Mariager
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 21. august 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 21. august 2017

DR1

01:00  

Herskab og tjenestefolk (29:68)
Herskab og tjenestefolk (29:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

01:50  

Herskab og tjenestefolk (30:68)
Herskab og tjenestefolk (30:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

02:40  

Camilla - Mad der holder (8)
Camilla - Mad der holder (8) Så kommer den helt ægte sylte, godt krydret og med skøn sky. Om man vil have den fed eller mager bestemmer man selv. Svinekød hakkes og blandes med krydderier til både chorizo pølser og de friske italienske Salcicce pølser. Bacon krydres og tørres. Dette program i Camilla Plums programserie handler helt og aldeles om gris. Sendt første gang 27.09.09

03:10  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 16.05.12

03:40  

Hammerslag 2008 (14)
Hammerslag 2008 (14) Det er ikke nemt at gætte priser i efteråret 2008. Finanskrise og stagnerende boligsalg forvirrer de normalt dygtige mæglere så meget, at de går helt i skoven på aftenens første opgave. En toptrimmet moderne funkisvilla i attraktive Ry med udsigt til både skov og golfbane. Næste opgave ligger fantastisk smukt i Laven ved Silkeborgsøerne med udsigt til Himmelbjerget. Her er alt dyrt, men kan man "få prisen" i dagens marked. Tredje bolig ligger i Brande lige midt i Jylland og er også en fryd for øjet. Sendt første gang 02.12.08

04:10  

Hammerslag 2008 (15)
Hammerslag 2008 (15) Hvad har finanskrisen gjort ved prisen på et stort sommerhus med pool, sauna og spa? Huset ligger lige ned til vandet, men har kun to værelser. Mæglerne skal også gætte prisen på et nybygget rækkehus i udkanten af Kolding, inden aftenens sidste udfordring venter nede sydpå. Et ældre 70ér hus i gule mursten, der måske kunne have godt af at blive frisket lidt op. Udsigten over Flensborg Fjord, den skal der til gengæld ikke ændres på! Sendt første gang 09.12.08

04:40  

Hermans verdenskøkken (2:5)
Hermans verdenskøkken (2:5) Kan man lave sin egen rå-chokolade hjemme på køkkenbordet? Få svaret når Herman går i krig med kakao. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Nicaragua. Han besøger fairtrade-kakaofarmere og er med til høsten, og bagefter forvandler han de fantastiske kakaobønner til fantasifulde retter. Det er første gang Herman har lavet mad i et køkken, hvor der foruden hunde og høns med kyllinger også går en gris rundt! Så rejser han ind til byen Grenada, går på det lokale marked og gør besynderlige fund, inden han under kaotiske forhold bager chokoladekage til byens gadebørn. Og til slut finder han et fredfyldt paradis på en øde strand ved Stillehavet, hvor han laver verdens enkleste fiskeret, mens bølgerne bruser - opskriften på meningen med livet!

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Vagn hos kiwierne (1:8)
Vagn hos kiwierne (1:8) En rejse til den anden side af kloden - til New Zealand. Natur og mennesker. Adventure og afstressning. Velfærd og velvilje.Vagn oplever kiwiernes hjemland, New Zealand, i en billig, brugt bil, købt via Internettet. Sendt første gang 12.03.01

06:05  

Søren Ryge: Juleroser
Søren Ryge: Juleroser Juleroser, lindetræer, fædreland og påskeliljer. Årets første program fra Søren Ryge har bud til alle, der kan lide det smukke og uforudsigelige. Sendt første gang 29.04.09

06:35  

Havestafetten (11:12)
Havestafetten (11:12) Denne gang er Havestafetten på besøg i tv-værten Felix Smidts kolonihave i Herlev. Felix får besøg af filminstruktør Anne-Grethe Bjarup Riis, som troede hun var stærk men som bliver udfordret af Felix' haveprojekt. Felix har haft kolonihaven siden han var 18, så der er allerede sket en del med huset. Men nu skal der plantes en lang tujahæk, så de Felix og Anne-Grethe skal både fræse, grave gammel hækplanter op, blande ny jord i og ikke mindst sætte de mange tujaer godt på plads. Undervejs bliver der heldigvis tid til en ølpause i det lokale fælleshus. Og ved vejs ende og mange jordsække senere kan Anne-Grethe tage Havestafetten med sig hjem.

07:05  

Danmarks bedste bonderøv (6:8)
Danmarks bedste bonderøv (6:8) Pløjning Der er fem landmænd tilbage i konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Bonderøv og de helt store maskiner er kørt i stilling når landmændene skal dyste i en klassisk landmandsdisciplin; nemlig pløjning. Konkurrencen bliver igen i denne uge afgjort på marginalerne og et ærgerligt taberhold må kæmpe internt i at sætte hegn op. En disciplin der kræver både præcision, tempo og masser råstyrke.

07:45  

Min barndom i voldens skygge
Min barndom i voldens skygge Cecilia er vokset op med angst for at hendes stedfar skulle slå hendes mor ihjel. Nu er moderen død af kræft og Cecilia er 18 år, og skal med hjælp fra de nærmeste voksne stå på egne ben. DR1 har fulgt Cecilia i et år, for at se hvordan hun bliver voksen i voldens skygge. Hvert år overværer godt 33.000 danske børn at deres mor eller far udsættes for vold. Det får ofte store konsekvenser for børnene gennem hele livet. Børn, der overværer vold mod en forælder, har tit samme psykiske reaktionsmønstre, som den der fysisk oplever volden.

08:45  

Kampen for tilværelsen (6:8)
Kampen for tilværelsen (6:8) Norsk dramaserie. (6:16). Tomasz fryser næsten ihjel, men bliver reddet af den synske Anneli, som har sagt, at de kommer til at blive kærester. Vidkun går til lægen Karianne for at blive undersøgt. Han har et kløende utslæt. På jobbet kommer han til at bore en forkert tand, hvorefter han selv besvimer og må hentes af en ambulance. Line og børnene tager til hospitalet og får at vide, at det ikke er sikkert at Vidkun klarer den. Medvirkende: Bartek Kaminski, Ola G. Furuseth, Trine Wiggen, Kjersti Botn Sandal og Nils Jørgen Kaalstad m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

DR2

01:20  

Den sorte snog (1:6)
Den sorte snog (1:6) Ved en fejl kommer hofsnogen Edmund til at hugge hovedet af Englands konge, Richard III. Dermed gør Edmund sin egen far til konge - og sig selv til den mest sleske og kujonagtige prins i Englands historie. Edmund: Rowan Atkinson.

01:55  

Den sorte snog (2:6)
Den sorte snog (2:6) Kong Richard IV drager på korstog mod tyrkerne. I hans fravær bliver kronprins Harry fungerende regent. Prins Edmund, Harrys sleske, udspekulerede lillebror, er ikke tilfreds. Hvordan kan få sin bror vippet af pinden, så han selv kan bliver tronarving? Edmund: Rowan Atkinson.

02:30  

Den sorte snog (3:6)
Den sorte snog (3:6) Prins Edmund, alias Den sorte snog, bliver udnævnt til ærkebiskop. Edmund er dog ikke ligefrem lykkelig over sit nye hverv. Hans forgængere har nemlig alle lidt en tidlig og voldsom død. Hvad kan Edmund gøre for at undgå at lide samme skæbne? Edmund: Rowan Atkinson.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

08:15  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Forholdet til vores kære naboer svenskerne har alle dage været præget af op- og nedture. Tidsmaskinen rejser i denne udgave gennem årtierne og kommer blandt andet forbi en krigserklæring og en flok svenske rockere. Der var en gang hvor en hund var til at holde vagt med og man havde en kat til at fange mus. Sådan er det langt fra i dag. Kæledyrene er blevet en forlænget del af vores personlighed. Tidsmaskinen sætter danskernes efterhånden noget neurotiske forhold til kæledyrene under lup. Sendt første gang 12.11.2006

DR3

00:30  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

01:20  

Verdens bedste fly - DC-10
Verdens bedste fly - DC-10 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Et af amerikanske McDonnell Douglas' DC-10 fly er blevet ombygget, så det kan bruges som brandslukningsfly i forbindelse med de store skovbrande, der kan hærge i USA.

