Mariager
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 29. juni 2022

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 29. juni 2022

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Frilandshaven (4:8)
Frilandshaven (4:8) Vildtbed og spidstegning. Jørgen Skouboe har opfundet en selvkørende spidsteger, der roterer ved hjælp af lodder, vægtstang og rødvin. På grillen skal der steges hjortekølle, som Anne Hjernøe garnerer med tyttebær, nødder og spidskål. Sendt første gang 21.09.08

06:00  

Timian, tonic og tomater II (3:8)
Timian, tonic og tomater II (3:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er vegetardronningen Siri Barje, som byder på to af sine vegetariske favoritretter. Zeina friterer sine egne churros, Lisa laver en dejlig crumble, og Sandra viser, hvor let det er at lave fiskepinde. Og så bliver der lavet en masse tacos.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:15  

Med livet i hænderne: På et splitsekund
Med livet i hænderne: På et splitsekund Jan og hans hold i kælderen kommer pludselig på en kæmpe opgave. Emilie modtager en patient, der balancerer mellem liv og død. Præsten Lotte står overfor en vigtig samtale. Livet kan ændre sig på et splitsekund.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet I nat kan en pilotstrejke hos SAS bryde ud. Få svar på, hvad du gør, hvis strejken rammer din ferie. Danmark sagde i dag et endeligt farvel til Uffe Ellemann-Jensen med en særlig bisættelse. Anne Hjernøe og Anders Agger er klar med ny sæson, hvor de tager temperaturen på EU. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Danske Vidundere: Møns Klint
Danske Vidundere: Møns Klint Vi ser nærmere på nogle af Danmarks naturskabte vidundere. De færreste ved, at den plade af kridt, som klinten er en del af, strækker sig helt over til Sydengland og helt ned til Normandiet? At kridtet blev skabt den gang dinosaurerne endnu herskede på landjorden og det meste af Nordeuropa var dækket af et lunt, tropisk hav? At den 140 meter høje og 5 kilometer lange klint gemmer på underjordiske huler? Eller at bøgeskoven på klinten er særlig lys? Med hjælp fra lokalkendte eksperter guider ært, Anja Philip os gennem historierne bag nogle af vores danske vidundere. Sendt første gang 24.02.06

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Ligestillingsminister Trine Bramsen vil sætte ind mod partnervold og partnerdrab. Det var et af hendes første løfter som minister, og nu er hendes handlingsplan så vedtaget af et næsten enigt folketing. Hvad kommer den til at ændre? Ministeren er gæst i aften. Endelig skal der være festival på Roskilde Dyrskueplads igen - men skal der også være frit lejde for seksuelle overgreb? Politiken har opgjort, at næsten ingen voldtægstanmeldelser på festivalen fører til straf. Lotte Folke Kaarsholm spørger politiinspektøren, hvad han vil gøre ved det.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (3:6)
Hvis vægge kunne tale (3:6) Svensk reportageserie fra 2015. (Det sitter i väggarna) Christopher og Erika hjælper ejerne af et gammelt pensionat med at finde husets historie og gøre det i stand. Huset i skærgården har for nylig gennemgået en stor istandsættelse, men mangler endnu noget. Erika starter med at fernisere det gamle grangulv, hun fuger den originale kakkelovn og viser, hvordan man maler døre med linoliefarve. Christopher dykker dybt ned i husets historie - fra pensionatstidens glansdage til 30'ernes smuglervirksomhed og til den familie, der ejede huset i mange år.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (3)
Ramasjang Mysteriet IV (3) Der har været en skurk på spil i Ramasjang. Motor Milles briller er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Det skal Kristian prøve at finde ud af. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Jonas, men mon de kan afsløre skurken?

