Mariager
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: mandag d. 19. marts 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: mandag d. 19. marts 2018

DR1

01:15  

Imperiets juvel (12:14)
Imperiets juvel (12:14) "Mogulens suite" Robert Merrick har presset en underordnet til at udlevere Susans sygejournal, men bliver i slutningen af krigen kaldt tilbage til Delhi. Guy og Sarah opdager, at deres venskab med Hari bringer dem nærmere til hinanden. Sarah: Geraldine James. Guy: Charles Dance. Merrick: Tim Pigott-Smith. Manuskript: Jim Taylor efter "The Raj Quartet" af Paul Scott. Instruktion: Christopher Morahan.

02:05  

Imperiets juvel (13:14)
Imperiets juvel (13:14) "Pandoras æske" I 1947, lige før den indiske uafhængighedsdag, vender Guy tilbage til Indien for at iagttage den sidste tid med britisk styre. Han opdager, at Merrick er blevet gift med Susan, men kort efter er blevet myrdet. De engelske myndigheder er enige om at lade som ingenting, men Guy beslutter sig for at undersøge sagen. Guy: Charles Dance. Sarah: Geraldine james. Merrick: Tim Pigott-Smith. Manuskript: Jim Taylor efter "The Raj Quartet" af Paul Scott. Instruktion: Christopher Morahan.

03:05  

Kender du typen 2014 (15)
Kender du typen 2014 (15) Kender Du Typen? besøger i denne uge en lejlighed, hvor et hjemmebygget møbel får de to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau til at knække sammen af grin. Hvilken kendt person er det som svinger hammeren, elsker at rafle på tilrøgede værtshuse og omgiver sig med selvgjorte kunstneriske "installationer"? Det får du svaret på i aften i Kender Du Typen? Gæt med facebook.com/dr1 Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.10.14

03:50  

Hammerslag (8:8)
Hammerslag (8:8) Det er efterårets sidste udsendelse af Hammerslag. Vi er taget til den smukke solskinsø, Bornholm, hvor mæglerne først skal gætte prisen på en landejendom fra 1909 tæt ved Almindingen. Næste stop er Snogebæk syd for Nexø. Hvad mon prisen er på et sommerhus, som ligger på en naturgrund og kun 100 meter fra en lækker sandstrand? Aftenen slutter ved Sandvig på det nordlige Bornholm. Mæglerne skal her gætte prisen på et sommerhus med udsigt over Østersøen til Christiansø. Du kan også gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag, eller hent vores app til din telefon eller tablet. Vært: Christian Degn

04:45  

Camilla - Krudt og Krydderier (9)
Camilla - Krudt og Krydderier (9) Thailandsk mad er fantastisk, når det bliver lavet rigtigt. Det thailandske køkken har en kombination af sødt, surt, salt og bittert, som er helt unik, og en parfumerthed som ikke har sin lige. Camilla Plum viser dig, hvordan du laver grøn karrypasta, fiskesuppe og thaisalat, så det føles, som du står i en gadebod i Bangkok. Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter. Sendt første gang 29.05.11

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

De danske skove
De danske skove I dette program besøger vi den sagomspundne Klinteskov på Møn, hvor vi bl.a. møder den virkelige Klintekonges efterkommer og hører om sagnkongen. Vi ser på orkideer og gamle bøge og kikker indenfor i Danmarks mindste slot. Tilrettelæggelse: Helge Qvistorff og Svend Ovesen. Produceret af Dafolo TV-Video for DR TV Sendt første gang 24.09.92

06:00  

DR Friland: Så langt så godt (5:6)
DR Friland: Så langt så godt (5:6) Dorthe og Palle kom med på et afbud i 2003, som de andre frilændere, tiltrukket af gældfriheden. Palle var så skråsikker på, at familien kom inden døre inden vinteren, at han valgte en meget interimistisk løsning med et midlertidigt hjem på byggegrunden. Til stor fortrydelse for begge; når kulden melder sig, er Dorthe nemlig dén, der er rejst. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 14.12.05

06:30  

Søren Ryge og fuglene
Søren Ryge og fuglene Han lever midt iblandt dem og gør alt for dem. Der er ugle og tårnfalk, stærepæl og allikepæl... nu kommer den ultimative fuglebolig: en gråspurvepæl med plads til 50 reder. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 10.05.06

07:00  

AnneMad i Spanien (3:8)
AnneMad i Spanien (3:8) Anne besøger Åse og Thomas, der sammen med deres to børn, har valgt at flytte til Spanien for at åbne en restaurant langt ude på landet. Anne og Thomas starter dagen med at gå med naboen Luis på jagt efter tidsler og vilde asparges i bakkerne omkring restauranten. I restaurantens køkken laver Anne og Thomas mad af de indsamlede grøntsager til naboer og venner. Menuen står på blandt andet kanin, tun og spansk blodpølse. Sendt første gang 23.05.10

07:30  

Søs og kampen om cannabis (1:2)
Søs og kampen om cannabis (1:2) Mange danskere bevæger sig ud på det det sorte marked og kriminaliserer sig selv for at skaffe cannabis til medicinsk brug, fordi de mener, det hjælper dem mod forskellige lidelser og sygdomme. Søs Egelind, der selv har brugt ulovlig cannabis i forbindelse med sin kræftsygdom for godt 10 år siden, møder nogle af disse danskere og undersøger, hvilke lovlige alternativer, der findes i dagens Danmark.

08:15  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

08:41  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster 2
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster 2 I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

DR2

00:15  

Nordkorea - livet inden for murene
Nordkorea - livet inden for murene Kim Jong Un er verdens yngste diktator i verdens mest lukkede stat. Men takket være den digitale revolution er murene ved at smuldre. Kim Jong Un kan ikke længere forhindre omverdenen i se den reelle situation i Nordkorea, ligesom han ikke kan forhindre nordkoreanerne i at opdage, at alt, hvad de har fået at vide om verden uden for, er løgn. En frygtløs japansk journalist har i årevis trænet lokale kamerafolk, og en undsluppet tidligere politisk fange risikerer sit liv ved at smugle udenlandske film og serier til Nordkorea.

01:35  

Seriemordersken Myra Hindley (3:3)
Seriemordersken Myra Hindley (3:3) "Mord, løgn og vildledning" Britisk dokumentarserie fra 2014. (Partners in Crime: The Moors Murderers) Portræt af Myra Hindley, Storbritanniens mest berygtede seriemorder, der sammen med sin kæreste Ian Brady begik mindst fem grusomme og sadistiske barnemord. Selv efter arrestationen fortsatte parret med at pine Keith Bennets familier ved at nægte at fortælle, hvor han lå begravet.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

07:30  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

08:15  

Dyrenes beskyttere (7:8)
Dyrenes beskyttere (7:8) En serie både om de dyr, der er havnet ved siden af og som ingen vil have, og om de mennesker, der har viet deres liv til at hjælpe dem. I syvende episode skal dyreværnsforeningen forsøge at finde nogen, der vil have en vældig livlig, lille kat. Og så er der en, der har efterladt en syg kanin i en kasse uden for foreningens dør. Reino forsøger at made en hund, der er så aggressiv, at man ikke kan åbne døren til buret. Nordvision fra Sverige.

08:45  

Dyrenes beskyttere (8:8)
Dyrenes beskyttere (8:8) En serie både om de dyr, der er havnet ved siden af og som ingen vil have, og om de mennesker, der har viet deres liv til at hjælpe dem. I ottende og sidste episode skal den aggressive hund Tyson enten videre til nogen, der ønsker at få den - eller den må aflives. Dyreværnsforeningen tager sig af en kat, hvis ejer ligger på sygehus, og Jane må tage en beslutning om, hvem der skal overtage den rehabiliterede travhest Sprint. Nordvision fra Sverige.