02:10  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:30  

Taler du kropssprog? (4:8)
Taler du kropssprog? (4:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:05  

Vores største dage - Bryllup
Vores største dage - Bryllup I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores bryllup, hvor vi siger ja til hinanden. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Har man altid klippet gommens sokker? Og hvorfor er brudekjolen egentlig hvid? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

00:35  

Renoir
Renoir Den aldrende maler Pierre-Auguste Renoir fyldes med ny livslyst, da den unge Andrée begynder at sidde model for ham. Den rødhårede skønhed bliver den gamle malers muse, og da hans søn Jean vender såret hjem fra krigen, ændres også hans liv af den viljestærke unge kvinde. Jean fortrylles af Andrée, der ansporer den kommende mesterinstruktør til at kaste sig over filmkunsten. Pierre-Auguste Renoir: Michel Bouquet. Andrée Heuschling: Christa Théret. Jean Renoir: Vincent Rottiers. Instruktion: Gilles Bourdos.

02:20  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

03:00  

Paradis: Kærlighed
Paradis: Kærlighed Den midaldrende Teresa tager til Kenya på badeferie. Her hører hun, at de lokale unge mænd er vilde med hvide kvinder - og ikke spor kritiske. Om dagen daser Teresa på stranden. Om natten begynder hun at forlyste sig med unge, sorte mænd. Udnyttelsen er gensidig: Terese og de andre europæiske kvinder søger sex og bekræftelse. Mens de unge mænd beder om penge til stadig flere syge familiemedlemmer... Teresa: Margarete Tiesel. Munga: Peter Kazungu. Teresas veninde: Inge Maux. Instruktion: Ulrich Seidl.

04:55  

Mikrotopia
Mikrotopia Mød en håndfuld mennesker rundt omkring i verden, som har hævet den såkaldte compact living til et helt nyt niveau - og nu i absolut miniformat. Den voksende bevægelse af mikro-beboere indeholder både en stræben efter frihed og en kritik af forbrugersamfundet. Måske er det på tide at stå af ræset, blæse på samfundets normer for arbejde og forbrug, sælge huset og flytte ind i en poncho!

05:50  

Dagens sang: I skovens dybe stille ro
Dagens sang: I skovens dybe stille ro - sunget af et af DR's kor.

05:55  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 04.09.00

06:30  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 2000

07:00  

Hatten rundt (1:12)
Hatten rundt (1:12) Så er der impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

07:30  

Hatten rundt (2:12)
Hatten rundt (2:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

08:30  

Gudstjeneste fra Mariager kirke
Gudstjeneste fra Mariager kirke Sognepræst Stine Tougaard er liturg og prædikant 10. søndag efter trinitatis, hvor Jesus i evangeliet taler kalder templet i Jerusalem for en røverkule. I Mariager kirke er det skik, at menigheden står op under salmesangen der ledes af organist Mikael Ustrup og Klosterkoret. Mariager kirke var oprindeligt bygget som kloster for Birgittinerordnen i sidste halvdel af 1400 tallet. Som en af den tids største kirker i Danmark. Kirken var en lille del af et kloster for både munke og nonner. Klostret er nedlagt i 1700 tallet, men kirken er stadig et imponerende syn. Kirken har skib og to korsarme med store hvælvinger. Herudover er kirken kendt for sit Bernard Aubertin-orgel indsat i 2010. Et orgel med flere tusind piber, bygget efter gamle hævdvundne principper, og uden elektronik af nogen slags.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Skygge: Den sorte jaguar

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (6)
The Next Step III (6) Nye tider

07:00  

Kampen (3)
Kampen (3) Kampen mod wc-køen.

07:05  

Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111)
Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (2)
Freaktown (2) Prinsessen og kraniet

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Jakobs genstart.

08:15  

Dyrs våben: Grib
Dyrs våben: Grib Det er længe siden, at nogen er bukket under af tørst og er døde i den stegende varme. Godt for nogen, ærgerligt for Dødens vogter - vi ser på gribben.

08:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden Dagens dyr er en af nattens dræbere på den afrikanske savanne. Derfor er det svært at finde dyret om dagen. Så Sebastian skal lede godt efter, hvis det skal lykkes ham at finde en leopard.

08:40  

Dansk hulebyg (6:10)
Dansk hulebyg (6:10) Erik er 8 år og bor med sin familie i en ganske almindelig villa med en meget stor busk i haven. En busk som Erik drømmer om at bygge en hule i. En hule han kan klatre i, lege og måske sove i. Hulemester Barlebo fra DANSK HULEBYG kigger forbi og sammen bygger de enbusk-hule i tre etager med skæve hjørner, vilde vinkler og egern-rede på toppen. Kom og vær med.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Supermånen

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den skinnende skal

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Orla Ørred og hans familie skal flytte. Orla synes, det nye sted er kedeligt, indtil han får en ven.

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

06:05  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Talentklubben.

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Borte med blæsten.

06:30  

Mumitroldene (15)
Mumitroldene (15) Teaterhuset

06:42  

Kiwi & Strit (11)
Kiwi & Strit (11) Kiwi og Strit bliver vækket om natten af en ko fra skoven. Koen er vågen om natten og sover om dagen. Kiwi og Strit skal have vendt hans vaner, så de kan få deres nattesøvn....

06:45  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

06:55  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10) Lubins hest

07:20  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

07:35  

F for Får (10)
F for Får (10) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris (21)
Gurli Gris (21) Kæledyrskonkurrencen

07:50  

Gurli Gris (22)
Gurli Gris (22) Spindelvæv

07:55  

Kevin og farfar (1)
Kevin og farfar (1) Sørøverskatten

08:05  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

08:30  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

08:45  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

08:55  

Minisekterne (11)
Minisekterne (11) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:28  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:30  

De britiske antikskatte (3:25)
De britiske antikskatte (3:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

10:30  

Antikkrejlerne (13)
Antikkrejlerne (13) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (14)
Antikkrejlerne med kendisser (14) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:05  

Indvandringens historie (1:6)
Indvandringens historie (1:6) I det første af seks programmer om indvandringen til Danmark møder vi roepolakkerne, det 20. århundredets første gæstearbejdere. De kom som sæsonarbejdere, men endte med at slå sig fast ned på Lolland-Falster, hvor deres efterkommere er blevet danske statsborgere. Polakkerne blev i tusindtal inviteret til Lolland for at tage det arbejde, danskerne ikke selv magtede - hakning af roer. Selv om deres arbejdskraft var uundværlig, blev polakkerne i mange år behandlet så dårligt af danskerne, at Danmark måtte vedtage en beskyttelseslovning. Ellers nægtede polakkerne at komme hertil. Produceret af Express TV-Produktion for DR TV. Sendt første gang 23.03.03

09:45  

Når livet vender (1:8) - den tunge opvækst
Når livet vender (1:8) - den tunge opvækst Johann Neumann har levet et mildest talt begivenhedsrigt liv. Han voksede op i Østrig hos to alkoholiserede forældre, som på grund af hans manglende vækst bl.a. forsøgte at sælge ham til et cirkus. Efter at have tilbragt teenageårene på et bordel i Wien, kom han til Sverige, hvor han senere blev landskendt som "Ipren-manden", efter han medvirkede i en reklamefilm. Johann Neumann har mærket livet, når det gør allermest ondt. I dag er han kommet forbi sorgen og har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Nordvision fra Sverige.

