Mariager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 1. april 2019

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 1. april 2019

DR1

00:25  

Lewis: Den sande barmhjertighed
Lewis: Den sande barmhjertighed En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Emma Golding: Daisy Lewis. Instruktion: Bille Eltringham.

02:00  

Hercule Poirot (20)
Hercule Poirot (20) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Vestens Stjerne". To diamanter forsvinder på mystisk vis - er de stjålet eller bare blevet væk?

02:50  

Bonderøven 2011 (18)
Bonderøven 2011 (18) Kastanjegårdens tærskeværk har været på arbejde, så kornsækkene er fyldt godt op. I dag skal den sidste havre tærskes. Frank trækker gederne, koen og kalvene indenfor i den nyrenoverede stald, men det bliver en kortvarig glæde for tyrekalven Manfred - han skal nemlig slagtes. Sendt første gang 01.11.11

03:20  

Et glimt af Danmark II (5)
Et glimt af Danmark II (5) I denne uge er Sisse Fisker taget til en by i Danmark hvor klimaet er i fokus. Hun tager blandt andet livsstilseksperterne Julia Lahme og Lars Aarup med til et plusenergihus, hvor der i stedet for et girokort kommer en check, når elforbruget er gjort op. Spørgsmålet er, om det er nok til, at eksperterne hver især kan gætte i hvilken by de er landet?

03:50  

Skattejægerne
Skattejægerne Vorbasse Marked har en særlig plads i Søren Sørensens hjerte. Og han har taget både nyere brugte og klassiske veteranbiler med - samt en god portion salgsteknik. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har tomme hylder hjemme i butikken efter en god sæson, så de er taget på jagt efter nye gamle skatte i det østjyske. Lasse Petersen har fået en meget sjælden samling fajance til salg. Og trods svimlende priser på de skrøbelige genstande, så har han et par yderst interesserede kunder.

04:20  

Antikduellen (9:30)
Antikduellen (9:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Hørsholm og omegn. Sendt første gang 09.05.13

05:25  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

Frilandshaven (6:8)
Frilandshaven (6:8) Ærtecreme, rygeost og rødbedespirer er nogle af de ting, Anne Hjernøe kommer i sin udgave af rejecocktailen. Udover at dyrke grøntsager i sit rejecocktailbed dyrker Jørgen Skouboe spiselige svampe på halmballer. Sendt første gang 22.06.08

06:00  

Business på Bryllupsøen (3:3)
Business på Bryllupsøen (3:3) På Ærø har befolkningen fundet sammen om en ganske særlig niche. Med kommunen og 14 bryllupsarrangører i front vies hvert år 2500 par fra hele verden. I dag skal bryllupsarrangøren Louise indfri de tårnhøje forventninger fra et ungt par, som er kommet helt fra USA for at få deres drømmebryllup. Men Louise kommer på hårdt arbejde, for pludselig truer et storstilet orienteringsløb med at spolere den udendørs vielse, som helst skulle emme af ro og romantik. På Rådhuset kan et tysk par med hjælp fra bryllupsarrangørerne Leslie og Ruth endelig give hinanden deres ja. Endelig inviterer turistchefen Carl til indvielse af øens nye bryllupsminde. Velkommen til Business på Bryllupsøen.

06:30  

Søren Ryge: Gensyn med Hans Henning
Søren Ryge: Gensyn med Hans Henning Hans mor hed Ketty og var bondekone samt oldfrue på Trudsholm. Hans Henning hjalp til. Hende lavede vi flere programmer med, men hun døde i 2015. Nu er Hans Henning alene på gården, og vi har besøgt ham - den 60-årige ungkarl, der fortsætter sit flittige liv på den gamle gård nøjagtig som altid.

06:55  

Jagten på det vilde vejr (1:4)
Jagten på det vilde vejr (1:4) I "Jagten på det vilde vejr" tager vejrværten Mikkel Fønsskov seerne med på en rejse for at opleve vejret, når det er helt vildt. Det første program handler om ekstrem varme. Mikkel sætter kursen imod Californien, der er midt i den værste tørke i 500 år, han kommer helt tæt på Sveriges værste skovbrand i nyere tid og oplever på egen krop, hvordan en af Europas gletsjere smelter under fødderne.

07:40  

Made in Denmark (5:8)
Made in Denmark (5:8) I "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Denne gang er det lædermanden Claus, der er ugens læremester. Han tager imod de seks andre kunsthåndværkere i sit charmerende værksted i Helsingør. Deltagerne bliver kastet ud i det nye materiale, hvor de både lærer at skære, sy og nitte.

08:25  

Brandmænd - Skulder ved skulder (4:6)
Brandmænd - Skulder ved skulder (4:6) Brandmændenes arbejde består i andet end at slukke ildebrande. I Taastrup gør de meget ud af at få et godt forhold til kvarterets børn og unge - så de bliver presset, både fysisk og psykisk. En gaseksplosion har jævnet et hus med jorden. Husets beboer er savnet og Bo fra Århus må af sted for at assistere hundepatruljen med eftersøgningen. I Randers er brandmændene kaldt ud til en drukneulykke. Men de har ikke heldet med sig og mistænker en gammel kending.

08:55  

Andesbjergenes vilde dyreliv (3:3)
Andesbjergenes vilde dyreliv (3:3) Andesbjergene er verdens længste og yngste bjergkæde. De 7.000 kilometer langs Sydamerikas vestkyst kan prale med en mangfoldighed af natur som udslukte vulkaner, frodige skove, gletsjere, golde ørkner, bjergsøer, solsvedne enge og blændende hvide saltsøer. Syd på forsøger en pumahun at opfostre sine unger i et barskt klima omgivet af gletsjere og mægtige bjergtoppe, mens en darwin bille i en regnskov kæmper om en mage. Og forbløffende nok kan man her finde træer, der har overlevet dinosaurerne, ja nogle er ældre end bjergene selv!

DR2

00:15  

Clement i Storbritannien (1:3) - Det splittede Europa
Clement i Storbritannien (1:3) - Det splittede Europa Det kom som et chok, da briterne i 2016 valgte at forlade EU. Brexit er ifærd med at forandre både Europa og Storbritannien. I denne serie spørger Clement Kjersgaard: Hvorfor skete det? Og hvad sker der nu? Svarene søger Clement hos vælgere, politikere og eksperter. Over tre afsnit rejser han via Bruxelles til London, byen Sunderland, hvor flertallet var for Brexit og endelig til Edinburgh i Skotland, hvor flertallet helst vil blive i Unionen.

00:45  

Velkommen til Villefranche (8:8)
Velkommen til Villefranche (8:8) Endelig lykkes det Laurène at komme tæt på den usynlige fjende, hun har jagtet i årevis.

01:45  

Lockerbie - jagten på min brors morder
Lockerbie - jagten på min brors morder I sommeren 2011, da den libyske revolution og en række vestlige bombetogter havde tvunget den libyske diktator Gadaffi fra magten, forlod Ken Dornstein sin kone og to små børn for at tage til Libyen for at finde de mænd, der myrdede hans bror, der for 25 år siden var passager på det Pan Am fly, der blev sprængt i luften over den skotske by Lockerbie. Sagen har hvilet tungt på skuldrene af både FBI og det skotske politi og har været en af historiens største uopklarede terrorsager - indtil nu!

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Flodmonstre VI (2:6)
Flodmonstre VI (2:6) Den eventyrlystne ekstremfisker Jeremy Wade begiver sig ud på endnu et nervepirrende eventyr i Amazonas. Her vil han forsøge at finde frem til et undervandsmonster, der efter sigende har flere mord på samvittigheden og står bag mystiske forsvindinger ved byen Porto de Moz i Brasilien.

01:50  

På vinger over - Asien og Australien
På vinger over - Asien og Australien Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Mens jomfrutranerne smutter en farlig vej ind og ud mellem bjergpassene i Himalaya på vej til Indien, foretrækker gæssene den direkte rute adskillige kilometer over dem. I Rajastan holder gribbene øje med jagende tigre i håb om et hurtigt måltid. Dværgpapegøjer kigger ind til Sydney, og i Japan danser janpanske traner yndefuldt i sneen.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:50  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:25  

Wild Mouse
Wild Mouse Georg har været musikanmelder i 25 år. Han er en institution på sin avis, mener han i hvert fald selv, og han tager det ilde op, da han bliver fyret. Georg fortæller ikke sin kone, at han har mistet sit job. I stedet begynder han en række små hævnakter mod sin tidligere chef. Hævnakterne eskalerer, og snart kommer Georgs ellers så stilfærdige, småborgerlige liv helt ud af kontrol. Medvirkende: Josef Hader, Pia Hierzegger, Jörg Hartmann m.fl. Instruktion: Josef Hader.