DR3

00:35  

Gift ved første blik USA IV (9:16)
Gift ved første blik USA IV (9:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? De tre sammensatte par er nu halvvejs gennem eksperimentet. Om bare tre uger skal de endeligt beslutte sig for, om de vil forblive gift. Psykologen rachel DeAlto besøger her parrene for hjælpe dem med at kommunikere konstruktivt med hinanden. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

01:26  

Kokainens pris (5:6)
Kokainens pris (5:6) Søren Vejby følger kokainens farefulde spor helt tilbage til 'kilden' i Colombia, som er en af verdens største producenter af stoffet. Landet betaler en kæmpe pris for den vestlige verdens kokainforbrug, og myndighederne bruger enorme ressourcer på at bekæmpe narkokartellerne, som kontrollerer dele af landet og bidrager til mord, bortførelser og korruption. Søren tager med politiets stærkt bevæbnede specialenheder på mission for at udslette kokaplanter. Og det er absolut ikke uden risiko - for dagen før blev en politimand dræbt ved en tilsvarende mission!

02:05  

Kokainens pris (6:6)
Kokainens pris (6:6) Søren Vejby fortsætter sin rejse i Colombia, som betaler den ultimative pris for den vestlige verdens kokainmisbrug. Landet har blandt andet verdens største andel 'internt fordrevne', indbyggere som er fordrevet fra deres jord, fordi narkokartellerne har beslaglagt den til fordel for kokain-produktion. Søren besøger bl.a. en familie, der er fordrevet, frarøvet deres eksistensgrundlag og nu bor i et slumkvarter. Derefter går turen til Colombias stærkest bevogtede fængsel, hvor Søren skal stå ansigt til ansigt med 'kokainkongen' Pablo Escobars højre hånd, kaldet Popeye. Popeye har på egen hånd myrdet over 200 mennesker i kokain-krigene, og han mener, at Søren som tidligere misbruger bærer en del af ansvaret for den vold, der foregår i Colombia.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:45  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

04:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans Bischoff som vært og hvori Auken og Nyrup kæmper om formands- posten, astronauter besøger Det Hvide Hus, Elkjær scorer mod Belgien og hvor Finn Nørbygaard hyrer Tina Turner, og Dirch Passser synger om indholdet af en prikket bikini. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Per Wiking, Henrik Iversen. Producer: Morten Steengaard.

05:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans Bischoff som vært og hvori Danmark sneer inde, Paven får dansk besøg, K.U. marcherer med skrårem, Tivoli får en ny attrak- tion, og hvor Max Hansen op- fordrer til kys og Dronningen morer sig over en balletparodi på sig selv og sine søstre. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking, Steen Henriksen og Henrik Iversen. Producer: Morten Steengaard.

05:25  

Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs
Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs - sunget af et af DR's kor.

06:10  

Drømmeferien: Koldt og vådt (6:14)
Drømmeferien: Koldt og vådt (6:14) Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne sjette episode fortsætter Tom sin tur i Grønland, denne gang skal han møde vilde moskusokser og køre med hundeslæde. Nordvision fra Finland.

06:40  

Taxa (19:56)
Taxa (19:56) Lotte er blevet fængslet efter drabet på Claus, og de beviser, der kunne underbygge, at hun handlede i selvforsvar er tilsyneladende forsvundet - imens er Fie gået i baglås, selv om både Mike og Stine prøver at hjælpe. På Krone-Taxa er der store problemer med de nye vognmænd - og så står Verner igen ansigt til ansigt med Kirsten. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Helge Scheuer, Bent Mejding, Birthe Neumann, Torben Jensen, Claus Bue, Jens Jørn Spottag, Benny Hansen, Dorte Højsted, Henrik Larsen, Thomas Vilstrup, Ole Lemmeke, Sophie Louise Lauring og Søren Spanning. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (20:56)
Taxa (20:56) Lotte er anklaget for drabet på Claus, og retssagen er startet - selv om Nina har taget over som hendes forsvarer, er anklageren godt på vej til at overbevise nævningene om, at Lotte ikke handlede i nødværge. På Krone-Taxa accelererer konflikten med de nye vognmænd - hvem er det, der øver hærværk på deres vogne? Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Ole Lemmeke, Laura Christensen, Troels II Munk, Claus Bue, Torben Jensen, Benny Hansen, Dorte Højsted, Jens Jørn Spottag, Birthe Neumann, Christine La Cour, Jens Zacho Boye og Jørn Faurschou. Manuskript: Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Den sømand han må lide
Dagens Sang: Den sømand han må lide - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Hedensted kirke
Gudstjeneste fra Hedensted kirke Sognepræst Thea Køllgaard Olsen er liturg og prædikenat Mariæ Bebudelse. Gudstjenesten er et sammenspil mellem organist Anni Poldrugatsch, sopran Marie Nyborg Jørgensen og Susanne Bechmann på fløjte. Gennem tekst og musik udfoldes bl.a. Marias lovsang. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

DR Ultra

05:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:05  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:00  

Kampen (21)
Kampen (21) Kampen mod drømmen.

07:05  

BaseBoys - Venner 4ever? (22)
BaseBoys - Venner 4ever? (22) Støttekoncerten er ved at gå i vasken, og fansene har svært ved at forstå, hvad der foregår. Pludselig griber Oliver mikrofonen og erkender, at Ricco har ret. Han fortæller, at BaseBoys er et fake band, men at der faktisk er en person i bandet, som kan synge. Emil begynder at synge, og donationerne begynder at vælte ind igen. Ricco er stadig sur, og han begynder at true med at ringe efter politiet. Efter det går koncerten i opløsning. BaseBoys må se i øjnene, at de har fejlet.

07:20  

Thunderbirds II (11)
Thunderbirds II (11) Højt at flyve

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Freaktown (41)
Freaktown (41) Venlig erobreren

08:05  

Freaktown (42)
Freaktown (42) En nuttet campingtur

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:40  

Kolonien - Silles hemmelighed (12)
Kolonien - Silles hemmelighed (12) Carl og Milan bor stadig på gården. Viktoria, Sille, Albert og Niklas ser derfor ingen anden mulighed end at forsøge at slutte fred med dem. Men Sille har andre planer og forråder Viktoria, Albert og Niklas.

08:50  

Kolonien - Tømmerflåden (13)
Kolonien - Tømmerflåden (13) Niklas vil bygge en tømmerflåde, men Sille syntes det er vigtigere at skaffe mad. Albert bygger en fasanfælde mens Niklas og Viktoria går ned for at bygge en tømmerflåde, men de render lige i armene på Carl og Milan.

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (13)
Søpapegøjernes ø II (13) Skarnbassen

05:20  

Søpapegøjernes ø II (14)
Søpapegøjernes ø II (14) Unas fisketur

05:30  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Hvor er Andreas fuglefrø? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

06:00  

Chuggington IV (19)
Chuggington IV (19) Brændende godt, Wilson

06:10  

Morten Skildpadde (19)
Morten Skildpadde (19) Morten og cirkusnummeret

06:35  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

06:48  

Kiwi & Strit (2)
Kiwi & Strit (2) Kiwi & Strit spiller fodbold. Kiwi kender alle reglerne, og Strit synes, reglerne er svære at følge - indtil han begynder at lave sine egne regler...

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Flugten fra Pontypandyøen

07:00  

Yakari III (7)
Yakari III (7)

07:15  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

07:30  

F for Får (9)
F for Får (9) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris VI (21)
Gurli Gris VI (21) Piratskatte

07:50  

Regnbuefamilien (6)
Regnbuefamilien (6) Acke og Fie leger gemmer med det meste af regnbuefamilien. Gammelfarmor Gullie afslører gemmestederne, og de voksne bliver trætte af legen. Men pludselig er Gullie væk... Acke og Fie på 5 år har to mødre, to fædre, otte bedsteforældre, og så deres forvirrede gammelfarmor Gullie, som er mere som en lillesøster.

