månen og løbe rundt på vejen og lave ballade, men han får ustandselig skæld ud af Permand, Darling og til Vaks store fortrydelse af sin far Vagabonden. En dag løber han hjemmefra. Han møder Angel, en sej lille pigehvalp, som tager ham med på lossepladsen, hvor Buster og hans klike bor. Og de lever præcis lige så frit og uden bekymringer, som Vaks kun har turde drømme om. Men selvom Vaks stortrives, er det nye miljø også meget hårdere end det trygge hus han har forladt ...

08:35  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

08:50  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

 
DR1

09:00  

Hammerslag - Huse med hest
Hammerslag - Huse med hest For nogle er det drømmen at have en hest, og for nogle er drømmen at have et hus med plads til hest. Men hvad skal det så koste? Det finder vi ud af i aften, når Hold Øst og Vest skal gætte boligpriser i det Nordvest-sjællandske. Vi starter i Sundbylille, som er stedet, hvis man er til heste. Her skal der sættes pris på en flot renoveret villa med mange fine detaljer. Herefter går turen til Fredensborg, hvor der skal gættes pris på et hus med en kæmpestor grund på 5,3 hektar jord. Og så slutter vi i Hillerød med et træhus fra 2007 med plads til heste, og så følger der både pool og spa med i prisen. Vært: Christian Degn

09:45  

Til undsætning (43:48)
Til undsætning (43:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

10:30  

Antikkrejlerne XIII (17)
Antikkrejlerne XIII (17) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIII (18)
Antikkrejlerne XIII (18) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:30  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

10:15  

24 timer vi aldrig glemmer - Jordskredsvalget i 1973
24 timer vi aldrig glemmer - Jordskredsvalget i 1973 Den 4. december 1973 skal danskerne til valg. En advokat med en trækprocent på nul og en socialdemokrat, der stifter et nyt parti, bliver hovedpersoner i det folketingsvalg, der senere bliver døbt jordskredsvalget. De gamle etablerede partier udfordres af to nye, Fremskridtspartiet og Centrumdemokratiet, og Mogens Glistrup og Erhard Jakobsen bliver valgets helt store vindere. Antallet af partier i Folketinget øges fra fem til ti og en tredjedel af folketingets medlemmer skiftes ud efter valget. Dansk politik er for evigt forandret. Tilrettelæggelse: Lone Bodholdt Sendt første gang 01.11.09

11:05  

24 timer vi aldrig glemmer - Kampen om magten
24 timer vi aldrig glemmer - Kampen om magten Der findes døgn, der gør så stort et indtryk, at de for evigt sidder fast i hukommelsen. De 24 timer, hvor Svend Auken blev vraget som formand for Socialdemokratiet til fordel for Poul Nyrup Rasmussen er et af dem. 24 Timer vi aldrig glemmer, fortæller historien om hvad der egentlig skete, i Idrættens Hus i Vejle den aprildag i 1992, hvor Svend Auken måtte gå de tunge skridt på podiet, og sige tillykke til den mand, der netop havde skubbet ham væk fra formandsstolen. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben Sendt første gang 18.10.09

11:55  

24 timer vi aldrig glemmer - regeringsskiftet i 2001
24 timer vi aldrig glemmer - regeringsskiftet i 2001 Der findes døgn, der gør så stort et indtryk, at de for evigt sidder fast i hukommelsen. De 24 Timer hvori Anders Fogh Rasmussen indtager scenen på færgen Sjælland som sejrherre efter valget i 2001 er et af dem. På dagen agerer Michael Kristiansen både pressechef og bodyguard for Anders Fogh Rasmussen. Kurt Strand interviewer en fåmælt Anne-Mette Fogh Rasmussen, om en lagkage. Kamal Qureshi går med sin afdøde fars ring, så det føles som om han er med. Mette Frederiksen kører hjem fra valgaften i sin valgkreds i Ballerup fuldstændig sikker på at hun IKKE er valgt ind. Og Claus Hjort Frederiksen tilbringer aftenen et hemmeligt sted, sammen med landets kommende statsminister. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 22.11.09

DR3
DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om da kommunisterne truede med at vælte en social-demokratisk regering, om en revyfigur, der blev særdeles populær, om gamle skibe og ny trossamfund - og om nyt design på cyklers bagskærme. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om sørgehøjtid i Indien, de store årgange i Danmark, ølstrejken slutter, den tids hurtigste ambulance og Monte Carlo-kørere, der passerer Danmark. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

10:10  

Biblens gåder - Syndfloden
Biblens gåder - Syndfloden Historien om Noa og syndfloden er en af Biblens mest kendte historier, men betragtes nok af de fleste som en myte. Men de to amerikanske havforskere Bill Ryan og Walter Pittman har brugt fyrre år på at undersøge, om historien er sand og hævder nu at vide, hvor, hvornår og hvordan det mest katastrofale mirakel i Det Gamle Testamente virkelig skete.

11:05  

Monopolets Helte - Jørgen Clevin
Monopolets Helte - Jørgen Clevin Små piger og drenge er blevet bedsteforældre, mens en af monopolets helt store helte Jørgen Clevin har klippet, klistret, malet og banket. Historien om Jørgen Clevin er historien om en mand, der kunne noget helt særligt med sine hænder og talte direkte til og med flere generationer af børn, men også historien om en særlig form for børneformidling, der mødte kritik fra de ellers så frigjorte 68'ere. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 22.03.09

11:55  

Monopolets Helte - Otto Leisner
Monopolets Helte - Otto Leisner Otto Leisner var tv-monopolets ukronede underholdningskonge, kendt for Fup og Fakta, Den Gyldne Pil og Hopla. Hos ham fik seerne et sorgløst frikvarter fra den alvorlige virkelighed. Men lige så meget seerne elskede ham, lige så meget var Leisner foragtet af tidens anmeldere og intellektuelle smagsdommere. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour. Sendt første gang 29.03.09

DR Ultra

09:00  

Scooby Doo og Samurai-sværdet
Scooby Doo og Samurai-sværdet Mysteriebanden rejser kloden rundt på en transkontinental skattejagt for at løse en række ældgamle gåder. De kæmper med den hævngerrige Sorte Samurai og hans spøgelseskrigere om først at få fingre i Skæbnens Sværd - et sværd, som menes at besidde utrolige kræfter. På vejen bliver Scooby-Doo og Stubbe indoktrineret af en overraskende sværdmester, som lærer dem om bushido - samuraiens kodeks. Deres nyerhvervede evner bliver snart sat på prøve af en ustoppelig hær af ninjarobotter. Til sidst går det op for vores plagede venner, at det er bushido -loyalitet, ære og mod - der er løsningen på mysteriet.