05:55  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6)

06:20  

Bamselægen - Byld og feberkrampe (11)
Bamselægen - Byld og feberkrampe (11) Elly er kommet til Bamselægen fordi hendes bamse Ninna har det rigtig dårligt. Den har feber og smerter, og Elly har lagt mærke til, at den har fået en lille bule på den ene side. Det viser sig, at den har en byld, som skal snittes åben, så betændelsen kan komme ud. Bagefter er Elly med Bamselægen på stuegang hos en bamse, der er indlagt med feberkramper. På vej hen til stuen med den indlagte bamse møder de Professor Allan, der fortæller det ikke er farligt, men det kan godt se voldsomt ud med feberkramper.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (53)
Vidundervovsen Vaffel (53)

08:20  

Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård
Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård Bedste fortæller, at drengen på billedet i virkeligheden er Gros Far - men da katten tog hans bedste ven, ugleungen, blev han så ked af det, at han besluttede at glemme alt om fugle og naturen. Gro giver ikke op og nu venter det endelige opgør med Arne Bjarne og hans kumpaner - men er det allerede for sent at redde gården?

08:30  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

08:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Elefanternes hemmelige liv (2:3)
Elefanternes hemmelige liv (2:3) Naturserie fra BBC fra 2009. (The Secret Life of Elephants) Elefantungen Breeze trives, men den svære, tørre årstid nærmer sig, og som den yngste elefant i reservatet er hun den mest sårbare. Desuden er Breezes ældre bror, Buster, tilbøjelig til at få dem begge viklet ind i problemer. Uden for reservatet opstår der let konflikter mellem mennesker og dyr. En stor hanelefant har en fast rute, der desværre fører ham på kollisionskurs med landmænd og landsbybeboere, og i en anden landsby er en flok hanelefanter gået i gang med at plyndre en mark. Parkarbejderne har udtænkt en noget usædvanlig løsning på problemet ved hjælp af afrikanske honningbier!

09:50  

Redningshundene (2:8)
Redningshundene (2:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Den lille hundehvalp Nano er flyttet hjem til Maria og Jan i Tromsø. Drømmen er, at han skal trænes til at blive redningshund. Men har han de egenskaber, som skal til?

09:50  

Redningshundene (1:8)
Redningshundene (1:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Familiefaderen Øystein er meldt savnet efter en skitur. Susanne og redningshunden Spiff rykker ud for at hjælpe til ved den krævende eftersøgningsaktion.

09:50  

Marens hvalpeskole (4:4)
Marens hvalpeskole (4:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Der dukker konstant nye udfordringer op i hvalpetræningen. Maren møder Salto, Gingko, Barack og Bailey en sidste gang.

10:30  

Auktionshuset (7:10)
Auktionshuset (7:10) I denne uge skal Jesper Bruun Rasmussen åbne auktionerne, og det gøres med intet mindre end hans Kronjuvel, Eckersberg maleriet. Det er vurderet til mellem 1- 1.5 millioner kr. så familiens forventninger til et godt salg er høje. Det bliver Jesper Bruun Rasmussens fineste opgave at få maleriet budt op til højest mulige pris. Lærke Bøgh fra bogafdelingen er kommet på en spændende detektiv opgave, hun har nemlig fået en dagbog og et brev som hun mener er skrevet af selveste nationalhelt og polarekspeditør, Knud Rasmussen. Viser det at holde stik tidobles dens værdi. I skranken bliver et maleri vurderet og prisen stemmer slet ikke overens med det kunden havde i tankerne. Velkommen indenfor i Auktionshuset.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge
Guld i Købstæderne - Køge Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I det første af i alt ti programmer besøger vi Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på en lampe designet af Arne Jacobsen, og de får tårerne frem i øjnene hos ejeren af to Brendekilde-malerier. Når tingene er blevet vurderet, får tre professionelle opkøbere muligheden for at byde på genstandene. De kæmper indbyrdes om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Opkøberne byder bl.a. på en bronzefigur af Kai Nielsen, som ejeren til det sidste er i tvivl om, hvorvidt hun vil skille sig af med. Programmets vært, Cecilie Nielsen, springer også på cyklen for at finde nogle af de gode historier i byen. Hun kommer bl.a. forbi landets ældst daterede bindingsværkshus.