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13) Den magiske pil

08:15  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

08:20  

Mashas eventyr (13)
Mashas eventyr (13) De tre små grise

08:30  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

08:45  

Mit kæledyr - en kat
Mit kæledyr - en kat Kirstine er 8 år og drømmer om at få en kat. I dag får hun besøg af 8-årige Karla, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Kirstines mor og far kigger med og vurderer, om Kirstine måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (10)
Minisekterne (10) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Hjemmefronten II (4:6)
Hjemmefronten II (4:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

10:30  

Antikkrejlerne (260)
Antikkrejlerne (260) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (261)
Antikkrejlerne (261) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Naturtid (18:20)
Naturtid (18:20) Juledekorationer Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen Sendt første gang 05.12.09

10:15  

Naturtid (19:20)
Naturtid (19:20) Parker er også interessante om vinteren. Landskabsarkitekt Henning Looft viser rundt i historisk interessante parker tæt på Århus. Vi ser Mindeparken som rummer monument fra første verdenskrig. Marselisborg Slotspark hvor havearkitekturen spiller en stor rolle og endelig Forsthaven hvor man møder spændende træer fra hele verden. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 12.12.09

11:15  

Uganda - naturens perle (1:4)
Uganda - naturens perle (1:4) I fire afsnit udforsker Martin Emtenäs Afrikas perle - Uganda. Løverne i nationalparken Queen Elisabeth lever et farligt liv, de bliver konstant udsat for forgiftede kadavere, og i et forsøg på at redde dem, er det nødvendigt at bruge nye metoder: hanløven Papa må udstyres med en sender, men først skal han findes! Nordvision fra Sverige.

DR3

09:45  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

10:25  

Märtha Louise - Den spirituelle prinsesse
Märtha Louise - Den spirituelle prinsesse Gina Dirawi rejser ud i verden for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, hun har til livet. I dag går turen til London, hvor hun skal møde den norske prinsesse Märtha Louise, der måske kan hjælpe Gina med at lære sig selv bedre at kende. Prinsesse Märtha Louise arbejder med spirituel kommunikation, såkaldt reading og healing. Det bliver et stærkt møde for Gina. Nordvision fra Sverige.

10:55  

Kokainens pris (3:6)
Kokainens pris (3:6) Søren Vejby kom ud af sit kokainmisbrug, før det for alvor gik galt. Men det er langt fra alle, der er så heldige: Sørens rejse forsætter ind i en verden af hardcore-misbrugere. Første stop er Mændenes hjem på Vesterbro, hvor han besøger narkomanen Micki, som skal sprøjte sig med kokain 20-40 gange dagligt for at holde abstinenserne for døren. Efterfølgende tager Søren turen til Odense, der er hjemby for Danmarks mest rå og brutale narkomiljø. Her møder han en prostitueret, der i fire døgn blev holdt fanget og tortureret pga. en mindre narkogæld.

11:30  

Kokainens pris (4:6)
Kokainens pris (4:6) Søren Vejby følger kokainens kriminelle spor ud i Europa. Det bringer ham til Hamborg, hvor store mængder kokain smugles ind med fragtskibe. Søren tager på job med havnepolitiet, der scanner og ransager containere, som mistænkes for at indeholde kokain. Derefter går kursen mod Antwerpen, som er Europas 'førende' kokain-by. Her møder Søren en dealer, der startede i det små, men endte med at sælge kokain for et af de helt store narkokarteller. Turen tilbage til Danmark foregår i selskab med en tidligere narkokurrer, som instruerer Søren i, hvordan kokainen smugles ind over den danske grænse uden at blive opdaget.

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff. Dennegang fortæller prinsessen om sin rejse til Latinamerika, Lill Lindfors taber kjolen for millioner, K.K. Steincke åbner den første hovedvej, Mrs. Simpson bliver kongelig og Karl Stegger er Maggiduddi. Redaktion: Marianne Kemp og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

09:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. Marlene Dietrich, takt og tone for omgang med sporvogne, Peter Schrøder i "Den Gode, den onde ...", Cliff Richard i "Pladeparade", bønder i protest til Amalienborg - og et berømt faldskærms-udspring, der aldrig blev til noget. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

10:20  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (3:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (3:8) . Fra krise til krig. Poul Henningsen er allestedsnærværende i 30erne og 40erne. PH er berømt for sine lamper og viser, men han er også antinazismens kølerfigur. Kommunister og kulturradikale bruger kunsten som våben mod Hitler. Folk som Lulu Ziegler og Kjeld Abell råber vagt i gevær. Men det er svært at råbe danskerne op. De fleste flygter fra den triste hverdag og nynner med på Marguerite Vibys og Osvald Helmuths nyeste sange. Da den anden verdenskrig bryder ud, får kunstnerne cencuren at mærke. Mange flygter til Sverige og Kaj Munk bliver myrdet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 16.01.01

11:00  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (4:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (4:8) Den anden verdenskrig er slut - og så alligevel ikke. Tømmermændene efter befrielsen melder sig hurtigt. Kunstnerne kredser om store størrelser som skyld og angst, og man dyrker modstandsmyterne. Karen Blixen holder hof for en samling unge, højtidelige Herticadigtere. Samtidig starter Asger Jorn Cobragruppen, som sætter farver på en trist tid. I skyggen af atombomben vokser angsten. Den tavse 50er-generation tyr til "The American Dream" og Morten Korch, mens kunstnerne flygter til udlandet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 23.01.01

11:40  

En kærlighedshistorie - Johnny Cash & June Carter
En kærlighedshistorie - Johnny Cash & June Carter Ægteskabet mellem Johnny Cash og June Carter er en af det 20. århundredes store kærlighedshistorier. Få år efter, at Johnny havde set June første gang i 1950, præsenterede Elvis dem for hinanden. Og Johhny sagde til June - 'du og jeg bliver gift en dag'. På det tidspunkt var de begge gift med andre, og June skulle igennem endnu et ægteskab, mens Johnny skulle gennem år med et massivt stofmisbrug. De blev gift i 1968, og deres søn John blev født i 1970. Heller ikke i døden kunne de undvære hinanden. I 2003 døde de med mindre end et halvt års mellemrum.

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Kemi
Store Nørd: Kemi Kemi Nørderne har rodet rundt i deres togvogns hemmelige rum og fundet en masse spændende kemi. Se med når de laver eksplosioner med en fjer og brænder hul i taget på en bil. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

09:20  

Ultra Nas (2)
Ultra Nas (2) Kåre og Emil undersøger kroppens muskler og finder ud af, at de ikke altid gør helt, som man gerne vil have dem til. De tester, hvad der sker med pulsen, når man bliver bange - og så er vi på skadestuen med Nikolai, der har slået sin finger for anden gang.

09:45  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

10:00  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts At tale delfinesisk

10:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Vandfrø

11:00  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

11:15  

Voksenfælden I (5)
Voksenfælden I (5) I Voksenfælden konkurrerer to hold af børn om at være bedst til at teste de voksnes regler - og så filmer de det hele med skjult kamera.

11:40  

Ultras bedste (11)
Ultras bedste (11) Ultras Bedste er de seje børns eget program og indeholder alt fra anderledes pyjamas parties til life hacks - alt sammen leveret af Ultras spirende børnetalenter. I hvert program behandles emner, som optager børn i aldersgruppen - blandt andet venskab, kærlighed, og det at skabe sin egen identitet. I dette afsnit kan du blandt andet se, om Bubber får revanche, efter at han blev ydmyget af den 11-årige klatrer Frej i sidste uge. Det bliver også undersøget, om man kan tage bad i ketchup, og så får vi historien om hvorfor Hitlers overskæg så ud, som det gjorde.