02:05  

Monty Python's Flying Circus (39)
Monty Python's Flying Circus (39) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

02:30  

Monty Python's Flying Circus (40)
Monty Python's Flying Circus (40) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

03:00  

Lørdagshjørnet - Marty Feldman
Lørdagshjørnet - Marty Feldman The Saturday Corner foregår i aften på engelsk når Henrik Iversen har besøg af den engelske crazy komiker, Marty Feldman. Sendt første gang 10.12.77.

04:00  

24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival
24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival Den 30. juni 2000 blev publikumspresset for stort på Roskilde Festivals Orange Scene under en koncert med bandet Pearl Jam. Otte unge mænd blev klemt ihjel, og en døde senere af sine kvæstelser. Gennem deres venner og familie fortæller "24 timer vi aldrig glemmer" historien om to af ofrene - og deres sidste dag i livet.. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

04:50  

Dagens sang: Hvad nu hvis
Dagens sang: Hvad nu hvis - sunget af et af DR's kor.

07:00  

24 timer vi aldrig glemmer - Kronprinsebrylluppet
24 timer vi aldrig glemmer - Kronprinsebrylluppet 14. maj 2004 blev Susanne og Per gift på en balkon med udsigt over Rådhuspladsen. Samme dag blev Kronprins Frederik og Mary Donaldson gift i Vor Frue Kirke, hvor kronprinsen kæmpede med tårerne. Line Baun-Danielsen gjorde det samme i DRs bryllupsstudie, tæppefolkene sloges med den røde løber. Ceremonimester Eugen-Olsen fik lige gennet gæsterne ind til brudevalsen og hele Danmark fulgte med. Det blev 24 timer vi aldrig glemmer. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick Sendt første gang 10.10.10

07:30  

24 timer vi aldrig glemmer - Dødens triumf
24 timer vi aldrig glemmer - Dødens triumf Der er dage hvor nogle dansetrin, noget beatmusik og et par bare bryster skaber forsider og debat her i landet. Vivi Flindt, Dinna Bjørn, Erik Aschengreen og Anders Koppel var med den 19. februar 1972 - den dag balletten Dødens Triumf havde premiere på Det Kongelige Teater. Det er 24 timer vi aldrig glemmer. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Maria
Dagens Sang: Maria Sangere fra DR VokalEnsemblet synger sange fra filmskatten. Her er Leonard Bernsteins Maria fra filmmusikalen West Side Story fra 1957.

08:30  

Gudstjeneste Østbirk Kirke, Horsens.
Gudstjeneste Østbirk Kirke, Horsens. Midfaste søndag fra Østbirk Kirke, Horsens ved sognepræst Peter Hansen Tast. Østbirk Kirke har gennem flere århundreder tilhørt slægten Skram, heriblandt den berømte søhelt Peder Skram. Han levede i 1500-tallet og fik tilnavnet 'Danmarks vovehals' efter at have kæmpet for kongen mod rigets fjender. Både i kirken og på kirkegården kan man i dag mindes nationalhelten. Under gudstjenesten hjælper en flok af kirkens kommende konfirmander med til at illustrere dagens tekst om Jesus, der får fem brød og to fisk til at mætte fem tusind mennesker ved Tiberias Sø. Musikken ved gudstjenesten leveres af jazztrioen Schack, Olsen og Bjørnskov på henholdsvis klaver, saxofon og bas. Salmer: Du, som gir os liv og gør os glade (DDS 369), Vi rækker vore hænder frem (DDS 367), I underværkers land jeg bor (DDS 42) og Spænd over os dit himmelsejl (DDS 29).

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (55)
Grizzy og lemmingerne (55)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (56)
Grizzy og lemmingerne (56)

06:15  

Thunderbirds II (13)
Thunderbirds II (13) Det forsvundne kongerige

06:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt

07:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Lucky Luke - Indiansk roulette (1)
Lucky Luke - Indiansk roulette (1) Tegnefilm.

07:55  

Mission: Eftersidning I (5)
Mission: Eftersidning I (5) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Grizzy og lemmingerne (21)
Grizzy og lemmingerne (21)

08:35  

Grizzy og lemmingerne (22)
Grizzy og lemmingerne (22)

08:45  

Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12)
Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper har fødselsdag, men det har hans far glemt alt om. Han foreslår derfor at de inviterer klassen til "pop up fødselsdag" samme eftermiddag. En ide som Kasper hurtigt fortryder da han opdager at "Bimsefar" kun er med for at få flere følgere og sponsoraftaler. Instruktør: Jacob Riising

08:55  

Danmarks største youtuber - Lifestyle, beauty & Bimsefar
Danmarks største youtuber - Lifestyle, beauty & Bimsefar Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper er ved at være godt træt af at have en far som KUN går op i Youtube. Han beslutter sig derfor for at lægge en fælde for "Bimsefar" i håb om at ødelægge hans popularitet på nettet. Kasper vil vise hele verden at "Bimsefar" intet kan og arrangerer derfor en collab med Youtuberen Julia Sofia. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (21)
Den lille prinsesse (21) Den lille prinsesse vil udforske haven og finde det blå bugaluland og den røde kribler, for det har hendes oldefar nemlig engang gjort. Men dronningen mener, det bare var noget sludder, som oldefar fandt på.

05:10  

Søpapegøjernes ø (20)
Søpapegøjernes ø (20) Silkis rutsjebane

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ellas underhavseventyr

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

05:55  

Chuggington (25)
Chuggington (25)

06:05  

Morten Skildpadde II (22)
Morten Skildpadde II (22) Op på hesten igen + Mortens baglænsdag

06:30  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

06:45  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella På telttur

06:55  

Pingu (16)
Pingu (16)

07:05  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29) Vaffels fødselsdagsfest

07:25  

Gurli Gris II (11)
Gurli Gris II (11) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:30  

Gurli Gris II (12)
Gurli Gris II (12) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:40  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

07:45  

F for får
F for får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:55  

Pyjamasheltene (39)
Pyjamasheltene (39)

08:10  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

08:20  

Didrik Drage (46)
Didrik Drage (46)

08:35  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

08:50  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

 
DR1

09:45  

Bonusfamilien
Bonusfamilien Svensk serie fra 2017. (2:10) Martin bliver nødt til at købe en ny lejlighed, så børnene ikke behøver at bo på farmors loft. Så er det bare lige at få lånet. Lisa og Patrik får et mildest talt ubehageligt besøg på børnesundhedscenteret, og William bliver venner med moren Katjas kollega Henrik. Medvirkende: Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren og Petra Mede m.fl. Instruktør: Felix Herngren. Produktion: FLX for SVT i samarbejde med bl.a. DR.

10:30  

Antikkrejlerne med kendisser (106)
Antikkrejlerne med kendisser (106) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:30  

Antikduellen (10:30)
Antikduellen (10:30) To af landets mest erfarne antikhandlere har - mandag til torsdag - hver fået 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer fik de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder blev den antikhandler med de bedste vurderinger. Men det hele afgøres først her på ugens sidste dag, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. og nerverne sidder uden på tøjet - for hvem har i virkeligheden gjort de bedste handler - og sidder de rigtige købere til at byde på tingene i salen netop i dag. Sendt første gang 10.05.13

DR2

09:00  

Dyrehospitalet (6:10)
Dyrehospitalet (6:10) Tapirungen Teo er blevet mishandlet af sin mor, og dyrlægerne håber nu inderligt, at den ikke har fået nogen knogleskader, for så er der ikke meget, de kan stille op for at redde den. Det er ikke lykkedes Nashville, et pragteksemplar af racen Berner Sennen, at få hvalpe med nogen tæver, men skyldes det ham? Det må tjekkes nu. Det er igen tid til at følge med i livet på Dyrehospitalet, hvor der er travlt som altid, hvor meget forskellige dyr tages under behandling og hvor der dagligt er både glæder og sorger. Nordvision fra Sverige.

09:30  

Dyrehospitalet (7:10)
Dyrehospitalet (7:10) Hunden Limpans ene forben er svært misdannet, og det må opereres, men det mest mystiske er næsten, at hun halter endnu mere på det andet forben! Det må dyrlægerne undersøge og det haster. Kamelen Torkel får en rigtig god besked, han får nemlig lov at blive i den øvrige flok - men prisen er lidt høj, for det kommer til at koste ham et par ædlere dele! Det er igen tid til at følge med i livet på Dyrehospitalet, hvor der er travlt som altid, hvor meget forskellige dyr tages under behandling og hvor der dagligt er både glæder og sorger. Nordvision fra Sverige.