11:00  

Guld i Købstæderne - Svaneke II
Guld i Købstæderne - Svaneke II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Svaneke. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og fortælle klenodiernes historie. Denne gang bliver der blandt andet vurderet flere værker af kunstnerne Oluf Høst og Edvard Weie, der begge havde tilknytning til Bornholm. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, cykler rundt i smukke Svaneke, og får de gode historier. Hun ser det hele lidt fra oven fra Utzons usædvanlige vandtårn. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Et sjældent sølvhjerte, som kunstneren Henry Heerup har modeleret, bliver solgt til langt over vurderingsprisen. Sendt første gang 02.09.15

DR2

09:30  

Rejsen til verdens navle (3:5)
Rejsen til verdens navle (3:5) Rejseserie fra 2000 Påskeøen - verdens ende. Nordkaperen er på vej til verdens ende. Det er den gådefulde Påskeø, der ligger midt ude i Stillehavet som en af verdens mest isolerede øer, med 4.000 km til Tahiti og knapt 5.000 km til Chile. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV. Sendt første gang 23.01.2000

10:30  

Sexobjekt (3:4) - Da Ugens Rapport fik kamp til stregen
Sexobjekt (3:4) - Da Ugens Rapport fik kamp til stregen "Jeg gjorde det fordi jeg synes det var kunstnerisk forsvarligt". Selvom Lise-Lotte Norup er meget blufærdig, siger hun ja til at spille hovedrollen i filmen "Rapportpigen" fra 1974. Det fik uforudsigelige omkostninger.

11:00  

Taxa (11:56)
Taxa (11:56) Dansk dramaserie fra 1997. Krone-Taxa har mistet en stor kunde til City-Bilen - det kan centralens økonomi ikke klare, så Finn og Tom udtænker en højst utraditionel, og noget desperat, plan. Imens får René ubehageligt besøg - han er nu så forgældet, at det er ved at tage magten fra ham. Stine prøver at få René til at opgive spilleriet - men indser, at hun ikke længere kan stole på ham. Lizzie mangler en chauffør, og en nobel kandidat melder sig, til Toms umiddelbare irritation. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Torben Jensen, Søren Spanning, Laura Christensen, Claus Bue, Hans Henrik Clemensen, Birgitte Federspiel, Jesper Langberg og John Kalmer. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:35  

Taxa (12:56)
Taxa (12:56) Dansk dramaserie fra 1997 Finn får uventet kendskab til et rocker-opgør - det kan få helt uoverskuelige konsekvenser for ham og hans familie. René er grebet af spillelidenskab og er besat af tanken om at møde den mand, der blankede hans far af. Imens vælter konflikterne ned over Verner - han ryger uoverens med sine døtre, sine vognmænd og hyrevognsnævnet. Kærligheden blomstrer mellem Lotte og Mike, men Fie føler sig sat udenfor, og det giver problemer. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Claus Bue, Søren Spanning, Laura Christensen, Hans Henrik Clemensen, Ann Eleonora Jørgensen, Ole Meyer, Vladimir Pinchevski, Evald Larsen, Sigurd-Emil Roldborg, Kjeld Nørgaard og Jan Elle. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm Foto: Henrik Jongdahl Scenografi: Kirsten Koch Musik: Jacob Groth Uegnet for mindre børn.

TVR

09:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:00  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

10:15  

Kika og Bob (3)
Kika og Bob (3) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:30  

Pyjamasheltene II (37)
Pyjamasheltene II (37)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor, at hendes bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem, og der går ikke længe før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild
Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild Det ligner suppe med rugmel, der bliver kogt over åben ild, men i virkeligheden laver familien på Kastaniegården rød maling til hønsehuset. Den finske stammebåd er endelig kommet i vandet, og Frank finder den perfekte måde at ro den på. Til gengæld er det ikke gået helt godt med kastanierne fra kastanietræet på gårdspladsen. Kun to brugbare spisekastanier er det blevet til, men det er bare en forsmag på, hvor god den næste høst bliver, mener Frank.

12:15  

Bonderøven 2019 (13:16) - Hele verden i maven
Bonderøven 2019 (13:16) - Hele verden i maven Klodens kontinenter samles på Kastaniegården: Asiatiske sojabønner, sydamerikansk quinoa og dansk boghvede - som oprindeligt også stammer fra Asien. Alma og Johan hjælper til med at få boghveden i hus, Frank spiser hjertenødder, og katten hjælper med at smage på sojabønnerne. Og så får Haapioen - den finske stammebåd - en gang nykogt, finsk tjære.