11:55  

Nicolines Quiz - Drenge og piger
Nicolines Quiz - Drenge og piger I Nicolines Quiz om drenge og piger skal Alma og Augusta dyste mod Magnus og Dimitri i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på om drenge og piger godt kan være venner og hvilke fordele og ulemper der er ved at have en drenge - eller pige ven.

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om, hvordan mange store ting kan samles i et lille ord.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores tis bliver rødt, når vi spiser rødbeder? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et meget træt dovendyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes dovendyret Otto Onsdagslort at finde lortetyven. www.dr.dk/Oline

09:55  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel

10:30  

Kaj og Andrea leger forelskelse
Kaj og Andrea leger forelskelse Har Andrea nogensinde været forelsket? Har Kaj? Og har Ole og Karla? Manuskript: Kjeld Nørgaard, Katrine Hauch-Fausbøll. Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Schou, Ole Kibsgaard. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll

11:00  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

11:15  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (3)
Ramasjang Mysteriet IV (3) Der har været en skurk på spil i Ramasjang. Motor Milles briller er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Det skal Kristian prøve at finde ud af. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Jonas, men mon de kan afsløre skurken?

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Medaljen.

DR1

12:00  

Bonderøven 2009 (7)
Bonderøven 2009 (7) Bonderøven Frank har slagtet en ged. Så nu skal der for første gang laves gedepølser på den gamle kødhakker. Der hentes krydderier og hvidløg i køkkenhaven, og så er det blevet tid til at vende høet på marken. Frank laver et nyt bord til badeværelset - og bruger naturligvis sin økse. Sendt første gang 22.02.09

12:30  

Kender du typen 2014 (13)
Kender du typen 2014 (13) Hvilken type mand er det som har både en sommerduft og en vinterduft i toiletskabet, elsker rødvin og engang har været i lære som munk? De to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau bliver udfordret på sengestørrelser og kongeligt porcelæn når Kender du Typen? besøger Østerbro. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 15.09.14

13:15  

Hammerslag Sommermix (1:4)
Hammerslag Sommermix (1:4) Peter Ingemann har fundet de bedste, sjoveste, skæveste, dyreste, billigste og mest interessante boliger fra de sidste 8 år. Der bliver vist klip fra før, under og efter finanskrisen, og der bliver fortalt historier fra programmet - også når kameraerne er slukket. Sendt første gang 26.06.12

13:45  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

12:15  

Naturfotograferne (1:3)
Naturfotograferne (1:3) De tre fotografer, Baard Næss, Torbjørn Martinsen og Guttorm Næss, supplerer hinanden perfekt, når de tager ud i naturen for at få nogle fantastiske optagelser af dyr, som de færreste har set. De fanger alt ind, fra det store rovdyr til insektet, der lander på blomsten. Nordvision fra Norge.

12:55  

Roses Rusland
Roses Rusland

13:25  

Roses Rusland
Roses Rusland

13:55  

Roses Rusland
Roses Rusland

14:30  

De udstødte børn (1:3)
De udstødte børn (1:3) Der er romaer, og så er der især i Irland og Storbritannien de rejsende, the travellers, men begge grupper er ramt af omverdenens massive fordomme, og mange børn er udsat for mobning og udstødelse. Begge samfund holder traditionerne i hævd, og det kan give problemer i en moderne verden. Her fortæller børn fra fire til tretten år, der er langt mere modne af deres alder end deres jævnaldrende, om livet i nogle af de mest marginaliserede, men robuste samfund i Storbritannien.

DR3

12:10  

Miss Perfect (3:6)
Miss Perfect (3:6) Shania har været på en måneds ferie og er bange for, at hun er kommet bagud i Miss Danmark konkurrencen i forhold til de andre piger. Amanda og Simone tackler reglen om, at man helst ikke skal skilte med det, hvis man har en kæreste, på hver sin måde mens Pernille generelt har svært ved at finde sig til rette under de mange skrevne - og uskrevne regler i konkurrencen. For Cecilie er den store dag kommet, hvor hun endelig kan fortælle hele verden, at hun er med i Miss Danmark.

12:40  

Vild videnskab: Helbredelse af kræft
Vild videnskab: Helbredelse af kræft På trods af inertien i sundhedssystemet er modige læger gået i spidsen med banebrydende kræftbehandlinger. Ved at eksperimentere med t-celler, hvide blodlegemer, kombineret med uskadeliggjort hiv-virus, har læger i Philadelphia reddet dødssyge patienters liv. Og i Frankrig har genetikere skabt universelle 'donor-T-celler', der måske kan revolutionere kræftbehandlingen.

13:30  

USA's ekstreme raceuroligheder
USA's ekstreme raceuroligheder I august 2014 bliver den 18-årige afroamerikaner Michael Brown skudt og dræbt af en hvid politibetjent i byen Ferguson i delstaten Missouri, efter han har begået røveri mod en kiosk. Lige siden har der været store protester i byen, som kræver svar på politidrabet. Demonstranterne mener, at skuddrabet var unødvendigt og racistisk, eftersom Michael Brown var ubevæbnet. Tv-værten Reggie Yates besøger byen et år efter skudepisoden.

14:30  

Hemmeligheder fra Nuuk (1:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (1:6) Dansk dokumentar fra 2017 DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på. En række modige medvirkende er trætte af at skjule, hvordan de har det og har nu besluttet sig for at åbne op. Men hvordan tager venner og familier det, når deres dybeste hemmeligheder skal frem? Pilunnguaq har holdt på sin hemmelighed i 10 år, og hun kan ikke holde det ud længere. Derfor samler hun sine bedste veninder, og får lettet hjertet. Amaasa vil gerne til Norge og studere, men han har brug for at få afklaring omkring sin hemmelighed, inden han ved om han tør tage afsted.

DR K

12:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:55  

Vores verden gennem 500 år (1:6)
Vores verden gennem 500 år (1:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. Vores selvopfattelse og verdensyn er i det væsentlige baseret på det, der blev resultatet af reformationen og renæssancen i det 16. århundrede. Men er denne opfattelse stadig gangbar i det 21. århundrede? Eller har vi behov for en ny reformation? Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

14:50  

Vores verden gennem 500 år (2:6)
Vores verden gennem 500 år (2:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1600-tallet blev de første massemedier født, og handlen blev global. Med Keplers opdagelse af de faste planetbaner, begyndte mennesket en både åndelig og teknologisk udvikling. Mens selvbevidste kvinder stadig risikerede at blive brændt på bålet. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

DR Ultra

12:15  

Braceface (41)
Braceface (41) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:35  

Braceface (42)
Braceface (42) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Insta Answer med Benjamin Lasnier
Insta Answer med Benjamin Lasnier Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen sangeren og Instagrammeren Benjamin Lasnier for at skaffe os nogle Insta Answers!

13:04  

Insta Answer med Cisilia
Insta Answer med Cisilia Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den sjove vidunderlige sangerinde Cisilia, for at skaffe os nogle Insta Answers!

13:05  

Isas Stepz (35)
Isas Stepz (35) Stress Sif finder ud af Isa's hemmelighed, og vil have noget igen for at holde på den. Så Isa får travlt med at gøre Sif glad, ordne kostumer og øve med Sukkerchok, der kommer på besøg.

13:20  

Isas Stepz (36)
Isas Stepz (36) Isa vinder 4.000 kr. på et skrabelod, og beslutter at de andre må konkurrere om hvad pengene skal bruges til. Men hun er selv mere optaget af Marcos klassekammerat Juliana, som Isa synes har det alt for sjovt sammen med Marco.