10:00  

Midt i naturen (6:9)
Midt i naturen (6:9) På Borneo forvandles regnskoven til palmeolieplantager og andre hur-tigtvoksende træarter, men når skoven forsvinder, forsvinder samtidig mange vilde dyrs livsgrundlag. En af seriens tre værter, Anders Lundin, besøger her et rehabiliteringscenter for orangutanger på Borneo, og i Sverige er det Magdalena Forsberg, der undersøger hvordan moderne skovbrug påvirker bl.a. kongeørnen. Nordvision fra Sverige.

11:00  

Team Bachstad i Indien (1:4)
Team Bachstad i Indien (1:4) Så er Team Bachstad klar til at tage af sted, deres køretøj er smukt opmalet og klar til turen, der går tværs over Indien i en autorickshaw. De kører ikke mange kilometer før de stifter bekendtskab med i hvert fald to af den kommende rejses store udfordringer, dårlige veje og en temmelig alternativ trafikkultur! Nordvision fra Norge.

11:30  

Team Bachstad i Indien (2:4)
Team Bachstad i Indien (2:4) Team Bachstad er taget af sted i deres smukt opmalede autorickshaw på den tur, der kommer til at gå tværs over Indien. Efter at have krydset delstaten Assam er Øystein Bache og Rune Gokstad på vej ind i Vestbengalen. Vejenes standard er en konstant udfordring, og kombineret med den voldsomme trafik betyder det, at det ikke går helt så stærkt, som de havde håbet. De prøver at indhente lidt tid ved også at køre efter mørkets frembrud, men det er ingen spøg! Nordvision fra Norge.

DR3
DR K

09:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg med Hans V. Bischoff som vært og med indslag om danske fodboldspillere, der påny "satte et skammens blad ind i svensk fodbold-historie", om en kendt sanger, der mente at træde lige i H.C. Andersens fodspor, om fru Christoff og Mathiesen, om Maria Montells første CD og om Vivi Bak. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

10:00  

Store danskere: PH
Store danskere: PH Poul Henningsen er provokatør af guds nåde. Ordene er hans våben i en livslang kamp for en bedre verden, og han bruger dem utrætteligt. Poul Henningsens viser gør den danske revy meningsfuld, og hans avisartikler angriber tidens problemer direkte og uanset prisen. Han siger altid magthaverne imod og uden frygt. Heldigvis har han har et enestående godt humør. Og han får brug for det. For at gennemføre sit livs værk, for at gøre en forskel. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard.

10:30  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

11:00  

Rick Steins vej til Mexico (4:7)
Rick Steins vej til Mexico (4:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Fra Baja-halvøen tager Rick til den by, der med tequila og chili con carne har placeret Mexico på verdenskortet. En by, der er så elsket af sine indbyggere, at de insisterer på at sige navnet to gange, Guadalajara Guadalajara! Han kan heller ikke dy sig for at besøge Casa Kimberley, der stadig serverer Elizabeth Taylors yndlingscoctail, en chokolademartini.

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Redningsvesten
Store Nørd: Redningsvesten Nørderne stikker til søs - og de vil selvfølgelig have en redningsvest på, som de selv har bygget! Derfor bygger brødrene en selvoppustelig redningsvest af gamle knallertslanger og CO2-patroner. De besøger også en kæmpemæssig redningsflåde med plads til over 100 mand og kaster sig ud i en tordnende test af vesten i Danmarks sejeste bassin, hvor man kan lave kunstige bølger, regn og torden. www.dr.dk/noerd

09:30  

Quarx (6)
Quarx (6)

09:40  

Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)
Bidt, brændt og stukket II - Stikmyrer under tøjet (10)

09:55  

Dybet (9)
Dybet (9)

10:15  

Dybet (10)
Dybet (10)

10:35  

Hollywoods vildeste dyr I (2)
Hollywoods vildeste dyr I (2) Danser med Ulve Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag står den på træning af ulve til vampyr-serien True Blood hvor Joakim skal løbe pænt hurtigt for ikke at blive bidt af de glubske ulve. Joakims egen film har i dag også en kæmpe ulv i hovedrollen, men det er sjovt nok Dea der er mest i fare.

10:55  

Verdens bedste quiz II (19)
Verdens bedste quiz II (19) Joakim Ingversen har lavet Verden Bedste Quiz og han har i dag besøg af verdens bedste Selma og Clara, som bl.a. skal spille S-P eller K, gætte kendisser og meget, meget mere.

11:10  

Kvit eller dobbelt II (3)
Kvit eller dobbelt II (3) Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I denne omgang kan du møde Alberte på 10 år, der stiller op i sin store viden om Titanic, og Gorm på 12 år der elsker at gå på opdagelse i dinosaurernes verden.

11:50  

Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6)
Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6) Hjalte og Tjelle har i dette program en rigtig stranddag, hvor de finder ud af, hvem der er den bedste havfrue. De skal dyste i tre alternative discipliner og taberen af dagens dueller skal æde rådden fisk!

11:55  

Insta Answer med Ruben Søltoft
Insta Answer med Ruben Søltoft Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den populære komiker, Ruben Søltoft, for at skaffe os nogle Insta Answers!

DR Ramasjang

09:10  

Hemmelige dyr: Den døde høne
Hemmelige dyr: Den døde høne Nikolaj på 6 år har netop fundet en død høne i skoven. Derfor har han bedt Isabel skynde sig til Holstebro for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har ædt hønen.

09:30  

Mit kæledyr - undulat
Mit kæledyr - undulat Tue er 7 år og drømmer om at få en undulat. I dag får han besøg af 11-årige Alma, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Tues mor og far kigger med og vurderer, om Tue måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:40  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og som altid skal der synges og leges.

10:10  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

10:55  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

11:25  

Kaj og Andrea er med i Oles trylleshow
Kaj og Andrea er med i Oles trylleshow Ole og Karla har lavet et trylleshow. Blandt andet bliver Kaj tryllet ind og ud af rør, og Andrea er den "oversavede" dame. Manuskript: Kjeld Nørgaard, Katrine Hauch-Fausbøll Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Schou, Ole Kibsgaard. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll

DR1

12:00  

Bonderøven 2012 (1)
Bonderøven 2012 (1) Frank begynder den nye sæson på Kastanjegården med at lave ost af mælken fra koen Maren. Byggen skal fugtes, spire og tørres, før ølbrygningen kan gå i gang. Her kommer en gammel kommode til sin ret. Og hvis Frank skal få støvler ud af skindet fra tyrekalven, skal det bearbejdes og øksen skal svinges - for at skaffe bark til garvningen. Sendt første gang 27.03.12

12:30  

Kender du typen? 2012 (19)
Kender du typen? 2012 (19) I aften er Kender Du Typen? taget en tur over Sundet til vores svenske naboer. Hvilken kendt dansker er blevet tiltrukket af den skønne svenske natur og de billige biler? Det er op til livsstilseksperterne, Anne Glad og Christian Grau, at finde ud af. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 19.12.12

13:10  

Hammerslag 2016 (19)
Hammerslag 2016 (19) Hammerslag er i denne uge i Vendsyssel, hvor mæglerne skal gætte priser på både øst- og vestkysten. Først to charmerende, men meget forskellige, sommerhuse i Blokhus. Og til sidst en villa i første række til vandet i Frederikshavn, hvor det er tydeligt, at de to sjællandske mæglere er på udebane. Vært: Christian Degn

13:55  

Hun så et mord (199)
Hun så et mord (199) Sibella Stone er lige så farverig, som de kulørte romaner, hun lever af at skrive. Nu er der tilsyneladende nogen, der ønsker at slå hende ihjel, men i stedet bliver det hendes unge assistent, der må lade livet. Sherif Metzger anholder smugleren Phil Coile for mordet, men Jessica føler, at der er noget, der ikke stemmer.

14:40  

Hercule Poirot (21)
Hercule Poirot (21) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den spanske kiste". Poirot bliver kontaktet af Lady Chatterton, der er bekymret for sin veninde, Marguerite Clayton. Lady Chatterton er bange for, at Marguerites jalousiramte ægtemand Edward vil slå hende ihjel - men det er Edward, der findes myrdet. En mystisk sag, der har tråde tilbage til en duel, der blev udkæmpet ti år tidligere.

DR2

12:00  

Kinas mad (7:8)
Kinas mad (7:8) Tag med Fredrik Önnevall som guide en tur med til Kina, landet med de store kontraster. Fredrik Önnevall taler hen over gryderne med mennesker om livets glæder og sorger, og med maden som seriens røde tråd får vi både en masse at vide om de allervigtigste ingredienser i det kinesiske køkken samt et skarpere billede af dagens Kina. I dag er det nudler, der står allerøverst i opskriften, og hvis nu vi troede, vi vidste alt hvad der er værd at vide om denne ingrediens, tager vi nok fejl. Nordvision fra Sverige.