10:15  

ZombieLars (1:13)
ZombieLars (1:13) Lars er halvt levende død. Han flytter til Bekkebakken - et sted, hvor fremmede som ham ikke er velkomne.

10:30  

ZombieLars (2:13)
ZombieLars (2:13) Lars vil gerne væk fra Bekkebakken og sætter kursen mod Detroit. På vejen møder han den mystiske Anna. Sammen med Robert, finder de ud af, at der er skumle kræfter, der prøver at få alle fremmede væk fra Bekkebakken.

10:45  

ZombieLars (3:13)
ZombieLars (3:13) Nogen har skidt i Julies taske, og Anna får skylden. Rektor mener, det er Lars, der har en dårlig indflydelse på hende, og forbyder hende at hænge ud sammen med hende. Lars, Anna og Robert får at vide, at der findes andre fremmede i Bekkebakken

11:00  

ZombieLars (4:13)
ZombieLars (4:13) Lars, Anna og Robert prøver at finde ud af, om Tess er en heks. Lars begynder at føle sig mærkelig og dårlig i nærheden af Anna.

11:15  

ZombieLars (5:13)
ZombieLars (5:13) Lars er syg, og hans mor tilkalder zombielægen.

11:30  

ZombieLars (6:13)
ZombieLars (6:13) Der dukker en ny levende død op i Bekkebakken. Der bliver gang i den, da Frederik bestemmer sig for at snyde fremmedhaderne på benzintanken

11:45  

ZombieLars (7:13)
ZombieLars (7:13) Roberts far skal optræde i Bekkebakken, og gruppen samles for at tage til koncerten

DR Ramasjang

09:10  

Hemmelige dyr: Den halve makrel
Hemmelige dyr: Den halve makrel Gabriel på 6 år har fundet en halvspist fisk ved stranden, derfor har han bedt Isabel komme til Møn for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist fisken.

09:30  

Mit kæledyr - en chinchilla
Mit kæledyr - en chinchilla Josephine er 7 år og drømmer om at få en chinchilla. I dag får hun besøg af 10-årige Cecilia, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Josephines mor og far kigger med og vurderer, om Josephine måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så tager Hr. Skæg på vandretur i bjergene og synger en sang om rim.

10:10  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby. www.dr.dk/Oline

10:55  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:25  

Hit med Kaj og Andrea
Hit med Kaj og Andrea Fjernsyn for dig. Ole præsenterer et helt nyt TV-show, hvor Kaj og Andrea skal gætte hinandens grimas- ser, når de mimer en sang. Hvem vinder kampen om de store medaljer? Vi andre får en hel kavalkade af Kaj og Andreas bedste sange og musikvideoer. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard og Christine Skou. Manuskript og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll og Kjeld Nørgaard. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (4)
Bonderøven 2014 (4) De første forårstegn viser sig i drivhuset, hvor ferskentræet blomstrer, og hvor Frank sår radiser, salat og persille. Kastaniegården får igen besøg af de store gravemaskiner, denne gang fordi åen langs engen skal genslynges, forhåbentlig vil det give bedre levebetingelser for både dyr og planter. Og så skal kartoffellæggermaskinen gøres klar. Sendt første gang 06.02.14

12:30  

Kender du typen? 2017 (5)
Kender du typen? 2017 (5) Kan man sidde i en kano, mens den bliver skubbet i vandet - uden at falde i? Det troede aftenens hemmelige hovedperson, indtil hun prøvede og endte i åen. Livsstilseksperten Flemming Møldrup stiller beredvilligt op for at undersøge, om han kan gøre det bedre, mens hans kvindelige modstykke Anne Glad nyder udsigten. Kommer Flemming Møldrup tørskoet igennem programmet? Og kan livsstilseksperterne regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos? Vært: Mads Steffensen

13:15  

Hammerslag 2014 ( 4)
Hammerslag 2014 ( 4) I aften ser Hammerslag nærmere på det østlige Danmark. Vi starter i Kalundborg, på en af byens bedste adresser - med en fantastisk udsigt. Herefter går ruten sydpå til den lille by Stenlille, uden for Sorø. Aftenens sidste prisgæt for mæglerne finder sted i Slagelse - hvad mon en arkitekttegnet villa koster en god time fra København? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 29.04.14

13:55  

Hun så et mord (261)
Hun så et mord (261) Jessica har arvet et stort landområde i Australien. Her havner hun midt i en uforsonlig strid mellem en gruppe fåreavlere og et mineselskab, og snart må hun opklare et mord.

14:40  

Hun så et mord (262)
Hun så et mord (262) Sejlerne Ned Larkin og Kyle Kimball er bitre rivaler, og Larkin kommer slemt til skade, da Kimballs spioner vil fotografere hans båd kort før en vigtig kapsejlads. Det lykkes Larkin at overtale sin datter Anne til at overtage roret - men snart bliver hun anklaget for mord. Nu er det Jessica, der må sætte alle sejl til for at opklare, om Anne virkelig er skyldig.

DR2

12:45  

En verden på vinger - Afgang
En verden på vinger - Afgang Hver dag flyver millioner af mennesker over vores hoveder for at komme på ferie, arbejde eller besøge nogen, de har kær. Som passager oplever man dog kun en brøkdel af, hvordan en rejse bliver strikket sammen. Her får vi et indblik i, hvad der går forud for afgangen i nogle af verdens største lufthavne - lige fra flymad og påfyldning af brændstof til bagagehåndtering.