13:35  

Klassen - Alt for meget drama - del 1 (147)
Klassen - Alt for meget drama - del 1 (147) Josefine føler, at hun ikke har nok timer i døgnet. Mathilde tror at Josefine har stress.

13:50  

Klassen - Alt for meget drama - del 2 (148)
Klassen - Alt for meget drama - del 2 (148) Josefine indser, at hun har et problem, og tager et drastisk valg som involverer Frederik.

14:00  

Sofie Linde Show I (1) - Søren Rasted
Sofie Linde Show I (1) - Søren Rasted Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv! I sit piv-flotte nye studie får Sofie i aften besøg af musikeren og MGP-værten Søren Rasted. Sammen med sin nevø og bandkammerat fra Hej Matematik, Nicolaj Rasted, har han lavet et tåkrummende og akavet forsøg på deres uvidende mødre. Søren og Sofie skal dyste i et slag "Ordtennis" - og programmets faste korrespondent Bubber kigger forbi for at introducere sin nye personlige børne-assistent Jakob.

14:30  

Designpigerne - Outfit of the Day (4)
Designpigerne - Outfit of the Day (4) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et outfit til en kendt youtuber.

14:45  

Braceface (21)
Braceface (21) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

12:50  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

13:20  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) En hård nød Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

13:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit har Strikkebamse problemer med en nærgående hund. Fru Gok ringer også, for hun har fået marmelade i fjerene - og hvad gør man så?

13:55  

Sikker & Søn II (9)
Sikker & Søn II (9) Sikker & Søn holder øje med spændende ting, der kan lokke dig ud på vejen. Far og Søn ender på en bakke, hvor de leger at ting kan trille ud på vejen. Men det er vigtigt, at man ikke bliver lokket til at løbe ud på vejen uden at se sig godt for efter biler først.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Johan og Gerda har været gift i mange år og elsker hinanden højt. Men da Johan kommer hjem fra markedet og har byttet deres gode hest væk for en pose rådne æbler - hvad siger Gerda så?

DR1

15:15  

Hercule Poirot (35)
Hercule Poirot (35) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den italienske adelsmand". Miss Lemons kærlighedsliv bringer Poirot på sporet af gerningsmanden, da den italienske grev Foscatini findes myrdet.

16:05  

Hercule Poirot (36)
Hercule Poirot (36) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Chokoladeæsken". Poirot vender hjem til Bruxelles for første gang i mange år. Og i tankerne vender han tilbage til en 20 år gammel sag, som aldrig officielt blev opklaret.

16:55  

Jordemoderen VI (7)
Jordemoderen VI (7) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Ændernes verden
Ændernes verden Ænder er virkelig originale. Der findes mere end 120 arter med fantastiske navne som hvinand, vildand, spidand, skeand, pibeand og mange andre. Deres fjer skinner om kap, glitrer som perlemor i alle regnbuens farver. De vralter, glider, dykker og snadrer. Og de er født med alt den viden, der er nødvendigt for at overleve. Hvordan man svømmer. hvad man kan spise, og hvor man kan finde det, og hvor man flyver hen om vinteren.

16:05  

Brasiliens fantastiske dyr (1:5)
Brasiliens fantastiske dyr (1:5) Brasilien er bjerge, hav, ørken, regnskov og floder på én og samme gang. Den modsætningsfyldte natur danner ramme om et mangfoldigt dyreliv. Igennem fem afsnit besøger vi den spektakulære fauna. Rejsen starter i Amazonas' regnskov, hvor vi møder de kærlige muriqui-aber, der giver hinanden knus.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

Jagerpiloterne (4:5)
Jagerpiloterne (4:5) I den fjerde episode bliver kampene mod Islamisk Stat i Irak og Syrien intensiveret. Vi er med, når de danske F16-fly letter fra en base i Tyrkiet tæt på grænsen til Syrien og Irak, og vi er med helt inde i cockpittet, når de tonstunge bomber bliver kastet mod Islamisk Stat. Samtidig får vi at se, hvor farligt det kan være at flyve i et F16-fly, når noget går galt, og fortæller historien om den danske pilot, der i 2015 var nød til at skyde sig selv ud i katapultsæde over Vadehavet.

15:45  

Sexmordene på Long Island (3:8)
Sexmordene på Long Island (3:8) I kølvandet på Shannans begravelse hører Josh og Rachel om en lokal læges mulige forbindelse til en escortpiges død. Men er Shannons død forbundet til mordene på de fire escortpiger ved Gilgo Beach? Der går rygter om, at mordene i Gilgo Beach har forbindelse til en seriemordersag i Atlantic City, der fandt sted fem år før, og har uhyggelige ligheder. Da Josh og Rachel opdager, at et af ofrene fra Atlantic kort før mordet på hende havde besøgt Long Island, beslutter de at tage til Atlantic City.

16:30  

Sådan narrer du døden - gentest
Sådan narrer du døden - gentest Gentest eller dna-test kan fortælle os, om vi er disponeret for en lang række arvelige lidelser, og det har skabt en hel industri omkring alt fra personlig fitness, vurdering af et barn atletiske evne til at finde den perfekte partner. De fleste tests er temmelig upræcise. Alligevel benytter at stadigt stigende antal mennesker testene til at træffe alvorlige beslutninger i forhold til deres liv og helbred.

17:15  

Hjælp! Min pilot er væk!
Hjælp! Min pilot er væk! I oktober 2013 var den 77-årige John Wildey på vej hjem fra en fredelig dag på landet som eneste passager i en vens fly. Pludselig bliver vennen utilpas, og ti minutter efter er han kollapset over instrumenterne, efterladende John uden flyveerfaring alene i et fly 500 meter over jorden, mens dagen begynder at gå på hæld. Nu begynder et timelangt mareridt for den ældre mand, mens flypersonale på jorden forsøger at guide ham til landing i bælgmørke og uden lys i kabinen!

DR K

15:45  

Uopklarede mord (1:6)
Uopklarede mord (1:6) Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, begiver sig ud på en rejse i tid og rum for at se nærmere på nogle klassiske, svenske mord fra virkelighedens verden. Han besøger gerningsstederne, gennemgår efterforskningsmaterialet og rekonstruerer forbrydelserne. I denne første episode tager Persson til Appojaure og møder den pensionerede politibetjent, der i 1984 var en af de første, der ankom til det sted, hvor to personer var blevet fundet døde i et telt, øjensynligt stukket ihjel gennem teltdugen. Nordvision fra Sverige.

16:15  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

16:55  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6) Hendes historie er en ægte askepotfortælling om den smukke prinsesse der blev gift med den fattige prins og vandt det halve kongerige. På sin rejse i sporet på denne smukke og dannede dronning Louise støder Liv Thomsen på en anden og langt mere kontroversiel Louise: Louise Rasmussen, kendt som grevinde Danner, gift med Frederik den 7. De to Louise'r kunne ikke fordrage hinanden. Deres uvenskab handlede om kongelighed, klassekamp og kvindebilleder. Og er en del af en større fortælling om 1800 tallet, hvor Danmark gennemlever en forrygende udvikling fra enevælde til demokrati. Fra guldalder til klunketid. Sendt første gang 01.02.12

17:35  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6) Hun er den første dronning, vi kan fortælle om gennem levende billeder nærmest fra vugge til død. I dette program portrætterer vi den smukke svenske prinsesse som blev gift med den bramfri danske sømandsprins. Et par som inviterede pressen indenfor i de private gemakker og som gnubbede skuldre med socialdemokratiske statsministre og fodboldfans. Ingrid oplevede to verdenskrige, voldsomme revolutioner og helt utrolige teknologiske landvindinger. Hun oplevede også, hvordan kongehuset igen og igen blev udsat for voldsom kritik og folkelig uvilje. Dronning Ingrid døde på tærsklen til et nyt årtusinde. Det er blevet sagt, at hun var den sidste rigtige dronning i Danmark. Sendt første gang 08.02.12