13:00  

I haven med Søren Ryge: Muldvarpe og mosegrise
I haven med Søren Ryge: Muldvarpe og mosegrise

DR2

12:10  

Historien om BH'en
Historien om BH'en Alting har en historie er den bagvedliggende tanke for programserien 'Historien om'. Masser af de ting vi omgiver os med i hverdagen gemmer på sjove historier om tingenes opfindelse eller tilblivelse og mange sjove anekdoter knytter sig til for eksempel brysteholderen. Vidste du, at det var en dame fra New York der var træt af at gå i korset og derfor bad sin stuepige at sy to lommetørklæder sammen, der udgjorde den første bh? Sendt første gang 22.11.07.

12:25  

Amerikas vilde vesten: De urolige kyster
Amerikas vilde vesten: De urolige kyster Naturserie fra BBC fra 2016. (Wild West) Naturen i Det Vilde Vesten i USA er ekstrem i form af store ørkenområder, sneklædte bjerge og kystlinier afbrudt af klipper. Her lever kun de allermest sejlivede dyr, planter og mennesker. I det 16. århundrede rejste en håbefuld spansk guldgraver til Vestkysten. Han fandt dog en anden skat end guld i form af Cortezhavet, som er hjem for 6000 forskellige dyrearter. Havet mellem den Californiske Halvø og Mexico er en magnet for verdens største dyr, når 300 blåhvaler besøger området hver vinter.

13:15  

Japans vilde natur (1:3)
Japans vilde natur (1:3) Dokumentar fra BBC fra 2015. (Wild Japan) Japans natur spænder bredt. Fra vildmarken i det iskolde nord til de sydlige subtropiske øer, der er hjem for aber og bjørne. På Japans største ø Honshu bor 100 millioner mennesker og nogle af de mest fantastiske dyr. Her møder vi aber, der bader i en naturskabt jacuzzi og kravebjørnen, der vender hver en sten på sin vej i jagten på myrer.

14:05  

Den klassiske musikquiz (4:8)
Den klassiske musikquiz (4:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Jacob la Cour, Lisbeth Sagen og Jesper Nordin. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie (3)
Det store Ramasjang Mysterie (3) My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

12:15  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

12:35  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Emilie er rigtigt træt af den dumme fantasi-zombie, der kommer ind af hendes vindue. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken?

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

14:15  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Gys på blomstermarken + Gilberts magiske nys

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2019 - Med vakuumbukser og dobbeltdyne
Kender Du Typen? 2019 - Med vakuumbukser og dobbeltdyne Hvilken kendt dansker kan få tårer i øjnene over en dobbeltdyne? Og slapper af ved at vakuumpakke sine ben? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en københavnerlejlighed tæt på vandet og eventyrlige havfruer. Vært: Mads Steffensen

15:45  

Hercule Poirot: Fine sko med spænder
Hercule Poirot: Fine sko med spænder Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Hercule Poirot bryder sig ikke om sin tandlæge. Og han er ikke den eneste. For kort efter Poirot forlader hans stol, bliver tandlægen skudt. Men af hvem?

17:30  

Fodbold: Danmark - Norge (k), optakt
Fodbold: Danmark - Norge (k), optakt Så er det tid til sidste finpudsning af EM-formen for Danmark, den tredje og sidste testkamp skal forhåbentlig vise, at Danmark er klar til slutrunden i England, der begynder i næste uge. Modstanderen er Norge, der lige som Danmark er ved at lægge sidste hånd på EM-forberedelserne. Kampen spilles på Danmarks normale hjemmebane i Viborg, hvor publikum får mulighed for at sende danskerne godt afsted på turen til England, hvor holdet skal forsøge at forsvare EM-sølvet fra 2017. Vært: Tina Müller

DR2

15:05  

Fremtidens Drømmeboliger i Norden: Mit opgraderede hjem (3:4)
Fremtidens Drømmeboliger i Norden: Mit opgraderede hjem (3:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser Norden rundt for at besøge banebrydende og personlige hjem, der løser nogle af fremtidens udfordringer og inspirerer til nye måder at bo på. Ofte er den billigste og mest bæredygtige måde at bygge nyt på - at bygge videre på et eksisterende hus. Et gråt, kedeligt parcelhus er genopstået som eksotisk villa. Et bindingsværkshus på Møn har fået en ny tilbygning - og de verdensberømte svenske arkitekter, Karin og Gert Wingårdh har skabt sig et fantastisk, moderne hjem i et hus fra 1600-tallet.