13:35  

En verden på vinger - I luften
En verden på vinger - I luften Hver dag flyver millioner af mennesker over vores hoveder for at komme på ferie, arbejde eller besøge nogen, de har kær. Som passager oplever man dog kun en brøkdel af, hvordan en rejse bliver strikket sammen. Her får vi et indblik i, hvordan piloten styrer igennem mørke og uvejr med hjælp fra navigationssystemer og flyvelederne på jorden. Yderligere ser vi nærmere på det nye materiale, som fly i dag bliver lavet af, der er med til at nedsætte forbruget af brændstof og samtidig mindske jetlag.

14:25  

En verden på vinger - Ankomst
En verden på vinger - Ankomst Hver dag flyver millioner af mennesker over vores hoveder for at komme på ferie, arbejde eller besøge nogen, de har kær. Som passager oplever man dog kun en brøkdel af, hvordan en rejse bliver strikket sammen. Her får vi et indblik i, hvad der skal til for at lande et fly fra ni kilometers højde - landingen er nemlig noget af det sværeste ved en flyvetur.

DR3

12:15  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Skuespillerne Goldie Hawn og Amy Schumer lægger vejen forbi Graham Nortons sofa til en snak om deres nye film, actionkomedien 'Snatched'. De får selskab af 'Pirates of the Caribbean'-stjernen Orlando Bloom, der netop har indspillet actionthrilleren 'Unlocked', og 'Star Wars'-stjernen John Boyega, aktuel på teatret i London. Sidst i programmet optræder sangerinden Lucie Jones med Storbritanniens bidrag til det europæiske Melodigrandprix.

13:45  

Tyrkersvin (3:4)
Tyrkersvin (3:4) "Jeg har aldrig været så stresset før" Guldgrillen åbner med et brag, men Umut er ved at kollapse i ugerne efter. Han har problemer med personalet, han kan ikke sove om natten og selv hans kæmpe appetit er væk. Vennerne Frank og Chano er bekymrede for ham, men det er umuligt for Umut at skrue ned. Tvært imod beslutter han at afholde DM i sovsedrikning.

14:15  

Tyrkersvin (4:4)
Tyrkersvin (4:4) "En eller anden dag kradser han af, og så gider jeg ikke at have på mig, at jeg ikke har talt med ham" Umut føler sig svigtet af sin far, men beslutter at give ham en sidste chance. Sammen med Clara rejser han tilbage til sin barndomsby og til et møde der ender stik mod hans forventninger. Samtidig indhenter hans livsstil ham, og Umut må tage kampen op mod det flæsk der har sat sig på hans krop.

14:45  

Elementernes herrer - luft
Elementernes herrer - luft Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. Her møder vi eksperter i luft, der forsøger at udnytte hver en luftning på planeten for at genopfinde den måde vi rejser og producerer elektricitet og transportmidler.

DR K

12:45  

aHA!
aHA! Mød Amin Jensen, Rasmus "Razz" Ott, Camilla Ottesen og Natasja Crone i nytårsdysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse dagen derpå.

13:35  

Liv i renæssancen - Tycho Brahe; Kongen af Hven (1:6)
Liv i renæssancen - Tycho Brahe; Kongen af Hven (1:6) Shakespeares far? Myrdet af Christian den 4? Jantelovens første offer? Tycho Brahe har i 400 år været genstand for utallige spekulationer. Han er en af Danmarks få verdensberømte videnskabsmænd; et ægte renæssancemenneske, som bredte sig over forskning, poesi og medicin. Tycho Brahe var dybt påvirket af italienske forbilleder som Leonardo Da Vinci og af renæssancens idéer og kunst. Her fødtes det moderne menneske, her ommøbleredes universet og her rasede blodige kampe i Guds navn. Tilrettelagt af Liv Helle Thomsen. Sendt første gang 21.06.10.

14:15  

Anden Verdenskrig i farver (8:13)
Anden Verdenskrig i farver (8:13) Fra juli 1943 stod det klart, at Hitler havde forregnet sig, da han i juni 1941 indledte Operation Barbarossa i Sovjetunionen, som skulle have været en hurtig blitzkrig som i Polen. Efter nederlaget i Stalingrad blev den tyske hær ubarmhjertigt presset tilbage af den Røde Hær, der med sine uudtømmelige lagre af maskinel og mandskab, viste sig at være den tyske krigsmaskine overlegen. Langsomt, men sikkert pressede den Røde Hær tyskerne tilbage gennem Ukraine, Polen, Balkanlandene og Ungarn, i en grusom krig, der involverede millioner af mænd. Men krigen blev også udkæmpet af små effektive partisangrupper som Titos i Jugoslavien.

DR Ultra

12:00  

ZombieLars (8:13)
ZombieLars (8:13) Koncerten går ikke helt som planlagt, og Robert må tage et opgør med sin far

12:15  

ZombieLars (9:13)
ZombieLars (9:13) Tess finder ud af, at hendes familie gemmer på en hemmelighed. Lars drikker noget heksebryg

12:30  

ZombieLars (10:13)
ZombieLars (10:13) Heksebryggen får store konsekvenser for gruppen dagen efter

12:45  

ZombieLars (11:13)
ZombieLars (11:13) Rektor bliver presset af FMAF til at gøre noget med de fremmede, der går på skolen. Hun sender gruppen til benzinstationen, som er et farligt sted for fremmede

13:00  

ZombieLars (12:13)
ZombieLars (12:13) Anna stræber efter at blive usynlig, efter Lars har fortalt, at han er forelsket i hende. Lars kæmper med at finde ud af, hvordan tingene kan blive som før

13:15  

ZombieLars (13:13)
ZombieLars (13:13) Rektors børn, Herman og Caroline, møver sig ind i bussen, og Tess bliver rasende. Gruppen finder ud af, at ikke alt med Herman og Caroline, er som de troede

13:30  

Gravity Falls (1)
Gravity Falls (1)

13:55  

Gravity Falls (2)
Gravity Falls (2)

14:15  

Gravity Falls (3)
Gravity Falls (3)