DR Ultra

15:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Kæmpe Øje: Mørkets mester

15:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

15:50  

Junglebanden
Junglebanden

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Vi' bare bjørne (25)
Vi' bare bjørne (25)

16:45  

Vi' bare bjørne (26)
Vi' bare bjørne (26)

17:00  

Soy Luna (20)
Soy Luna (20)

17:45  

BaseBoys - Venner 4ever? (22)
BaseBoys - Venner 4ever? (22) Støttekoncerten er ved at gå i vasken, og fansene har svært ved at forstå, hvad der foregår. Pludselig griber Oliver mikrofonen og erkender, at Ricco har ret. Han fortæller, at BaseBoys er et fake band, men at der faktisk er en person i bandet, som kan synge. Emil begynder at synge, og donationerne begynder at vælte ind igen. Ricco er stadig sur, og han begynder at true med at ringe efter politiet. Efter det går koncerten i opløsning. BaseBoys må se i øjnene, at de har fejlet.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14) Tennis

15:05  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

15:15  

Morten Skildpadde (2)
Morten Skildpadde (2) Mortens vigtige opgave

15:40  

Gurli Gris III (22)
Gurli Gris III (22) Bedstefar på legepladsen

15:50  

Chuggington IV (25)
Chuggington IV (25) Jern lokoerne

16:00  

Chuggington IV (26)
Chuggington IV (26) Wilson, den store redningsmand

16:10  

Dora udforskeren (13)
Dora udforskeren (13)

16:35  

Paw Patrol II (23)
Paw Patrol II (23) Vovserne redder en snowboardkonkurrence

17:00  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

17:15  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

17:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:50  

Cirkeline
Cirkeline Rastafari

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren er Heidi og Rikke fra Horsens Auktioner taget på skattejagt, og det tegner godt. Hos Sjællands Bilauktion er der, på trods af dårligt vejr og få kunder, højt humør. Og så sælger Ole fra Hørsholm Auktionshus et lidt anderledes motionsredskab.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (6)
Sporløs (6) Katrine var 17 måneder gammel, da hun blev adopteret fra Sri Lanka til Danmark. Hendes biologiske mor var meget ung og alene, og havde ikke andet valg end at opgive Katrine til adoption. Hendes biologiske mor og adoptivforældre havde brevkontakt indtil Katrine blev syv år. Men korrespondancen ebbede ud, og i 20 år har Katrine ikke hørt fra sin mor. Nu er Katrine tilbage i Sri Lanka, for at finde den mor, der havde så svært ved at give slip på hende.

20:45  

Kunsten at blive snydt - Guldalderen (2:4)
Kunsten at blive snydt - Guldalderen (2:4) Dansk guldalderkunst er varme farver, smukke landskaber og frem for alt storladen nationalisme. Og når dansk malerkunsts fader, guldaldermaler C.W Eckersberg, og hans elever rigtig slår sig løs på lærrederne, er også detaljerigdommen helt enorm. Detaljerne i ét af Nivågaards Malerisamlings værker har en nulevende kunstner nu kopieret efter bedste evne. Om kopien kan snyde dagens museumsgæster i andet program i serien 'Kunsten at blive snydt', vil tiden vise. Men med vært Mikkel Fønsskov og kunstekspert Bente Scavenius i front gør de et ihærdigt forsøg på at finde frem til kopien og afsløre blufnummeret.

DR2

18:30  

Danskerne i Rusland
Danskerne i Rusland Dansk reportage fra 2016 Der bor omkring 170.000 danskere uden for Danmark. Knap 1000 af dem bor i Putins Rusland. Umiddelbart kan det være svært at forstå hvorfor nogen frivilligt vælger at slå sig ned i et land, der i vesten mest er kendt for korruption, bureaukrati og en aggressiv udenrigspolitik. Jakob Thygesen er taget til verdens største land for at møde nogle af de danskere der bor der og finde ud, hvorfor de elsker Rusland.

19:00  

Den hvide guldfeber i Arktis
Den hvide guldfeber i Arktis Smeltende poler og svindende olieressourcher plejer at have en drastisk effekt på prisen på råolie med voldsomme negative resultater for de olieforbrugende landes økonomi. Derfor er det ikke så mærkeligt, at der har været en vældig interesse for at søge efter olie i de angivelige vældige ubrugte oliereserver i Arktis. Men jagten på olie i en såbar natur er fyldt med interessekonflikter og geopolitiske magtforhold, frygt for øget skibstrafik for ikke at nævne risikoen for olieudslip og en altødelæggende miljøkatastrofe.

19:55  

Mellemamerika: en livsfarlig ekspedition (4:4)
Mellemamerika: en livsfarlig ekspedition (4:4) Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. Sidste del af turen går til Panama og gennem den farligste jungle i verden, Darien Gap. En urskov fuld af narkosmuglere og militser, og et sted uden officielle kort og meget begrænset GPS.

20:45  

Lægen flytter ind (2:5)
Lægen flytter ind (2:5) 12-årige Markus er symptomet på et skolesystem, der er gode til indlæring, men ikke tager elevernes usunde kostvaner og motion så alvorligt. Læge Charlotte Bøving rykker ind på Stilling skole ved Skanderborg for at tjekke Markus og hans klassekammeraters livsstil. Spørgsmålet er om lægen kan få skole og elever til at forstå, hvorfor det skal være slut med pølsehorn og frikvarterer uden motion.

DR3

18:05  

Hugo og Helmig (2:4)
Hugo og Helmig (2:4) Hugo skal spille sin allerførste koncert. For første gang står han på scenen med sit band, som han ikke kender særlig godt endnu. Det er helt nyt og går hurtigt for Hugo, der drømmer om at blive popstjerne, men stadig helst vil imponere sine forældre. DR3 har fulgt Hugo Helmig det første år af hans karriere.

18:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Brian bliver lærervikar på Chris' skole. Her får han ansvaret for hjælpeklassen, hvor skolens mest håbløse elever er samlet. Samtidig brænder Chris varm på sin nye, storbarmede lærerinde. Hun vil gerne være hans kæreste - på én betingelse...

19:35  

Family Guy
Family Guy Meg vender stortudende hjem efter at være blevet afvist af skolens sejeste fyr. Lois tager hende med i storcentret, hvor hun får den ultimative make-over. Samtidig starter Peter et band med vennerne, men først da den "nye" Meg griber mikrofonen, er der udsigt til succes.

20:05  

Er jeg perfekt? (1:6)
Er jeg perfekt? (1:6) Maddy er en hel almindelig ung kvinde på 19 år, der vil gøre alt for at se ud, som de 'smukke og rige', så i de næste ti uger prøver hun alle de gode råd, hun får fra medier og kendisser, hun ser op til, i håb om, at omverdenen vil se hende som 'perfekt'. Først går hun til en diætist og får et chok, da det går op for hende, at hun med sit BMI falder ind under fedmekategorien. Så nu står den på kålsuppe og militærtræning!

20:30  

Straight/Curve
Straight/Curve Omkring 90 procent af alle kvinder og unge piger siger, at de ikke kan genkende sig selv i modeindustrien og mediernes kvindebilleder, og at de dagligt får dem til at føle sig grimme og mindreværdige. Men hvor kommer billederne fra, og hvordan sikrer man en større mangfoldighed i størrelse, etnicitet og alder, som kan ændre samfundets urealistiske og farlige normer for skønhed?