15:35  

Fremtidens Drømmeboliger i Norden: Mit lokalt inspirerede nybyggeri (4:4)
Fremtidens Drømmeboliger i Norden: Mit lokalt inspirerede nybyggeri (4:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser Norden rundt for at besøge banebrydende og personlige hjem, der løser nogle af fremtidens udfordringer og inspirerer til nye måder at bo på. Dette program handler arkitekter og boligejere, der finder identitet og værdi i det lokale. De svenske Skälsö arkitekter har skabt en sømløs forening mellem landskab, historie og ny arkitektur i et gammelt militærområde på Gotland. En villa i Sydfinland fortolker og hylder byens historiske villatradition - og et svensk familiehus skulle have været inspireret af en båd, indtil arkitektens forfædre fik en betydelig indflydelse på projektet.

16:05  

Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5)
Opdagelsen af Jylland: Esbjerg vokser frem (3:5) Dansk historieserie fra 2014 I dag er Esbjerg Danmarks femte største by, og havnen er en af landets absolut vigtigste eksporthavne. Men hverken havnen eller byen havde eksisteret i dag, hvis ikke vi havde tabt krigen i 1864. At Esbjerg findes er en af 1800-tallets helt store bedrifter! Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland! Sendt første gang 03.12.2014

16:35  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (3:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (3:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

17:05  

Den store stygge verdensøkonomi - Hvidvask
Den store stygge verdensøkonomi - Hvidvask Vi hører hele tiden om de millioner, som ryger ud af systemet i store hvidvaskskandaler. Men hvordan gør banditterne? Og når der på verdensplan bliver hvidvasket for omtrent 2.000 milliarder dollars, hvorfor får du og jeg så ikke en bid af kagen?

17:35  

Den klassiske musikquiz (5:8)
Den klassiske musikquiz (5:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Rie Koch, Isabella Hübener og brødrene Magnus Koch Jensen og Victor Koch Jensen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Kan man spille orkestermusik på slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder kæmpepoten + Vovserne redder Hum-mobilen

17:00  

Trex
Trex Simon venter på, at hans yndlingsblad skal komme med posten. Desværre er Simons postbud, Snotty Kuvertsen temmelig tyvagtig, så Simon må sammen med Trex tage kampen op og stjæle bladet tilbage.

17:05  

Stop! - Farvel Elvis
Stop! - Farvel Elvis Der er loppemarked i kvarteret, og Maja har fået sit eget bord, hvor hun sælger ting og sager. Men da hun pludselig opdager, at mor forsøger at sælge hendes ældste bamse Elvis, får den ellers så sjov dag en helt anden vending.

17:10  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

17:45  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Fodbold: Danmark - Norge (k), direkte
Fodbold: Danmark - Norge (k), direkte

18:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Fodbold: Danmark - Norge (k), direkte
Fodbold: Danmark - Norge (k), direkte

20:00  

Hammerslag - Rækkehuse fra 60'erne
Hammerslag - Rækkehuse fra 60'erne Rækkehuset er stadig et sikkert salgshit. Tina Müller byder denne gang eksperterne indenfor i to klassiske rækkehuse fra 60'erne. Lena Schmüser og Jacob Carlsson står overfor Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når der skal gættes salgspriser i Holstebro. Her besøger de først et vaskeægte 60'er-rækkehus med gule mursten og fladt tag. Den næste bolig er et rækkehus i to etager med grønne fællesarealer og naboerne tæt på. Hvad mon de to boliger er blevet solgt for?