10:15  

Mobbet på arbejdet
Mobbet på arbejdet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

11:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

11:30  

Livet ud ad Landevejen: Knud Romer og Andrea Rebekka Alsted
Livet ud ad Landevejen: Knud Romer og Andrea Rebekka Alsted Forfatter Knud Romer har inviteret sin kone, klassisk violinist Andrea Rebekka Alsted med på en køretur. På turen kommer de ind på, hvorfor de på trods af stor uenighed og en tendens til at diskutere alt, alligevel har holdt sammen i 14 år og fortsat elsker hinanden.

DR3

10:10  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:30  

Taler du kropssprog? (4:8)
Taler du kropssprog? (4:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:55  

Når døde redder liv (1:2)
Når døde redder liv (1:2) I store frysere i en bygning i Liverpool opbevares menneskeknogler, hud, øjne og blodkar. Det lyder som noget fra en gyserfilm, men er i virkeligheden en donerbiobank, der opbevarer menneskeligt biologisk materiale til brug for transplantation. Her møder vi biobankens modige personale, der bl.a. står for at skære donerede kropsdele af afdøde. Og så møder vi en række organmodtagere, hvis liv bliver forbedret og endda reddet takket være biobankens vigtige arbejde.

11:50  

Din kat er afsløret: Kattens sanser
Din kat er afsløret: Kattens sanser Legesyge kæledyr, frygtindgydende krigere eller dødbringende jægere? Millioner af os har katte i hjemmet, men alligevel ved vi forbavsende lidt om dem. Her gør nogle af verdens bedste katteeksperter os klogere på vores pelsede venner - bl.a. hvordan katte oplever verden ved hjælp af deres veludviklede syns-, høre- og lugtesans.

DR K

09:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om sovjetiske kosmonauter i rummet, om en ung trio, der spiller beat - en af dem blev siden særde- les berømt - om sundheds- struttende havregrynsbørn, om ny jazzklub i København og et glimt fra en af de mest kendte danske spillefilm om besættelsen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:55  

Danmark i Den kolde Krig (1:12)
Danmark i Den kolde Krig (1:12) Fem dage i 1962 hvor man frygtede 3. verdenskrig også i Danmark. Førstehåndsberetninger fra danskere der var i centrum for begivenhederne, da russiske krigsskibe sejlede gennem danske farvande lige ud for Langeland. En regering på overarbejde, et dansk skib i skudlinien, et fort i alarmberedskab og en journalist i husarrest er nogen af elementerne i historien om Cuba-krisen, der skulle vise sig at blive kulminationen på den kolde krig. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

10:30  

Guldkorn - Danmark i 1962
Guldkorn - Danmark i 1962 DR's arkiver er en guldgrube af gamle tv-klip. De store historiske øjeblikke har vi set flere gange, men hvad var det der prægede danskernes hverdag i 1960´erne. Vi har været en tur i arkiverne. I 1962 strømmer turisterne til Danmark. De er vilde med det lille eventyrland og kvinderne, der ryger pibe. Det er også året, hvor DR første gang sender live fra en hjerteoperation.

10:50  

Rejsen langs Norges kyst (9:10)
Rejsen langs Norges kyst (9:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langt kysten ved Aust Agder, vi skal runde Lista og Lindenes, og så er der alle perlerne sydpå på vej til Kristiansand. Nordvision fra Norge.

11:30  

Rejsen langs Norges kyst (10:10)
Rejsen langs Norges kyst (10:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Om bord på "Østerøy" forlader vi i dag Kristiansand og sætter kursen mod Lyngør, hvor det 100 år gamle redningsfartøj "Risør 2" ligger klar til at føre os videre til den svenske grænse. På vej dertil skal der fiskes hummere, vi skal se historiske steder og møde nogle af de glade mennesker, der er på ferie. Nordvision fra Norge.

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Ild
Store Nørd: Ild Kåre og Emil ved, at ild kan være vildt farligt. Og hvis en ildebrand først har fået fat, så er der nogle gange ikke andet at gøre end at stå og kigge på, at den brænder ud. Nørderne sætter sig derfor for at bygge et sikkerhedssystem, der kan stoppe en brand, inden den bliver alt for farlig. Men kan et sprinkleranlæg af haveslanger og smeltechokolade hamle op imod meterhøje flammer? www.dr.dk/noerd

09:25  

Don't Try This at Home (6)
Don't Try This at Home (6) Den danske stunt-coordinator Lasse Spang Olsen har børn med sig på arbejde, og de skal se nærmere på, hvordan man arbejder med eksplosioner på film. Børnene skal lære, hvordan man omgås det udstyr der skal til, for at man kan gøre sådan noget uden at komme til skade, og se hvordan man kan snyde med sprængstoffer på film. Børnene skal blandt andet skyde en bil højt op i luften og selv blive sprunget i luften.

09:50  

Asfalt (1)
Asfalt (1) Marius er på ferie i Barcelona med sin ven Hans. Vil det lykkes dem at finde det legendariske skate-spot Magba - og tør Marius skate foran de voksne, lokale skatere?

10:00  

Ultra tørret (6)
Ultra tørret (6) Målmand Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er målmanden Lukas Hradecky fra Brøndby! Han nørder målmands skills, svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv kan redde den afgørende bold! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (6)
Jeg vil være fodboldstjerne (6) Jacob forstuver foden til den første træning i Tyrkiet, og må hen for at få behandling på foden. Anton sidder ved siden af ham imens - for de er gode venner. Men drengene er også konkurrenter, for de spiller nemlig samme plads på banen - så den enes skade kan vise sig at være den andens fordel. Benjamin bliver også skadet, da han spiller kamp, og det ser ikke godt ud for ham!

10:40  

Ultra Angora mix
Ultra Angora mix

10:55  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

11:05  

Kvit eller dobbelt III (6)
Kvit eller dobbelt III (6) Så er det tid til at slå ørerne ud og lytte godt efter, når DR Ultra sender endnu et afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. I aftenens program sidder Elvira i den varme stol, når hun svarer på spørgsmål om Guldhornene. Du skal også møde og krydse fingre for Anton, der synes, at tigre er det sejeste dyr i verden.

11:45  

Pubertetsguiden (6)
Pubertetsguiden (6) I dag bliver det rigtigt pinligt i Pubertetsguiden, når Esther skal igennem Christians store pinlighedstest. I guidens kæreste tag fortælle Nanna og Anton og Julie og Alexander om det at være uvenner, når man er kærester.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så leger Hr. Skæg med balloner og synger om, hvad der er stort og småt og svært at forstå.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at rotter spiser alt? Ta' med Lille Nørd på rotteeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde en rotte, der vil tage opvasken for dem.

10:00  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om fru Snadreands æg.

10:30  

Kaj og Andrea er med i Juhu
Kaj og Andrea er med i Juhu Andrea og Karla er rødt hold, Kaj og Ole er blåt. Hvad ved de om sig selv - og hvem mon vinder? Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard, Christine Schou. Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.