DR K

18:15  

Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær (1:3)
Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær (1:3) Nyskabelser i våbenfremstilling har altid formet krigen. Historikeren Sam Willis fortæller her om de vigtige øjeblikke i militærhistorien, der førte til ændringer i måden at føre krig på. Fra de brutale sværdslag ansigt til ansigt og den rædsel de nye langbuer skabte til den eksplosive kraft af krudt og kugler. Han begynder med at studere det berømte Bayeuxtapet, der skildrer det enorme våbenarsenal William Erobreren havde samlet til invasionen af England i 1066.

19:05  

Jeg forrådte Hitler
Jeg forrådte Hitler Fra 1931 og næsten ti år frem havde de allierede efterretningstjenester en spion placeret i Hitlers inderkreds. Spionen videregav oplysninger om tyske koder, men også strategiske informationer som datoerne for invasionerne af Sudeterland, Tjekkoslovakiet og Polen og Frankrig. Den franske politiske og militære ledelse reagerede ikke på oplysningerne, men det gjorde Churchill heldigvis!

19:56  

Dagens Sang: Den sømand han må lide
Dagens Sang: Den sømand han må lide - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær (2:3)
Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær (2:3) Nyskabelser i våbenfremstilling har altid formet krigen. Historikeren Sam Willis fortæller her om de vigtige øjeblikke i militærhistorien, der førte til ændringer i måden at føre krig på. Fra den brutale sværdkamp ansigt til ansigt og den rædsel de nye langbuer skabte, til den eksplosive kraft af krudt og kugler. Opfindelsen af krudt ændrede krigens gang. Videnskabsmanden og munken Roger Bacon fra det 13. århundredes Oxford menes at være den første englænder, der nedskrev en opskrift på krudt. Og det førte både til kanoner, bomber og musketten.

20:55  

Freddie Knoller - en overlevende fra holocaust
Freddie Knoller - en overlevende fra holocaust Som ganske ung lykkedes det den jødiske Freddie Knoller at flygte fra Wien. Han tog til Paris og gik under radaren i det tysk okkuperede Frankrig, kæmpede i den franske modstandsbevægelse, indtil han blev forrådt og endte i kz-lejr, men overlevede på et hængende hår. Han fortæller her, at han aldrig tillod sig selv at blive et offer. Han var en overlever, selv om det betød, at han måtte forlade sin familie og sine jødiske rødder og glemme alt om personlig moral og blive til et med fjenden.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step II (1)
The Next Step II (1) Festen fortsætter.

18:30  

Vores vilde verden rundt: Dinosaurer
Vores vilde verden rundt: Dinosaurer

19:00  

Soy Luna (21)
Soy Luna (21)

19:40  

Hank Zipzer III (11)
Hank Zipzer III (11) Jul i juli

20:10  

Max pinlig (9)
Max pinlig (9) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

20:35  

Limbo II (13)
Limbo II (13) Boye får en slem overraskelse, da den koleriske matematiklærerinde vender tilbage. Hun har bevis for, at Boye var skyld i at hun fik et voldsomt allergiudbrud og blev sygemeldt. Nu vil hun have Boye smidt ud af skolen for altid. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Bodil Jørgensen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

20:45  

Limbo II (14)
Limbo II (14) Ask kan ikke rigtig finde ud af at fortælle Viktoria, at han ikke vil være kærester med hende. Men Naya kommer tilbage, og det er hende, som han er vild med. Han må sige sandheden, men Viktoria viser sig at være en pige der som regel får hvad hun vil have. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Lars Bang. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14) En flaske held

18:15  

Yakari III (8)
Yakari III (8)

18:25  

F for Får (33)
F for Får (33) Fårrygende animation fra Aardman

18:35  

Min ven Marlon (2)
Min ven Marlon (2)

18:50  

Min ven Marlon (3)
Min ven Marlon (3)

19:00  

Tree Fu Tom (18)
Tree Fu Tom (18)

19:25  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey

19:45  

Mumitroldene (30)
Mumitroldene (30) Livet i junglen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Sirener (4:4)
Sirener (4:4) Viv Deering og Dinah Kowalska frygter, at sagen om den brutale seriemorder ikke er forbi. For noget tyder på, at morderen har en medgerningsmand - som måske tilmed kommer fra politiets egne rækker. Samtidig lander der endnu en sag på holdets bord, da en læge bliver dræbt af skud under en løbetur.

DR2

21:30  

Undskyld vi fik børn (2:4)
Undskyld vi fik børn (2:4) Mikael er retarderet og venter barn med Lene, der er normalt begavet. De bor i et stort familiekollektiv, hvor alle gerne vil give en hånd med, når den lille ny kommer. Men der er et stort problem: Kommunen er ikke sikre på, at Mikael og Lene er egnet som forældre. Så spørgsmålet er om de vordende forældre får lov at beholde barnet eller ej.

22:00  

Anja og heksebørnene (2:3)
Anja og heksebørnene (2:3) Efter en fejlslået redningsmission tager Anja og hendes medarbejdere ud på en særdeles risikabel mission. Hun har fået et tip om et udstødt heksebarn i en landsby i nærheden. Dét de møder i landsbyen, kunne ingen have forberedt dem på, og oplevelsen er så chokerende, at den vil ændre deres liv for altid. På byggepladsen til det nye børnehjem er arbejdet godt i gang. Men håndværkerne Martin, Emil og René må væbne sig med tålmodighed i mødet med den afrikanske håndværkerkultur.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

DR3

21:30  

Sex på recept II (6:6)
Sex på recept II (6:6) I sidste og sjette afsnit er vi med til gruppeterapi, hvor en række kvinder fortæller om deres oplevelser med den smertefulde sygdom lichen. Der udveksles gode råd i forhold til, hvordan man opretholder intimitet med kæresten eller manden, hvis et samleje ikke længere er en mulighed. Vi er med den transkønnede Celina til en snak om, hvordan et kønsskifte vil påvirke hendes liv.

22:00  

How I Spent My Summer Vacation
How I Spent My Summer Vacation Driver har en dårlig dag. På flugt fra politiet smadrer han sin bil gennem grænsemuren - og havner i Mexico. Han anholdes af de lokale myndigheder og bures inde i landets værste fængsel. En sær og farlig verden, hvor der gælder helt andre regler end i amerikanske fængsler. Driver: Mel Gibson. Kid: Kevin Hernandez. Javi: Daniel Giménez Cacho. Instruktion: Adrian Grünberg.

23:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:45  

Mussolinis sidste dage
Mussolinis sidste dage Mere end 70 år efter fascismens fald i Italien knytter der sig stadig gåder til Mussolinis sidste timer. Man ved, at han den 29. april 1945 blev fanget af partisaner, lynchet og hængt op i fødderne i Piazzale Loreto i Milano. Men hvem, der dræbte ham, hvorfor og hvordan ved man ikke. Politisk døde han imidlertid allerede, da de allierede gik i land på Sicilien i sommeren 1943. Det blev efterfulgt af to års borgerkrig i det tysk besatte Norditalien, hvor Mussolini blev leder af republikken Salo, der kun var en stat af navn.

22:40  

Mussolinis elskerinde
Mussolinis elskerinde Mussolini var glad for kvinder og havde mange elskerinder. En af de mest betydningsfulde for hans videre karriere var den jødiske Margherita Sarfatti (1880-1961). Hun var opvokset i en velhavende familie, men blev glødende socialist og feminist. Hendes salon i Milano tiltrak berømte komponister, forfattere og kunstnere både fra Italien og udlandet. I 1923 blev hendes første udstilling i Milano åbnet af hendes elsker Benito Mussolini.