20:25  

Små øer - store historier (2:5)
Små øer - store historier (2:5) Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter Christina Vorre til øen Brandsø i Lillebælt. Her skal vi tilbage til længe før der overhovedet var et Danmark og Brandsø slet ikke var en ø, men et bjerg på en tundra, hvor de skal efterprøve et 20.000 år gammelt jagtspyd og lede efter resterne af de karantænestationer der husede pestramte indrejsende til Danmark i 1600-tallet. Vi skal gå i fodsporene på den svenske hær, der gik over isen og som var en hårsbredde fra at fratage Danmark al selvstændighed - og gøre Danmark svensk.

DR2

18:35  

Mord i middelalderen - Mordet på Poul Laxmand (1:4)
Mord i middelalderen - Mordet på Poul Laxmand (1:4) Poul Laxmand, Danmarks "statsminister" og en af Rigets mest velhavende mænd, myrdes da han forlader kongens slot på Højbro d. 22. juni 1502. Drabsmændene ved man hvem er, men de blev aldrig dømt. Det blev til gengæld Poul Laxmand selv, men først efter sin død. Dommen lyder på landsforræderi og al hans jord og ejendom tilfalder kronen. Men er dette en tilfældighed, hvorfor bliver Laxmand dræbt og hvorfor bliver han erklæret landsforræder? Dette er historien om griskhed, korruption og politiske intriger, hvor penge dækker over selv den mest åbenlyse forbrydelse og hvor selveste ærkebiskoppen og Kong Hans er superskurke.

19:05  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (6:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (6:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

19:35  

Henning og Dødsmissilet (3:4)
Henning og Dødsmissilet (3:4) Orlogskaptajn H.G. Olsen står under anklage. Han har ikke overholdt procedurerne og skal straffes. Det er ikke formildende, at han anses som én af Europas fremmeste missileksperter, og at han selv hævder sin uskyld. Nye oplysninger kommer frem, og det viser sig, at et lignende uheld har fundet sted. Her blev et missil også fejlagtigt affyret, og besætningen ligeledes holdt ansvarlig for at have begået fejl. Journalister begynder at grave i sagen, for højere oppe i systemet ønsker man at undgå for meget opmærksomhed.

20:05  

Hemmelige bunkeranlæg (1:2) - Beton mod bomber
Hemmelige bunkeranlæg (1:2) - Beton mod bomber Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) De blev bygget for at beskytte mod fjenders angreb og atomkrig. Bunkere - forladte og forfaldne monumenter til minde om Europas konflikter og Den kolde Krig. Her udforskes fire bunkere fra før Anden Verdenskrig: Churchills i London, Keroman i Frankrig, Franzensfeste i Italien og Ostwall i Polen.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:44  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:44  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts (23)
Wild Kratts (23)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Cash (4:4) - Back in black
Cash (4:4) - Back in black Dansk dokumentar fra 2022. Verden er genåbnet og danskernes rejselyst vendt tilbage. Stewardessen Helle bliver genansat i "verdens bedste job". I Thailand bliver parasollerne igen slået op på strandene, og den norske rejsemilliardær Petter Stordalen erklærer, at krisen er overstået. Og mens mange drømmer om en tilbagevenden til det normale, har pandemien givet anledning til refleksioner hos beboerne i Venedig. Er de overhovedet klar til at turisterne vender tilbage? Men hvad ingen ved, er, at det værste endnu venter.

22:10  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (1)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (1) Svensk krimi fra 2012. (Fjällbackamorden: I betraktarens öga) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i det idylliske fiskerleje Fjällbacka. Ericas søster starter en flirt med en tv-vært, der er kommet til byen for at indspille et program. En mand findes myrdet, mens Erica må kæmpe for at bevise sin søsters uskyld, da hun beskyldes for at have stjålet et værdifuldt maleri. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Mellberg: Lennart Jähkel. Instruktion: Jörgen Bergmark.

23:38  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Demens - Det nationale demenssymbol Fuglene synger Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald

23:40  

Gift ved første blik USA XIII (4:26)
Gift ved første blik USA XIII (4:26) Nerverne er på højkant, før deltagerne skal op til alteret og gifte sig med en komplet fremmed. Vil en bruds mange krav føre til skuffelse, når hun ser sin kommende mand?