14:35  

Gravity Falls (4)
Gravity Falls (4)

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse har ondt i ørerne. Han har så ondt, at han hverken kan spise eller lege; ikke engang med sin bedste ven Kylling, der gerne vil have Bamse som patient på sit hospital. Heldigvis vil Ælling gerne lege med Kylling Manuskript: Gitte Melgaard Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard Kylling: Brian Patterson. Ælling: Gitte Melgaard. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Landsbytosserne køre imod Pensionisterne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på en bilkirkegård og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Evas hjertelagkage Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

13:25  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Mesterskaberne i kuffertløft. Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

13:45  

Min bedste vens historier - Havets Moder (2)
Min bedste vens historier - Havets Moder (2) Theodor og Wilhelm er taget ud for at fiske, men der er ikke bid. En fisker på havnen fortæller dem, at det er fordi, Havets Moder holder fiskene tilbage. Theodor og Wilhelm tager hjem til Wilhelms aanaa (bedstemor) for at finde ud af, hvad de kan gøre, for at få fiskene tilbage i havet igen.

13:55  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Sofus II (6)
Sofus II (6) Sofus lander hos Pelle, der skal til fodboldafslutning. Pelle og Sofus bager en flot fodboldkage til hele holdet. Først skal de spille kamp, hvor små uheld ikke helt kan undgås, når de seje drenge kæmper. Men så er det godt at slutte af med fodboldkage og saftevand. I farvelgave får Sofus sin yndlingsspiller inden de skal sove.

14:45  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

14:55  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

DR1

15:25  

Kriminalkommissær Barnaby X (7)
Kriminalkommissær Barnaby X (7) "Han søges her, han søges dér". Den berygtede forbryder George Ince dukker op i Midsomer, og Barnaby spekulerer over, hvad han pønser på. Samtidig er et filmhold ved at indspille en ny udgave af Den røde pimpernel ved et af de lokale godser. Filmsettet summer af intriger, og snart ruller der hoveder. Bogstaveligt talt. For da guillotinen falder, og blodet sprøjter, er det ikke noget filmtrick. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Raymond Clandillon: Desmond Barrit. Instruktion: Sarah Hellings.

17:00  

Downton Abbey III (6:10)
Downton Abbey III (6:10) Downton er blevet ramt af en tragedie. Sybil er død i barselssengen efter at have født en lille pige. Dødsfaldet driver en kile ind mellem Robert og Cora, der mener, at hendes mand er skyld i deres datters død. Samtidig bliver det klart, at mrs. Bartlett ikke vil vidne til Bates' fordel. Det får den morddømte kammertjener til at tage drastiske metoder i brug.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Husker du ... 1970'ernes kvinder
Husker du ... 1970'ernes kvinder I de gode gamle dage var en mand en mand, og en kvinde var en, der gjorde hvad der blev sagt. I 1970'erne er det slut, rødstrømperne går på barrikaderne, de smider bh-en, går som mændene rundt i bar overkrop, kvinderne er socialister og kræver ligeløn og kønskvo-tering. Imens ser mændene undrende til, mens kvindebevægelsen ændrede sig fra en gangart til en politisk manifestation. Sendt første gang 07.02.2009

16:15  

Den store flugt
Den store flugt I krigstid er det enhver officers ret og pligt at flygte, hvis han skulle blive fanget. Det tager Virgil Hilts og andre allierede officerer meget alvorligt, og da tyskerne placerer flugteksperterne i samme lejr, giver det dem mulighed for at planlægge en usædvanlig masseflugt. Virgil Hilts: Steve McQueen. Hendley: James Garner. Bartlett: Richard Attenborough. Ramsey: James Donald. Danny Velinski: Charles Bronson. Colin Blythe: Donald Pleasence. Sedgwick: James Coburn. Instruktion: John Sturges.

DR3

15:40  

Vi var Ukendt Kunstner (2:3)
Vi var Ukendt Kunstner (2:3) Rapper Hans Philip, producer Jens Ole McCoy og manager Wahid Zaferan er ved at lukke ned for Ukendt Kunstner - det band, der har været deres liv i fire år. Der kommer ikke en ny plade, og derfor skal Ukendt Kunstner spille en helt speciel koncert og sige farvel. DR3 har været med den sidste tid helt op til det punktum, bandet her sætter for Ukendt Kunstner.

16:10  

Verdens mærkeligste skabninger (8:8)
Verdens mærkeligste skabninger (8:8) Vores verden kan virkelig være underlig. Den er fuld af mærkværdige skabninger og uforudsigeligheder. Programmet her afdækker nogle af verdens sære mysterier så som; hvordan kan der dannes en sø under havet? Kan der virkelig vokse penge på træer? Og hvad har fuglehjerner med bekæmpelse af sygdomme at gøre?

17:00  

Sexanklagerne mod R. Kelly (6:6)
Sexanklagerne mod R. Kelly (6:6) Siden 90'erne er sangeren R. Kelly blevet anklaget for seksuelle overgreb mod kvinder og mindreårige piger. I 2018 forsøger flere bevægelser som #MeToo at stoppe R. Kellys krænkelser. Over 20 år efter, de første anklager, er hans stjernestatus måske ved at være slut.

DR K

15:10  

Anden Verdenskrig i farver (9:13)
Anden Verdenskrig i farver (9:13) Stalin havde i årevis bedt om en ny front i Vesteuropa, så presset på østfronten kunne blive lettet lidt, og i foråret 1944, var Operation Overlord klar. Det lykkedes de allierede at skjule, at angrebsmålet var Normandiet. Den 6. juni 1944 stævnede en kæmpeflåde på omkring 6.500 fartøjer af alle typer over den engelske kanal med kurs mod Normandiets kyst. Ombord var verdens hidtil største amfibiebårne styrke af amerikanere, briter og canadiere, som skulle landsættes på fem forskellige strande. Hitler havde ventet angrebet, men der var uenighed i den tyske hærledelse, hvor de allierede ville sætte ind. Hitler valgte et kompromis, hvor han spredte sine pansertropper, og det skulle blive afgørende for udfaldet.