12:30  

Kinas mad (8:8)
Kinas mad (8:8) Tag med Fredrik Önnevall som guide en tur med til Kina, landet med de store kontraster. Fredrik Önnevall taler hen over gryderne med mennesker om livets glæder og sorger, og med maden som seriens røde tråd får vi både en masse at vide om de allervigtigste ingredienser i det kinesiske køkken samt et skarpere billede af dagens Kina. I dag er det ingefær, der står allerøverst i opskriften, og hvis nu vi troede, vi vidste alt hvad der er værd at vide om denne ingrediens, tager vi nok fejl. Nordvision fra Sverige.

13:00  

Jagten på lykken (7:8)
Jagten på lykken (7:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I dag ser Hanna Hellquist på et af det moderne samfunds nyere fænomener: New Age. Hun stiller op til en åndelig femkamp for at finde ud af, hvorfor denne nye retning har spredt sig med vindens hastighed. Nordvision fra Sverige.

13:30  

Jagten på lykken (8:8)
Jagten på lykken (8:8) Lykken er i fokus som aldrig før, forskning inden for området eksploderer og vi læser stadig flere teorier om hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt, men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? I sin stædige jagt på lykken har Hanna Hellquist prøvet alt fra latteryoga til chokolademassage, nu mangler hun kun at kigge nærmere på sin egen underbevidsthed. Nordvision fra Sverige.

14:00  

Verdens bedste restauranter (1:6)
Verdens bedste restauranter (1:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Her er vi på verdens smukkeste restaurant 'Ithaa' på Maldiverne. 'L'Enclume' i Storbritannien og den halvfjerdseragtige familierestaurant 'Tantris' i München, hvis frodige indretning og fantastiske vinkælder i de sidste fyrre år har fået foodies til at valfarte til restuaranten.

14:45  

Verdens bedste restauranter (2:6)
Verdens bedste restauranter (2:6) Mød nogle af verdens bedste kokke, sommeliere og tjenere på nogle af verdens bedste restauranter i Storbritannien, USA, Europa og Asien. Denne gang den smukke tagrestaurant 'Sirocco' i Bangkok, der blandt sine retter har verdens dyreste budding, og de to trestjernede Michelin-restauranter 'Saison' i San Francisco og 'Le Meurice i Paris.

DR3

12:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:40  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får besøg af Judi Dench og Kenneth Branagh, der spiller over for hinanden i Shakespearefilmen 'All Is True'. De får selskab af den svenske filmstjerne Noomi Rapace, den walisiske komiker Greg Davies og Anthony Joshua, verdensmester i sværvægtsboksning. Sangerinden Claire Richards står for aftenens musikalske indslag.

13:30  

Hvad er der galt med Søren? (1:3)
Hvad er der galt med Søren? (1:3) Søren Hviid Melsen har et særligt sind. Derfor er han blevet kendt for sin satire og humor. Men det er også hans sind, der gør, at han ikke selv har det sjovt. Hans krøllede hjerne påvirker hele hans liv og menneskene omkring ham. Derfor begynder han nu en rejse ind i sit sinds dunklere afkroge - hvor han håber på én gang for alle at få afklaret, om der er noget galt.

14:10  

Hvad er der galt med Søren? (2:3)
Hvad er der galt med Søren? (2:3) Frygten for, at Søren rent faktisk har en diagnose, er, med de lange udredningssamtaler, begyndt at snige sig ind på ham. Derfor begynder han at føle sig syg, og en række erkendelser om sit sociale liv giver ham følelsen af at være langt væk fra alle andre mennesker.

14:50  

På vinger over - Jorden
På vinger over - Jorden Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Der er brugt mange forskellige teknikker for at indfange den betagende oplevelse at opleve jorden fra oven. Bl.a. paraglidere, der fløj sammen med en flok gribbe, mens en tam grib bar et kamera inde i flokken. Og en flok tamme snegæs, der fløj samme rute som deres vilde artsfæller, og derfor kunne vise os synet og lyden af New York - og selv fare vild over Brooklyn!

DR K

12:00  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

12:30  

24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival
24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival Den 30. juni 2000 blev publikumspresset for stort på Roskilde Festivals Orange Scene under en koncert med bandet Pearl Jam. Otte unge mænd blev klemt ihjel, og en døde senere af sine kvæstelser. Gennem deres venner og familie fortæller "24 timer vi aldrig glemmer" historien om to af ofrene - og deres sidste dag i livet.. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

13:20  

Monopolets Helte - Poul Thomsen
Monopolets Helte - Poul Thomsen Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Aftenens helt er Poul Thomsen. Han var "Dus med dyrene", og danskerne blev dus med Poul Thomsen. I hans programmer var samtidens emner som kold krig, atomkapløb og frygt for fremtiden bandlyst. Vi skulle hygge os og snakke om vores søde kæledyr. Men engang imellem viste hyggeonklen kløer. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 12.10.08

14:10  

Monopolets Helte - Hanne Willumsen og Iben Wurbs
Monopolets Helte - Hanne Willumsen og Iben Wurbs Selvom medlemmerne af DR's Børne og Ungdomsredaktion ofte blev beskyldt for at være røde lejesvende i 1970'erne, så virkeligheden ganske anderledes ud for monopol heltene Hanne Willumsen og Iben Wurbs. De har stået bag et hav af børnetv's populære figurer- fra Andrea, Filuren, Syvsoveren til Anna og Lotte. Dukker man skulle tro altid havde været populære, men i monopoldagene ofte udskældte af voksne meningsdannere - især dem fra venstrefløjen. Tilrettelæggelse. Christina Ramsø Thomsen Sendt første gang 02.11.08

DR Ultra

12:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Sarah Grünewald
Designtalenterne - Outfit of the Day IV - Sarah Grünewald Iris, Liva og Emily er de tre nye designtalenter, der bliver udfordret af Nico og Andres på kreativitet og stil. Og de kommer straks i ilden, da de skal designe et festivaloutfit til tv-værten Sarah Grünewald. Heldigvis viser designerne sig at være ekstremt dygtige.

12:20  

Monica Chef - Kysset (21)
Monica Chef - Kysset (21)

12:40  

Monica Chef - Pizzaria til salg (22)
Monica Chef - Pizzaria til salg (22)

13:05  

Dagens ret: Kålsalater
Dagens ret: Kålsalater 3 hurtige salater m KÅLLLLL Jose og Chris giver den gas i køkkenet med kål. Hele tre slags lækre sprøde salater tryller de frem i dag. Vi kommer næsten jorden rundt med en coleslaw fra USA, en Thai salat fra Asien og en frisk nordisk sommersalat fra Europa. Undervejs hører vi sjove historier bl.a om elefant massage.

13:15  

BaseBoys 2 - Vi har mistet Emil (1)
BaseBoys 2 - Vi har mistet Emil (1) AJ, Mikkel og Oliver savner deres bedste ven Emil. Men han er umulig at få fat i, efter Gunpowder har gjort ham til en superstjerne. Da det bliver offentliggjort, at Emil skal til USA, har vennerne kun én sidste chance for at komme i kontakt med Emil. De skal finde en guldbillet gemt i en Gunpowder-flaske. Den giver nemlig en fan muligheden for at møde Emil og skrive en farvelsang med ham.

13:30  

BaseBoys 2 - Stjæler fra slikbutik (2)
BaseBoys 2 - Stjæler fra slikbutik (2) Efter at Mikkel, Oliver og AJ har scannet mindst 1000 Gunpowder-flasker uden held, får de en ledetråd. Men de er ikke de eneste. En superfan ved navn Clara har fået samme hint, og hun ender med at snuppe flasken med den gyldne billet lige for næsen af dem. Hvordan skal de nu komme i kontakt med Emil, så de kan overtale ham til ikke at rejse?

13:40  

Klassen - Christians crush, del 1 (221)
Klassen - Christians crush, del 1 (221)

13:50  

Klassen - Christians crush, del 2 (222)
Klassen - Christians crush, del 2 (222)

14:00  

Riisings flotte talkshow II (4)
Riisings flotte talkshow II (4) Jacob Riising går efter at sprænge flotheds-skalaen, når han får besøg af to i særklasse flotte og sjove gæster, nemlig skuespilleren Rasmus Bjerg og komikeren Simon Talbot. Rasmus fortæller historien om dengang, han faldt i en kloak i Kina, og får desuden chancen for at vinde en tur til barberen, når der er verdenspremiere på legen "Hvad har du i skægget, Far?". Men for at det hele ikke skal gå op i fis og ballade, laver Jacob også en meget seriøs og nærmest videnskabelig test af, hvor god Simon egentlig er til standupcomedy. Og det gøres jo nu en gang bedst ved at lege "Vælt en standupper".