11:00  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

11:15  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (11)
Bonderøven 2014 (11) Sæson 13: Frank plukker kirsebær, henter ler til sin hjemmeproduktion af mursten og lægger et isolerende lag af muslingeskaller i bunden af det nye hus. Frank hører om humlens historie, og den udendørs brusekabine tækkes færdig. sendt første gang 22.10.14

12:30  

Kender du typen? 2012 (12)
Kender du typen? 2012 (12) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau er på besøg hos en perfektionist, der besøgte 13 køkkenfirmaer, inden det perfekte køkken blev fundet. Mon de kan regne ud, hvem der bor i det stilrene hjem på Frederiksberg? Se med i Kender Du Typen? Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 31.10.12

13:10  

Hammerslag 2008 (16)
Hammerslag 2008 (16) På sydspidsen af Rømø. ligger et nybygget, enestående hus. Arkitekten har ladet sig inspirere af en lysestage og vendt op og ned på livet, der skal leves i dette hus. Vi besøger også en lille landejendom ved Løgumkloster med plads til et par heste og nogle får. En ejendom, der er til at betale. Til sidst sætter vi pris på en penthouselejlighed i den tyske kurby Glücksburg, lige uden for Flensborg. Lejligheden vil nok få de fleste til at spærre øjnene op, men hvad skal man give for en luksusejendom på den anden side af grænsen? Sendt første gang 16.12.08

13:40  

Hammerslag 2008 (17)
Hammerslag 2008 (17) Peter Ingemann glemmer alt om finanskrise og stigende renter og serverer et par vaskeægte drømmeboliger. Mæglerne får julelys i øjnene ved mødet med et par usædvanlige ejendomme, der gemmer på adskillige overraskelser og en særlig udfordring i anledning af julen. www.dr.dk/hammerslag

14:10  

Spise med Price - Salat
Spise med Price - Salat Adam og James Price er klar med en helt ny serie "Spise Med Price". Grundet for højt fedtindhold i tidligere programmer har DR's bestyrelse tvunget brødrene til at begynde den nye sæson med et salat-program. Det kommer DR's bestyrelse til at fortryde.

14:40  

Hun så et mord (3)
Hun så et mord (3) Den velhavende Stephen Earl meldes savnet på havet efter en storm. Den lokale sherif beder amatørdetektiven Jessica Fletcher om hjælp, for han tror ikke på, at Earls død var en ulykke. Med Earls død står hans fire døtre nemlig til at arve 100 millioner dollars. Har en af dem taget livet af sin far?

DR2

12:00  

Drømmen om landet (1:8)
Drømmen om landet (1:8) Vi skal for første gang møde fire storbyfamilier, der længe har drømt om at bytte deres stressede liv ud med et harmonisk og roligt liv langt ude på landet. Nu gør de denne drøm til virkelighed, i hvert fald i fem uger af deres sommerferie - men helt ferie bliver det absolut ikke. Familierne skal nemlig overtage den daglige drift af de steder og virksomheder, de flytter ind til. Bliver arbejdsopgaverne for mange? Bliver kulturchokket for stort? Og hvordan bliver det for de enkelte familiemedlemmer at leve så tæt sammen? Nordvision fra Sverige.

13:00  

Min fars liv og død
Min fars liv og død Steve Isaac havde alt at leve for, da han blev diagnosticeret med sygdommen ALS. Han var kun 51 år, da han fik den hjerteskærende besked, at han kun havde få år tilbage at leve i. Sønnen Fraser dokumenterer stilfærdigt og indtrængende Steves og familiens liv med den ubarmhjertige og uhelbredelige sygdom.

13:45  

De utrolige supermennesker - Overnaturlige evner
De utrolige supermennesker - Overnaturlige evner Den engelske skuespiller Simon Farnaby har altid været fascineret af superhelte med overnaturlige kræfter. Nu rejser Simon Jorden rundt og møder en række mennesker, der har der har nogle helt særlige evner. I Kroatien møder han bl.a. en dreng med magnetiske kræfter og i Serbien en mand, der kan lagre elektricitet i sin krop og modstå elektrisk stød.

14:35  

Kampen om strømmen
Kampen om strømmen Den unge elektriker Loha Singh fra Kanpur i Indien lever som en anden Robin Hood af at stjæle elektricitet og levere det til fattige, der ikke kan betale for strømmen, der er uforskammet dyr. Uden hans indsats ville de daglange strømafbrydelser forhindrer boliger, virksomheder og forretninger i at fungere. Problemet er, at energiselskabet kun sender en vis mængde strøm ud, beregnet efter antallet af betalende kunder. Manglen på elektricitet tvinger beboerne til at bruge generatorer med fossile brændstoffer, og det har gjort Kanpur til en af Indiens mest forurenede byer.

DR3

12:45  

Reza og falafelbaren (4:6)
Reza og falafelbaren (4:6) "Jeg hader fysisk arbejde!" Reza fyrer den af i LA, hvor han laver musikvideo med Sivas og hygger sig med vennerne. Han får til gengæld ikke arbejdet meget på falafelbaren. Da han kommer hjem til København, bliver han nødt til at knokle for at få ordnet den food truck hans partner Patrick har købt. Reza hader food trucken og han hader fysisk arbejde, så det går ikke stille for sig.

13:15  

Pranksters Paradise (8)
Pranksters Paradise (8) Kasper, der engang har gået på Valby kokkeskole, bliver sendt i byen for at skaffe en kokkehue. Turen vækker gamle minder i Glostrup-drengen, der dog aldrig kunne se sig selv skrælle kartofler resten af sit liv. Derfor droppede han ud af uddannelsen, for at forfølge drømmen om at blive selvstændig programmør. Med kokkehuen i hus, er gruppen klar til deres næste store prank. I fuld mundering skal Lasse spille kok, Mahmoud tjener og Ziad ejer. Mahmoud skal servere kundernes ordre i miniature format. Mini burgere, mini vandpibe og fadøl. Kunderne er naturligvis ikke imponeret over de små anretninger, og forlanger at få det mad de har bestilt. Ziad bliver tilkaldt og kan godt forstå kundernes reaktion. Han kalder på Kokken Lasse, der har stået for tilberedningen. Lasse bliver fyret på stedet. Spørgsmålet er, hvordan kunderne reagerer på hele optrinnet, og hvordan tager Lasse mon fyringen?

13:30  

Zoo II (1:13)
Zoo II (1:13) Efter en række voldsomme dyreangreb på mennesker i første sæson, undersøger biologen Jackson Oz og hans team, om der er en sammenhæng mellem dyreangrebene og sin afdøde fars teori om en forestående trussel mod menneskeheden. Nu er holdet tilbage i sæson to, hvor journalisten Jamie Campbell fra Jackson Oz' team er blevet angrebet. Desuden har de fundet en leopard, der bærer et DNA, som måske kan være med til at stoppe de dødelige dyreangreb.

14:10  

Extraordinary Measures
Extraordinary Measures John og Aileen Crowleys to yngste børn lider af en uhelbredelig sygdom. John og Aileen får at vide, at børnene har mindre end et år at leve i, men parret vil ikke opgive håbet. John er direktør i en biotekvirksomhed, og i samarbejde med forskeren dr. Stonehill forsøger han at finde en kur, der kan redde hans børns liv. John Crowley: Brendan Fraser. Dr. Stonehill: Harrison Ford. Aileen Crowley: Keri Russell. Instruktion: Tom Vaughan.

DR K

12:10  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) En historisk TV-dokumentar om Danmarks største medicinalvirksomhed Novo Nordisk. Indtil 1923 var det at få sukkersyge en døds-dom. Det blev de sukkersyges redning, at firmaet Nordisk begyndte at lave insulin. To brødre forlod i 1924 Nordisk og startede Novo i en kælder. Et indædt had mellem de to firmaer gjorde, at Danmark blev verdens stærkeste insulinproducent. I dag er ærkerivalerne blevet til et samlet Novo Nordisk. Programmet går tæt på Danmarks kendeste medicinal-virksomhed. Tilrettelæggelse: Thomas Gade og Anette Claudi.