23:35  

Jødernes flugt - Vidnernes historie
Jødernes flugt - Vidnernes historie For 73 år siden lykkedes det for over 7000 danske jøder at flygte til Sverige og dermed undgå at blive arresteret af Gestapo og deporteret til koncentrationslejren Theresienstadt. I dokumentarfilmen fortæller de overlevende danskere, hvis liv for altid blev forandret, om de dramatiske begivenheder, som fandt sted i det tyskbesatte Danmark i oktober 1943. Filmen beretter om angsten, om de smertelige tab og den uendelige lettelse ved ankomsten til friheden i det neutrale Sverige. Instruktion: Jonatan Jerichow & Carl Otto Dethlefsen

DR Ultra

21:05  

Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5)
Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5) En stor sælunge ligger på bådebroen i havnen og vifter underligt med den ene luffe. Hannah og Julius beslutter at de vil hjælpe den, så de finder ud af, om den fejler noget. Der er mange hundeluftere på havnen, så børnene laver plakater, der advarer folk mod at gå alt for tæt på sælungen, der ser stresset ud. Men sælen bliver liggende...

21:15  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Blodets bånd
Taggart: Blodets bånd Til offentlighedens højlydte protester sættes Susan Kellar på fri fod efter en livstidsdom for en påsat brand, der kostede en hel familie livet. Taggartholdet bliver sat til at beskytte hende, og det er ikke nogen simpel opgave. For kort efter Kellar er blevet løsladt, bliver hendes voksne datter fundet myrdet. Nogen er ude efter hævn - men hvem? Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Susan Kellar: Aline Mowat. Instruktion: Alan MacMillan.

01:40  

I farezonen (26:61)
I farezonen (26:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Hjemmefronten II (4:6)
Hjemmefronten II (4:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

03:15  

Bonderøven 2009 (7)
Bonderøven 2009 (7) Bonderøven Frank har slagtet en ged. Så nu skal der for første gang laves gedepølser på den gamle kødhakker. Der hentes krydderier og hvidløg i køkkenhaven, og så er det blevet tid til at vende høet på marken. Frank laver et nyt bord til badeværelset - og bruger naturligvis sin økse. Sendt første gang 22.02.09

03:40  

Kender du typen 2014 (13)
Kender du typen 2014 (13) Hvilken type mand er det som har både en sommerduft og en vinterduft i toiletskabet, elsker rødvin og engang har været i lære som munk? De to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau bliver udfordret på sengestørrelser og kongeligt porcelæn når Kender du Typen? besøger Østerbro. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 15.09.14

DR2

00:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

00:30  

Overklassens sexorgier
Overklassens sexorgier Et meget støjende menneskeligt puslespil. Sådan beskriver en af arrangørerne de sexorgier, hun lever af at planlægge, og som bliver mere og mere udbredte i Storbritannien. Orgierne er eksklusive og foregår i det skjulte, men for første gang får vi her et kig ind i den hemmelige verden fyldt med lidenskab og sex. De maskeklædte gæster fortæller, hvordan de får lov til at udtrykke og udforske deres seksualitet iblandt mange andre mennesker, og arrangørerne viser rundt i de huse, hvor de eftertragtede orgier finder sted.

01:20  

Dem der sagde nej til revolutionen
Dem der sagde nej til revolutionen Efter mange år bryder de overlevende og ofrenes familier tavsheden og vidner om mishandlingerne, torturen og massehenrettelserne af politiske fanger, der fandt sted i 1980'ernes Iran efter den islamiske revolution i 1979. Ved et internationalt tribunal, nedsat i Haag, forsøger to af ofrene, Iraj og Mehdi, der overlevede et ophold på regimets dødsgang, at konfrontere deres bødler, der stadig sidder på magten i Iran.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Flugten fra ondskab - mit liv i en kult (3:3)
Flugten fra ondskab - mit liv i en kult (3:3) i 1980'ernes Miami begynder en mand blindt at følge den selvudråbte Messias og kultleder Yahweh Ben Yahweh. Selv da Yahweh og hans tilhængere begynder at myrde og halshugge folk, siger han ikke fra. Yahwehs trofaste tilhænger forbliver loyal, indtil volden og tyranniet bliver vendt mod ham selv. Her fortæller manden sin historie.

00:50  

Shark Junction
Shark Junction Koralrevet omkring den lille øgruppe, Revillagigedo, ud for den mexicanske kyst vrimler med alverdens fisk. Alle disse fisk tiltrækker hundredvis af forskellige arter af hajer som silkehajer, hammerhajer, galapagoshajer og den sølvtippede haj. Men hvorfor har alle disse hajer udvalgt netop dette lille koralrev til mødested?

01:40  

Kokainens pris (5:6)
Kokainens pris (5:6) Søren Vejby følger kokainens farefulde spor helt tilbage til 'kilden' i Colombia, som er en af verdens største producenter af stoffet. Landet betaler en kæmpe pris for den vestlige verdens kokainforbrug, og myndighederne bruger enorme ressourcer på at bekæmpe narkokartellerne, som kontrollerer dele af landet og bidrager til mord, bortførelser og korruption. Søren tager med politiets stærkt bevæbnede specialenheder på mission for at udslette kokaplanter. Og det er absolut ikke uden risiko - for dagen før blev en politimand dræbt ved en tilsvarende mission!

02:20  

Kokainens pris (6:6)
Kokainens pris (6:6) Søren Vejby fortsætter sin rejse i Colombia, som betaler den ultimative pris for den vestlige verdens kokainmisbrug. Landet har blandt andet verdens største andel 'internt fordrevne', indbyggere som er fordrevet fra deres jord, fordi narkokartellerne har beslaglagt den til fordel for kokain-produktion. Søren besøger bl.a. en familie, der er fordrevet, frarøvet deres eksistensgrundlag og nu bor i et slumkvarter. Derefter går turen til Colombias stærkest bevogtede fængsel, hvor Søren skal stå ansigt til ansigt med 'kokainkongen' Pablo Escobars højre hånd, kaldet Popeye. Popeye har på egen hånd myrdet over 200 mennesker i kokain-krigene, og han mener, at Søren som tidligere misbruger bærer en del af ansvaret for den vold, der foregår i Colombia.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:35  

Gåden om Pyramiderne
Gåden om Pyramiderne Udstyret med en 4.500 år gammel dagbog og en radikal ny tilgang til problemet rejser ingeniøren, Peter James, og arkæologen, Mark Lehner, til Ægypten for at løse et af det gamle Ægyptens største gåder: Hvordan blev pyramiderne bygget?

01:20  

Jeg er Ingrid Bergman
Jeg er Ingrid Bergman Stig Björkmanns portrætfilm om den svenske skuespillerinde Ingrid Bergman (1915-1982) bygger især på hendes egne ord, hundredvis af breve fra 1927 og frem, privatoptagelser, billeder og smalfilm, men også interview med kolleger og Bergmans fire børn, hvor Isabella Rosellini nok er den mest kendte. Ingrid Bergman havde et sjældent stort talent, og livet igennem valgte hun de kunstneriske udfordringer, uanset de personlige omkostninger.

03:10  

Store danskere - Knud Rasmussen
Store danskere - Knud Rasmussen Verdens længste rejse på hundeslæde fra Grønland til Stillehavet førte ham lige ind i verdensberømmelsen. Han var splittet mellem sit liv i Danmark og en dyb længsel efter Grønland. Han sørgede for at hele Grønland blev samlet under dansk flag og skrev Grønland ind i danskernes hjerte med beretninger fra sine fantastiske rejser. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.03.05.

03:50  

Store danskere - Dirch Passer
Store danskere - Dirch Passer I 3 årti henrykkede Dirch Passer danskerne med sin komik, mimik og sit grin i så stor grad at hans publikum ikke ville se ham i de alvorlige roller som han ellers drømte om. Han endte sine dage, som den mest kendte og elskede dansker, på scenen i sit klovnekostume. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 06.03.05

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0317225909