16:00  

Den klassiske musikquiz (1:8)
Den klassiske musikquiz (1:8) En veloplagt Phillip Faber byder velkommen til en ny sæson med Frederik Cilius og Mathias Hammer i spidsen for aftenens to hold, der består af P2-vært Rie Koch, fløjtenist Isabella Hübener, fagottist Magnus Koch og trompetist Victor Koch. DR SymfoniOrkestret under ledelse af Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende et stykke musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det overhovedet muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til?

17:00  

Den klassiske musikquiz (2:8)
Den klassiske musikquiz (2:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Søren Schauser, John Kruse og Eva Marie Rasmussen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

DR Ultra

15:00  

Tad Stones: Den fortabte eventyrer
Tad Stones: Den fortabte eventyrer Tad drømmer om at udskifte sit kedelige job som bygningsarbejder og blive en berømt eventyrer og arkæolog, ligesom sit forbillede Max Mordon. En dag bliver hans drømme til virkelighed, da Tad forveksles med en professor og sendes af sted til Peru for at finde den forsvundne by Paititi. I Sydamerika venter Professor Lavrof, og hans underskønne datter Sara, på geniet, og Tad bliver for alvor sat på prøve. Men problemerne stopper ikke her. Selveste Max Mordon viser sig at lægge onde planer og være Saras forlovede på én og samme tid.

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Junglebanden
Junglebanden

16:50  

Vi' bare bjørne III (19)
Vi' bare bjørne III (19)

16:55  

HotBeautyStuff skal bruge et dyredanseoutfit | Designtalente
HotBeautyStuff skal bruge et dyredanseoutfit | Designtalente

17:15  

The Next Step 5 (9)
The Next Step 5 (9) En fortælling om to Eldonner

17:40  

Klassen - Vi stjæler snot! (326)
Klassen - Vi stjæler snot! (326)

17:50  

Klassen - Kærester i krise (327)
Klassen - Kærester i krise (327)

DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris III (7)
Gurli Gris III (7) Kompost

15:20  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:35  

Junglebogen (46)
Junglebogen (46) En ægte ulv.

15:45  

Didrik Drage (6)
Didrik Drage (6)

15:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19)

16:10  

Ridderprinsessen Nella (29)
Ridderprinsessen Nella (29)

16:35  

Pyjamasheltene II (6)
Pyjamasheltene II (6)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29) Vaffels fødselsdagsfest

17:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

17:20  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

17:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Skattejægerne (9:10)
Skattejægerne (9:10) I aften i Skattejægerne tager Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen fra Damgaard-Lauritsen Antik på smykkejagt i København. Marskandiseren Simon Krogsgaard har alle odds imod sig i sin jagt på teak- og palisandermøbler på Brørup Marked. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik får deres sag for, når de skal tømme en privat samlers loft.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Så gør han det igen - på 27. år. Går ud i sin have og fortæller om alt det gode og grønne. Hunden er med som altid. Alt det andet ved man ikke, før det sker, for det er Søren Ryge direkte.

20:30  

Fra Thailand til Thy
Fra Thailand til Thy I Nordjylland bor der 575 thaipiger. For femten år siden boede der næsten ingen! De fleste af thaipigerne bor i Thy og er gift med fiskere og landmænd, og ofte kender pigerne næsten ikke mændene før de gifter sig. Filmen fortæller historien om thaipigernes netværk og følger en ny thaipige, der kommer til Thy med håbet om at finde en mand og bosætte sig i Danmark. Gennem hende og tre dansk-thailandske ægteskaber skildres livet som thai i Thy i en rørende og barsk fortælling om globalisering og immigration. Sendt første gang 16.1.08

DR2

19:00  

Retur fra de døde
Retur fra de døde Dansk reportage fra 2018 Jesus returnerede fra de døde, men hvad med resten af os? Er det muligt at komme tilbage til livet efter man er erklæret død ? Lasse Spang Olsen møder mennesker som har været døde, men er vækket til live igen og undersøger et videnskabeligt forsøg der peger på, at folk kan have haft en reel "ud af kroppen oplevelse". Vi besøger også en virksomhed som vil fryse dig ned lige når du er død for at give dig muligheden for at vende tilbage når ny teknologi kan kurere det du døde af. Og vi går naturligvis også i hælene på Jesus som er en af de første som genopstod fra de døde. Men hvad er op og hvad er ned - hvad er myter og hvad kan reelt lade sig gøre? Sendt første gang 31.03.2018

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:00  

Simona overlever (1:3)
Simona overlever (1:3) 16-årige Simona blev seksuelt misbrugt af sin venindes far, da hun var 4 år gammel. I dag føler hun sig som en uvildig repræsentant for alt det mørke, grimme og klamme i mennesket. Folk kan ikke holde ud at høre hendes historie og vil helst ikke konfronteres med, at virkeligheden kan være så grum. Jo tættere de er på hende, jo sværere er det. I tre afsnit kommer vi helt tæt på Simonas oplevelse af, hvordan det er at vokse op som et barn, der har været seksuelt misbrugt, og vi ser de konsekvenser, det har for hendes liv og hendes forhold i dag. Simone har kæmpet for at blive stærk nok til at fortælle sin historie, nu skal der flere til at bære den.

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Joe ryger ud i en depression, da han ikke kan indhente en tyv i sin kørestol. For at give ham selvtilliden tilbage overtaler Peter ham til at stille op til byens handicap-lege. Her bliver Joe en stor succes - måske lidt for stor. Samtidig finder Stewie, Meg og Chris 26 dollars på gaden. Det hvirvler de tre søskende ind i en spiral af mistro, bedrag og vold, for hvad skal de stille op med pengene?

19:35  

Family Guy
Family Guy Det er jul, og mens Peter og vennerne tager på druk, gør tanken om julemanden Stewie småparanoid. En fed mand i en rød dragt, der holder øje med alle børn? Hvor skræmmende er det?