12:50  

Fra baggård til big business (1:5)
Fra baggård til big business (1:5) Han lærte danskerne at rejse. Idéen, der gjorde præsten fra Tjæreborg til charterkonge var rejser, der var så billige, at enhver kunne få råd til en uge under sydens palmer. I de første år var rejsebureauet et chatol i præstegården, men rejserne gik som varmt brød, og da Tjæreborg Rejser var på sit højeste i midten af 70'erne var det blevet Europas største rejseselskab. Men den økonomiske krise i 80'erne sammen med spørgs- målet om, hvem der skulle overtage efter pastor Krogager, sendte Tjæreborg Rejser i armene på ærkerivalen Spies. Tilrettelæggelse: Søs Novella. Sendt første gang 10.11.02

13:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om et voldsomt islandsk vulkanudbrud, om ny dansk færgerute (der er væk for længst), om by- jubilæum i en idyllisk jysk by, om Pavarotti, der siger undskyld, og om John Cleese, der spiller John Cleese i TV- Byen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

14:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om hvad Kristen Poulsgaard mente om Danmarks Radios medarbejdere, om Danmarks første luksustog, med Peter Ustinov, der spiller cello uden cello, og om to unge skuespillere, der betog nationen som globe- trottere. den ene af dem har vi med i studiet her mange år efter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

14:30  

Kampen om Det Hvide Hus: Lincoln vs. Douglas
Kampen om Det Hvide Hus: Lincoln vs. Douglas Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende og dramatiske valgkampe i amerikansk historie. Den amerikanske drøm udspiller sig i særdeleshed under valgkampen i 1860, hvor Abraham Lincoln og Stephen Douglas kæmper om præsidentposten. Arkivfotos, interviews og rekonstruktioner tegner et billede af Abraham Lincolns rejse fra fattigdom til en af historiens største præsidenter.

DR Ultra

12:00  

Benjamin (6)
Benjamin (6) Benjamin er blevet kontaktet af nogle it-folk, der gerne vil lave en hjemmeside om ham - og en quiz hvor fans kan svare på spørgsmål, og få en masse ting at vide om Benjamin. Så i dag skal han til et rigtig forretningsmøde med folkene bag - og Benjamin har sin helt egen mening om, hvordan hjemmesiden skal være.. Senere skal han til sangundervisning med sanglæreren Ulrik - her skal de øve vejrtækning og mavemuskler. Men trods et stramt program slipper han ikke for de huslige pligter og lektier hjemme hos mor..

12:20  

Designpigerne - Outfit of the Day (6)
Designpigerne - Outfit of the Day (6) De to stylister, Nico og Andrés, sætter pigerne på en sidste prøve og kårer vinderen af konkurrencen.

12:35  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:45  

Nicolines Quiz - Bedste venner
Nicolines Quiz - Bedste venner I Nicolines Quiz om bedste venner skal Alexander og William dyste mod Victoria og Malou i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på hvordan man kan se på andre at de er bedste venner og hvordan man kan gå fra at være uvenner til at blive venner igen.

13:00  

Lokummet brænder I (6)
Lokummet brænder I (6) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

13:10  

Adrian & Bendix' Kapowshow I (6)
Adrian & Bendix' Kapowshow I (6) I dag i Kapowshowet kan Adrian og Bendix ikke blive enige om, hvor de skal tage hen på ferie. Adrian vil se den kinesiske mur og Bendix vil til Lalandia. I Benny Bjørns tv-køkken med honning og laks bliver Benny Bjørns tålmodighed sat på en hård prøve, når han skal lave laksesushi . Dagens gæst er hestemusikeren Varde Hanoi, som giver et nummer fra sin nye plade.

13:25  

Emilys madmysterier II Vikingemad
Emilys madmysterier II Vikingemad Vikingemad Emily undrer sig over, om de råvarer vi forbinder med gammel dansk mad, altid har været i Danmark. Men sammen med historiker og arkæolog Vivi går hun på opdagelse i vikingernes verden, og finder ud af at vikingerne på mange måder lagde grunden til vores madkultur.

13:40  

Klassen - Karl under pres (11)
Klassen - Karl under pres (11) Karl gemmer sig for alle på skolen. Han har en hemmelighed, han ikke vil afsløre. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Ældre kærester (16)
Klassen - Ældre kærester (16) Sara er blevet kæreste med Noah fra de ældre klasser. Hun synes, at drengene fra hendes egen klasse er for barnlige Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Danmarks sjoveste barn (6:10)
Danmarks sjoveste barn (6:10) Komikeren Jacob Wilson har lavet masser ikke helt sande nyheder i Live fra Bremen, og det med at lave fis med nyheder er det, som han skal lære Danmarks seks sjoveste børn i denne uge. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie er i DR Byen, hvor de skal lave deres helt egen TV-Avis og forsøge at få selv de kedeligste ting og kedeligste nyhedsværter til at blive sjove.

14:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:35  

Braceface (47)
Braceface (47) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:55  

The Next Step III (6)
The Next Step III (6) Nye tider

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Kyllings country.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Det Kongelige Spektakel kører igennem det halve kongerige - igen! Kong Willy, Rumvæsenet Luni, Kokken Leo, Robotten Dyt og Prinsesse Habibi er omgivet af de dejligste majsmarker - og majs kan bruges til mange ting: Leo foretrækker majs med smør - men de andre vil hellere lave popkorn! Se hvad der sker, når man laver popkorn i en gryde, og glemmer at lægge låg på. Hør Luni synge sangen om den smukke jord - omgivet af 1 million popkorn.

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Et fårehunde forsøg

13:55  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Den unge prins er helt forlibt i den fornemme prinsesse. For at afprøve hendes karakter, bliver han ansat som svinedreng .... men hvad mon der sker, når prinsessen lærer svinedrengens ægte identitet at kende?

DR1

15:25  

Blindt spor II (3:6)
Blindt spor II (3:6) Catherine er under pres. Hendes søster er faldet af vandvognen med et brag, og hendes chef opfordrer hende til at gå på tidlig pension. Samtidig har seksualforbryderen og morderen Tommy Lee Royce ikke opgivet at gøre Catherines liv til et helvede. Catherines kollega John har sine egne problemer at slås med. Og han får sved på panden, da et nyt lig bliver fundet.

16:15  

Blindt spor II (4:6)
Blindt spor II (4:6) Catherine og hendes kolleger anholder en mistænkt i sagen om de brutale kvindemord. Samtidig afslører en fødselsdagsgave til Catherines barnebarn, at seksualforbryderen og morderen Tommy Lee Royce har lange fangarme.

17:05  

En ny begyndelse (2)
En ny begyndelse (2) I 1953 er sygeplejersken Sarah vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods. Men modsat resten af familien har matriarken Elizabeth Bligh ikke taget imod Sarah med åbne arme. Hun er sikker på, at Sarah har en hemmelighed - og hun skal nok finde af ud, hvad den går ud på!

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Fedt, Fup og Flæskesteg (6)
Fedt, Fup og Flæskesteg (6) Mange tror, de køber ægte madvarer i supermarkederne. Men gør vi det? Eller er industrien blevet så god til at sminke maden med aromaer, fyldstoffer og tilsætningsstoffer, at vi knap kan se og smage forskel? Thomas og Kurt tager på opdagelse, for at finde ud af hvilke trylletricks industrien bruger. Og Kurt bliver ikke glad, da han opdager, at sorte oliven ikke er sorte, bearnaise ikke indeholder æg og smør og røgede mandler ikke er røgede. Sendt første gang 11.12.11

15:55  

Fedt, Fup og Flæskesteg (7)
Fedt, Fup og Flæskesteg (7) Nu har vi fået en skat på mættet fedt, fordi mættet fedt er usundt og skyld i fedme og hjertekarsygdomme. Umættet fedt er til gengæld meget sundere. Men passer det? Eller er der begået et justitsmord på mættet fedt? Hvad hvis andre fedttyper - som f.eks. dem i chips - er værre end vi troede? Thomas og Kurt får også checket deres eget kropsfedt med blodprøver og fedtscanner - og begge får sig en ubehagelig overraskelse. Sendt første gang 18.12.11

16:30  

Udkantsmæglerne (1:8)
Udkantsmæglerne (1:8) Dansk reportageserie fra 2016 Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som forsøger at holde modet oppe og kæmper for at tiltrække nye købere til provinsen og dermed undgå tvangsauktioner. I Mariagerfjord kommune åbner ejendomsmægler Tom Pedersen en iscafé sammen med sin kone for at holde skindet på næsen. På Langeland har den 80 årige Frede Volf Sørensen en drøm om at lave området om til pensionisternes nye Florida og på Mors kører ejendomsmægler Anja Hensberg ud til kunderne i sin autocamper for at spare på kontorudgifterne. Sendt første gang 17.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:50  

Ice Road Truckers X (9:10)
Ice Road Truckers X (9:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

16:35  

Ekstreme præstationer: MMA
Ekstreme præstationer: MMA Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. På bare to uger skal han her træne sin krop op til kampsport i form af en vaskeægte MMA-kamp!