14:30  

Isas Stepz (9)
Isas Stepz (9) Isabella får tonsvis af gaver af Zac, som kalder hende "Den eneste ene". Isa beslutter sig for at slå op med Zac, selvom de slet ikke kommer sammen. Men det er ikke så let at slå op med en dreng, som man ikke kommer sammen med, som man skulle tro.

14:45  

Isas Stepz (10)
Isas Stepz (10) Ronja har hørt en samtale mellem Isas elskede hip-hop-danselærer Lucas og hans bedste ven Ronni. Samtalen handlede om en pige der hed Ella. Ronja er overbevist om, at Lucas har fået en kæreste, mens Isa tror at det må være noget andet. I sit efterforskningsarbejde tager Isa hidtil ukendte metoder i brug.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse bestemmer selv.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Fridas småkagetøjskab Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

13:25  

På tur med far - Lillesøster Lucia
På tur med far - Lillesøster Lucia Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal besøge Iris' lillesøster, Lucia, som bor på Møn. Derfor tegner Iris et stamtræ, så man kan se hele familien. Det bliver et stort træ, for familien er lidt rodet. Turen går ikke helt som planlagt, for Pappabilen har det pludselig ikke så godt. Og hvad gør man så? Hvordan reparerer man tingene når de er gået i stykker?

13:45  

Min bedste vens historier - Fodboldholdet (4)
Min bedste vens historier - Fodboldholdet (4) Theodor og Wilhelm vil gerne spille en fodboldkamp. De forsøger at samle et fodboldhold, men det sner rigtig meget, og der kommer ingen børn til kampen. Men så får de en idé. I den nærliggende sportshal træner byens børn inuit lege. Måske kan de finde nogen fodboldspillere derinde.

13:55  

Sikker & Søn VI (14)
Sikker & Søn VI (14) Allehelgensaften Allehelgensaften er den uhyggeligste dag på året, og Sikker har besluttet sig for at gøre Søn bange. Det er dog ikke så nemt at skræmme Søn, så Sikker fortæller ham den mest uhyggelige historie, han kender: Fortællinge om 'Den herreløse cykel'.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Sofus II (1)
Sofus II (1) Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

14:45  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

14:55  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

DR1

15:30  

Hercule Poirot (22)
Hercule Poirot (22) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Tragedien på Marsdon Manor". Jonathan Maltravers findes død under et egetræ på sit landsted. Hans unge kone hævder, at hans død skyldes spøgelset af en ung pige, der holder til i træet. En sag for mesterdetektiven Hercule Poirot - og han tror ikke på spøgelser.

16:20  

Fader Brown (13)
Fader Brown (13) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:05  

Jordemoderen VI (1)
Jordemoderen VI (1) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Dengang vi reddede kloden
Dengang vi reddede kloden I 1980'erne var Jorden i alvorlig fare. Menneskeskabte kemiske gasser som freon ødelagde hastigt ozonlaget, som beskytter hele planeten imod solens farlige UV-stråler. Mange frygtede jordens undergang: global tørke, ødelagte økosystemer og en kræftrisiko så stor, at mennesket i dag ville have levet om natten. Med uventet hjælp fra USA's præsident Ronald Reagan lykkedes det en gruppe stålsatte advokater og eksperter at redde verden. Det blev den største miljømæssige succes nogensinde.

16:30  

Fra morddømt til tv-stjerne
Fra morddømt til tv-stjerne Gina Dirawi er interesseret i mange ting i livet, og der er adskillige spørgsmål, hun gerne vil have svar på. Nu tager hun på en opdagelsesrejse for at møde nogle mennesker, hun er virkelig nysgerrig på! Der bliver grin og gråd, situationskomik og seriøse samtaler om livet - alt er muligt. Gina rejser til Baltimores mest rå kvarter, og her skal hun hænge lidt ud med sin yndlingsskuespiller Felicia "Snoop" Pearson fra tv-serien "The Wire". Felicia har haft en meget svær opvækst, og som 14-årig blev hun dømt for mord. Her fortæller hun åbent Gina om sit liv. Nordvision fra Sverige.

17:00  

Storbyen bag facaden - transport
Storbyen bag facaden - transport Halvdelen af mennesker i hele verden bor i dag i byer, og der kommer stadig nye til hver dag. Det kræver en masse omtanke og en masse infrastruktur at sikre, at alle i storbyen har lys og varme, kan komme fra hjem til arbejde, få noget at spise og drikke og overhovedet har tag over hovedet. Mennesker er byernes blod, mens transportvejene er dens vener og årer. Skæres de over vil byen dø. Det kræver en hær af chauffører, vejarbejdere og planlæggere at sørge for, at alle byens borgere kan komme derhen, hvor de gerne vil og tilbage igen.

17:50  

Vanuatu - paradis på jord
Vanuatu - paradis på jord Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Den vulkanske øgruppe Vanuatu i Stillehavet står for de fleste som et uspoleret paradis, men indbyggerne er langt fra enige om, hvordan de bedst bevarer deres idylliske livsstil. Yakel-folket undgår bevidst den moderne verden, mens deres initiativrige naboer på en anden ø hilser de udefrakommende bidrag velkommen.

DR3

15:45  

Ultimate Rush V (2)
Ultimate Rush V (2) Kig med og få svaret på, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

16:10  

Cold Case: Et myrdet kærestepar
Cold Case: Et myrdet kærestepar Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1980 forsvandt kæresteparret Tim Hack og Kelly Drew i Wisconsin. En ny efterforskning 26 år senere gør brug af nyhedsmedierne og kriminalpolitiet kommer på sporet af mulig seriemorder.

16:50  

Rejsen til Mars (3:6)
Rejsen til Mars (3:6) Daidalos-missionen er truet, mens mandskabet kæmper for at finde et skjul, der kan beskytte dem mod stråling. Her og nu går Europa og Rusland sammen om at udsende en sonde.

17:40  

Verdens vildeste TV: New Zealand
Verdens vildeste TV: New Zealand Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste og sjoveste tv-shows. Her er Carvalli nået til New Zealand, hvor der venter fjernsyn, der er besat af livet i det fri og hylder landets smeltedigel af kulturer.

DR K

15:00  

Med Kløvedal på rejse langs Grønlands vestkyst (3:3)
Med Kløvedal på rejse langs Grønlands vestkyst (3:3) Evighedsfjorden og eventyret om Habakuk, hvalfangst og tupilakker. Troels Kløvedal er på søopmåling i Grønlands måske smukkeste fjord, vandrer i moskusoksernes dal, besøger kirken og kateketen og møder en af Sydgrønlands bedste tupilak-kunstnere. Kaffemik og kajak-historier, regnbuer og hvaler afslutter fem ugers togt. Sendt første gang 11.11.01

16:00  

Kløvedal i Indonesien (1:6)
Kløvedal i Indonesien (1:6) Troels Kløvedal og hans besætning har på det 101 år gamle sejlskib Nordkaperen sat kursen mod det kæmpestore ørige Indonesien. Togtet starter i Malaccastrædet mellem Sumatra og Malaysia og første landgang er i den historiske by Malaka, der emmer af strædets søfartshistoriske betydning fra islams indtrængen i 1200-tallet, den kinesiske storadmiral Chong Hes store flåder i området i begyndelsen af 1400-tallet, portugisernes landgang i 1500-tallet, og senere englændernes og hollændernes dominans i området, der varede helt til efter den Anden Verdenskrig. Efter sejlads gennem det tæt besejlede Malaccastræde ankommer Nordkaperen til Singapore, hvor Troels Kløvedal fortæller om Singapores grundlægger Stamford Raffles og møder en gammel ven, Ib Fruergaard, der efter en karriere i handelsflåden og som direktør i Mærsk i dag er koncerndirektør for et stort kinesisk rederi i Singapore. Sendt første gang 29.04.07

17:00  

Historiequizzen: Børsen
Historiequizzen: Børsen Der skal quizzes om kriser, konjunkturer og finanskonger, når Adrian Hughes tager ugens deltagere med til Børsen i København. Her skal de bl.a. svare på, om den engelske dampskibsboble mon skabte en finanskrise i 1857, og om Tietgen var skeptisk over for telefoner. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

17:30  

Historiequizzen: Arbejdermuseet
Historiequizzen: Arbejdermuseet Der går "rød front" i den, når Adrian Hughes og Historiequizzen i aften sender fra Arbejdermuseet i København. Ved du, hvad Stauning fik i fødselsdagsgave af folket, og hvilket øgenavn Stjernepilsneren engang havde? Få svaret når Cecilie Nielsen, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky dyster under de smældende faner.