20:00  

Vild videnskab: Vandkatastrofen
Vild videnskab: Vandkatastrofen Vi kalder vores jord for 'den blå planet', og set ude fra er den fuld af vand. Men 97 procent er saltvand, og to procent er ferskvand bundet til polerne. Så alle 7 milliarder mennesker og millioner af dyr skal dele den sidste sølle ene procent. Forskere og teknikere kæmper over hele verden med at finde lokale løsninger på det stigende globale vandproblem, der bl.a. skyldes klimaforandringer, ændringer i vejrsystemer, og en stadig stigende befolkning.

20:40  

Verdens mærkeligste skabninger II (1:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (1:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor bliver Spanien angrebet af store kugler fra rummet? Er pingvinen menneskets bedste ven? Og kan en forhistorisk løve vækkes til live igen?

DR K

18:00  

Rejseholdet (17)
Rejseholdet (17) En ung kvindelig psykologistuderende bruger en masse tid på at chatte på internettet - en dag aftaler hun at mødes med Romeo, og siden har ingen set hende. Nu er der gået et halvt år, og Rejseholdet bliver tilkaldt - men Ingrid vil have La Cour tilbage på holdet først. Mens der er opbrud på hjemmefronten hos både Fischer og IP, er Gaby og Johnny glade og forventningsfulde - de kigger på hus og skal snart have barn. Men så kommer Gaby til at stå i vejen, da en anholdt vil flygte. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Thomas Levin, Niels Vigild, Ann-Mari Max Hansen, Hanne Uldal, Karin Rørbech, Lisbet Lundquist, Fritze Hedemann, Lykke S. Michelsen, Sebastian V. Ottensten, Jannik Johansen, Elisabeth von Rosen m.fl. Manuskript: Ola Saltin, Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Morten Søborg, dff. Scenografi: Kirsten Koch og Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 30.12.01

18:55  

Rejseholdet (18)
Rejseholdet (18) Da et ungt par, på flugt fra politiet, kammer over i sejrsrus efter at have gemt udbyttet fra deres seneste røveri, ender det i en tragedie, som giver voldsomme rystelser langt ind i Ingrids familie. Rejseholdet bliver sat på opgaven og forbereder sig på, at parret vender tilbage for at hente de skjulte penge. Men noget går galt - og pludselig står politiet også med en gidseltagning. Ulf bliver tilkaldt og beslutter at lade Rejseholdet spille højt spil. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Nikolaj Lie Kaas, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Jesper Lohmann, Michael Falch, Birgit Sadolin, Sebastian V. Ottensten, Mai Brostrøm, Lisbet Lundquist m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Morten Søborg, dff. Scenografi: Kirsten Koch og Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 6.1.02 "Uegnet for børn."

19:55  

Dagens Sang: Lascia ch'io pianga
Dagens Sang: Lascia ch'io pianga Sangere fra DR VokalEnsemblet synger sange fra filmskatten. G.F. Händels Lascia ch'io pianga kan bl.a. høres i Lars von Triers Antichrist fra 2009.

20:00  

Verdens vildeste broer - Severn Bridge
Verdens vildeste broer - Severn Bridge Hvorfor og hvordan blev verdens mest ikoniske broer bygget? Ingeniør Rob Bell udforsker de fascinerende historier og afslører broernes konstruktion fra enhver tænkelig vinkel. Denne gang undersøger han Severnbroen, der åbnede i 1966, og hvis design revolutionerede den måde, man byggede hængebroer på. Og han møder de arbejdere, der modigt surfede på 15 meter høje tidevandsbølger for at bygge den.

20:45  

JFK: Manden bag myten
JFK: Manden bag myten Hvem var John F. Kennedy? Og hvad førte til, at han blev en af USA's mest elskede præsidenter? Her udforskes Kennedys kontroversielle liv. Fra hans tidlige år i Kennedy-dynastiet. Rejserne gennem Nazi-Tyskland og det fascistiske Italien, der kom til at præge hans verdenssyn. Deltagelsen i 2. verdenskrig. Hans medicinforbrug og de mange hemmeligholdte sygdomme. Og ikke mindst ægteskabet med Jackie, som var med til at cementere hans status.

DR Ultra

18:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Balletdrenge

18:10  

Pingvinerne fra Madagascar (4)
Pingvinerne fra Madagascar (4) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

18:30  

Børsteorm | Bidt, brændt og stukket III
Børsteorm | Bidt, brændt og stukket III

18:41  

De nye Fortnite-stjerner - Er det Fortnite, der gør mig syg?
De nye Fortnite-stjerner - Er det Fortnite, der gør mig syg? Isabellas hoved driller hende stadig, men hun er stædig og vil gøre noget ved smerterne før det ødelægger hendes Fortnite-karriere. Et besøg hos en sportspsykolog kan ændre alting for hende. August er i Fields hvor han vil gøre et godt indtryk hos et nyt hold, der måske vil skrive en professionel kontrakt med ham.

18:45  

Limbo II (3)
Limbo II (3) Skolens bølle, Mark, har inviteret til stor fødselsdagsfest over Facebook. Ask er ikke er på Facebook og derfor ikke inviteret. Men da Ask finder ud af at Naya, som han er hemmeligt forelsket i, skal med, får han travlt med at oprette en profil og forsøge at komme med til festen. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Tilde Harkamp. Producent: David C.H. Østerbøg

19:00  

Pendlerkids III (3)
Pendlerkids III (3) Steve vejleder Ole, og Pendlerkids skal arbejde med deres "Unique Selling Point", de skal finde ud af, hvad der er det særlige ved Pendlerkids. Samtidig giver Nina Kasper gode råd, og får overbevist ham om at han bare skal spørge Marie om de skal være kærester. Desværre synes Marie det er utrolig dårlig timing, og så er det Nina der må trøste Kasper, og de kommer tættere på hinanden...

19:15  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

19:30  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag får du svar på, hvad du skal gøre, hvis du er forelsket i din bedste ven, hvis dine forældre desværre skal skilles, og hvis du har fået et kikset og helt uacceptabelt kælenavn. Se med!