17:20  

Verdens bedste fly - DC-10
Verdens bedste fly - DC-10 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Et af amerikanske McDonnell Douglas' DC-10 fly er blevet ombygget, så det kan bruges som brandslukningsfly i forbindelse med de store skovbrande, der kan hærge i USA.

DR K

15:10  

Kampen om Det Hvide Hus: Truman vs. Dewey
Kampen om Det Hvide Hus: Truman vs. Dewey Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende valgkampe i amerikansk historie. Under valgkampen i 1948 går meningsmålingerne imod Harry Truman. Han er langt bagefter sin modstander, Thomas Dewey. Derfor rejser han land og rige rundt i tog for at flytte nogle af de amerikanske stemmer. Arkivfotos, interviews og rekonstruktioner tegner et billede af en uforudsigelig kamp om magten.

15:50  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (4:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (4:6) Anna Sophie Reventlow er indtil videre den eneste danske dronning med ikke-fyrsteligt blod. Hun blev gift først til venstre hånd og så til højre hånd med Frederik 4. I århundrede har danske konger åbenlyst praktiseret utroskab, endda bigami. Foreteelser såkaldt almindelige mennesker kunne få dødsstraf for. I dette program drager Liv Thomsen til et par af de slotte, hvor Anne Sophie i 1700 tallet levede et hofliv i sus og dus. Men hun besøger også krypten under Holmens Kirke. Her er der spor af et par af de mange børn kongeparret fik - og som alle døde som små. Guds straf, efter Anne Sophies mening, som endte sit liv udstødt og plaget af anger og ensomhed. Sendt første gang 25.01.12

16:30  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6) Hendes historie er en ægte askepotfortælling om den smukke prinsesse der blev gift med den fattige prins og vandt det halve kongerige. På sin rejse i sporet på denne smukke og dannede dronning Louise støder Liv Thomsen på en anden og langt mere kontroversiel Louise: Louise Rasmussen, kendt som grevinde Danner, gift med Frederik den 7. De to Louise'r kunne ikke fordrage hinanden. Deres uvenskab handlede om kongelighed, klassekamp og kvindebilleder. Og er en del af en større fortælling om 1800 tallet, hvor Danmark gennemlever en forrygende udvikling fra enevælde til demokrati. Fra guldalder til klunketid. Sendt første gang 01.02.12

17:10  

Historiequizzen: Jagt og fritid (4:10)
Historiequizzen: Jagt og fritid (4:10) Emnet er Jagt og Fritid og Historiequizzen har samlet våben på Tøjhusmuseets lagre.

17:40  

Historiequizzen: Kroppen (5:10)
Historiequizzen: Kroppen (5:10) Historiequizzen går løs på Kroppen som emne.

DR Ultra

15:15  

Thunderbirds (16)
Thunderbirds (16) Sammenbrud

15:40  

Freaktown (24)
Freaktown (24) Skolen for magi

15:50  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey.

16:10  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

16:35  

Junglebanden
Junglebanden Stjernestenen

16:45  

Junglebanden
Junglebanden Junglebanden bag rattet

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Sam & Cat I (16)
Sam & Cat I (16) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:40  

Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111)
Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

17:50  

Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112)
Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (37)
Mumitroldene (37) Hattifnatterne angriber

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Pjuskede fjer

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Vamse-babysitting

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Snemanden Kulle

15:40  

Gurli Gris (19)
Gurli Gris (19) Gustavs nye dinosaur

15:45  

Gurli Gris (20)
Gurli Gris (20) Bedstefar Gris tog klarer skærene

15:50  

Chuggington
Chuggington Stop, Koko, stop!

16:00  

Chuggington
Chuggington Koko stikker af

16:10  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

16:15  

Mashas eventyr (9)
Mashas eventyr (9) Snejomfruen

16:20  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35) Kugleskør med kroket

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

17:30  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Sikke noget (hunde)lort Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:55  

Hanna og Rally
Hanna og Rally

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt får Jette Skov travlt, når der skal syes flere hundrede sadelbetræk til et event. På nedbrydningspladsen i Skave kommer Steen Madsen og medarbejderne på arbejde, da nogle reserverede varer er væk. Og så giver Johnny Haugaard sig i kast med en lidt anderledes form for renovering af sit gæstetoilet.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (2:8)
Sporløs (2:8) 31-årige Marianne er adopteret til Danmark fra Ungarn. Hele sit liv har hun kæmpet med fysiske og psykiske ar fra sin tid i Ungarn. Men på trods af, at hun var der i fem år inden adoptionen, kan hun intet huske. Hun har brug for at kende sandheden om tiden i sit fødeland, også selvom hun ved, at sandheden kan være barsk. Hun tager derfor tilbage til Ungarn i håbet om at finde sin biologiske mor og få svar på, hvad der egentlig skete dengang.

20:45  

Sygeplejerskerne (2)
Sygeplejerskerne (2) De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. Malin får travlt, da en pige, der viser symptomer på forgiftning, bliver indlagt. Imens befinder Julia sig midt i et trekantsdrama, da en beruset kvinde, kvindens mand og kvindens elsker har brug for pleje efter et slagsmål.

DR2

18:30  

DR2 Live: Solformørkelse
DR2 Live: Solformørkelse

20:00  

Mobbet på nettet
Mobbet på nettet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

20:45  

Hængt ud på nettet
Hængt ud på nettet Op mod hver femte mellem ni og 16 år har oplevet at modtage hadebeskeder eller blive hængt ud på de sociale medier. Ofte kommer beskederne fra anonyme profiler og efterlader offeret, uden chancer for at finde ud af hvem eller hvor mange, der er involveret. Vært Michael Jeppesen undersøger konsekvenserne for dem det går ud over og opsøger dem, der står bag.

DR3

18:10  

Joe Tech - Færdigretten (7:8)
Joe Tech - Færdigretten (7:8) Joe får en sidste chance af Ali til at bevise hvad han dur til. Men endnu engang fejler varevognen når han har allermest brug for den.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Byen er ramt af en hedebølge. For at få råd til et aircondition-anlæg melder Peter familiens sarkastiske hund, Brian, til et hundeshow med store pengepræmier. Men Brian skaber skandale, da han nægter at fornedre sig selv ved at tigge om en godbid. Brians forsøg på at stå fast på sine borgerrettigheder bliver starten på en social deroute, og snart ender han på dødsgangen på et hundehjem.

19:35  

Family Guy
Family Guy Lois' stenrige tante falder død om på familien Griffins dørtrin. Lois arver hendes gigantiske, luksuriøse sommerresidens. Pludselig er familien stinkende rig, men platte Peter har visse problemer med at begå sig i de bedre kredse.

20:00  

Underverdenens købmænd: Medicin
Underverdenens købmænd: Medicin Falske lægemidler er trængt ind i verdens medicinforsyning. I udviklingslandene menes op mod 1/3 af alle lægemidler at være falske. Velkommen til historien om sortbørsmarkedet for medicin. Den britiske journalist Nelufar Hedayat rejser her kloden rundt for at undersøge den ulovlige handel, der foregår med stoffer, eksotiske dyr, sex, organer og så videre rundt omkring i verden.