DR Ultra

15:00  

Ultras Dance Crew (11) - Foto shoot (2:2) Strike a pose
Ultras Dance Crew (11) - Foto shoot (2:2) Strike a pose I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal have taget modelbilleder til en kampagne for et tøjmærke. Nellie, der er fast danser for Jennifer Lopez, er fløjet til København for at coache danserne.

15:15  

Scooby Doo (29)
Scooby Doo (29) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

15:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Tjener, der er en flagermus i min brownie

16:00  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Grizzy og lemmingerne (76)
Grizzy og lemmingerne (76)

16:30  

Svampebob Firkant VII (21)
Svampebob Firkant VII (21)

16:50  

Adventure Time 6 - Nedkøling
Adventure Time 6 - Nedkøling

17:15  

Gravity Falls (11)
Gravity Falls (11)

17:35  

Gravity Falls (12)
Gravity Falls (12)

DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

15:20  

Morten Skildpadde II (26)
Morten Skildpadde II (26) Morten og de fire årstider

15:40  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:55  

Junglebogen (9)
Junglebogen (9) Helt i fisk.

16:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

16:20  

Didrik Drage (47)
Didrik Drage (47)

16:35  

Pyjamasheltene (41)
Pyjamasheltene (41)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30) Vaffel indtil nu

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

17:45  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

17:55  

F for får V (1)
F for får V (1)

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Det kan være lidt af et lotteri, når Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen køber et dødsbo. Og svært at vide, om det er en nitte - eller den helt store gevinst. Katrine Martensen-Larsen leder efter de perfekte køkken-rekvisitter til en reklamefotosession. Og Rikke Fog har skiftet gummistøvler ud med de høje hæle, og de udendørs markeder ud med et lidt finere - og dyrere - indendørs antikmarked i Sønderjylland.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Rugemor - Sig farvel til barnet (3:3)
Rugemor - Sig farvel til barnet (3:3) Ninna har født et rugebarn for hendes kusine og kusinens kæreste Mikkel. Det er tid til at sige farvel, men det er svært for Ninnas børn. Ægteparret Karsten og Uffe har betalt 1,8 millioner danske kr. for at få to rugebørn via en amerikansk rugemor, men der er opstået juridiske problemer. Rugemor Danielle føder tvillinger til Lars og Bjarke, og for at få en blid overgang flytter Danielle ind hos parret.

20:45  

Fra krig til forlig - for børnenes skyld
Fra krig til forlig - for børnenes skyld En familie i en hård skilsmisse siger ja til at deltage i et mæglingsforløb hos en gruppe børnesagkyndige psykologer. De skal hjælpe forældrene til at samarbejde for børnenes skyld, i stedet for at bekrige hinanden. Målet er at undgå en opslidende retssag, hvor børnene risikerer at ende som de helt store tabere. Forløbet har været med til at inspirere den nye skilsmisselov der træder i kraft d. 1. april 2019. Formålet med loven er at hjælpe børnene bedst muligt, når forældrene ikke længere vil bo sammen, og der skal findes en løsning for familien i den nye livssituation.

DR2

18:30  

Ekstreme togrejser IV (4:4)
Ekstreme togrejser IV (4:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang udforsker Chris resterne af den koloniale jernbane fra Wadi Rum-dalen i Jordan til Jerusalem i Israel. Undervejs besøger han oldtidsbyen Petra, Haifa og Tel Aviv.

19:15  

Ekstreme togrejser V (1:4)
Ekstreme togrejser V (1:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Her stiger han på i Wien og kører fra Østrig til Schweiz over Alperne med stadig højere bjergbaner.

20:00  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

20:45  

Lægen flytter ind IV (2) - Fedme
Lægen flytter ind IV (2) - Fedme Læge Charlotte Bøving flytter denne gang ind hos sygdomsramte kvinder og i dette program skal hun forsøge at hjælpe 35-årige Mais Al Aswad, der har været overvægtig hele sit liv og tilmed blevet mobbet voldsomt med det. Nu viser hendes 6-årige søn tegn på overvægt og det værste ville være, hvis han skal opleve samme mobning, som hun gjorde. Nu håber Mais, at Charlotte kan hjælpe hende.

DR3

18:00  

Alt for kliken (5:6)
Alt for kliken (5:6) På "Gym" har du brug for en gruppe. Du skal have nogen at sidde med i kantinen og at hænge med til festerne. DR3's nye reportageserie er et tidsbillede på dét at være ung og gå i gymnasiet anno 2019. Serien kommer helt tæt på drenge og piger i 3.g på Frederiksborg Gymnasium, hvor vennerne betyder alt! Og ingen har lyst til at være alene. Alle vil gerne inviteres ind i snap-gruppen og med til forfest. Vi følger eleverne, når de overkommer identitetskriser, præstationsangst og den svære kærlighed. Selv blandt venner skal du præstere, være den sjove, den seje eller hende med de høje karakterer. Og det kan være udfordrende at sænke facaden og vise sårbarhed - for kan venskabet holde til at bære de inderste følelser? Eller det "uncool" at have svært ved ungdomslivet?

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:30  

Family Guy - Space Cadet
Family Guy - Space Cadet Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:50  

Arktisk kommando (2:4)
Arktisk kommando (2:4) Simon og Joris fra Slædehold 7 flyver til Station Nord med 11 slædehunde for at gøre klar til tre måneders slæderejse på slædepatruljen Sirius' allernordligste rute. Ud af de 57 unge mænd, der ansøgte om at blive enten stationsspecialister eller komme i slædepatruljen Sirius, bliver kun 11 udvalgt til at starte på forskolen. Eleverne Jonas, Mikkel, Johannes og Kasper er kommet et skridt tættere på deres drøm: en udstationering i Nordøstgrønland.

20:30  

Robotterne kommer (2:2)
Robotterne kommer (2:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. Her undersøger de, om vi kan blive venner med vores robotter, om vi vil kunne stole på dem, og om robotter nogen sinde vil få en bevidsthed.

DR K

18:00  

Forbrydelsen (13:20)
Forbrydelsen (13:20) Politiets og pressens søgelys er nu så hårdt rettet mod Troels Hartmann, at hans politiske karriere begynder at falde fra hinanden. Samtidigt foretager flere på rådhuset sig mærkværdige ting, med fatale følger. Imens holder Troels stadig noget skjult for politiet. Theis kan slet ikke længere nå Pernille, som vælger at gå sine egne veje - med store konsekvenser til følge. Og så er der nye problemer på vej i Sarahs privatliv. Medvirkende: Sarah: Sofie Gråbøl. Troels: Lars Mikkelsen. Theis: Bjarne Henriksen. Pernille: Ann Eleonora Jørgensen. Jan: Søren Malling. Rie: Marie Askehave. Endvidere: Michael Moritzen, Nicolaj Kopernikus, Morten Suurballe, Jesper Lohmann, Kristian Tomislav Ibler, Anne Marie Helger, Morten Lützhøft, Max Hansen, Sofie Pallesen, Martin Hestbæk, Lars Simonsen, Søren Stærmose, Louise Herbert, Lane Lind, Ole Boisen, Peter Pilegaard, Claudio Morales, Laura Kvist Poulsen, Nikolaj Bjørn-Andersen, Tilde Maja B. Frederiksen, Jonas Leth Hansen, Kasper Leth Hansen og Eske Forsting Hansen. Manuskript: Michael W. Horsten. Instruktion: Henrik Ruben Genz. Foto: Bo Tengberg, dff og Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Niels Sejer. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn."

18:55  

Forbrydelsen (14:20)
Forbrydelsen (14:20) Både politiet og Troels Hartmann er overbeviste om, at Olav Kristensen dækker over en person, som har været involveret i forbrydelsen mod Nanna - men nu er Olav død, dræbt af en flugtbilist lige udenfor rådhuset. Troels' politiske bagland er ved helt at miste tilliden til ham - og da mistanken mod ham yderligere forstærkes, er Bremer klar til at udnytte situationen. Sarah er på vej mod nye store problemer, både i forhold til sin chef og i privatlivet. Mens Pernille er udenfor hele familiens rækkevidde, tager Theis hul på den store nedtur. Medvirkende: Sarah: Sofie Gråbøl. Troels: Lars Mikkelsen. Theis: Bjarne Henriksen. Pernille: Ann Eleonora Jørgensen. Jan: Søren Malling. Rie: Marie Askehave. Endvidere: Bent Mejding, Michael Moritzen, Nicolaj Kopernikus, Morten Suurballe, Morten Lützhøft, Jesper Lohmann, Jakob Cedergren, Laura Drasbæk, Ole Boisen, Søren Stærmose, Louise Herbert, Lane Lind, Peter Aude, Helene Egelund, Flemming Larsen, Anders Tøfting Hove, Jonas Leth Hansen, Kasper Leth Hansen og Eske Forsting Hansen. Manuskript: Torleif Hoppe. Instruktion: Hans Fabian Wullenweber. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Niels Sejer. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn.'