DR2

21:00  

Mord i middelalderen - Mordet på Knud Lavard (4:4)
Mord i middelalderen - Mordet på Knud Lavard (4:4) Mord i Middelalderen rejser denne gang tilbage til 7. januar 1131 hvor statsmanden Knud Lavard bliver lokket i baghold i Haraldsted og får sit hoved kløvet i to. Morderen er hans fætter Magnus, Kong Niels søn. Knud Lavard bliver senere kåret som helgen, og Magnus bliver dræbt i det oprør, der kommer som reaktion på mordet. Men hvorfor skulle Knud myrdes, hvad var Magnus bange for og hvad betød mordet for Danmark? Dette er historien om familieintriger, magtkamp og jalousi mellem to fætre. Og om et mord, der kommer til at påvirke hele kongerækken.

21:30  

Danmark ifølge Billed-Bladet (5:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (5:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om dansktopstjernen Gustav Winckler, Uri Geller og om arvestriden i Kauffmann-familien.

22:00  

Sømand af verden - Stormen og troen (3:5)
Sømand af verden - Stormen og troen (3:5) Kampen mod naturen har altid været et grundvilkår for en sømand. Havet er en levnede organisme der i det ene øjeblik ånder blidt og nænsomt og i næste øjeblik brækker store søer ind over skibet. Selv helt moderne skibe kan blive slået til pindebrænde af brutale bølger. Vi har besøgt Vesterhavet, hvor tusindevis af skibe og sømænd ligger begravet og fortæller om storm og forlis, og om den tro og overtro, sømændene har tyet til gennem tiderne for at håndtere frygten for at blive ædt af havet Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

22:55  

Gensynet
Gensynet Fransk drama fra 2017. (Sage femme) Jordemoderen Claire kontaktes af sin afdøde fars tidligere elskerinde, Béatrice. De har ikke set i 30 år, men der er noget, Béatrice gerne vil fortælle Claire. Mødet mellem den fornuftige, tilknappede Claire og den livsglade, ekstravagante og frimodige Béatrice får dem begge til at se lidt anderledes på verden. Medvirkende: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet m.fl. Instruktion: Martin Provost.

TVR
DR1

01:00  

Grace: Den enes død
Grace: Den enes død Britisk krimiserie fra 2022 efter romaner af Peter James. Et skib støder på liget af en ung mand i Brighton. Hans øjne mangler og han har spor efter en operation. Samtidig venter en ung kvinde på en transplantation, og en kirurg kommer på hospitalet efter en motorcykelulykke. Kriminalkommissærerne Roy Grace og Glenn Bransons efterforskning fører dem ned i Brightons mørke underverden. Hvor langt vil folk gå for at redde dem, de elsker allerhøjest?

02:30  

Hercule Poirot (30)
Hercule Poirot (30) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i jagthytten". Hastings og Poirot er inviteret på jagt. Det er hundekoldt, og Poirot havner i sengen med høj feber - indtil et mord bringer ham på benene igen.

03:20  

Hammerslag 2019 - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Hammerslag 2019 - I vandkanten på Sydfyn og Langeland Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Vært: Christian Degn

DR2

00:50  

Mord mellem Øst og Vest (1:6)
Mord mellem Øst og Vest (1:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Berlin, 1991. Muren er faldet, og den nystiftede efterforskningsenhed for regerings- og foreningskriminalitet begynder sit arbejde. Nu skal Vest og Øst efterforske sammen - i skikkelse af kommissær Peter Simon fra Vesttyskland og hans kollega fra den østberlinske drabsafdeling, Karo Schubert. Det giver nye udfordringer for dem begge.

01:35  

Mord mellem Øst og Vest (2:6)
Mord mellem Øst og Vest (2:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Måtte Trockland dø, fordi han kom på sporet af ulovlige våbenhandler? Simon og Karo Schubert erfarer, at Karos mor havde en affære med Trockland. Simon føler sig overvældet af sin kollegas personlige forviklinger og ønsker ikke længere at arbejde sammen med hende. Og snart gør Karo tilmed endnu en opdagelse.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0629190909