20:45  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mongoliet, der forsøger med at finde sin identitet godt 25 år efter, de blev fri af Sovjetunionen. I hovedstaden Ulan Bator møder Kemp en gruppe mongolske nationalister, der bærer hagekors og fejrer Hitlers fødselsdag - alt sammen for at værne om landets interesser og racerenhed.

DR K

18:10  

Historien om De Sorte Pantere (1:2)
Historien om De Sorte Pantere (1:2) Få historien om aktivistgruppen 'Black Panther Party', der kæmpede for sortes rettigheder i 60'erne og 70'erne i USA. 'Panteren' blev symbol på beskyttelsen af sorte bydele, hvor politiet blev anklaget for at anvende racistiske metoder. Bevæbnede 'pantere' mødte derfor ofte op i deres læderjakker for at sikre, at anholdelserne forløb retfærdigt. Deres ofte kontroversielle metoder var der dog delte meninger omkring.

19:05  

Neandertalernes dommedag (2:2)
Neandertalernes dommedag (2:2) Neandertalerne er nogle af menneskets nærmeste slægtninge. De uddøde for mellem 30.000-40.000 år siden. Neandertalmennesket er opkaldt efter fundstedet af det første neandertalskelet, dalen Neander Thal ved Düsseldorf i Tyskland. Men hvad blev der af dem? Her tager en gruppe forskere et kig på, om udryddelsen af neandertalere havde noget at gøre med udbruddet fra en supervulkan. Hvis ja, kan det så finde sted igen og forekomme for os mennesker?

19:55  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

20:00  

Oldtidens Grækenland (1:3)
Oldtidens Grækenland (1:3) Historikeren Michael Scott rejser til Athen for at undersøge dramaets og teatrets vugge i oldtidens Grækenland fra det 6. århundrede f.v.t til det 2. århundrede efter. Skuespillene skulle fra begyndelsen mere end at underholde. De var reaktioner på virkelige begivenheder, der var en drivende kraft i historierne - og de var dybt forbundet med det athenske demokrati. Faktisk er historien om teatret også historien om bystaten Athen.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

The Next Step III (6)
The Next Step III (6) Nye tider

18:30  

Designpigerne - Outfit of the Day (3)
Designpigerne - Outfit of the Day (3) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at give en skuespillers gamle tøj nyt liv.

18:40  

Designpigerne - Outfit of the Day (4)
Designpigerne - Outfit of the Day (4) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et outfit til en kendt youtuber.

19:00  

Alien surfer girls (5)
Alien surfer girls (5) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:20  

Wolfblood II (5)
Wolfblood II (5)

19:45  

Limbo I (9)
Limbo I (9) Det er Asks fødselsdag. Boye, Louise og Naya vil arrangere et surprise party for ham. Louises mor afslører at Louise har stjålet en masse ting og tvinger hende til at aflevere det hele. Boye synes ikke at hans far tager ansvar for forretningen, men faren påstår som sædvanlig at alt er fint. Boye tvivler. Nogen har set Ask lave graffiti, så hans mor skal betale for at fjerne det. Hvordan skal hun få penge til det? Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:15  

KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3)
KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3) Jagten fortsætter efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Denne gang i kategorien BYG, og Sofie har nu inviteret fire hamrende dygtige og bygge-glade børn i studiet. De skal henover tre dage dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen i kategorien BYG. Deltagerne har glædet sig meget til dag 1 og til at vise, hvor fikse de er til at bygge løs med bl.a. hammer og limpistol.

20:45  

Backstage I (1)
Backstage I (1) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke er blevet smidt ud af ungdomsklubben og er nødt til at tage med sin far på arbejde. Hun får en hård velkomst af Sky, mens Noah øjeblikkeligt falder for hende. Claydermann beslutter sig for at mobbe den nye læge Sammy, så det er op til Noah at få alle til at blive gode venner.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (11)
F for Får (11) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (12)
F for Får (12) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule. Tegnefilm.

18:30  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

18:45  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

19:00  

Kanonkongen Freja 1:8
Kanonkongen Freja 1:8 Kanonkongen Freja afsnit 1. Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

19:20  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

19:30  

Thunderbirds (24)
Thunderbirds (24) Kaos i luften

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Der er krybbespil i kirken. Lillefinger spiller Jesusbarnet og Myren Jomfru Maria.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (22): Spekulanterne
Kriminalkommissær Barnaby (22): Spekulanterne "Spekulanterne". De fem kvindelige medlemmer af landsbyen Midsomer Markets Læseklub kan andet og mere end at læse bøger. I virkeligheden er Læseklubben nemlig en investeringsklub, der i al hemmelighed - og med bemærkelsesværdigt held - spekulerer på børsen. Da Læseklubbens formand findes myrdet, er Barnaby overbevist om, at mordet er forbundet med klubbens aktiviteter - men hvordan?

DR2

21:30  

Asger og de nye danskere (6:6)
Asger og de nye danskere (6:6) Asger Aamunds integrationsprojekt slutter snart og de sidste tråde skal samles op. Asger Aamund tager med den eritreanske flygtning Abel på jobcenteret i et forsøg på at sikre Abel et svejsekursus, der skal skaffe ham et rigtigt job. Iranske Stella flytter væk fra krisecentret, men kæmper stadig for at opbygge sit netværk. Og den syriske og muslimske flygtning Mohammad får chancen for at komme i praktik på et fint hotel, hvis han kan overvinde sin modstand mod alkohol og svinekød. Imens opsøger Asger Aamund den tidligere radikale udenrigsminister, Martin Lidegaard, fordi de Radikale - efter Asger Aamunds mening, bærer et stort ansvar for den mislykkede integration. Sendt først gang 09.05.2016

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

The Trip to Italy (4:6)
The Trip to Italy (4:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

23:35  

Når kvinder dræber - Jennifer Mee
Når kvinder dræber - Jennifer Mee I 2010 bliver Jennifer Mee arresteret sammen med sine to roommates. De dømmes alle tre for skudmordet på Shannon Griffin. Selvom Jennifer Mee hverken affyrede de dødelige skud eller var på gerningsstedet, blev hun idømt livstid ved Floridas domstole, fordi hun var med til at planlægge mødet med den dræbte. Hvordan kom Jennifer Mee, som hele Amerika kendte som den uskyldige 'Hiccup Girl' år forinden, hvor hun led af vedvarende hikke, så galt afsted?

DR3

21:30  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

22:00  

Transsiberian
Transsiberian Ægteparret Roy og Jessie beslutter at tage med den transsibiriske jernbane fra Beijing til Moskva. Det bliver en uforglemmelig rejse - men ikke helt på den måde, som Roy og Jessie håber. På toget møder de et ungt par, som måske ikke er helt så almindelige, som de giver sig ud for at være. Og snart havner Roy og Jessie i et livsfarligt spil, der involverer både narkosmuglere og det russiske politi. Roy: Woody Harrelson. Jessie: Emily Mortimer. Grinko: Ben Kingsley. Instruktion: Brad Anderson.

23:45  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:00  

Historien om De Sorte Pantere (2:2)
Historien om De Sorte Pantere (2:2) Få historien om aktivistgruppen 'Black Panther Party', der kæmpede for sortes rettigheder i 60'erne og 70'erne i USA. 'Panteren' blev symbol på beskyttelsen af sorte bydele, hvor politiet blev anklaget for at anvende racistiske metoder. Bevæbnede 'pantere' mødte derfor ofte op i deres læderjakker for at sikre, at anholdelserne forløb retfærdigt. Deres ofte kontroversielle metoder var der dog delte meninger omkring.