19:55  

Dagens Sang: Maria
Dagens Sang: Maria Sangere fra DR VokalEnsemblet synger sange fra filmskatten. Her er Leonard Bernsteins Maria fra filmmusikalen West Side Story fra 1957.

20:00  

USA i farver - glamour, penge og magt
USA i farver - glamour, penge og magt I midten af 1900-tallet dominerede den amerikanske elite nationen. En håndfuld velhavende familier som Rockefellers og Vanderbilts bruger enorme formuer på at opbygge deres dynastier. Roosevelts og Kennedy'erne skaber deres politiske dynastier. Mens aviskongen William Randolf Hearst fylder sine aviser med historier om deres glitrende liv. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

20:50  

Anden Verdenskrig i farver (9:13)
Anden Verdenskrig i farver (9:13) Stalin havde i årevis bedt om en ny front i Vesteuropa, så presset på østfronten kunne blive lettet lidt, og i foråret 1944, var Operation Overlord klar. Det lykkedes de allierede at skjule, at angrebsmålet var Normandiet. Den 6. juni 1944 stævnede en kæmpeflåde på omkring 6.500 fartøjer af alle typer over den engelske kanal med kurs mod Normandiets kyst. Ombord var verdens hidtil største amfibiebårne styrke af amerikanere, briter og canadiere, som skulle landsættes på fem forskellige strande. Hitler havde ventet angrebet, men der var uenighed i den tyske hærledelse, hvor de allierede ville sætte ind. Hitler valgte et kompromis, hvor han spredte sine pansertropper, og det skulle blive afgørende for udfaldet.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:10  

The Next Step 5 (11)
The Next Step 5 (11) Øst møder vest

18:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day V - Bastian
Designtalenterne - Outfit of the Day V - Bastian

18:45  

Quarx (11)
Quarx (11)

19:00  

The Thundermans (17)
The Thundermans (17)

19:25  

Alle sammen sammen II (3)
Alle sammen sammen II (3) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

19:50  

Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12)
Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper og hans far er blevet kontaktet af firmaet "Uploaderz" som tilbyder "Bimsefar" at hjælpe ham med en større sponsoraftale. Dette får straks Niller til at sige sit gode job op på biblioteket. Det lykkedes også Niller at skrive under på en større kontrakt med morgenmads producenten "Chokogryn" og endda uden at han skal betale så meget som en krone i skat. Instruktør: Jacob Riising

20:00  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

20:15  

The Next Step (19)
The Next Step (19) Tæt, tæt sammen

20:40  

Max (5:8)
Max (5:8) Max er en ganske almindelig dreng på 10 år, der går og tumler med livets store spørgsmål. I dette afsnit bliver Max drillet af to mindre drenge. Mor beslutter derfor at Max skal udvikle sin mandighed, og søger hjælp hos deres kendte nabo Steen Cold. Det fører Max ud i skoven til rollespil, iført mors hjemmelavede kostume. Instruktion: Lotte Svendsen Manuskript: Oliver Zahle, Jens Korse & Lotte Svendsen Producer: Thomas Meyer Max - Samuel Heller-Seiffert Mor - Mette Horn Far - Anders Nyborg Esther - Anna Agafia Svideniouk Egholm Steen Cold - Lars Bom Hassan - Faysal Mobahriz Ulla - Louise Mieritz

DR Ramasjang

18:00  

Didrik Drage (43)
Didrik Drage (43)

18:15  

Lille Roy (51)
Lille Roy (51) Roysoldat

18:30  

Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie
Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie Denne gang besøger Stefan rotten Ellie, som bor sammen med en masse andre hunrotter. De elsker at sladre om andre dyr, så da Ellie bliver quizzet i sin viden om dyreunger, mener hun bestemt, at hun kan svare på det meste. Men spørgsmålet er bare, om Ellie altid kan stole på det sladder, som hun har hørt om de andre dyr?

18:40  

Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen
Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen Kalle på 7 år har hørt underlige klappelyde ude ved mosen. Derfor har han bedt Isabel komme til Humlebæk for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der går rundt og klapper.

18:50  

Paphoved II (3)
Paphoved II (3) Sæbekassebilen

19:00  

Wild Kratts (26)
Wild Kratts (26)

19:20  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

19:45  

Yakari III (21)
Yakari III (21)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Mordene ved Loch Ness (1:3)
Mordene ved Loch Ness (1:3) Et uhyre er løs i Loch Ness-området. Men uhyret lurer ikke i den berømte skotske sø. Det går frit omkring på landjorden - i skikkelse af en koldblodig seriemorder. Da et lig bliver fundet for foden af et bjerg, kastes den lokale politikvinde Annie Redford ud i sin første drabssag. Det er en sag, der ryster det lille lokalsamfund - og snart gøres der tilmed endnu et grusomt fund. Annie Redford: Laura Fraser.

23:50  

Taggart: Engle og syndere
Taggart: Engle og syndere Den højt respekterede advokat Richard Flett bliver likvideret efter en sen forretningsmiddag. Fletts enke er ikke ligefrem opløst i tårer, og snart viser det sig, at hendes mands livsforsikring vil indbringe hende en formue - og at hun har en affære med hans partner. Hun er med andre ord den perfekte mistænkte, men sagen er ikke helt så enkel, som den ser ud til at være. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Patrick Harkins.

DR2

21:30  

Børnene fra sorggruppen (2:4)
Børnene fra sorggruppen (2:4) Mikkels mor er død, og nu har hans far fundet en ny kæreste. Det falder ikke i god jord hos 12-årige Mikkel. Han synes, at det er forkert, at stedmoderen har gjort sit indtog i køkkenet, hvor Mikkels mor plejede at være. Men han vil ikke såre sin far, så han siger ikke hvad han mener. I sorggruppen kan Mikkel dog tale frit, og det viser sig, at de andre børn også har svært ved at vænne sig til deres fars eller mors nye kærester. Spørgsmålet er, om de sammen kan finde ud af hvad Mikkel skal stille op.

22:00  

Ålens nye rige (2:4)
Ålens nye rige (2:4) Peter skal bruge 2,5 millioner kroner for at komme videre med sin store drøm: At bygge en økolandsby uden for Herfølge. Men pengekassen er tom, og banken vil ikke hjælpe længere. Derfor må filmproducenten æde sin stolthed og bede en gammel ven om hjælp. De seneste år har Peter kæmpet med både kræft og dårligt hjerte, og han har travlt, hvis han skal gøre sig forhåbninger om selv at blive en del af det samfund, han er gået i gang med at skabe. For en sikkerheds skyld arbejder Peter dog sideløbende på at forberede sin egen begravelse sammen med sin yngste datter Hedvig.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Sara Bro på DR2 (2)
Sara Bro på DR2 (2)

23:30  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz - med Gyrith Cecilie Ross ved roret.

DR3

21:30  

Don't Give A Fox (1:4)
Don't Give A Fox (1:4) Efter et fald på skateboard, brækker Sofie foden. Lægerne fortæller hende, at hun ikke kan skate i flere måneder. Sofie vil nødig undvære pigerne fra Don't Give A Fox så længe. Derfor beslutter hun sig for at arrangere et brag af en roadtrip gennem Danmark, hvor de skal besøge landets bedste skatespots, feste og nyde den danske sommer.

22:00  

Petra får en baby (5:8)
Petra får en baby (5:8) Petra har hørt, at sex er en by i Rusland, når først man bliver forældre, og livet er baby, bleer og mangel på søvn. Svaret er måske nærvær i stedet for sex, og Asbjørn og Petra tager til tantratime for at lære nogle nye teknikker.

22:30  

Vi er Scarlet Pleasure (1:4)
Vi er Scarlet Pleasure (1:4) Emil, Joachim og Alexander er bedste venner og popstjerner. Bandet udgiver deres debutplade og en fælles drengedrøm går i opfyldelse. Men er Danmark klar til boyband-attitude, popmusik og stor selvtillid? Forude venter deres livs sommer med koncerter, interviews og en ny fælles lejlighed. Men hvad siger anmelderne til pladen, og er det altid fedt at skulle tage selfies med fans?