19:50  

Grizzy og lemmingerne (15)
Grizzy og lemmingerne (15)

20:00  

Flip & Flop - Mission: Umulig
Flip & Flop - Mission: Umulig De to TIA-agenter Flip & Flop drager ud på en ny mission. Superskurken Jimmy har stjålet nogle tophemmelige dokumenter fra TIA-hovedkontoret, og i mangel på bedre sender agentchefen modvilligt Flip & Flop af sted for at skaffe dokumenterne tilbage. For at klare missionen og vise deres værd bliver de to agenter tvunget til at samarbejde med den kriminelle Skallesmæk, der netop er stukket af fra fængslet.

DR Ramasjang

18:00  

Didrik Drage (4)
Didrik Drage (4)

18:15  

Lille Roy (2)
Lille Roy (2) Roys nye stil

18:30  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

18:45  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

19:00  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

19:20  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

19:45  

Yakari III (18)
Yakari III (18)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:45  

FV19: Mød partierne - Socialdemokratiet
FV19: Mød partierne - Socialdemokratiet Hvor skal jeg sætte mit kryds? Mette Frederiksen sidder i den varme stol hos Kåre Quist, som tryktester partiets mærkesager, blandt andet med hjælp fra danskerne.  Vært: Kåre Quist.

22:15  

Captain Philips
Captain Philips I 2009 bliver containerskibet Maersk Alabama kapret af pirater ud for Somalias kyst. Skibets kaptajn, Richard Phillips, forsøger på bedste vis at beskytte sin besætning. Det sender ham på kollisionskurs med piraternes leder, Muse. Phillips tages som gidsel af piraterne, der er ude efter millioner af dollars i løsesum. Medvirkende: Tom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman m.fl. Instruktion: Paul Greengrass.

DR2

21:30  

Luftens perler - I frit fald (2:5)
Luftens perler - I frit fald (2:5) Syv danske somaliere har meldt sig til forsøget på at skabe et hold, der på kun to måneder skal lære at springe formationsspring og stille op i en af Danmarks store konkurrencer. De første somaliere er allerede faldet fra, men hvordan går det, når de for første gang skal i frit fald og selv udløse deres faldskærme?

22:00  

Abdel mellem fjender (9)
Abdel mellem fjender (9) Dansk reportage fra 2019

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Dødbringende våben 2
Dødbringende våben 2 Riggs og Murtaugh får deres sværeste opgave nogensinde, da de skal beskytte den mildt sagt irriterende Leo Getz mod hans tidligere arbejdsgivere - et sydafrikansk narkokartel. Leo fatter ikke situationens alvor og er glad for at "arbejde sammen med" rigtige politimænd. De får travlt med at opklare sagen, inden de selv kommer til at slå snakkesalige Leo ihjel. Martin Riggs: Mel Gibson. Roger Murtaugh: Danny Glover. Leo Getz: Joe Pesci. Instruktion: Richard Donner.

DR3

21:30  

Last Holiday
Last Holiday Butiksassistenten Georgia får at vide, at hun kun har få uger tilbage at leve i. Georgia beslutter at få det bedste ud af sin sidste tid, så hun køber en billet til spa-byen Karlovy Vary, hvor hun tjekker ind på det fineste hotel. Her huserer nemlig Georgias yndlingskok, og det er langt fra det eneste, den lille by har at byde på. Georgia: Queen Latifah. Sean: LL Cool J. Kragen: Timothy Hutton. Instruktion: Wayne Wang.

23:15  

Alene i vildmarken USA V (7:12)
Alene i vildmarken USA V (7:12) Efter næsten en måneds isolation begynder de resterende deltagere at bryde sammen. En deltagers shelter forvandler sig til et uudholdeligt 'grønt monster', mens en anden deltager træffer ekstreme foranstaltninger i krigen mod en ubuden gæst.

23:55  

Mit ekstreme liv med OCD (1)
Mit ekstreme liv med OCD (1) Mange mennesker lider af den invaliderende psykiske lidelse obsessive compulsive disorder, OCD. Deres hverdag er fyldt med gentagne tvangshandlinger og ritualer. Annie på atten år har svært ved at få tid til eksamenslæsning for alle sine rituler. Jamie måtte opgive medicinstudiet af samme årsag, og Meg er overbevist om, at uden hendes mange ritualer vil hendes familie ikke overleve.

DR K

21:30  

Filmperler: Becoming Jane
Filmperler: Becoming Jane Den unge forfatterspire Jane Austen tror på kærligheden - men hendes forældre ønsker, at hun finder sig en velhavende mand. Sådan fungerer verden i 1795, men da Jane møder den fattige, flotte Tom Lefroy, vækker hans intelligens og arrogance hendes nysgerrighed. Det bliver begyndelsen på en romance, der kommer til at præge Janes liv og forfatterskab. Medvirkende: Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters m.fl. Instruktion: Julian Jarrold.

23:25  

Kærlighed har ingen alder
Kærlighed har ingen alder Carol er i 70'erne og har været enke i 20 år. Hun har sine faste rutiner, men en dag vender en sørgelig hændelse op og ned på hendes hverdag. Carols veninder opfordrer hende til at fyre op under livet ved at begynde at date igen. Da Carol følger deres råd, bliver det ikke nogen ubetinget succes. Alligevel lærer hun to meget forskellige mænd at kende. Carol: Blythe Danner. Lloyd: Martin Starr. Bill: Sam Elliott. Instruktion: Brett Haley.

DR Ultra

21:30  

Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A
Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af popduoen L.I.G.A.. Sofie og de to musikere battler i, hvilken Disneysang der er den bedste, og så tester Sofie dem i en omgang "Hit med forhindringer". Stjernereporter Bubber har været en tur ude i naturen med dyreelsker og naturentusiast Sebastian Klein. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

22:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Mistænkt 4: Duft af mørke
Mistænkt 4: Duft af mørke George Marlow afsoner en livstidsdom for de bestialske mord på seks unge kvinder. Det var Jane Tennison, der fik ham sat bag lås og slå, men nu vækker to brutale kvindemord uhyggelige minder om Marlow-sagen. Er der en kopimorder på spil, eller har Jane sat en uskyldig mand bag tremmer? Helen Mirren modtog den fornemme Emmy-pris for sin rolle som Jane Tennison i aftenens afsnit. Jane Tennison: Helen Mirren. Haskons: Richard Hawley. Marlow: Tim Woodward. Instruktion: Paul Marcus.