21:55  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (1:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (1:5) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

22:50  

Genierne: Edison vs. Tesla
Genierne: Edison vs. Tesla Se historien om de mænd og kvinder som gennem opfindsomhed og nyskabelse ændrede den måde, vi lever på. Dyk med ned i den store krig om at forsyne verden med elektricitet, der blev udkæmpet af Thomas Edison og Nikola Tesla.

23:35  

Apollo 13: Set indefra
Apollo 13: Set indefra Dette er historien om, hvordan opfindsomhed overvandt modgang i en historisk redningsaktion. 320.000 kilometer fra jorden eksploderer dele af Apollo 13's skrog og ødelægger ilt-, styre og strømsystemer, hvilket efterlader tre mennesker strandet i rummet. Her afslører Apollo 13's astraunauter og flyveledere, hvor tæt de var på katastrofen den 13. april 1970.

DR Ultra

21:00  

Backstage I (2)
Backstage I (2) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Claydermann er I drillehumør. Han driller Ulrikke og Noah, med at de er kærester. Og da hans gamle rival Bosse Poulsen dukker op, får han Max til at mobbe Bosse. Men selv Max har en grænse for, hvad han vil være med til - og børnene får taget hævn over de voksne.

21:15  

Max pinlig (7)
Max pinlig (7) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

21:57  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:10  

Mistænkt 3 (1:2)
Mistænkt 3 (1:2) Natten før kriminalinspektør Jane Tennison starter i sin nye stilling som chef for sædelighedspolitiet, går den transseksuelle cabaretsanger Vera Reynolds' lejlighed op i flammer. I lejligheden finder politiet det forkullede lig af en 17-årig trækkerdreng. Sædelighedspoliti eller ej - Jane må endnu engang lede efterforskningen af en mordsag. Jane Tennison: Helen Mirren. Otley: Tom Bell. Jackson: David Thewlis. Instruktion: David Drury.

01:55  

Kampen for tilværelsen II (1:8)
Kampen for tilværelsen II (1:8) Norsk dramaserie. (9:16). Den polske akademiker Tomasz leder stadig efter sin ukendte far i Norge. Nu skal han selv være far - Anneli er gravid. Hugo og Suzy har dårlig samvittighed, fordi de ikke savner Karianne så meget som de måske burde. Der skal ansættes en ny vicevært i hagebyen, og bestyrelsen ser sit snit til samtidig at leve op til målet om multikulturel integrering. Medvirkende: Bartek Kaminski, Kjersti Botn Sandal, Mads Ousdal, Tone Beate Mostraum og Øystein Røger m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:40  

Spooks (45)
Spooks (45) MI5 får ordre på at beskytte serberen Grecic, inden han sendes til Haag, hvor han skal vidne mod krigsforbryderen Tezlia. Tezlia har farlige venner, der ønsker Grecic død - deriblandt den tidligere MI6-agent Richard Dempsey. Adam, Zaf og Jo får ordre på at likvidere Dempsey, men for Adam er det en følelsesmæssig kompliceret sag. Han og Dempsey var nære venner, indtil Dempsey forrådte Adam under en mission. Uegnet for børn.

03:30  

Hammerslag 2008 (16)
Hammerslag 2008 (16) På sydspidsen af Rømø. ligger et nybygget, enestående hus. Arkitekten har ladet sig inspirere af en lysestage og vendt op og ned på livet, der skal leves i dette hus. Vi besøger også en lille landejendom ved Løgumkloster med plads til et par heste og nogle får. En ejendom, der er til at betale. Til sidst sætter vi pris på en penthouselejlighed i den tyske kurby Glücksburg, lige uden for Flensborg. Lejligheden vil nok få de fleste til at spærre øjnene op, men hvad skal man give for en luksusejendom på den anden side af grænsen? Sendt første gang 16.12.08

DR2

00:20  

Overklassens sexorgier
Overklassens sexorgier Et meget støjende menneskeligt puslespil. Sådan beskriver en af arrangørerne de sexorgier, hun lever af at planlægge, og som bliver mere og mere udbredte i Storbritannien. Orgierne er eksklusive og foregår i det skjulte, men for første gang får vi her et kig ind i den hemmelige verden fyldt med lidenskab og sex. De maskeklædte gæster fortæller, hvordan de får lov til at udtrykke og udforske deres seksualitet iblandt mange andre mennesker, og arrangørerne viser rundt i de huse, hvor de eftertragtede orgier finder sted.

01:10  

USA's vilde vesten: De lovløse (5:8)
USA's vilde vesten: De lovløse (5:8) Guldet vælter frem i Dakota i Amerika. Og flere millioner strømmer til landet for at prøve lykken som guldgravere i slutningen af 1800-tallet. Et andet sted i landet vokser Billy the Kid op. Han bruger sin pistol til at tilegne sig alt, hvad han vil have. Enhver er sin egen lykkes smed. Alt imens kæmper Sioux-indianerne en hård kamp for at overleve efter at have overgivet sig til det amerikanske militær.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Mysteriet om de forsvundne børn
Mysteriet om de forsvundne børn Som børn hørte Joshua Zeman og Barbara Brancaccio ofte legenden om Cropsey, en undsluppen mentalpatient, der bortførte børn på Staten Island. Men sommeren 1987 da den 12-årige Jennifer Schweiger forsvandt sporløst fra Staten Island, stod det klart, at vandrehistorien kunne være sand. Nu som voksne har Joshua og Barbara lavet en film om Cropsey, som dykker ned i mysteriet om Jennifer og fire andre savnede børn.

01:25  

Gift ved første blik USA III (1:15)
Gift ved første blik USA III (1:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter forsøger at sammensætte tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Vil det lykkes at finde tre mulige ægtepar blandt de 20.000 singler, som har ansøgt om at være en del af eksperimentet?

02:10  

Taler du kropssprog? (5:8)
Taler du kropssprog? (5:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:30  

Taler du kropssprog? (6:8)
Taler du kropssprog? (6:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:25  

Petra - den glemte by af sten
Petra - den glemte by af sten For mere end 2.000 år siden rejste en blomstrende by sig midt i ørkenen i det, der i dag er Jordan. Petra lå på en travl handelserute og blev bygget af velhavende købmænd. Byen osede af rigdom og kultur, hvad der ses i de smukt udsmykkede templer, der er hugget direkte ud af den rosenrøde klippe, og et genialt vandingssystem til vinmarker, badehuse og fontæner. Omkring 1000 år senere ødelagde et voldsomt jordskælv både byen og handelsruterne, og byen sank ned i glemsel.

01:15  

Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4)
Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4) Med hjælp fra venner, familie og hidtil ukendte optagelser tegner instruktøren Alex Gibney et portræt af den legendariske, amerikanske crooner og jazzsanger, Frank Sinatras, liv og karriere. I 1971 holdt Frank Sinatra et brag af en afskedskoncert - og det blev han stort set ved med indtil kort før sin død som 82-årig i 1998.

02:15  

Den glade giver: Portræt af Knud W. Jensen
Den glade giver: Portræt af Knud W. Jensen Portræt af Knud W. Jensen, Louisianas skaber, som døde i december måned. Knud W. Jensen brugte det meste af sit liv og alle sine penge på at skabe Danmarks internationale museum for moderne kunst, Louisiana i Humlebæk, som er kendt over hele verden. Her fortæller han om sit liv og om arbejdet med sin sidste store udstilling "De glade givere", om de store danske personligheder der støttede dansk kunst. Knud W. Jensen var trods sine 84 år lige til det sidste meget aktiv, selv om han formelt havde trukket sig tilbage fra Louisianas ledelse. Tilrettelæggelse: Karen Fougner.

03:05  

Danske drømme (5:10)
Danske drømme (5:10) Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0818215445