23:00  

Crazy Ex-Girlfriend IV (12:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (12:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

23:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:45  

Anden Verdenskrig i farver (10:13)
Anden Verdenskrig i farver (10:13) I sensommeren 1944 trængte de allierede tropper frem fra vest, mens den Røde Hær nærmede sig Tyskland fra øst. Men forestillingen om, at krigen ville kunne slutte inden jul, blev stoppet af en intens og stædig tysk modstand, da Hitler i et desperat forsøg på at holde fjenderne ude fra tysk jord satte sine sidste reserver ind i en modoffensiv i Ardennerne. Samtidig trængte den Røde Hær frem mod øst og befriede de første koncentrationslejre, men beretningerne her fra var så rædselsvækkende, at mange i Vesten simpelthen ikke troede på de sovjetiske reportager.

22:35  

USA i farver - 1950'erne
USA i farver - 1950'erne For de amerikanere, der er gamle nok, står 1950'erne i et gyldent lys. Babyboom generationen er børn og kan glæde sig over et liv i fred, økonomisk fremgang og store teknologiske fremskridt. Men bag den perfekte facade lurer urolige tider. Racehad splitter nationen, og Sovjetunionens atombombe og Den Kolde Krig kaster lange skygger. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

23:25  

Mordgåden Dian Fossey - Gorillaernes mor (3:3)
Mordgåden Dian Fossey - Gorillaernes mor (3:3) Dian Fossey (1932-85) var en amerikansk primatolog, der fra 1967 til sin død studerede bjerggorillaerne i Rwanda. En af Dian Fosseys medarbejdere, Wayne McGuire, blev efter en amatøragtig politiefterforskning anklaget for mordet på hende. Han flygtede fra landet inden sin arrestation, men har lige siden levet med en dødsstraf over sit hoved. Men dræbte Wayne hende eller er han offer for et mere end tredive år gammels justitsmord? Og hvis han ikke dræbte hende, hvem gjorde så?

DR Ultra

21:05  

Riisings flotte talkshow II (2)
Riisings flotte talkshow II (2) Børnenes bedste ven, den flotte Jacob Riising, har fået fint besøg i sit flotte studie foran det ellevilde publikum. Her kommer nemlig komiker, skuespiller og tryllekunster Rune Klan for at deltage i de uofficielle verdensmesterskaber i magi og vriste trofæet ud af sydkoreanske hænder og hjemføre det til Danmark. Den forhenværende Sommer Summarum-vært Mikkel Kryger har engang spist chili en meget stærk chili. Det skal han aldrig prøve igen. I hvert fald ikke før Jacob lokker med flotte præmier.

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:00  

Sirener III (2:6)
Sirener III (2:6) Chok, sorg og vrede. Vivs team har mistet en nær kollega. De har tilmed fået forbud mod at gå efter drabsmandens flugtchauffør. Nu hævder drabsmanden, at han har pumpet gift i en sending halalkød. Vivs efterretningshold må spore sendingen, inden det er for sent.

02:35  

Bonderøven 2012 (1)
Bonderøven 2012 (1) Frank begynder den nye sæson på Kastanjegården med at lave ost af mælken fra koen Maren. Byggen skal fugtes, spire og tørres, før ølbrygningen kan gå i gang. Her kommer en gammel kommode til sin ret. Og hvis Frank skal få støvler ud af skindet fra tyrekalven, skal det bearbejdes og øksen skal svinges - for at skaffe bark til garvningen. Sendt første gang 27.03.12

03:05  

Kender du typen? 2012 (19)
Kender du typen? 2012 (19) I aften er Kender Du Typen? taget en tur over Sundet til vores svenske naboer. Hvilken kendt dansker er blevet tiltrukket af den skønne svenske natur og de billige biler? Det er op til livsstilseksperterne, Anne Glad og Christian Grau, at finde ud af. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 19.12.12

03:45  

Hammerslag 2016 (19)
Hammerslag 2016 (19) Hammerslag er i denne uge i Vendsyssel, hvor mæglerne skal gætte priser på både øst- og vestkysten. Først to charmerende, men meget forskellige, sommerhuse i Blokhus. Og til sidst en villa i første række til vandet i Frederikshavn, hvor det er tydeligt, at de to sjællandske mæglere er på udebane. Vært: Christian Degn

DR2

00:00  

Hong Kong: Når nyheder bliver farlige
Hong Kong: Når nyheder bliver farlige Dansk dokumentarserie fra 2016 Der udspiller sig en veritabel krig om nyhederne i Hong Kong. Medierne er delt i to lejre og lægger ikke skjul på, at de enten er pro-kinesiske eller pro-demokratiske. Vi er med politiske journalister fra to af Hong Kongs førende medier på arbejde i dagene op til valget om Hong Kongs fremtidige styre i september 2016. Vi er også med under selve valgnatten og hører chefredaktører fortælle om journalistik i en ideologisk kampzone. Hvordan skabes de nyheder, som former vores verdensbillede? Hvem sætter dagsordenen og hvordan er nyheder præget af de enkelte mennesker, der fortæller dem? DR2 har fået et unikt indblik i journalisters arbejdsmetoder verden over, og vi er med helt inde i nyhedernes maskinrum, når forskellige medier kæmper for at få netop deres version af sandheden frem.

00:30  

Min Verdenshistorie - Lean og revolutionen
Min Verdenshistorie - Lean og revolutionen Dansk dokumentarserie fra 2013 I 1963 er Lean Waage Beck en ung lyshåret frisør i USA. Her møder hun to iranske brødre - den ene bliver hun gift med, den anden bliver udenrigsminister i Khomenis første regering. Lean flytter til Iran med sin mand og oplever revolutionen i 1979 på nærmeste hold. Sendt første gang 30.12.2013

01:00  

Pigen der mistede sit ansigt
Pigen der mistede sit ansigt I Bangladesh er syreangreb mod kvinder et stort problem. Fotojournalisten Giles Duley er rejst til landet for at besøge en klinik, der tager sig af de hårdest ramte ofre. Her møder vi en tidligere kosmetolog, som har fået sit ansigt ødelagt, efter hendes ekskæreste kastede syre i hovedet på hende.

01:25  

Supermennesket: Den optimerede hjerne
Supermennesket: Den optimerede hjerne Efterhånden som kunstig intelligens er ved at udviske grænserne mellem menneske og maskine, står vi som mennesker over for et foruroligende spørgsmål: Er vi vidne til en ny arts opståen eller er det enden på vores egen art? Den fysiske forbindelse mellem menneske og maskine er allerede almindelig. Næste generation er implantater, der i princippet skulle kunne give os overmenneskelige kræfter og højere intelligens.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

Sådan narrer du døden II - ånd og videnskab
Sådan narrer du døden II - ånd og videnskab Ånd og videnskab har ikke haft meget med hinanden at gøre, ja er nærmest blevet set som hinandens modsætninger. Men det er ved at ændre sig. I lyset af den amerikanske opioidkrise ser professor Tim Caulfield på effekten af akupunktur mod smerte og meditation som middel mod stress.

01:05  

Cold Case: Nattevagt på tankstationen
Cold Case: Nattevagt på tankstationen Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1984 blev 22-årige Brad Perry brutalt dræbt på en tankstation i Utah. 16 år senere afdækker hans bror, der er blevet politibetjent, de hemmeligheder, der førte til mordet.

01:50  

Buksemyndig - En fyr af tiden (2:10)
Buksemyndig - En fyr af tiden (2:10) Anden uge på VGS og ting fortsætter med at ske for Gunnhild. Igen vil vi ikke gå så meget i detaljer. Lad os bare sige at... du ved .... nok sker.

02:05  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:15  

Grækerne - den gode strid (2:3)
Grækerne - den gode strid (2:3) Allerede før vor tidsregning komponerede grækere tidløse epos, skuespil og digte, konkurrerede i de originale Olympiske Lege, fremsatte frygtløse teorier om naturen og konstruerede verdens første demokrati.

01:10  

Marshland
Marshland To politifolk sendes fra Madrid til Sydspaniens smukke, men ugæstfri marskland for at opklare, hvad der er sket med to forsvundne teenagepiger. Der venter det umage makkerpar en svær og farlig opgave. Året er 1980. Diktatoren Franco er død, men Spanien er stadig et splittet land. Fortiden kaster lange skygger, og alle i den isolerede region har noget at skjule. Juan: Javier Gutiérrez. Pedro: Raúl Arévalo. Trinidad: María Varod. Instruktion: Alberto Rodríguez.

02:50  

Lørdagshjørnet - Marty Feldman
Lørdagshjørnet - Marty Feldman The Saturday Corner foregår i aften på engelsk når Henrik Iversen har besøg af den engelske crazy komiker, Marty Feldman. Sendt første gang 10.12.77.

03:50  

Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm
Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm Henrik Iversen interviewer Jytte Abildstrøm i anledning af hendes 25 års skuespillerjubilæum. Sendt første gang 1978.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, MARIAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0326004937