02:00  

Hercule Poirot: Viseren peger på mord
Hercule Poirot: Viseren peger på mord Hercule Poirot tager en tur til kystbyen Dover for at hjælpe løjtnant Colin Race med at opklare knivdrabet på en midaldrende mand. Sporene synes at pege på den unge Sheila Webb, men er hun virkelig skyldig? Og har sagen mon forbindelse til den nylige afsløring af en tysk muldvarp i den britiske flåde? Poirot: David Suchet. Colin Race: Tom Burke. Sheila Webb: Jaime Winstone. Instruktion: Charles Palmer.

03:30  

Kriminalkommissær Barnaby X (7)
Kriminalkommissær Barnaby X (7) "Han søges her, han søges dér". Den berygtede forbryder George Ince dukker op i Midsomer, og Barnaby spekulerer over, hvad han pønser på. Samtidig er et filmhold ved at indspille en ny udgave af Den røde pimpernel ved et af de lokale godser. Filmsettet summer af intriger, og snart ruller der hoveder. Bogstaveligt talt. For da guillotinen falder, og blodet sprøjter, er det ikke noget filmtrick. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Raymond Clandillon: Desmond Barrit. Instruktion: Sarah Hellings.

DR2

00:50  

USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8)
USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Der var spændinger mellem mennesker med forskellig hudfarve i USA. I 1992 eksploderede Los Angeles i optøjer efter, at fire politifolk blev frikendt for at tæve den sorte Rodney King, og retssagen mod O.J. Simpson i 1995 vakte enormt interesse. Samtidig voksede de sorte amerikaneres indflydelse på den amerikanske kultur.

01:30  

USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8)
USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. De færreste tænker på, at det faktisk kun er knap 30 år siden, at opfindelsen af World Wide Web, WWW, i 1989 gjorde internettet tilgængeligt for alle og for alvor bragte os ind i informationsalderen.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:20  

Min krig - Panterens kløer (4:4)
Min krig - Panterens kløer (4:4) En gruppe danske soldater går forrest ind for at indtage Talebans højborg i den største allie-rede operation siden D-dag. Men fjenden har forberedt sig, så soldaterne møder uventet stor modstand og operationen trækker ud. Danskerne strander dybt inde i fjendens land - og da de er allermest udmattede sætter Taleban ind med et bagholdsangreb på danskernes lejr.

01:50  

Ekstremt vejr: Orkanens øje
Ekstremt vejr: Orkanens øje Ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på rekordtid. Hør hvordan, en britisk snowboarder er tæt på at miste livet, da han bliver fanget i en lavine på Mount Cook i New Zealand. Og få historien om et ægtepar, hvis liv kommer i overhængende fare, da en voldsom ildstorm pludslig hærger Costa del sol.

02:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:55  

Agatha Christie - krimiens ukronede dronning
Agatha Christie - krimiens ukronede dronning Tysk dokumentar fra 2018 (Agatha Christie - Queen of Crime) Den britiske krimiforfatter Agatha Christie er verdens mest oversatte forfatter. Hendes bøger med hovedpersoner som den excentriske, belgiske detektiv, Hercule Poirot, og den alt andet end snæversynede gammeljomfru, Miss Marple, har solgt mere end en million eksemplarer på verdensplan, og hun anses som grundlæggeren af den moderne, britiske kriminalroman.

01:50  

Underkastet af begær
Underkastet af begær "Underkastet af begær" er et portræt af en usædvanlig og fascinerende kvinde ved navn Catherine Robbe-Grillet. Catherine har været en del af Frankrigs intellektuelle, aristokratiske elite i det meste af sit liv. Hun har spillet rollen som den perfekte muse og hustru til den berømte franske forfatter Alain Robbe-Grillet . Hun er også en ægte libertiner hvis dag er præget af en "art de vivre" i den bredeste forstand. Catherine er 83 år og skaberen af private, smukke og visuelle sadomasochistiske ceremonier som hun udvikler og sætter i scene som en instruktør for en lille eksklusiv inderkreds på sit lille slot i Normandiet.

03:05  

Landsbyen (17:44)
Landsbyen (17:44) Eva opsøger Astrid, som hun stadig ikke har hørt fra, i København - men Astrid er rasende og afviser hende. Da det kommer frem, at Evas mange penge, har fået fatale konsekvenser for Mikael, ser Aksel også sit forhold til Eva smuldre - og han må gribe ind. Frank derimod er på den grønne gren og øjner succes og rigdom i kølvandet på sit samarbejde med Matisen - men de skal lige have en borgmester og en lokalplan helt på plads. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Matisen: Peter Schrøder. Thomas: Lars Simonsen. Kjeldsen: Lars Knutzon. Desuden medvirker: Kirsten Lehfeldt, Henning Jensen, Preben Ravn og Michelle Bjørn-Andersen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1884

03:35  

Landsbyen (18:44)
Landsbyen (18:44) Frank får igen problemer med sine forretninger med Matisen, fordi han har røbet deres planer og forretningsmetoder overfor Sanne, som igen har røbet dem overfor Gerhard, som igen prøver at stikke en kæp i hjulet - så Matisen må gå radikalt til værks. Mikael blev fundet død i fængslet, af en overdosis, efter den hårde dom, som Eva kunne have reddet ham fra ved i tide at have fortalt, hvor de mange penge kom fra. Selv om Aksel overfor Astrid, prøvede at påtage sig skylden, føler Astrid sig totalt forrådt af Eva - for det var Eva, hun stolede på. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Matisen: Peter Schrøder. Mille: Kirsten Lehfeldt. Gerhard: Henning Jensen. Desuden medvirker: Stig Hoffmeyer, Kirsten Norholt, Lars Knutzon, Lotte Olsen, Marie Ingerslev og Michelle Bjørn-Andersen. Manuskript: Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1994

DR Ultra

00:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525080140